עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by smith77,

שלום לכולם. התחברתי ל 012 כספקית ול 014 כתשתית . כברירת מחדש לקחתי ראוטר מודם של D-LINK . בהתחלה הכל היה טוב לאור העובדה שעבדתי רק מהנייד אבל אתמול החלטתי להשמיש את המחשב השולחני והנ"ל אינו מחובר לראוטר של D-LINK ואין באפשרותי לחבר אותו . אבל יש לי ראוטר בן שנה בערך מדגם linksys wrt54gl והייתי רוצה להפוך אותו למגבר ע"מ שהמחשב השולחני יהיה מקושר אף הוא לרשת .איך ניתן להגדיר את זה לאור העובדה ששתי החברות מתנערות מאחריות (בגדול הם פשוט לא יודעים איך להתמודד עם הראוטר של linksys wrt54gl) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. משרד התקשורת בוחן בחיוב את הפיכת HOT גם לספק שירותי אינטרנט. המשמעות היא ש-HOT תוכל להציע שירות אחוד (BUNDLE) הן של שירותי גישה והן של :police: שירותי אינטרנט. זה עומד להיות מעניין. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1918.pdf

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by YoNix1,

מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה, בדקתי את שאר הפורומים והפורום הזה נראה לי הכי קשור. תעבירו\תנעלו אם לא. אני בבזק עם תשתית בזק, מהירות של 5 מגה עם המודם ALE 150, ולאחרונה (שבוע+-) התחילו..לאגים" נוראיים במשחק הרשת שאני משחק בו. שלחתי לחברה של המשחק אימייל עם הTRACERT הזה: Tracing route to 195.59.139.1 over a maximum of 30 hops 1 9 ms 9 ms 9 ms bzq-79-183-120-1.red.bezeqint.net [79.183.120.1] 2 8 ms 9 ms 10 ms bzq-115-186-81.static.bezeqint.net [192.115.186.81] 3 9 ms 20 ms 9 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124.145] 4 9 ms 9 ms 59 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124.162] 5 1338 ms * 1442 ms bzq-219…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. רציתי לדעת אם לדעתכם מתישהו יהיה בישראל אינטרנט עם כבלים אופטיים ואם כן האם זה ייתן לי פינג טוב יותר באירופה בצורה משמעותית

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by theguy,

קיבלתי מחשב חדש לפני מספר ימים ושמתי עליו win 7 .לאחר כמה ימים משום מה לא יכולתי להיכנס לאתרים כמו:תיק דבקה,באתר של אגד תיכנון מסלול, בנק הפועלים והאתר של האונ' ... . התופעה היא כך אני מנסה לעלות את הדף אבל לאחר דקה שתיים של טעינה הדפדפן מפסיק ומודיע על שגיאה. ניסיתי להתקין עוד דפדפנים אבל זה לא עזר לחלוטין, כאשר אני מפעיל בopera את אפשרות הטורבו אני יכול להיכנס גם לדבקה ולאגד ללא שימושיות של תיכנון מסלול. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, יש לי בבית שני מחשבים. האחד מחובר לראוטר 2Wire HomePortal 1000S, והמחשב השני מחובר למתאם HPNA ומשם לשקע הטלפון. לפני כמה חודשים (נגיד שנה) האינטרנט לא פעל לכמה שעות. אמא שלי התקשרה לבזק, ועד כמה שאני זוכר הם באו לבדוק את הקו ולאחר מכן אמרו שיש בעיות בקו בצד שלנו ברחוב (WTF) והורידו לנו את מהירות האינטרנט מ2.5Mb ל1.5Mb, במחיר מופחת. שוב, זה עד כמה שאני זוכר, גם לא ממש התעסקתי בעניין הזה. מאז האינטרנט עבד ב1.5Mb ללא בעיות. עכשיו שוב היה מקרה בו שעות רבות לא היה לנו אינטרנט. דיברתי עם תמיכה של בזק, ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר לא עזר (הנורית שלו עדיין הבהבה), ומה שכן עבד זה שהורידו לנו את המהירות ל250Kb (כמעט חזרנו לימי ה56K), והופ! הנורית נדלקת. הנציג בתמיכה אמר שלמחרת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bay,

שלום יש לי בעיה שמשחק רשת שאני כנראה מכור אליו לא עובד לאחר החלפת הסרבר כנראה בגלל שהם חוסמים IP ישראלי כי גם לחברים שלי יש את אותה הבעיה ולאף אחד החו"ל אין יש לכם בבקשה איזה שהוא מדריך או תוכנה לשינוי IP ל IP רוסי\אירופאי\כולשהוא לא ישראלי כדי שאני יוכל לשחק בבקשה אני כבר משתגע פה :s07: :s07:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ישנה בעיה של LEASE TIME של כ--שעה ופשוט הרואטר מתנתק ולא מתחבר.. עכשיו אחד מכם ייעץ לי לעבור לקשוחה של TOMATO ועדיין זה לא פתר לי את הבעיה. מידי פעם איכשהו (לא יודע איך) הוא מצליח לעשות 7 ימים בלי לשנות את האי פי או להתנתק.. עכשיו השאלה היא איפה הבעיה נעוצה? בספק (אקספון) או תשתית (HOT) זה משגע אותי כל העניין הזה אולי איכשהו להגדיר אי פי סטטי למודם שלי? תודה מראש

9. Started by IT,

שלום לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול , ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, כפי שהיה מחובר לפני הפירמוט.. החיבור היה מסוג dial up connection, ויש לי את השם משתמש והסיסמא שלי. ניסיתי ליצור חיבור חדש דרך האשף של הווידנוס (XP), אבל זה לא הלך.. הוא לא נותן לי את האפשרות connect , ורשום unavailable - device missing תיארתי לעצמי שהוא לא מזהה את המודם שלי ,וצריך להתקין דרייבר למודם, אבל לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דרייבר למודם הזה.. המודם שלי הוא aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E. האם משהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייבר מתאים? והאם זה יפתור לי את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  10. האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by Eonblueapoc,

שלום חבר'ה, אני יכול להשיג את הראוטר הזה בחינם http://www.ericssonw35.com/models.html השאלה שלי מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 500$? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא הבנתי כל כך אילו עוד שימושים יש לו, חוץ מזה שהוא משמש כמודם לסלולארים דור שלישי אם הבנתי נכון? אשמח לקצת מידע, תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by asher_pa,

שלום, אני רוצה לקנות ראוטר בתקן N (כמובן כולל הכרטיס\USB) אני מתלבט בין 3 דגמים שכולם נעים פחות או יותר סביב אותם מחירים : 1. Level One WBR6001 Edimax BR6424N .2 TP-Link TLWR841ND .3 מישהו יכול לעזור? ???

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  13. שלום לכולם. אספתי היום מבזק סטור את הנתב- מודם הנ"ל הגיע עם הגרסא החדשה ולאחר ריבים והגדרות פועל סבבה עם פורטים פתוחים היכן שצריך הבעיה היא שאני אוהב לעבוד דרך 1.0.0.138 אבל נראה שחסרות שם הגדרות שמופיעות רק ב bnet.bezeq.co.il ומשום מה לאחר זמן מה כאשר אני נכנס לאתר הזה של בזק הוא מראה לי את הטבעת טעינה אבל הטבעת לא מפסיקה להסתובב והפרטים לא עולים.. כרגע זה לא מפריע לי ההגדרות סבבה והכל פועל. אבל איך אני מתקן את זה שהאתר של בזק יעבוד טוב? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by DeaglinG,

השאלה בכותרת.. אני רוצה לקנות את הראוטר הנ"ל אבל אני רואה שאין לו יציאת טלפון... אז הוא לא מודם? אני צריך לחבר אותו לעוד מכשיר ורק אז לקיר?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  15. איך אפשר לעבוד עם שתי רשתות אלחוטיות במקביל ? אני מוריד קבצים בFLESH GET ומחובר לשתי רשתות אלחוטיות - אפשרי שהוא יוריד משניהם במקביל ולא רק מחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by Class889,

התחלתי בביתי (קומה אחת קירות בטון) עם נתב אלחוטי שהאות היה על 50-80% בין המחשבים בבית, והייתי מעביר קבצים בין המחשבים והמהירות הייתה פשוט על הפנים, אז אמרתי אולי אני יוסיף REPEATER בדקתי לגביי המכשיר הנ"ל לבנתיים הבאתי מחבר רק לנסות לראות איך יהיה האינטרנט, אני מאוד התאכזבתי ואמרתי שמהירות חשובה לי. לכן הגעתי למסקנה שכדאי לעבוד עם רשת קווית ולא לדאוג לגביי ניתוקים במחשבים שמחוברים אלחוטית ושטויות כאלה.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  17. תשתית בזק- 3Mb חבילה אצל הספקית- 2.5Mb האם העובדה שמהירות התשתית גבוהה יותר יכולה להזיק באופן כלשהו?(מה שממש ממש לא נראה לי) תודה ;D

