עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני כבר כמה זמן מנסה להצפין את התקשורת האלחוטית אבל לשווא כבר נואשתי מכל המדריכים שקראתי באינטרנט.. הנה הקישור למדריך הרשמי של בזק לראוטר סימנס שמהם קניתי http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf אני מצליח להצפין את הראוטר אבל את המתאם האלחוטי של המחשב (Dell 1555 עם כרטיס רשת אלחוטי בשם Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card) עם כל מיני וריאציות כמו WPA ועוד אבל לא מצליח אני בכלל לא מוצא את הכלים לשנות את ההגדרות של האבטחה, וקראתי במאניואל שהכרטיס רשת תומך בכל סוגי ההצפנה שניסיתי... אם הייתי רוצה הייתי מתקשר לבזק אבל אני רוצה לקחת את העניין הזה כאתגר ולראות אם אני אצליח בעזרתכם לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by elior021,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  3. היום עברנו לאורנג' כספקית אבא שלי לא שם לב איזו סיסמא הטכנאי הכניס לנתב וכרגע היא מסומנת בכוכביות(שם המשתמש יודע והסיומת היא @orange.net.il) התקשרתי לתמיכה הטכנית והנציג אמר שאין באפשרותו לומר מהי הסיסמא למי אפשר לפנות?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by RS4,

יש לי אינטרנט של HOT ויש לי מודם רגיל (רק מחשב אחד מחובר אליו) ועכשיו יש לי עוד מחשב בבית רציתי לקנות ראוטר על מה אתם ממליצים לי? אין לי בעיה להשקיע אני רוצה משהו טוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עובר אצלי בקירות כבל רשת 8 גידים, כרגע אין לו את המחבר שלו, ז"א צריך לחבר לו את הראש פלסטיק הזה שמתחבר לכרטיס רשת. השאלה: זה משנה באיזה סדר הגידים??? ואם זה משנה, באיזה סדר לסדר אותם מימין לשמאל כאשר קפיץ הביטחון כלפי מעלה? דרך אגב, הצבעים של הגידים שונים מאלו שראיתי בכבל תקשורת מוכן, הצבעים שיש לי הם: שחור, חום, כחול, ירוק, כתום, לבן אחד, אדום, סגול. בכבל רשת שקיבלתי עם הראוטר למשל זה: כתום, כתום לבן, לבן פעמיים, לבן ירוק, ירוק, חום, כחול, תודה לעוזרים ולקוראים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי לכולם. יש לי שרת ונמאס לי לעדכן כל הזמן את האתר של NO-IP שאני אכן משתמש ב DNS הזה. יש דרך חינמית אחרת שמאפשרת את זה? יש לי אתר באנטרנט עם שם מתחם. יש אפשרות שאני יכול לבנות איזה תוכנה שתהיה דומה ל NO IP או משהו בסגנון. הדגש הוא שיהיה חינם. תודה!

7. האם ישנן קושחות צד 3 ? האם ניתן להגדיר את הנתב שיכבה את האלחוט\עצמו לפי שעות מסוימות ? האם הגיוני שפלאפונים לא יזהו את הנתב כשהוא מפעיל WP2 MIXED אבל כן יזהו אותו כשהוא מפעיל WPA2 רגיל ?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by romchik,

היי לכולם, אני כרגע ב- 012 ומאוד לא מרוצה מהם. אני שוקלת לעבור לספקית אחרת. אני לא משחקת משחקים בכלל. השימוש הוא רק גלישה והורדות שירים ( mp3) באימיול ראיתי הרבה המלצות בפורום הזה לגבי 018 אבל גם קראתי שהם לא מתאימים למי שמוריד באימיול. האם אני טועה? למי כדאי לי לעבור? אני רוצה מהירות או 1.5 או 2.5 כי מהירות גבוהה יותר יהיה יקר בשבילי אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאחר הרבה ניסיונות כושלים אני מקווה שכאן הפיתרון כמו תמיד קיבלתי אינטרנט 10M מאונג' וראוטר בתקן N, עד שאני אסתדר על מגדיל טווח בתקן N, אני רוצה להפוך את הראוטר linksys wrt54gs שלי למעצים טווח. זה אומר שהוא אמור לקבל אינטרנט ולשדר אינטרנט שניהם באלחוטי.. הראוטר של אורנג' (סימנס) מקבל אינטרנט DSL. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  10. אחרי הרבה זמן סוף סוף הצלחתי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית שלי עם 2 ראוטרים מהדגם הנ"ל (אחד מהם משמש ראוטר והשני רפיטר) אני רוצה לחבר את הXBOX לרשת שלי (חסכתי את ה400 שקל של המתאם האלחוטי לXBOX).. לפני הרפיטר שמתי את הערוץ של הWI-FI על הbest.. יש אפשרות שזה יבחר אוטומטית את הערוץ שבו הרשת תפעל הכי טוב... ואז קצה הטווח של הרשת היה בדיוק על הXBOX עכשיו כשיש רפיטר אני צריך להגדיר אותם על אותו ערוץ וההגיון אומר שאם אני אסמן את בשניהם את תיבת הbest זה לא יהיה באותו ערוץ כי הם יפריעו אחד לשני.. הבעיה היא שעכשיו הטווח ממש התקצר עם הערוץ שאני הגדרתי ואז אני לא יכול לחבר חוטית את הרפיטר לXBOX.. איך אני בודק מה הערוץ הכי טוב.. כדי שזה יוכל להגיע כמו קודם לXBOX רק שבמקום מתאם רשת לXB…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. רציתי לשאול אם בשביל להעביר נתונים בין מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב , צריך איזה תוכנה או להגדיר משו מסויים?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. בדקתי על הנתבים המומלצים ב-netchief, אני מתלבט בין 2 דגמים מסוימים שהם: D-LINK DIR-615 לבין Edimax BR-6524N.. יש לי 4 מחשבים נייחים, 2 בחדרים נפרדים ועוד 2 בסלון.. בנוסף יש לי נייד בנוסף לכך.. סה"כ 5 מחשבים..

