עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by IdolAdmin,

http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx פשוט איזה מודם הכי טוב שלא עושה בעיות ותומך בכל קשקוש שצריך ולא צריך..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by full_clip,

יש כבר מחירים באתר שלהם http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx 20 מגה - 260 ש"ח 30 מגה - 400 ש"ח 1 MB בUP ב2 החבילות

• 161 תגובות
    • 21.9k צפיות
  3. שלום אני הולך להחליף את המושם הקיים שלי בבזק כי ככל הנראה הוא התחיל להתשגע.( יש לי את ה ALCATEL Speedtouch ). 1.איזה מודם הכי ממולץ לקחת ? 2.האם יש מודם שבא יחד עם ראוטר שמומלץ לקחת אותו? תודה לעוזרים. TOMCAT383

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. אוקי יש לי ראוטר של חברת Edimax מדגם BR-6216WG שמחובר קווית למודם. ספק האיטנרנט שלי הוא בזק והתשתית היא הוט. אין לי חייגן. אני התקנתי את הראוטר בהדרכה טלפונית של מוקד התמיכה שלהם (פיקוק). החיבור בין המחשבים לראוטר הוא אלחוטי, אין מחשב אחד שמחובר קווית. מערכת ההפעלה על כל המחשבים היא Windows XP. הבעיה: 1. בערך לפני חודש התחילה הבעיה שהאינטרנט היה פשוט לא עובד. הייתי ניגש להיכנס לגוגל ופשוט הוא לא היה עולה. ברגע זה האיכון של המחשבים שמראים שיש חיבור היה תקין, ואף כשניכנסתי לראוטר ללשונית Status => Internet Connection היה רשום Connected. למרות זאת האינטרנט לא העלה את google. בשלב זה הייתי מבצע ריסט לראוטר (ללא ניתוק) ולאחר סיום הריסט האינטרנט חזר. ממה נובעים הניתוקים<?…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by raiman1,

כשאני פתוח שרת במשחק SOF II MP TEST ב-INTERNET זה פותח לי את זה ב LAN מישהו יודע למה??

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. יש לי נתב+מודם במכשיר אחד של בזק D-LINK 2650U תומך בתקן G. פרמטתי את המחשב נייד שלי. לפני הפרמוט הנייד הכיר את הנתב+מודם בקליטה חזקה מאוד. כרגע הנייד קולט מספר נתבים בסביבה אך לא את הנתב שלי . אין לי מושג מה לעשות ...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אני מחפש כבר שבוע בערך לקנות ראוטר חדש, ונראה לי שדי החלטתי לקנות ה Edimax br-6204n אתמול שמעתי שאם מתחייבים לבזק אפשר לקבל ראוטר בחינם והתחלתי לחפש מצאתי מתגובות באינטרנט שמחלקים רק את ה siemens וה-asus שמדברים עליהם פה הרבה בפורום אבל לא מצאתי עליהם review מקצועיים בשום מקום אפילו שהם נשמעים לי זבל (וגם ראיתי שמעתי שהם מדבקה של dynalink), החלטתי לשאול. איזה מהם לקחת ASUS/Siemens או בכלל את ה edimax? בקשר לאדימקס- אני לא בטוח שאני צריך תקן N (יש לי לפטופ שאני לא סגור על מה יש לו, g או n. יש לי gigabyte w566u), אבל ראוטר אני לא אקנה כל שבועיים ונראה לי שבסופו של דבר זה יועיל לי בעתיד (ואני מאמין שגם יהיו עדכוני firmware כשיצא ה N הסופי). וחוץ מזה הוא נראה אחלה ראוטר …

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by arik100,

שלום אני צריך שירות PROXY חינמי ויציב , HTTP PROXY, והכי טוב יהיה VPN תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sagioto,

שמתי לב שאם אני מעלה בקצב גבוה יותר נגיד 50 kbs אז מהירות ההורדה/גלישה נהיית נמוכה יותר לעומת אני אני מעלה ב-15kbs השאלה שלי- למה זה? למה יש קשר בין שתי המהירויות?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. המצב הנוכחי: יש לי כרטיס רשת אלחוטי Edimax 7128g עם צ'יפסט של Ralink. מאז שהתקנתי אותו המחשב קופא ב-uTorrent או לפעמים בגלישה. עדכוני דרייבר לכרטיס וללוח האם לא עוזרים. עכשיו, קראתי שזו בעיה נפוצה, ככל הנראה מאשימים את הצ'יפסט של Ralink. הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. הבנתי שמבוססי הצ'יפסט של Atheros מומלצים, לכן מה דעתכם על הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3835 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2889&CatCode=60 המלצות נוספות, בכל תקציב- יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by blackorder,

אני מעונין להקים רשת אלחוטית אני מתכוון לקנות את הנתב Edimax 6524N אני צריך המלצה על כרטיס רשת (pci) למחשב נייח וכמובן האם עדיף בתקן N או G

