רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים. אחד מחובר לאינטרנט והשני מחובר אליו. עבד יופי. לפעמים הצלחתי לגלוש גם מהמחשב השני ולפעמים לא. אבל זה היה בסדר. אין ראוטר. על הראשון windows xp pro ועל השני windows xp home edition. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב מס' 1 שהיה מחובר לאינטרנט. לא הלך חלק (הארד דיסקים שנעלמו וכו') אבל הסתדר. רציתי להחזיר את התקשורת בינהם ושם התחילו הבעיות. או שהמחשב הראשון מתחבר לאינטרנט או ששני המחשבים מתקשרים בינהם. אבל לא במקביל. וזה משגע אותי. רעיון?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית בן שתי קומות. בקומה התחתונה יש לי ראוטר של בזק (dlink) שמחובר לסוויץ' של edimax. מהסוויץ' יש לי חיבור חוטי לכל הבית. אני מעוניין לחבר TL-WR1043ND בקומה העליונה בחדר העבודה שיהיה מחובר חוטית לסוויץ' מהקומה התחתונה ויהווה AP אלחוטי לקומה העליונה וגם סוויץ' חוטי למחשבים שבאותו חדר. אני מקווה שהבהרתי את עצמי. (בשרטוט למטה "->" משמעו חיבור חוטי) ראוטר (dlink) חוטי + אלחוטי -> סוויץ' אדימקס -> TL-WR1043ND (נקודת גישה + סוויץ') -> מחשב + NAS. האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים. האחד מחובר לראוטר 2Wire HomePortal 1000S, והמחשב השני מחובר למתאם HPNA ומשם לשקע הטלפון. לפני כמה חודשים (נגיד שנה) האינטרנט לא פעל לכמה שעות. אמא שלי התקשרה לבזק, ועד כמה שאני זוכר הם באו לבדוק את הקו ולאחר מכן אמרו שיש בעיות בקו בצד שלנו ברחוב (WTF) והורידו לנו את מהירות האינטרנט מ2.5Mb ל1.5Mb, במחיר מופחת. שוב, זה עד כמה שאני זוכר, גם לא ממש התעסקתי בעניין הזה. מאז האינטרנט עבד ב1.5Mb ללא בעיות. עכשיו שוב היה מקרה בו שעות רבות לא היה לנו אינטרנט. דיברתי עם תמיכה של בזק, ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר לא עזר (הנורית שלו עדיין הבהבה), ומה שכן עבד זה שהורידו לנו את המהירות ל250Kb (כמעט חזרנו לימי ה56K), והופ! הנורית נדלקת. הנציג בתמיכה אמר שלמחרת…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע איך עובד הטורנט בצורה הבסיסית אבל מה שאני לא מבין ואני ישמח אם מישהו יסביר לי זה... למה שמורידים משהו עם טורנט (אפילו על 20-30 קילובייט) כל הרשת נתקעת בצורה מידית ופשוט הכל זוחל לעומת זאת אני יכול להוריד בהורדה ישירה על 300 (כל הפס שלי) ואני עדיין יכולה לפתוח אתרי אינטרנט במהירות ובמחשבים אחרים ברשת בבית שלי לא ירגישו בכלל שאני מוריד למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בביתי מחשב העונה, להבנתי, להגדרה "חזק" (נרכש לפני כשנה וחצי). מס' המשתמשים בו - 5 בד"כ. יש צורך בעמדות מחשב נוספות לכל המשתמשים. שמעתי על אפשרויות הפיכת / פיצול מחשב אחד למספר עמדות עבודה עצמאיות אשמח למידע מורחב ומומלץ בנושא, מה נדרש וכן עלויות ... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שאני אעבור לחבילת הטריפל של הוט שנראית נחמד. רציתי לשאול אתכם לגבי תשתית הUFI של ה12mb, האם היא יציבה? כמה אתם משלמים לספקית? איזו מהירות אתם מקבלים בהורדות ישירות\טורנט? ובכללי, אם אתם מרוצים מהחבילה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs, במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1). עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו. אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב. ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי. חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי. אין לי אפשרות ל…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
