רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי חיבור בכבלים 750 קניתי שני כרטיסי רשת gf100txr III series העברתי כבל רשת דרך הקירות וחיברתי מבמחשב של למחשב של אבא שלי לי יש XP ולאבא שלי 98 הוא קולט את הכרטיסי רשת והכבלים מחוברים אבל הוא לא קולט את המחשב שלמעטה אני לא יודע אם זה אמור לעבוד אוטומטית אבל איך אני משנה את ההגדרות בכדי שזה יעבוד ואיך אני יודע אם יש לי כבל מוצלב או מסוכך או איך שקוראים לזה זה נותן לי במחשב המרכזי שלי XP את השני מחשבים האלה אבל יש עליהם X וזה כותב: a network cable is unplugged??? מה אני יכול לעשות? איפה הטעות שלי? תודה !!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו winxp. עכשיו, יש לי במחשב הזה חיבור בadsl לאינטרנט. שני המחשבים מחוברים דרך האב. גם על המחשב הזה (שמחובר לאינטרנט) יש winxp. הרשת על שני המחשבים עובדת מצויין ואני אפילו רואה שנוצר לי אוטומטית Gateway על המחשב החדש ואני מחובר דרכו למחשב הזה. עד כאן הכל טוב ויפה אבל האינטרנט במחשב החדש לא עובד.. שוב אני מדגיש שהרשת עובדת ויש gateway מחובר. מישהו יודע אם צריך להוסיף עוד משהו או איך לתקן את הבעיה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, עברתי לאינטרנט בזק בין לאומי והפינגים נוראיים לגמרי, הבנתי שלא תמיד היה המצב ככה מה קרה ?
-
אני עושה YES WOW ממש עכשיו הזמנתי מהסיבה הפשוטה שזה יוצא לי יותר זול מלהשאר בחיבור 56K רגיל עכשיו עלפי מה שהבנתי הם מתקנים לך מודם USB חיצוני כאשר החסרונות של מודם USB חיצוני הם תפיסת משאבי מערכת גדולה יותר מאשר מודם פנימי ובנוסף צורך ב ROUTER אם רוצים לשתף את האינטרנט. 1. האם אני צודק? 2.מה הן הפלוסים של מודם חיצונים אם יש ? אוקי עכשיו אני רוצה בעיקר לשאול אותכם אם יש דרך שYES יתקינו לי מודם פנימי במקום החיצוני ומה אני צריך לבקש מהם בשביל זה?? קחו בחשבון שאני רוצה שהטכנאים יעשו את העבודה כי אין לי זמן להתעסק עם זה.. ועוד שאלה זה אומר שאני צריך עוד חריץ PCI נכון או 2 בשביל כרטיס רשת גם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאנשים נתנו אותו אבל אני עדיין שומע אנשים שמבקשים אז קבלו המדריך
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לADSL ויש לי שתי אופציות למודם USB או PCI פנימי, אני לא רוצה להשקיעה במודם אלקלטל כי אני אחרי תקופת היתחיבות אני מקווה לעבור לכבלים (פשוט עכשיו אין באזור שלי). אז מה יותר טוב? אני חושב שPCI כי אני רוצה להתקין אותו במחשב שאין בו USB.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1988353,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשק הוא red alert2. בהתחלה לא הצלחתי להיכנס למשחק ברשת אבל הוספתי פרוטוקול שנקרא ipx, ועכשיו נאי יכול להיכנס על האפשרות שבמשחק שנקראת רשת אבל אני לא רואה את השחקן השני מישהו אולי יכול לכוון אותי מה לעשות אם אני צריך להוסיף משהו? פרוטוקול?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
למה קוראים לחבילות ADSL "חצי מגה" או "1.5 מגה" אם בעצם מורידים ב50K או ב150K ...? ושנית האם המהירות היגיונית? אני מחובר לבזק בינלאומי ב2.5 מגה... :AR15: תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממה שהבנתי אם יש לי ADSL או כבלים ( אגב יש לי YES אפשר עדיין כבלים? ) אני משלם על מודם,לטכנאי כשהוא בא,בזק בניפרד 99 ש''ח כל חודש,ולספק נכון?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אנשים , אני בבעיה רצינית . אני צריך להעביר קבצים מהמחשב הנייד של חבר שלי למחשב שלי . קישרתי בין 2 המחשבים באמצעות כבל מוצלב . ועכשיו הבעיה שלי עם ההגדרות . אני לא כל כך מצליח . כי אני לא יודע בדיוק מה לעעשות בהגדרות . ניסיתי להוריד מדריך ,אבל כשניסיתי להתקין את אחד מהרכיבים כדי ליצור שיתוף הוא אמר לי משהו שמותר להתקין רק רכיב אחד . משהו לא ברור . אני חייב עזרה או מדריך רציני בנושא . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי WIN2K מחובר לכבלים בUSB , כשהיה מודם 56K השיתוף עבד בסדר, לא שיניתי שום הגדרות של הרשת ואחרי התקנת הכבלים כבר אין שיתוף... אני משתמשת בתוכנה winroute מה יכולה להיות הבעיה? תודה, חציל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם אחיי..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה יותר טוב כרטיס רשת או USB מת"ב כאשר מתקינים לך מודם של מתב יש לך אפשרות לכרטיס רשת או חיבור USB מה עדיף?????????
