עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ohad651,

טוב אז ככה רכשתי את הכרטיס Intel® WiFi Link 5300 זה כרטיס רשת אלחוטי פנימי למחשב נייד, כעת לאחר שהתקנתי אותו אני מקבל שגיאה : This device cannot start ( code 10 ) לאחר הרכישה התברר לי שהכרטיס שרכשתי יכול לעבוד רק על לפטופ של חברת IBM או HP ואני עובד עם לפטופ מסוג ASUS. ניסיתי למצוא פתרון באינטרנט באתרים בינלאומיים ללא הועיל. אם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה ויכול לעזור אני אשמח , תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. אני רוצה לחבר בבית כמה מחשבים ביחד ל-HUB ולחבר ל-HUB את המודם של האינטרנט המהיר , עכשיו ברשת הזאת רק למעשה השימוש הוא לאינטרנט , המהירות צריכה להיות מספיקה להעביר את האינטרנט וזהו. חשבתי לקנות רכזת של 10mbps עם 4 או 8 ports , עכשיו הרשת תהיה מותקנת בתוך בית סטנדרטי... כבלים שלא יותר מ-20 מ' , צריך רכזת "אקטיבית" ? ואם יש המלצות על רכזות גם יד שניה עד תקציב של בערך 200 ש"ח , תודה! כרטיסי רשת אני לוקח של ג'יניוס כאלו פשוטים עולים 40 שקל ועובדים עם XP ולינוקס בלי בעיות...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי ראוטר EDIMAX 6524 שרשום בפריטים שלו שהוא מעביר מהירות 108 ויש לי גם כרטיס רשת אלחוטי של BELKIN שיכול לעבוד ב מהירות 108 אבל משום מה הוא עובד ב 54 איך אני עושה שהוא יעבוד ב?108

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by boyaka,

יש לי נתב של edimax וניסיתי לפתוח את הפורטים דרך ההגדרות של החיבור רשת שאני נכנס לתוכנה מופיע לי עיגול צהוב שאומר: your listen port is bloked. you can still download but the speed may not be very fast. please check your Firewall and NAT Configurations. יש עוד משהו שאני צריך לעשות חוץ מאשר לפתוח את הפורטים ברשת הביתית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Burned,

לחבר שלי יש מודם משולב ראוטר Level1 FBR-1407 במחשב שמחובר לראוטר יש אינטרנט והכל עובד. עכשיו הוא פירמט את המחשב השני ואנחנו לא מצליחים לחבר אותו לאינטרנט. הוא מחובר לראוטר דרך חוטים (לא אלחוטי). ניסינו לעשות את המדריך בנעוץ ולא הצלחנו. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את האינטרנט אצלו? שני המחשבים WINDOWS XP

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by blue_core,

מזמן לא נכנסתי לאתר ואני מקווה שההודעה הזאת היא בגדר החוקי פה. אני לא בא לפרסם מוצר אלא לשתף משתמשים שהיו רוצים ליהנות משירותים באינטרנט שניתנים רק לגולשים ממדינות מסוימות. הכל התחיל מגלישה לאתר של ה BBC שם גיליתי שכגולש מישראל אני לא יכול ליהנות מצפייה במס' ערוצים המשודרים חי ומתוכניוית מוקלטות. היות ולא מזמן התנתקתי מהכבלים, רציתי לספק את התיאבון שלי לקצת טלויזיה מחו"ל. ידעתי שיש כל מני אתרים שם אפשר לראות בחלוניות קטנות ומפוקסלות שידורים של תחנות שאיש לא שמע עליהן אבל מה שראיתי באתר של ה BBC עשה לי תיאבון. איכות מצויינת (צריך חיבור סביר) של ערוצים טובים ואפילו מבחר תוכניות ב HD. נמאס לי לראות את ההודעות שאני ממדינה בה השירותים לא ניתנים וחיפשתי פיתרון. ידעתי גם על שרתי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by gilor,

שלום לכולם, רוצה לעבור לשוק הסיטונאי 100 מגה בזק. רוצה לקנות ציוד משלי,איזה ציוד לקנות? אני צריך 5 פרטים קווים+אלחוטי 2,4 ו- 5 תודה מראש, גיל.

