רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי NGN, תשתית של 10 מגה וקיבלתי מבזק לפני הרבה זמן מודם של ROTAL דגם RTA1320a מה אתם אומרים על המודם הזה? האם יש מודמים יותר טובים ממנו? והאם מודם אחר שיותר טוב ממנו משפיע על הlatency לטובה? אני יודע שתמיד היו מודמים מחברות מסוימות שאמרו עליהם שהם מגמגמים ולא טובים...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן אני תמיד היסטרי בכל הנוגע לעידכונים אולם שמעתי שעדכון הנתב יכול ליצור בעיה? אם לא היכן אוכל להוריד את העדכון?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
הורדתי את הפאטצ' שמאפשר את שינוי מספר החיבורים, על כמה ממולץ לשים 50 או 100 ? והאם זה יכול להרוס את האינטרנט או משהו ? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ברשותי לינקסיס 4200 עם tomato קיימת אפשרות לאתחול אוטומטי של הנתב אני מחובר ב 100 מגה הוט ברור לי שאחת לכמה זמן צריך לאתחל את הנתב בדומה למחשב מה אתם ממליצים ? לאיזה תדירות לתכנת את האתחול ?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום , אני לפני רכישת ראוטר 1G שישמש לניתוב בין שלושה HTPC ,כולל תכני HD בין היתר. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות להעביר תכנים מהמחשב הביתי לשלושת ה HTPC . כרטיס הרשת הוא מסוג Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)אז בעצם ב1G הכרטיס רשת תומך לגבי התקן האלחיטי אני לא יודע . תשתית האינטרנט בבית היא של הוט ,אשתמש במודם SB4200 - למען הסר ספק (אני כמעט בטוח שאין קשר בין מודם לתמיכה בתקן N) האם המודם יכל להוות מכשול כלשהו עבור החיבור האלחוטי ? הראוטר שאני רוצה לקנות הוא TP LINK 1043ND גרסה 2 (הכחול ) - מחיפוש בפורום ,ראיתי שהוא מומלץ עבור המשתמש הביתי האם הדבר נכון גם כאשר נעשה שימוש לצורך צפייה והזרמה של תכנים שונים מהרשת כולל HD ותלת מימד ? …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני עומד לפני רכישה של הנתב האלחוטי 3CRWER100-75 מבית 3com. עכשיו ראיתי ב user manual שלהם שמחשב אחד חייב להיות מחובר אל הנתב; http://support.3com.com/infodeli/tools/wireless/3crwer10075/3CRWER100-75_User-Guide.pdf האם זה אכן המצב ? או שמא לא הבנתי נכון.. ? תודה לכולכם !
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מחשב שמחובר קווית לאינטרנט ויש בו כרטיס רשת אלחוטית, יכול לשדר אינטרנט למחשב אחר שיש לו כרטיס רשת אלחוטי ? מקווה שהשאלה ברורה... :nutty:
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים. אחד חדש מאוד, ואחד ישן מאוד (פנטיום 2 - 300 MHZ)שניהם מחוברים לראוטר אלחוטי, המחשב החדש מחובר בכבל לראוטר,והמחשב הישן מחובר ע"י כרטיס רשת ל PCI. יש לי ראוטר של EDIMAX וגם הכרטיס רשת במחשב הישן הוא של EDIMAX. האינטרנט שלי הוא במהירות של 750, ואני מחובר לבזק בינלאומי עם התשתית של הוט. הייתי רוצה לדעת האם יש לי אפשרות להעלות את מהירות הגלישה (1.5 או 2) בלי הפרעה ובעיה?? אני שואל כיוון שבבזק בינלאומי אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל המחשב הישן. האם יש משהו לעשות בנידון מלבד להחליף מחשב (את הישן). תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הוטבוקס שפועל על תקן N, אם יש כמה מחשבים שמחוברים לנתב בתקן N, אבל מחשב כלשהו מחובר אליו עם כרטיס בתקן G, זה מוריד את כל הרשת לתקן G? קראתי את זה איפשהו וזה קצת בלבל אותי. לי הגיוני שכל מחשב יגלוש לפי הביצועים של הכרטיס רשת שלו..
