עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, התצורה שלי היא כזו: יש לי מחשב אחד מחובר לראוטר בחיבור קווי ראוטר TP-Link WR-740N (גירסת קושחה מעודכנת מאתר היצרן), ואחד מחובר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני TP-Link TL-WN722N. מודם HOTBOX של הוט, מהירות חיבור 100 מגה. במחשב שמחובר בצורה קווית אני מקבל 90 מגה+. הורדות כבדות באופן קבוע לא מפריעות לחיבור והכל מושלם. במחשב שמחובר בצורה אלחוטית אני מקבל 50 מגה+-, אבל הפעלה של ריבוי הורדות כבדות על מהירות מקסימלית גורמת לחיבור לקרוס תוך כמה דקות. לפעמים החיבור נופל ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש, ולפעמים נראה שה-wireless מתפקד מול מכשירים אחרים אבל "ננעל" מול המחשב הספציפי שלי ואני צריך ללכת למחשב שמחובר עם כבל רשת ולרסט את הראוטר משם. אין לי יכולת לבצע בדיקות מע…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. לעומת הכרזות פומביות על שדרוגים והטבות, הרעת תנאים תמיד מתרחשת מתחת לרדאר. כמי שקורא את האותיות הקטנות בתנאי החבילות של בזק, גיליתי כי מהירות המינימום המובטחת בחבילת 100M ירדה לפתע מ-50M ל-40M. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על כך במפורט ולהשוות את התנאים שהוצעו עד לפני חודשיים, לתנאים המוצעים כיום. גם תגובת בזק מצורפת לעיונכם. http://www.netcheif.com/blog/?p=5370

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם, אני פונ אליכם בבקשת עזרה עקיפה מחבר שלי - הסיבה שהוא לא מבקש עזרה בעצמו היא שדפדפני האינטרנט שלו (IE, FF) לא פועלים. הוא מצליח לעשות Ping ולקבל תשובה (מגוגל), ובאופן מסתורי אימיול והדפדפן המובנה שלו פועלים (אבל הדפדפן המובנה מאפשר לו לגשת רק לאתר ספציפי), וגם ICQ פועל. System Restore לא עוזר. האם מוכר לכם וירוס בעל סימפטומים כאלה? אם כן, אולי אפשר להוריד מסיר-וירוס מאימיול. או שאולי זו שגיאה טיפשית במאפיינים של IE ו-FF?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by no_way,

שלום וברכה, בניתי אתר בWORDPRESS וראיתי שהציון שלי מבחינת אופטימציה הוא נמוך. האם יש חברה או שירות של בן אדם שמבצע תיקונים ואופטימציה לאתר שכזה? אשמח שתפנו אותי אליו

5. Started by mgm90210,

???? gt יכול להחליף את ה wifi למשל לבטל את הwifi של בזק ולהפוך את האיפון לרוטר (יש כזו אפליקציה) כלומר מהי באמת המהירות של ה gt ללא הגבלה האם הוא מהיר כמו ה רוטר של בזק יש לי מהירות של 2.5 מגה בייט רוחב פס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אני מנסה לפתוח פורט בשביל uTorrent. אני משתמש בראוטר של Edimax - BR6204WG ובגרסת uTorrent 2.2 build 23703. זה מקונפג אצלי לפורט קבוע. פתחתי את הפורט בראוטר אבל כשאני עושה את הבדיקה של uTorrent (Options -> Setup Guide) הוא אומר לי שהפורט לא פתוח. איך אני פותח את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום כולם אני מחובר לאינטרנט בעזרת כבלים (hot) ואני רוצה לשאול איך ניתן לעשות רשת עם חיבור זה? אני רוצה לעשות רת עם ראוטר רק יש לי בעיה והיא שהמודם של החיבור לכבלים שלי הוא השחור הזה שעומד על הצד למי שמכיר והוא לא מתחבר אוטמטית כמו המדום של מוטורולה הלבן . אז איך אני יכול לגרם לו להתחבר אוטמית ? או שהרוטאר כבר גורם למודם לחייג גם כן האם אני צריך ראוטר מיוחד למטרה זו ? או שכול ראוטר עם סיוץ יתאים למטרה? תגובות !

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by SharonSx,

שלום, יש לי ראוטר+מודם ADSL של LEVEL 1 ראוטר זה מתקשר עם שני מחשבים אחרים בעלי כרטיסי רשת אלחוטיים גם ה xbox 360 מחובר לראוטר בצורה אלחוטית וכולם נהנים עד ש... יש שיחת טלפון ומישהו עונה בטלפון האלחוטי ומתנתק החיבור האלחוטי וכל המחשבים בבית חוץ מהמחשב שמחובר בכבל לראוטר מתנתקים מהאינטרנט...(כולל ה360) מה לעשות? להחליף טלפון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by Mortar,

