עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כבר יומיים שפתאום טורנטים בשעות הערב המאוחרות יורדים מהר, ופתאום יש עשרות connection-ים שוב (בניגוד לעד 10 חיבורים, כמו שהיה בחודשים האחרונים). האם מישהו יכול לאשר או להכחיש? (ASDL, בב"ל, 2.5MBIT, אזור קריות)

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  2. אני גולשת בשעות הפנאי שלי בעבודה דרך הראוטר שנמצא שם ועד שהנייד מצליח להתחבר לראוטר לוקח לפעמים גם 10 דקות (הוא רושם לי מייבא כתובת רשת) הבנתי שמקור הבעיה זה שהאות חלש ושמה שיכול לפתור את הבעיה זה בוסטר שיגביר את האות. האם זה באמת מה שיפתור לי את הבעיה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ערב טוב לכולם. בעקרון השאלה בכותרת. שמתי לב שבזמן האחרון ביטורנט התחיל להוריד אצלי לאט מבדר"כ , בקושי עבר את ה 100 בכל ההורדות ביחד. פעם היה עובר את ה200 בכל הורדה. ניסיתי לאפס את הראוטר, וגם את המודם. ועדיין נשאר ללא שינוי. מה שנשאר לחשוב שהפורטים חסומים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כי בזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב ההעלאה... מישהו יודע ?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  5. מכיוון שהורדות במטורט די זוחלות אצל הספקיות שלנו שמבטיחות לנו חבילות עד X MB ולא X MB אז אני מוריד קבצים ב HTTP כשאני צריך משהו מהר ומכיוון שאני קמצן מכדי לשלם עבור חשבון ב RAPIDSHARE אני עושה זה אתה זה בשיטה הישנה והטובה הורדה ניתוק התחברות הורדה וכן הלאה ... בשבוע האחרון שמתי לב למשהו חדש, מעכשיו נראה שאצל בזק בין לאומי ניתוק =/= קבלת IP חדש כמו שזה היה מאז ומעולם מעכשיו בשביל לקבל IP חדש צריך לרוב להתנתק להתחבר פעמים יש עוד מישהו שנתקל בזה ??

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  6. שלום לכולם לאחרונה לא הצלחתי להכנס לאתר כתוביות בשם סאבסנטר Subscenter.org כשאני מתחבר דרך השכנים שכנראה אין להם בזק בינלאומי אני מצליח להכנס לאתר בהתחלה חשבתי שזה רק אצלי אבל כשניסיתי להכנס אצל אחרים שיש להם בזק בינלאומי גם לא הצלחתי להכנס לאתר אשמח לשמוע אם גם אחרים עם אותו חיבור לא הצליחו ומה אתם חושבים

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. עד לא מזמן (שבועיים+) הייתי מקבל בחבילת TOP100MB/s מהירות שבסביבות ה- 90MB/s. נתוני הסנכרון שלי לא השתנו (בסביבות ה- 95MB/s+, שאמורים לתת בפועל כ- 86MB/s+). אבל כשאני בודק את המהירות בבזק (הבדיקה הרגילה וכן @1), אני לא מקבל יותר מ- 60MB/s "המובטחים", לרוב זה סביב ה- 55MB/s (הנציג גמגם לי שזה בסדר מבחינת בזק, השתקתי אותו לפני שהוא סיים את המשפט). בדקתי אצל מספר חברים, אצל כולם המצב דומה, מה קורה אצלכם (מנויי TOP100) האם גם אצלכם המהירות היא כ- 60MB/s ? בדיקה באתר בזק - http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx עדכון... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540735.msg4615241#msg4615241

• 48 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. מזה שבוע שיש לי timeout בשעות הבוקר\יום בכל דבר שדורש אינטרנט, שיחה עם תמיכה של הספק (אקספון) לא עזרה, מבחינתו הכל מצויין ואין תשובה, מעבר ספק ל ccc גם לא עזר, מתישהו בין הבוקר לצהרים מידי יום החיבור הופך למינימום האפשרי, בלתי סביר לגלישה\עבודה, ובשעות הלילה הכל עובד מצויין כאילו הסתדר, החלפתי את כל הציוד כדי לאמת שהבעיה לא אצלי... עוד מישהו חווה את זה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Haflo,