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חבר שלי שיש לו "יס" אמר לי שהוא עושה אינטרנט מהיר בכבלים, האם זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בחב' איחסון אתרים .securehost.co.il/hosting.php איך השירות שלהם? הזמינות? נפילות? אשמח לשמוע. המחירים שלהם דוקא טובים, וראיתי שיש להם גיבויים בשרתים חיצוניים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני לא מצליח להוריד טורנטים מאתרים גדולים וידועים, גם אם מדובר בטורנטים עם מספר עצום של סידרים. זה תקוע לי בד"כ על 10KB כאשר המקסימום שהגעתי הוא 100KBS האם מישהו יודע על חסימה שנעשתה מהספקית\תשתית? זה מתחיל לעצבן אותי. עד עכשיו הנחתי שזה בגלל עומס. היום אני בטוח שאין עומס. לתוהים - יש לי אינטרנט כבלים 8 מגה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר YOUTUBE אבל הדפדפן מנסה להתחבר לאתר אבל אי אפשר, האם מישהו יודע אם ישנה בעיה באתר הזה?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
012 מציעים ספק+תשתית+ציוד חינם(לשנה) ב89 שקלים. אני עכשיו עם בזק משלם 118 שקלים. 40MB בשני המקרים(100 לא רלוונטי לשכונה שאני גר בה). הציוד של בזק עשה את העבודה השנה. מה שכן אני לא מוכן לשלם 30 שקל יותר על אותו אינטרנט פחות או יותר, במיוחד שאני לא איזה גיימר או משהו כזה. כשאני אומר עשה את העבודה זה אומר שאף אחד, אני או השותפים שלי התלונן במהלך השנה על אינטרנט שלא עובד/איטי או כל דבר אחר. איך הציוד ש012 מספקים, ואיך האינטרנט שלהם? הייתי בכיף קונה ציוד משלי ומתחבר לאקספון, אבל התקציב שלי הוא גג 300 שקלים, ולא ממש מצאתי ראוטר+מודם מתאים.
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב אשר מחובר לסטרימר (מזרים) בסלון, הם מחוברים בכבל רשת וישנה תקשורת בינהם, רציתי לדעת איך אני מגדיר כך שאוכל גם לנצל את החיבור שהעברת קבצים בינהם, אני יודע שישנה אפשרות דרך הגדרת FTP רק שמשום מה זה לא עבד
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יודע את שם שרת הדואר (POP Server) של WALLA וכן את מספר הפורט ? אני מנסה דרך GMAIL להכנס לדואר שלי ב WALLA כדי לשלוף משם דואר אך ללא הצלחה כי אחד או שני הנתונים הללו הם טעות אני ניסיתי את הערכים: POP Server: mail.walla.com Port: 110 וללא הצלחה בתודה מראש SKI FARM
-
- 4 תגובות
- 21.2k צפיות
-
-
שידרגתי את המודם שלי לPRO וכעת אני לא יכול לפתוח שרתי FTP על מחשבי .. האם מישהו יודע כיצד להתגבר על הבעיה הזאת?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
i need to draw diagrams in a browser somthing like mxgraph.. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס - TRENDnet TEW-645UB אני מעוניין בלקנות כרטיס HIGH GAIN שהוא USB אם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע - אשמח גם לקרוא הצעות נוספות לכרטיס עם אנטנה HIGH GAIN מחיר - מאות שקלים (גמיש) תודה מראש, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מודם סלולארי שעובד בחלונות 8 ? תודה לעוזרים אתמול הייתי ב-KSP ושם היו שני דגמים , אחד של TP LINK והשני של ZTE . בקשר ל TP LINK , בדקנו האם הוא מתאים - והוא על הנייר לא מתאים . בקשר ל ZTE - אותו הסיפור . לא מתאים, על הנייר .
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום. בעקבות האטה מסיבית שקיימת ,אצלי בספקית אורנג׳ בהורדות בביטורנט,חשבתי אולי לנסות ולהיות בספקית החדשהfast , שאלתי לי אליכם, 1-האם ההורדות על מקסימום בכל שעות היממה? 2-האם אתם מרוצים? צילצלתי סתם ככה ל-fast לפני מס׳ דקות במכירות ענתה לי איזה אחת, שאלתי אותה תוך כמה זמן אני יחובר? היא ממש לא ידע לענות לי , והעבירה אותי לתמיכה הטכנית , ענה לי איזה בחור עייף חחחח, ואמר לי תוך מס׳ דקות עושה רושם שהם מעממים כמו טריפל c פשוט אין לי אף אלטרנטיבה! ולכן אולי מישהו מחברי הפורום מנוי של fast ויכול לתת לי קצת פרטים. אשמח מאוד . ממתין לתשובה! תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
רשת ביתית שמורכבת שלפטופ ומחשב נייח. אבטחת WEP. כרגע רק הלפטופ שלי (שממנו אני כותב) דולק ולכן צריך להיות רק מישהו אחד ברשת, אבל - http://img52.imageshack.us/img52/4818/crazyed.png מה זה אומר? מישהו נדחף לי לרשת? [הורדתי רק את האייפי] מה הולך פה?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
נגיד שיש לי קליטה טובה והכל סבבה וגם השכן מרשה לי, זה טוב? אפשר להוריד דברים באימיול? משחקי רשת עובדים טוב? יש פינגים נמוכים?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אם כן, באיזה הגדרות (באופן כללי, די ברור שזה תלוי נתב) ולאיזה מטרות.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-