רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
התקנת את הראטור יחד עם רשת. וברצוני שהוא ישתף רק אינטרנט ולא את כל המחשבים כמו שהוא עושה כרגע, אני מנסה להעביר אותו למצב WAN אבל משום מה הוא כל הזמן חוזר למצב ROUTER מלא, מה אני מפספס ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה! אני קונה את הXSREAMER. לצורך זה אני עושה רשת קווית. קו אחד מהממ"ד לארון תקשורת(הקו הזה כבר הועבר) קו אחד מחדר טלווזיה לארון תקשורת(יעבור דרך התעלה של הקו טלוויזיה) ועוד שני קווים מחדרים אחרים. בארון תקשורת לא יהיה פאנל, אלה החוטים יתחברו ישירות לקונקטורים, ואז לראוטר. בכל החדרים יישב שקע רשת+2 בזק. חוץ מאשר החדר טלווזיה ששם יהיה קונקטור ישירות לסטרימר. השאלה העיקרית שלי היא: הארון תקשורת הוא מחוץ לבית(בית פרטי), הארון הוא מברזל. היום יש מנעול כזה מעפן, שהוא תופס אבל רק בערך. יש רעיון איך אפשר לנעול את הארון? ולא תיהיה סכנה שהרואטר יילך בגלל שהוא יתחמם? אשמח לשמוע הערות על התכנון של הרשת. תודה, אריאל.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 והתקנתי את הדרייבר של כרטיס רשת של חברת TP-LINK באמצע ההתקנה זה אומר לי: Windows Can't Verify the Publisher of This Software לחצתי להמשיך בכל מקרה.. אחרי שזה סיים זה לא נותן לי להשתמש בתוכנה בטענה שהדרייבר: Not digitally signed חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי פתרון שעוזר... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הי כולם, פתאום יש לי בעיה להתחבר לרשת מהמחשב הביתי שמחובר בכבל (מהנייד אין בעיה) ומריץ חלונות XP SP3. חיברתי גם את הנייד בכבל לנתב - עבד מצויין. הבעיה מתבטאת בירידה דרסטית במהירות חיבור - עד כדי דפים שלא עולים בכלל, ובדיקת קצב הורדה מהאתר של בזק בינלאומי שמגיעה לעשרות ביטים לשנייה. גם ניסיון התחברות לנתב עצמו (10.0.0.138) איטי מאוד, נכשל במספר דפים ובלתי אפשרי לעבודה (כשגיליתי שהנייד מתחבר, הבנתי שזו הייתה בדיקה מיותרת) בנתיים ניסיתי מספר דברים - שלא הועילו: שחזור מחשב לנקודה לפני שהבעיה התחילה (חשדתי בעידכון חלונות אחרון). בדיקה בפירוול (סיגייט) - אין תקשורת יוצאת או נכנסת אינטנסיבית שמונעת מהשאר לעבוד. יש קצת תקשורות נכנסות שנחסמות ע"י הפירוול - בכלל של block_all…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
היום יש לי רשת (קווית בלבד) שנראית כך: מודם HOT מחובר לSWITCH 10/100 ל SWITCH מחובר נתב קווי 10/100 ובנוסף שני מחשבים (כלומר אני מקבל מהוט 3 כתובות IP) לנתב מחוברים 4 מחשבים. אני רוצה להפוך את הרשת לרשת GIGABIT : 1. איזה SWITCH לא יקר מומלץ? (אם אפשר מזיגזג) 2. המלצה לכרטיס רשת GIGABIT (אם אפשר מזיגזג) 3. האם הכבלים של CAT 5E מספיקים? 4. יש לי כבל אחד באורך 15 מטר ויש לו מאריך (קופסת נקבה/נקבה) שאליו מחובר עוד כבל של מטר - האם זה יהיה בעייתי? (שניהם CAT 5E) 5. האם יש בעייה אם זה שהנתב הוא רק 10/100 ? או האם אני אאלץ לחבר את כל המחשבים לSWITCH ? (כלומר איך אני שומר על הקןנפיגורצייה שאני אקבל מספר כתובות IP מהוט אבל שהרשת הפנימית תהיה 1G?) [לשני מחשבים יש שני כרטיסי רשת כל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם siemens sl2-141 שמחובר לראוטר של linksys WRT54GL. בזמן האחרון יש בעיות עם המודם , האינטרנט מתנתק כל הזמן ולפעמים עמודים לא עולים או שעולים אבל רק חצי. כשאני גולש באלחוטי דרך האייפוד הבעיה עוד יותר חמורה. נכנסתי לשורת הפקודה וכתבתי ping google.com -t שיעשה הרבה פינגים עד שאני לא העצור אותו . עצרתי אותו בדיוק כשזה הגיע ל 201 נסיונות , ונדהמתי - מתוך ה 201 פאקטים 18 נאבדו , 8% lost. מה כדאי לי לעשות? לפי מה שידוע לי האחוז לא אמור להיות מעל ל 1%