שלום, בבית מותקנת לי רשת ללא HUB וללא ROUTER, לאחד המחשבים מותקן מודם ADSL - USB וכשאני משחק במשחקי רשת ואח שלי גולש במקביל שלא נדבר על שליחה והורדה נוצרת בעיה שמקשה מאוד על המשחק, כל אתר אינטרנט הוא בעצם גם הורדה ומן הסתם השרתים של האתרים שולחים FULL SPEED אז כל קליק על העכבר זה כמו הורדה של 50KB וזה מנצל לי את כל הקיבולת ואז הפינג שלי עולה לשמיים וזה מאוד מפריע. רציתי לדעת אם קניית נתב תעזור ומהו בדיוק יעשה, וגם רציתי לדעת למה הם עולים 400 שקל והאם מה שהם עושים זו לא פעולה פשוטה מאוד שאפשר לבצע באמצעות תוכנה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  10. עבור משרד ביתי. 4 מחשבים מחוברים בקווי. מהירות גלישה בבית עד 100MB בזק +012 רוצה לעבור לבנדל ולא להיות תלוי בראוטרים שלהם שלא תומכים בדואל בנד. מחשב סלוני מחובר ב WIFI דרך מגביר טווח שתומך בדואל בנד שצמוד אליו. ו3 מכישירים סלולרים שגולשים ב 5HZ כשאפשר.... אשמח להמלצה למודם/ראטור מחברה טובה כמו D-LINK או דומה. שתמוך בדואל בנד. מחיר סביר 300-400. עדיף בתקן AC החדש. למרות שאני לא מבין בזה כמובן..... תודה מראש לכל המלצה/קישור. כולל הזמנה מחו"ל אם יש משהו מתאים שכדאי. תודה לכל העוזרים/עוזרות!

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by itayizra,

יש לי ראוטר של TL LINK שנמצא בממד והוא תופס קליטה רק לחצי מהבית החדר שלי נמצא 8-9 מטר מהראוטר והוא לא קולט אותו בכלל אני צריך המלצה למגביר אנטנה או משהו שיעזור לי לקבל קליטה איכותית וטובה . תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכם. אני מעוניין לקנות ראוטר נפרד או כולל מודם VDSL אבל אם אפשרות שיתאים גם להוט מבחינת חיבור הקופסה שלהם לראוטר. כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח שיתן לי את ביצועים טובים עד כמה שאפשר. זה סהכ לדירה 70מר. התקציב לשניהם מצידי שיהיה גג עד 1000 שקל. וכן אין לי אפשרות להזמין מחול כרגע. חשבתי על VR600 האם הוא מספיק טוב ? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Skippy,

שלום לכולם, יש לי ראוטר של 3COM שמחובר אליו מחשב עם כבל ישיר, ושני מחשבים נוספים ברשת אלחוטית. שני המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית ממוקמים אחד ליד השני. אחד עובד כמו שצריך ב-high quality signal השני (שיושב לידו) סובל מניתוקים כרוניים (כל דקה בערך) ומראה שהוא ב-low quality signal. ניסיתי להחליף בין הכרטיסי רשת בין שני המחשבים ועדיין יש את אותה בעיה באותו מחשב, מה שאומר שהכרטיסים בסדר גמור כנ"ל הראוטר.. התקנתי את הרשת בצורה הבאה: התקנתי את הדרייברים לשני הכרטיסי רשת, נתתי להם את הdefault gateway של הראוטר, נתתי להם אייפי שונה בקלאס של הראוטר. יש רשת, יש אינטרנט, יש פינגים (כל עוד המחשב הבעייתי מחובר) בנוסף יש בשניהם נורטון אנטיוירוס 2006 מעודכן. יש למישהו מושג מה גורם לקליטה…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  14. אני כבר 4 ימים מוריד ב0-3 קיי. אני לא יודע אם זה בעיה בשרתים אליהם אני מחובר, או חוסר מזל בקבצים שאני מוריד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zxcvbnm,

יש לי 2 מחשבים עם כרטיס רשת בכל אחד מהם ומודם אלקטל משודרג לפרו. אני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים, השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות סוויץ/האב (או מה שצריך :s05:). אם כן, אז איזה מומלץ? ועוד שאלה היא האם אני חייב שהמחשב יפעל כל הזמן כדי שיהיה אינטרנט או שמספיק שרק המודם יפעל? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by amisha,

היי , במשרד של אבי 3 מחשבים , שעד היום כולם היו על 750KB במחיר מופקע בלי ידיעה לאחר בירורום כנראה שנעלה את המהירות ל 10Mb עם תוספת אפסית בתשלום . עכשיו מדיבור עם בזק יש צורך להחליף את המודם ( שהוא בעיקרון גם ראוטר ) למודם שתומך ב 10Mb . המודם שכרגע יש שם הוא ECI B-FOCuS 270pr . מסיבוב קטן בהגדרות שלו לא נראה שהוא מוגדר כראוטר - מצרף תמונה שנראת לי קשורה לעניין תגידו לי אם היא עונה על הצרכים , או שצריך משהו אחר . אבל !!! בין המודם לשאר 3 המחשבים יש סויטץ' , עכשיו אני לא ממש יודע מה יהיה אם וכשנחליף את המודם . יש מודם ספציפי שאתם ממליצים ? האם יש צורך להגדיר משהו או לחבר וזהו ? בראוטר אני יודע שיש צורך להזין שם משתמש וסיסמא על מנת שהוא יחיג לאינטרנט , אבל מי מחי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by erbu,

רכשתי לא מזמן נייד עם סנטרינו (מן הסתם כרטיס רשת 802B הוא בילד אין במחשבים האלה). עכשיו יש לי מחשב שולחני בבית שמחובר ל-ADSL והייתי רוצה לגלוש אלחוטית עם הנייד. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא כמובן לקנות נתב אלחוטי ואז לחבר אותו לשולחני ולגלוש אלחוטית עם הנייד. אבל בעצם כשאני חושב על זה למה צריך נתב בכלל? הרי אם אני אתקין במחשב השולחני כרטיס רשת אלחוטי אז הוא בעצמו יהיה מרושת עם הנייד וגם כך אוכל לגלוש לא? זה נראה לי פיתרון זול בהרבה. אז מכיוון שרק עכשיו אני נכנס לקטע של רשתות אז אני לא בטוח במה שאני אומר או מה היתרון לכל שיטה. ברור לי שאם אתקין כרטיס רשת אלחוטי אז זה בעצם כאילו שאני גולש בשולחני דרך הנייד-- אבל מה רע בזה? אז אני פונה אליכם לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום אנשים יקרים ! יש ברשותי מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבוצע בו השינוי ושידרוג התוכנה ע"מ שיתפקד כחייגן , כרגע הוא מחובר ברשת כבלים ע"י האב עם כבל מוצלב . הייתי רוצה להפוך את הרשת לאלחוטית ( 3 מחשבים - אחד נייד 2 נייחים ) , האם ישנה בעייה כלשהי בשינוי הנ"ל בגלל שהמודם מתפקד כחייגן ועבר את השדרוג ? איזה שינויים צריך לעשות ? האם יש צורך בשינויי הפרוטוקול ( NETBUEI ) ? יש לי 2 נתבים אלחוטיים ברשותי , LG LW2100AP ואחד נוסף של GIGABYTE GN-846B , וכמו כן גם 2 התקני רשת אלחוטיים ( PCMCIA ואחד בתצורת USB שנייהם מתוצרת LG ) , האם הם מתאימים לצרכים שלי ? אוכל לקבל הדרכה קצרה או כיוון כיצד עלי להתחיל או אתר או מדריך כלשהו ? תודה מראש ! אביב .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by J.Dog-Christ,

היי, אני מתכנן לקנות את הראוטר הזה בקרוב ורציתי לדעת האם הוא מסוגל להריץ במקביל בכמה מחשבים תוכנות כמו אימיול שידוע שגורמות לניתוקים בהרבה ראוטרים ובנוסף, רציתי לדעת אם מישהו יודע מה מגבלת הראוטר להעברת פורטים? אם יש כזו. [עקרונית אני זקוק לראוטר שמאפשר לי להעביר הרבה מאוד פורטים.... כמה שיותר יותר טוב] ולסיום, האם יש ראוטר משתלם יותר בטווח המחיר [מבחינתי עד 350 ש"ח] אפילו לא אלחוטי, שעונה על הדרישות שכתבתי ...... תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by yaacovk,

שלום רב. רכשתי את הדגם הנ"ל לצורך הפעלתו כ Repeater בלבד. לא מצליח להפעילו כ Repeater. האם מישהו ניסה והצליח להפעילו כך? אנא שתפו אותי במידע. בברכה: יעקב קורן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכלום אני רוצה להכין צלחת WIFI שמשפרת את הקליטה אבל אני חייב לדעת האם זה באמת אמיתי ועוזר זה המדריך http://www.upim.co.il/t1328/ אם תסתכלו במדריך תראו שאני סך הכל מחבר לו מעמד.. זה לא שאני מחבר את ה"כלי אידוי" לאנטנה של הWIFI אז השאלה שלי האם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה של הWIFI אם אני יכין לפי המדריך הנ"ל? כי אני פשוט לא רואה שום מגע בין האנטנה של הWIFI ל"כלי אידוי". שימו לב שבסוף כותב המדריך אומר שמאין קליטה קפץ לו ל72% אבל לי זה נראה שפשוט בגלל שהוא תלה את הWIFI בחוץ זה נהיה לו ככה... מישהו יודע האם זה יעזור והאם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by sahargt,

שלום חברים אני מעוניין לקנות ראווטר ולחבר 2 מחשבים שיש לי (מחשבים שולחניים). אני צריך שהראווטר היה חזק,מאובטח,ושיספק את הסוחרה כמו שאומרים איזה סוג רוואטר אתה ממליצים לרכוש,ואיזה סוג? ומה אתם ממליצים חיבור עם כבל טלפון,או לרכוש כרטיס אלחוטי למחשב השני? ועם אתם ממליצים על כרטיס אלחוטי מה היתרונות שלו מול הכבל הרגיל,ואיזה כרטיס אתם ממליצים שיספק את הסוחרה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  23. שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by yonir,

ראיתי שלעיתים קרובות רשום לגבי כבלי רשת אחד מהקיצורים הנ"ל. מה הם אומרים?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.