עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה להתחבר למחשב שלי בעזרת הרינוט המובנה של הויינדוס , יש לי ווינדוס אקספי כמובן , אבל אני לא מצליח להגדיר את זה , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בעזרת שם משתמש ופסוורד ,?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by star010101,

שלום למומחים, יש לי מס' בעיות בראוטר הנ"ל: א. מתנתק בלי שום סיבה לפחות פעם בשבוע. ב. לא נותן תמיכה ב1GB FULL DUPLEX ג. למרות האפשרות, לא תומך בתקן N (או לא נותן מהירות שונה מכשזה מוגדר על תקן G). יש למישהו מושג האם זה תקין? יש לי מחשב אחד שמחובר אליו ישירות בכבל ועוד אחד אלחוטי, אם אני אחבר את שניהם בכבל יש סיכוי שהוא ייתן לי 1GB חיבור? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לכל מי שחסמו לו את הפייסבוק במקום העבודה והוא לא יכול לגלוש שיכנס ללינק הבא -נערך ע"י מנהל הפורום-

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  4. אני מעוניין לחבר 3 מחשבים לרשת אלחוטית, שלא יהיו תלוים אחד בשני (שלא יהיה צריך שאחד יהיה דלוק כדי שבשניים אפשר לגלוש) משהו כמה שיותר זול, אבל שיהיה טוב, יציב ואמין. אני מתכוון לראוטר/כרטיסי רשת/switch אם צריך וכל דבר אחר... אני פשוט בור ברשתות

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by sheff2k1,

שדרגתי לחבילת אינטרנט עם מהירות העלאה של 256 KBIT. אני רוצה לבדוק אם זאת אכן המהירות..מישהו מכיר אתר אמין שבו אני יכול לבדוק את המהירות בפועל?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. מחפש המלצות למאיץ טווח, מחיר סביר, עדיף מחול

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  7. יש לי ראוטר משולב מודם בבית, ואני רואה אצל אנשים גם ראוטר וגם מודם , איך אני מזהה אם ראוטר הוא משולב או שהוא רק ראוטר? ומה הייתרונות והחסרונות בראוטר משולב מאשר גם ראוטר וגם מודם

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by gabrielf,

האם הוא הראווטר החזק כיום בשוק הישראלי מבחינת החומרה? (ביחס ל DIR655 למשל)? האם קיים חזק ממנו? החשיבות אצלי היא בחיבור L2TP של 16 מגה אשר מחייב חומרה רצינית..

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  9. אהלן כולם אני מעוניין להרים בבית רשת אלחוטית. כרגע אני מעביר כבל לקומה למטה דרך החלון לחלון של אחי, בקיצור כבל ארוך ונראה גרוע. רציתי לדעת מה האפשרויות שלי וכמה הן יעלו אם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ניסיתי לחפש בחוקי הפורום אבל לא היה רשום שם מה עוד לציין תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום חברים, יש לי אות חלש בסלון ואני רוצה להגדיל טווח. תקציב של עד סביבות 400-500 מה הפיתרון הכי טוב, ראוטר חדש/מגדיל טווח/אינטרנט על חשמל? התשתית שלנו של הוט (מודם ראוטר הוט בוקס) והספק 012 תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Gilo2005,

אז ככה אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בין לאומי בכבלים ויש לי שתי מחשבים שמחבורים למודם אחד. אז לפני כמה זמן התחילו בעיות ירידה במהירות גם כששני המחשבים באינטרנט וגם כשאחד רק דולק. אז אם אני מוציא את הכבל של המחשב שמחובר דרך הכבל למודם אז המחשב הראשי שמחובר למודם האינטרנט שלו עובד מהר ואם אני מחבר את המחשב השני למודם ומכבה את המחשב הראשי אז במחשב השני האינטרנט זוחללללל תעזרו לי מזה יכול להיות זה לא היה לפני !!!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by roadrunner,

יש למישהו מידע על האינטרנט המהיר של Gcom

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, על איזה מודם אתם ממליצים לקחת מבזק עבור 40MB? יש לי ראוטר עם 1GB WAN http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=456&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה!

