עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. פלונטר יוצאת שוב במבצע על נתב ה-VDSL של חברת Draytek ומוכרת את הדגם 2760N במחיר של 599 שקל. לנתב זה 4 יציאות LAN של 1G, הוא תומך ב-Vectoring (עם עדכון קושחה) והממשק האלחוטי שלו מקוטלג כ-N300. הוא כולל שתי כניסות USB 2.0 התומכות גם במודם סלולרי. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Vigor-2760n

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ofirrjd,

היי, ברצוני לרכוש ראוטר אלחוטי ביתי לחיבור עד ארבעה מחשבים. על הראוטר לכלול תכונת firewall ולהיות "עמיד" לתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול ודומיו (פשוט שמעתי שיש כאלו שעושים בעיות בהפעלה של תוכנות כמו האימיול - ניתוק, איתחול ועוד כל מיני צרות). אני מחפש ראוטר אלחוטי יציב, בקיצור סוס עבודה. כרגע יש לי ראוטר קווי של edimax והוא מצויין. האם גם האלחוטיים שלהם טובים? מה בנוגע ל D-link? טווח המחירים הרלוונטי הוא עד 400 ש"ח. תודה רבה, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yuval_cohen,

יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by erezkoli,

התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של בלקין.. המחשב שמחובר חוטית לראוטר נמצא בתוך ממ"ד אך הראוטר מודבק לאחד הקירות מחוץ לממ"ד.. במחשב השני שנמצא באותה קומה במרחק של משהו כמו 8-10 מטרים 3 חדרים ליד הממ"ד נמצא המחשב השני והקליטה שם תמיד עומדת על VERY LOW\NO SIGNAL אבל למרות זאת גם שהוא כותב את אלו הגלישה(כשהיא עובדת) מאוד מהירה ולא מוגבלת כלל וכלל. ברמות הקליטה האלו אני מקבל מהמחשב הרחוק פינגיפ של 20-15 לHWZ ולפעמים יש קפיצות לסביבות ה400.. אבל לא נורא. מה שכן - הוא פתאום מתנתק ואינטרנט לא עובד.. כאן הבעיה.. וגם בVERY LOW\NO SIGNAL.. כמובן שמכיוון שהראוטר מחוץ לממ"ד אני לא מבין מה הבעיה.. אשמח אם תוכלו לשפוך לי מעט אור על העניינים כאן. תודה מראש, ארז.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קניתי את הטלפון הנ"ל. ב- HP לא מספקים את התוכנת הדרייבר המתאימה לטלפון שלהם ממה שמצאתי באתר שלהם http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/manualCategory?cc=us&lc=en&dlc=en&document=&product=3643931 בשוטטות בפורומים נתקלתי בתוכנה הנחוצה קוראים לה HP TRAVEL PHONE v4.5 שאכן עזרה והפעילה את פוקנציות הטלפון. הבעיה היא שכנראה הגירסא מעט ישנה, וישנה איזה שהיא בעית תאימות עם Window 7 x64 וסקייפ V5.5 מכיוון שאי אפשר אפשר לחייג החוצה דרך הטלפון וייתכן שפונקציות נוספות אינן עובדות (לא בדקתי). הבהרה: הטלפון הוא פלאג-אן-פלי ואפשר להשתמש בו כאשר מחייגים דרך סקייפ, אך ללא התקנת התוכנה המוזכרת כול הפונקציונליות שלו מעבר לזה אינה שמישה. למי שיש נסיון עם הטלפון ופיתרון מהיר אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by YohaiM,

קניתי ראוטר של Edimax לפני כשנתיים. הוא כל הזמן מתנתק,בעיקר כשחם. דיברתי פיקוק,והם יחליפו לי אותו למחודש.(לך תדע מה עבר עליו.......) אני מראשון,ויש לי בעיה להגיע לעתיר ידע,ובכלל,נמאס לי מהתמיכה של פיקוק. אני צריך ראוטר תקן N,עם 300mbps,נורמלי,שלא מתנתק כל יום-יומיים,ושיש לו אחריות בעוד מקומות,חוץ מאשר בעתיר ידע. לא משנה לי חברה,רק אחריות נורמלית. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום! יש לי WINDOWS XP HOME שאין בא את האפשרות ל REMOTE DESKTOP כמו בגרסת ה PRO. מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותו הדבר? כלומר ,מאפשרת גישה ממחשב אחר למחשב שלי דרך חיבור אינטרנט בפס רחב? תודה

9. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם 7 וראוטר קווי בעבר הייתה לי רשת בין שני מחשבים עם XP והכל עבד. כיום, אני לא מצליח להגדיר רשת שתעבוד בין שני המחשבים בגלל ה-7. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מה ההבדלים בין מודמים של אדסל ?? קיימים 3 סוגים שאני יכול לקנות.... 1. רגיל עם כרטיס רשת 2. USB 3. פנימי PCI עכשיו אמרו לי שבתוך מודם ה- USB יש כרטיס רשת... ככה שזה אותו דבר ... האם זה נכון ? ??? מה הכי טוב מהכרטיסים הנ"ל ? מהירות שליחה\קבלה, משאבי מערכת ? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני יתחיל לי יש ADSL

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן חבר'ה בהמשך לדיונינו הקודם, עזרתם לי להגדיר אייפי קבוע (פה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437261.msg3750447#msg3750447 עכשיו מה שקורה זה שאני לא מצליח לפתוח פורטים, מה הכוונה לא מצליח? זה נראה כך: לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים!

13. Started by RazKaziRo,

אני מקבל את הטריפל החדש בקרוב ואיתו מגיע לי HOTBOX החדש שהוא בעצם נתב אלחוטי מודם אינטרנט ומודם טלפון יש כאן למישהו ניסיון איתו שהוא לא מאט מהירות גלישה או עושה בעיות עם האינטרנט? אני מקוה שהאשכול יכול להתשייך לפורום הנל במידה ולא התנצלות מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מנסה לפתוח אתר על המחשב האישי שלי, אני משתמש בתוכנת סרבר: wampserver כל השירותים שלה: httpd == apache ו mysqld == mysql פתוחים ומאזינים ועובדים בפיירוואל של חלונות איפשרתי לשני השירותים להיות במצב האזנה ובראוטר האישי שלי אדימקס איפשרתי לפורט 80 להיות פתוח לרשת האינטרנט ולהפנות את כל החיבורים לאייפי הפנימי של המחשב האישי שלי שמתי לב ב netstat שפורט 80 במחשב שלי אכן מאזין ומקושר ל httpd אך משום מה מתי שאני מנסה להיכנס לאתר שלי, או לחילופין לבצע סריקת פורטים על גבי האייפי שלי לפורט 80 הוא מראה שהוא אינו פתוח.. תהיתי אם מישהו יכול להגיד לי אולי על אפשרות מסויימת מלבד port fowarding שצריכים לבצע על הראוטר או שיש בכלל בעיה כלשהי אחרת.. אני משתמש בחלונות אקספי חבילה 3.. תודה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tepez,

צהריים טובים, אני צריך להקים רשת ביתית גדולה - 8-10 פורטים חוטיים. הרשת צריכה גם לאפשר גישהאלחוטית. חיפשתי נתב גדול כזה ולא מצאתי. יש כאלו נתבים? אפשרות שנייה שראיתי היא לשרשר מספר נתבים קטנים. מהי האלטרנטיבה העדיפה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני כרגע מחובר לבזק במהירות TOP100 ע״י מודם D-Link VDSL Router DSL-6740U בנוסף במרכז הבית יש נתב אלחוטי Edimax br-6524n 802.11n שמספק את ה-WiFi. (מחוברים בכבל רשת) הביצועים של האינטרנט לא כ״כ טובים, במיוחד במרתף. חשבתי לקנות 2 נתבים אלחוטיים כדי לפתור את הבעיות: 1) אחד חזק ומהיר בתקציב של עד 400 ש״ח (במידת הצורך) שישמש למרכז הבית (עדיף עם טווח קליטה רחוק) אין צורך ב-USB אבל לפחות ב-4 כניסות רשת. 2) נתב פשוט יותר שימוקם במרתף ויחובר בכבל (קיים כבר) רק כדי לספק WiFi למרתף, כנראה כ-AP. אשמח לקבל את דעתכם לגבי כמה שאלות: 1. על איזה Router אתם ממליצים? 2. האם ה-D-Link של בזק מסוגל לעמוד בקצבים של 100MB ? בבדיקת מהירות באתר בזק אני מקבל 18 בקצב הורדה. 3. מה הדרך הכי …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shaihoood,

חברה אני צריך תוכנה שעושה דומיין ל FTP?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אפשר לראות את הערכים בקישור המצורף http://forums.ort.org.il/files/30/2286565/6449186.jpg המחשב מחובר לראוטר edimax 6114, כאשר port forwarding מוגדר נכון. המחשב מחובר באלחוט. מחשב אחר, שמחובר לנתב בכבל מראה פינגים סבירים מאוד. החיבור הוא ADSL 750 ושני המחשבים מריצים XP SP2 עם zone alarm מופעל. אפשר לתקן את המצב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, קניתי את הנתב הנ"ל מבזק עקב התחברות לתשתית שלהם. חיברתי כונן קשיח ניד לכניסת USB של הנתב. בהעתקת קובץ מהווינדוס לכונן אני מקבל רק 2MB/s , ממחשב שמחובר עם כבל! מהירות נמוכה זו מגבילה אותי גם בצפיה בתכני FULLHD שיש לי על הניד מכיוון שהסטרימינג נתקע. מה אתם מציעים לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mrsph666,

