רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני מחר טס לארה"ב ורוצה לקנות נתב. אני מתלבט בין שני אלו Linksys Smart Wi-Fi Router EA4500 או X3500 אחד הוא עם מודם והשני הוא בלי. השאלה שלי היא אם אני קונה את הזה שהוא עם מודם האם זה יעבוד בארץ כמו שצריך?(לי יש ADSL של בזק עם תשתית של בזק). ובאופן כללי מה עדיך מבינהם? ךודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה בתקשורת בבית אני רוצה להעביר כבלים בכל הבית. דפדתי פה בפורומים ושמתי לב על דגשים שדוברו: *להשתמש בכבלים CAT6/CAT7 בעלי סיכוך. *לבנות ארון תקשורת שמכיל את האינרנט(מודם+ראוטר) וטלפוניה. *סוויץ-לא הבנתי מה זה, מה ההבדל בין מנוהל ללא מנוהל? *צריך להשתמש בpatch panel? איך מחברים אותו לראוטר ולמודם שלי? על מה עוד צריך לשים דגש?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את TP-WR1043ND http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748292 ראיתי פה הרבה דיונים שמתלוננים עליו בגלל בעיות שונות. לי אישית יש אותו כ-4 שנים בלי שום בעיות מיוחדות. לכן אני רוצה להבין אם כיום יש דגם אחר מומלץ לקניה בטווח המחירים של כ-300 ש"ח? כראוטר ראשי בבית שמתחבר לאינטרנט ומשרת 3-4 מחשבים ועוד צרכנים קטנים. אני רוצה חיבורים קווים של Gigabit.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש ספקית אינטרנט טובה בלי ניתוקים, סטרימינג טוב ופינגים טובים חשוב שגם לא תחסום P2P, כמו FTP's ו torrents אם זה חברות של פלאפונים אז עדיף אורנג' ואם זה כבלים\YES אז לא משנה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד רגיל בבית שאני איתו 3 שנים. בזמנו התחברתי לאינטרנט והביאו לי מודם רגיל שהתחבר לקיר ומשם למחשב שלי, והכל סבבה, יש לי אינטרנט. אחי קנה לפני שבוע מחשב נייד ועכשיו הוא רוצה שיהיה לו בדיוק את אותה החוויה שאני מקבל מהמחשב שלי. גם הוא רוצה ללחוץ על כפתור ולהיות מחובר לאינטרנט במהירות 2.5 מגה בדיוק כמוני. לראות יוטוב ולשחק במחשב ברשת. איך עושים את זה? בהתחלה הרעיון הראשון והכי פשוט שעלה לראש הוא לקנות נתב אלחוטי ולגלוש בWIFI- אבל אני די מתנגד, גם בגלל קרינה (כן כן, אין שום מחקרים מדעיים שמאששים) וגם בגלל אבטחה (כן כן, יש סיסמא והצפנה. ועדיין לא נוח לי שהביטים שלי יצאו מחוץ לקירות דירתי, מוצפנים או לא). אחי הסכים להתפשר ואמר לי שאם יש פיתרון שבו הוא יכול ללכת …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר מעל לחודש מנסה לפתור את הבעיה ללא הצלחה, יש עשרות דיונים על כך באינטרנט, חלק מקשרים את זה לכרטיס רשת, חלק ל FireWall חלק לארד-דיסק... לכרטיס הקול ועוד ועוד, עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה. מה שאני יודע זה שמרגע ששדרגתי את קו האינטרנט שלי ל 40 מגה מ 15 מהוט לבזק, כאשר אני מנסה להוריד קובץ בודד או גרוע מכך מספר קבצים דרך תוכנת שיתוף של ביטורנט (ניסתי כמה) תוך דקות ספורות ניצול המעבד שלי מטפס ל 100% עם עיווטים בסאוונד ולאגים עצבניים של העכבר. כאשר אני פותח את ה Task Managger אני רואה שהביטורנט לוקח כ 10-20% ו system & system interrupt לוקחים את כל שאר משאבי המעבד. מה שהופך את העבודה על המחשב במקביל לבלטי אפשרית. מצד שני עדיין אני מוריד בביטורנט על מהירויות גבוהות …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רוצה להפוך ראוטר ל ACCESS POINT איזה כדי מהשלוש? http://www.pikok.co.il/category.asp?SID=2⊃=1 BR-6524n/BR-6504IL/BR-6424n אני רוצה לחבר אותו לראוטאר Linksys 802.11g Router WRT54GL יש לי נייד שתומך בתקן Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11a/b/g/draft-n Wireless -HP2230S או אולי לקנות נקודת גישה עם סוויץ מובנה : EW-7209APG תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בדירה חיבור אינטרנט 12 מגה דרך הוט וטריפל C. כאשר אני מחובר ישירות למודם, אני מקבל את מלוא 12 המגה (ווידאתי את זה עם שני לפטופים). כאשר אני מחובר דרך ראוטר אני מקבל מחצית. החלפתי ראוטר. ניסיתי גם חוטי וגם אלחוטי. ניסיתי עם מחשבים שונים. האם לראוטר יש מגבלת תעבורה מקסימלית? לשם השוואה, בבית של ההורים שלי, יש לי 10 מגה (NGN) עם בזק בינלאומי. כשהתחברתי המוקדנית אמרה לי שאני צריך להחליף את המודם - היה לי BFocus 270 ונתנו לי מודם/ראוטר של NetGear. בבית של ההורים אני גולש יציב לחלוטין על 10 מגה - גם Video Strem , גם ביטורנט, גם גלישה רגילה. אני לא רוצה ללכת ולהשקיע סתם כסף בלי להבין את העקרון מאחורי הבעיה. חיפשתי פה בפורום, וראיתי סוגיות דומות אבל ללא פיתרון. אני …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים, כל טורנט שאני מוריד מתחיל על M1.3 לכמה דקות, ואז יורד למהירויות מגוככות של 100-300K. בהתחלה היתי מוריד על מקס. יש לי 10 מגה. יש דרך לבדוק את זה? ומי החשוד העיקרי, הספק או תשתית?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מדפסת רגילה (עם חיבור usb) באמצעות wifi למחשב? האם קיים התקן כלשהו שיכול להפוך מדפסת כזאת להתממשקות מול ראוטר אלחוטי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
נאמר לי ע"י נציג של בזק כי בתשתית האינטרנט של הוט אתה בעצם נמצא על אותו רוחב פס עם עוד אנשים בבניין שלך אשר יושבים על תשתית הוט וכך אתה מקבל פחות רוחב פס ממה שאתה משלם עליו. האם הדברים נכונים? או שזו אגדת עם שיווקית של בזק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבחינת לאגים פינג וכל השאר... ניתן לשחק נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב שלי, איך אני מגדיר את האינטרנט בחזרה? יש לנו רשת בבית עם ראוטר, הוא לא המחשב הראשי מהבחינה של הראוטר. תודה, ניצן
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי הרבה זמן שאני עם מודם משולב ראוטר של ROTAL נמאס לי ממנו כבר. קריסות, ניתוקים מוזרים ומה לא. כל פעם צריך לתת לו איזה איפוס קטן ונמאס. מחפש ראוטר משולב מודם... אני לא מבין גדול בעניין... חשוב שיהיה טווח לא רע (אני גר בבית גדול, אבל יש לי AP שמחובר עם כבל לראוטר בשביל איזור המרתף) לאבא שלי חשוב שתהיה האפשרות (שמשום מה פשוט לא עובדת בראוטר הנוכחי) לקבוע למחשב כלשהו IP קבוע. תקציב 400 ש"ח +- לגבי תקנים וכו' אני מעולם לא הבנתי מה זה אומר. אני אקרא קצת כדי להחכים! ואני באמת מחפש משהו יציב ואם לדעתכם צריך להוסיף עוד כסף כי 400 זה זול בשביל משהו איכותי תאמרו ואני אשקול את זה תודה רבה מראש! באמת מודה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לקנות ראוטר חדש בקרוב בגלל שיש לי המון בעיות עם הראוטרים של בזק, היה לי גם את ה Netgear גם את ה Dlink שלהם וכל 3-6 חודשים אני צריך ללכת אליהם לבזק סטור שיחליפו לי בגלל תקלה אחרת, חשבתי אולי להפוך את ה Dlink DSL-6850U למודם ולקנות ראוטר חדש. יש לי המון מכשירי WIFI בבית (מעל 10) ולכן אני מחפש ראוטר טוב (מוכן להשקיע עד 700-800 שקל) שיחזיק מעמד להרבה זמן. אז ככה, כדאי לקנות ראוטר עם מודם משולב ? או שעדיף שהמודם יהיה של בזק והראוטר שלי ? אני חושב שעדיף שהם יהיו בנפרד ככה יהיה פחות עומס על הראוטר שאני אקנה ויהיה יותר סיכויים שהוא ישרוד לאורך זמן (ככה אני חושב). ראיתי כמה דגמים שאני מתעניין בהם ואשמח לייעוץ. 1. TP Link VR900 זה ראוטר עם מודם, חוות ד…
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, שניהם על XPPRO, יש בשניהם כרטיס רשת של אינטל, הבעייה היא: שאני מחבר את הכבל המוצלב בינהם, הם לא מזהים שיש חיבור כלשהו, וכתוב שהם לא מחוברים, לאחר בדיקה גם כרטיסי הרשת וגם הכבל תקין בודאות. יש למישהו פתרון??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש להורים שלי בבית נתב-מודם של סימנס,שנרכש בעיסקה עם בזק. היום יש להם אינטרנט וטלפון של 012,ולכן הנתב הזה הפך לסוייץ' אלחוטי. אני רוצה להגביר את האות בצד השני של הבית,כי הוא לא מספיק חזק שם. לרכוש AP לא נראה לי משתלם,כי הוא עולה יותר מנתב אלחוטי. כמה שאלות: אם אני מוסיף עוד נתב אלחוטי,האם המחשבים האחרים יקבלו ממנו כתובות IP חדשות? מה אני צריך לעשות בו מבחינת אבטחת אלחוט?(בסימנס שמתי WPA2) איך הצרכן האלחוטי לא "יתבלבל" בין הראוטרים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר 3COM מדגם WL-527 או 3CRWE554G72T, ופתחתי בו פורטים לאימיול. הכל עבד פיקס עד שיום אחד הפורטים נסגרו מסיבה כלשהי. ניסיתי לבודד את הראוטר (ביטלתי את האנטי-וירוס), ניסיתי לשנות את הפורטים, ושום דבר לא עזר. גם בכלים לבדיקת פורטים אונליין נראה שהפורט סגור. ניסיתי לעדכן גרסת קושחה - גם זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה או יותר חשוב - איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בסיסית וקטנה מתוך סקרנות. אני מחובר ברוחב פס 4מגה ב013, ושמתי לב שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המודם שלי (D-Link 2650U), ה-ISP המוצג באתר SPEEDTEST משתנה, לפעמים זה NetVision, לפעמים broadband for PT ולפעמים ADSL users, לא ממש התייחסתי לכתובות האיי פי אבל הן גם משתנות בכל פעם (גם כשעדיין כתוב אותו שם הISP באתר). לא ערכתי בדיקות מדויקות אבל זה נראה כאילו יש הבדלים מזעריים לכאן ולכאן במהירות אותה אני מקבל בתוצאות של SPEEDTEST, בין ה"חיבורים" השונים אותם אני רואה תחת שמות שונים באתר, מה זה אומר? האם יש למה להתייחס? האם יש סיכוי שיהיה עדיף לשחק עם המודם עד שהאתר יראה שאני מחובר כביכול לISP בשם X כדי להנות מביצועים מקסימליים? כרגע אני מחובר כבר כמה ימים (…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קנינו סוף סוף מחשב חדש, האחד (החדש) אצלי , והשני בחדר שינה של ההורים , אנו רוצים לעשות רשת ביתית, אפשרות לגלישה באינטרנט בו זמנית בשני המחשבים . מה אני צריך בשביל זה ? ( איציק <Iziikd> אמר שאני צריך מודם אלקטל, ואח"כ אצטרך להפוך אותו לpro ) חברה ותשדלו לכתוב בעברית פשוטה, אין לי שמץ בכל הנושא הזה ... אז נסו להסביר כמה שיותר תודה ! חברה ! בבקשה , זה דחוף @ יש לי מודם USB של רוטל (כחול) ADSL ... מה אפשר לעשות איתו ?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי! בתור התחלה אציין שחיפשתי תשובה לשאלתי בפורומים אולם שום ת'רד לא ענה לי בפירוט על השאלה. ברשותי מחשב שמחובר קבוע לאינטרנט דרך הכבלים, שאליו מחוברים עוד שני מחשבים ע"י HUB (כל המחשבים עובדים עם XP, הראשי עם pro). אני מעוניין להוסיף במקביל נתב אלחוטי (DI 624 - וזה לא נושא הת'רד... )בכדי לשתף קבצים גם בצורה אלחוטית עם מחשבים נוספים. השאלות הן: האם זה אפשרי? האם זה יכול ליצור בעיה כלשהיא ברשת הקיימת כבר דרך הכבלים? או שבכלל הICS של הXP pro יזהה את הכל ויסדר את כל העיניינים : ?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר + מודם (נפרדים). לפתע פתאום אין לי יכולת לא רק לראות את שני המחשבים ברשת, אלא גם לנסות להגדיר מחדש שיתוף מחשבים/קבצים. זה התחיל כך: מחשב ראשי ומשני, את המשני כיביתי לצורך מסויים במשך יומיים וכשהפעלתי אותו שוב גיליתי שאין לי רשת, שיתוף בין המחשבים בלבד. יש לציין ששני המחשבים יכולים כרגע להתחבר לאינטרנט, אין עם זה בעיה. עשיתי איתחול לשני המחשבים כמו גם למודם והראוטר, בדקתי את ההגדרות בראוטר ואין שינוי הכל בסדר, כולל ה-IP של שני המחשבים. (גם אין הודעה על בעיה עם כרטיסי הרשת, מה שלא צריך להיות אם יש לי חיבור לאינטרנט) בשני המחשבים הכוננים מסומנים כשיתוף (סמל של כף יד על כל כונן), הסרתי את השיתוף ע"י ביטול השיתוף של הכוננים ושיתפתי אות…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-