-
קיבלתי מבזק היום את המודם Eth-Aztech DSL 600E, אני מעוניין להפוך אותו לנתב, ולקנות סוייץ' עם 4 יציאות, האם זה משנה איזה סויץ' אני קונה? כי סכה"כ התפקיד שלו לא כל כך מסובך, האם כל סוייץ' פשוט יוכל לענות על הצרכים שלי? אני מעוניין לחבר בעיקרון 3 מחשבים שהמטרה העיקרית היא שיתוף אינטרנט בלי תלות במחשב הראשי.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אוקיי אני נאתחיל במציאותר יותר הלאן... איזה מהירות הוא מעביר מידע? אפשר להעביר גם קבצים נכון? מה זה כבל מוצלב? למה אי אפשר ליצור רשת פשוט ביו אס בי? אה ועוד שכחתי למחשבים ניידים יש גם לאן מובנה או שצריך כרטיס או משהו?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בכל שלב של התקנת חייגן בוינדוס 98 כי אף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג איך עושים את זה, אז אם מישהו מוכן להסביר לי פה שלב אחרי שלב, או יותר טוב לתת לינק למדריך שמסביר איך עושים את זה אני אשמח מאד ;D
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הבאתי היום את ה DWA-140 חיברתי למחשב אבל משום מה זה מראה שהראוטר תומך רק בתקן G למרות שבהגדרות הראוטר מסומן גם G וגם N מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה שידרגתי ה-NAS שלי לדגם של DS1512+ ורציתי להעביר אליו המידע מה-NAS הישן שלי (IOMEGA IX2-200). כרגע חיברתי את שניהם ישירות לראוטר שלי (Linksys EA4500) וניסיתי להעתיק המידע מאחד לשני בשתי דרכים: 1. פקודת העתקה פשוטה דרך המחשב שלי ממיפוי של הנאס הישן למיפוי של הנאס החדש. 2. כניסה ל-File Manager של הנאס החדש ומתן פקודת Upload לקובץ שנמצא בנאס הישן. בשיטה הראשונה הצלחתי להגיע לקצב של בערך 9M Bytes. בשיטה השנייה הגעתי רק לקצב של בערך 3.5MBytes. עלי לציין שכרטיס הרשת במחשב שלי הינו עדיין של 100MBits ולכן חשבתי שזה ההסבר לקצב הנמוך בשיטה הראשונה (אולי ההעתקה מעבירה הקובץ דרך המחשב מכיוון שדרכו ניתנה פקודת ההעתקה). מכיוון ששני הנאס-ים תומכים ברשת ג'יגה וכן…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי רכשתי ראוטר Dlink dsl g225 הגדרתי אותו לפי ההוראות, כל הנורות (WLAN, DSL, INTERNET) דולקות אבל זה לא מתחבר לאינטרנט לא דרך WIFI ולא ישירות למחשב יש לציין שניסיתי עם ראוטר אחר והכל עובד חלק השאלה האם הראוטר תקול או שיש משהו שלא לקחתי בחשבון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית מחשב שאליו מחובר הראוטר והPS3 מחובר בצורה אלחוטית. יש לי בעיות שרשת של הPS3 ולכן אמרו לי שאולי כדאי לי לעשות DMZ , אחרי כמה חיפושים ברשת הבנתי שDMZ פותח כיאלו את כל הפורטים. עכשיו השאלה שלי היא מה הסיכון בכך? שמישהו יתחבר לרשת שלי בלי שאני אדע?