רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה נתקלתי בבעית מהירות מוזרה בחיבור שלי לרשת דרך התשתית הוט וספק של בזק בינלאומי 100 מגה. העניין הוא כזה: באתרי בדיקת המהירות של בזק ושל הוט אני מקבל רוחב פס מלא של 100 מגה יציב. כאשר אני מבצע בדיקת מהירות באמצעות Speedtest.net או למשל 012 אני מקבל 30 מגה יציב. אני מחובר בכבל רשת קווי ישירות לראוטר וממנו להוט בוקס. בהורדה של טורנטים עם הרבה סידרים אני כן מצליח להגיע למהירות של 10 מגה לשניה בהורדה, כלומר מהירות שהיא גבוהה מחיבור של 30 מגה. הדבר המוזר הוא שהבעיה החלה לאחר שינוי שביצעתי במנויי האינטרנט שלי. במקור, היו שלושה מנויי אינטרנט בשלוש דירות שונות - שניים מהם של 100 מגה ואילו השלישי של 30. השינוי היחידי שביצעתי הוא לבטל את אחד המנויים של ה-100. …
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים/המומחים אני עובר בקרוב לבית חדש והכנתי תשתית של 13 נקודות רשת , 2 בכל חדר ( אחת למחשב ואחת ל smart tv ) + אחת בכל מרפסת + נקודה נוספת הולכת לבקר של מצלמות רשת על איזה ראוטר אתם ממליצים לי לקחת ( מעונין שיעבוד 1 גיגה ) ושיספק גם WIFI האם לקחת שני SWITCH-ים של 8 פורטים או אחד של 16 פורטים ושל איזה חברה ? יש לי דילמה גם לגבי הנקודה שהולכת ל SMART TV , כי אני לקוח של סלקום TV והממיר שלהם מחובר גם כן לנקודת רשת , האם כדאי לפרוס 2 כבלים ( אחד לממיר ואחד ישירות לטלויזיה ) או לרכוש HUB , קחו בחשבון שאין מצב ששתי הנקודות האלה יעבדו במקביל. עמית
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב! למישהו יש ניסיון עם התקנת מגדיל טווח אלחוטי ? מדובר בדירה שטוחה, אין קומות, בשטח קטן יחסיתשל מ"ר. בכל זאת יש בעיות קליטה ברשת אלחוטית בחדר מסויים,כנראה בגלל קירות בטון. בברכה, דן
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני כבר שבועיים סובל מאינטרנט איטי, אני מחובר להוט+הוט נט 100 מגה. המהירות שאני מקבל בין מגה ל70, האינטרנט לא יציב ויש תנודות חריגות בגרף. הטעינה ביוטיוב ודומיו בלתי נסבלת. התקשרתי להוט אמרו לי ללכת להחליף את הראוטר, החלפתי אותו וזה לא עזר. התקשרתי אליהם, העבירו אותי לטכנאי בכיר. בדקו ואמרו שתיקנו את הבעיה מרחוק (WTF?) בפועל עדיין יש בעיה, ומבחינתם הם עשו את כל הבדיקות והכל תקין והם לא מוכנים להגיע. - בסוף הם הסכימו להגיע אבל במידה והטכנאי לא יזהה שום בעיה הם יחייבו אותי על ביקור שווא. משהו נתקבל במקרה כזה? מה עושים?...
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תשתית HOTNET ספק HOT. אז בקצרה - הבעיה היא לאגים במשחקי מחשב שקורים אחת לכמה דקות (FREEZE לכמה שניות במקרה הטוב, במקרה הרע לדקה-שתיים), פינג שעולה על 2000ms במקרה הרע, במקרה הטוב בסביבות ה400ms. שלחתי פינג למודם (192.168.1.1), לאחר בדיקה הסתבר כי אחת לשתי דקות בערך מוחזר פינג בגודל 1000-2000ms. לאחרונה בדקתי ויצא שלמשך כמה פינגים ברצף הוחזר Request timed out. עשיתי ריסטרט לראוטר, הבעיה נפתרה למשך כמה ימים וחזרה, כמובן שהתקשרתי לHOT ולHOTNET מספר רב של פעמים ללא באמת עזרה מצידם. הSNR תקין (40+ db). ראוטר של TP-LINK מודל C7 AC1750, מודם HOTBOX רגיל. מחובר חוטית לראוטר. תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, כרגע מותקן במחשב שלי כרטיס Wireless N 300 PCI Express Desktop Adapter. אני משתמש בו כדי להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר שנמצא בחדר אחר בבית. בשורה התחתונה אני ממש סובל מהכרטיס רשת הזה. אני חווה ממנו ניתוקים - בעוד מחשב נייד ופלאפון מצליחים להתחבר לראוטר באופן נקי. אני מחפש לרכוש מתאם רשת אלחוטי חדש. יש לציין שהראוטר שיש לי בבית הוא ראוטר TP-Link TL-WDR4300 N750. זהו ראוטר שמשדר גבו זמנית בתדר 2.4 ו 5 ג'יגה הרץ. לכן יש לי עדיפות לרכוש כרטיס רשת בתנאים הבאים: 1. תמיכה ב 5 ג'יגה הרץ (עם או בלי תמיכה ב 2.4 ג'יגה הרץ... כמובן שעדיף שידע לתמוך גם וגם). 2. אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית (כרגע אני משתמש באנ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים אני ממש צריך עזרה יש לי פיירבוקס במקומה למטה ומיני פיירבוקס בקומה השניה ובקומה השלישית אין כלום כרגע אינטרנט של הוט והוט נט 100 מגה. חשוב לי לציין שהחלפתי את כל הכבלים בבית שמחוברים דרך lan לכבלים של cat 7 מסוג stp 2. בקומה השלישית רציתי לשים ראוטר שהיה לי של tp link ולהפוך אותו ל repeater אבל משום מה זה לא הצליח לי פשוט לא עבד לי העסק נכנסתי להגדרות ובחרתי אופציה של repeater וזה ביקש שם כתובת IP וכתובת MAC אבל הייתה אופציה של חיפוש כזה ושם בחרתי ברשת של הפיירבוקס ברשת אבל זה לא הראה שום שיפור בקליטה או במהירות יש סיבה לכך ? אולי צריך מוצר יעודי לדבר הזה ? 3. יש לי רק רשת אחת בבית הבנתי שמומלץ לשנות ל 2.4 ו 5 ובעצמם סוג של לפ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נתב VDSL חדש בישראל. ה-KW62293 של חברת Kasda הוא נתב AC1200, עם 4 יציאות LAN של 1G, כניסת LAN יעודית, ופורט USB 2.0. הדגם הזה, המיובא על ידי פיקוק (שגם מיבאת את מוצרי EDIMAX), אינו תומך ב-Vectoring ומחירו בארץ ב-450 שקל. http://www.kasdanet.com/GHCSZ/pro_view-68.html
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעייה, יש לי מחשב נייד insprion 5558 שאני גולש עליו בראוטר של הוט, כבר 4 חודשים הכל היה תקין, פתאום בימים האחרונים הוא מראה לי סימן קריאה צהוב. נסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס הרשת למרות שלא נראה לי שהיה צריך ועדיין לא עובד. הראוטר של הוט כן עובד לי ולאשתי על מכשירי הפלאפון, לא נראה לי שהבעייה בראוטר, מצד שני, כשאני מפעיל נקודה חמה דרך הפלאפון כדי להתחבר עם המחשב אז זה עובד מצויין. אז אני כבר לא יודע איפה יכולה להיות הבעייה...אני ממש זקוק למחשב עם הראוטר. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, שלום, אני ב012 ומבערך 19:00 עד 23:00 אני פשוט לא מצליח לשחק בטאלפילד....הפינג הוא 80 שזה סבבה, אבל משום מה ברגע שהשעה 19:00-20:00 לא מצליח לשחק..לאגים מטורפים למרות הפינג הסביר. מי כאן יכול להמליץ על ספק שבשעות שציינתי לא מחסל את הרוחב פס ונותן לשחק בשקט? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הומלץ לי על ראוטר של d-link 921 לצורך wi-fi לנוסעים באוטובוס. מדובר על כ-50 עד 60 איש שצריכים לגלוש לפעמים בו זמנית, והאוטובוס נוסע בכל הארץ גם במקומות עם קליטה נמוכה עד אפסית. רציתי חוות דעת של מומחים בנוגע לראוטר הנ"ל, ואם לא - מהו הראוטר המומלץ לדעתכם לצורך הנ"ל. תודה איציק A0527674300@gmail.com
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לשאול שאלה האם אפשר שעל תשתית בזק אחת יהיו שני כתובות IP Public עם אותו ספק ? (בזק בנלאומי ?) הכוונה היא כזאת, נתב אחד ומודם אחד, המודם יהיה מחובר רק למחשב אחד והנתב יהיה רק לWIFI, אי אפשר לשים את הנתב בחדר עם המחשב, האם אקח עוד משתמש בבזק בלאומי והוא יהיה עם המודם ? הקו של הבזק יכול להחזיק? או בגלל שזה DSL מעפן אז לא ?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל האם לקנות את זה כדי שיהיה קליטה מעולה בבית שלי. כרגע אני עם ראוטר + מגדיל טווח ועדיין הקומה העליונה בבית עם קליטה חלשה. מה דעתכם על ה-Google Wifi System כדי להחליף את הראוטר שלי ואת המגדיל טווח הנוכחי?
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
רוצה להבין משהו לגבי תקשורת חוץ דרך אותו ספק אינטרנט - HOT. ספק אינטרנט ותשתית שלי זה HOT. לפעמים יש אתרים שלא נטענים ובדפדפן כרום אני רואה הגלגל טעינה מסתובב ללא סוף. לפעמים אתר מספיק לטעון ויש שגיעה בכרום שמציינת על זמן טעינה ארוך. נסיתי גם בסמארטפון ואותו סיפור. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך HOT MOBILE הכל נטען יפה. מה יכול לגרום לזה שדרך HOT אתרים לפעמים לא נטענים? הרי אותו ספק, לא? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחזיק בHOTFIBER בוקס וגם בPS4. יש לי בעיה שאני לא מצליח לדבר עם כמה אנשים בצ'ט וגם זה עושה לי בעיה במשחקי אונליין הגורם לבעיה זה NAT TYPE 3 שמופיע לי בPS4,אני כעיקרון עשיתי כמה דברים שחשבתי שיעזרו כמו פתיחת פורטים וכד' אבל שום דבר לא עוזר אני לא מצליח לפתוח את זה לNAT TYPE 2 או 1 מיותר כמובן לציין שדברתי עם התמיכה טכנית שלהם ואין להם מושג על מה אני מדבר.היא רק פתחה לי פורטים שרציתי אצלהם. מישהו יכול לעזור להגיד STATIC IP בפייברבוקס? אולי זה יעזור לי אני פשוט לא מצליח להבין איך להגדיר את זה שם. אם יש אפילו מדריך בעברית ספציפית לפייברבוקס ואפשר לשים לי אותו ואני אסתדר תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך סוויץ' של 4 חיבורים לפחות, שצריך לשבת בארון תקשורת ולכן חשוב שיהיה קטן וקומפקטי, ויהיה סבבה עם מקום סגור (שלא יתחמם או משהו). יש משהו מומלץ? אגב רק לוודא - אם אני מחבר את הסוויץ' לראוטר אז כל אחד מהמחשבים שמחוברים אליו מקבל IP פנימי אוטומטית מה-DHCP, נכון? כל אחד מהם מזוהה ע"י הראוטר עם MAC שונה, למקרה שאני ארצה להגדיר להם כתובת סטטית קבועה? תודה
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! 1) לא מזמן קיבלתי ראוטר חדש של בזק V-TECH 403NB להפתעתי גיליתי שבזק יכולים ללא כל רשות מצידי או אפשרות לחסום אותם לשנות מה שהם רוצים בראוטר האם זה נכון? 2) בנוסף הבנתי שאני חייב ראוטר שתומך בVDSL אם אני מעניין במהירות של M100 ושהראוטרים האלו יקרים אשמח לקבל המלצה על אחד כזה במחיר סביר (300- 500) ש"ח תודה דור
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה אתרים שבניתי, שכרגע נמצאים על מחשב ישן שהיה לי, שהפכתי לשרת. זה עובד מאוד לאט וחשבתי לעבור לשרת אחסון. אני מחפש: כמה שיותר זול PHP, עדיף גם PYTHON ואפשרות להתקנה מהירה של וורדפרס, דרופל וג'ומלה, אך לא חובה. כמות בלתי מוגבלת של סאב-דומיינים או לפחות 5. נפח אחסון של 1GB+. עדיף אפשרות לתשלום בPAYPAL. **אין צורך שהשרת יהיה בארץ האם אני חייב לרכוש גם דומיין? או שניתן להשתמש בסאב דומיין שלהם? בנוסף, רציתי לשאול האם קיים אחסון אתרים שאוכל להתקין עליו BLENDER(תוכנת תלת מימד)? כי אני מעוניין לבנות אתר שבו הגולש יכניס נתונים מסויימים והשרת ירנדר תמונה לפי הנתונים ויחזיר לגולש. היכן נ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עפ"י המפרט הטכני של הלנובו שלי כרטיס ה-WiFi הוא Intel dual band AC-3165 כלומר, אם אני מבין נכון הוא אמור לתמוך גם ב- 2.4GHz וגם ב-5GHz. למרות זאת בהגדרות שלו בלוח הבקרה, התקן המקסימלי שניתן להגדיר הוא 802.11n וכמובן ש-5GHz לא עובד. האם זו בעיה של דרייבר? בדקתי בהגדרות ה-BIOS ואין שם שום דבר שקשור לכך. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן ראיתי מבצע ממש טוב של הוט על האינטרנט וטלפון ביתי - לצערי חייב בבית 100מגה + 300 דקות ב100 לחודש רציתי לשאול איזה מודם מומלץ לקחת? או שהם יביאו לי מודם ספציפי משולב לאינטרנט ולטלפון? (או לחלופין מודם טלפון ראוטר..) לא ממש בקיא בציוד הנוכחי שלהם... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה ימים שאני סובל מניתוקים אינטרנט אני בבזק /בזק בינלאומי לעוד משהוא יש את הבעיה? Microsoft Windows [Version 10.0.15063] (c) 2017 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\asaf1>ping bezeqint.net -t Pinging bezeqint.net [212.179.240.156] with 32 bytes of data: Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=13ms TTL=248 Reply from 212.179…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה להתחבר ע"י REMOTE DESKTOP CONNECTION של מMicrosoft מהמחשב הנייד שלי למחשב הביתי.. כשאני ברשת הביתית אני מצליח בלי בעיה... מה שאני צריך עזרה/מדריך זה איך אני עושה את זה כשאני לא ברשת.. אלא כשאני עם הנייד לא בבית.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את האייפי של הראוטר שלי בלי לגשת אליו או בלי לגשת לספק?? ובמידה יש לי גישה לראוטר יש משהו בהגדרות שלו שיכול לשנות לו את האייפי ? האם אני אלחץ על כפתור ה RESET אני אקבל אייפי חדש ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-