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני שם לב שאתרים מסויימים נטענים סופר מהר וכשאני עושה להם פינג אז הם מקבל תוצאה של 15MS מה קורה פה בדיוק? זה סוג של סופר תעדוף מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש מגבלת מרחק או שהם פשוט עושים mirror ישראלי לאתרים פופולאריים? בין האתרים יש את amd,nvidia,gamespy,ign אבל דווקא למשל את gamespot אין וזה מכעיס כי הוא האתר הכי טוב בתחום לדעתי מישהו יכול להסביר לי את התופעה בבקשה? ולאיזה עוד אתרים יש פינג נמוך אצליהם חוץ מאלה שציינתי? תודה
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בוקר טוב . אני מעוניין לקנות כרטיס רשת USB או כרטיס קבוע למחשב נייח התקציב הוא מקסימום 200 ש"ח יש לי ניסיון עם הכרטיס של בזק POZ והוא לא משהו בכלל יחסית לTPLINK TL WN620G שעולה סביב ה100 שקל מה עדיף בעצם ? USB או חיבור ישיר למחשב ? מה ההבדל בין כרטיס WN321G ל620G ה620 הוא 108MBPS והשני 54.ההבדל ניכר? ומה בעצם מעיד על יכולת טווח טובה? תודה מראש עריכה: והאם מומלץ לקנות כרטיס בהתאם לסוג הראוטר ? אותה חברה נגיד TP אז יש סיכוי שהם יקלטו אחד את השני יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
באתר NetCHEIF מתבצעות הערב ולמשך של מספר שעות עבודות תחזוקה ושדרוג. לכן יתכנו פה ושם שיבושים בגישה לאתר ולתכניו. אני אפרסם הודעה מסודרת לאחר תום העבודות. תודה על ההבנה והסבלנות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להגדיר רשת ביתית , לפי ההנחיות באתר של NETCHIEF ללא הצלחה - שאחרת לא הייתי מכניס נושא זה. החיבור שלי לאינטרנט מתבצע באמצעות נתב אלחוטי, ומודם של בזק. מחשב אחד נייח המחובר דרך כרטיס רשת לנתב (חיבור פיזי) מחשב שני נייח מחובר באמצעות מודם אלחוטי (WIRLEES) לנתב ומחשב נייד מחובר כמובן באמצעות מודם אלחוטי מובנה. המחשב הנייח הראשי זיהה את שני המחשבים האחרים ברשת, (VIEW WORKGROUP COMPUTERS) אך עם זאת לא מצליח להגדיר את המשאבים המשותפים בשני המחשבים האחרים, באמצעות ADD NETWORK PLACE מאחר ולא מצליח לזהות את הספריות שהגדרתי כמשותפות. בשני המחשבים האחרים, כאשר אני מנסה לבצע פעולה של VIEW WORKGROUP COMPUTERS מתקבלת הודעת שגיאה, שאין לי הרשאה לגשת לרשת ע"י מנהל הרשת (כאש…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי פה לפני מס' ימים שהיו בעיות בגישות לאתרים... גם לי קרה שהכנסתי כתובת וישר הוצגה שגיאה ואחרי מספר רב של REFRESHים האתר עלה.. מה שכן בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם המסנג'ר.. הוא מאבד את החיבור הרבה פעמים ומציג את השגיאה: 80072eff אני היחידי?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני שם לב שבתקופה האחרונה שבבוקר (7:00) אני יכול להוריד במלוא רוחב הפס 1.2MB ובערב (21:00) אני זוחל על 40-100KB על אותם טורנטים יש לי NGN יכול להיות שעושים THROTTLING בשעות מסוימות ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים במהירות 5MB (אולי בעתיד אשדרג), הבית שלי בנוי מ3 קומות ללא ממ"ד כאשר הנתב נמצא בקומה העליונה ביותר ואני מתכוון לחבר אליו מחשב אחד בLAN ו2 מחשבים בWLAN. רוב הגלישה ה"כבדה" (הורדת קבצים, אימיול וכ"ו) מתבצעת מהמחשב המחובר דרך הLAN. אני מתלבט בין שני דגמים D-Link DIR-655 ו D-Link DIR-615 (אני יודע שההבדל הכספי בינהם משמעותי) השאלה שלי היא האם כדי שתהיה לי קליטה טובה בכל הבית אני חייב את ה655 או שאני יכול להסתפק ב615?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכלום.. היום הורדתי קובץ ששוקל 800 מ3 בצהריים עד עכשיו ההורדה היתה מאוד איטיה פתאום עכשיו ההורדה רצה פי 3 מהר יותר.. איך זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 Ultimate 64Bit במחשב החדש שלי ועד עכשיו השתמשתי במתאם האלחוטי של Zydas שכנראה לא נתמך בווינדוס 7 ולכן אי אפשר להשתמש בו. הבנתי שיצאו מתאמים אלחוטיים חדשים שתומכים בווינדוס 7 אפשר המלצות על כמה טובים עד ה100 ש''ח ? הראוטר שלי הוא Asus AM 604g (אם צריך לבחור מתאם אלחוטי על פיו) . תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עברתי לתשתית של HOT מבזק. יש לי ראוטר אלחוטי Lynksis WRT54GL איך אני מגדיר אותו מחדש ? אם ניתן בכלל... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לומד ל-ccna ומשתמש ב-packet tracer בשביל לנסות לצערי הרבה מהפקודות שהמורה מלמד לא קיימות בגרסאות של ה-ios שיש בתוכנה מה אפשר לעשות? כמו כן ברצוני לשאול איך מדמים את האינטרנט בתוכנה זו? הטופולוגיה שלי מאוד פשוטה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני מקצה IP קבוע בנתב של 3COM לMAC של הכרטיס רשת האלחוטי בלפטופ. מבלי להגדיר IP קבוע בכרטיס רשת עצמו. זאת על מנת שאני אוכל להתחבר גם לרשתות אלחוטיות אחרות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות מי מחובר על הראוטר האלחוטי אצלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב-advanced file sharing על XP אני מעוניין במצב זה משום שחלק מהספריות צריכות להיות משותפות לכולם ברשת הביתית, וחלק רק ליוזרים מסויימים. אני יודע להגדיר הרשאות אלו בטאבים של sharing ו-security של הספריות. הבעיה שלי היא שכאשר אני יוצר קובץ חדש, נאמר קובץ טקסט על הדסקטופ, הוא לא מקבל הרשאת security של everyone ואז כאשר אני מעתיק אותו לספריה שבשיתוף everyone עדיין לא ניתן לגשת אליו שאלתי היא איך אני משנה את ההגדרות במסגרת ה-advanced file sharing כך שקבצים חדשים שאני שומר או יוצר יקבלו הרשאת security של everyone ואז כאשר אעתיק אותם לספריה משותפת לכולם, הם אכן יהיו נגישים לכולם. עריכה: הפתרון שמצאתי הוא שאובייקטים יורשים את הגדרות ה-security מספריית האם שלהם, וספר…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק וראוטר של TPLINK. לפני שהתקנתי WIN 7 פשוט התחברתי לאינטנרט וזהו, לא חייגתי ולא כלום. עכשיו כשאני רוצה להתחבר, הוא לא מצליח ודורש שם משתמש וסיסמא. מה שמוזר, זה שבמחשב השני שהוא מחובר לאינטרנט ע"י כרטיס רשת אלחוטי יש אינטרנט והכל פיקס ומהיר. מה אני צריך לעשות כדי להכנס לאינטרנט במחשב עם הWIN7 ועוד שאלה קטנה, במחשב שכן מחובר לאינטרנט, אני יכול למצוא את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר על הנתב שמשלמים עליו 1.90ש"ח אני מתלבט אם לקנות אותו או לא... השאלה שלי היא עד כמה הוא טוב מבחינת טווח קליטה, מהירות העברות. תודה.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
כשאני מחבר אותו למחשב(הוא לא מתחבר בUSB) אני צריך להתקין דרייבר? כי יש לי דיסק שלו, אם אין שום דרייבר שקשור לראוטר שלי... אני מנסה להתקין אותו דרך הכתובת שאמרו לי לכתוב בשורת הכתובת בדפדפן אבל זה בכלל לא עולה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-