רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהיו על זה שאלות רבות, ערכתי חיפוש אבל בת'רדים שמצאתי לא היו תשובות שעזרו לי. שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אחד עם XP והשני 98SE. כשהפיירוול פועל אז אין במחשב השני אינטרנט נסיתי לבצע אבת ה: Firewall > Main > Advanced > This computer is an ICS אבל זה לא עובד, יש משהו נוסף שעליי לעשות? אשמח לקבל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קניתי היום ראוטר אלחוטי של level one ואחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי איכשהו להגדיר את הרשת , אולם במחשב הנייד שלי, בהתחלה הייתה מהירות סבירה ואז פתאום כמעט בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט כי שום דבר לא זז מה יכולה להיות הבעייה? ואם הבעייה ברינפוג של הראוטר או של הכרטיס רשת אז אם מי שיודע מה ההגדרות שצריך לשנות? (יש לי אינטרנט זהב 2 מגה ) תודה
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק והוויי פיי בבית יחסית זוועה. אני רוצה להזמין את הראוטר הזה: http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_346394.html?admitad_uid=9f0b4a0fbd9ba3b635cd1d83a1fdb3b4 עכשיו השאלה שלי היא: אם יש לי בבית ראוטר משולב עם מודם אצטרך לקנות גם מודם בנפרד או שאפשר לחבר את הראוטר שאקנה למודם שלי? אם אין אפשרות כזאת, אשמח אם יש לכם המלצות על ראוטרים משולבים עם מודם טובים עד 200 שקל,
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה יש לי בעיה בצפייה בסרטונים דרך האיטרנט בעיקר דרך האתרים- יוטיוב ופליקס, לעומת זאת במגה וידאו וסרטים בצפיה ישירה אני כן מצליח לצפות. אני משתמש באקספלורר 7, התקנתי גם פיירפוקס 3.5.2 וזה לא עוזר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים שאלה שאלתית- אני רוצה לחבר את הנתב של TP LINK למודם/ראווטר המסריח של בזק - הTP LINK שישמש כנקודת גישה במטרה להרחיב את הכיסויי של הרשת האלחוטית. כמו כן אני רוצה שתיהיה לי שליטה על התעבורה של הרשת - זאת אומרת שאני רוצה לחלק את הרשת ל 2 ( כמובן אם זה אפשרי ) אני מתגורר עם שותף ואני רוצה לעשות ככה שלכל אחד יהיה נגיד 40 אחוז ואז עוד 20 אחוז ישארו למכשירים ניידים וכ'ו שמתחברים מידי פעם לרשת הביתית . תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה של חובבן: ברשותי ראוטר של אדימקס (6204). כדי להגדיל את טווח הרשת גם לקומה תחתונה קניתי AP של TLPLINK WA601G וברצוני לחבר אותו כרפיטר. להפתעתי ראיתי בט.פ.לינק שאם הוא משמש כרפיטר אי אפשר להגדיר לו הצפנה של WPA (רק WEP). נראה לי קצת מוזר. האם באמת יש איזו הגבלה עקרונית להשתמש ב WPA כאשר יש REPEATER? מצאתי מדריך של אייבורי שאומר שיש לבטל את ההצפנה: http://www.ivory.co.il/UploadKbFiles/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A%20%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94%20AP.pdf אשמח לדעת אם באמת אני צריך להפקיר את הרשת... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נתב של edimax br6104k ויש לי מודם כבלים אני לא יודע מה לעשות כשאני מחבר את המודם לנתב אין תגובה מצד המודם ולא מצד הנתב אין נורת חיווי של פי סי ו דאטה מצד המודם ואין לינק אקטיב מצד הנתב עכשיו כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אז הוא עובד ניסיתי לעבור על כל ההגדרות בנתב ושום דבר לא עזר מה אני יכול לעשות? אני משתגע כבר מתוסכל לגמרי אינטרנט זהב טוענים שהם לא יכולים להעביר לחיבור ללא חייגן כי זה לא בטיחותי או משהו והמדיניות שלהם זה לתת את חווית הגלישה הכי בטוחה ללקוח והיה שם איזה אחד מנייק בתמיכה שלהם שדי עשה לי פרנציפ לא כל כך עזר לי כי לא קנינו את הנתב דרכם ולא מוסמך לעבוד עם זה והציע לי או פורומים של תמיכה או לשלוח אליי טכנאי שאני אשלם לו וזה נתב חדש ומחשב חדש לא משנה …
