רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם אני צריך עזרה בקניית ראוטר אלחוטי, מה כדאי לקנות?!!? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב היה לי ראוטר ישן DIR320 -הייתי גולש איתו בלי התנתקויות -באינטרנט של הוט 12 מגה הייתי בארה"ב וקניתי שם ראוטר של NETGEAR WNDR3400 שקראיתי עליו ביקורות טובות חיברתי אותו וכל כמה דקות יש לי התנתקויות -חשבתי שהמודם בכלל מתנתק אבל ראיתי בסטטוס שהאינטרנט עדיין מחובר עשיתי כל מיני בדיקות ואז ראיתי שעם כתובת IP אני כן מצליח להיכנס לאתרים אבל עם השם שלהם לא זהוגם לאתרים שכבר נסנתי אליהם לפני קצת זמן הוא נותן לי להיכנס עד שלאט לאט גם אליהם לא רק אם אני מכבה את הראוטר ומדליק אותו אז זה מסתדר עד שאחרי כמה דקות שוב חוזר הבעיה אם יש לי קובץ בהורדה עם INTERNET DOWNLOAD MANAGER זה עדיין ממשיך לרדת ולא מפסיק אז אני בטוח שהבעיה היא ב DNS ניסחי להזין גם ידנית את השרתי DNS ש…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! כרגע ברשותי 2 מחשבים, מחוברים בכבל רשת רגיל, אחד מהם מחובר דרך מודם ALE130 USB של בזק בנ"ל. עומד להתווסף מחשב נוסף, וצריך לחבר אותו לרשת. עכשיו - יש לי את ה HUBים האלו - זה שווה משהו? מה ההשפעה שהם רק 10 ולא 10/100? האם זה אומר שניתן לחבר מחשב אחד למודם במהירות רגילה, ואת שתי האחרים לHUB במהירות מופחתת (לא לחבר את המודם עצמו לHUB אלא מחשב אחד שמתפקד כ GATEWAY)? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי שתי אופציות להשתמש במובנה על הלוח 3C940 או באחד שיש לי ל-PCI 3C905-TX מה עדיף? הPCI נראה יותר מתקדם אבל השאלה מה יתן יותר ביצועים?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי USB DrayTek Vigor 510 ולמערכת הפעלה Win7 64bit? במידה ולא, אם יש אפשרות להתקין דרייברים של XP 32bit ב- 7 64bit הבנתי שיש אפשרות של תאימות לאחור או משהו בסגנון. ואם כל זה לא אפשרי אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי פנימי או חיצוני שכן יעבוד עם Win7 64bit ועדיף לאחד הכי זול שניתן למצוא. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שיש לו ממיר דיגיטלי הרבה יותר משתלם לו לעשות אינטרנט בכבלים מ-adsl(אפילו שהוא יותר מהיר, בינתיים...) בגלל שב-4 עד 6 חודשים ראשונים הוא משלם בין 175 ל-220 ש"ח לחודש(אם לא מתחשבים בכך שהספקיות נותנות הנחה בהתחלה), ועוד תיקחו בחשבון שבחודשים הראשונים של wow בזק והספקיות נתנו מחירים איומים לשירות adsl והכבלים מתחילים עם מחירים זהים לאלה של ה-adsl, אני בטוח שבמשך החודשים שאנשים מקבלים הנחה של חצי מחיר השירות יוזל וישתפר משמעותית ויהיו חבילות מהירות יותר. ראיתם בהתחלה כמה תקלות היו ב-adsl, חברות הכבלים לא מתכוונות לעשות את אותה טעות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית אינטרנט במהירות 100 מגה וכנראה שאגדיל בקרוב ל-200 ללא תוספת תשלום (הוט+ראוטר לינקסיס EA6350). אח שלי מתגורר כ-30 מטר ממני ומהוריי (משק במושב) ויש לו מנוי אינטרנט משלו. ישנם אי-אילו מכשלוים רכים בדרך (עץ פה עץ שם) אבל אני בטוח שמגדיל טווח באיכות ראויה יתגבר עליהם. חשבנו פשוט לבטל את האינטרנט אצלו ושהוא יתחבר לאינטרנט שלנו באמצעות מגדיל טווח או משהו (חשבתי על לינקסיס RE6700 או משהו בסגנון ולא אין לי שום קשר לחברה). אלא שיש לי כמה הסתייגויות - 1. לאחרונה נולד לו תינוק. אני לא בטוח לגבי הקרינה ואשמח לייעוץ. האם יש ממה לחשוש עבור התינוק/עבורו ועבור אשתו/עבורנו? המגדיל טווח הזה די חזק להבנתי. 