עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עד לפני שבוע במחשב הראשי היה מותקן XP ובחדר השני 7. המהירות הייתה נורמלית וטובה בהעברה בין שני המחשבים. יש לי ראוטר תקן N. עכשיו התקנתי 7 גם במחשב הראשי ומהירות ההעברה בין המחשבים היא בסביבות 3.2 MB לשניה. אני חושב שזה צריך להיות פי 3-4 יותר מזה. מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ido1235,

שלום לכולם.. יש לי בעית קליטה בראוטר שלי, והוא לא מגיע לכל חלקי הבית, ואני חייב אינטרנט לקונסולה שרכשתי לפני כמה חודשים, והקליטה ממש חלשה... המליצו לי לקנות "מגבר" לרואטר, וככה הקליטה בחלק החלש בבית תיהיה רבה יותר חזקה, לכן רכשתי רואטר של EDIMAX (Ew-7416apn) ולא הצלחתי להפעיל אותו נכון.. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שצריך לעשות סוג של נקודת גישה שתחבר בין 2 הראוטרים.. למישהו פה יש מושג איך אני עושה את זה, ואם לא, יש לכם דרך אחרת שהראוטר של EDIMAX יקלוט את הראוטר השני וככה הWIFI יתחזק? תודה מראש! ד"א, אם זה יעזור, הראוטר המרכזי שלי הוא של הוט... HOTBOX, ובנוסף כתוב עליו Sagemcom, שזה כנראה החברה של הראוטר.. אני חייב עזרה, אני תקוע כבר שבועיים... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Hitman_47,

שלום אחים שלי אני רוצה ליקנות Router מה טוב מיביון הכולם מה לא יחסום לי דברים במחשב ו מה יאפשר לי מעבר חופשי בין הכונינים במחשבים שמחוברים לרשת תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MasterDK,

שלום. לא מזמן רכשנו מחשב שני ויחד איתו ראוטר, לצערי היו בעיות עם הגדרת הראטור כך שיחג במקומי, ולכן שינתי את הגדרות המודם שקיבלתי מתשתית/ספקית, ועכשיו המודם מחייג והראטור מקבל אייפי מהמודם. לא מזמן התחילו להופיע בעיות של ניתוקים וחשבתי להתעצבן קצת על התמיכה של האינטרנט, השאלה היא האם אני מודיע להם את העובדה שהמודם עבר שינוי מההגדרה המקורית שלו יכולות לצוץ עם זה בעיות? כאילו זה חוקי לעשות את זה או דברים בסגנון? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rotman,

שלום , האם יש ספק בארץ שנותן את ה TP-LINK 9980 במודל של 10 ש"ח בחודש (או משהו בסגנון)? כן , אני יודע שאקספון נותנים אותו בהנחה של 100 ש"ח למרות שלמעשה הוא מעולם לא היה במלאי. אני מדבר על ספקיות אחרות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KoM,

האם ניתן לרכוש שירות בדומה לDYN DNS, שינתב לכתובת IP קבועה ? ולא לכתובת "רגילה" ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

יש לי רשת בייתית בבית של 3 מחשבים שמחוברים דרך האב, עכשיו אני צריך לחבר את המחשב של אחותי גם, אבל לחבר אותה להאב יהיה בעיה מכיוון שהוא בקצה השני של הבית. בתור פתרון זמני נשקלו שתי אפשרויות: * חיבור אלחוטי של המחשב של אחותי לשלי * חיבור של המחשב של אחותי למחשב קרוב אליה ויצירת גשר במחשב הזה המחשב של אחותי לשאר הרשת. נבחרה האפשרות השניה, ועכשיו כמה שאלות. 1. השרת ICS הוא המחשב שלי, אם אני אגדיר גשר במחשב עם שני הכרטיסי רשת לאחותי תיהיה גישה לאינטרנט? 2. האם אחותי תוכל ל"דבר" עם שאר המחשבים ברשת? 3. כיצד אני מגדיר את הגשר? האם לתת לשני הכרטיסים אותה "קבוצת עבודה"? (WIN-XP) אני יודע שהמחשב ה"שלישי" יהיה חייב לעבוד באופן מתמיד תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחרונה השגתי את הנתב הזה ואני מנסה להתחבר דרכו (כאשר עד עכשיו התחברתי בלי נתב בכלל), ללא הצלחה. הבעיה היא מאוד בסיסית - אני אפילו לא מצליח לגרום לנתב עצמו להתחבר (לא מצליח לגרום לנורית של האינטרנט לדלוק) מילאתי את כל הנתונים בכל המסכים כמיטב ידיעתי (ויש לי קצת ניסיון בהתקנת רשת ביתית) וכלום. ניסיתי לשנות כל מיני פרמטרים ולא עוזר שום דבר. עברתי על המון הודעות בפורום ולא נתקלתי במשהו דומה. פרטים: הנתב הוא WRT54G גרסא 1.1 הקושחא היא Tomato האחרונה (1.27) החיבור הוא כבלים+נטויז'ן עם חייגן (ואני משתמש בפיירפוקס אם זה חשוב). המודם הוא של מוטורולה (אני יכול למצוא את הדגם אם זה חשוב) מערכת הפעלה: XP (בשלב זה) למי שיש ניסיון עם מערכת זהה או דומה ויכול להסביר לי מה הנת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by barak157953,

