עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, הייתי רוצה לשאול אתכם : כאשר יש לי בעיה באינטרנט מה אני צריך לבדוק ? ויותר חשוב איך אני סינון ובודק אם בעיה שיש לי היא אצל התשתית או הספק ? אני מכיר את פקודות שבהן אני כול הזמן משתמש בעת בעיות : ipconfig, ping -t DGW, PING -T 8.8.8.8

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BandiT,

שלום, יש לי שרת windows server 2003 שמשתף כונן ובתוכו תיקיות בין מלא מחשבים שיושבים על אותה רשת, שום מחשב לא מזדהה מול השרת, אבל יכול ליצור ולמחוק תיקיות מאותו כונן משותף. השאלה שלי אם יש דרך או תוכנה מאין logger שתתעד לי אם מישהו מחק קובץ מסויים מאותו כונן. שיתן לי את שם המחשב או IP או MAC או משהו בסגנון כדי שיהיה לי אפשרות לדעת למה נעלמה לי תיקיה מסויימת. אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gabrielf,

לפי הבנתי 013 כן מנטרים את חיבור ה MPLS ב 100 מגה ונותנים סוג של תעדוף. מ 014 נמסר לי שהם מקימים יכולת דומה כמו שיש ל 013 אשר בה יוכלו לקבל פרטים על החיבור (כנראה מעין חייגן ג'וניפר)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. התנתקתי מנטוויז'ן ואחי החזיר את הנטבוקס במוקד של סלקום אך המוקדנית אמרה שאין לה קבלה מכיוון שזה מהצד של נטוויז'ן אך הראתה לו אסמכתא שאישרה את ההחזרה. האם אני צריך לדרוש קבלה פיזית? האם ניתן לקבל את האישור דרך המייל? אם כן, אני צריך להתקשר לסלקום או נטוויז'ן?

5. Started by DCAG,

שלום ברשותי 4 מחשבים בבית אשר כולם מחוברים ברשת חוטית, 1 מחשב לטלויזיה בסלון עם כרטיס טלויזיה שמחובר לממיר 3 מחשבים לעבודה ולמשחקים. בכל המחשבים מותקנת מערכת הפעלה windows xp. לפני כשבועיים התחלתי לשדר מהמחשב בסלון את מה שמציג הממיר למחשבים אחרים בבית. ניסיתי 2 תוכנות, VLC ו-expression encoder 4 של microsoft. ביום הראשון ששידרתי דרך EE4 הקליטה במחשבים האחרים עבדה חלק (משדר בפרוטוקול http דרך פורט 8080) לאחר יום היה דיליי בין האודיו לוידאו ולאחר 4 ימים המצב התדרדר לפריים משתנה כל חצי דקה, האודיו עבד בסדר גמור. כאשר עוצרים את השידור ומחזירים חזרה השידור מסתדר אך הבעיה חוזרת מהר יותר. עם VLC רזולוצית התמונה טובה יותר אך מתווסף גוון אפור כל כמה שניות ומדי פעם נוצר גוון קול מת…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by y rl,

