רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
כיצד אפשר להגן ליתר ביטחון מפני פריצה? (לא שאני חושב שיש לי שכנים האקרים... אבל בכל זאת)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי חבר עם הראוטר של אדימקס: EW-7117U. הייתה לו בעית low id באימיול ולכן הלכתי אליו ועשיתי לו port forwording לפורטים הבאים - TCP 4662 UDP 4672 והכל עבד מעולה... אבל החבר שלי פרמט את המחשב, ומשום מה הפורטים התאפסו... אז אני בא לעשות את זה עוד פעם ומגלה שהפעם יש סיסמא על הכניסה לקונפיג של הראוטר. ניסיתי את הדיפולט(admin/1234) וזה לא נכנס... בבקשה תעזרו לנו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ראוטר ומחשב עם מודם ומסך אחד איך לשלוט על המחשב השני (אין חיבור אין רשת) רעיונות? יש דרך לשלוט או להתחבר למחשב השני בלי רשת? אם לא איך אני רואה את המחשב השני על הראשון (שליטה מלאה בשולחן העבודה וכו...) למה לא לחבר לראוטר וזהו ככה עזבו את זה ותתרכזו בדברים הספציפים ששאלתי... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש שלושה מחשבים אחד שרת עם ווינדוס 2003 הוא מוגדר כDOMAIN CONTROLER שרת DNS ו DHCP . שתי מחשבי לקוח עם ווינדוס אקספי פרו . (המחשבים ווירטואלים על Microsoft Virtual PC 2007 ) הם מחוברים בדומיין לשרת אבל הם לא מקבלים IP מהשרת למרות שאני מריץ את הפקודה של IPCONFIG אני רואה את השרת כשרת DHCP ו DNS הגדרתי את הIP ידנית וזה עובד אבל אני רוצה שהם יקבלו אוטומטית (הגדרתי את השרת כDNS במחשבי הלקוח ) האייפי של השרת הוא 192.168.1.254 ונתתי לו לספק טווח כתובות של 192.168.1.249 עד 192.168.1.253 והמחשבי לקוח בעלי איפי מהטווח הזה אבל מוגדר ידנית , שאני נותן להם אוטומטי אז יש התנגשות כתובת איפי ברשת והם מקבלים איפי של 0.0.0.0 אפילו לא APIPA . מה עושים חח ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת חיצוני כדי להגדיל את טווח ואיכות הקליטה לנייד שלי. חשוב לי שהוא יזוהה ויעבוד באובונטו (15.10 ו-16.04 שתשוחרר עוד מספר ימים). כרגע שמתי את עיני על TP-Link TL-WN8200ND nMax 300Mbps. מישהו יכול לאשר שהכרטיס עובד באובונטו? יש המלצות אחרות לכרטיס באותו טווח מחירים (עד 100 שקל)? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי נתב WRT54G LinkSys איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לקנות ? יש לי מחשב שולחני שאני רוצה לחבר בצורה אלחוטית . האם כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB או PCI? מה ההבדל בין הביצועים? ואיזה כרטיס מומלץ לקנות. הבעיה עם הכרטיסים של linksys היא שהם מאוד יקרים (בערך 400 ש"ח). תודה מראש על העזרה. tryf
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודש בערך ניתקתי את האינטרנט שהיה לי דרך הוט, קניתי אנטנה קטנה כזאת שאיתה אני קולט מידי פעם רשתות אחרות אבל יש הרבה ניתוקים. עכשיו אני מעוניין להוזיל את העלויות בכך שאני יקנה את הראוטר לבד . אי מעוניין לקנות את הנתב המשולב מודם הזה השאלה שלי היא במידה ויש לי ראוטר שקניתי, האם אני צריך גם תשתית וגם ספקית על מנת להתחבר לאינטרנט? או שאני חייב לקנות מהם ראוטר שלהם? או האם אני חייב מודם משולב או שעדיף לקנות מודם אחר? המטרה שלי היא רק לגלוש באינטרנט ולא להוריד כמויות אדירות, מידי פעם להוריד משהו קטן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[ספק:בזב"ל] אני שמתי לב לעומסים ואיטיות מוגברת בזמני עומסים ידועים כמו בערב. בנוסף לזה יש עומסים מורגשים 24/7. לפני החופש הגדול וגם קצת אחרי עוד היו כמה שעות בלילה-מאוחר/בוקר-מוקדם שהיה אפשר לנצל את כל רוחב הפס להורדות. בימים האחרונים חלה הידרדרות ועכשיו אין אפילו שעה אחת של מהירות מקסימום בכל שעות היממה. ספרו לנו גם אתם על חוויות הקיץ והידרדרות בעקבות החופש הגדול.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבילת 8 מגה ואני הולך יום ראשון להביא מבזק סטור נתב חדש , מה הכי מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז אני אתחיל בתאור המצב. קנינו טלוויזית HD חכמה הבייתה, יש אפשרות לחבר אותה לרשת עם חיבור LAN. יש גם אפשרות לחיבור אלחוטי שדורש ממני הזמנה של מתאם בעלות של 200 שקל ולכן אני לא מעוניין. בבית יש אינטרנט של ORANGE דרך הקופסא החכמה שלהם שהיא גם סוג של מרכזיה, הקופסא יושבת בחדר אחר ולכן חיבור חוטי ישיר זה לא נח ומסורבל. יש לי בנוסף ראוטר של חברת DLIINK מדגם DIR 615. ליד הטלוויזיה יש שקע טלפוני. אני מחפש דרך לחבר את הטלוויזיה לראוטר שתחבר אותה לרשת ובעצם גם לרשת הבייתית על מנת להזרים אליה סרטים. תודה על העזרה אנשים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. נתון חדר עם נקודת פרטנר טי וי דרך מוקה. האם ניתן לחבר כבל רשת ממוקה לראוטר ו מראוטר ל ממיר של פרטנר טיוי - מנסה ליצור רשת וי פי חדשה כי ראוטר של פרטנר בסלון ו אותו וי פי חלש בחדר +פרטנר TV עובד אם אפשר איזה ראוטר מומלץ - סדר גודל של 150-250 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר תוכנה חינמתי שאיתה אני יוכל לעשות WOL למחשבי PC שאצלי בארגון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפטופ של IBM... אני לא מצליח להפעיל את רשת ה- WIFI שלי. יש לי את הסימן של הרשת על גבי המחשב (הפלסטיק) והמנורה לא נדלקת - אין לי מושג איך לאפשר את האופציה הזאת ? מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את המחשבים בבית עם האב ואת המודם של ALCATEL קינפגתי כ ROUTER הכל עובד סבבה אבל בגלל שלכל מחשב עכשיו יש IP מקומי שאני נתתי לו אי אפשר לשלוח קבצים לשמשל ב MESSANGER או להקים שיחה בNETMEETING יש למישהו מושג מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר כי משתמשי בזק בינלאומי המנויים בחבילת הגיימרים או בחבילת הגלישה הבטוחה מקבלים כתובות IP המופיעות כחסומות ברשימת הכתובות של peerguardian ישנה תכתובת ובה פונה נציג בזק בינלאומי בבקשה להסיר את החסימה אך ללא הועיל המשמעות היא שאפליקציות p2p נחסמות אפקטיבית למנויי החבילות הנ"ל מאחר ש peerguardian מאד פופולרית http://www.bluetack.co.uk/forums/index.php?showtopic=17294 האם למישהו רעיון קונסטרוקטיבי ? נראה שמתחזק הרשימה השחורה מסרב לבקשת ההסרה מנמוקים בלתי הגיוניים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס רשת אלחוטי TP-LINK 821N התקנתי את הדרייבר ולאחר ניסיון התחברות לראוטר- TPLINK 841N ישנו חלון שמודיע לי :למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... TP-LINK.. אבל יש אינטרנט..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה להכניס את הראוטר/מודם של סלקום לתוך הארון תקשורת וממנו להוציא כבלי Rg 45 לכל החדרים בבית ( 4 נקודות). יש לי כבר הכנה של צינורות ריקים מהארון תקשורת לכל החדרים השאלה שלי מתחלקת ל 2. 1. אנטנה - יש לי כניסת אנטנה אחת שאני בעצם צריך לפצל לארבעת החדרים - אז מה שאני צריך לרכוש זה מפצל 1:4 ? 2. אינטרנט - אז כדי שהמודם של סלקום יעבוד אני צריך לחתוך ולחשוף כבל תקשורת אחד (מחובר בגיד כחול ולבן למרכזייה) ולחבר לו rj11 שאותו אני מחבר למודם? ואז אני מחבר את הכבלי cat 6 למודם ומושך לשאר החדרים דרך הצינורות? 3. ובמידה ואני אצטרך טלפון בעתיד, אני אצטרך למשוך כבל טלפון מהמודם לנקודת הטלפון בחדר? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשרד שאני עובד בו מתחבר ללקוחות מסוימים באמצעות Logmein. הבעיה שהגרסה החינמית של התוכנה לא מאפשרת להדפיס מרחוק (כלומר ללחוץ הדפסה במחשב הלקוח והדפסה יוצאת אצלי במשרד), העברת קבצים וכדומה. Logmein תוכנה מעולה, אבל בגלל שאנחנו צריכים לרכוש רישיון עבור כל מחשב שאליו אנחנו רוצים להתחבר העלויות יוצאות גבוהות מאוד. הדרישה היא כזאת: א. אפשרות להתחבר למחשב הלקוח בלי להזדקק להפקת סיסמה בצד השני. ב. אפשרות להדפיס מרחוק ג. אפשרות להעביר קבצים ד. מהירות, מהירות, מהירות ה. עלויות רישיון שפויות יותר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים לא אכנס יותר מדי לפרטים, רק אומר שהשותף שלי השתלט על האינטרנט ומוריד ומעלה בלי סוף בביטורנט, מה שתופס את כל הרוחב פס של ה-3 מ"ב בלבד. בעקבות זאת יש לי ניתוקים כל רגע, אי אפשר לגלוש כמו בן אדם, אפילו גוגל לפעמים בקושי עולה לי. מכיוון שהוא עם מחשב שולחני ואני עם נייד (אני קולט אלחוטי והוא קווי), אז הוא ממש השתלט על הכל ומוריד ומעלה נונסטופ. הסיבה שאני לא מדבר איתו על זה היא מפני שיש סכסוך קטן בינינו, ואני כרגע מעדיף להסתפק בפרטים האלו השאלה שלי היא האם ניתן באמצעות תוכנה כזו או אחרת להגביל את הרוחב פס שלו כך שלפחות תהיה חלוקה שוויונית ברוחב פס? גם את הסיסמא לראוטר אני לא יודע (למרות שאני יכול לברר איכשהו), אבל אם יש תוכנה שתסדר את זה (שנינו על אותה רשת ביתית כ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום ! אני כבר שנה כימעט מנסה ליפתוח איזה email משלי ואני לא מצליח! מישהו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה TP-LINKE 1043ND החלפתי לו את האנטנות לשלושה אנטנות של 16DBI ולמרות זאת איכות הקליטה לא השתפרה ואפילו ירדה קצת, למה זה ואיך אני יכול לשפר את איכות הקליטה בעזרת האנטנות האלה??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-