רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בניסיון לעזור לחבר שלי למצוא מודם אלקטל (בזק כבר לא מוכרת אותו נראה לי עקב הפריצה לפרו) התקשרנו לחברת אלקטל ישראל שנתנו לנו מספר טלפון של נציג שלהם שאמר לנו כי מודם הנ"ל עולה 150 יורו ומודם פרו עולה 180 יורו..... רק תחשבו לגם לפני המבצע של ה240 הוא עלה 500 וזה לא היה נורא....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה המחירים שלהם? (באתר זה לא מראה) מחיר התחברות, מחיר חודשית מבצעים וכו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. יש לנו שני מחשבים בבית ועל המחשב שלי נמצא המודם שזה מודם של כבלים במהירות 750K.. בקיצור ברגע שאח שלי על המחשב המחשב שלי נהיה ממש ממש איטי וזה בלתי נסבל כבר.. כשהוא פותח את האימיול שלו או את הקאזה או כל תוכנה דומה כזאת אני לא יכול לעבוד על המחשב ובטח שלא לשחק CS וזה משגע אותי !.. חבר שלי אמר לי שבהגדרות כשאני פותח רשת אז המחשב שאליו מחובר המודם מקבל פס פחות רחב מאשר המחשב השני(של אח שלי..) ולכן הוא עובד יותר באיטיות אז הנחתי שככה זה גם אצלי ובגלל זה המחשב שלי איטי.. אמרו לי גם שיש תוכנה שיכולה לשנות את זה אז אם מישו מכיר פה את התוכנה או כל תוכנה אחרת או משו שיכול לעזור לי אז תגידו לי כי אני לא יכול להמשיך ככה.. אם אתם צריכים עוד פרטים אז תרשמו אני אתן הכול.. ת…
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה לראות כמה מהמשתמשים בעלי האנטרנט המהיר משאירים את המחשב דלוק בלילה? תודה על השתתפותכם
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, סידרתי אותו והכל בסדר, לאחר שהתחלתי להשתמש בו, כל 10-20 דקות האינטרנט בבית מתנתק וכדי לחבר אותו אני צריך לעשות ריסטארט לראוטר (לנתק מהחשמל, לחכות ולחבר) הסמל של האינטרנט מראה משולש צהוב כשהוא מנתק פתאום לעומת איקס אדום כשאני מנתק אותו מהחשמל. התקשרתי לבזק לבדוק שהכל בסדר והם אמרו שהניתוקים זה בגלל הראוטר (התקשרתי פעמיים בימים שונים רק כדי להיות בטוח) אח שלי הקטן אומר שאין ניתוקים בכלל עד שאני מגיע הבייתה (עד 6 בערב הכל עובד) כך שלדעתי הראוטר בסדר גמור! חשבתי בהתחלה זה כי יש עומס אצל הספק אינטרנט או משהו, ביררתי דרכם אבל הם שוב אמרו שהבעיה בראוטר. אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, לא יודע למה המחשב שלי גורם לאינטרנט להתנתק, חיפשתי באינטרנט קצת אבל זה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע מחשב נייד של HP דגם nc6120 וראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ומסיבה מסוימת המחשב הנייד לא רואה את הראוטר האלחוטי ב- Wireless connection, אני יודע שזה כניראה בגלל שהתעסקו לי עם הראוטר יותר מידי אבל מה שינו ואיפה אין לי מושג. מישהו מכיר את המודם הזה ויודע מה צריך להגדיר בו בכדי שה-HP יראה את הראוטר האלחוטי? **עריכה** הבעיה טופלה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני ואח שלי מורידים באותו זמן, לא רק שזה עושה לי 10000000 פינג, גם עשיתי בדיקה בהורדה שלי לפני יומיים, זה הוריד לי על 5KB, ניתקתי את אח שלי מהראוטר תוך 10 שניות זה עלה ל-130KB (בביטורנט). איך זה שדווקא המחשב של אח שלי לוקח את כל המשאבים? ולמה שאני מוריד יש לי איזה 500+ פינג וכשהוא מוריד יש לי 1000000 פינג?