8. שלום לכל חברי הפורום, אני ישראלי שחי באיסטנבול ומרבה לגלוש לאתרים ישראלים גם מפה, יש לי בעיה ב-להתחבר לכמה אתרים ישראלים מפה, שאני מנסה להיכנס לאתר ASOCCER.co.il למשל אני מקבל את ההודעה "PAGE LOAD ERROR" ואני נאלץ להיכנס לאתר הזה בדרך חילופית כמו האתר VTUNNEL.COM ששם יש חלל שאני רושם את כתובת האתר שאני רוצה להיכנס אליו ופשוט ישר נכנס. אני רוצה לציין שמאותו מחשב שאני מתשמש בו כרגע הייתי נכנס חופשי בלי שום בעיות שהייתי בארץ.. ככה שאין בעיה כלשהיית הקשורה למחשב. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי..

• 3 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. Started by izak.addes,

שלום יש לי מודם נתב של בזק מסוג TNN AZTECH 600E ונתב אלחוטי של EDIMAX מסוג BR 6204WG האם יש אפשרות להפכם לרשת ביתית ע"מ שאוכל שלתף קבצים בין המחשבים ולשתף מדפסת אחת לכל המחשבים. מדובר על מחשב אחד ראשי המחובר לקו ADSL בזק ואיליו מחוברים המודם והנתב מחשב נוסף המחובר לרשת באמצעות כרטיס אלחוטי ומחשב נייד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by urik,

מישהו יודע איך אני פותח את הפורטים של האימיול בנתב הזה?? אני צריך לפתוח את פורט 5662 ב TCP ואת פורט 5672 ב UDP כאשר אני רוצה להגדיר בנתב הוא מבקש משהו שנקרא trigger port ו incoming ports מה אני צריך לרשום איפה?? תודה מראש.... אורי

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by oded6188,

הצטרפתי לאנלימיטד, 1000/100 האם הראוטר שהם לרכישה מציעים שווה את המחיר? אני שואל מכיוון שהוא לא נמכר בשום מקום אחר אז אי אפשר להשוות... DIR-803 1200AC 300 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by udi,

לפעמים קורה לי שאני מנסה להתחבר לאתר מסוים ולפעמים ה EXPLORER מתחבר ולפעמים הוא משיב הודעה על שהסרבר לא נמצא .למה זה קורה ? והאם יש דרך לגרום לזה לא לקרות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DJ Clue,

צריך המלצה לרואטר טוב במחיר טוב.תודה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by Anonymous1,

שלום עד כה נעשה שימוש בכבל מוצלב שחובר ישירות ממחשב א' למחשב ב'. האם במעבר לרשת מבוססת Router, אני חייב להחליף לחוט ישר? לגבי Switch, מה לגבי חברות Dynamode ו edimax?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by niro1,

שלום אנשים... אני מעוניין לרכוש אנטנת wifi לביתי אבל שהתחלתי לחפש באיטרנט נתקלתי בכמה סוגים... ובכמה ביטויים שלא הבנתי מה הם אומרים... אשמח אם תעזרו לי להבין... [h=1]300Mbps/150/54 מה הכוונה?[/h][h=1]פרוטקולים?802.11n ? 802.11g? 802.11b?[/h] [h=1]60dbi..? מה מסמל המספר ליד dbi[/h] תודה רבה רבה על העזרה....