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני עם חיבור של 1.5 על 128 אם אני לא טועה. בכבלים עם בזק בינלאומי. ולאחרונה ההורדה ביוטורנט נהיה זוועתית, פעם הייתי מוריד במהירות מלאה של 180 ועכשיו אם אני עובר את ה 60 זה נכס ולרוב לא עובר את ה 30... בזמן השימוש במיוטורנט גם הגלישה נהיית זוועתית, ממש ממש איטי אפילו שההעלאה מוגבלת ל 6 וההורדה לא עוברת את ה 30. ניסיתי גם לא להגביל את ההעלאה וזה רק יותר גרוע (ההורדה והגלישה באתרים) זה אחיד לכל שעות היום ולא רק בערב בשעות ה"עומס". הבעיה בהגדרות של המיוטורנט? בספק? בכרטיס רשת? במודם? מה ניתן לעשות/לנסות לעשות? תודה רבה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בעקרון חשבתי על לנטב מחדש את הכבל מהבית הקיים ליחידה ומשם להקים נקודה אלחוטית (אבל אני לא בטוח שזה יכסה את כל הבית...) כך שזה יצור בעיה עם נקודות הקצה בחדרים האחרים.. האם אפשר לקבל המלצות על דרכי החיבור האלו (יתרונות וחסרונות) וכמובן על הציוד עצמו... הבנתי שיש 3 אופציות ראשיות? כבל רשת חשמל טלפון והאם יש אפשרויות אחרות להעביר רשת ואינטרנט? (העדיפות ליחידה בשביל חיבור פיסי לצורך משחקי רשת) אשמח לשמוע פתרונות אפשריים ורצוי לא יקרים כי התקציב שלי דיי נמוך...כאשר עיקרה השימוש הוא למשחקי רשת (ביחידה) וגלישה ושימוש בסיסי בשאר המחשבים תודה מראש ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אצל בן דוד שלי יש ראוטר EDIMAX פשוט, (אנטנה 1) בחיבור לכבלים בקומת קרקע של הבית הפרטי. אני אדע את דגם הראוטר בהמשך. אצלו בקומה מינוס 1 הקליטה לא טובה, זה מתבטא בגלישה נמוכה ובניתוקים. כרטיס הרשת שלו הוא כרטיס חיצוני בUSB שמחובר ע"י כבל מעריך. האם רכישת כרטיס רשת אלחוטי (פנימי) עם 2 או 3 אנטנות תשפר את המצב? או שזה לא ישפיע כי גם הראוטר צריך להיות מרובה אנטנות בהתאם מהצד השני? אולי כרטיס HIGH GAIN הוא הפתרון? אלו עם האנטנות הגדולות. המרחק עצמו בין השניים לא גדול, אווירית מדובר באולי 10 מטרים, אבל חלקים הם... קרקע. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1753
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני בטוח שיש אתרים מעולים ללמידה עצמאית עבור מבחן CCNA, בעיקר כאלה שמכילים את כל החומר בצורה מסודרת (כולל תרגילים). אשמח אם תוכלו לשתף איתי המלצות שלכם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני סגור "קונה את האדימקס " אבל אם האדימקס משדר בתקן N ו USB שהוא תקן G אז השידור נשאר בתקן G ומה עשינו ? אז הקליטה נשארת אותו דבר .אני צקיך להחליפ את הכרטיס רשת או מה ?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לפי הבנתי תוכנת TOR חוסמת את IP שלי, מישהו ניסה את התוכנה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי אתמול את האינטרנט מ-1.5Mbs ל-2.5Mbs, יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד לי אם זה אכן גדלה המהירות ל-2.5Mbs ולא נשאר ב-1.5Mbs?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לדוגמא אני מעלה קובץ כלשהו אחרי כמה זמן כתוב לי "לא ניתן להציג דף זה" ניסיתי לעלות לכל מיני אתרים כל מיני קבצים שונים ועדיין נתקל עם הבעיה הזו הקובץ בסדר לחלוטין לא ווארז או משהו אין בו רווחים לרוב קורה לי בקבצים גדולים (50 מגה) מה שהאתר מקבל .. אשמח אם למישהו יש פיתרון ד"א לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ראוטר פשוט ניסיתי באלף ואחת אתרים ואותה בעיה אחרי כמה דקות הוא אומר לי לא ניתן להציג דף זה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-