רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אוטוטו אני קונה מחשב בעזרת השם אוני רוצה לדעת אם יש אפשרות שיהיו לי שני מחשבים עם אינטרנט אבל בלי ראוטר.. הרי הבעיה העיקרית היא שהאינטרנט נתקע הרבה עם ראוטר כפי שאני מכיר וזה בעיה עם הורדות במידה ומשתמשים בתוכנות כמו אימיול למשל.. אז יש תחליף לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ftp://ftp.netvision.net.il/home/o/oran_e/ מכיל PDFים עם מדריכים לכל סוגי המודמים הנפוצים של בזק, שאפשר להפוך לנתבים רק מעביר את הלינק לא אחראי בעצמי על ליקוט המידע.. תהנו
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהתחלתי להשתמש ב-hotbox, יש לי בעיה שתוכנות מהסוג הנ"ל לא מצליחות להתחבר. מדובר לצורך העניין באימיול, יוטורנט ו-filezilla. אני במערכת XP ומשתמש בחומת האש של המערכת ובנוסף ב-comodo firewall. לגבי יוטורנט, ניסיתי לפתוח את הפורט דרך "forwarding" בתפריט של ה-hotbox אך זה כלל לא פתר את הבעיה. מבדיקה שעשיתי דרך היוטורנט (ב-setup guide) אני תמיד מקבל למטה את ה-V הצהוב עם הכוכבית והכיתוב שהפורט אינו פתוח. דומה מאוד לזה: http://imageshack.us/photo/my-images/194/helpog.jpg/ סימנתי גם enabled ב-"upnp" בתפריט של הוט וזה עדיין קורה. הגדרתי את ה-comodo ע"פ ההוראות שלהם באתר להגדרה מול יוטורנט ועדיין מופיע אותו V צהוב בתוכנה. ניסיתי אפילו לסגור את שני הפיירוולים ולבדוק (…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המטרה היא לקבל כמה שיותר מידע על הניתוקים. עדיף כמובן תוכנות חינמיות אם יש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חברתי נייד ומחשב בעזרת כבל מוצלב ויצרתי רשת ישירה בינהם ,זה עבד ואני יכול להעביר קבצים בינהם ולראות את הכונן קשיח אך בנייד שהוא המשני בנייד אני לא מצליח לגלוש , אייך לפתור את זה? המחשב שהגדרתי ראשי מחובר אליו המודם ואני גולש רגיל
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי צריך המלצה למודם שיתמוך בתשתית vdsl של בזק בחבילה של 40/3 מגה, יחובר לראוטר tplink wr 940 רכישה פרטית - לא דרך בזק , עדיפות לחנות בארץ אבל חו"ל גם אופציה, אין הגבלת תקציב אבל משהו שיעשה את העבודה שמודם אמור לעשות, לא פחות ולא יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת. מזה חודשים ספורים אני מוריד קבצים בתוכנה לשיתוף קבצים (DC ). וגם צופה החדשות דרך ווידאו זורם (אינטרנט). בימים האחרונים בכל ווידאו זורם לא חשוב איזה הרבה פעמים התמונה והקול נתקעים למספר שניות וחוזר חלילה. רצוני לציין שלפני כשלושה חודשים שידרגתי את מהירות הגלישה מ 750k ל 1.5mb . ווכשגלשתי במהירות 750k לא היו תקיעות בווידאו זורם. עכשיו במהירות כפולה הווידאו נתקע לסרוגין, למרות שבאותו זמן אנני משתמש בשום תוכנה לשיתוף. אני חושש שאולי הצרו לי את רוחב הפס או חסמו לי פורט מסויים. שאלתי איך אוכל לבדוק באם אכן הוגבלתי בגלל שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים. החברה איתה אני קשור היא אינטרנט זהב, תשתית בזק... אשמח לקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר ששמו מצויין בכותרת וכרטיס רשת אלחוטי (שניכנס דרך הusb)/ מרגע הקנייה יש בעיות רבות עם התחברות, כשאני עושה חיפוש רשתות אני מוצא את הראוטר של השכנים מהקומה הראשונה בביניין משמאל (ואני גר קומה רביעית...) לכן חשבתי על קניית אנטנה או ראוטר חדש, התקציב הוא 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. אודה על פתרון לנושא