לאחרונה אני נתקל בתופעה מאוד מוזרה, יש ברשותי שני חיבורי אינטרנט מהיר: 1 - כבלים, אינטרנט זהב, מודם מוטורולה 2 - ADSL, 012, מודם ECI עד היום הייתי מחבר את אחד המחשבים לאינטרנט בחיבור ישיר למודם הכבלים ומשתמש ב-eMule להורדה, ומדיי פעם הייתי מחבר את המחשב הזה למודם ADSL. היום כל חיבור של מחשב ההורדות שלי לאינטרנט דרך חיבור ה-ADSL ושימוש ב-eMule לפרק זמן של למעלה משעה, מודם ה-ADSL מתנתק ונורה אדומה נדלקת בו. התופעה הזאת מתרחשת אך ורק שאני משתמש ב-eMule, אם המחשב מחובר דרך המודם וסתם מוריד קבצים או שאני גולש בו זה לא קורה.... בחיבור הכבלים אני לא נתקל בזה. למישהו כבר קרתה התופעה הזאת??? האם בזק מנסה למנוע ממני שימוש ב-eMule???

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. מחוברים אצלי בבית שני קווים, קו A וקו B לצורך העניין. לקו A מחוברים מכשירי הטלפון+ADSL, ולקו B מחובר הפקס+טלפון אחד שמחובר לשני הקווים. כשאני מנסה לחבר את המודם לקו B נורת הLine ממשיכה להבהב. בדקתי את כל המפצלים, נתקתי, מה שלא עשיתי, היא עדיין הבהבה. כשהחזרתי לקו A היא דלקה. השאלה היא כזאת - האם יכול להיות שבזק "קבעה" את זה? שאני אוכל להתחבר רק מקו A הכוונה. אם כן, האם יסכימו לשנות? אם לא, מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  11. יש לי חבילת 750 עם התחייבות לשנה , אני משלם 60 ש"ח לחודש היום ללקוחות חדשים הם משווקים 1.5 באותו מחיר לדעתכם המונופול הזה יסכים לשדרג?

12. נתחיל מזה שיש לי מהירות גלישה של 12 מגה דרך בזק בינ"ל והתשתית היא של HOT. כעת אתאר לכם את התופעה שאני שם לב אליה ותגידו לי אם זה נראה לכם מוכר: אני פותח קליפ מסויים כלשהו ב-YouTube, בד"כ קליפ באיכות HD של 720p/1080p (כלומר קליפ "כבד"). עכשיו בערך ב-10 השניות הראשונות הקליפ מתחיל לעלות במהירות אשר קרובה מאוד למהירות המקסימום של החיבור שלי (בין 1.1 ל-1.3 מגהבייט/שנייה), אבל מיד לאחר מכן המהירות פתאום צונחת באופן קיצוני ולכל אורך המשך הטעינה של הקליפ אף פעם לא עוברת את הסף של ה-100KB/s. שמתי לב לתופעה הזאת בכ"כ הרבה קליפים שזה כבר מזמן לא בגדר צירוף מקרים. בד"כ בסופי שבוע התופעה הזאת הרבה יותר נפוצה. עכשיו כמובן שבעת הורדה מאתרים מסויימים, ובעיקר אתרים מחו"ל אי אפשר לצפו…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. יש לי ראוטר VVG2000 נוראי מבזק כבר כמה שנים, ולמרות שהוא כזה איטי ומתנתק כל הזמן לא טרחתי להתקשר לבזק. עכשיו כבר לגמרי נמאס. האם יש להם כרגע ראוטר נורמאלי שאפשר לבקש בתור תחליף?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Orillion,

מצטער אם השאלה נשאלה כבר, לא מצאתי תשובה עדכנית בפורום. האם בזק עדיין מספקים רק מודם/נתב משולב למהירויות 20 מגה ומעלה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. תגידו האם בזק מתכננת מתישהו להוריד את המחירים המופקרים של הה adsl ? וגם האם היא מתכננת לעלות את מהירות ה upload שהיא נורא איטית ! ?

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by 6600GT,

האם בזק עובדים עליי? לפורום שלום , מזה חצי שנה אני גולש במהירות 5 מגה... החל משלשום בבוקר הנורית סנכרון של המודם עם הקו טלפון לא היתה יציבה והתחילה להנתק באופן קבוע ולהתחבר אחרי כמה שניות שוב. התקשרתי לתמיכה של בזק שאמרו לי שהנתונים של הקו שלי לא טובים, ושלחו לי טכנאי... הטכנאי מתקשר אליי שעתיים אחרי אומר לי ככה:"תקשיב אתה תושב צפון תל אביב, צפון תל אביב רחוקה מאוד מהמרכזיה הראשית שלנו לכן למהירות 5 מגה יש כל הזמן ניתוקים בקו" ושאמרתי לו שאני גולש במהירות הזאת כבר חצי שנה בלי אף בעיה אחת הוא ענה לי :"זה נס" אמרתי לו שזה לא מעניין אותי ושיבדוק לי את זה , הוא דיבר עם המנהל עבודה שלו והגיע אליי הביתה בדק את הקו ואמר לי שהוא נותן לי את המודם החזק ביותר שיש להם כרגע(שנותנים בד…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. האם בחיבור הכבלים אוכל לראות טלויזיה אנלוגית בבית? או שיש חסימה כל שהיא? תודה, יהודה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שמתי לב אתמול כאשר אני מחבר את המודם לראוטר אני מקבל כתובת IP מסויימת וכשאני מחבר למכשיר אחר לדוגמה חיברתי אותו לכרטיס רשת מסויים קיבלתי כתובת אחרת קבועה לכרטיס הזה אותו דבר לכרטיס רשת אחר. כלומר לכל כתובת MAC היה כל הזמן אותו IP האם ככה עובדת השיטה של חיוג קבוע ? זאת אומרת שאם אני משנה את כתובת ה MAC של ה ROUTER ישתנה לי ה IP ? הבעיה שאם אני עושה CLOE MAC על הרואטר LEVEL ONE FBR1418TX הוא כבר לא מצליח להתחבר יותר לאינטרנט. יש למישהו שיטה אחרת לשנות את כתובת ה MAC של הראוטר בפשטות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אם כרגע יש לי חיבור ללא חייגן ל-013 ויש לי גם חשבון ב 014, האם אני יכול בכל זאת להתחבר לחשבון ב 014 ? (לא מצאתי על חומר בחיפוש)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, לניהול עסק: - מחשב "ראשי" מחזיק מסד נתונים.. - מחשב "משני" ניגש גם הוא למסד הנתונים (כמובן בתנאי שהראשי דלוק).. - שני המחשבים אמורים להיות מחוברים לאינטרנט.. - ומדפסת (רשת) משותפת לשניהם.. - אני מעוניין בתקשורת מהירה (1Gb) ואמינה.. [לא יהיה לי אף שימוש ב-WiFi וכל החיווט הוא Cat.6 מסוכך FTP]. ---------------------------------- ההיגיון גורם לי לחשוב על SWITCH (במיוחד שאני לא צריך WiFi בכלל!).. מתג 1Gb שמצאתי עולה יותר מפי 1.5 מנתב 1Gb, מה עוד שלנתב יש FireWall ו-DHCP שיחסוך התערבות המחשב הראשי בגישה לאינטרנט ולמדפסת.. ואולי גם יתרונות נוספים.. הנתב המדובר הוא TL-WR1043ND שלא זר לי (יש לי גם בבית).. ולאור זה שיש לו כל כך הרבה יתרונות אלחוטיים שלא יהיו בשימוש אף…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכם, רציתי לדעת, אם ישנם שני מחשבים עם חלונות 8.1: האם אפשר להגדיר שאחד יוכל להשתלט על השני מתי שירצה, וגם להיפך. בלי לקבל אישור בכל פעם? אם זה משנה, המחשבים נמצאים גם על אותה רשת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. 5662 TCP 5672 UDP 6881 6882 6883 6884 6885 6886 6887 6888 6889 השניים הראשונים בשביל האימיול האחרים בשביל הביטורנט לפי המלצת ליאון נטוורק... השאלה אם בטוח לפתוח אותם או שזה יחשוף אותי לסיכון כלשהו ואיך אני פותח 5662 TCP 5672 UDP אני כותב בTRUST את המספר עצמו של הפורט נכון? מה אומר TCP \ UDP ? תודה.

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by ori-silver,

אני עכשיו הולך להתחבר ל-6 מגה בכבלים,יש אפשרות לעשות שיהיה לי איי פי דינמי?פשוט אני מוריד הרבה מרפידשר ואני צריך שיהיה לי אפשרות להתנתק ולהתחבר ושהאיי פי ישתנה כי אחרת אני צריך לחכות שעתיים בין כל הורדה.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  24. אם יש לי כבלים ואני רוצה לפתוח ftp לדוגמא אז זה אפשרי ? יש ip שאפשר להיכנס אליו?

25. Started by X7-007,

כי הייתי רוצה לעשות כמה בדיקות ולראות כמה מצבים בקשר לנושא, אם זה יעבוד אז יהיה שווה לעשות את זה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.