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by r1sk,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה (SONY KDL40W5500) אשר היא תומכת את הטכנולוגיה החדשה יחסית DLNA. אז חיברנו את הטלוויזיה אל הLAN הביתי באמצעות כבל רשת, והנה באמת המחשבים ברשת מזהים את הטלוויזיה. אבל עדין לא הבנתי איך אני אמור לשדר תכנים אל הטלויזיה? לדאבוני אין לי מושג כיצד להפוך את המחשב שלי לסרבר. ניסיתי דרך twonkyMedia הלא-חינמית, אבל גם דרכה הצלחתי לשדר רק תמונות ואודיו, ולא הצלחתי לשדר סרטים (שזוהי המטרה שלי >_>) מישהו התנסה עם הטכנולוגיה היחסית חדשה הזו? אם כן, עזרו לי להבין כיצד אני משתמש בה ומהי התוכנה הטובה ביותר לשימוש בה? תודה רבה לעוזרים שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by talt18,

שלום לכולם, אני קיבלתי ראוטר כשעשיתי רשת בבית מבזק, ואני מאוד לא מרוצה ממנו. רציתי לקנות ראוטר בעצמי (ראיתי משהו נחמד של linksys) רציתי לדעת איך אוכל להגדיר את הראוטר בעצמי על מנת להתחבר לאינטרנט (מפני שבבזק לא יעזרו לי אם זה לא ראוטר שלהם), בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  15. שלום, מחר אני הולך לקחת ראוטר מבזק, רציתי לדעת מניסיון של אנשים, איזה ראוטר לקחת? מה שמעניין אותי בעיקר זה ראוטר שיהיה בעל הטווח הכי גדול.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Speed Demon,

שלום חברים! עשיתי פורמט במחשב של אבא שלי והאינטרנט היה מחובר באופן הבא: כבל של HOT מחובר למודם חיצוני,מהמודם הוא מחובר עם כבל רשת לראוטר,ומהראוטר מחובר עם כבל רשת למחשב שלי וגם למחשב של אבא שלי. האינטרנט מחובר תמיד ואין צורך בשום חייגן. האינטרנט שלי עובד,אבל שלו לא כי סביר להניח שהכרטיס רשת שם לא מותקן. אני מנסה כבר שעה למצוא דרך להתקין לו דרייבר ופשוט לא מצליח,המחשב לא מזהה את הכרטיס ואין אותו ברשימת הHardware שבלוח הבקרה כלל... יש לי את הדרייבר,אבל הוא מורכב מקבצים בודדים שאין שם שום התקנה,עשיתי את זה לאחרונה דיי מזמן וזכור לי שברגע שהמחשב מצא משהו שהוא לא מכיר,יש דרך לאתר את הקבצים האלה בחיפוש ידני,אבל הבעיה היא שהמחשב לא מצא את הכרטיס... מה אני יכול לעשות שהאינטרנט יפ…

17. Started by aivengo,

נצרבה "בטעות" קושחה של DD-WRT (בילד 13527) מבוססת על קרנל 2.6, ולא עודכן CFE מותאם לקרנל 2.6. המצב כרגע שהנתב לא עולה. בחיבור סריאלי אני מצליח להיכנס לCFE. מישהו מכיר דרך "למשוך" קושחה דרך TFTP ממשק הCFE?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעיה, במשרדים של בצפון, יש קופסא מסוג S-BOX, אשר תפקידה לחסום אתרים ותוכן אשר איננו קשור לעבודה. היש דרך לעקוף חסימה זו? מן הסתם כניסה לאתרים של פרוקסי, או כל אתר תוכן אחר, נחסמת ישירות, כמובן שנוסתה הדרך עם גילוי כתובת IP דרך PING.... לא ממש עוזר, זאת לא קופסא פשוטה, זה נתב בעלות של כ 5K.... למשרדים שלנו בחברה. לכן, יש תוכנה? קובץ? כלי שונה מהרגיל על מנת לעבור דרך חסימתה של הנתב? אודה לכם לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by J0n1,