שלום ושנה טובה לכולם, ברשותי שני מחשבים נייחים ואני שוקל להקים רשת ביתית (אחד כרגע עומד בצד, עקב רכישת מחשב חדש). השאלה אם לרכוש ראוטר ולחווט את כל העסק או ללכת על רשת אלחוטית? האופצייה האלחוטית כרוכה בעלות של עשרה שקלים לחודש, כולל תמיכה וללא התחייבות. עלות התקנה - 100 ש"ח. כך לפחות נמסר לי מנציג של HOT. אלה בהחלט עלויות שאני מסוגל לשאת בהן, והן לא מהוות חלק מהדילמה. בקצרה על הדילמה שלי: תמיד היתה לי העדפה לחיבור חוטי - 100% ללא הפרעות, בתנאי שהכבל פיזית תקין. מצד שני, ברור היכן טמון היתרון האלחוטי - בין השאר נראה יותר אסתטי, אין צורך בחוטים שרק מפריעים, בין אם זה לעין ובין אם זה נקיון. מכאן נובעות מספר שאלות: 1. במה כרוכה הפעלת רשת אלחוטית, למעט הראוטר עצמו? סטיק בכל מח…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. סבלתי מהם במשך שנה, חוסמים פורטים ואני מוריד במהרויות שנעות בין 3 ל 30 ק"ב, במישחקים אין מה לדבר בכלל על פינגים. מה מומלץ? אני משלם עכשיו על 5MB הורדה משהו כמו 40 שקל ואני בתשתית של HOT.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ערב טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב באיזור התקציב הנ"ל. לנתב יתחברו 3 מחשבים - 1 חוטי, 2 אלחוטי. חשוב ביותר - אחד המחשבים האלחוטיים נמצאים בכלל ביחידת דיור נפרדת מהבית, ככה שהמרחק הוא באיזור 50 מטר אני מניח, אולי קצת יותר. הבנתי שעליי לקנות נתב MIMO?!?! אגב אישית אעדיף המלצות על EDIMAX, פשוט כי יש לי ניסיון מוצלח איתם... כמו-כן בבקשה המליצו לי על כרטיס אלחוטי אחד, לטווח בתוך הבית. תודה רבה!!!

23. Started by Tiger,

כפי שהכותרת אומרת , יש לי בעייה להכנס מהמחשב של אחי שהוא מחובר דרכי לחלק גדול מן האתרים... אחרי שהתקנתי פיירוול , חבר שלי אמר לי שאני צריך להוריד תוכנה שנקראת Dr. TCP , אכן עשיתי זאת ושיניתי את ה- Internet MTU ל- 1400... עכשיו , הבעייה היא שהסרתי את הפיירול ואני זקוק ל-Default של Dr.TCP , או יותר נכון , את המספר שבא עם התוכנה לפני ששיניתי ל-1400 ( אני לא זוכר אותו .. :-\)מישהו יכול לעזור לי ? בתודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bastard007,

כמה עצות מועילות: * אם יש לכם נתב אלחוטי ואתם מתחברים אליו רק עם כבל תבטלו את השידור האלוטי שלו. איך אני מבטל את השידוא האלוטי\אלחוטי שלו ?? תודה מראש ושאלה נוספת יש לי נתב אלחוטי, יש לי לאגים בערבים שאני משחק במשחק אונליין איך אני מגדיר פורטים? אפשר בבקשה מדריך בעברית ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אוקי, אז הלכתי לפי המדריך שבסטיקי, פרצתי את המודם הפכתי אותו ל PRO, שיניתי את פוטוקול החייגן וכו'. חיברתי את המודם להאב 8 יציאות עם כבל מוצלב, ואת כל המחשבים עם כבל ישר. הגדרתי את המחשבים כ 10.0.0.1-10.0.0.5 וכו'. עכשיו בכל המחשבים עם הווינדווס XP, אין שום בעיה, הכל עובד כשורה(טפו טפו טפו). במחשבים עם הווינדווס 98 טיפה הסתבכתי, הגדרתי את האי פי ל 10.0.0.3 וכדומה, את ה Subnet Mask ל 255.255.255.0, את ה GATEWAY ל 10.0.0.138 וב DNS קצת הסתבכתי כי זה שונה מה XP. כמו שכתוב בסטיקי, ה DNS של בזק בינלאומי הוא: Primary: 192.115.106.31 Secondary: 192.115.106.35 אבל בחלון ה DNS בווינדווס 98 אלו האפשרויות: Host Domain DNS Server Search Order Domain Suffix Search Order…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.