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר חוטי EDIMAX 6104 המחובר למודם BFOCUS 270 ולראוטר מחוברים שני מחשבים. נכנסתי למסך של הport forwarding בsetup של הראוטר אך שם כשאני רושם את כתובת האייפי שלי אשר לקחתי מהאתר www.myip.co.il ואת הפורטים שברצוני לפתוח מופיעה לי ההודעה הבאה: "Invalid IP address! It should be set within the current subnet". אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן. טוב אני יודע שזה לא נושא חדש ובכל זאת.. אני גולש במהירות 2.5 של בזק בינ"ל ולאחרונה החלפתי לראוטר של רוטל דגם 1025 הגדרתי אותו עם נציג השירות ובהתחלה הכל היה סבבה הורדתי במהירות גבוהה ולא היו בעיות. בימים האחרונים אני חווה פשוט הורדה שלא זזה. אני משתמש ביוטורנט וכמו שאמרתי עברתי עם הנציג על הגדרות לפתיחת הפורטים וכ"ו אבל מהירות ההורדה שלי נעה בין 0.1 ל 1.6 ק"ב שזה פשוט לא יאומן. אני נותן לתוכנה לעבוד כל היום והיא פשוט לא זזה. בהגדרות הכל ניראה תקין לא יודע כרגע מה לעשות האם ליצור קשר עם בזק שיטפלו בבעיה ? אשמח לעזרה. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי חברה אשמח אם תעזרו לי אני רוצה להכנס לראוטר שלי בבית edimax ואני לא נמצא בבית ואני יודע שאפשר גם להכנס ממקום אחר בבקשה שמישהו ישביר לי איך אני יודע שזה משהו ב remote management או משהו כזה אשמח אם מישהו יסביר לי או יעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, אני מחפש אתר שנותן שירותי אימייל חינם עם תמיכה בPOP3 (כלומר שאני אוכל להשתמש בOUTLOOK במקום באתר עצמו). כרגע אני משתמש בSpeedy אבל מסתבר שהם חסמו דואר יוצא מספקי אינטרנט מסויימים בארץ ולכן אני לא יכול לשלוח שום הודעה אלא רק לקבל. אז אם מישהו מכיר אתר אחר שמספק את זה, רצוי ישראלי אבל לא חובה, אני אודה לו מאוד. תודה מראש, orrm.
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, נכון להיום יש לי רשת חוטית רגילה בין שני מחשבים ויחד איתה שיתוף אינטרנט. כל פעם שאחד המחשבים נכבה הרשת נופלת ויחד איתה האינטרנט במחשב המשני. ניסיתי כל סוג הגדרות אפשרי וזה לא פתר את הבעיה. החלטתי לקנות ראוטר ובעזרתו לנתב את האינטרנט לכל אחד מהמחשבים בנפרד. התקציב הוא מקסימום 250 ש"ח. יש עדיפות לאלחוטי אבל לא חובה. איך הראוטר הזה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 כמובן שאם יש פתרון אחר במחיר זול יותר משמעותית (אפילו לא אלחוטי) שיגרום לכך שפשוט האינטרנט לא יהיה תלוי באחד המחשבים תציעו גם אותו.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחשב נייד מחו"ל... פעם חיברתי אותו עם כבל רשת לראוטר וזה עבד מצויין.. עכשיו אני מנסה לעשות אותו דבר ומופיע לי LAC מחובר אבל הסקייפ,ICQ כל הדברים לא פועלים וגם כן גלישה באינטרנט... עשיתי IPCONFIG וזה מראה לי IP adress מאוד מוזר.. אבל כל השאר בסדר.. זה מאוד דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. האם קיימת אפשרות להתחברות לכמה רשתות בו-זמנית בכדי לנצל את המהירות של שתיהן למהירות גבוהה יותר? לדוגמא, חיבור לרשת קווית ביתית ובו-זמנית חיבור אלחוטי לרשת אחרת. האם ישנה דרך לנצל את המהירות של שתיהן ביחד? ויסטה X64.