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  14. היי! אני מחפש מתאם רשת אלחוטי שתומך בוודאות ב-WINDOWS 7 32BIT בגרסת ההפצה (הגרסה שנמכרת בחנויות) (בוודאות, כלומר: במפרט שמספק היצרן כתוב במפורש שיש תמיכה ב-WINDOWS 7, או שיש דרייבר רשמי שנוסה ע"י הרבה אנשים וידוע שהוא עובד). תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Shasoosh,

לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  16. שלום חברים המודם תמיד עבד עם הגדרה של 100MBPS ולאחרונה הוא הפסיק לזהות אותו.. ורק כשאני משנה את זה ל 10 MBPS הוא חוזר לעבוד מזה יכול להיות? איך נתן לתקן את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by Cheif,

אני מקבל דיווחים כי בשעות האחרונות האתר www.thepiratebay.com אינו זמין. מה אצלכם?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by ag43,

לחבר שלי יש ראוטר של 3COM ופתאום הוא הפסיק להתחבר אלחוטית. המחשב מראה תיבה של מתחבר לרשת וחושב הרבה ולא מתחבר האות מקסימלי. למישהו יש מושג מה הבעייה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. היי, רכשתי מחשב נייד, Lenovo Yoga 700, וגיליתי שאין לו כניסה של כבל רשת. להבנתי צריך מתאם בין כבר לרשת ל-USB (כלומר USB Ethernet Adapter), למשל זה: http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/4X90E51405/460/34285E7D99BB43138551449AD7C986A5 האם יש סיבה לקנות את המקורי היקר? של חברה מוכרת אחרת? סתם משהו סיני זול? האם כולם אותו הדבר? או שהמתאמים השונים עושים דברים שונים? שורה תחתונה - אשמח להמלצה על מוצר ספציפי (אפשר גם במשלוח מחו"ל). (נראה לי שאין לי צורך במתאם של ג'יגהביט, נראה לי שגם אלו של 100 מגה-ביט יספיקו, כי בכל מקרה חיבור האינטרנט שלי לא כל כך מהיר...) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 15.5k צפיות
  20. Started by idani1983,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת שמשתפים חיבור אינטרנט. איך אני יכול להשמיע מוזיקה ממחשב אחד על המחשב השני, אני לא רוצה להעביר את הקבצים לספריה משותפת. אני פשוט רוצה שהנתב שלי יהי כמו מעין STREAM של מוזיקה תודה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  21. היי, אני עושה עבודה על הצפנת WEP ובתכלס חומר לא ממש חסר הדבר היחיד שלא הצלחתי להבין זה איך נקבע וקטור האתחול (באופן אקראי?) ואיפה הוא מאוכסן. הרי גם הראוטר וגם המחשב צריכים לדעת את וקטור האתחול של פאקט מסויים... ואם הוא גלוי אז הוא בעצם קצת מאבד מערכו.. .לא? אשמח לקצת הסבר בנושא תודה

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by reformy,

שלום אני מחפש access point לשים בארון התקשורת שלי. הנתב יושב בחדר אחד, וממנו מגיע כבל לארון. שם הוא צריך להתפצל לכבלים לכל חדר. בנוסף שתהיה גם גישה אלחוטית לרשת (לא מהנתב, מהארון). לכן, הדרישות הן: - לפחות 6 פורטי רשת - רשת 1G (לא 100M) - WIFI יש כזה דבר? תודה!

23. Started by Yehudaa,

http://www.intel.com/network/connectivity/products/wireless/wireless_n/overview.htm האם הוא יתמוך במלואו בתקן n ? ובכלל האם הוא כרטיס טוב , תודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  24. כנ"ל לגבי חבילות 5 מגה ו3 מגה. אני רוצה לעבור חברה, ומתעניינת במחירי השוק.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.