עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כעט לא הצלחתי לגלוש דרך 013. היו לי ניתוקים כל 5 דקות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הכוונה שלי אם הכבל הזה יכול לשמש כ pclink בין מחשבים לעביר קבצים אני מדבר על הכבל שהסורק מחובר למחשב יש לו הרי זכר בשני הצדדים.. השאלה אבל איזה קצרים יש בתוכנו תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  3. לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן ולא שמעתי את הדעות של בעלי הכבלים לאחר תקופה מסויימת

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. EDIMAX EW-7128G

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Oranili,

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by yanivnn,

שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי חיבור USB של ALFA לאחרונה הרבה פעמים החיבור מנתנק כאילו הכרטיס רשת נכבה לזמן מה ואין חיבורים ולאחר זמן מה הוא שוב נדלק ויש חיבור. חשבתי אולי בעיה בדברייבר הסרתי והתקנתי אחד מעודכן יותר אבל עדיין הבעיה בעינה... יש דרך לוודאות האם הבעיה בכרטיס? {יש רעש בזמן הניתוק כמו של הוצאת חומרה וכן בחיבור {כמו הוצאת חיבור USB והכנסה} בברכה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. הנושא שלי ירד כבר לעמוד הבא אז לא הקפצתי אותו, אבל מי שזוכר התעניינתי בראוטר שתומך במהירות של 100 מגה. וובכן, בסוף ירדנו ל30 מגה אחרי שהסתבר שנטוויז'ן שיחקו איתנו ועשו לנו שטויות ולבסוף עברנו לבזק. בכל מקרה, מבזק קיבלנו את הראוטר-מודם netgear VVG2000 והבנתי שהוא ראוטר בעייתי? איזה הגדרות כדאי לי לעשות איתו כדי שלא יעשה לי בעיות? ויש לי את הכרטיס רשת EW-7128g שמשרת אותי כבר כמה שנים טובות, מעולם לא סבלתי מניתוקים ולרוב תמיד קיבלתי 100% מהמהירות אינטרנט שלנו, אבל עכשיו עם הראוטר החדש כשאני בודק במחשבים אחרים שמחוברים אליו ישירות כולם מקבלים את מלוא המהירות 30 מגה בעוד שאני מסיבה כלשהי לא מצליח לעבור את המחסום ה20 מגה. החברה לא הוציאה דרייבר חדש לכרטיס כבר שלוש שנים, ולמעשה …

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  8. מישהו בכלל הצליח להגיע קרוב ל100? אני מגיע ל65 וגם אצל ההורים של אשתי זה אותו הדבר . בכלל בדקתי באתר של dlink ורשום שם בבירור שה 6740U מגיע עד מהירות 80mbps. זאת לא הטעית הציבור אם אף אחד לא מצליח להגיע ל100 גם אם הוא ירצה? הnetgear מגיע ל100 מגה? להורים של אשתי יש כרגע netgear והם מקבלים 65 בדיוק כמוני והם הרבה יותר קרובים לארון של בזק ממני. אני יודע שבגלל שהנתבים לא תומכים בgbps אז אי אפשר באמת להגיע ל100 אבל האם מישהו הגיע ל90?! . בהוט אני יודע שכולם מגיעים ל102~ . 65 זה הרבה אבל היה יותר הגיוני להגדיר את החבילה כtop 80 או משהו כזה.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by eyal,

אני מעוניין להתחבר לADSL וראיתי הצעה של בזק שניראת לי משתלמת: לקנות מודם USB ב400 ש"ח, לשלם 100 ש"ח דמי התחברות, ואז 100 ש"ח לחודש בלי התחיבות בלי כלום. השאלה היא איך מתפקד מודם USB ואם הוא מתאים למחשב? והאם כדי לחכות שהכבלים ישתפרו. ??? מת כבר לADSL אייל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אם אני עובד לפי המדריך הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=62728;start=msg416340#msg416340 האם במחשב שיש לו 98 נוכל לגלוש מתוכו באינטרנט אך המודם מחובר דרך המחשב בעל XP? בתודה מרא לעוזרים

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by hagay21,

אוקי המדריך הזה ילמד אתכם איך לעושת שהיה לכם גלישה מהירה גם איימול מהיר וגם קאזה מהירה!!! והכל בטריק אחד פשוט!! מצרכים: מברג קטן אוקי דבר ראשון יש לציין שהמדרך עובד רק על מודם של WOW [לא שווה לנסות את זה על מודם אחר] אוקי פותחים את המודם של WOW עם הבורג יש 2 פרגים פותחים את המודם בזהירות!!!!! הרבה זהירות!!! פותחים אותו לגמרי ואת 2 החלקים האפורים שמים בצד עכשיו חפשו על השדה הירוק כמו כפתור קטן שאפשר להזיז עכשיו תסתכלו טוב טוב טוב !!! כתוב בצד אחד: OFF בעמצה כתוב: +ON ובד השני כתוב FULL עכשיו הכפתור שלכם בתוח נמצע בין OFF לבין NO+ לדוגמה: ___________________ FULL +NO | OFF איפה שיש קן כזה | שם נמצא הכפתור שלכם .. הזיזו בעדינות את הכפתור ל FULL ואחרי שהזזתם את הכ…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  12. שלום. לא מזמן שדרגתי לחבילת 2 מגה בנטויז'ן ב-ADSL מה שקורה שאני אף פעם לא מגיע ל-200-240 כלומר השיא זה 185~ עד כמה שאני יודע המגבלה של 2 מגה היא 250KBPS...בקיצור היום בבוקר פתחתי את הביטורנט קובץ עם 40 סידרים בלבד ו-6 ליצ'רים ולמרבה הפלא אני מוריד על 230+- עכשיו אני מגיע הביתה מוריד קובץ אחר עם 315 סידרים! ו-25 ליצ'רים אבל מוריד רק על 110..עריכה: אני רואה עכשיו שלקובץ יש כ-2000 סידרים וכ-900 ליצ'רים...פשוט הייתי מחובר רק ל-315 ו-25 וככה זה תמיד בשעות האלה לא משנה מהטראקר הכי טוב שקיים עם 60 סידרים ו-4 ליצ'רים אני לא עובר את ה-160 וזה ממש מעצבן כי למהירויות האלה הגעתי גם שהייתי ב-1.5 מגה אגב חבר שלי מגיע עם 5 מגה מאותו הטראקר לכ-350-450 אני אחרי שהצגתי את הבעיה אני מקו…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. Started by Zadu,

יש לי 15MB של בזק בינלאומי ואני מוריד על 1.2mb האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי בדקתי במספר אתרים כמו DSLREPORT.COM ובכולם יצא לי 500K בערך DOWNLOAD ו150K UPLOAD שאלתי היא האם האתרים האלה באמת משקפים את התעבורה לשרתים בארה"ב?

15. הציעו לי מבזק מודם ראוטר אלחוטי אני רוצה לחבר אותו לראוטר הקיים שלי בכל רשת האם המכשיר הנ"ל יכול לשמש רק כ-AP?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by omerha,

שלום חברים שאלה לצורך מעבר מבזק לספק באנדל אחר. האם המודם הזה יעבוד בארץ ZyXEL P-871M VDSL2 Modem ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מספר הדגם הוא (לקחתי אותו ישירות מהמודם) 3EC18604BC תודה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ruler,

אחרי מה שעברתי אני חושב שכן : היום בצהריים התחלתי לגלוש להנאתי כשלפתע האינטרנט התחיל לזחול באיטיות מזויעה, נגעתי במודם והוא היה ממש רותח אז החלטתי לשים מאוורר קטן (לא של מחשב אלא מאוורר שולחני) מול המודם והשארתי אותו פועל לכמה דקות.אחרי זה שוב ניסיתי לגלוש והאינטרנט התחיל לפעול בצורה נורמלית . אז מה דעתכם ,המודם מושפע מהטמפ' או שלא?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  19. בזק מציעה את אתר השירות העצמי שלה עם מחירים של 69 שקל ל 15 מגה, 110 ל-100 מגה, ו-85 שקל ל-40 מגה. https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=16&locations=32&locations=64 רציתי לדעת אם זה המחירים הכי נמוכים שאפשר לקבל מהחברה, או שאם מתקשרים אפשר לקבל הנחות יותר טובות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המפרט שלי: הוא מחשב כבן 5 שנים בערך. אני רוצה ככול הנראה לעשות 200 מגה ורציתי לדעת האם הוא יכול להריץ 200 מגה אינטרנט מלבד 100. מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. אני יודע שיהיה הבדל גדול בהורדות. אבל מה עם הגלישה הסטנדרטית? האם ההבדל מורגש? אני מניח שהאתרים לא יעלו פי2-3 יותר מהר, כי חלק גדול מזמן העלייה נובע מפיענוח המידע ע"י הדפדפן.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by cupidil,

הי, תשתית הכבלים בבית מחוברת בארון תקשורת על ידי מפצל של YES/HOT. יש לי בבית טריפל של סלקום. הנתב והמחשב בממד, והטלוויזיה בסלון. הם מחוברים דרך תשתית הכבלים על ידי מתאם Ethernet to Coax MoCA של סלקום. מדגם EoC699E9. המקום היחיד שמצאתי מידע עליו - http://www.twsz.com/en/product/111/401.html. אני רוצה להוסיף נקודה בחדר נוסף עבור סטרימר. חשבתי להזמין מאמזון את "Actiontec Ethernet over Coax Adapter Kit for Homes without MoCA Routers ECB2500CK01 " https://www.amazon.com/Actiontec-Ethernet-Adapter-without-Routers/dp/B008EQ4BQG. כרגע במבצע 120$ עד הבית לזוג (אני בטוח שאמצא בעתיד עוד חדר שאוסיף בו נקודה). מה דעתכם? זה יעבוד?

23. Started by Lmagus,

זה התוצאות שיש לי בTRACERT, דיברתי עם הנציג של בזק בנלאומי, והוא טען שאין שום קשר לשרתים שלהם מכיוון שבסוף הTRACERT אני מקבל פינג טוב. זה נכון?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש ברשותי את הנתב הבא TP-LINK TL-WR841N והיום שדרגתי ל100מגה של הוט, נאמר לי כי אני חייב לשדרג להוטבוקס על מנת להנות מה100 מגה וכי הנתב שברשותי אינו תומך, קיבלתי את ההוטבוקס והתקנה בחינם, הדאגה היחידה שיש לי היא שהבנתי שיש בעיות רבות עם ההוט בוקס הנוכחי ואנשים מעדיפים להשאר עם נתבים. האם הנתב שלי תומך ב100מגה ? יש לי מה לדאוג לגבי שדרוג להוט בוקס? קישור לנתב באתר של הוט: http://www.hot.net.il/heb/business/internet/wirless/modem/article,64/ תודה מראש בן.

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. 1.הנתב "BR-6524N" יכול לשמש כתחנת AP לנתב הזה "TL-WR1043ND"?? 2.האם עדיף לחבר אותו בחיבור חוטי/אל חוטי?? 3.האם אפשר לחבר את התחנת AP בחיבור חוטי ואל חוטי ביחד(וזה יגדיל את רוחב השידור מכיוון שבאל חוטי לבד המהירות יורדת בחצי)?? 4.האם כמה חיבורים מהנתב "TL-WR1043ND" לתחנת AP (שהיא-BR-6524N) יגדיל את גודל החיבור(במקום 100MB בחיבור אחד יהיה 300MB בשלוש חיבורים)?? ה"BR-6524N" תומך מחיבור קווי של 100MB וה"TL-WR1043ND" תומך ב1GB

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.