עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by huber,

שלום חברים. ברשותי ראוטר מדגם ASUS RT0AC5300. בראוטר מוגדרות 2 רשתות אלחוטיות, האחת על תדר 2.4GHz והשניה על תדר 5GHz. מהיום בבוקר רשת 2.4GHz "נעלמה", ז"א למרות שאני רואה שהיא מוגדרת בראוטר ולמרות שאתמול היא עבדה, מהיום שום מכשיר בבית לא רואה אותה (נהיסיתי עם כמה סמארטפונים וכמה ניידים). את רשת 5 כולם רואים. הראוטר מעודכן לפירמוור העדכני ביותר, ואתחול של הראוטר לא פתר את הבעיה. מה יכול לגרום לתופעה הזו? הנה צילום מסך של הרשתות המוגדרות בראוטר:

2. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6204-WG עכשיו מאז שחיברתי יש לי בעיות קו אלחוטי המרחק בין הראוטר לאנטה אולי 2 וחצי מטר עם קיר גבס.. ומידי פעם זה עושה בעיות התנתקות משהו שיכול לעזור בזה כי זה ממש מעצבן ? בקשר לשיתוף אני כבר יותר מחודשיים מנסה לעשות שיתוף בין המחשבים ולא מצליח קראתי כל מדריך אפשרי ועדיין לא מצליח.. אשמח לעזרה.. במחשב אחד יש ויסטה ובשני XP אם זה משנה..

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by vitali02,

צריך המלצה לראוטר לבית משהו טוב עדיף EDIMAX מתחבר אליו מחשב דרך אל חוטי וזהו עדיף משהו טוב לקיץ למה בקיץ הוא מתחמם ועושה בעיות.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by HumanFly,

שלום חברים. אני נמצא מזה הרבה זמן באינטרנט בכבלים... עם 012, באופציה של אופן אקסס בלי חייגן, איי פי קבוע... מכיוון וזו נק' כבלים אי אפשר להעביר את המודם מחדרים, המודם נמצא בחדר אחד... אליו מחובר כבל של כרטיס רשת לחדר אחר עם HUB. המודם מזוהה כמחשב נוסף והוא מספק את האינטרנט... לאחרונה 012.. טוב לא לאחרונה - 012 זה ספק גורע ועמוס. אני מנותב לאירופה דרך ארצות הברית דבר מגוחך ! המחיר בשמיים ואין סיבה לא לעבור לספק אחר.. הבעיה היא החייגן, אני יהיה זקוק לרכוש ראוטר.. כרגע יש 3 מחשבים שמשתמשים באינטרנט שהמודם מספק אני זקוק לראוטר שינתב את האינטרנט בלי לעשות לאגים או לפגוע באפלוד. איזה ראוטר הכי מומלץ לרכוש ועל איזה ספק אתם הכי ממליצים מבחינת מהירות לחוץ ומהירויות הורדה... או שיש…

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  5. אני יסביר את המצב: יש לנו 3 מחשבים בבית ויש לנו חיבור ADSL במחשב שלי ואני משתף אינטרנט דרך SWITCH למחשבים האחרים. הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב שלי אז למחשבים האחרים אין אינטרנט. איך ניתן להקים רשת ביתית ללא תלות במחשב רשת ? אני אציין כי ברשת כרגע יש 3 מחשבים (המחשב שלי + 2 מחשבים), יש לנו חיבור דרך SWITCH פשוט, מודם הADSL הוא מודם רשת כמובן עם ROUTER מובנה בתוכו. יש הצעות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alonz1,

אחרי שכתבתי את האשכול הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457815.0 לא ממש קיבלתי תשובה כמו שאתם רואים אז החלטתי להמר ולקנות ראוטר שימליצו לי בחנות קניתי את Edimax 802.11n BR-6424n אני לא ממש יודע איך להתקין אותו אז פשוט הימרתי. הוצאתי את הראוטר הקודם וחיברתי את החדש (חוט לחשמל , חוט למחשב וחוט למודם) נכנסתי לאינטרנט כדי להתעסק בהגדרות שלו (כמו שכתוב בחוברת הדרכה) אך אבוי ! אין אינטרנט מה לעשות ? :s05:

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בעיה עם שליחת מסמכים להדפסה הטקסט יוצא לי בג'יבריש קצת נתונים המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך חייגן ומהמחשב אני מעביר לאחותי דרך כבל מוצלב אינטרנט למחשב שלה המדפסת נמצאת בחדר של אחותי כל מה שהיא מדפיסה מאצלה יוצא בסדר גמור, אבל מה שאני שולח מאצלי דרך השיתוף יוצא בג'יבריש יום טוב,

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. חברה אני כבר פתחתי פעם דיון בנושא שקשור לירידות מהירות ב-BITCOMET, אך גיליתי שהבעיה היא בניתוקים של ISP GETAWAY ADRESS - זה סעיף שמופיע בהגדרות ראוטר שלי, מה שקורה כל 5-10 דקות, או כל 15 דקות פתאום אני רואה שבסטטוס שך ISP GETAWAY ADRESS רשום DISCONNECTED! אין לי מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה! אשמח לכל עזרה אפשרית :-( מצרף תמונה עם הסעיף שדיברתי אליו, כמובן שאת כתובות IP מחקתי: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. קניתי מחשב חדש ומכייון שיש לי כבר בבית 6 מחשבים אז החלטתי לתת לסבא שלי את המחשב הישן שלי במחשב שלו יש מלא קבצים שאני צריך ושכחתי להעביר אין לו צורב או שום דבר כזה אבל יש לו אינטרנט מהיר רציתי לדעת אם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לעשות את זה ואני מעדיף שלא תיהיה אף טי פי משום שאף טי פי לא ממש עובד אצלי במחשב אולי בגלל שאני מאחוריי ראוטר או משו כזה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by Mike-,

שלום לכולם, בקרוב נגמרת לי ההתחייבות לאינטרנט וחשבתי לעבור לHOT מאחר והמחירים שם זולים משמעותית (כולל טלפון). כרגע יש לי תשתית של ADSL של בזק ושמעתי לפני כשנתיים שהתשתית של HOT גרועה. שמעתי שברגע שמעמיסים על האינטרנט בלתי אפשרי לדבר בטלפון ושבאופן כללי האינטרנט איטי. יש אמת בדברים ? האם המצב השתפר ? אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם תשתית של HOT, כמובן אשמח לדעת מה הספק.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by Domovoi,

היי,כאשר אני עושה Ping IP כתוב בצד TTL=50 מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  12. שלום, יש לי שתי מחשבים בשנהם יש XP ומבחינת גלישה באינטרנט אין שום בעיה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים, עשיתי את הWIRELESS WIZARD של XP הוא רשם לי שהתהתליך עבר בהצלחה, אבל אני עדיין לא רוא את תיקיות השיתוף של המחשב השני וקיימת עוד בעיה כאשר אני מגדיר תיקיות שיתוף נוספות ואחרי זה אני פותח את תיקיית MY NETWORK PLACES הוא לא מוסיף אותן לשם תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. כשאני מפעיל את הקליינט Azureus ל-BitTorrent מתקבלת הודעת השגיאה הבאה - קובץ מצורף עד כמה שאני מבין צרי ךלפתוח איזה פורט או משהו כזה. ניסיתי להתעסק עם זה קצת אבל לא הצלחתי (אני ממש לא מבין בזה כלום). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by GG KING,

התקנתי ראוטר למחשב הנייח בבית. הנייד שלי טושיבה L505 S5959 עם מערכת WINDOW7 מזהה את הרשת אך לא נותן גישה לאינטרנט. ניסיתי למחוק את כל הרשתות הישנות (בארה"ב הוא זיהה רשתות והייתה גישה לאינטרנט) אך זה לא עזר. רעיונות בקשה?

