עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lev-27,

המשרד שאני עובד בו מתחבר ללקוחות מסוימים באמצעות Logmein. הבעיה שהגרסה החינמית של התוכנה לא מאפשרת להדפיס מרחוק (כלומר ללחוץ הדפסה במחשב הלקוח והדפסה יוצאת אצלי במשרד), העברת קבצים וכדומה. Logmein תוכנה מעולה, אבל בגלל שאנחנו צריכים לרכוש רישיון עבור כל מחשב שאליו אנחנו רוצים להתחבר העלויות יוצאות גבוהות מאוד. הדרישה היא כזאת: א. אפשרות להתחבר למחשב הלקוח בלי להזדקק להפקת סיסמה בצד השני. ב. אפשרות להדפיס מרחוק ג. אפשרות להעביר קבצים ד. מהירות, מהירות, מהירות ה. עלויות רישיון שפויות יותר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תריצו בדיקה ב http://speed.013.net http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx ותרשמו פה מה המהירות אפלוד ואם לפעמים זה כאילו מגיע למקסימום ואז המחוג יורד למטה פתאום ונתקע על חצי. לדוגמא הגיע ל 2MB ואז המחוג יורד למטה ונתקע על 0.92 ולא זז ובסוף התוצאה היא 2.0, או לדוגמא מגיע ל 1.7MB מקס.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום . אני מחפס (ולא כל כך מוצא..) ראוטר שיוכל לענות על הדרישות הבאות : 1. יכלול VPN server . 2. יהיה בעל 2 כניסות WAN לצורך גיבוי , כלומר אם המודם כבלים נופל אז התעבורה תופנה למודם סלולרי. 3. רצוי 4 פורטים LAN במהירות 1G . 4. רצוי שיהיה גם אלחוטי אבל לא חייב . הפתרון צריך להיות במחיר שפוי - עד 700-800 ש"ח תודה אהרון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ArielN,

חבר שלי אמר לי שזה נורא קל "לפרוץ" למחשבים עם רשת אלחוטית, למישהו יש הגנות לפריצות הללו? במשחקים הפינג כל הזמן קופץ ואפילו אם אחד מהמחשבים לא עושה כלום במחשב השני הפינג עדיין לפעמים קופץ ל-200 וחוזר לרגיל, אבל מרגישים בלאגים ממש.. יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? חבר שלי המליץ לי לקנות כבל רשת מוצלב או משהו כזה כי במחשב שלי יש 2 כרטיסי רשת, הוא לא בדיוק הסביר לי למה זה טוב, מישהו יודע במקרה? בקיצור תגידו לי כל מה שאתם יודעים על לעשות רשת אלחוטית יעילה יותר! תודה מראש ;D ;D ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kalda01,

האם מישהו חיבר בהצלחה לרשת VDSL של בזק נתב של FRITZBOX דגם 3490 או 7490 ? יש להם גירסה מקומית לגרמניה וגירסה נוספת בנלאומית שמיועדת ל אוסטריה ושוויץ. ברשימת הממומלצים של נטצ'יף מופיעים שני הדגמים האלה אבל לא ברור אם זה הדגם הגרמני או הבנלאומי. באמזון גרמניה נמכרים שתי הגרסאות: https://www.amazon.de/AVM-Dual-WLAN-Gigabit-LAN-Mediaserver-Deutschland/dp/B00N80INBM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493529270&sr=8-1&keywords=3490 הבדל של 40 אירו במחיר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Abraham Sendak,

שלום, יש לי חיבור קוי למחשב. אני רוצה לפצל אותו לשניים : 1 עבור המחשב , 2. לממיר של PARTNER. יש לי שני ראוטרים וניסיתי לפצל בעזרתם (DLINK DI-604, Edimax BR6215SRg) כניסה ל WAN ויציאה משני פורטים (למחשב ולמודם) בשני המקרים המחשב עובד והמודם של פרטנר לא מתחבר. אשמח להעזר בפתרון הבעיה. תודה!

7. Started by MichaelZ,

היי אני עם נטוויז'ן כבר יותר מ-15 שנה. התשתית והמודם תמיד היו של בזק. לפני יומיים יצא לי לדבר עם מישהי מ-נטוויז'ן והשתכנעתי להעביר את התשתית גם אליהם. אחרי בערך שעה קיבלתי SMS מבזק שאומר שאני צריך "לסגור איתם את החשבון"... עכשיו, לא ניתקתי את הקו ואני גם לא מתכוון לעשות זאת. אז אני מניח שהם התכוונו שאני צריך להחזיר את המודם. עוד לא יצרתי איתם קשר. רציתי לפני זה להכין את שיעורי הבית... אני בטוח שיש פה אנשים שהיו במצב דומה. להחזיר את המודם זה באסה. השאלה היא, כמה הם יכולים לחייב אותי? אגב זה מודם פשוט ולא נתב. D-LINK DSL-2500U. טוב לי איתו ואני לא מחפש משהו אחר. מה כדאי לעשות, ויותר חשוב: כמה זמן יש לי עד שבזק יחליטו שהם מחייבים? ת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. עכשיו שעברתי ל100 מגה אין לי טעם בחבילת הגיימר, האם משחקי רשת יעבדו טוב אם עוברים לחיבור ללא חייגן? או שעדיף לחזור לשיטת החייגן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nonster,

שלום רב, לאור המצב, חשבנו בביניין להתקין גישה לאינטרנט במיקלט. הפיתרון שנראה לנו היעיל והזול הוא מתאמי רשת על גבי חוטי חשמל, כשמתאם אחד נמצא באחת הדירות (כנראה בקומה ראשונה) והמתאם השני במיקלט, אליו יחובר נתב אלחוטי. ניסיתי לקרא קצת על מתאמים כאלה והבנתי כי תתכן בעיה אם יש הפרדה של שעון חשמל בין המיקלט לדירה אליה מחובר המתאם הראשון. האם זה נכון? אם אכן קונפיגורציה כזו לא תעבוד, אילו פיתרונות אחרים את ממליצים. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי אינטרנט כבלים והמודם שלו מחובר דרך כרטיס רשת למחשב שלי. אני מעונין לחבר עוד מחשב לאינטרנט כבלים (כלומר למודם) ורציתי לקבל עצה אין ניתן לעשות זאת, (HUB או SWITCH ) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gabrielf,

לפי הבנתי 013 כן מנטרים את חיבור ה MPLS ב 100 מגה ונותנים סוג של תעדוף. מ 014 נמסר לי שהם מקימים יכולת דומה כמו שיש ל 013 אשר בה יוכלו לקבל פרטים על החיבור (כנראה מעין חייגן ג'וניפר)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. התנתקתי מנטוויז'ן ואחי החזיר את הנטבוקס במוקד של סלקום אך המוקדנית אמרה שאין לה קבלה מכיוון שזה מהצד של נטוויז'ן אך הראתה לו אסמכתא שאישרה את ההחזרה. האם אני צריך לדרוש קבלה פיזית? האם ניתן לקבל את האישור דרך המייל? אם כן, אני צריך להתקשר לסלקום או נטוויז'ן?

13. Started by fire15,

איך פורצים את המודם אלקטל השחור ?

14. Started by HF Integrale,

היי, אני מזה כחודשיים בארה"ב וסוף סוף התחברנו כאן לאינטרנט 6 מגה ביט הורדה , 348 קילוביט(?) העלאה... החיבור דרך חברת הכבלים Comcast ב $59 לחודש כולל הכל. ב 10 דולר יותר אפשר לעלות ל 8 מגה ביט הורדה (!) ו 748 קילוביט העלאה. אני מצרף תמונה יש לי Burst-ים של 2 מגה בשניה ... ה- Up Load מגיע למקסימום של 43 קילובייט בשניה בערך. סוף סוף באנריל 2004 היו לי פינגים של 25~30 ...! הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by boyaka,

יש לי נתב של edimax וניסיתי לפתוח את הפורטים דרך ההגדרות של החיבור רשת שאני נכנס לתוכנה מופיע לי עיגול צהוב שאומר: your listen port is bloked. you can still download but the speed may not be very fast. please check your Firewall and NAT Configurations. יש עוד משהו שאני צריך לעשות חוץ מאשר לפתוח את הפורטים ברשת הביתית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מעוניין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט מחפש את הדרך הטובה ביותר . היות וחיבור המחשבים ע"י כבל רשת מחייב שהמחשב הראשי גם יהיה דלוק כי שאפשר יהיה ליגלוש במישני זה לא מתאים . מחירים של ראוטר מוגזמים (זה אמור להיות 'מחשב נוסף' ב 0 שקל ולכן הוא גם בנוי ככה ) אז ככה ניזכרתי שיש לי מודם 56K (אין בעיה שהגלישה תהיה מוגבלת ל 56K) מה אתם אומרים יעבוד ? יזיק איכשהו לגלישה על המחשב הראשי ? כמה כבר עולה מודם נורמלי, נומר ואני ירצה להעביר לו רוחב פס של 256K ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by froggy,

שלום אני צריך להעביר כ80GB ממחשב למחשב בשבוע. אני לא רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני כי קצב ההעברה יהייה איטי. ואני לא רוצה להעביר הארד דיסיקים בין מחשב למחשב, כי זה עבודה מסורבלת מידי. מה הדרך הכי טובה ופשוטה להעביר מידע ממחשב למחשב? האם אפשר לעשות זאת ע"י חיבורי כבלים ממחשב למחשב? אני צריך ראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by roeesnir,

שלום. יש לי אנטנה 9bd outdoor של tp-link. היא מיועדת לחיבור לראוטר כמובן. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותה למחשב הנייח, אם זה יתן קליטה יותר טובה, או שהיא מיועדת רק לשידור מהראוטר? (יש לי אחת כזו מחוברת כבר לראוטר).

20. Started by devek,

שלום לפני בערך חודש וחצי הייתי מוריד מהתוכנה MIRC במהירות המקסימלית של האינטרנט שלי. עכשיו זה כבר לא ככה,התוכנה מורידה לי מקסימום על 10.. נכנסתי לאתר שבודק פורטים וגיליתי לתדהמתי שהפורט 6667 שקשור למירק סגור! אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי עם זה ולומר לי איך פותחים אותו? נ.ב -אין לי רשת.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי ראוטר מסוג WBR-3406TX, אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל לא מצילח מה עושים? איפה אני צריך להכניס את הפורטים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by XCG120,

רציתי לשאול האים ניתן לצפות מי צפה בכרטיס שלי בפייסבוק למרות שהוא לא ברשימת החברים שלי ,כלומר "צופה זר" יש איזשהוא אפליקציה או תוכנה או שזה בלתי אפשרי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מחובר לבזק בינלאומי ב 0.5Mbit ונודעו לי כתובות שרתי ה DNS שלהם. השאלה שלי זה קודם כל, מה הם שרתי ה DNS בכלל, ושנית איפה והאם כדאי להגדיר אותם? אני שואל איפה, כי אפשר להגדיר כאלה גם בחיבור עצמו (מה ש"מחייגים") ובהגדרות כרטיס הרשת (Local Area Connection). tnx, dxt.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Yehudaa,

אני משתמש ביוטורנט , מגדיר פורט והכל בסדר לשבועיים , אחרי שבועיים נחסם הפורט מחליף לפורט חדש הוא בסדר לשבועיים וחוזר חלילה ..... גם אצלכם זה ככה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כנראה בעקבות המלצה של מישהו כאן בפורום, הזמנתי באיביי את המנחת הזה והוא הגיע היום. העוצמות בהוטבוקס שלי היו בגבול התקין כשהתקינו לי אותו לפני שנה (מהירות 100/2) אבל עם הזמן העוצמה עלתה אפילו ל 12dBm לערוץ.. הוט כמובן טענו שזה תקין למרות שהצטברו הרבה מנות שלא ניתנות לתיקון ובדיקות המהירות כבר לא התייצבו על 100. הבנתי שמהוט לא תבוא הישועה ולכן החלטתי להשקיע כמה שקלים ולקנות את המנחת. חיברתי אותו היום ובינתיים אחרי כמה משחקים עם הכיוון שלו הגעתי לעוצמות של 3.5-5dBm . מכיוון שיש עוד טווח לשחק איתו, האם מומלץ לנסות להביא את העוצמות קרוב ל-0 או שמכאן זה כבר לא ישנה כלום וכל עוד נמצאים בתוך הטווח של התקן, המהירות והיציבות של האינטרנט ישארו אותו הדבר ? בכל מקרה, למי שיש בעיה של ע…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים