עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by WIZARD221,

יש לי ראוטר של אדימקס אילו מחוברים שלושה מחשבים וראוטר אלחוטי של 3COM אני רוצה להוסיף לאוטר האלחוטי סיסמא על מנת שגורמים לא מורשים לא יוכלו להתעלק על הרשת שלי. כיצד אני מתחבר לראוטר המשני ומוסיף לו סיסמא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by viper_sb,

יש לי בבית ראוטר ביתי של אדימקס של 54 מגה ובגלל שיש לי קומות בבית אני חושב להוסיף AP של 3COM של 108 מגה אחרי שאני יתקין אותו.. אניב אמת יגלוש ב108 בWIRELESS ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. אז יש לי HOTBOX שנמצא בממד (משום מה, אין אפשרות להוציא אותו משם, יש לי יס בבית ורק בממד יש נקודה של HOT- אבל זה פחות חשוב), ומכך ניתן להבין שהקליטה בבית היא על הפנים אם בכלל. אני רוצה לצרף ראוטר שיש לי כבר (TPLINK WR841N) לרשת הביתית ובשביל זה עבדתי לפי המדריך הבא, שלב שלב: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm המצב כרגע הוא שהראוטר השני עובד מצויין וה HOTBOX הוא זה שמחלק IPים. אך הבעיה היא כאשר אני מנסה להתחבר עם המכשיר סלולרי (GALAXY S2) והוא לא מזהה את הראוטר החדש כלל (לעומת מחשבים ניידים שמזהים וגולשים דרכו מצויין). קצת פרטים על מה שעשיתי: 1. ה HOTBOX מוגדר לחלק IP's בתחום 192.168.1.10-230 ואילו הTPLINK על 192.168.1.231. 2. ערוצי השידור של 2 הנת…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום לכל חברי הקבוצה. יש לי ראטור של הוט(hotbox4) שאליו אני רוצה להוסיף עוד access point או repeater. אז יש לי ראטור ישן של חברת kasda דגם : KW62293. יש בראוטר הזה אפשרות לrepeater אבל זה לא הצליח לי. עשיתי disable ל DHCP. שיניתי את הכותבת של הראוטר אבל שום דבר לא נראה שעוזר. האם יכול להיות שהוט חוסמים את האפשרות לחבר נתב \ ראוטר נוסף? מישהו נתקל בבעיות כאלו אם הראטור של הוט? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום חברים. יש לי ראוטר שאני מעוניין להוסיף להוטבוקס. במצב רגיל חיבור של הראוטר כבר יביא להפעלה תקינה... הבעיה היא שזה לא קורה. אני מקבל Limited access כנראה כתוצאה מחוסר שחרור IP לראוטר. קווית הכל עובד מההוטבוקס למחשב. בעיה יותר גדולה היא שמילא הייתי יכול להכנס להגדרות ההוטבוקס ולשנות דברים אבל זה כל מה שאני רואה: http://i.imgur.com/ViNWOAv.png פשוט נטול אפשרויות. מה אני מפספס כאן?

6. Started by TermiNal,

אהלן, בביתי 3 קומות, ראוטר ומודם נמצאים בקומה העליונה ומשדרים אות תקין לקומה העליונה והאמצעית וכעת ישנו צורך בחיבור WIFI גם בקומה התחתונה. בקומה התחתונה ישנו חיבור אינטרנט קווי אשר עובר דרך הקיר ומחובר בצידו האחד לראוטר אשר בקומה העליונה ובצידו השני נמצא כשקע נקבה בקיר אשר בקומה התחתונה. רציתי לשאול האם ניתן לקנות ראוטר נוסף ולחבר אותו בקומה התחתונה? האם יש צורך לקרוא לטכנאי או שמא זו פעולה בסיסית שניתן לעשות בקלות? הראוטר שנמצא בבעלותי כרגע הינו - linksys wrt54g, אשמח לקבל המלצות לראוטר הנוסף שעליי לקנות. (אין צורך במשהו מפוצץ, ראוטר זול ופשוט יעשה את העבודה) תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  7. היי. אז ככה - בית דו-קומתי. תשתית בזק, ספק ב' בינלאומי , 100MB. הראוטר\מודם (D-Link DSL-6740U) של בזק יושב בממ"ד בקומה הראשונה והוא אמור לספק לכל הבית גישה. בפועל בקומה למעלה הקליטה די עלובה, ולהעביר את הראוטר מהממ"ד לחדר אחר לא עזר משמעותית. הראוטר מחובר לקיר בממ"ד, ממנו יוצאים חיבור קווי לסוויץ' של Yes (שמאפשר שימוש ב VOD לממירים בחדרים אחרים), חיבור קווי למדפסת רשת וחיבור קווי למתאם רשת חשמל TP-Link PA4010 שמספק חיבור קווי לאחד החדרים בקומה העליונה. סך כל החיבורים בקומה העליונה (הבעייתית): חדר א' - ממיר YES חדש שהותקן השבוע ועוד לא מחובר. דורש חיבור קווי ללא סוויץ' של YES מאחר והוא יושב על קו YES אחר. חדר ב' - מתאם רשת חשמל TP-Link PA4010 שמקבל אינטרנט מהתאום שלו ש…

• 4 תגובות
    • 18.1k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי ראוטר+מודם של בזק (NB403) בחיבור קווי הוא די יציב, אבל איכות אות ה -WIFI שלו היא גרועה ביותר ומאוד לא יציבה הבנתי שכדי לשפר את המצב אני יכול לקנות ראוטר בנפרד ולהשתמש במכשיר של בזק אך ורק בתור מודם. איזה הגדרות אני צריך לעשות בראוטר שאני אקנה ואיזה הגדרות צריך במכשיר של בזק? בנוסף לכך, האם ניתן/מומלץ להחליף את המכשיר של בזק לגמרי ולהשתמש במודם+ראוטר פרטי שלי? בנוסף לכך אשמח למלצות לראוטרים בעלי עוצמת שידור WIFI טובה בטווח מחירים של 400 ש"ח תודה רבה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. תשתית HOT והבית גדול, מעוניין להוסיף עוד רפיטר כדי לחזק את הקליטה במקומות חלשים. איזה מכשיר עליי לרכוש ומה צריך לדעת כדי להגדיר את זה ? תודה.

10. Started by yoni660,

הי ברשותי אינטרנט של פרטנר על בסיס תשתית הוט, הממיר שלהם לא מוציאים רשת אלחוטית ורציתי לדעת מה צריך לקנות והאם יש המלצה על מוצר כל שהוא כדי להוסיף רשת אלחוטית לממיר שלהם (לממיר מרוחק לא זה שנמצא ליד הראוטר שלהם כמובן) מה שהם מציעים זה מגדיל טווח בעלות של 900 ש"ח ואני יודע בוודאות שהמחיר הזה מוגזם אשמח להמצלות תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה לשים מחשב שרת בין המחשב שלי לבין המחשב אחי. אני כרגע מחובר ל ADSL ורציתי ששינו נוכל לגלוש באינטרנט לשנינו יש אותו כרטיס רשת ומערכת WinXP. המחשב שישמש כשרת הוא מחשב פשוט (לא משנה כרגע איזה) באופן כללי רציתי לדעת מה זה נותן לי אם אני שם שרת בין שני המחשבים ?(למרות שאני לא יודע לעשות את זה) ובאופן כללי מה אני צריך לעשות במחשב שמשמש כשרת ?(נניח שהוא ריק) ! אם למישהו יש איזה לינק למדריך בעברית זה יהיה מצוין .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, לפי הבנתי תמיכה בוקטורינג דורשת רק עידכון תוכנתי למודם, האם זה נכון? אם כן, יש ברשותי מודם VDSL2 מדגם DSL-699U5 שקניתי מבזק סטור לפני כמה שנים (ממותג כמודם של בזק), מתוצרת T&W, ועליו מתוקנת קשוחה (וכנראה שגם הצ'יפ) של broadcom. הקשוחה עצמה לפי הנראה לעין לא מקוסטמת לבזק, ונראת קשוחה סטנדרטית של Broadcom. חיפשתי באתר שלך T&W מידע על המודם הזה, אבל לא מצאתי שום איזכור לדגם הנ"ל. ניסיתי לברר באיזה קשוחה של broadcom מדובר, אבל עדיין ללא הצלחה. חשבתי לפנות לבזק/T&W/Broadcom בעניין, למי לדעתכם כדאי לפנות בנושא הזה? והאם בכלל הם ירצו לעזור? חבל שיש לי מודם יחסית טוב שלא תומך כרגע בוקטורינג, אם זה אפשרי להוסיף לו תמיכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. היי הוספתי חייגן ואני מחובר דרכו ל-012 ה-OUTLOOK EXPRESS עדיין מחפש את החייגן למרות שאמרתי שיש לי רשת בייתית כל השאר עובד כשורה !! מה לעשות/לשנות תודה, יהודה :s05:

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה להפנות כתובת לאתר מסויים הנמצא על אותו שרת כמו האתר המרכזי, ואני לא יודע איך אני כן יודע כי הטיפול נעשה בתוך שרת ה DNS וכבר מצאתי את המקום לעשות זאת אך זה לא עובד, צריך עזרה...

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by JonyPony,

ידוע לי כי קשה להוציא ולקבל אות אלחוטי בממ"דים למיניהם, האם ניתן "להוציא" אות אלחוטי ע"י חיבור הנתב למתאם חשמל-רשת ואת המתאם השני לריפיטר? משהו בסגנון? :s05: יש לי כרגע נתב ADSL של ASUS, דגם 604G של בזק.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  16. שלום! אני משתמש בפקודה getmac ב CMD כדי להוציא כתובת mac של כרטיס רשת על מחשב אחר. הבעיה היא שאני מקבל שגיאה. למשל, אם אני מכניס את הפקודה הבאה : getmac /s mycomputer /u user1 /p password אני מקבל את השגיאה הבאה : ERROR: The RPC server is unavailable. מה זה בדיוק שרות RPC ואיך אני פותר את הבעיה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yairggg,

ערב טוב חברים, אני זקוק לסיעור מוחות קל איתכם. יש לי חדר בבית שאין לו גישה לאינטרנט אבל יש לו נקודה של יס מהקיר. בחדר הזה יש ממיר total, כלומר עם vod שעובד דרך האינטרנט. השאלה שלי היא כזו: האם יש דרך להוציא מהממיר (הכוונה מהמודם הקטן שמחובר לממיר) נקודת אינטרנט שאפשר לחבר אליה ראוטר או ישירות מחשב? הרי אם יש vod שעובד על אינטרנט אפשר להנדס איכשהו גישה. תודה רבה על העזרה =)

• 6 תגובות
    • 17.1k צפיות
  18. Started by LeftRight,

התקשרתי לבזק בינלאומי אמרתי להם שאני רוצה לשדרג כי חבר שלי אמר לי שהוא שידרג תמורת 10 שקל נוספים לחודש ל512 אז התקשרתי אליהם והם לא יודעים על מה אני מדבר.. הם באמת לא יודעים על מה אני מדבר או שפשוט הם לא רוצים לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by ido2309,

היי, יש לי כונן רשת של lacie שמשמש אותי כ-"שרת" FTP. האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להגביר את קצב ההורדה ממנו? מכל מקום שאני מנסה להוריד משהו זה לא עובר את ה- 100KB. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by llivny,

אני מנסה להוריד טונטים מהתוכנה utorent ומהירות ההורדה היא 10 ק"ב פלוס מינוס. בSPEED TEST המהירות מגיעה ל5 מגה ובבדיקת מהירות הורדה של בזק בינלאומי המהירות מגיעה ל 500 ק"ב. אני לא יודע אם זה קשור אבל לצורך העניין אני אציין שיש לי מודם מהבזקסטור שמחובר לראוטר של TP-LINK שאליו מתחבר המחשב קווית. מה אפשר לעשות כדי להעלות את מהירות ההורדה??? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן. טוב אני יודע שזה לא נושא חדש ובכל זאת.. אני גולש במהירות 2.5 של בזק בינ"ל ולאחרונה החלפתי לראוטר של רוטל דגם 1025 הגדרתי אותו עם נציג השירות ובהתחלה הכל היה סבבה הורדתי במהירות גבוהה ולא היו בעיות. בימים האחרונים אני חווה פשוט הורדה שלא זזה. אני משתמש ביוטורנט וכמו שאמרתי עברתי עם הנציג על הגדרות לפתיחת הפורטים וכ"ו אבל מהירות ההורדה שלי נעה בין 0.1 ל 1.6 ק"ב שזה פשוט לא יאומן. אני נותן לתוכנה לעבוד כל היום והיא פשוט לא זזה. בהגדרות הכל ניראה תקין לא יודע כרגע מה לעשות האם ליצור קשר עם בזק שיטפלו בבעיה ? אשמח לעזרה. תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי חיבור כבלים 1.5 באמצעות 012 ויש לי ראוטר edimax br6204wg יש לי מחשב עם ווינדוס בסלון שגולש מצויין ומחובר באופן קווי לראוטר ובחדר יש לי mac mini שמתחבר באופן אלחוטי עם כרטיס הרשת המובנה הגלישה שלי מצויינת וגם כאשר אני מוריד בhttp יש לי מהירות מעולה הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להוריד מftp או irc אני מקבל מהירויות מחרידות - 1kb במקרה הטוב האם יש לזה פתרון? נ.ב. המרחק בין המחשב שבחדר לראוטר הוא לא גדול במיוחד - יש חדר אחד שמפריד ביניהם - מדובר בערך על 8 מטר בין הראוטר למחשב בחדר

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  23. שלום. בשבוע האחרון התחלתי להרגיש שדרך הביטורנט אני מוריד ממש ממש לאט. גלישה הורדה וכל השאר נשארו בסדר גמור. חבר שלי אמר לי שיש מצב שנטוויז'ן במכוון הורידו לי את המהירות דרך הביטורנט. יש מצב כזה ? קרה למישהו ? אני מחובר בחיבור כבלים. הוט עם נטוויז'ן. ואם זה לא נטוויז'ן אז איך תסבירו שהכל עובד טוב באינטרנט פרט לביטורנט ? מה אני צריך לעשות ? תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by eliorar,

אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs, במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1). עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו. אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב. ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי. חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי. אין לי אפשרות ל…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by magimag,

שלום, אתחיל בזה שאני מנוי premium ב- rapidshare ונוהג להוריד קבצים משם. האינטרנט שיש לי הוא 2.5M כלומר כ-300Kb הורדה בסך הכל. כשאני מוריד באמצע השבוע אני רק לפעמים מגיע למהירויות מקסימליות, ובסופי שבוע זה בכלל זוועה, הורדות מתחת ל-1Kb. התקשרתי ל014 (הספק שלי) והם שמו אותי על חבילת "גיימר" שכביכול נותנת תיעדוף לשרתים בחו"ל. לא עזר. לא עזר גם להגדיר שרתים בrapidshare על טליהסונירה. האם עוד מישהוא נתקל בבעיה?

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.