שלום, אני עושה כרגע רשת קווית בבית השאלה שלי אם יש מישהוא שיוצע איך צריך להרכיב את החיבור שבתוך הקיר העברתי בתוך הקירות בבית חוטי רשת עכשיו אני רוצה שכל החותים ילכו לראוטר אחד החיבור של הראוטר הוא בעזרת חיבורים רגילים שמחברים לחוט והצד השני של אותו חוט שמגיע לראוטר הוא חיבור קיר כמו שרואים בחברות גדולות אני לא יודע באיזה סדר אני צריך לחבר את החיבורים שבצד אחד מגיעים מקצה של חוט רגיל (כלומר כזה שמחברים למחשב) וצד שני של החוט זה הצד שמחובר לחיבור של הקיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yoavbd123,

הי, התקלקל לי הראוטר לא מזמן אז החלפתי ל EDIMAX של בזק, עכשיו הגדרתי את הרשת והכל מעולה, רק בעיה אחת והיא דיי גדולה, הרשת לא מוגנת איך אני מוסיף הגנה לרשת ? אני רוצה פשוט שכשאני מנסה להכנס לרשת דרך מכשיר חיצוני, זאת אומרת בצורה אלחוטית שהוא פשוט יבקש את השם משתמש והססמה שהגדרתי עם בזק... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shimon23,

שלום אני משתמש ב- AVR NOD32 V4 אשר קניתי. משום מה לאחרונה האינטרנט שלי התחיל להיות מאוד איטי, בדגש על פינגים גבוהים (500MS ב-speedtest.net). דיברתי עם 013 והם אמרו לי לבטל את ה-AVR ולהפתעתי אכן הפינגים חזרו להיות נורמלים. זה נורא מוזר לי, כיוון שאני משתמש בו מעל לשנה ומעולם לא היו לי איתו בעיות. כמו כן, לא עשיתי בו שינוי כלשהו, כמובן פרט לעדכונים שוטפים אוטומטים. מישהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה? וכן איך לפתור אותו אולי?

12. ערב טוב לכולם! כבר הרבה זמן אני מתכנן ליישם את הרעיון הזה ועכשיו, לדעתי, הגיע הזמן המתאים - נפלה לידי גופה של מחשב ישן יחסית: דואל-קור E4600 ולוח אם ג'יגבייט- GA-945GCM-2SL שלאחר השיפצור (הוספת 2 ג'יגה DDR2, ספק כח וHD) אפילו הצליח להדלק כשורה. הרעיון הכללי הוא - לעשות ממנו סוג של שרת שעליו יהיו הקבצים שניתנים לגישה מכל מחשבי הבית הקיימים כרגע, + הורדות מהרשת בשלב מאוחר יותר. המחשב הזה יהיה מחובר לטלויזיית LCD ויריץ לינוקס (שאותו אגב, אני מתקין בפעם הראשונה בשביל ללמוד ולהרחיב קצת אופקים וידע). אז מה יש לנו כרגע? רשת אלחוטית מראוטר של בזק (אני מניח הכי פשוט) מדגם ROTAL RTA-1025W שמשדר WIFI למחשב נייח שבחדר הסמוך, למחשב נייד שמסתובב בדירה ולסמרטפונים מזדמנים. בנוסף ישנו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

אני זוכר פעם היה מבצע שדרוג לNGN ל5 ו8 מגה בלי תוספת תשלום.. אני כרגע על 5MB בADSL ובזק בינלאומי, ברגע שאני אוכל להתחבר דרך NGN אני אמור להתקשר ולומר להם לשדרג את זה ל10 (גם ספק וגם תשתית) בלי תשלום?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. את ההודעה לכאן, דרך אגב..(אני יודעת שאני לא אמורה לשים הודעות כפולות) בכל מקרה,הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by maphisto,

יש לי שני מחשבים אחד עם XPPRO והשני עם XPHOME משהו יודע בהגדרות רשת איפה תפריט ההרשאות למשתמשי הרשת? (המחשבים מחוברים ברשת וזה לא מצליח להתחבר לרשת) מי שמוכן לשלוח מייל או עזרה מקיפה אני אודה לו מאד הדבר שאני הכי שונא זה הגדרות מערכת הפעלה. :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tro.bizo,

