רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית קפה שלי ואני מעוניין שבכל פעם שמישהו מתחבר אליו כשהוא פותח את הדפדפן הוא יראה מסך עם תנאי שימוש וילחץ אישור יש לי ידע ב HTML ואני יודע כיצד לכתוב דף כזה השאלה היא כיצד אני גורם לראוטר להציג את הדף הזה בכל פעם שמישהו מתחבר. ראית את הדבר הזה במספר מקומות ציבורים בהם יש רשת גם אם מדובר בקניה של ראוטר מיוחד אני מעוניין לבצע את ההשקעה הזאת אנא כוונו אותי לאיזה ראוטר צריך לחפש תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים ברשת אלחוטית וקוית (אחד מחובר ישירות) אני מעוניין בנתב איכותי, מהיר ואמין וכזה שיהיה אפשר לחבר לו מדפסת. עד 700ש"ח. תודה, אופיר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה במחשב והיא כזאת: הוא מנסה להתחבר לאינטרנט שלו בבית והוא לא מצילח כאשר הוא מתחבר בעזרת כבל USB אז יש התחברות והכל בסדר גמור. אמרתי לעצמי אוקיי אם הכרטיס רשת שלו דפוק אז גם אצלי בבית זה לא אמור לעבוד. לקחנו את המחשב שלו אלי הביתה חיברנו אותו אלי למודם ולרשת ולהכול ופתאום נוכחנו לדעת שהאינטרנט עובד. (אז אין בעיה בכרטיס הרשת) אמרנו כנראה שאנחנו טיפשים ולא יודעים איך להתעסק עם המחשב אז כראנו לטכנאיי של HOT, טוב גם הוא לא הצליח לפתור את הבעיה. הוא טוען שהבעיה היא בWINDOWS... אני לא חושב מכיוון שלשנינו יש את אותה מערכת הפעלה בדיוק ומכיוון שאני התקנתי לו את מה שיש לי. (WIN XP SP3). אני מקווה שהבנתם מה הבעיה ועכשיו אני אתן פרוט על החו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מודם ADSL ALE 150 בחיבור USB ובשבוע האחרון יש לי ניתוקים כל עשר דקות. בעבר הייתה לי אותה תקלה עם מודם USB ALE 130 והטכנאי החליף למודם הנוכחי אך הנה לאחר תקופה התקלה חוזרת. ביררתי את העניין ומתברר שמודמים בחיבור USB הם בעיתיים ועדיף להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת. בכל אופן המצב הוא כזה: המחשב שלי מחובר למודם ומחשב בחדר אחר מחובר למחשב שלי עם כבל רשת (ICS). אני לא מבין הרבה בעניין הזה אבל נראה לי הגיוני שאם אני מחליף למודם רשת לא ישאר שקע פנוי כדי לחבר את המחשב השני. בנוסף, אני קונה מחשב נייד כך שבסופו של דבר יהיו שלושה מחשבים שיתחברו לאינטרנט. דיברתי עם טכנאי והוא אמר שעדיף להחליף למודם ראוטר, ככה גם אתפטר ממודם USB וגם אוכל לחבר את שלושת המחשבים. פה אני…
-
- 36 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בית חדש גדול מאוד בן 4 קומות, לכל הקומות מגיעים חיבורי רשת קווים. אני רוצה לרשת את הבית בתקשורת אלחוטית, אבל אין לי מושג מה לקנות. מישהו יכול להמליץ? אני מניח שצריך ראוטר אחד בארון התקשורת ו-access point בכל קומה. מוטי ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר קווי מחובר לכמה מחשבים, אני רוצה לחבר לWIN98 ואני לא מצליח. לפי מה שאני חושב, הוא לא מקבל IP מהראוטר. איך אפשר לבדוק את זה בוודאות? אני רוצה לעשות WORKGRUP עם 2 מחשבים XP איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה שתיים שלוש שאלות פשוטות. יש לי מודם נתב שמחובר פיזית לקו, וחוץ מזה רק אבא שלי בחדר סמוך לשלי משתמש בפקס לקבל ולשלוח והוא גולש אולי פעם בשבוע.. עכשיו יש לי הגנה של מפתח רשת, שמי שרוצה להתחבר אלחוטית לרשת צריך סיסמא ומעבר לזה אין לי כלום. רציתי לדעת קודם כל אם זה מספיק.. אין לי סיסמא של 1 2 3 אוקיי אבל בכל זאת רציתי לדעת אם זה מספיק ועוד דבר - רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביל את המשתמשים ברשת הזו נגיד ל 3 אנשים [ גג 3 מחשבים כאילו נגיד אם חברה שלי באה עם הלפטופ ]. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב אחד אני רוצה לשחק ברשת ובו אני מחובר על קו, ובנוסף יש עוד 2 מחשבים על האלחוטי של הראוטר, יש כזה דבר? שהם לא יפגעו לי בפינגים? המודם הוא 5 מגה אם זה משנה. ואיזה ראוטר הכי כדי לקנות?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, אני גר בדירה לא גדולה (3 חדרים 60 מ"ר) ובממ"ד יש לי מחשב שולחני. אני רוצה לחבר אותו לראוטר אלחוטי קווית ושתהיה לי רשת ביתית גם לנייד שלי. מצד אחד אני יודע שבשביל לקבל קליטה בכל הבית מומלץ לקנות ראוטר חזק (עם 3 אנטנות). מצד שני אני לא רוצה שתהיה קרינה חזקה בתוך החדר עצמו. האם יש אפשרות לחבר בממ"ד ראוטר פשוט ורגיל ועדיין לקבל כיסויי בכל הבית? איזה ראוטר מומלץ לקנות? מאד מעריך את העזרה... ניסים.
-
- 5 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך הסבר או דריבר איך אני אוכלל להריץ אותו על windows vista 64bit זה דחוף תודה לעוזריים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חוברתי לפני כמה ימים לרשת ה NGN של בזק, ובגלל שהמחיר של ה 15 מגה היה נמוך ממחיר ה 8 מגה שהיו לי קודם, שדרגתי את מהירות הקו. בנוסף גם שדרגתי את מהירות החבילה אצל הספק. בבדיקות שביצעתי מול אתר הבדיקה של הספק קיבלתי רק קצב של 12-13 מגה ולא 15 כפי שהובטח. ההורדה כן מתחילה במהירות גבוהה של 15.4 מגה, אבל לאחר מספר שניות יורדת, שוב עולה ושוב יורדת. בצעתי בדיקה של התשתית ע"י שימוש בשם משתמש 1@1 ואתר הבדיקות של בזק 147.235.246.92. גם שם היתה בדיוק אותה תופעה כמו בספק. מהירות ממוצעת של 12-13. התחלה מהירה ב 15.4, ירידה ושוב עליה. לאחר דיבור עם התמיכה של בזק בקשו ממני לבדוק שם משתמש 2@2, ולהפתעתי שם הכל היה תקין ! מהירות הורדה קבועה של 15.4 מגה, עם אותו אתר בדיקה. מה יכולה להיות הבע…
-
- 58 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה טווח הכתובות ב012 ל ADSL? משום מה קיבלתי עכשיו כתובת IP קצת מוזרה שלא מזכירה את שאר הכתובות שאני מקבל מ012 בד"כ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! רציתי לשאול אם זה אפשרי להקים רשת בוירטואל פיסי בית מערכות ההפעלה ולשתף קבצים בינהם ואם כן איך עושית את זה תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מתאם bluetooth המתחבר למחשב ב- Usb. התקנתי את ה- driver המצורף והכל עבד תקין כמה ימים. המתאם מחובר ברציפות כל הזמן והכל היה תקין. מאתמול, קבלתי סימון לצד חיבור הרשת הזה ש-"כבל רשת מנותק". הוצאתי את המתאם והכנסתי פעם נוספת, העברתי ליציאת Usb אחרת ולכם לא עבד. לשבתי שמדובר על עניין של 'צריכת חשמל' אבל נכנסתי למנהל ההתקנים ומתחת למאפיינים של ה- Usb המתאים סימנתי לא להתנתק עקב אי שימוש. המתאם עובד שכן בכל פעם שאני מכניס אותו המחשב ודיע שזיהה חומרה חדשה אשר עודת באופן תקין. למה אני מקבל הודעה בחלון 'חיבור רשת' שכבל רשת מנותק?