אני מנסה לשתף תיקיה ברשת ביתית בין מספר מחשבים עם וינדוס 10 שחשבונות המשתמשים לא נעולים בסיסמה. אני מאפשר את כל האופציות באפשרויות שיתוף מתקדמות אבל. אם אני מאפשר שיתוף המוגן בסיסמה אני מקבל שגיאה שלא ניתן להמשיך עם סיסמאות ריקות, אם אני מבטל שיתוף המוגן בסיסמה אני לא יכול לגשת כלל למחשב כאילו הוא לא קיים תודה מראש לפותרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני עומד לקנות סטרימר, אשמח את עצתכם בסטרימר הכדאי ביותר. הבנתי שסטרימר גם אם על הנייר רשום שהוא תומך ב1080P לא תמיד יתמוך באיכות זו כאשר העברת הנתונים היא דרך הרשת האלחוטית. ראיתי שיש צורך בתקן N הן מצד הראוטר והן מצד הסטרימר. הסבירו לי שישנה דרך לעשות BRIDGE בין שני ראוטרים וליצור אות חזק יותר שיריץ FHD בלי בעיה, האם דבר זה כדאי או שאפשר להסתפק בראוטר וסטרימר טובים? דבר נוסף שבעייתי הוא שהראוטר יושב בתוך ממ"ד ,אני יודע שזה לא מומלץ אבל זה המצב, האם יש ראוטרים שקירות בטון לא משפיעים עליהם בצורה ניכרת? אם כך אשמח לעצתכם עבור סטרימר, ראוטר, ,פתרון לרשת אלחוטית לסטרימר ושאלה נוספת, האם מהירות האינטרנט משפיעה על העברת הנתונים לסטרימר? בתודה מראש, עומר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום לא ידעתי איפה אפשר לפתוח את ההודעה הזאת, אבל אני רוצה לשאול על העברת נתונים, ואני חושב שזה קשור בתקשורת. קראתי את המידע על bit rate שיש פה ויש לי שאלה שלא הבנתי אותה . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A6%D7%91_%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D הבנתי שה bit rate מציין כמות של ביטים העוברים תהליך כלשהו לאורך זמן מסוים. ולא הבנתי בדיוק מזה אומר. למטה קצת בדף, רשום - "קצבי נתונים נפוצים" ואז מופעים כל הנתונים ולא הבנתי בדיוק איך זה מתקשר נגיד לקובץ שיר מסוים או וידיאו. רשום שם שקבצי mp3 הם בקצב נתונים של 192kbit/s, מזה אומר בדיוק? שככל שה kbit/s יותר גובהה כך איכות השיר תיהיה טובה יותר? אפשר הסבר ממישהו שמבין? זה חושב לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רכשתי מDX את מגביר WIFI הנ''ל, הגיע עם דיסק ופתקון קטן עם תמונות מה להריץ שם (מבוסס על לינוקס) לאחר שחיברתי אותו לאנטנה ולUSB במחשב סרקתי והרצתי. לאחר חיפושים באינטרנט גם הורדתי את הדרייבר והתקנתי אותו הורדתי מכאן - http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/14043/ האתר הרישמי שלהם(GSKY LINK) לא עובד יש מנורה מהבהבת , אך שאני הולך למקום אחר בבית הWIFI בכלל לא השתפר , העוצמה על הפנים. המערכת הפעלה WIN 7 32, ראוטר - D LINK DSL 6740U לוח אם - Gigabyte GA-EP45T-UD3LR כמובן שבמנהל ההתקנים מראה שמותקן ומזהה אותו מה פיספסתי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Roeebaeloha,

שלום קיבלתי עם לוח האם שלי כרטיס-Wireless של בלוטוס 4 ואינטרנט אני נוהג לעבוד עם כבל שמחובר למחשב אך הייתי רוצה לדעת שאחרי התקנת הכרטיס המחשב יתעדף את המידע מהכבל ולא אלחוטית מסיבות ברורות. אז האם המחשב מתעדף קבלת מידע מכבל או מכרטיס רשת? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הייתי מחובר תמיד עם כבלים של 750 קילו... עברתי עכשיו לבזק 1.5... מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר למצמה במסנגר או באי סי קיו.....רשומה לי הודעה מווינדוס שהרוחב פס שלי לא מספיק למצלמה... לא יודע למה !! יש לי 5 כניסות של יו אס בי ויש לי 512 זיכרון פנימי.. מישה יודע מה הבעיה ??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by frh,

קניתי רווטר ואנני יודע לחבר אותו האם מישהו יכול לעזור לי בחיבור הראווטר ל ADSL לשני מחשבים בכלל כול צורת החיבורים כולל קונפגרציה ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום . אני מחפס (ולא כל כך מוצא..) ראוטר שיוכל לענות על הדרישות הבאות : 1. יכלול VPN server . 2. יהיה בעל 2 כניסות WAN לצורך גיבוי , כלומר אם המודם כבלים נופל אז התעבורה תופנה למודם סלולרי. 3. רצוי 4 פורטים LAN במהירות 1G . 4. רצוי שיהיה גם אלחוטי אבל לא חייב . הפתרון צריך להיות במחיר שפוי - עד 700-800 ש"ח תודה אהרון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ASDAS,

יש לי מחשב עם ראוטר ומחשב עם מודם ומסך אחד איך לשלוט על המחשב השני (אין חיבור אין רשת) רעיונות? יש דרך לשלוט או להתחבר למחשב השני בלי רשת? אם לא איך אני רואה את המחשב השני על הראשון (שליטה מלאה בשולחן העבודה וכו...) למה לא לחבר לראוטר וזהו ככה עזבו את זה ותתרכזו בדברים הספציפים ששאלתי... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי. אני רוצה לקנות נקודת גישה שתחזק לי את הרשת האלחוטית מקומה אחת לקומה שניה. אני מתלבט אם לקחת: tl-wa830re או Edimax EW7416APN תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני יתחיל לי יש ADSL

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. פלונטר יוצאת שוב במבצע על נתב ה-VDSL של חברת Draytek ומוכרת את הדגם 2760N במחיר של 599 שקל. לנתב זה 4 יציאות LAN של 1G, הוא תומך ב-Vectoring (עם עדכון קושחה) והממשק האלחוטי שלו מקוטלג כ-N300. הוא כולל שתי כניסות USB 2.0 התומכות גם במודם סלולרי. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Vigor-2760n

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. [ספק:בזב"ל] אני שמתי לב לעומסים ואיטיות מוגברת בזמני עומסים ידועים כמו בערב. בנוסף לזה יש עומסים מורגשים 24/7. לפני החופש הגדול וגם קצת אחרי עוד היו כמה שעות בלילה-מאוחר/בוקר-מוקדם שהיה אפשר לנצל את כל רוחב הפס להורדות. בימים האחרונים חלה הידרדרות ועכשיו אין אפילו שעה אחת של מהירות מקסימום בכל שעות היממה. ספרו לנו גם אתם על חוויות הקיץ והידרדרות בעקבות החופש הגדול.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shaihoood,

חברה אני צריך תוכנה שעושה דומיין ל FTP?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי אינטרנט כבלים והמודם שלו מחובר דרך כרטיס רשת למחשב שלי. אני מעונין לחבר עוד מחשב לאינטרנט כבלים (כלומר למודם) ורציתי לקבל עצה אין ניתן לעשות זאת, (HUB או SWITCH ) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. משיהו מכיר איזה אתר טוב לבדיקת מהירות גלישה ב-ADSL?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by junkqwe1,

חיברתי את המחשבים בבית עם האב ואת המודם של ALCATEL קינפגתי כ ROUTER הכל עובד סבבה אבל בגלל שלכל מחשב עכשיו יש IP מקומי שאני נתתי לו אי אפשר לשלוח קבצים לשמשל ב MESSANGER או להקים שיחה בNETMEETING יש למישהו מושג מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מסתבר כי משתמשי בזק בינלאומי המנויים בחבילת הגיימרים או בחבילת הגלישה הבטוחה מקבלים כתובות IP המופיעות כחסומות ברשימת הכתובות של peerguardian ישנה תכתובת ובה פונה נציג בזק בינלאומי בבקשה להסיר את החסימה אך ללא הועיל המשמעות היא שאפליקציות p2p נחסמות אפקטיבית למנויי החבילות הנ"ל מאחר ש peerguardian מאד פופולרית http://www.bluetack.co.uk/forums/index.php?showtopic=17294 האם למישהו רעיון קונסטרוקטיבי ? נראה שמתחזק הרשימה השחורה מסרב לבקשת ההסרה מנמוקים בלתי הגיוניים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אודה על קבלת עזרה בבעיה הבאה: לאחר מעבר לסלקום פייבר במהירות 1000Mpbs אני חסום על 100Mpbs ולא מצליח לקבל את מלוא המהירות (תמונה) משתף בתצורה והגדרות שלי: תצורה - ממיר אופטי של סלקום יוצא לכניסת WAN על ה- VR600 - כל כבלי הרשת הם מסוג CAT5e הגדרות - Operation mode מוגדר ל- Wireless Router Mode (ברירת המחדל DSL Router Mode לא מניבה גישה לאינטרנט) (תמונה) - Network Internet Connection Type מוגדר כ- PPPoE בעזרת שימוש בשם משתמש וסיסמא שקיבלתי מסלקום (תמונה) ניסיתי להגדיר גם כ- Dynamic IP אבל אז אני לא מקבל גישה לאיטרנט בכלל. אציין כי עד לפני החיבור לסלקום הייתי מחובר לפרטנר וקיב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by urinka,

היי האם אפשר לאפשר למכונה וירטואלית שרצה על ESXI גישה ישירה לכרטיס רשת (במידה ויש יותר מכרטיס אחד פיזי בשרת) לדוגמה: אם אני מריץ באחת המכונות DD-WRT האם אני יכול לקשר אותה לכרטיס ספציפי כדי שהמכונה תצליח "לחייג" עם ה מודם של בזק ... מקווה שתארתי את השאלה מספיק ברור ... תודה :-)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים