עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Oranili,

שלום ! בטעות הסרתי פרוטוקול ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט ... יש אפשרות להסיר את ה LOCAL AREA CONNECTION ולהתקינו מחדש ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by uzana2004,

שלום לכולם... לאחרונה כשאני מנסה להכנס ללייב של ה-360 המכשיר לא נכנס(נכל בבדיקת MTU,ICMP). התקשרתי לחברת כבלים והם אמרו לי שיש בעיה בעוצמות...השאלה שלי היא כך: האם יכול להיות קשר בין הדברים ואם לא איזו סיבה יש לזה שזה נכשל עכשיו(בעבר זה היה מתחבר מצויין)...

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  3. היי שלום, אני מחובר לרשת של 8 מחשבים עכשיו אני מעוניין שיהיה רק בשני מחשבים אינטרנט. איך אני עושה את זה? כיום יש לכולם אינטרנט כי המודם מחובר ישירות להאב. ניסיתי להכניס עוד כרטיס רשת לשני המחשבים ולחבר אותם ישירות למודם, אבל XP לא מצליח לעבוד עם שני כרטיסי רשת. חייב פתרון דחוף.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by ice35,

היום בא טכנאי של הוט והתקין לי טלוויזיה,טלפון ואינטרנט.... התקשרתי לספק (בזק בינלאומי) כדי שיעזרו לי להגדיר חייגן חדש,הם עזרו לי ובאמת עובד האינטרנט אבל רק במחשב אחד...כשניסיתי פשוט לחבר לראוטר האינטרנט לא עבד באף אחד מהמחשבים. זה הראוטר שלי ‏Edimax BR-6104K והמודם של מוטורולה שחור היום הביאו אז כנראה משהו חדש. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  5. יש לי חוט שעובר בכל הבית - ומשתף שני מחשבים, ראוטר, ומודם. עכשיו לאחרונה החוט הזה נקרע מסיבות שלא אציין פה, ולהחליף אותו ע"י הוצאה של החוט יהיה מסורבל ובזבוז זמן. שמעתי על "שדכן-קצה" או משהו בסגנון, שכביכול אמור לשדך את החיבור של האיטרנט (החלק פלסטיק הזה שבסוף הכבל) לכבל עצמו, ובכך אוכל להמשיך להשתמש בחוט. איפה ניתן להשיג את הדבר הזה? התיקון הזה יעיל? כיצד מבצעים את הפעולה הזו (את השידוך)? תודה.

• 4 תגובות
    • 8.3k צפיות
  6. Started by XD-DRAGON,

היי, יש לי שאלה מקווה שתעזרו לי |קורץ| . במידה ואני רוצה תמיכה באינטרנט במחשב הנייד מה אני צריך לעשות? הבנתי שאני צריך להחליף את הראוטר שיש לי בבית לראוטר אל חוטי ולקנות תוסף למחשב הנייד שיקלוט אותו, הבעיה היא שהראוטר מחובר למחשב בממד (אל חוטי לא עובד שם...), האם יש דרך אחרת להתחברות לאינטרנט באופן אל חוטי (גם אם אני נמצא במרחק של 100 ק"מ?). תודה לכל העוזרים למיניהם .

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by mhnuemhnue,

התקשרתי לתכנאי למען פתירת בעיות הלאגים שלי בכל דבר הקיים באינטרנט. הוא שאל אותי "באיזה פורט אתה יוצא?" שאלתי אותו למה הוא מתכוון כי לכל תוכנה ומשחק יש פורט אחר והוא ענה ואמר שאני באינטרנט משותף ממש טוב שיכול להיות פי 10 יותר טוב מאינטרנט רגיל למשתמש אחד , אבל אני נמצא מאחורי רשת והפיירוול של הקיבוץ , אם הוא ידע באיזה פורט אני גולש הוא יוכל להוריד לי את הפינגים! איך אני יודע באיזה פורט אני יוצא? אשמח לתשובה דחופה עוד השעה כי הוא לא זמין כל הזמן. תודה רבה. נ.ב : הוא אמר לי שהוא לא יודע איך בודקים באיזה פורט אני יוצא...

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  8. שלום לכם. עד כו היה לי מודם טריון שהוחלף עקב בעיות עבודה עם הנתב שלי. הוא הוחלף במודם מוטורולה SB4200 שאני מרוצה ממנו מעל הראש והוא עובד פשוט מצויין עם הרואטר וללא בעיות בכלל. חוץ ממשהו מציק שהתחיל עם החלפת המודם, משום מה אני מתנתק מהאינטרנט דרך הראוטר או חייגן בחיבור ישיר ו IP שלי נשאר קבוע. זה התחיל רק מאז החלפת המודם ל SB4200. למה זה קורה ? למה החייגן לא משפיע יותר על ניתוק מאינטרנט ושינוי האייפי ? אגב אין לי התקשרות MPLS או איך שזה נקרא יש לי התקשרות עם חייגן ולא חייגן קבוע. האם יש דרך לפתור את הבעיה אולי המודם מוגדר בצורה מסויימת שגורמת לזה שיהיה מעיין חיבור קבוע ? הדרך היחידה שהצלחתי לשנות את האייפי זה רק בניתוק המודם מהחשמל אבל זה לא פתרון פרקטי כל כך לדעתי. בבקשה …

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by xnimrod,

שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של Siemens SL2-141 חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by WildFire,

שלום, לאחרונה רכשתי ראוטר של 3com מדגם 3crwer100-75. משום מה כשהראוטר מחובר אני מקבל 10% ממהירות האינטרנט למרות שהמחשב השני כבוי. כשהמחשב מחובר ישירות למודם המהירות בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הFirmware של הראוטר ועדיין הבעייה נמשכת. האיטיות היא גם בעבודה ללא חייגן וגם בעבודה עם חייגן מסוג PPTP. אני כבר אובד עצות, ניסיתי כל רעיון שעלה על דעתי. הדברים שעוד לא ניסיתי זה לבדוק אולי בעייה עם המודם והנתב. כי לפי שמועות שמתרוצצות באינטרנט הראוטר הזה לא עובד טוב עם כל המודמים של הכבלים ולי יש של Terayon tj715x. אז אם יש לכם עצות, אפילו סתם רעיונות ברי ביצוע זה הזמן והמקום להציע ולשתף. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by baadasssss,

חבר'ה מעניין אותי לשמוע את דעתכם, בנאדם לא יכול להתחבר לאינטרנט כי יש לו קישורית מוגבלת או חסרה, או כתובת IP לא תקינה, 169.254. כאשר הוא מנתק את קבל ההברגה מהמודם עדיין מקבל אותה כתובת IP, מה שמצביע על בעיה או ב-SP2 או אנטי וירוס או פיירוול ועוד כל מני סיבות... אבל מה כאשר מחברים למחשב מודם של בזק, הוא גולש. 169.254 זו בעיה במחשב לא במודם של הוט. אז איך עם מודם של בזק יש אינטרנט. נשאלת השאלה, למה יש אינטרנט עם המודם של בזק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Rocket_Pool,

איך הנתב Compex NP27G ? אם יש אחרים שתואמים לתכונות של הנתב הזה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by roi19,

אז ככה.... שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה היום. קודם כל, חשוב שתדעו- יש לי רשת של 2 מחשבים בבית, שמחוברים בעזרת ראוטר(מסוג Edimax, הדגם הוא BR-6104K). המחשב שלי מוחבר ישירות לראוטר. עד עכשיו, הראוטר בחר בעצמו את הIP(כאילו... בהגדרות הוא משך באופן אוטומתי....) בשני המחשבים. היום סופסוף הצלחתי לפתור את הבעייה של הLow ID של האימיול. הבעייה היחידה שלי היתה היא שהשתמשתי בIP דינאמי. אבל היום, הכנסתי הגדרות ידנית, והאימיול עובד כמו שצריך. אבל, מאז שהכנסתי את ההגדרות ידנית, במחשב השני לא עובד האינטרנט. במחשב השני שמתי גם הגדרות ידנית(אותם הגדרות, למעט הIP, ששיניתי מספר אחד כדי שזה לא יתנגש), אבל האינטרנט עדיין לא עובד. כמו כן, ניסיתי להחזיר שהראוטר ימשוך IP(וDNS ושאר הדב…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  14. כרגע אצל סבתא שלי עדיין יש חיבור עם מודם רגיל, בושה וחרפה אני מנסה לראות מה האופציה הכי זולה כאשר הם עם טלפון קווי של בזק וחיבור טלוויזה בכבלים. אשמח לעזרה. כמו כן אני מחפש את מה שיהיה הכי פשוט שאפשר, ויחסית אמין. תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by אפיק,

שלום בימים האחרונים יש לי בעיה עם משלוח מיילים גדולים (5 ג'יגה ומעלה) באקספרס. התוכנה שולחת אותם שוב ושוב ללא הפסקה. עם או בלי קשר - לפני הבעיה הזאת כל המיילים לא היו נשלחים - הייתה מופיעה הודעת שגיאה ללא סיבה. מחקתי המון מיילים, כיווצתי את התיקיות ועכשיו רוב המיילים נשלחים והגדולים עושים בעיה. פתרון מישהו (חוץ מלעבור למוזילה...)?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  16. השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי חיבור פשוט יחיד לאינטרנט בבית דרך מודם, האם אני יכול לקנות ראוטר/נתב אלחוטי, לחבר אותו לאותו קו ADSL או למודם ובעצם עכשיו לשדר אותו בכל הבית לכל לפטופ עם כרטיס אלחוטי בטווח? השאלה היא האם צריך לרכוש קו חדש מהספקית על מנת לחבר אליו ראוטר אלחוטי? אני מאמין שלא, אך בכל זאת אינני מבין כיצד הראוטר יבצע את החיוג וההתחברות לקו האינטרנט שלי. ושאלה נוספת, אם ואני בעל עסק של בית קפה/ מסעדה וכו', וברצוני להתקין שם רשת אלחוטית ציבורית בעזרת ראוטר שאקנה, האם לתת לספקית האינטרנט לחבר אותי לחבילה "עסקית" גראנדיוזית שתעלה הון, או פשוט לבקש קו ADSL פשוט וליישם את אותה התקנה של נתב ששאלתי עליה בשאלה הקודמת. אשמח לקבל עצות ותגובות- תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by RX7,

שלום רב יש לי ראוטר של SIEMENS SL2-141 שמחוברים אליו שני מחשבים איך אני יכול להעביר קבצים בין שני המחשבים? יש מדריך? *חיפשתי מדריכים בדביק אבל אני לא מבין כ"כ במושגים, אשמח אם תתנו לי לינק ישיר תודה מראש עומרי

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  18. כשיותר ממחשב אחד מנסה להתחבר לרשת האלחוטית יש בעיה של קישוריות חסרה ו- Windows רומז על קונפליקטים עם כתובות IP. אני משתמש בראוטר שהוא גם מודם ADSL של Edimax. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,יש לי בבית ראוטר של Planet דגם wrt-415,הוא טוב?מבחינת הגנה וכו'? ואיך אני מגדיר לרשת סיסמא , שלא כולם יוכלו להיכנס לרשת?? תודה רבה. ;D

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by idani1983,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת שמשתפים חיבור אינטרנט. איך אני יכול להשמיע מוזיקה ממחשב אחד על המחשב השני, אני לא רוצה להעביר את הקבצים לספריה משותפת. אני פשוט רוצה שהנתב שלי יהי כמו מעין STREAM של מוזיקה תודה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. האם יש חוק כתוב שאומר שאסור לי לעשות UNCAPPING למודם שלי? האם אפשר מבחינה טכנית לעשות את זה למודם שלי? תודה לעוזרים. נ.ב. אני לא יודע אם מותר לעשות UNCAPPING אז עד שלא יתברר העיניין אל תתנו דרכים לעשות את זה (לפחות לא בפומבי). תודה.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  22. השאלה בכותרת, מקווה לשמוע ייתרונות וחסרונות של כרטיס PCI אלחוטי או להתקן USB נייד מה עדיף מבחינת ביצועים, תודה :-)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ישנם אתרים שחוסמים IP ממדינות מסויימות. לפעמים ממש סתם. (עושים הכללות על כל המשתמשים ממדינה מסויימת) רציתי לשאול, האם יש תוכנה צד שלישי שיודעת לעקוף את הבעייה?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by Chymes,

קניתי להורי מחשב לאינטרנט ועבודה משרדית. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. מה אני צריך בשביל זה וכמה זה יעלה?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by eyaler,

שלום יש לי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר למתג KVM ברשותי מסך dell2407wfp עם כניסת DVI ו-VGA. אני רוצה שלפחות 1 המחשבים ינצל את ה-DVI חשבתי על שתי אפשרויות: 1. מתג KVM עם חיבור DVI. להבנתי מתג כזה יקר מאד (החל מ-700 ש"ח). אשמח לשמוע על זולים יותר אם קיימים. 2. לחבר רק עכבר ומקלדת למתג ואת המחשבים ישירות למסך. במקרה כזה האם יש תוכנה שאוכל להשתמש בה כך שכאשר אחליף את ערוץ הקלט במקלדת, תשלח פקודה למסך להחליף את התצוגה בהתאם? תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.