רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני קונה את ה- Edimax EW-7128 אני רוצה לדעת האם קיימים כרטיסים אחרים עם כבל ארוך יותר (2M או 3M)? במידה ולא איך ניתן להאריך את הכבל הקיים בכרטיס הנתון? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שאלו אותי את זה בטופס המלוי להרשמה בחיל המודיעין ורצית לדעת איך באמת עושים זאת האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל?
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים. אם לא, בבקשה תעבירו לפורום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: האם קיימת אפשרות לשלוח פקודת login למחשב אחר ברשת? נגיד יש לי מספר מסוים של מחשבים שאני רוצה לעשות להם login לאותו משתמש, במקום ללכת לעשות אחד אחד, האם אני יכול לשלוח פקודה ברשת (המחשבים מחוברים לאותו הדומיין) שיעשו את זה באופן אוטומטי? הכוונה שלי שהמחשבים לא יעשו כל הזמן התחברות למשתמש מסוים, אלא רק מתי שאני מחליט ברגע מסוים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי נתב TL-WR941ND גירסת חומרה 3.6 האם מישהו הצליח להתקין קושחת DD-WRT על הנתב הזה בהצלחה ?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי חברים, שאלה כזו, יש לי חבר שניזוק לו הדיסק הקשיח וכשהוא מפעיל את התוכנת דואר (OUTLOOK EXPRESS) נעלמו לו מיילים של כמה שנים טובות מהעבר. האם יש דרך לשחזר אותם ישירות מהג'ימייל - שם הם נמצאים? או ש...האם יש דרך למחוק את כל הDBXים ולהוריד שוב את כל המיילים מג'ימייל לחשבון חדש לגמרי? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית אך אין לי ראוטר. תהיתי אם אני יכול לחבר אותם בכבל CROSSOVER CAT5 וזה יתן לי את האפשרות לשחק בLAN במשחקי מחשב. כמו כן, אם זה באמת אפשרי, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להכין כבל CROSSOVER מCAT5 רגיל, או שאני צריך לקנות אותו במיוחד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי מישהוא יודע האם קיימת דרך לניתוק אוטומטי של כל הרשת? אני מתכוון שה dsl יתכבה אוטומטית או ה wifi כי יש לי מחשב אחד עם כבל רשת , ועוד 3 מחשבים שמתחברים לראוטר עם כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לדוגמא שב 10 בלילה כל הרשת תתנתק דגם הראוטר netgear 2200dgnV2 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי צריך להעביר כבל רשת מהבית שלו לחדר החדש שהוא בנה! עכשיו האורך אמור להיות פחות או יותר בין 20-30 מטר! האם כבל באורך הזה יעבוד טוב ולא יהיהו איתו בעיות? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלם תשלום לחברה אחת הכולל את התשתית וספקית... האם קיימת חברה כזאת? HOT היא כזאת?כי אם כן גם לטלפון וכבלים אני אוכל לרכוש מהם... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כוונתי היא שהמחשב "יזדהה" באתרים בארץ כמחשב שמקושר דרך רשת מחו"ל , לדוגמא ארצות הברית. לדוגמא, עכשיו סקייפ מרשים התקשרות לארצות הברית מתוך ארצות הברית בלבד, האם אני יכול מישראל להתקשר ושהמחשבים יזהו אותי כגולש מישראל, וכך אוכל להתקשר למספרים בארצות הברית ?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום! היום התקשרו אלי מנטוויזן ואמרו לי שאני חורג ממגבלת ההורדה שלהם שהיא 5 ג'יגה בייט. שאלתי כמה אני הורדתי החודש אז אמרו לי 36 ג'יגה בייט... הם אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך להוריד בכאלו כמויות אז אני חייב לשלם להם 149 ש"ח במקום המחיר שלי.... שאלתי ממתי נכנס ה" חוק" החדש הזה והיא אמרה לי שמאז שנטוויזן הוקמה... שאלתי את עצמי איפה הם היו בשנתיים וחצי האחרונות שהורדתי בכמויות יותר גדולות?? עכשיו השאלה שלי זה האם זה בלוף או לא?? והאם התקשרו למישהו כאן בקשר לזה?? תודה!
-
- 48 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספקית אינטרנט שתיתן פינג נמוך לארה"ב , או לפחות פינג כמה שיותר נורמלי ... הבנתי שיש לבזק בנלאומי איזושהי חבילה מיוחדת אם מישהו יודע איך היא מבחינת עלות וביצועים ? ובין שאר הספקיות אם מישהו יודע מה המצב מהבחינה הזו ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר במהירות 10 מגה ביט של בזק NGN. יש לי שני מחשבים מחוברים לנתב אלחוטי. הראשי מחובר ישירות לנתב עם כבל ישיר. השני מחובר לנתב בצורה אלחוטית עם סיסמה. (הצפנה חזקה עם סיסמה חזקה) הבעיה: גם כשהמחשב המחובר אלחוטית מנותק מהרשת (ע"י הוצאת האנטנה מהמחשב עצמו) אני חש רוב הזמן נפילה דרסטית במהירות החיבור לאינטרנט, ביצעתי מספר בדיקות בהזדמנויות שונות ע"י שימוש בספיד טסט באתר של בזק וגם בספיד טסט .NET התוצאות נורא עלובות בין 1.5 ל-2 מגה ביט. (יש לציין שהבדיקות נעשות כשתוכנת ההורדות אינה עסוקה בהורדה, לכל היותר רק משתפת, קרי, העלאה.) לעומת זאת, כשאני מאתחל את המחשב וסוגר מיד את תוכנת ההורדה ומבצע את הבדיקה שוב התוצאות הן מאד מרשימות, לפעמים מעל המהירות המוגדרת ע"י ספק התשתית …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור ולשחזר ghost על מחשבים המחוברים לרשת. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
נמאס לי לשלם לבזק 9 שח לחודש על הנתב netgear wireless n600. אם אני רוכש נתב כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26479&iszap=1 ואני משתמש בו רק כBRIDGE ומבטל את כל האפשרויות, האם יש הבדל במודם בו אעשה שמוש במהירות 100/5 רק כמודם? האם קייממות גרסאות או חברות טובות יותר ופחות טובות בעניין המודם בלבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם קירור מודם יגרום לביצוים יותר טובים באינטרנט?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני קונה ראוטר חדש לדוגמא את הTP LINK 1043ND אם אני מחבר אותו למודם הוא מוריד את הפינג? או שהפינג נשאר אותו דבר אבל הביצועים של האינטרנט ישתפרו?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
האם ניתן לחבר איכשהו את הראוטר ASUS RT-AC1200 למודם/ראוטר של בזק (NETGEAR 2610) על מנת לשפר קליטת WIFI בבית, במקומות שבקושי קולטים בהם כיום WIFI? תודה מראש לכל מי שיטרח,
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
טוב.. אז אוטוטו אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לעשות ראוטר או לא.. בעקרון אם אני מביא ראוטר.. את המחשב החדש אני מעביר לעמדה של המחשב הנוכחי שלי אז הוא יהיה כביכול המחשב הראשי ואני רוצה לדעת כמה דברים.. אני יודע שבמידה ושנינו גולשים באינטרנט או מורידים משהו מהאינטרנט בו זמנית רוחב הפס מתחלק.. אז במידה והאינטרנט כבוי באחד המחשבים אז זה אומר שהמחשב השני יינצל את כל רוחב הפס? או שצריך כל הזמן להגדיר מחדש, איך זה הולך? רוצה לדעת מה המחיר של ראוטר טוב אם אני ייקנה שאני יידע מה מידת הנזק פה.. את האמת הבעיה היחידה פה שאבא שלי רוצה את המחשב הזה לעצמו ואני ייקח את המחשב החדש ולכן צריך אינטרנט בכל מחשב.. לפי דעתכם שווה להתמקח על אינטרנט במחשב החדש רק במקום להיות עם ראוטר …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להרחיב את הקליטה של WI-FI בביתי ושמתי לב שנקודות גישה יקרות יותר מראוטרים...לכן השאלה היא האם ראוטר יכול לשמש בנקודת גישה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו יש לי שני מחשב ( השני בקרוב) ואני צריך לעשות רשת לצערי... אז איזה ראוטר יעבוד לי טייס והאם לא יהיו לי בעיות כאלה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89055.0 אם כן אני ישר מבטל ואין כזה דבר מעניין לי את הביצה :-X אני משחק מלא ואני לא מוכן שדברים כאלה יקרו! כמובן לא אלחוטי!!!
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-