יש לי מדפסת רגילה שמחוברת ישירות למחשב, והיא משותפת ברשת הביתית. יש לי מכשיר נוקיה E75 עם אפשרות הדפסה דרך הרשת. אני רוצה לאפשר למכשיר להדפיס דרך האינטרנט גם אם הוא אינו מחובר לרשת הביתית (כלומר מחוץ לבית) המכשיר דורש host,port,user וכו', אני משער שאני צריך להתקין תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת הדפסות, והתוכנה תביא לי את כל הפרטים האלו. השאלה איזו תוכנה עושה את זה, והאם יש אפשרות מובנית בווינדאוס 7. תודה

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. אז בגלל שה-EDIMAX BR-6114WG שלי כבר גוסס, החלטתי לקנות נתב חדש, בתקן N. התקציב שלי הוא כ-300 ש"ח. (אפשר חריגה של כ-50 ש"ח). אני חייב לציין שממש לא הייתי מרוצה מה-EDIMAX - הממשק מסורבל ואיטי (מאוד!), הראוטר נתקע מדי פעם, הקליטה גרועה לגמרי. הנתבים שאני מתלבט ביניהם הם: D-Link DIR-615 Level One WBR-6001 Edimax BR-6424N Edimax BR-6524N את ה-Edimaxים אני מעדיף פחות בגלל הנסיון הקודם שהיה לי איתם, אבל אם הם באמת טובים מהאחרים (והממשק שופר) אז אין לי בעיה. ל-Level One יש יתרון של מחיר (כ-200-250 ש"ח) לעומת האחרים (כ-300 ש"ח). מה דעתכם? אולי עדיף נתב אחר בכלל? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by viperon,

אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה הבעיה עם הפורטיםםםםםםםםםםםם. בבקשה שמישהו יסביר, מישהו שמבין. הפיירוול הפנימי של ווינדוס 7 ביטלתי. הפיירוול של eset smart security ביטלתי. בהגדרות של הראוטר סימנתי upnp וגם בביטורנט סימנתי upnp עכשיו לפעמים הפורט פתוח והכל עובד כמו שצריך, ואחרי כמה זמן זה נסגר מעצמו. למה זה קורה לעזאזל?!!? *לפני זה, הייתי מגדיר בראווטר פורט מסויים שהייתי עושה לו forward, ואז זה היא פותח אותו, אבל גם אחרי חצי יום זה היה נסגר מעצמו. יכול להיות שזה בגלל שאין לי איי פי חיצוני קבוע? אני לקוח ADSL ספק נטוויז'ן-ברק לא משתמש בחייגן בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקטע פה, אבל בבקשה מישהו שמבין בעניין.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי אתמול ניסיתי להתחבר לMW2 אבל היה בעיות התחברות לסרברים אז נסיתי לעשות ריסט לראוטר. יש לי ראוטר Edimax BR-6204Wg . הבעיה היא שחשבתי שאחרי שאני לוחץ על כפתור הריסט וא יאתחל את עצמו ויחזור לי האינטרנט אחרי כמה דקות. לחצתי 30 - 40 שניות על הכפתור של הריסט ומאז האינטרנט לא חזר .... מה אני עושה?! ללחוץ עוד פעם ?! לנתק ולחבר ?! מה עושים לעזאזל תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. בוקר אור לכולם! אחי רכש ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204Wg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=8&pd_id=11#03 הכל עובד יופי יש לי רק בעיה אחת פשוטה! איך אני יוצר סיסמה שלא כל אחד יגלוש ללא אישור? חיפשתי קצת בManual וקצת הלכתי לאיבוד :-( יש מישהו שיש לו את הראוטר הזה או יודע לאן אני אמור להכנס? תודה לעונים מרואש

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by omri09,

*כותרת* תודה מראש והאם זה אותו דבר אם אני רושם את ה- GATEWAY של ה- SMARTBOX?

• 3 תגובות
    • 10k צפיות
  25. אורנג' היא החברה הראשונה בישראל המציעה החל מהיום חבילות גלישה משולבות, המאפשרות לקבל במחיר אחד קבוע וידוע מראש, חיבור לאינטרנט הן בבית, הן דרך המחשב הנייד מחוץ לבית והן דרך הסלולרי. בשלב זה אורנג' מציע שתי חבילות. החבילה הראשונה עולה 129 שקל לחודש וכוללת: 1. מודם סלולרי למחשב הנייד וחבילת גלישה בנפח כולל של 5GB לחודש 2. נתב אלחוטי ביתי לחיבור קווי דרך HOT או בזק במהירות 5MB 3. חבילת גלישה סלולארית לטלפון הנייד בנפח 500MB החבילה השניה עולה 159 שקל וכוללת: 1. מודם סלולרי למחשב הנייד וחבילת גלישה בנפח כולל של 20GB 2. נתב אלחוטי ביתי לחיבור קווי דרך HOT או בזק במהירות 5MB 3. חבילת גלישה סלולארית 500MB לטלפון הנייד מבחינת החומרה, מוצעים 4 דגמים שונים של מודמים סלולריים בחיבור …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים