עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by YAHOOGEEK,

היי אתמול עברתי ל- NGN במהירות של 10/800. מבחינת הורדה, הכל תקין - אני מוריד על בערך 1.2 מגה לשניה. מבחינת העלאה, הכל לא תקין - המקסימום שזה מעלה לי זה על כ- 35 KB/S, אפילו מהאתר בדיקה הזה של בזק. ניסיתי גם לשתף Torrents שיש להם ביקוש מטורף והמהירות העלאה לא עברה את ה- 35 KB/S. אני יודע שמן הסתם אני אמור להתקשר אליהם אבל רציתי לבדוק לפני האם מישהו אחר גם עם חבילת ה- 10/800 ב- NGN ויכול לתאר מה קורה אצלו? [br]פורסם בתאריך: 17.11.2009 בשעה 11:27:04 שאלה נוספת (במקום לפתוח דיון חדש)יש לי 3 מחשבים שמחוברים לראוטר שלי, הייתי רוצה לדעת האם יש כלי טוב שאבמצעותו אני אוכל לתת עדיפות למחשב מסויים (מבחינת רוחב פס)? או למשל - במצב ששלושת המחשבים מורידים תוכן מסויים, לוודא שהמחשב שלי …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by itay_izra,

החלטתי לעבור ל100 של הוטנט.. ואז הבנתי שאני צריך להשכיר את המודם של HOTBOX בכדי שזה יתמוך ב100מגה. השאלה אם אני יכול לרכוש מודם חיצוני שתומך ב100מגה להוטנט? או שאני חייב להשתמש בHOTBOX? ואגב מישהו יכול להגיד לי כמה עולה תשתית הוט ל100 מגה? תודה.

3. חבר שלי מעוניין "לשדרג" קצת את המודם הישן והמעלה אבק שלו לראוטר כדי שיוכל להיפטר מהכבלים ולבנות רשת אלחוטית ולקבל אורחים אלחוטיים שבאים אליו. הוא ביקש שאני אעזור לו למצוא ראוטר פשוט וזול עד למחיר של 250 ש"ח עם נסיון לכמה שפחות (תפרנים ). הרצתי קצת בזאפ ומצאתי מספר אפשרויות- כרגע מצאתי בזאפ את המוצר הנ"ל כמתאים ביותר-http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=718012 אך, עקב כך שאין לי נסיון וידע בתחום הראוטרים ורשתות אשמח לעזרה והמלצה ממכם לראוטר טוב,פשוט , אמין וזול. אפשר להזמין מהאינטרנט מחנויות בארץ כך שזה לא מהווה בעיה במגוון. המון תודה רבה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון אז החלטתי לפתוח דיון בנושא שאולי תוכלו לעזור לי. המחשבים בבית מחוברים ברשת אלחוטית והPS3 בחוטי (הוא היה באלחוטי אבל עדיין הייתה את הבעיה) כאשר אני מדליק את הPS3 והוא מתחבר לאינטרנט כל המחשבים בבית שלי מתנתקים מהראוטר, ולא מתחברים בחזרה עד שאני לא מנתק את ה PS3 מהאינטרנט, וניסתי ידנית לחבר ומשום מה לא נותן לי. ביטלתי UPNP אחרי שקראתי שיכול להיות שזאת הבעיה וזאת לא, ביטלתי MEDIA SERVER וסידרתי IP לפי MAC ADRESS ועדיין כל האינטרנט בבית שלי נופל. וכל הזמן הזה ה PS3 מחובר לאינטרנט ואני נכנס לפלייסטישן סטור ומשחק ONLINE. אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לו. אהה... יש לי ראוטר 3Com 3Crewer 100-75