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להדריך אותי בנושא הזה? מצאתי מכשיר שהוא ממש ממש לצרכים שלי אבל החברה לא מוכרת.. השאלה אם הוא מספק את הסחורה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7526 יש לי מחשב למטה בממ"ד וזה ממש לא אופציה להעביר כבלים.. הרעיון הזה עובד? מישהו יוכל להדריך אותי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחר ימים שלמים של חוסר הצלחה, אני מקווה שאמצא את הפתרון כאן. ובכן: א. אני משתמש בנתב DIR-655, אליו מחוברים שלושה מחשבים בחיבור חוטי. ב. בכול המחשבים מופעלות כול האפשרויות של WOL ב-BIOS ובחלונות כמו שצריך. ג. כול המחשבים מוגדרים למצב שינה S3. (לא Hibernation.) ד. בכול המחשבים מותקנת NOD32, אשר מבוטלת זמנית לשם הבדיקה. (חושב שאין קשר, אבל רק לשם הבדיקה.) ההגדרות בנתב הן: Router IP: 192.168.1.1 Subnet Mask: 255.255.255.0 כול המחשבים מוגדרים כ-DHCP, ובנתב יש להם "הזמנה", כלומר, כול MAC מקבל IP קבועה על-פי טבלה מוגדרת מראש. כך שכול מחשב מקבל: IP Address 192.168.1.1xx Subnet Mask 255.255.255.0 Default Gateway 192.168.1.1 DHCP Server 192.168.1.1 השתמשת…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה??? קניתי דומין חדש , וכנראה בזמן הרכישה לא רשמתי WWW לפני שם האתר , עכשיו האתר מוצג בגוגל בלי WWW חוץ מזה בבדיקת דומיניים פנויים שם האתר שלי עם WWW מראה כפנוי .. איך אפשר לסדר את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי את המדריך המקיף והוא עזר לי במקצת ולא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הוא לא להדיוטות כמוני. מס שאלות. 1. האם תוכלו לתאר בצורה טכנית, שלב אחרי שלב, בעברית, כיצב "להפנות פורטים" כדי למנוע LowId ב- Emule ??? 2.איזה ערך צריך לרשום בהגדרות האבטחה כדי למנוע מאחרים לגלוש ברשת האלחוטית שלי ???במדריךרשמתם ש- wepהוא "חובבני" ("...בהקשר כדאי לציין שהגדרת האבטחה האלחוטית דרך תפריטי בזק, קובעת אבטחת WEP שהיא כמעט חסרת משמעות.") אני לא רוצהל שלם לבזק למשך שנתיים 7 ש"ח בגלל 2 שאלות אלה. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב dlink2650. פתחתי פורטים בנתב. ראו קובץ מצורף 1 וקובץ מצורף 2. גם בתוכנת ה- Emule פתחתי את אותם הפורטים. ראו קובץ 3. וסמנתי את ה- use upnp to setup ports. כאשר אני מבצע Test ports אני מקבל את ההודעה הבאה (קובץ 4).גם ללא סימון ה-use upnp to setup ports אני מקבל הודעה ש- 'בחינת הפורטים שלי נכשלה' (קובץ 4). יחד עם זאת, אני לא מקבל סימן בתוכנת ה- Emule של LowId. למישהו יש מושג למה אני מקבל 'נכשל' בבחינת הפורטים שלי. איפה טעיתי? ראו קבציפ מצורפים. אני דיי חסר אונים ולא מבין בעניין הזה כלום. אודה לקבלת סיוע. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, בסופ"ש האחרון עברתי דירה והשארתי את המודם שלי להורי. המודם שהיה לי היה: aztec 600e המודם שיש לי כרגע הוא ה: ECI 270PR, משודרג לגרסה האחרונה מהאתר של בזק - במצב BRIDGE. המודם מחובר דרך נתב LINKSYS wrt54g. הכל עובד מצויין, המהירות טיפה נמוכה ממה שציפיתי במעבר ל-4מגה, אבל ניחא. הבעיה התחילה שרציתי להוריד סרטון מ-GAMETRAILERS, מי שמכיר ומי שלא, זה סרטון של משחקי מחשב\קונסולה וכו'. אני מוריד את הסרטונים בעזרת FLASHGET, תוכנה שבטח הרבה מכירים, וכמובן שאני נותן להם להוריד עם 5 THREADS בשביל שיתפוס את כל רוחב הפס. אבבבבלללללל, מאז המודם החדש, אני תמיד מקבל תשובה שהאתרים לא תומכים ב-206 ( PARTIAL CONTENT ) וגם לא ב-RESUME. הבעיה אינה באתר, וגם כנראה לא ב-ROUTER ( כי הוא פשוט …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הלך לי המודם שקיבלתי מהם ואני צריך להחליף אותו. יש לכם המלצה על אחד? אתם יודעים בכלל אילו מודמים הם מציעים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בתקן N של: DIR-615 DLINK ב 307 ש"ח ואת כל אלה של ו EDIMAX (יש ב KSP הרבה דגמים לא מבין תהבדל בין אחד לשני)!!!: Edimax EW-7416APn nMAX Wireless 802.11n Access Point 320 Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router 235 Edimax AR-7084GA Wireless Router+Adsl2 Modem 295 Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router 340 מה שחשוב לי זה שתהיה לו היכולת לאינטרנט בכבלים ולא פחות חשוב להחליף IP בכל ניתוק (שלא יהיה אי פי סטטי...!!!) שיהיה טווח קליטה נורמלי ובלי ניתוקים! יש לי בלפטופ WIFI עם מקלט N אז בגלל זה אני שוקל ללכת על זה האם מומלץ משהו אחר? האם משהו מהדגמים פה עונה על הצרכים שלי (כמובן שאם הכל אותו הדבר אני אלך על הזול ) האם יש דגם אחר …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לברר האם NGN זה משהו ששווה להתחבר אליו ? האם ה 10MBit/s באמת ניתן לניצול או שלאור ההגבלות שיש, מקבלים הרבה פחות ? האם למישהו פה יש את זה כבר ויכול להגיד ?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לכל עזרה בנושא, אני ממש אובדת עצות. :s05: יש לי מודם B-FOCUS ישן, וקניתי ראוטר אלחוטי של MSI. הראוטר עובד מצויין, ועד כה המודם עבד טוב גם הוא. אני לא מצליחה לקשר בין השניים, הראוטר פשוט לא מזהה את המודם. אני יודעת שהמודם חייב להיות בעל אפשרות ETHERNET בשביל שהראוטר הזה יוכל לעבוד איתו. כיצד ניתן לבדוק? אשמח לכל עצה/עזרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
נא עזרתכם,פתחתי פורטים ב- Emule ובראטור U2650: 22987 ו- 41185. סימנתי V ליד Use Upnp to setUp Portsב- Emule. הכל היה תקין וסימן לי HighId. לאחר מס' ימים עשיתי Restart למחשב והוא שוב מסמן לי LowId. עזרתכם אודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-