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום בעבר היתה לי בעיה של פינגים גבוהים בשעות הערב, מה שנפתר לאחר שנציג מהוט החליף לי מודם וסידר כמה דברים בתשתית. אני עדיין לא יודע אם זה היה קשור לתשתית, או שזה מהספק. מסדיקת tracert אמרו לי שהבעיה מהספק. בכל מקרה כרגע קיימת בעיה אחרת, אני מקבל פינגים גבוהים בכמה שרתים במשחק רב משתתפים, בשרתים שאני יודע שהפינגים שאני מקבל הם בסביבות 100. כעבור איפוס מודם והתחברות עם החייגן, אני יכול לקבל שוב פינגים נורמלים, כאמור כ 100 בשרתים. או שאני יכול לקבל פינגים גבוהים בהרבה, כ 300 בכל או בחלק מהשרתים בהם אני מקבל 1פינג בסביבות 100 במצב נורמלי. זה יכול לקחת כמה איפוסים וחיבור מחדש, אך בסופו של דבר אני אקבל פינגים נורמילם. הבעיה קיימת, אני רוצה לדעת למה זה קורה, ואם אני יכול לדעת א…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו הצליח/יודע להפעיל תוכנות כמו netmeeting, buddyphone במחשב לקוח כאשר השרת שמשתף את האינטרנט מריץ תוכנת NAT , לדוגמה ICS ? אני כרגע מבלה את השבת בנסיון ללמוד איך מפעילים את wingate ובקצב שהעניינים מתקדמים חשבתי שאשאל אותכם לעיצות...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי המלצות על שתי כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן USB ואני מתלבט איזה מהם לקנות, אשמח לשמוע חוות דעתכם. אפשרות מספר אחד - Cisco AE1200 אפשרות מספר שתיים - D-LINK DWA 160 Xtreme N יצויין כי ברשותי מודם ראוטר משולב של חברת TPLINK. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר דרך ADSL בזק+בזב"ל בחבילה של 1.5 מגה. אני מתכנן שדרוג של הרשת במהירות + פריסה אלחוטית בבית. השאלה היא האם שווה לקחת מודם-ראוטר מבזק (בהנחה שמשלמים 10 ש"ח כל חודש) או לחלופין לרכוש מודם-ראוטר מתאים מחנות (ואם כן - המלצות)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי משקפי vr ובשביל לשחק אלחוטי אני צריך מודם תומך 5ghz או wifi 6. כרגע יש לי hotbox 2, תשתית הוט ספק בזק בינלאומי. שיחקתי בהגדרות wifi יש לי שם 802.11 b/g/n או 802.11 b/g only או 802.11 n only בכל המצבים אני מקבל רק 2.4ghz וזה לא מספיק. יש איזה דרך להגדיר את זה או לבקש מהוט מודם אחר? (אני איתם רק באינטרנט). או שיש אפשרות לקנות מודם פרטי במקום שלהם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז בגלל שה-EDIMAX BR-6114WG שלי כבר גוסס, החלטתי לקנות נתב חדש, בתקן N. התקציב שלי הוא כ-300 ש"ח. (אפשר חריגה של כ-50 ש"ח). אני חייב לציין שממש לא הייתי מרוצה מה-EDIMAX - הממשק מסורבל ואיטי (מאוד!), הראוטר נתקע מדי פעם, הקליטה גרועה לגמרי. הנתבים שאני מתלבט ביניהם הם: D-Link DIR-615 Level One WBR-6001 Edimax BR-6424N Edimax BR-6524N את ה-Edimaxים אני מעדיף פחות בגלל הנסיון הקודם שהיה לי איתם, אבל אם הם באמת טובים מהאחרים (והממשק שופר) אז אין לי בעיה. ל-Level One יש יתרון של מחיר (כ-200-250 ש"ח) לעומת האחרים (כ-300 ש"ח). מה דעתכם? אולי עדיף נתב אחר בכלל? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפוש נוקב בפורום שבהם חיפשתי פתרונות, ניסיתי, ושום דבר לא עזר פתחתי את הפורטים של הTCP והUDP הן בפיירוול והן בראוטר (הדגם מופיע בנושא) עדיין האימיול מופיע לי כLOWID.. יש למישהו רעיון מה לעשות בנידון ??? תודה !
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-