2. לגבי הלוגיסטיקה - (עריכה) א…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! רציתי לקבל המלצה לספק אינטרנט למשחקים דרך הרשת שייתן פינגים טובים סביב ה50 פינג היום אני בתשתית הוט בחבילה של 500 גיגה וספק הוטנט ברצוני להישאר בהוט בתשתיתולעבור לספק שייתן את הפינג הנורמלי כרגע בהוטנט הילד משחק פורטנייט ומקבל פינגים באזור ה80 ל 120 ברצוני לציין גם שאני בחבילת גיימינג אצל הספק הוטנט רוצה לקבל ממכם המשתמשים המלצות לספקים טובים עם פינג נורמלי או שמה שיש לי זה נורמלי בברכה ארז
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לנו בדירה שני מפלסים. במפלס התחתון נמצא הראוטר והמפלס העליון מחובר לראוטר באמצעות כבל רשת. אני רוצה להגדיל את טווח ה-WIFI במפלס העליון בעזרת כבל הרשת, אבל לעבוד על אותה רשת ה-WIFI של הראוטר. זה אפשרי? איזה מוצר אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מה שמסכם את מצבי הכי טוב זה שאני כבר יודע את המספר הבא 85.17.52.92:5000 בעל-פה... לא משנה מה עשיתי (למשל, עברתי מ012 ל014) אני לא מצליח להתחבר לשרת הזה - תמיד מקבל הודעה שהוא APPEARS TO BE DEAD. כנ"ל לגבי כל שרתי RB. קצת נתונים: יש לי HIGH ID ב SAUGSTUBE. תקשורת הKAD מופיעה כלא חסומה/מוגבלת. GRC\SHIELDSUP אומר שהפורט TCP שלי פרוץ לכל עבר... (אבל שהUDP בלתי נראה). מאז שעברתי ל014 אני גם לא עובר בדיקת פורטים של אימיול שקודם יצאו טוב (אבל הבנתי שהבדיקה הזו לא אומרת הרבה) גם כשחיברתי את המחשב ישירות למודם (בלי הפיירוול/ראוטר) קיבלתי את אותה הודעה. יש לי PING לIP הנ"ל ה UPLOAD-SPEED-SENSE באימיול לא עובד אצלי - אחרי כמה דקות של תנודות בין מינימום למקסימ…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לא משנה לי חוטית או אלחוטית....אבל זה שני מחשבים לחבר ברשת.... מ-KSP....עד בערך 550 ש"ח סה"כ גג.....(אם אלחוטית אז זאת אומרת כולל כרטיס ונתב) אני אשמח לתשובות...
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת נמאס לי מחיבור USB נראה לי שהוא הגורם לכל הבעיות שיש לי באינטרנט, על איזה כרטיס רשת אתם ממליצים משהו שיהיה יציב שלא יהיו לי בעיות כמו ב-USB... תודה מראש, דודי.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הרי החיבור האנלוגי הוא דרך המודם וקו בזק, והחיבור השני הוא דרך המודם שמחובר לכבלים, ולכרטיס הרשת במחשב. על פניו, שניהם יכולים להיות מחוברים בו זמנית, האמנם ?... ומה יקרה כשאגלוש לאתר מסויים, מי לוקח פיקוד ? החיבור המהיר או האיטי ?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחת ולתמיד אני עם מחשב נייד במקום כלשהו בארץ...! איך אני יכול לגלוש באינטרנט ? אפשר לחבר למחשב הנייד את הפלאפון ולגלוש ? אם כן איך ? תודה מראש,עידן
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם במקום בעבודה שלי יש מרכזיית VOIP. למרכזיה יש אייפי מסויים. את האייפי הנל אני מכניס באחת מתוכנות הדיבור השונות (אני משתמש כרגע ב3CX) מגדיר את השלוחה שלי, כפי שהיא מוגדרת במרכזיה שבמקום העבודה ומנסה לחייג.. התוכנה מתחברת למרכזיה, מצליחה להוציא שיחות אבל הבעיה היא שהצד השני שומע אותי, ואני לא שומע אותו. איפה הבעיה? פורטים מסויימים? מישהו יודע על איזה פורטים התוכנה הזאת עובדת? אולי יש טווח של פורטים? במקום העבודה שלי התוכנה עובדת כמו שצריך. ככה שהבעיה היא לא במרכזיה עצמה...