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רציתי לשאול באילו מספרים כתובת האי פי שלכם מתחילה? לדוגמא: 213.8 או 84.129 xx.xxx xxx.xx וכו... תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
לפני מספר ימים, החלה חברת פיקוק – הנציגה הרשמית של חברת Edimax בישראל, לשווק שני מוצרים אלחוטיים חדשים התומכים בתקן 802.11ac. הייחודיות של מוצרים אלה מתבטאת בכך שהם יכולים לתפקד ב-5 תצורות שונות - נתב קלאסי (Router), נקודת גישה (Access Point), מגדיל טווח (Range Extender), כרטיס רשת אלחוטי (Wireless Bridge) וראוטר בממשק WISP. כל הפרטים הטכניים לגבי מוצרים אלה, הזמינות והעלות שלהם מופיעים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5927
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . אחרי קנית הראוטר EDIMAX BR6524N גיליתי שהאח הקטן שלי דפק את הUSB לא עובד (הרס אותו ) ואני צריך עכשיו כרטיס רשת אלחוטי תקן N למחשב הניח שמתאים לראוטר תקן N . edimax br6524n תודה . עכשיו ראיתי כמה מהם ! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=7728&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=HE שני https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=13289 שלישי http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-NetworkCard&keyword=Edimax+EW-7718IL
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי לא מזמן את הרשת שלי כולל תשתית ו SW ל 1GB לשם כך היו לי כמה מחשבים שהייתי צריך לרכוש עבורם כרטיס רשת של 1GB הכל עבר חלק... אך יש כמה מחשבים שהתחילו לעשות לי בעיות המוזר מבניהם הוא שהקבלה של קבצים והשליחה שלו פשוט בקצב שונה לחלוטין קבלת קבצים אני מקבל 1 GB אך שאני שולח קבצים זה שולח לי במהירות אולי של 10MB נסתי להגדיר את הSW ל 1 GB קבוע וגם לכרטיס הרשת ועדין עושה בעיות גם שזה על אוטומטי יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (כאשר אני יורד ל 100 MB הכל נראה תקין הבעיה קיימת שאני עובר עם המחשב ל 1GB והמחשבים אצלי כולם XP)
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית כרגע 2 רכזות של 4 פורטים כל אחת סך הכל 8 פורטים בכללי. אני רוצה לקנות רכזת אחת של 8 יציאות על מנת שיהיה פחות התנגשויות וגם למנוע קצב העברה איטי בין הרכזות לראוטר אשמח להמלצה לרכזת 8 פורטים אם ממש ממש אין משהו איכותי אפשר ללכת גם על 16 פורטים. אני מחפש רכזת שלא צריך להגדיר אותה זאת אומרת שתהיה plug and play מחברים מוצרים והיא מחלקת כתובת IP אוטומטית בלי צורך בהגדרות כאלה ואחרות... אשמח לכל העוזרים והמייעצים תודה מאור...
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לעדכן את הקושחה של Edimax br-6424n. הגרסא שיש עכשיו היא 1.21 הגרסא באתר של אדימקס 1.56 הורדתי את קובץ ה-bin מהאתר, אבל כשאני מנסה לעדכן זה אומר לי Invalid file format. יש למישהו מושג? עריכה: חיפשתי באתר של פיקוק, אבל אין שם עדכון קושחה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי והבנתי שה-BR-6504n של אדימקס נותן את יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר והשאלה שלי היא כזאת: יש לי חיבור לכבלים (HOT) ואני רואה במפרט שאין תמיכה של הראוטר ב-L2TP. האם יש דרך אחרת לחבר את הראוטר למודם ושעדיין יחייג בעצמו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות שיתוף כוננים תקיות ברשת עם ראוטטר? שיתוף תקיות /כוננים כדי להעביר מידע בין מחשב למחשב ברשת ראוטר EDIMAX6102 מודם ETH1320 קראתי תמדריך אבל רציתי לדעת אם זה עובד כי לא הצלחתי עשיתי שיתוף על תקיעה נתתי הרשאות ואז יש לי יד מתחת לתקייה אבל לא כחולה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כולכם בטח מכירים את התוספים לסינון גלישה (עבור ילדים). בעוד שבאנגלית מצאתי מספר רחב של אתרים שמאפשרים רישום חינם לרשימת מילים ואתרים פונוגרפיים , בעיברית