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חבר שלי חסם לי את האפשרות לקבל ip, ואני רוצה לפתוח את זה בחזרה. איך אני עושה את זה? המחשב גם רושם "רשת לא מזוהה" תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כבר תקופה מסויימת שהמחשב שלי קורס כמה וכמה פעמים ביום, לפעמים זה מסכים כחולים ולפעמים זה פריזים. היום הגיע השיא, המחשב קיבל פריז ולאחר עלייתו סירב לזהות את הראוטר שמחובר. בהתחלה חשבתי שיש בעיה באינטרנט מכיבן ששילמנו לבזק באיחור של שבוע, אבל לאחר בדיקה הכל תקין ועובד... חשבתי שמשהו נדפק בהגדרות והתקנתי OS בזריז, אך הבעיה נותרה, בניסיון בניסיון להגדיר IP ידנית. לא קורה שום דבר. הוא לא מזהה. בניסיון של חיבור כרטיס רשת שלישי (יש כבר 2 על הלוח) הוא מזהה את הכרטיס אך בחיבור של הכבל לא קורה שום דבר כאילו לא חיברתי אותו בכלל. TROUBLESHOTER רושם IP DETECTION
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לאח שלי ראוטר שמחובר למחשב של אחותי והאינטרנט עבד אצלה עד שהייתה לנו הפסקת חשמל ועכשיו המחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס רשת אלחוטי ולא כלום למישהו יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! נתקלתי במקרה מוזר לאחרונה! יש לי רשת של מחשבים. כשאני מחבר מחשב לרשת עם כבל, הוא מצליח להתחבר לרשת, ולהתחבר לאינטרנט. הבעיה היא שהוא לא מזהה מחשבים אחרים ברשת. הדבר המוזר ביותר הוא, שכשאני מחבר לאותו כבל מחשב אחר, הוא כן מזהה לי מחשבים אחרים ברשת הפנימית שלי. זיהוי המחשבים ברשת הפנימית מאוד חיוני לעבודה. ניתן להסיק, שהבעיה היא לא בתשתית הרשת, אלא במחשב עצמו (תקנו אותי אם אני טועה). בדקתי את ההגדרות של המחשב, הפיירוול, הגדרות הרשת, ניסיתי לתת לו כתובת IP סטטית, וללא הועיל. מחשבים אחרים מזהים את הרשת בקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מדובר על מחשב נייד. פתאום המחשב לא מזהה לי את הרשת הביתית.. השם של הרשת לא מופיע עוד ברשימת הרשתות ככה שאין ביכולתי להתחבר אליה. מה אני עושה כדי להתחבר מחדש לרשת הביתית ? ׁ(WIN7) אשמח לקצת עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי קניתי מחשב נייח עם חלונות 7 64 ביט..שאני מנסה להתחבר לרשת ,לראוטר אסוס 604 , עם כבל , המחשב לא מזהה את הרשת..בבזק טוענים שהראוטר תקין...ניסיתי להתחבר לראוטר אחר אצל חבר התחבר ללא בעיה...אם נצא מתוך הנחה שהבעיה היא בכבל תיקשורת האם יש מצב שדרוש כבל מיוחד רק עבור אסוס? כי ניסיתי עם אותו כבל להתחבר אצל חבר עם ראוטר אחר והצליח אבל לאסוס לא מצליח...אגב כרטיס הרשת במחשב תקין לחלוטין... לוח האם שלי אגב הוא גיגהבייט MA78LMT-S2 UVRealtek 8111D/E chip (10/100/1000 Mbit) זה הציפ שבא עם הלוח עזרה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים המחוברים יחד בכבל רשת. מחשב האב שלי מזהה את הכבל, מחשב האב שולח למחשב המשנה "סיגנלים", אבל לא מקבל חזרה. במחשב המשני הנורה דולקת כאשר אני מחברת את כבל הרשת, אבל בכל הנוגע ל"מנהל ההתקנים" ב"המחשב שלי" אין שום איזכור ל"Network Adapters". אני חושבת שזה קשור לכאן, ולכן פניתי לפורום הזה. אם טעיתי, אודה אם תפנו אותי למקום הנכון.