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת חוטית בין שני מחשבים, וראוטר. (כלומר, המודם מתחבר לראוטר, ושני המחשבים לראוטר). אני יכול לגלוש והכל, מעולה. אבל פעם בכמה זמן, נניח יום, אני צריך לגשת ל- Network Connections, לעשות Disable לחיבור של הראוטר, ואז לעשות Enable - מעין רענון כזה. כאילו שאחרי יום הוא מאבד קשר עם הנתב (כי אני גם לא יכול להכנס להגדרות שלו). מה הבעייה פה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי מודם של אלקטל ,קיבלתי חדש וניסיתי לעשות לו אפגרייד לפרו . אבל הפקודה EXPERT לא עובדת. הבנתי שלמודמים החדשים יש פקודה אחרת מהי? מישהו יכול לעזור? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מחפש נתב חדש שיחליף את ה linksys שיש לי (כמה חבל שהוא לא מתקדם טכנולוגית - נתב מעולה ..). תקציב בערך 400 חשבתי לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=20521 חסרונות/יתרונות של תקן ac ברורים ..למעשה לא יהיה שימוש בינתיים ב ac , רק בתקן n .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פינגים ממש גבוההים בשרתי ונטרילו מחו"ל ובארץ, ואני שומע בדיליי של כמה דקות בד"כ הפינג יכול להגיע לאיזור ה20 אלף אפילו... עכשיו ביררתי קצת ושאלתי והבעיה אמורה להיות אצל הספק... (בזק בין לאומי) עכשיו בהנחה שאני מתקשר לבזק בשביל לבקש מהם לסדר את הבעיה, מה אני אמור להגיד להם? מקווה שזה הפורום המתאים, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שמומלץ פה ה Edimax nMax BR-6424n ולקיי אס פי יש עכשיו גם את ה Edimax nLITE BR-6226n שזול ממנו ב 50 ש"ח יש הבדלים משמעותיים ששווים את ההבדל? אני לא רוצה להשקיע הרבה וקיי אס פי ליד הבית שלי...
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור קבוע בהתחברויות לרשת כמו שתראו בתמונה לפי מדריך חייגן כבלים יצרתי חייגן - http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html ואם אני מתחבר דרך החיבור הקבוע יש לי אייפי רגיל כמו שתמיד היה לי אותו אייפי אם אני מתחבר דרךהחיבור הקבוע+החייגן אז האייפי משתנה (נשמע לי מגניב) את החייגן שלי עשיתי דרך שרת הVPN של ברק PPTP - האם אני צריך לשנות לL2TP ? ((מה ההבדל בניהם?) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, בעיקבות ניתוקים שאני חווה באינטרנט הבייתי ולאחר מספר התקשרויות עם חברת הוט הוחלט שאחליף את הראוטר-מודם הקיים הוטבוקס 1 באחד אחר. הטכנאי המליץ לי להתקשר לשרות לקוחות ולדרוש הוטבוקס 2. התקשרתי אליהם והם אפשרו לי להחליף להוטבוקס 2 תמורת הישן שקיים אצלי בנקודת שירות הקרובה. השאלה שלי היא האם השדרוג הזה באמת שווה משהו? מה ההבדלים בין שני הדגמים של ההוטבוקסים? ידוע לי שקליטת הוויפי בהוטבוקס הישן דיי גרועה, האם זה ישתפר? אשמח למענה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעוד כשלושה שבועות מסתיים לי המנוי וההתחיבות עם בזק ובזק בינלאומי במבירות 2.5 מגה בייט . בתחילה המהירות הייתה איטית עד שהצטרפתי למסלול גיימר שם המהירות הייתה מקסימלית. עכשיו אני רוצה לעבור למהירות 10 מגה. כעת אני שוקל לעזוב אותם ולהתחבר לספקית אחרת או להשאר אצלם האם זה כדאי ואקבל שם מהירות מקסימילית או שאשאר באותו סטטוס עם בזק בין לאומי או שאפילו אעבור גם להוט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר ביתי מודרני (יודע לעמוד בעומס של מספר משתמשים). הבעיה שכל הראוטרים הביתיים שראיתי מגיעים עם 4 חיבורים קוויים. האם יש בארץ מוצרים עם 6 או 8 חיבורים? מצאתי רק משהו מאוד ישן של D-Link: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9014 אשמח להמלצות על דגמים אחרים שניתן להשיג בארץ. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-