רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי. אני צריך להעביר אינטרנט בין חדרים (כדי לחבר ממיר של YES לאינטרנט). אסור לי לקדוח / להעביר כאבלים או כל דבר אחר שישנה את איך שהדירה נראית (דירה שכורה). עלה לי רעיון, אשמח אם תוכלו להגיד לי אם זה ריאלי או שאני מדמיין אני רוצה לחבר שני ראוטרים בצורה אלחוטית (כלומר שיהיה ראוטר אחד "משדר" - ראוטר שקיבלתי מבזק, וראוטר אחד "מקבל"- edimax br-6204wg ) ואת הממיר לחבר לראוטר המקבל. זה הדגם של הראוטר המקבל (הוא לא נראה ככה, אבל זה השם של הדגם) http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/home_legacy_wireless_routers/br-6204wg/ זה אפשרי? איך אפשר לעשות את זה? * אני לא בטוח שהחי…
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אינטרנט וקבצים בין שני מחשבים בחיבור קווי, מקריאה בפורום החלטי לקנות את ה-BR6204WG Edimax ולחבר את שני המחשבים עם כבל רשת מוצלב, אבל עכשיו קראתי מדריך להפיכת מודם האלקטל לנתב. השאלה היא האם אני מקריב אמינות ומהירות החיבור לעומת אם אני הקנה את ה-EDIMAX בהתחשב שאני משתמש כבד בP2P ואני לא מעוניין בחיבור אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש למישהוא מדריך אך להפוך מודם בזק אלקטל510 לראוטר???? +הגדרות לחיבור של עוד 3 מחשבים?????
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הסטיק של סלקום. השאלה עם אני יכול להתחבר לאינטרנט של המחשב דרך האייפון בצורה אלחוטית ? תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3408 שככל הנראה לא עונה על הדרישות המקומיות (8 מחשבים המתחברים אליו בLAN ובWIFI). נאמר לי שעל מנת שראוטר יוכל לענות על הצרכים האלה בצורה טובה ומספקת - אזי שנדרש ראוטר בהשקעה גדולה, יחסית, של כסף (1000 ש"ח ומעלה). אינני יודע מהי נכונות הדבר. בכל מקרה, נאמר לי שניתן להפוך את אחד המחשבים שברשותי לראוטר וכך לפתור את הבעיה. השאלה היא - איך אני עושה את זה? אציין כי אם את הבעיה הזו ניתן לפתור בראוטר חלופי שלא עולה על 500-600 שקל, אולי אעדיף זאת. אם וכאשר - המחשב המיועד לשמש כנתב הינו בעל OS WIN 7 64BIT. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסתבכתי. אני צריך להשתמש במחשב שלי כשרת על מנת להעלות לקבצים לאינטרנט ככתובת אינטרנט. הורדתי את Apache HTTP Server ואמרו לי שצריך להגדיר שם איפשהו את התיקיה שאני רוצה לאכסן את הקבצים שאני רוצה להעלות. בשורה התחתונה הסתבכתי עם המון אותיות גדולות באנגלית והוראות שאני לא מבין ולא הצלחתי לעשות כלום. אני די ניוב בכל התחום הזה, אז אולי מישהו יכול להסביר לי. אולי יש תוכנה יותר פשוטה מ-Apache, או דרך פשוטה לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיצד ניתן להגדיר את הנתב הנל רק למודם תודה לכל מי שעוזר אני פשוט מעוניין לחבר נתב אלחוטי כל מדריך או עצה תעזור תודה למי שעוזר התשתית של בזק ספק ב.בין לאומי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, ברשותי ראוטר של בזק מדגם dgn2200, עד כה הראוטר שירת אותי נאמה. היום התחדשתי בראוטר חדש ועוצמתי ולכן אני מעוניין שה dgn2200 יהיה מודם בלבד אשמח אם מישהו שיש לו מושג יגיד לי איך עושים זאת בברכה, שי
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
האם אפשר לקחת כבל USB זכר-זכר ועם 2 כאלה: http://www.ebay.com/itm/USB-A-Female-to-Ethernet-RJ45-Adapter-Connector-/200541406967?pt=US_Networking_Plugs_Jacks_Wall_Plates&hash=item2eb13306f7 להפוך אותו לכבל רשת? זה יעבוד? מה לגבי שימוש רק באחד כזה, וחיבור לכניסת USB במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר בלי לחתוך אותו ולחבר מחדש בסדר שונה. חשבתי על לקנות איזשהו מתאם שיהפוך את סדר החוטים. אם מישהו יודע אם קיים כזה דבר, או שיש רעיונות נוספים בבקשה שירשום. **ד"א, להחליף את הכבל בכבל אחר זו לא אופציה כיוון שהוא כבר עובר בתוך הקירות בבית. 10x
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר... מצאתי את המדריך הבא: http://homepage.ntlworld.com/pete.long007/patchlead.htm הכל מובן חוץ מ-2 דברים: 1. איך לעזעזל אני מוריד את החיבור RJ45 מהכבל 2. מה זה Crimper והאם זה חובה בשביל להכין כבל רשת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב, עכשיו הבנתי מה זה כבל רשת מוצלב וגילית את הבעיה שהיתה לי. עכשיו הבעיה החדשה היא ששתלתי בקיר לאורך 20 מטר כבל רשת רגיל ואני לא יכול להוציא אותו על מנת לשתול כבל מוצלב. יש מתאם אשר הופך את הקצה מקצה רגיל לקצה של כבל מוצלב? אני לא רוצה לחתוך את הקצה ולהצליב גידים ולהרכיב מחדש. יש איזה שהוא מתאם כזה? הרי בסופו של דבר זה רק הצלבת גידים.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