לא מצאתי כמעט שום דבר חופשי. נראה שעולם התוכן העיברי לא בר סינון כל כך. אני לא מחפש חסימה ברמת ה isp, הסינון של ספקיות האינטרנט הוא פשוט בדיחה או אמתלה לבקש כסף עבור שירות ה premium . אני מחפש פיתרון שבו אני יכול לקנפג את החוקים והרשימה באה לעזור לי. יתרון ל. opensource והכי טוב כתוסף ל.firefox למעשה רוב התוספים של הדפדפנים מסוגלים לקבל רשימות ידנית או כקבצי טקסט... אם רק היה לי מאיפה לקחת רשימה בעיברית... אולי מישהו מכיר פתרון חינמי ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שנאי מנסה להתחבר לאיי סיי קיו הרשת נכבת וישר שהאיי סיי קיו מתנתק הרשת חורזת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם,במקום עבודתי כיום ישנה אבטחה די מעצבנת של חסימת אתרים אשר אינם לשימיוש שוטף בעבודה,אני ועמיתי לעבודה מצאנו מספר פרוקסים שנוכל דרכם להתחבר לפייסבוק שזוהי בעצם כול המטרה אך לאחרונה אלו גם כן נחסמו.לאחר חיפושים מתישים לא עלה בידינו למצוא אתר אשר יתן לנו מענה הולם.אי לכך אני פונה אליכם בבקשה האם למישהו יש מידע כול שהוא אשר יכול לעזור לי. בסה"כ בקשתנו הפשוטה הייתה לגלוש בפייסבוק בזמן עבודתנו הפנוי,האם זהו פשע.....לעניות דעתי זוהי אחת הזכויות המגיעות לנו לאחר ישיבה ממושכת כול היום מול המסך הקטן. תודה מראש עמיתכם.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית. נקודת חיבור רשת במחשב הראשי תפוסה ע"י מודם בזק 312+. אני מבין שבמצב כזה אני צריך switch אלא שכאשר שוחחתי עם מוכר בחנות הוא ציין כי בעבודה עם switch צריך ראוטר ו- switch הוא לא פשוט מפצל. האם זה מדויק? איך עובדים עם switch? והם בנוסף לחיבור שני המחשבים לאינטרנט הם גם יהיו מחוברים ברשת ביניהם ובו זמנית לאינטרנט? שמתי לב למדריך להפיכת מודם של בזק לראוטר באתר אבל עבור רמת הידע שלי הוא לא מספיק בהיר כך שלא הבנתי איך לעשות את זה. הפתרון הכי פשוט לדעתי הוא פשוט קניית כרטיס רשת נוסף למחשב הראשי, לא? מה הבעייתיות של פתרון כזה בהנחה שהרשת שלי בת 2 מחשבים בלבד להרבה זמן? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד אני מחבר דרך USB ואחד דרך כבל רשת...! זה של ה USB עובד לי אינטרנט והשני לא....! אז קניתי כבל מפוצל 5 מטר! עכשיו מה אני עושה איתו? ומה ההגדרות שאני צריך לשנות במחשב?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייח ואני לא משתמש בו כי אני מתחבר לראוטר שנמצא בחדר אחר בחוט. האם ניתן להפוך את הכרטיס רשת שלי למיני ראוטר ככה שהקליטה האלחוטית בחדר שלי תיהיה גבוהה יותר כי יש לי גם לפטופ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חיבור ADSL במהירות של 750 . החיבור הוא באמצעות מודם אזטק של בזק וראוטר של לינקסיס. כאשר אני מבצע הורדה מהאינטרנט, לאחר כ- 30 דקות של הורדה רציפה, האינטרנט מתנתק ולא ניתן לגלוש עד אשר מאתחלים את המודם והראוטר (ניתוק חשמל). בעיה זו התחילה לפני כ- 4 ימים. בדקו מול ספק האינטרנט וכלום. בבזק ביצעו אתי איתחול פנימי למודם וגם לא עזר. למישהו יש רעיון ? ** בנוסף אני שוקל להחליף את הראוטר באחד שמשולב באלחוטי+חוטי.. יש למישהו המלצות ? כי אני במרחק הליכה מבאג..
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסתבר ש"משהו" התיישב לי עמוק במחשב ומנתב את המחשב שלי לכתובת www.oldgames.se בכל פעם שאני פותח חלון של explorer. ניסיתי כמה וכמה תוכנות להסרת spyware, ללא הועיל, כלומר לא זיהו את הגורם. אודה לכל מי שיוכל לייעץ לי כיצד לטפל בעניין. יואב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם-ראוטר ADSL של חברת 3COM שעדיין עובד טוב, למרות ש-3COM כבר לא קיימת רציתי לשאול, באיזה מהירות הוא עובד? אני מדבר על המהירות של המודם DSL שלו, ולא על מהירות ה-Wi-Fi. יש לי את ה-Manual שלו, אבל משום מה אין שם שום אזכור למהירות המודם... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-