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by Nitro,

חברים שלום, לאחרונה התחברתי לשירות אינטרנט סלולרי ללפטופ בחבילה של אורנג', וכשאני מתחבר לאימיול אני מקבל Lowid. 1) יש לי מודם מדגם option icon 225 - האם אפשר להכנס לאיזשהו דף הגדרות שלו? 2) האם ישנו פתרון אחר להשיג את ה high id הנכסף? תודה נדב

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by aviad_el,

היי, יש לי בעיה קצת מורכבת, אז אני מתנצל מראש על ההסבר המסובך.. יש לי ראוטר של linksys WRT54GL ועד לא מזמן עבדתי עם תשתית כבלים וספק 012 והכל עבד מצויין. לאחרונה עברתי ל-014 בזק בינלאומי, בהתחלה הכל עבד טוב, אך לאחר שבועיים פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט... כלומר יש ping ל-google.com אבל לא מצליח להתחבר ב-IE. בשיחה עם המחלקה הטכנית אמרו לי שיש בעיה עם הראוטר הזה ושצריך להוריד את ה-MTU ל-1450... (היה על AUTO קודם). אכן לאחר שהורדתי את ה-MTU ל-1400 היה ניתן לגלוש אך פתאום משהו אחר הפסיק לעבוד.. אני מתחבר למחשב בעבודה דרך חיבור VPN, עם remote desktop. ולאחר שהקטנתי את ה-MTU יותר לא הצלחתי להתחבר למחשב בעבודה עם remote desktop. זה היה נראה כאילו מתחבר אך לא הייתי מקבל את המסך l…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה החלטתי להפרד מהרשת האלחוטית ולהקים קווית בצורה הבאה: 1- למשוך כבל רשת 15 מטר מיציאה נוספת של הראוטר הקיים 2- בחדר השני לשים Ethernet SWITCHוממנו למשוך כבלים למחשב ולסטרימר האם אתם צופים שאתקל בבעיות ? על איזה Ethernet SWITCH אתם ממליצים איזה סוג כבל מוצלב או אחר אנא חוו דעתכם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה היתה תקופה שהיו לי לא מעט ניתוקים בראוטר , איכשוא הניתוקים התמעטו עד לכדי מצב סביר אך זה זמן רב שאני סובל מאיטיות משמעותית בגלישה , בכל פעם שאני מתקשר לבזקבינלאומי לתמיכה ישנו הריטואל הקבוע שבודקים מהירות אך באתר הבדיקה שלהם הכל טוב אפשר לקבל את עזרתכם האדיבה לפתרון הבעיה האם הבע…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי טוב שתומך בתשתית של הכבלים, הדרישות שלי הן שהוא יעבוד בתקן n (300Mbit) ושיהיו לו לפחות 2 יציאות LAN של ג'יגה (אחת למחשב ואחת ל HD חיצוני) בינתיים הדגם היחיד שיש לי בראש זה ה BR6574N של Edimax אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הדגם הזה והאם יש דגמים עדיפים תודה, צביקה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Cheif,

בזמן האחרון התחילה חברת D-LINK ישראל לשווק בארץ נתב חדש -- ה-DIR-300N. למרות שמו, זה אינו נתב בתקן N אלא נתב התומך ב-150Mbps בלבד (כלומר זה נתב 1X1). באחד הפוסטים בבלוג שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=325) כתבתי על המגבלות של נתבי 1X1 ועל הבעיתיות שקיימת בהם. באדיבות מנכ"ל D-LINK ישראל קבלתי את הנתב לבחינה והיא תפורסם בקרוב. בכל מקרה, במהלך הבדיקה, מצאתי שנתב תומך באופן מלא ב-DD_WRT ושההתקנה של הקושחה על הנתב היא פשוטה מאוד. תמונת מסך מהנתב שנמצא אצלי בבדיקה, לאחר התקנת ה-DD_WRT, תוכלו לראות משמאל. ה-DIR-300N היא הגירסא "שלנו" ל-DIR-600 האמריקאי. נא לא לבלבל בין ה-DIR-300N ל-DIR-300 שתומך רק בתקן G! לפיכך, פרטים על התקנת קושחה זו תוכלו למצוא ב-LINK הזה -- http://www.…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.