רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ספק- בזב"ל תשתית- הוט מהירות- 12MB עד עכשיו היתי מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן של בזב"ל, אבל הוט החליטו שעדיף להיות מחובר ללא חייגן. (בזמנו הבנתי שחיבור עם חייגן עדיף בגלל ה-PNGN, אבל אולי אני טועה?). אז כרגע אני מחובר בלי חייגן, האם יש לזה משמעות? מה עדיף?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש חבילה שתאפשר לי אפלואד גבוה יותר מהדבר הזה שמציעים לי עכשיו אך אני פשוט לא מוצא
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש יתרון כלשהו בחיבור שני כרטיסים רשת באותו המחשב לאותה הרשת, ללא ביצוע TEAM ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש יתרון כלשהו לראוטר vdsl של בזק על פני מודם vdsl וראוטר סטנדרטי? מה הפתרון העדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש כלי מיוחד שנותן לי אינדיקציה איזה ספק יותר טוב מהשני? כרגע אני באורנ'ג 40mbps/3mbps upload אך יש גם יוזר בזק בינלאומי 40mbps/3mbps upload. פתחתי שרשור דומה לא לפני הרבה זמן אך פרט לכמה לינקים בודדים לא נתנו כלי שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך, ולכן הנחתי לזה. היום בשיחה שלי עם בזק בינלאומי ביקשתי להתנתק והביאו לי חודש מתנה ללא התחייבות הם מאוד מדגישים מאוד את כל עניין ה POWER NGN, שקצת מוזר לי כי היום אני לא מרגיש הבדל . דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מעוניין שכל ההגדרות שיש ל על הSBOX 500Wי יעבור לfortigate 80 האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ל 012.NET יש יתרון כלשהוא על חברות האינטרנט האחרות???
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי את הדגם RTA - 1025W ואני ממש מבסוט עליו ובבזק יש רק אדימקס שאני ממש לא אוהב
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שלכבלים יש את speed.hot.net.il האם יש משהו דומה לבזק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך אתר שבודק אם אני באמת מוגן והפורטים אצלי סגורים... כמו כן, אני צריך לדעת מה החשיבות של פורט פתוח/סגור אצלי... תודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קראתי כמה כתבות ואמרו שעדיף נתב חוטי להמנע מקרינה,אין פריצות,פחות בעיות (אם יש) ויותר מהיר?? זה נכון שיש קרינה?!
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אנשים,כבר לא פעם אחת שקראתי כתבות על כך שספקיות האינטרנט מגבילות את כמות התעבורה החודשית של המשתמש...[במידה ועברת כך וכך GB הורדה בחודש,אנחנו נפנה אליך ונבקש ממך להתנתק או לשלם על חבילה יקרה יותר]...אחד הדברים שהפתיעו אותי היה לגלות שנטויז'ן היא בין החברות הראשונות בארץ שעושות את זה...וכאן גם התעוררה אצלי תהיה,ואולי גם פחד-החודש עברתי מעל ומעבר למה שאני מוריד בדרך כלל...החודש הורדתי בסביבות ה15GB בכולל,והדבר עורר אצלי חששות שנטויז'ן כבר סימנו אותי על המפה שלהם... האם יש פה אנשים שהורידו הרבה וקיבלו אזהרה מספקית האינטרנט? והאם זה באמת נכון או סתם שמועות? או שהם פשוט נטפלים רק ללקוחות מאוד בעייתיים בתחום?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק / ובזק בינלאומי שדרוג ל 20MB במקום 10MB אבל המודם ראוטר של בזק לא תומך ב 20MB אני לא רוצה לקנות מהם מודם ראוטר חדש, כי כולנו יודעים שזה לא באמת בחינם וזה עולה לי הרבה יותר מחדש. עכשיו עשיתי פדיחה קטנה, ובטעות רכשתי רק ראוטר בלי מודם של TP-LINK השאלה שלי זה האם להחזיר אותו ( בתקווה שהחנות תקבל אותו חזרה ? האם לרכוש מודם ? האם מכיוון שבזק נתנו לי 20MB הם צרכים לתת לי מודם שתומך ב 20MB? ללא חיוב ? תודה לכל מי שענה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
יש להוט תקלה איזורית שכל יום אומרים לי שנפתר אבל מיום ראשון שקיבלתי תקין 203 מגה ו 5 מגה אפלוד כל הזמן, הגעתי למצב שהגיע להורדה של 180-150 ו 0.60 העלאה , ומאתמול זה על 30-20 ו 5 מגה העלאה . והיום זה כבר 10 ו 0.02 מגה העלאה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במתגי CISCO האם יש פה מישהו שמבין בהם או מתעסק ביום יום אם המתגים?
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחדשתי באייפון,הבעיה היא שאין לי ראוטר אלחוטי וכבד לי על הכיס לקנות אחד כרגע,רציתי לשאול אם יש איזה מכשיר USB שמסוגל "לקחת" אינטרנט מהמחשב שלי (מחובר עם כבל לראוטר) ולתת לי רשת אלחוטית כדי שאני אוכל לעדכן את האייפון?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שאני אוכל להעביר רשת בצורה הזו בעצם על גבי קווי הבזק שבקירות ביתי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התמונה של הכרטיס רשת בקובץ המצורף.. בקצרה: שדרגתי מהירות מ12 מגה ל40, תשתית בזק ספק הוטנט. המודם של בזק לא עובר את ה20 מגה בוויפי, קווי נותן לי 40 נקי. חיברתי אליו ראוטר שלי שתומך עד 300MB, בנייד מקבל 36MB מרבי, בנייח עם הכרטיס הישן של העד 54MB מקבל 21\22MB גג... רוצה לדעת האם לקנות חדש או שזה משהו אחר. אגב, הנייד היה כ2 מטר מהראוטר ואילו הנייח כ5 מטר אם טיפה קיר ביניהם. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אוקיי אז חשבתי להזמין את הLINKSYS WRT54GL כמו שהמלצתם פה, נראה שאנשים מאוד מרוצים ממנו והוא גם מריץ לינוקס, זה נשמע נחמד. עכשיו יש לי טלפון אלחוטי בבית ושמעתי פעם מזמן שאם הטלפון עובד בתדר 2.4 גיגה (אני עוד צריך לראות באיזה תדר מה שיש *לי* בבית עובד) אז יכול ליהיות מצב שהנתב והטלפון משבשים את הפעילות האחד של השני ... האם מצב כזה יכול להתרחש כיום? אם כן יש לעניין פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חיבור אינטרנט קוי, האם יש DOK שהוא בעצם אינטרנט אלחוטי שמשדר מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נציג תמיכה טכנית של ספק אינטרנט כלשהו אמר לי כי אם התשתית שלי 15 לדוגמא ואני משדרג רק את הספק למהירות 30 או 100, זה יכול לעשות בעיות כמו ניתוקים וכו'. יש משהו בדבריו או שזה שקר מוחלט?
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום החלפתי את הקונקטורים של בכבל רשת שלי שהתיישנו. מדובר בכבל בחיבור ישיר ל HUB עכשיו סידרתי את החוטים הכבל בשני הצדדים באותו סדר של צבעים. אבל משום מה המחשב שלי לא יכול להשיג כתובת אייפי מהרואטר. השאלה שלי האם יש לצבעים יש סדר מסויים מוגדר כלומר ירוק צריך להיות בפין 3 וכו ? או שזה לא משנה העיקר ששני הצדדים יהיו באותו סדר ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני עובר לדירה חדשה ומנסה לבחור תשתית וספק אינטרנט. אני מתכנן להשתמש באינטרנט גם להורדות דרך טורנט. חשבתי על מהירות 10M כרגע המבצע הכי משתלם מבחינתי הוא דרך בזק והשאלה שלי היא לגבי הספק. ממה שהבנתי רק במהירות 10M ומעלה מחוברים לרשת ה - NGN ורק בזק בין לאומי אומרים שהם עובדים עם זה. מצד שני הבנתי שבזק בין לאומי מגבילים טורנט. השאלה היא אם שווה בגלל NGN הזה לקחת את בזק לאומי? בכלל מרגישים את הבדל? תודה רבה רועי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי דיסק USB המחובר למזרימדיה. אבל מהירות העברת הקבצים אליו דרך הרשת החוטית איטית. אני מעוניין לחבר ישירות את דיסק ה USB לרשת. האם יש מתאם שיתחבר אליו דיסק ה USB שיהפוך אותו לדיסק רשת חוטי ושהמזרימדיה יוכל לתקשר איתו ולהזרים ממנו מדיה?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש נתב אלחוטי + מודם בנוי במכשיר אחד? אני צריך לקנות אחד כזה לחבר שלי ADSL. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-