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by ilanb0,

על מנת לחבר את הפלייסטיישן לרשת, אני נדרש לחבר את הקונסולה לראוטר. על מנת לא לחבר ראוטר נוסף על זה הקיים (גם הוצאה כספית מיותרת וגם עלול ליצור התנגשות) אני רוצה להשתמש בראוטר הקיים. 2 שאלות: 1. בראוטר הקיים, היציאה הנוספת הקיימת היא USB. האם יש כבל רשת שהוא צד אחד USB וצד שני כניסת רשת רגילה (לפלייסטיישן)? 2. אם לא חיבור כנ"ל, ומכיוון שבראוטר יש כאמור רק יציאה אחת, הומלץ לי לקנות מפצל לראוטר ולחבר למפצל גם את המחשב וגם את הקונסולה. מישהו יכול להפנות אותי היכן לקנות מפצל כזה, וכמה עולה?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! ברשותי מודם/ראוטר מתוצרת TNN Networks דגם DSL-600E, קיבלתי אותו בהשאלה מבזק. הבעיה היא שאני מנסה להכנס להגדרות שלו שאמורות להיות בכתובת 192.168.1.1 (לפי הוראות השימוש) אך אני לא מצליח, מישהו יודע אולי מה הסיבה ? תודה, אלכס.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום,הכרטיס הנל ברשותי דיי הרבה זמן,שלפני כמה ימים פתאום הוא התנתק,החלטתי לפרמט את המחשב,כאשר התקנתי את הכרטיס מחדש לאחר מכן, הכרטיס לא מצא לי רשתות אלחוטיות,לא בזירו של מיקרוסופט או ברלינק,איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לא מזמן עברתי ל100 מגה דאונלאוד של הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספקית) ואני מקבל בערך 30 בבדיקות מהירות. אחרי שהם חפרו לי בטלפון ולא מצאו כלום הם טענו שבגלל שבכרטיס רשת שלי יש עד 100 MB FULL DUPLEX אני לא יכול לקבל 100 מגה של מהירות דאונלואד של 100 מגה. האם זה נכון? (הלוח אם הוא p5kpl-cm של אסוס).

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by KoM,

משום מה בזמן האחרון כשאני מוריד דברים מהאינטרנט, הקצב סבבה והכל, אבל לאחר כדקה וחצי ההורדה נתקעת, ורק לאחר ניסיון נוסף ההורדה מסתיימת ולפעמים נתקעת שוב עד לניסיון החזרה הבא, אני משתמש ב-DAP5, וכשאני חוזר להורדה אחרי ההתקעות הוא מוריד רק ממקור אחד ולא מהארבעה, כלומר רק מקור אחד או שניים נתקעים... אני בבזק בין לאומי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לראוטר , והשני מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי. דגם ראוטר: LYNKSYS WRT54GL. ווינדוס 7 במחשב שמחובר חוטית לראוטר וווינדוס XP במחשב שמחובר אלחוטית לראוטר. מהקליינט האלחוטי (המחשב הנייח שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר), אני מצליח להתחבר לרשת של הראוטר אך כאשר אני מנסה להתחבר לקליינט שמחובר באופן חוטי לנתב איני מצליח (אני מנסה זאת באמצעות התחל->הפעלה->SHACOMP\\ שזה בעצם שם הקליינט שמחובר בכבל לראוטר, מצד שני גם דרך מיקומי הרשת שלי איני מצליח למצוא את התיקיות ששיתפתי בקליינט החוטי). ניסיתי את אותו דבר גם מהקליינט החוטי לכיוון הקליינט האלחוטי - להתחבר דרך הקלדת SKYCOM\\ שזה שם הקליינט האלחוטי. ניסיתי להיכנס לCMD בקליינט האלחוטי ושלחתי פינג לכתוב…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by raanan,

להגדיל את מהירות הגלישה בחינם!!! לגולשים בקו רגיל ולגולשים בחיבור מהיר. התוכנה ניתנת להורדה בחינם באתר: MiniSpeed.4t.com

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by berner,

חבריה שלום התקשרו אלי מבזק שאני מקושר לשירותי האינטרנט והציאו לי לקבל תיבת ממסר אלחוטי בחינם ,במקום הקיים שיש לי שהוא חיבור קוי למחשב לטענתם ממסר אלחוטי נותן יכולת גלישה מהירה יותר האם יש הגיון בזה או שזה סתם "בדיחה" של שיווק אשמח לקבל תגובה בברכה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by luchyf,

שלום אשמח לעצה , לפני כשבוע HOT בצעה עבודת תשתית ונתקה את האינטרנט לכל האזור ליום שלם. לאחר החזרה הראוטר לא מתחבר ולא מצליח למשוך כתובת . מדובר ב TP LINK N750 ללא חיגן שעבד כמה חודשים מאז שנקנה ללא בעיה. לאחר מספר שיחות עם הוט ובזבוז שעות על שעות בהמתנה ועבודה עם תומכים מאוד זוטרים הם התנערו מהבעיה. ראוטרים אחרים אכן מתחברים על הקו אבל זה לא מבטל אתהעובדה שהתקלה חייבת להיות בצד שלהם. לא יתכן שהתקלקל הראוטר החדש בדיוק בזמן שהם בצעו עבודת תשתית. משהו תקוע אצלם לדעתי. איפוס להגדרות מחדל לא שינה את המצב. CLONE k MAC לא עזר. זה ברור לי שהבעיה תהיה מה שתהיה נמצאת אצלם אבל הדבר היחיד שהם מסוגלים לעשות זה לנסות לחבר את המחשב במקום,אין שם פעולה של דיבגינג או חס וחלילה בדיקה אצלם …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. תגידו חשבתי על רעיון מזה שווה ומשתלם. אני גר בבניין עם 6 דירות. וחשבתי לעשות דבר כזה: לעשות מהירות 100Mb בתשתית ובספקית, הן הציעו לי מחיר של 600 ש"ח ממוצע לחודש לשתיהן. עכשיו זה נשמע די מופרך ויקר... אבל אם אני אציע לשכנים שלי בבניין שכולנו נתחבר לאותו אינטרנט, משמע על אחד ישלם בחודש 100 ש"ח בחודש על אינטרנט. (כולל לספקית ולתשתית) עכשיו זה נשמע די משתלם מחיר של 100 ש"ח בלבד גם לספקית וגם לתשתית למהירות 100Mb ! עכשיו בבניין יש לאורכו את כל ארונות המשמל וכל הכבלים האלה.. ומשם גם הכבל של HOT עובר אלי וגם של בזק וכו'.. אפשר עכשיו לחבר ישירות לשם את המודם ואת הראוטר ואז להוציא את 6 כבלי רשת מהראוטר כל אחד לביתו ואם הראוטר יצליח גם לשדר טוב למרחק אז מי שירצה גם לגלוש בצורה אלחו…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by Cheif,

בעוד שלושה חודשים יחלו ה-ISP הגדולים בארה"ב לנטר את תעבורת הגולשים ולנקוט צעדים נגד כאלה הפוגעים בזכויות יוצרים. למה זה קורה ומה מידת השפעה של הצעד הזה עלינו? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2155

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by Lioriii,

היום החלפתי את הספק אינטרנט שלי לקווי זהב-012 ולפני כן הייתי בבזק בינלאומי.... ואמרו לי שקוי זהב הם החברה הטובה ביותר לחיבור ADSL והייתה לי חבילה של 1.5 MB בבזק בינלאומי והורדתי במהירות של 190+- וכרגע בקווי זהב אני מוריד על 105 MB - ברצוני לעזוב את החברה של קווי זהב ולעבור לחברה חדשה! על מי מהספקי אינטרנט אתם ממליצים הכי הכי!??? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by Tsachi E,

ה100 מגה שהם מציעים דרך הפייבר בוקס, מישהו יכול לתת חוות דעת? האינטרנט באמת כזה גרוע כמו ששמעתי?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by IT-Guy,

אהלן אהלן, בצער רב אני נאלץ להפרד מה-WRT54GL שלי בגלל שהוא לא עומד בגבורה ב-12MB עם הוט (הצלחתי להתחבר רק עם tomato אבל המהירות לא מקסימלית כשמתחברים באופן אלחוטי). זה מה שאני מחפש בראוטר החדש: - תקן N - נתמך ע"י DD-WRT - לא עושה בעיות עם חייגן בהוט (חבילת גיימר בנטויז'ן -> צריך חייגן) אחרי לא מעט חיפושים מצאתי שה-D-Link DIR-615 עונה על כל הנ"ל, ושאין הרבה חלופות אחרות. העניין הוא שהראוטר הזה כבר ישן יחסית והייתי מעדיף משהו חדש יותר עם 3 אנטנות. אשמח לעזרתכם בשני דברים: 1. האם יש ראוטרים נוספים שאתם ממליצים עליהם? 2. מישהו יכול להסביר את הוודו שיש מסביב לראוטרים שעושים בעיות עם הוט? מה בדיוק גורם לראוטר של D-Link להיות מתאים יותר מLinksys? האם זה רלוונטי רק לקושחות המק…

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  19. שלום רב, דבר ראשון תודה למשיבים שאלתי היא כזאת, אני עברתי לגור בדירה שלמעשה הייתה דירה אחת גדולה שחילקו אותה לשניים. כלומר אני גרה בדירה אחת וממולי יש דירה נוספת תחת אותו מבנה. לדייר השני יש חיבור לאינטרנט של חברת הוט, ורציתי לדעת אם ישנה דרך אלחוטית שהאינטרנט שלו יעבוד אצלי בדירה בצורה מספיק חזקה וללא ירידת מהירות האינטרנט? האם ישנה דרך לחבר ראוטר אצלי בדירה שיקבל את הנתונים מהדירה שלו? וכך יעבוד אצלי בצורה מקסימלית מקווה שהייתי מספיק ברורה, תודה שוב!

20. Started by alextav,

התקינו אצלי שלשום אינטרנט של בזק והכל עבד טוב ויפה אבל כשרציתי היום לחבר את הראוטר שלי למודם הוא פשוט סרב להתחבר. המודם של בזק הוא 699U והראוטר הוא TP-LINK 1043. כשאני מנסה לעבור בממשק של הראוטר מ dynamic ip ל PPPoE/Russia הוא פשוט נתקע על connecting ולא מתחבר למרות שהגדרתי את השם משתמש והסיסמא של הספק. מישהו יודע להגיד לי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ac1240,

יש לי כרגע 014 ואני דיי מאוכזב מהם רציתי לדעת איך 012 בקטע של הורדות ישירות (מחו"ל)ויותר חשוב בקטע של BITORRENT ? תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by omerpaz,

עם 3 כבלים כאלה: http://www.ebay.com/itm/Q742-9M-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-RP-SMA-/160548437942?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25616ebfb6 סה"כ 27 מטר , יכול ליצור בעיה עם תמסורת האות ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by wooper,

שלום נכנסתי להגדרות בשועל נכנסתי למתקדם ולהגדרות רשת בחרתי manual proxy configuration ואז הכנסתי פורט שראיתי ל http פרוקסי אבל אחרי זה אני לא יכול לגלוש אני מחובר דרך ראוטר תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by movsho,

שלום לכולם, התחברתי ל 100 מגה של הוט עם הוט נט כרגע אני עם ההוטבוקס כמודם ונתב. אני גולש אלחוטית ממחשב נייד בתקן N. המהירות שאני מקבל היא בסביבות 15 מגה. אני ידע שאלחוטית לא ניתן לקבל את כל ה100 מגה אך מה ניתן לעשות על מנת להגיע למהירות מקסימלית ? (ברמת ההגדרות, קניית ראוטר, מתאם רשת וכו') בקיצור מה ניתן לקנות/להגדיר על מנת לקבל מהירות גבוהה ככל האפשר בצורה אלחוטית? אשמח להסבר פשוט כי שפת מחשבים גבוהה מידי אני כנראה לא אבין =) תדה למי שמוכן לעזור

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by moshiklevi,

שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי

• 4 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.