עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כשיש שיחה בטלפון האינטרנט מתנתק.. בראוטר יש 13 ערוצים,בטלפון לא יודע כמה.. על ידי שינוי הערוץ בראוטר הבעיה יכולה להיגמר ?

2. אני לא מצליח להתחבר אבל אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז יש אינטרנט בלי חייגן. הכנסתי הגדרות אבל הוא לא מתחבר יש למישהו מושג מה עושים מה לבדוק?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by prigat_a,

למה בכל פעם שאני מנתק את החשמל או שיש הפסקת חשמל. ראוטר D-LINK ומודם של חברת הכבלים - ספק נטויז'ין. צריך לחכות רבע שעה עד שהאינטרנט יחזור לעבוד?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום ושנה טובה לכל בית ישראל! כאשר אני עושה Test Ports, הוא כותב Test Failed על פורט 5886, ו-UDP הוא בכלל לא בודק. אני גולש עם נטוויז'ן, וניסיתי לפתוח את הפורט הזה ב-Firewall ובסוף בכלל כיביתי אותו, ועדיין היה רשום Test Failed. תודה לכל העוזרים, וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

אחת ולתמיד אני עם מחשב נייד במקום כלשהו בארץ...! איך אני יכול לגלוש באינטרנט ? אפשר לחבר למחשב הנייד את הפלאפון ולגלוש ? אם כן איך ? תודה מראש,עידן

6. Started by zvkel,

עברתי לחיבור ADSL (בזק+ברק) האם יש נתב אלחוטי שכולל בתוכו גם מודם ? (ככה שאני אוכל לותר לחלוטין על המודם שאני מקבל מבזק)

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. שלום אנשים אני בונה בית דו משפחתי של שתי קומות כאשר בכל קומה שטח שטח של 80 מטר רבוע. בנוסף ישנה חצר קטנה בחלק האחורי של הבית. הראוטר צפוי להיות ממוקם בקומה הראשונה במרכז הבית סמוך לחלל המדרגות. מבקש המלצה לראוטר איכותי בעל טווח שידור/קליטה טובים אשר יהיה אמין. כמו כן דרוש שיתמוך בחיבור חוטי של עד שני מחשבים, בנוסך למספר מחשבים אלחוטיים. תודה, טל

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  8. חברה מישהו יודע איך מלמיחים פינגים הנורה שבמודם לא מפסיקה להבהב וזה נירא לי אחת הסיבות שהאינטרנט איתי אצלי תודה למי שיעזור לי .. שמעון

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by As-21,

בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 1800 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 30 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 30 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by ParanoidLoneWolf,

לאחרונה פקעה סבלנותי מלסבול מחיבור ה1.5 שמתחלק בין שלושה מחשבים אצלנו, אני רוצה אינטרנט מהיר יותר. אני משחק במשחקי רשת ומשתמש בתוכנות שיתוף למיניהן כך שאני מעוניין בחיבור בעל קצבי הורדה/העלאה גבוהים ובlatency נמוך לשרתים בארץ ובאירופה (עד כמה שזה אפשרי). אני מעוניין בחיבור פרטי משלי, יש בבית קו טלפון אחד ותשתית לכבלים. האם אני צריך להזמין קו טלפון נוסף או שאפשר להשתמש בשני חשבונות בו זמנית על אותו הקו (במקרה שעדיף לי ADSL)? מה עדיף באמת, ADSL או כבלים? מה הספקיות מציעות, כמה זה עולה, מה כדאי? אני מודע לכך שאת התשובה לרוב השאלות הללו אני יכול למצוא באתרים של ספקיות האינטרנט, אבל למדתי שלא לסמוך עליהן בכל הנוגע למידע אמין.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  11. שלום, מקווה שאני פונה לפורום הנכון (שכן בסופו של דבר הבעיה היא בהתחברות לאינטרנט). הבעיה היא כזאת במחשב הבא: מעבד P4 2.4Ghz לוח אם Asus P4S 533 כרטיס מסך Gainward GeForce 6600 GT כרטיס קול Genius Sound Maker Value 5.1 כרטיס רשת ADMtec AN983 10/100 המחשב מחובר דרך סוויטש לאינטרנט, ככה שלא צריך להפעיל חייגן אלא מתחבר אוטומטית. מאז שנוסף כרטיס הקול המצ"ב, משום מה לא ניתן להתחבר אוטומטית לאינטרנט, אלא אם כן מבצעים ניתוק לLAN ואח"כ שוב פתיחה. יש לציין שהתופעה לא קיימת ברגע שעובדים עם כרטיס הרשת המובנה בלוח, אלא רק בכרטיס רשת הנוסף בPCI. ניסיתי להחליף כרטיסי רשת/קול לחריצי PCI אחרים, אך אותו הדבר. מבקש את עזרתכם. בתודה מראש.

12. Started by tzolerguy,

שורה תחתונה בלי להגיד שיש תקלות אין תקלות עובד רק בבוקר או רק בערב אם אני מעלה DD-WRT אני יכול להתחבר לברק או לא?? הוט --> ברק --> L2TP --> הDD-WRT יעבוד לי או לא??