• 5 תגובות
    • 8.2k צפיות
  15. Started by roisgs2,

אני רוצה לשדרג ל100 מגה עכשיו איזה ראוטר אני צריך ואיזה מודם(על מה אתם ממליצים)? אני רוצה להזמין מהאינטרנט כי הבנתי שאין ראוטר/מודם שתומך ב100 חוץ ממה שבזק מציעים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by WarMachine,

אמרו לי שיש ספקים בארץ שחוסמים פריצות וסריקות של אייפי.....זאת אומרת שאם רשומים שם אי אפשר לסרוק,מישהו יודע על זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by G@L,

יש לי רשת בין 2 מחשבים ואני רוצה לחבר למחשב אחד מודם ADSL בחיבור USB (אני יודע שרשת עדיף אבל זה מה יש) והשאלה היא מהם היתרונות שהמודם יהיה במחשב מסוים לעומת מחשב שישתמש במודם דרך מחשב אחר? וגם איך משתפים את המודם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. רציתי לברר אם אתם יודעים על מה בדיוק אני משלם לבזק כל חודש עוד 20 ש"ח ? יש לי מודם ADSL של Alcatel, והוא לא שלי, אני משלם לבזק 150 ש"ח בחודש במקום 130 ש"ח שיכולתי לשלם על חיבור 1.5 מגה. מה אני מקבל תמורת 20 השקלים האלה ? אם יהיו לי בעיות במודם והוא לא יהיה בשכירות אז אני אצטרך לשלם לטכנאי ? לפני מספר חודשים המודם עשה לי בעיות, אז בזק החליפו לי אותו. אם המודם היה שלי ולא בשכירות אז בזק לא היו באים ככה ומחליפים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by XCG120,

היום שמתי לב שבקופסה של הוט בשכונה שלי איפה שכול הדיירים מחוברים ,ראיתי שיש מן מתקן כזה ורשום עליו FILTER פילטר, הפילטר בדמוי של בורג ענק "פלומבה" מישהוא יודע מה זה ,ומה המטרה שלו??

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by shugi,

שלום. אני מעוניין לקנות נתב חוטי עד 200 ש"ח. כרגע יש לי נתב אלחוטי D-link DI524 והוא ממש אבל ממש גרוע. יש לי 3 מגה בכבלים ושלושה מחשבים מחוברים אל הנתב בחיבור חוטי, ולכן אני לא מחפש נתב אלחוטי. אם אפשר שתגידו לי מה אתם חושבים על ה-DI524, האם רק הוא ככה? או שנתב אחר לא ישנה כל כך? תודה.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  21. למשל ויש לי 2 חיבורי VPN, ואני מעוניין שאחד מהם יעבוד על פורטים מסויימים למשל רק פורט 80,21 ושVPN אחר שיש לו GATWEAY שונה שיעבוד על שאר הפורטים? יש דרך לעשות את זה בלינוקס , אך האם יש דרך לעשות את זה בWINDOWS?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  22. שלום חברים! אני מנסה להבין את המדדים כדי לבדוק אם מהירות האינטרנט באמת עלתה אחרי התקנת mesh deco m5. התחברתי לwifi של הראוטר ושל הmesh לסירוגין וצילמתי את התוצאות: ראוטר: בדיקת speedtest תצוגת wifi של מק ה mesh: בדיקת speedtest.net תצוגת wifi של מק משום מה נראה שהמדדים שמוצגים במערכת ההפעלה טובים יותר בmesh אבל המהירות נמוכה בחצי. מישהו יודע להסביר את זה?

23. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם y50-70 touch של לנובו עכשיו איך אני יכול לוודא ב100 אחוז שהכרטיס רשת שלו תומך ב1000 מגה כי אמורה להיות לי התקנה של סיבים בשבוע הבא אז אני רוצה לוודא מראש

24. Started by yosi yosef,

מה קורה אני צריך לחבר שתי מחשבים לאינטרנט עם מודם אחד מה עדיף לי נתב או ממתגת

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  25. עוד שבוע אני באילת ואני מעוניין לקנות Switch חדש (יש לי אחד ישן 100Mb שאני מעוניין להחליף). ל-Switch יחוברו 7 מחשבים/טלוויזיות/סטרימרים וראוטר (אינטרנט 200Mb). הוא צריך להחזיק הורדות מטורנטים ממספר מכשירים במקביל ולאפשר הזרמת מדיה בין המכשירים באופן חלק. Auto-MDI/MDI-X הכרחי. מעדיף לחסוך אם ניתן. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.