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה עם ראוטר Edimax BR-6524n הראוטר עבד מצויין במשך כמעט שנתיים במחשב של ההורים, היום העברתי אותו אלי וניסיתי להפעיל את הפונקציה האלחוטית, הסתבכתי קצת עם ההגדרות (בשלב הזה רק האלחוטי לא עבד, יכולתי להשתמש בו כשהוא מחובר למחשב בכבל) אז החלטתי לעשות לו אתחול הגדרות ע"י לחיצה 20 שניות על הכפתור ריסט בגב המכשיר. אחרי הלחיצה המחשב פשוט הפסיק לזהות אותו, אני לא יכול להיכנס אל ההגדרות שלו דרך 192.168.2.1 וכשאני נכנס ל IPconfig דרך cmd הוא מראה לי שאין default gateway אל הנתב... מישהו יודע אולי אם יש דרך להציל את הראוטר הזה? אני מקווה שהבעיה היא לא שמשהו נדפק בהגדרות שלו כשלחצתי על הריסט, בינתיים אני מנסה לעדכן דריברים שונים במחשב אבל אין שינוי במצב... אשמח ל…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב נייד התקנתי עליו מערכת הפעלה משום מה הוא לא מזהה את הרשת אני חושב שהבעיה היתה כבר מקודם, הרשת בצבע כאשר היא מאופשרת וכאשר היא לא מאושרת שחור ולבן הבעיה שלי שהיא מופיעה בצבע אבל עם איקס בצד. השאלה שלי האם מישהו מכיר יודע איך מטפלים בבעיה, תודה שחכתי לציין שפירמטתי פעמיים את המחשב עם דיסק שונה של ווינדוס 7. - - - תגובה אוחדה: - - - אך שלא שמים לב לדברים הפשוטים בסך הכל הלחצן של הפעלת הרשת האלחוטית בנייד היה כבוי
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב אז המחשב מחובר ישירות למודם , לא אל-חוטי. פרמטתי את המחשב כבר 3 פעמים וזה לא עזר.. בשבועות האחרונים זה רק ככה יש לי 5 מגה והוא מוריד לי דברים על מקסימום 40 KB/S בכל שאר המחשבים אפילו האלחוטיים הוא מוריד על המקסימום.. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי . * המהירות שאני מעלה קבצים יותר גבוהה מההורדה , אני מעלה 50 פחות או יותר
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה יש לנו רשת בבית וכאשר היום אחרי חיבוןר מחדש של הרשת ניסיתי לגשת לאינטרנט דרך מחשב הלקוח לא הצלחתי החיבור בין משחב הלקוח למארח עובד מצויין את זאת בדקתי ע"י פינגים וע"י שליטה מרחוק ניסיתי להתקין מחדש את החיבור גם בעזרת האשף של ווינדוס וגם בעזרת המדריך פה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה לכך?
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי המערכת הפעלה היא windows 7 הכרטיס הפסיק למשוך כתובת IP מהראוטר ניסיתי לחבר ישירות למודם וגם אותה בעייה התקנה מחדש לדריבר לא עזרה יש לכם רעיון? C:\Users\down>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : down-PC Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce Networking Controller Physical Address. . . . . . . . . : 00-0F-EA-5D-67-47 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . …
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם ! היום לאחר שהבת שלי התקינה איזו תוכנה גרפית של גוגל המחשב הפסיק לקבל IP.הסרתי את התוכנה וזה לא עזר,הסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת מחדש וכמובן שזה לא עזר. התקנתי כרטיס רשת אלחוטי שהיה ברשותי וגם הוא לא מצליח לקבל IP אפילו שהוא אומר שהוא מחובר לרשת האלחוטית שלי. האם יש מישהו שיכול לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה חמורה. אני מחבר את המחשב לראוטר, והוא מראה לי את האייקון של ההתחברות (עיגול קטן שרץ בין שני המחשבים בשורת המשימות) הוא נשאר במצב הזה. לא מקבל IP. הבעייה היא לא ברשת, כי יש לי עוד מחשבים מחוברים ועובדים. הבעייה היא לא בכרטיס הרשת, כי החלפתי כמה כרטיסים ובכולם אותה תוצאה. לדעתי זו בעיה במערכת ההפעלה. מישהו יודע על זה משהו? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-