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 - איזה סוג חיבור מומלץ ? כבלים או ADSL מבחינת עלויות ומהירויות ? 2 - איזה ספקים ואיזה חבילות כדאיות מבחינת מחיר וביצועים ? 3 - בחיבור ADSL איזה מודם עדיף ? פנימי \ חיצוני \ usb ? מה ההבדלים ומה בדיוק הסיפור עם המודם של אלקטל והשדרוג שאפשר לעשות לו? 4 - ברגע שמתחברים ל ADSL כדאי לרכוש את המודם או להשכיר אותו ? ואם רכשתי את המודם מחברה אחת אני יוכל להשתמש איתו אחרי זה גם כשאני יעבור חברה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להתחלה כמה פרטים רלוונטים : יש לי win2k לשאר המשתמשים xp אני מחובר דרך adsl ומשמש כשרת ( כלומר אצלי נמצא חיבור האינטרנט למי שלא הבין ) לבעיה , כמו שציינתי אני הוא השרת , אני מחובר לאינטרנט ושאר המשתמשים גולשים בלי בעייה , כלומר הרשת עובדת והמשתמשים האחרים יכולים לגלוש . אבל אני לא מצליח להתחבר אליהם למחשב ולראות אותם , או הם אותי( למי שלא הבין , אני לא רואה את השמות של המשתמשים ברשת כולה , שתי המחשבים האחרים רואים אחד את השני אבל לא אותי ) כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש . זהו נושא חדש וחשבתי שראוי שאני אפתח אחד חדש ...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יהיו לי בסוף החודש שני מחשבים במרחק 8-14 מטר. המודם יהיה בסלון, והמחשב בחדר שלי. איך אני מחבר את שני המחשבים ברשת מקומית עם ללא האטה משמעותית בגלישה(כאשר המודם נמצא במחשב החלש יותר), ללא הוצאה כספית גבוהה וללא צורך להשאיר את המחשב עם המודם פתוח כשרת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין לרשת את שניהם כדי לשתף את חיבור האנטרנט, בעיקר. הבעיה היא שהם מרוחקים, ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לקשר ביניהם בלי יותר מדי כבלים שירוצו בכל הבית (ככה זה כשיש אמא עצבנית! :-\ ). אני יודע שיש אפשרות לחבר ביניהם על תשתית קווי הטלפון?! אם מישהו יוכל להסביר לי כמה כזה דבר יעלה.. כנ"ל לגבי רשת אלחוטית. ד"א, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלות שלי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון כשאני מוריד דברים מהאינטרנט, הקצב סבבה והכל, אבל לאחר כדקה וחצי ההורדה נתקעת, ורק לאחר ניסיון נוסף ההורדה מסתיימת ולפעמים נתקעת שוב עד לניסיון החזרה הבא, אני משתמש ב-DAP5, וכשאני חוזר להורדה אחרי ההתקעות הוא מוריד רק ממקור אחד ולא מהארבעה, כלומר רק מקור אחד או שניים נתקעים... אני בבזק בין לאומי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לעשות אינטרנ בכבלים גם עם יש לי YES טלויזיה בלוין??? ??? ??? ??? :
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה להתחבר אליהם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש חדש ב012 ובשש חודשים החשבון שאני אמור לקבל הוא 80 MAX ואתמול קיבלתי את החשבון בס"ך 120 ש"ח לא שאני מתקמצן אבל עוד 40 ש"ח זה גם כסף. אז הנקודה שלי פה זה קרה לעוד משהו או שזה טעות אצל 012?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ניסה לעשות בית חכם? בית שלא רק הרשת בכל הבית אלא שהשרת שולט גם במוזיקה ובתאורה, טלויזיה, וידאו, במיזוג וכו' יש הרבה אתרים שמוכרים ציוד אבל רובם משרתים את השוק האמריקאי (עובדים על חשמל אחר 110) והאחרים שמצאתי פשוט יקרים מאוד... התקנה נכונה של ציוד כזה (בצירוף תוכנה מתאימה) מאפשרת שליטה בכל הרכיבים הללו באמצעות המחשב, דיבור, או מרחוק בטלפון או בשלט... האם למישהו יש נסיון בזה? יודע איפה להשיג ציוד שמתאים לארץ? תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך aquanet בתור ספקית אינטרנט? האם ברק 013 טובים? אמינים ויציבים? האם אתם חווים הגבלות כלשהן במהירויות ובפינגים אצל ספקים מסוימים, אם כן אצל איזה ספק? יש לי כרטיס רשת שהגיע על הלוח אם, ויש לי שקע כבלים ליד המחשב. איזה סוג מודם עדיף בחיבור ADSL, ובחיבור כבלים?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-