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  12. Started by utd76,

אני מעונין בעזרה לגביי שתי צורות של בנית רשת ביתית: 1. רשת קווית בלבד עם שני מחשבים ו- xBox אחד. האם לרשת קווית חשוב הנושא של תקן N או G , או שזה רק לרשת אלחוטית. על מה צריך לשים דגש כשקונים נתב לרשת כזאת. ואם יש משהו (דגם מסוים או חנות מסוימת) מומלצים. 2. רשת אלחוטית עם שני מחשבים, אחד במרתף והשני בקומה ראשונה בממ"ד, האם נראה לכם טכנית שניתן יהיה לעבוד עם רשת אלחוטית בתנאים כאלה (סיכוך וכו') ? ואם כן איזה ציוד מומלץ לקנות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. בעוד שאצלנו בזק מתהדרת בכך שהיא השיקה "רשת חדשה בישראל NGN" בקצבים של עד 50 מגה!! , ממש שטויות , בזק עדיין לא השיקה בכלל קצבים כאלה לצרכן הבייתי , וגם מה שהיא כן השיקה לאחרונה , 30 ו 20 במחירים שערורייתיים , לעומת זאת , 10 ,ו15 במחירים סבירים לא יותר טוב מזה ,וזה גם , באיזה פריסה של איזה 35% מקסימום כרגע , ואני דיי מגזים במספר הזה אבל ניתן להם את זה , קצת מבט למה שקורה בארה"ב : http://www.dslreports.com/shownews/Verizon-Wont-Slavishly-Satisfy-You-With-100-Mbps-FiOS-104652 Are customers asking for 100 meg? No. Very few. But it raises the ante on the competitive landscape, so that customers believe that 100 Mb/s is what they need to have. . . A hundred meg ends up being …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, אני חייל ואני מעוניין באינטרנט בין 2.5 מגה ל5 , מחיר מקסימלי כולל 2 הספקיות הוא 150 ש"ח בחודש , חשבתי אולי להצטרף למהירות 5 מגה בבזק ואקספון זה יוצא סה"כ 140 בחודש ביחד וזה מאוד זול נראה לי מה גם שיש 3 חודשים בחינם באקספון ככה שיוצא לי מעולה. בכל זאת, אני לא כ"כ מתמצא ולכן אני אשמח לקבל ממכם ייעוץ , תודה רבה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by dogy,

אני צריך כמה הסברים על תוצאות שאני מקבל ולא בטוח אם אני קורא אותם נכון. הסבר קצר לפני דוגמא - אני עושה את הפקודה ל IP ולרוב אני מקבל כבר בשורה השנייה TIMED OUT מאיזה הפנייה מוזרה של 012 זה עושה את זה גם באתרים ראשיים לפעמים (GOOGLE). הכוונה שלי לראות אם יש איזושהי בעיה ואיפה ואני נוטה לחשוב בגלל הקריאה שהבעיה היא בהפניה המוזרה של 012.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  16. Started by binyamin1001,

בתחילת יולי, עברנו מחיבור לאינטרנט על תשתית בזק, לחיבור על התשתית של הכבלים, ומאז התחילו כל הצרות... המודם הנחמד שלנו, Thomson TCM 425, מדי פעם מחליט שנמאס לו, שמשעמם לו, או מכל סיבה אחרת- ומאתחל את עצמו... היו אצלנו בבית טכנאים של הוט שטיפלו בתשתית בתוך הבית, טכנאים של בזק שטיפלו בתשתית מחוץ לבית (שמשום-מה היא תשתית של בזק), ופעם אחת גם החליפו את המודם (מאחד של מוטורולה לנוכחי), ועדיין- הניתוקים הלאו לא נפסקים. מישהו מכיר איזושהי סיבה, שיכולה לגרום למודם הזה לנתק את עצמו, ולהתחבר מחדש- סתם ככה? בתחילת השבוע התקנתי מחדש את מערכת-ההפעלה, ככה שהיא לא הבעיה, ואני מניח שזאת גם לא בעיה בתשתית של הכבלים. אם שי צורך בתצלום של מצב האסחון של המודם, אני אצרף תמונה. אולי הבעיה היא ב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלוםם.. אני רוצה להגדיר תמונת רקע קבוע לכל המחשבים ברשת שלי.. אני יודע שאפשר לעשות את זה באמצעות active directory עם active dektop אבל זה לא הצליח לי, ואני לא בטוח מה אני לא עושה נכון.. אז אם יש מישו שמכיר ויודע או אולי מכיר דרך אחרת לעשות את זה.. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות כבל אינטרנט חדש לחיבור מחשב לשקע אינטרנט שבקיר. איזה סוג מומלץ? CAT5, CAT6? מוצלב\לא מוצלב? מסוכך או לא? ועוד דבר - מה האורך הכי הקצר של הכבלים האלו שניתן לקנייה? האם זה 0.3 מ'? תודה

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. כשאני מנסה להיכנס לאתר הבית זה פועל אבל לApp כלשהו זה תוקע. אני מנסה למשל להיכנס לפוקר או סתם לApp מסויים והאינטרנט מעביר אותי לדף צהוב כאילו אין אתר כזה\שהאתר אינו זמין. אני במחשב אחרי פרמוט. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה D: ?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. אני רוצה להקים רשת בין 2 הקומות של הבית שלי... סה"כ 7 מחשבים הנה תמונה שתחסוך ממני את ההסבר המסובך: ליד כל מחשב יש שקע טלפון, לכן החלטתי להעביר את כבלי הרשת על אותם הצינורות שבהם עובר קו הטלפון 1) לפי התרשמותכם ממספר הסויצ'ים והראוטר שבשירטוט, האם זה הולך לעבוד? או שאני הולך לעשות עבודה לחינם 2) האם כבל רשת cat5e מספיק טוב בשביל המשימה הנ"ל? 3) הזמנתי כבר את השקעים שבתמונה ממדיה-גלקסי. אני משתמש ב-ADSL, והבנתי שזה בעייתי לחבר מיקרופילטר על שקע משולב שכזה (ככה לפחות כתבו באחד הת'רדים שנפתחו לפניי)... זה נכון? מה הבעיה בזה?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by yonatan0011,

אפשר הוראות הפעלה לנתב d-link DES-1008D?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  22. שלום לכולכם! ברשותי מחשב וPS3 שמחוברים לרשת אלחוטית עם ראוטר br 6504n של edimax. שניהם מצליחים להתחבר לאינטרנט והכל, אני מצליח להוריד דברים לPS3, אבל אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשב לסוני. אני בטוח שמדובר רק בהגדרות של הראוטר, אותו התקנתי עצמאית.. ניסיתי להשתמש בtversity ובps3 media server ושניהם לא מוצאים את הסוני ולהיפך.. אשמח לעזרה או מדריך לגבי מה לשנות בהגדרת הראוטר על מנת שיאפשר שיתוף קבצים בין המכשיר למחשב ולהיפך.. תודה רבה! עריכה: אם יש הגדרות שהן בגדר מאסט לדוגמא צריך IP דינמי / סטטי, או כל מיני דברים כאלה שמישהו שיש לו סוני מחובר למחשב יכול להגיד לי אני אשמח, אולי זה יעזור אצלי..

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by WiseOne,

אני צריך רווטר שיכסה בערך רדיוס של 15-20 מטר עם מהירות נמוכה מבחינתי (10 MBPS יספיקו בהחלט.) אבל חשוב לי שאני אוכל בצורה חוטית לחבר את הרווטר לרווטר חוטי אחר לשיתוף האנטרנט. הרעיון הוא להוציא רווטר לכל הבית מתוך חיבור שנימצא בחדר אטום שקצת בעייתי להתקין בו רווטר אלחוטי...

24. לא מזמן חיברתי את כל הבית לרשת האינטרנט (בזק בין לאומי ו-HOT) דרך ה-WRT54GL שלי והכל טוב ויפה. מדובר על 3 מחשבים שמחוברים חוטית כששניים מתוכם עובידם בלי שום בעיה ואחד לצערי מציג "קישוריות מוגבלת או חסרה". בעזרתו של אריק, מנהל הפורום ניסיתי לנתק, לחבר שוב, לשנות הגדרות, ולפעול לפי המדריך שפורסם פה/ בחיפוש בגוגל וכלום לא עזר. היום בדקתי ולקחתי אחד מהמחשבים התקינים וחיברתי לאותו כבל רשת "בעיתי" כדי לדעת אם זה הכבל - ובכן, זה לא. האינטרנט פעל בלי שום בעיה. מצד שני כלקחתי את המחשב ה"בעיתי" התברר שהוא באמת בעייתי מאחר והוא אינו פועל בעזרת כבל תקין. הבעיה היא שניסיתי להכניס כרטיס רשת אחד (Off Board) והבעיה נשארת. מהידע הכללי ביותר שלי בנושא אני מסיק שכנראה זו בעיה בהגדרות הספצי…

• 44 תגובות
    • 8.4k צפיות
  25. Started by ymadar,

שלום רב, הנושא כאן נטחן רבות וקראתי רבות לפני שאני כותב כאן את ההודעה! היה לי ADSL ועברנו לאינטרנט בכבלים. אני משתמש בראוטר אדימקס BR-6204WG עם מודם TERAYON. קראתי שאפשר להשתמש ב-SL2-141, מודם ראוטר ADSL שמסופק ע"י בזק, כ-Repeater ואכן עבדתי לפי המדריך והכל עובד מצוין! עד שאני שם אבטחה WPA2-TKIP באדימקס, ניסיתי לשים את אותה אבטחה ב-SL2-141 וזה פשוט לא עובד. אשמח לעזרה, תודה רבה! יפתח.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים