עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, האם קיימת תוכנה לכך? אם יש בווינדוס אז עדיף.. איך אני מגיעה לשם?? מה שבעצם אני רוצה לבדוק זה כמה מחשבים מחוברים עם הכרטיס רשת שלהם לראוטר שלי ולרשת הביתית שלי... עוד שאלה.. איך אני מאבטח רשת ביתית בצורה הכי פשוטה ונוחה? 012 האלה אומרים לי שהחיבור מאובטח אבל הוא לא והם לא מוכנים לעשות כלום בנוגע לזה... תודה.

• 16 תגובות
    • 8.6k צפיות
  2. שלום האם אפשר לבטל את חומת האש של הראוטר שאני לא יצטרך לפתוח פורטים בכלל? זה הראוטר שלי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 של חברת Edimax

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  3. שלום. רכשתי דומיין דרך Google Apps. אתם יודעים, בשביל המייל - כך שכל המיילים מגיעים ל .com הרכישה נעשתה על ידי גוגל, והם בחרו ב GoDaddy. השאלה שלי: האם אני יכול לאכלס אתר על אותו שם דומיין? עזרתכם חשובה תודה רבה!

4. Started by RobiNooB,

אם כן אשמח לאחד חינמי שעובד עם KEEP2SHARE.CC תודה !! (לRG ו UPLOAD יש לי)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אם כתבתי קובץ טקסט על המחשב שלי שמחובר לרשת של כמה מחשבים ושלחתי אותו במייל באינטרנט מחוץ לרשת ומהמחשב מחוץ לרשת שלחתי אותו במייל אינטרנט למחשב אחר בתוך הרשת האם ניתן לדעת מאיזה מחשב הקובץ נכתב? כמו שניתן לראות מתי הקובץ נוצר, האם יש לו עוד דברים שיכולים להעיד על ידי מי הוא נכתב? מאיזה אי פי ברשת הוא נשלח? משהו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם ניתן לדרוש סיסמה בהתחברות לרכזת רשת? ארון התקשורת שלי מחוץ לבית ואני רוצה להמנע מכל מיני בעיות שעלולות להגרם מכך. לנעול את הארון זה פתרון שלא מתאים לי.... תודה רבה! שאלה נוספת: האם ניתן להשתלט על מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר/רכזת? האם קיים בכלל קשר בין המחשבים או שלכל אחד "נתיב משלו" בלי קשר לשאר הנתיבים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית בבית אך אני בבעיה קטנה מחשב אחד בבית של אחותי אשר יש לו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס לא מתקשר טוב עם הראוטר האלחוטי 3COM כנראה בגלל שיש באמצע הבית ממ"ד שפוגע בקליטה השאלה שלי האם יש דרך למנוע את השיבוש הזה או איכשהו לשפר את הקשר כי זה ממש מציק(עד שמתחבר האינטרנט וגם אז הקשר נמוך מאוד) לכרטיס רשת האלחוטי מתחברת אנטנה עם חוט באורך ממש קטן האם יש דרך ,האם זה אפשרי להאריך את החוט הזה לעוד כמה מטרים? אם לא אני אשמח לשמוע דרכי פעולה אחרים לפיתרון הבעיה בתודה מראש אסף

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kyury,

שלום, אני מעוניין לקנות בחול את המכשיר Asus RT-N66U אבל אתמול קראתי איזה כתבה שיש בעיה עם רשימת התדרים שבה המכשיר עובד: http://technation.themarker.com/communication/1.1824569 האם מישהו מכיר את הנושא? האם לא יתנו לי להכניס את המכשיר לארץ? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by puNani,

הצלחתי לחבר את שני המחשבים שבביתי ברשת. (שניהם מחוברים להאב והוא מחובר לקופסה החיצונית, כאשר המחשב שלי מתחבר אוטומטית ואילו המחשב של אחוית מתחבר דרכו.) האם ניתן איכשהו להגביל את כמות הBANDWITH שאני נותן למחשב השני? למשל להגביל את מהירות ההורדה שלה ל 20 ואת ההעלאה ל2? מישהו מכיר אולי תוכנה שעושה זאת?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי נתב של די-לינק 604 ויש לי רוחב פס של 2 מגה (מודם ECI 312+) נכון לעכשיו יש לי שני מחשבים שמחוברים אל הנתב והנתב מחובר אל המודם של בזק. יש מצב לעשות מגבלת הורדה שזה יצא ככה רוחב פס של חצי מגה במחשב של אחי ורוחב פס של מגה וחצי במחשב שלי ???

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. האם ניתן בצורה כלשהיא להגביל את רוחב הפס שמשתמש המחובר לרוואטר יכול לקבל ?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. שלום חברים, לאחרונה אני נאלץ להעדר מהבית לזמנים ממושכים ואין לי מושג מה קורה בבית. הילדים שלי (קטנים אבל כבר יודעים לגלוש) מחוברים לסדרות שלהם שעות. כל אחד עם האייפד שלו גולשים שעות. (אני לא רוצה לחשוב מה הם יכולים עוד לראות) אני חייב להתחיל ולהגביל אותם בשעות גלישה. האם ניתן לעשות זאת דרך הרוואטר ( NETGEAR VGN 2610 ) אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי כי אחרת אני מאבד שליטה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by chmmr,

ברשת כבר קיים router , האם ניתן לחבר router נוסף (linksys wrt54g לצורך העניין) שישמש רק כ switch (חוטי+אל חוטי) ? אם כן איזה הגדרות צריך לבצע ב wrt54g ואיך לחבר אותו ל router הקיים (בחיבור ה wan או לאחד ה lan-ים ?)

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  14. ראיתי שיש ל-HOTBOX שני חיבורי USB בצד. האם ניתן לחבר דרכם אנטנה אלחוטית? בגלל שה-HOTBOX מגביל אותי בתווך.

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  15. היי הקמתי אתר בWIX.COM. לצערי הם עדיין לא מאפשרים הוספת HTML. האם יש לי אפשרות להוסיף מונה כניסות לאתר שלא מאפשר הוספת HTML? אולי מונה כניסות חיצוני (יש דבר כזה בכלל?)????

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by URON,

כשעברתי לתשתית בזק (15 מגה) הטכנאי חיבר לי נתב d-link n 2760u e1 וכיום אני משלם עליו דמי שכירות חודשית ,ושאלתי האם אני יכול להחזיר להם אותו ולקנות בשוק מודם שווה ערך (לא זקוק לנתב) ,ולחסוך דמי שכירות? ואם כן , אז על זה מודמים אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום חבר שלי קנה את המוצר הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 אני יודע שזה לא משתלם כלכלית אבל האם לאחר שמגדירים את המוצר כרפיטר ניתן לחבר מחשב בכבל ולגלוש? או שהמטרה של המוצר הזה הוא רק להגדיל את הכיסוי של רשת אלחוטית קיימת? מישהו יודע על זה? האם מספיק להגדיר לפי ההוראות את המוצר כרפיטר בלבד? תודה ועוד דבר האם מספיק לי רק מפתח הWPA וSSID והMAC ADREES או שצריך גם להגדיר משהו בראוטר המקורי במידה ואני רוצה להשתמש בו למטרה שהדגשתי?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  18. לנמען אחר? (forward) (ולא להכנס להודעה הודעה ולעשות לה "העבר לנמען אחר")

19. המחשב נייח שלי התקלקל לכמה זמן ועבדתי עם הלפטופ. עכשיו אני צריך להעביר נתונים מהלפטופ לנייח - האם זה אפשרי דרך הרשת? יש בין המחשבים רשת - מחשב נייד עם רשת אלחוטית והמחשב נייח מחובר לנתב של בזק DLINK במחשב נייד אני מזהה את הנייח ויכול להעביר נתונים אך במחשב נייח איני יכול לקלוט את הנייד... האם זה בגלל שעליי לחבר פיזית עם כבל את הנייד לנייח או משהו בהגדרות אינו נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. מדובר בראוטר הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833150125 האם ניתן להשיג אותו בארץ ? לא מצאתי בכלל... אם אני מביא אותו עם מישהו מחו"ל האם הוא יתקע במכס עקב צורך באישורים מיוחדים ? אשמח לכל תשובה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי שני ראוטרים בבית, האחד שבשימוש הוא הסימנס השחור שמקבלים מבזק והשני הוא הedimax br-6204wg. אני משתמש כרגע בסימנס והבעיה שבחדרים מרוחקים בקושי יש קליטה. הבנתי שעם הedimax br-6204wg ניתן להשתמש בו בתור סוג של אקסס פוינט עם משהו שנקרה VPN או IPSec... אני לא ממש מבין בזה, אבל מה שהיתי רוצה לעשות זה לחבר את הedimax במקום טוב באמצע ושהוא יוכל להגדיל את האות האלחוטי. ניתן לעשות דבר כזה? ואם כן יש איפשהו הסברים איך עושים את זה? תודה רבה מראש.

• 20 תגובות
    • 18.4k צפיות
  22. האם חיבור מגדיל נוסף יעבוד? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by solet,

כלומר שני מחשבים עם שני מודמים אשר מתחברים שניהם לאותו מספר טלפון וגולשים דרכו בADSL - וכמובן שלא תיהיה בעיה לשניהם לגלוש ביחד. אם יש אפילו הפניה למאמר-זה יהיה מעולה תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by yosi-m,

האם ניתן להקים רשת בין מחשבים ע"י חיבור כבל paraller שמחובר ליציאות ה LPT1 שלהם ??? והאם זה יתפקד כמו רשת רגילה ?? ואם לא אז מה אני יכול לעשות עם "רשת" כזאת ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.