רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, יכול להיות שאני אעבור לחבילת הטריפל של הוט שנראית נחמד. רציתי לשאול אתכם לגבי תשתית הUFI של ה12mb, האם היא יציבה? כמה אתם משלמים לספקית? איזו מהירות אתם מקבלים בהורדות ישירות\טורנט? ובכללי, אם אתם מרוצים מהחבילה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי היום אינטרנט במהירות 15 מגה מבזק ובזק ביןלאומי. המחיר שאני משלם זה 100 ש"ח לחודש בבאנדל שעשיתי דרך בזק. המחיר כולל ראוטר (כן,כן אני יודע שאני מפגר שקניתי מהם מודם בתשלומים חיוב-זיכוי). אני בחבילה הזאת בערך 4 חודשים יש לי לאיפה להוריד את המחיר? או שזה המצב בשוק?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדברי בזק לא ניתן להגיע ליותר מ-70. כפי שרואים אני מקבל גם יותר מ70. אז ביקשתי גם מבזק בנלאומי שישוו לתשתית. אלו הם התוצאות שקיבלתי: אתר בזק: Uploaded with ImageShack.us אתר בזק בנלאומי: Uploaded with ImageShack.us אתר speedtest: Uploaded with ImageShack.us באתר speedtest נתתי לו לבחור את השרת המהיר ביותר בעצמו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יודע האם אפשר להשיג חבילת gamers אצל בזק בינלאומי בפחות מ 25 שקל?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני בערך שבועיים שדרגתי לחבילה החדשה של בזק תמורת אותו מחיר+ראוטר חדש. אמרו שיבוא טכנאי למטה לסדר את המהירות ובאמת אני מניח שהיה פה. שבוע אחרי זה כשהמהירות לא עלתה מעל 20Mb/s בא עוד פעם טכנאי, הפעם לבית, וסידר את זה. עכשיו אני לא מצליח לעקוף את ה-40Mb/s, ויבוא עוד פעם טכנאי השבוע, האם יש משהו שאני יכול לנסות בעצמי כדי לסדר את המהירות, כמו להחליף חוטים, מיקום, או לקנות ראוטר ומודם נפרדים? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבור לאקספון בעקבות הרפורמה, יש לי היום מודם Aztech adsl2+ bridge router dsl-600e (שלפי מה שהבנתי תומך עד חבילה של 15Mb, אשמח לתיקון אם אני טועה). אקספון היום מציעים את כל החבילות באותו מחיר ורציתי לדעת אם יש טעם לקחת חבילה של 100Mb (כי יש סיכוי שאשדרג בעתיד ולעבור יעלה לי אח"כ כסף) ובהנחה שאעשה 100Mb האם זה בכלל יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבילה של 12MB/1MB, ולאחרונה היא התחילה לעשות בעיות... לפעמים היא יכולה לעבוד כמו שצריך(בסביבות ה11.5mb בשעות העומס), ולפעמים היא רצה במהירות 0.5-2mb. יש לציין שהשינוי הוא פתאומי וחד, וקורה לא דווקא בשעות העומס, אלא גם מאוחר בלילה(1). הדבר הזה קורה במהלך החודש האחרון. יש לציין שאת הבדיקה הזאת עשיתי אחרי שפניתי לשני המוקדים של אורנג(הספקית) והוט(התשתית), ולאחר שיחה עם שני הנציגים(בו-זמנית) ובדיקת כל הרכיבים במחשב(הכוונה לראוטר ולמודם) הובהר לי שהבעיה היא בהוט. המחשב נקי מוירוסים ומתוחזק היטב, ומחשב אחד בלבד משתמש ברשת האינטרנט(המודם חובר ישירות למחשב במהלך הבדיקה) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
כרגע אני מנוי לחבילת 750 של בזק וגם ככה אני לא מרוצה הן מהשירות והן מהמנירות שהם אמורים לספק לי!!!! מה גם שלפני זמן מה שמו לי רשת אינטרנט אלחוטית ואז בכלל החבילה ירדה !!!! אני כרגע מחפש את חבילת מגה וחצי או שתיים הכי משתלמת שאפשר למצוא היום אני רוצה שהיא תהיה זולה (עד כמה שאפשר), שתספק את המהירות שלה היא מתחייבת והשירות שהם יספקו לי במידה ואני יבחר בהם יהיה נורמלי !!! תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יוצא לי לעבוד הרבה על המחשב הנייד שלי לא בבית והחלטתי שאני רוצה לנסות אינטרנט סלולרי. הבעיה היא שראיתי שהחבילות מאוד יקרות ועושה רושם שגם הגלישה שאני אוכל לבצע איתן היא מאוד מוגבלת. השימוש העיקרי שלי באינטרנט הוא תיכנות ותפעול שרתים מה שאומר שימוש יחסית נרחב בFTP,SSH וכד'. ריכזתי פה את החבילות שמצאתי באינטרנט. אשמח אם אנשים שיש להם אינטרנט סלולרי יכולו לתת חוות דעת על החבילות, על השירות וכד'. סלקום: מהירות 2.8 כרטיס USIM + חבילת גלישה לא מוגבלת - 154.9 שקל בחודש (15 שקל החזר) http://goo.gl/zElQg מודם סלולרי + חבילת גלישה לא מוגבלת - 154.9 שקל בחודש (30 שקל החזר), http://goo.gl/9f0rJ אורנג': http://goo.gl/2Uv9T חבילת מודם 5GB לגלישה באינטרנט - 98 שקל בחוד…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עשיתי ב 159 ש"ח לחודש + חודשיים ראשונים חינם(~132 ש"ח לחודש בממוצע). האם הדיל שהשגתי נחשב לוקרטיבי לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני לקוח (לא מרוצה) של נטוויז'ן ולאחרונה אני מוריד לאט מאתרים בחו''ל אז התקשרתי לברר ואחרי כ 20 דקות בטלפון הם הציעו לי לנסות חבילת GAMER שהיא אמורה בעיקר להוריד פינגים לחו''ל שזה עוזר במשחקי רשת אבל האם כדאי שאני - מישהו שלא מרבה לשחק משחקי רשת להתקין את החבילה הזאת שאולי תפתור את בעית ההורדה מחו''ל? ואה כן זה פלוס 20 ש''ח בחודש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציית להבין מדוע זה כלכך יקר ? הרי זה רק ניתוב "נכון יותר" בשעות עומס או דרך default gateway שמיועד לחבילת "גיימינג" לא ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שבתי לשחק world of warcraft לאחר הפסקה של כמעט שנה. במהלך השנה הזאת עברתי לחבילה 10MB מ 5MB גיימר ב012 ממנה הייתי מאוד מרוצה כששחיקתי. עכשיו שוב אני נתקל בLATENCY גבוהה וניתוקים. חיפשתי בין האתרים של החברות ולא ממש מצאתי פתרונות שיתאימו לי. האם יש חברה שמספקת רוחב פס של 10MB עם חבילת גיימר?
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לחבילת הגיימרים ב-012, בינתיים אכן הכל נראה יציב יותר יש לי כמה שאלות. 1. יש לי חיבור כבלים חייגן ובאתר showmyip.com במקום להראות את הכתובת 84.224.x.xxx.cable.012.net.il כמו שהיה פעם זה מראה 80.178.x.xxx.adsl.012.net.il שזה דיי מוזר כי אני מחובר בכבלים ולא ADSL אז אם למישהוא יש תשובה לזה אודה, זה לא מפריע לי רק מסקרן איך החבילה הזאת עובדת. 2. אשמח אם לקוח רגיל ב-012 יוכל לעשות פינג לil.ikariam.com בשביל להשוות כרגע אני מקבל פינג ממוצע של 96 לשרת הזה. במשחקים לא הרגשתי הבדל משמעותי בפינג, אבל באופן דיי מוזר המשחק הגיב יותר מהר והאוייב הרגיש את היריות שלי ישר למרות שהפינג לא השתנה - אם מישהוא מבין בזה אשמח לדעת יותר. חג שמח לכולם
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
די כבר נמאס לי!!! אוף!!! אני כבול לזב"ל לעוד 4 חודשים (ספק ותשתית) הגלישה לאתרים בחו"ל על הפנים , הורדה של טורנטים עומדת על ממוצע של 30 KB לשניה (ועוד מטרונטליץ'!!) פינגים לא נורמליים. די אני נכנע. נשלם לגנבים עוד 13 . השאלה היחידה שלי היא האם זה לפחות יפתור את הבעיות או שגם זה לא בטוח?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שיש דבר כזה אבל כשהתקשרתי לספקית שלי (בזק בינ"ל) הם אמרו לי שאין דבר כזה. מישהו יודע ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן. הייתי הרבה זמן עם חבילת גיימר וזכור לי שמספר חודשים לאחר ששדרגתי למאה מגה. לפני כשנה ביטלתי את החבילה, ומאז כל הצרות התחילו. לאחרונה המצב החמיר עד כדי כך שכשאני משחק במשחקי רשת, לא משנה אם בPC או בקונסולות, הדמות שלי קופצת מפה ולשם עם לאגים מטורפים. חשבתי לעצמי, כדי לחסוך את הסבל הזה אולי באמת נחזור לחבילת שקר בשם גיימר ואולי יפתחו לי את החסימות כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך. הבעיה שנציגי בזק בינלאומי אמרו לי עכשיו שחבילת גיימר לא עובדת יותר עם 100 מגה. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי , רציתי לעשות את החבילת גיימרים דרך ברק+הוט. הם אמרו לי שחבילת גיימרים = upload גבוה, וזהו. שום דבר מעבר. ואז הם אמרו שחבילת גיימרים , שזה בעצם 1.5 הורדה על 0.5 שליחה עולה 149 שקל. ודרך הוט זה עוד 149 שקל. אז זאת האפשרות היחידה? "חבילת גיימרים" ב 300 שקל? הם לא אמרו שום דבר על שרתים מהירים יותר , או על תיעדוף פינגים.... יש למישהו מושג? מישהו עשה את זה? כמה עלה? איזה מהירות? כמה פינג? תודה..
-
- 87 תגובות
- 23.5k צפיות
-
-
חג פורים שמח לכולם. עכשיו שלחץ המבחנים נגמר חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת,ומה אני רואה ש 012 חסמו פורטים של משחקי רשת. רציתי להתנתק אבל יש לי התחייבות עד 2010. אז חשבתי על חבילת גיימרים. האם היא פותחת את כל הפורטים של משחקי הרשת?. איזה עוד שימושים הולכים איתה ביחד?.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אנחנו כרגע בבית מחוברים לנטוויזין+הוט במהירות של 30 מגה (עברנו לפני חודשיים מבזק להוט ועל הדרך שדרגנו מ12 מגה ל30) לפני המעבר הייתה לנו חבילת גיימרים בבית דרך נטוויזין והכל היה מעולה, לא היו לאגים במשחקים ולא היו בעיות. ברגע שעברנו מבזק להוט (תוך כדי השינוי ל30 מגה) החבילה התחילה לעבוד לי בצורה גרועה מאוד, לא מתפקדת יותר כמו בעבר (אם זה משנה אז גם שינינו את הראוטר תוך כדי המעבר *בעבר היה לנו של D-Link ועכשיו אנחנו עם HOTBOX* בנוסף, המהירות שלנו ירדה (אנחנו משלמים עם 30מגה אבל הבנתי שבגלל שמופעל אצלנו חייגן בשביל החבילת גיימרים המהירות ירדה ל27מגה) רציתי לדעת אם יש לכם פתרון לבעיה, הן של המהירות והן של תפקוד החבילה - אשמח לדעת מה צריך לעשות בשביל לתקן (דיברתי עם…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. הציעו לי בבזק ADSL (אני לקוח קיים) - 79 שקל עבור 4MB. ובבזק בינלאומי 30 שקל עבור 4MB. האם החבילה משתלמת? תודה. איך הגלישה דרך בזק בינלאומי? (כרגע אני בנטוויז'ן - אבל הם לא מוכים להשוות מחרי...)
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בדקתי הצעה מפלאפון לחבילת גלישה ללא הגבלה עם netstick במחשב הנייד בהתחייבות ל-18 חודשים, והכל ביחד 149 שקלים. המהירות מעולה, בערך 7MB הורדה ו-3MB העלאה, והעובדה שאין הגבלת נפח הופכת את כל העניין לשווה ביותר. רק לפני שאני ממהר לחתום על חוזה, למישהו כאן היה נסיון עם הנטסטיק והאינטרנט של פלאפון בנייד ויכול לתת חוות דעת על האיכות? המהירות באמת כזו גבוהה? סובלים מניתוקים? יש חסימות לטורנטים? תודה . אני צריך את זה ללימודים דרך המחשב הנייד, כשבהרבה פעמים לא תהיה רשת אלחוטית זמינה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, באיחור אופנתי של כמה שנים התחברתי לאינטרנט המהיר. אני מחובר דרך הכבלים כאשר הספקית היא סמייל 015. אני משלם עבור החבילה שבכותרת,אין רשת ביתית ולא משהו אחר. מחשב יחיד שמחובר דרך כרטיס רשת אל מודם של מוטורולה. בקשר לחישוב מהירות הגלישה,אם אני זוכר נכון צריך לחלק בשמונה. למשל במקרה שלי 3000חלקי 8=375kb. אני צודק? זו המתמטיקה של העניין,למה אני צריך לצפות בפועל בגלישה יום יומית? אני מניח שאקבל פחות לא? יש שעות ספציפיות בהן רצוי להוריד קבצים כבדים? אשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה אם יש למישהו את החבילה הזאת או מחובר להוט ויכול להגיד לי אם האינטרנט יציב? אין לי כרגע אופציה לסיבים כי אין באזור שלי,כרגע עם בזק 100/5 וזה מאוד יציב.. חושב לנסות את hot,אני רוצה את לנסות את החבילה של hot למטרת streaming ביוטיוב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-