ftp://ftp.netvision.net.il/home/o/oran_e/ מכיל PDFים עם מדריכים לכל סוגי המודמים הנפוצים של בזק, שאפשר להפוך לנתבים רק מעביר את הלינק לא אחראי בעצמי על ליקוט המידע.. תהנו
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות כל שהיא להפוך מדפסת USB למדפסת רשת (ללא שיתוף דרך מחשב אחד)? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת לא אלחוטית של חברת HP משולבת עם סורק ופקס. מעבר לכך, יש לי מחשבים מפוזרים בבית, אך בחדר של המדפסת אין מחשב. רציתי לדעת אם אולי USB אלחוטי שמחברים למדפסת ואז מחברים עוד USB למחשב מסוים ואפשר לעשות שאני אשלח למשל ממחשב אחד הדפסה למדפסת מבלי לעבור חדר..? בנוסף, יש לי גם ראוטר שכל המחשבים בבית עוברים דרכו... ישנו פתרון אחר אולי לקשר את המדפסת לראוטר ומשם שתהיה גישה לכל המחשבים בבית? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת HP psc1315. למיטב ידיעתי, זאת לא מדפסת שתומכת בחיבור ישיר לראווטר. אני רוצה לשים את המדפסת בחדר שאין בו מחשב ושתדפיס דרך הרשת, אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה עם מדפסת שאינה " network-ready". יש איזה מתאם שיעשה את העבודה? אפשרות אחרת כלשהי? תודה מראש נ.ב אני לא יודע אם זה משנה אבל הראווטר שלי הוא TP-LINK TL-WR541G
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אחרי שאני הופך את המודם ל PRO וכל הבלאגן מסביב לשנות את ה IP של המודם מ CLASS A 10.XX.XX.XX ל CLASS C 192.168.XX.XX כי אין לי כוח לשנות את כל הIP של כל המחשבים פה!...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברשותי אינטרנט מהיר במהירות 1.5MB, אשר מחובר בעזרת מודם למחשב שלי שהוא: pentium 4 1.7GHz 512DDR , ודרך כבל רשת מחובר למחשב ישירות לכרטיס רשת מחשב שני בבית pentium 3 766, משמע האינטרנט מתחבר למחשב החזק והמחשב החלש מתחבר לחזק דרך רשת ומקבל כך חיבור אינטרנט, המודם שנאי מתמש בו הוא: B-FOCUS ROUTER 270PR. הבעיה שכל פעם שאני מכבה או עושה RESTART במחשב החזק אז המחשב השני מאבד חיבור לאינטרנט מין הסתם. רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המודם שברשותי לROUTER בכדי שהאינטרנט יהיה מחובר גם כשהמחשב החזק כבוי... האם זה יאט לי את החיבור? מישהו כבר עשה את זה ויודע איך? או אם אפשר בכלל? תודה מראש! t d
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מכיוון שאני משתמש חדש - אני לא יודע אם התייחסו לעניין בפורום זה. מדובר בhack קל ופשוט ??? שהופך alcatel לראוטר יציב ומצויין. נותן לשתף קישור לרשת, ושווה גם למי שיש רק מחשב אחד כי זה משפר את המהירות והאמינות של הקשר (חיבור PPP אמיתי במקום ה PPTP המסוויח של מיקרוסופט שעושה בעיות בלינוקס). האם כבר נידון העניין בפורום? אם לא אז אני אנסה לספר איך עושים את זה... בכל מקרה - לא *לא* ***לא*** להוציא $300 דולר על ראוטר ADSL, גם אם אתם מתכוונים למכור אינטרנט פיראטי לכל הבלוק . alcatel נותנת לכם את זה בחינם...
-
- 42 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שמעתי כבר הרבה זמן על הקטע של פריצת המודם של אלקטל , ושאפשר להפוך אותו לפרו . עכשיו קראתי את המדריך , ויש לי שאלה אחת - יש לי רשת של שני מחשבים בבית , כאשר במחשב אחד יש שני כרטיסי רשת , והוא מחובר מצד אחד למודם , ומהצד השני למחשב השני . אם אני יהפוך את המודם לנתב , הרשת עדיין תעבוד ?
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. אני כבר חיפשתי ולא מצאתי מדריך כיצד להפוך את המודם שלי לראוטר. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או להסביר לי כיצד עושים זאת זה יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
הנה מדריך למצאתי כיוון שאפחד פה לא עזר לי עם העניין...אז אני משתף את כל מי שרוצה לדעת ויש לו מודם כזה.. תנו!!! http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar
-
- 2 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
היי לכולם. קראתי כמה מאמרים בנושא הפיכת המודם ALCATEL למצב PRO...והאמת שלא הבנתי כל כך את היתרונות והחסרונות.. מישהו יכול לפרט פה את היתרונות והחסרונות למעבר הזה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך מודם בזק aztech 600e לנתב, מכיוון שכנראה לי יש איזה גרסה חדשה יותר של המודם התפריטים נראים אחרת לגמרי מכל התפריטים שקיימים במדריכים שכבר מופצים באינטרנט על הפיכת מודם זה לנתב. אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד ישמח. מצורפת תמונה של התפריט: [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 10.4k צפיות
-