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by yaras,

היי, יש לי מודם USB, כשניסיתי להתקין חלונות ויסטה המודם לא זוהה ע"י המערכת וכך לא היתה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט. די מבאס. השאלה שלי, מה אני צריך על מנת לרכוש נתב? (ראוטר). האם אני יכול להתחבר לאינטרנט עם נתב למרות שיש לי מודם USB? ואם אני קונה נתב שהוא לא אלחוטי, האם כרטיס רשת רגיל 10/100 בכל מחשב מספיק? חוצמיזה אם בטעות מישהו מצא פיתרון למודם USB של DYNAMODE שלא מזוהה בויסטה זה יעזור. תודה מראש, ירון.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by shkaf,

הייתה לי רשת ביתית בין 2 מחשבים, המחשב שלי היה השרת שסיפק אינרטרנט למחשב השני, חיברתי את המחשבים באמצעות כרטיס רשת ללא נתב , חיבור ישיר... אני יודע שאנשים אומרים שזה בעיה ולרוב זה לא עובד... עובדה עבד... עד לרגע ששיחקתי קצת בתוכנה מעפנה בשם Elite Utilities 9.2.0 Professiona ומאז הלכה הרשת. ניסיתי להתקין את כול ההגדרות מחדש ... כלום לא עובד! יש הצעות מה אפשר לעשות במקרה הזה תודה מראש נ.ב חייב לציין כאשר אני מתחבר לאינטרנט מופיע לי הודעה מעניינת 733 Your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols. " בבקשה תעזרו לי ... אני יודע שהפתרון פשוט ואני סתם נתקע בגלל טיפשות הבעיה לא בFIREWALL אני מנתק אותו בזמן ההפעלה והבדיקה וואלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by XXXanaX,

אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? (אולי יש אפשרות דרך הוינדוס? :s05:) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by tzolerguy,

מישהו הצליח לעדכן קושחה ולהתחבר דרך L2TP?? אני פשוט חייב IP סטטי ואני מתחבר דרך L2TP לברק אז אם מישהו ניסה שיפרסם כאן את שם הקושחה והאם הניסיון עבר בהצלחה או לא תודה רבה לכל מי שיגיב

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  17. יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת. כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו. אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה. האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by mmMigy,

קניתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. אני מתלבט בין שני הנתבים הבאים: נתב של 3COM דגם - 3CRWE554G72 נתב של D-Link דגם - DI524 אגב, אני גר בדירה יחסית קטנה עם מפלס אחד (אם זה משנה משהו...) תודה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  19. אולי השאלה שלי נראת קצת דבילית ,אך בכל זאת השאלה ברצינות ,האם חיבור של מספר מחשבים למשל 4 הקרובים אחד לשני (בין 20 ל- חצי מטר) ע"י רשת אלחוטית יעבוד טוב ולא יעשה בעיות בגלל המרחק הקצר?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by barak157953,

יש לי בבית כרגע שני מחשבים המחוברים בכבל מוצלב עם כרטיסי רשת רגילים והכל עובד לי מצויין בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות עוד מחשב שלישי וברצוני לחבר אותו גם לרשת הבנתי שבשביל לעשות זאת צריך ראוטר או נתב אני לא צריך שיהיה אלחוטי מכיוון שיש לי את החוטים מועברים כבר בתוך הקירות רציתי לדעת מה ההבדל בין ראוטר לנתב הבנתי שאם יש לי נתב אני אצטרך שמחשב אחד יהיה מחובר תמיד לאינטרנט ואז המחשבים האחרים יוכלו גם להתחבר ואם יש לי ראוטר כל מחשב עצמאי מחובר לבד לאינטרנט ועוד בעיה אני רוצה שיהיה אפשר להעביר קבצים ברשת בין המחשבים ולפי מה שהבנתי רק נתב עושה את זה האם זה נכון ואם יש לכם הצעות אחרות או בכלל מה כדאי לקנות???

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by zvovon,

עשיתי רשת חוטית עם הראוטר edimax מדגם 6104 ..... סבבה יש לי אינטרנט ב- 2 המשחבים....... הבעיה היא שכאשר אבא שלי גולש (אצלו במחשב ) . זה נראה כאילו הוא משתמש בכל רוחב הפס ... כי כשהוא גולש (ובמיוחד שאחותי מורידה קבצים מהאימיול ) יש לי לאגים במשחקים והאינטרנט עובד יותר לאט .. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? עריכה== יש לי מגה וחצי (1.5)

22. שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL עם מודם אלקטל וראוטר Netgear WGR614. היום עברתי לכבלים. קיבלתי מודם Thomson 425. הספקית היא בזק בינלאומי. בכל מקרה- נכון לכרגע אני מחובר לאינטרנט דרך המודם עם חייגן VPN PPTP. ניסיתי להגדיר את הנתב כך שהאינטרנט יעבוד דרכו ולא הצלחתי. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה? נסיתי כל מה שאני יודע. העלתי תמונות של תפריטי הנתב: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pppoec.JPG http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pptp1c.JPG ] של מצב החייגן: http:// ושל סטטוס ה IP: אודה מאוד לתשובה.............................. HELP ME.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  23. שלום , יש לי מחשב עם חיבור לאינטרנט ומודם. אחותי מהחדר המקביל מחוברת דרך המחשב שלי לאינטרנט , לה אין מודם. עשיתי רשת בינינו , עכשיו גם היא יכולה לגלוש. אבל מצורכי גיבוי אני רוצה להעביר לה קבצים (והרבה). ובשביל זה צריך תיקיות משותפות. איך אני פותח תיקיה משותפת ב"מיקומי הרשת שלי" ? תודה.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  24. היי קניתי מחשב חדש אם לוח אם P5W DH DELUXE שבו יש כרטיס רשת מובנה חיברתי את המודם ואני לא מצליח להתחבר, הרכבתי כרטיס רשת מהמחשב הישן ודרכו אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט, משהו דפוק בלוח אם? או שאני צריך להכניס איזה הגדרות מיוחדות כדי שהכרטיס רשת המובנה יעבוד? אודה מאוד לעזרה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.