שלום וברכה, אני מחפש ראוטר לבית. הצרכים: - יציבות - חברה אמינה - שיהיה עם מודם ADSL מובנה, שיתמוך במהירות עד ה 30~50 מגה (תשתית בזק, חיבור ע"י PPPoE לבזב"ל) - לפחות 4 יציאות של (RJ45 (CAT5 - תמיכה בתקן N - שיהיה חזק, תמיכה בכ- 2 מחשבים בקו + 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + AP... - מחובר אליו בקו ראוטר נוסף המשמש כ AP - עדיפות ל MIMO - תמיכה בהצפנת WPA2 - DHCP כמובן - - ממשק ניהול וובי, ללא התקנת תוכנת ניהול תקציב, בסביבות ה 250 תודה מראש, bizo

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by izikd,

אני מחפש מקום טוב בו ניתן לאחסן אתר בלי פרסומות וכל השטויות האלה עדיף שיהיה עם כניסת FTP מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Harbi,

שלום לכולם, הקדמה: התקנתי לאחרונה WIN 7 ולאחר שלא הצלחתי למצוא דרייברים מסויימים פתחתי את החוברת של הלוח אם ונתקלתי במושג חדש שלא הכרתי, Teaming אז שאלתי היא, מה זו האופציה המוזרה הזאת שיש לי בלוח אם? ממה שהבנתי אפשר לחבר 2 חיבורים ל 2 כ.רשת שונים ובכך להרחיב את רוחב הפס האם הבנתי נכון? לצערי לי מצאתי מידע ברור ומובן בגוגל... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kalda01,

האם ניתן לחבר 2 יחידות עם כבל רשת (מאחורי ראוטר ראשי) ואת השלישית באלחוט ועדיין לקבל רשת אלחוטית עם SSID בודד ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בעיקרון אני יודע איך הכל ברשת מתחיל (ה-IP) רק הסוף חסר לי. יש אפשרות לדעת ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by YohaiM,

קניתי ראוטר של Edimax לפני כשנתיים. הוא כל הזמן מתנתק,בעיקר כשחם. דיברתי פיקוק,והם יחליפו לי אותו למחודש.(לך תדע מה עבר עליו.......) אני מראשון,ויש לי בעיה להגיע לעתיר ידע,ובכלל,נמאס לי מהתמיכה של פיקוק. אני צריך ראוטר תקן N,עם 300mbps,נורמלי,שלא מתנתק כל יום-יומיים,ושיש לו אחריות בעוד מקומות,חוץ מאשר בעתיר ידע. לא משנה לי חברה,רק אחריות נורמלית. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כי אם אין דרך למנוע מהם גישה למידע, אז זה קצת סותר את כל הרעיון של VPN...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. יש לי שני מחשבים (ראו מפרט מחשב), אחד בחדר שלי והוא לצרכים שלי בלבד. השני בחדר של אחי ומשמש את צרכיו שלו ושל אמי. לאחרונה סיכמנו עם בזק בינ"ל על רכישת רשת אלחוטית, ציוד ללא הרכבה. הכל טוב ויפה, אבל הבעיה היא שהידע שלי ברשתות שואף לאפס, ומעולם לא התנסתי בהרכבת רשת ביתית, בטח שלא כזו אלחוטית : ברצוני לשאול, האם לבנאדם כמוני (בעל ידע מינימאלי מאוד בתחום הרשתות והאינטרנט) תהיה בעיה להרכיב רשת אלחוטית ותעבוד טיפ טופ עם מינימום בעיות שאפשר?! בנוסף, מידע חיוני על הרכבת הרשת יתקבל בברכה . תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום . אני מחפס (ולא כל כך מוצא..) ראוטר שיוכל לענות על הדרישות הבאות : 1. יכלול VPN server . 2. יהיה בעל 2 כניסות WAN לצורך גיבוי , כלומר אם המודם כבלים נופל אז התעבורה תופנה למודם סלולרי. 3. רצוי 4 פורטים LAN במהירות 1G . 4. רצוי שיהיה גם אלחוטי אבל לא חייב . הפתרון צריך להיות במחיר שפוי - עד 700-800 ש"ח תודה אהרון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ShineVine,

התחברתי לתוכנית 200 מגה תשתית בזק וספק 019. מאז תקלות. ניתוקים בחיבור כל יום מספר פעמים. במהלך הניתוקים לעתים רק נורת הinternet כובה, ולעתים גם הDSL כובה/מהבהבת. מאז הגיעו לבדיקה טכנאי מטעם 019 וטכנאי בזק, הראשון עשה שינוי לתשתית בבית והשני בדק את התשתית מהבית לתיבה, לדבריו. טענת החברות היא שהתשתית תקינה עכשיו. הבעיה המשיכה לאחר מכן. טכנאי אמור לבוא בראשון לבדוק. ראוטר מדגם Dlink G2452GR, נקנה באופן פרטי וחדש. רשמתי מספר שאלות אבל נדמה לי שהגעתי למשהו יותר מהותי - ראוטר. אני צריך לאמת שהבעיה היא בצד של בזק ו019 ולא בחומרה שקניתי כדי שיהיה תוקף כלשהו לתלונות שלי נגדם, ולדרישה לקבל את הכסף בחזרה. אני צודק? די נמאס לי מכל …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים