רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
תודה :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694190 איך הנתב הזה ? Edimax BR6504N . זה דרך האתר ZAP ושם אנשים כותבים שיש להם קליטה מלאה בכל הבית בקומה שניה דרך קירות בטון ועוד ועוד . לא יודע עד כמה להאמין למה שאנשים כותבים שם . לכן אני שואל פה האם מישהו מכיר את הנתב הזה ? או יכול להמליץ על נתב בתקן N אחר וגם על כרטיס רשת ספציפית בתקן N ? האם תקן N באמת מגדיל את הטווח קליטה ? אין לי בעיה של כסף מבחינת מחיר ! מצידי שיעלה הנתב עצמו גם 500 שקל ויותר . תודה על העזרה .
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים, אחת משתי כניסות ה LAN של המחשב שלי הפסיקה לתפקד (כשאני אומר הפסיקה לתפקד, אני מתכוון שאפילו הנורות לא נדלקות). חיברתי את כבל הרשת לכניסת ה LAN השנייה, והכל עובד בסדר עד עכשיו. היום התקנתי מחשב נוסף בחדר שלי, ופתאום כניסת ה LAN שלו הפסיקה לתפקד. אין לו עוד כניסת LAN, כך שזה ממש מבאס. המשותף לשני המקרים, הוא ששניהם קרו עם אותו הראוטר - OfficeConnectWireless של 3Com. האם אתם חושבים שיש סיכוי שהראוטר שלי הוא שורף כניסות LAN סדרתי ?, הייתם מחליפים אותו בעקבות מה שסיפרתי לכם ?, פשוט מעולם לא נתקלתי בכניסת LAN שהפסיקה לתפקד, כך שאני לא מרגיש בנוח לחשוב שזה סתם צירוף מקרים...
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כבל רשת מהראוטר מגיע לסלון אני מבקש לחבר שני מכשירים לרשת (טלויזיה+סטרימר) אינטרנט מהיר באם אחבר לסוויץ את כבל הרשת אוכל לחבר מיציאות הסוויץ את המכשירים? תודה על העזרה באם כן יש סוויץ מומלץ? שוב תודה נעם
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם סוויצ' בעל מהירות X משמע מהירות X לכל פורט (בנפרד בו זמנית)? כלומר אני יכול לגלוש על 100 מגה בסוויצ' של 10 מגה בעל 10 פורטים וכל אחד יקבל בו זמנית 10? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע מסודר ככה: מודם כבלים>ראוטר>סוויץ'>מחשבים הראוטר זה ה-br-6204wg, של אדימקס שיש לו ארבע יציאות, כלומר יש לי עליו מספיק מקום (יש לנו ברשת מחשב אחד אלחוטי ועוד שלושה נייחים). כדאי להעיף את הסוויץ' ולחבר ישירות אליו, או שזה לא משפיע על הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בהיותי שחקן MMORPG (במקרה הזה wow) כדי לדבר עם אנשים אחרים אנחנו משתמשים ב Ventrilo. אך קיימת בעיה קצת מוזרה שאני יכול להתחבר לשרת ה Ventrilo של ה Guild שלי רק בשעות מסוימות של היום, בערך בין 1am ל 3pm שהם שעות חסרות פעילות ואילו ביתר השעות אינני יכול להתחבר לשרת. חשוב לציין ש 40+ אנשים מכל אירופה כן יכולים להתחבר לשרת במשך כל שעות היום (אני משתמש בגירסה הנכונה). תחילה כדי לבודד את הבעיה פירמטתי את המחשב ביצעתי disable ל anti-virus עקפתי את ה router על ידי חיבור המודם ישירות למחשב ועדיין הבעיה קיימת. האם הספק שלי (013) חוסם את הפורט (3870) ? כיצד אני יכול לבדוק איפה הבעיה ? בצד שלי או בצד של הספק ? ואיך אני פותר את הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב, אין לי את זה ביותר מבלבל. ניסוח מחודש: האם שירות אינטרנט (תשתית + ספק) דרך ספקית "רוכבת" (נניח 018) מקבל מבעלת התשתית (בזק/ הוט) את אותו השירות והטיפול כמו חבילה בחברת התשתית המקורית. בשפה קצת פחות מכובסת: חברות התשתית מאפשרות לחברות "רוכבות" להשתמש בתשתית שלהן. האם מנסיונכם הן פוגעות/חוסמות או סתם מקשות על שירות תשתית שניתן על ידי ספקית אחרת? (ולכן גם באיכות ספק האינטרנט..) האם יש סיבה לבחור בתשתית וספק מבית המקור?
-
אם כן - אלו פורטים היא חוסמת? ואיזה פורטים כדאי להגדיר באימיול של לקוחות ברק?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, מקרה: יש מחשב שחובר לרשת כחצי שנה, ניתקתי אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם הועבר ממנו מידע. האם ישנה אפשרות לראות אם עבר מידע מהמחשב לרשת או להיפך? (חוץ מCOOCKIES) **יש להדגיש כי לא השתמשתי בו בכל. לא נכנסתי לדפדפן בכלל. בתודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני כבר לא יכול לסבול את האיטיות ב - P2P עם האינטרנט שלי ... יש לי 5 מגה עם 256 KB העלאה בברק 013 ולפני כשבועיים וחצי - חודש הייתי מוריד על 650 KB בתוכנות P2P ועכשיו אני מוריד על 40-60 KB ובדקתי שזה לא רק אצלי במחשב כי אין בו Spywares וכל מה שיכול להפריע לתקינות הפורטים ... התקשרתי לברק 013 והם טוענים בתוקף שהם לא סוגרים פורטים, לא משנה כמה צעקתי עליהם הם עומדים על שלהם :\ אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי כי אני כבר לא יכול לסבול את זה ... ראיתי פעם בפרסומת של בזק בינלאומי שהם עוזרים להתנתק מהחוזה הקיים ללא דמי התנתקות (קנס) ... אתם יודעים אולי אם זה עדיין אקטואלי ?.. תודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גירסת תוכנה 1.3WW. מודל הנתב 3crwer100-75. נראה שיש לו בעיה לבצע port-forwarding בפורטים שאינם WELL_KNOWN (פורטים גבוהים). הוא פשוט לא מבצע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נזכרתי בדבריו של ליאו מטק טי וי: לנו למשל (טק טי וי) יש T1 על משהו כמו 1500 מחשבים,ואנחנו גולשים ממש מהר. זה בגלל שרוחב הפס הוא גדול מאוד. הבעיה היחידה היא מהירות השליחה. על כל חבילה שהמחשב מקבל המחשב צריך לשלוח עוד חבילה שתאשר שהוא קיבל אותה. אז אני שואל: א.האם מה שזכור לי מדבריו הוא הסבר מדויק למצב. ב.מהו T1 ג.אז בשביל מה אני צריך מהירות קבלה גבוהה אם מהירות שליחה היא הכרחית? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום עד לפני שבוע היה לי אינטר נט במהירות הורדה של 2.5 מגה והעלאה במהירות של 192 קילובייט מה שאומר 315 הורדה ו-19 העלאה. אתמוול בערב בנק הפועלים הציעה לאמא שלי הצעה מענינת..: מהירות הורדה 2 מגה והעלאה 256 מה שאומר הורדה במהירות 280 והעלאה במהירות של 32. החבילה שבנק הפועלים מציעה עולה 15 שח פחות לחודש...ממה שהינו משלמים. האם עשיתי את הצעד הנכון בכך שהסכמתי להצעה של בנק הפועלים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחבר שני מחשבים בעזרת Ethernet Crossover Cables וכל מה שאני צריך זה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, האם עדיף להשתמש בפרוטוקול NetBEUI אן ב TCP/IP? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר, האם צפוי שינוי שיקרב אותנו לזירה האירופאית בנוגע למהירויות הגלישה באינטרנט? האם 10 מגה נראה באופק הקרוב? אשמח לשמוע את דעתכם, או אפחלו עובדות שנמצאות על פני השטח
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בזק מוכרת את המודם של סמסונג AHT-E300 . אני יודע שהוא מסוגל לתפקד כRouter ולחייג לבד. השאלה היא האם בזק מאפשר את הפונקציות האלה? או שצריך " לפתוח" אותו כמו באלקטל...??
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
בשביל לקיים רשת+אינטרנט צריך 3 כרטיסי רשת או רק 2? אי אפשר לפצל כרטיס? סתם כרטיס רשת מתאים ל adsl? אין איזשהוא מדריך מפורט אם אפשר בעיברית להקמת רשת ושיתוף אינטרנט (חיפשתי בפורום ומצאתי מדריכים רק באנגלית ואני דיי "צבר") מספרי ה ip לשני המחשבים אני מקריץ או מקבל וממי ?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היי התקנתי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב הגדרתי שיתוף קבצים ואינטרנט במחשב הראשי (שמחובר ישירות לאינטרנט) יש FIREWALL וANTI VIRUS, האם אני צריך להתקין FIREWALL ו\או ANTI VIRUS גם במחשב השני? (שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון) תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
כבר שנים שאני עם אנטי וירוס חינמי. בד"כ avast. האם יש צורך להכביד על המחשב עם אנטי וירוס כשבגרסאות החדשות של ווינדוס, הדיפנדר פועל ברקע כל הזמן? אגב, אי אפשר להוסיף הודעות בפורום עם פיירפוקס? רק כרום?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה ראוטר עם Firewall ברשת המחשבים בבית. האם אני צריך עדיין להפעיל את תכונת ה-Internet Worm Protection של הנורטון אנטיוירוס? מהתאור של הפיצ'ר הזה יש לי הרגשה שמדובר ב-Firewall מסוג כלשהוא, ואני לא בטוח שאני ממש צריך אותו בהתחשב בזה שיש את ה-Firewall של הנתב.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
-
האם שאני פותח פורטים בראוטר לתוכנה חיצונית כגון אימיול למשל אני צריך להתעסק עם dhcp ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-