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by asaf556,

רציתי לדעת אם יש עדכון קושחה לנתב level one wbr-3406tx אם כן אשמח לקישור והוראות התקנה תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by mikets,

שלום, היום התחברתי ל-HotNet דרך HOT ומנסה לקנפג את הנתב HOTBOX ע"מ להשתמש אחד מהמחשבים שלי כשרת פרטי הנגיש מבחוץ. בנתב של בזק שהיה לי קודם עשיתי את זה ע"י הגדרת static IP, port forwarding וכו'. יש דברים דומים בקושחה של HOTBOX אבל אני לא מצליח למצוא את מה בדיוק לכוון. המדריך משתמש שלהם מאד בסיסי. ניסיתי להתקשר לתמיכה של HOT - הם בכלל לו הבינו על מה אני מדבר. אני משאר שאני לא הראשון שרוצה לעשות את זה. יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by red4ever,

אני עם תשתית בזק וספק בזק בינ"ל על חבילה של 40 מגה. לפעמים אני מקבל 40/3 קבוע ורוב הפעמים אני מקבל 38/38.5/39 מגה (אני שם לב שה-IP השתנה מהפעמים שקיבלתי 40). למה זה ככה? אם אני מקבל 40 מגה בחיבור IP מסויים זה אומר שטכנית אני יכול לקבל 40 קבוע כל הזמן. אז מה, בזק בינ"ל בכוונה נותנים לי IP שלא מגיע ל-40 מגה? איך זה עובד? נ.ב. אני יודע שזה נשמע קטנוני ולא באמת משהו רציני, אבל זה מציק לי ורציתי לשאול למה זה ככה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by רעות,

יש לי רשת ואני לא מצליחה לחבר את המחשב שאינו מחובר למדפסת שידפיס... :-\ יש לי חלונות XP אשמח לכל עזרה...

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by dor444,

יש לי 3 מחשבים נייחים ומשחב אחד נייד שעובדים על אותו המודם ברשת אלחוטית המהירות של הספק אינטרנט שאני מחובר (דרך בזק בינלאומי) הינה 2.5 MB אני מעוניין לשדרג את האינטרנט ואני יודע שבמקביל לשדרוג הספק צריך גם לשדרג את התשתית של האינטרנט (של בזק) בנוסף יש לי ניתוקים במודם אבל על זה פתחתי פוסט בנפרד אני אשמח לשמוע מהי האופצייה המשתלמת ביותר בשביל לשדרג את המהירות תודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by tom123p,

עד 20 מטר, פשוט להתקנה, ובמחיר שפוי. תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  22. אחרי הפסקת חשמל, הדלקתי את המחשב, והוא משום מה זיהה לי חומרה חדשה - כרטיס הרשת שעל הלוח אם. הכרטיס רשת נמצא במצב identifying מול הראוטר ולא מצליח להתחבר אליו. כרגע אני גולש דרך הראוטר באותו מחשב אבל עם כרטיס רשת אלחוטי. ביצעתי ipconfig/all (לכרטיס הפיזי כמובן) ומה שאני רואה זה שהוא המציא לי כתובת IP ו-default gateway (שלא קשורים לראוטר) בנוסף, הכתובת של ה-DNSים משובשת fec0:0:0:fff וכו', וכתובת ה-MAC היא 00-00-00-00-00-00 (זה physical address נכון?). למישהו יש רעיון מה לעשות? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם! אני משתמש באימיול ויש לי בעיית lowid. Redirect request to Virtual DMZ host (this reduces the security provided by the unit) אישרתי גם את הפעולה הנ"ל וכתבתי את הip שלי אך עדיין יש לי lowid. היש פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  24. הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. יש לי ראוטר אלחוטי. אני רוצה בסך הכל שהוא ישמש לי כמודם כי המודם שלי לא ממש מתפקד. לא רוצה שום רשת בבית ולא שום דבר דומה. אני לא יודע איך להגדיר אותו. חיברתי לו את הכבל טלפון את השנאי מתח ואת החיבור לכרטיס רשת שיש לי במחשב. עכשיו איך אני מגדיר אותו שיחייג לספקית שלי? אני יודע שבעיקרון זה אמור להיות אוטומאטי אבל בהגדרה הראשונית הוא צריך שם משתמש וסיסמא לא? אין לי מוגש במה שקשור לרשתות אפילו חייגן אני בקודי יודע להגדיר.. בבקשה תעזרו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.