עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, א. הפקס והטלפונים בביתי מחוברים לשקעים של בזק האם יש אפשרות לעבוד עם השקעים הקיימים של בזק בתשתית הוט? ב. האם בהוט תשתית של 100 מגה היא באמת 100? או שהיא מוגבלת בגלל מרחק מהמרכזייה בדומה לבזק? אגב המרחק שלי מהמרכזייה של בזק הוא 300 מטר ואני מקבל מקסימום של 62 מגה גם לאחר ביקור של שני טכנאים שבדקו את העניין מבחינתם אין מה לעשות. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Jesper,

אני משתמש באינטרנט בכבלים, ורוצה להקים רשת חוטית בין 2 מחשבים. כבר שאלתי פה כמה שאלות בעניין - חשבתי להקים רשת באמצעות SWITCH. עכשיו שמתי לב שלמודם הכבלים שיש לי (של מוטורולה) יש יציאת רשת ויציאת USB. האם אפשר לחבר את כבל הרשת מהמודם למחשב אחד, ואת כבל ה-USB מהמודם למחשב השני, וכך להשתמש במודם כ-SWITCH, או שהדבר לא אפשרי והמודם לא כולל בתוכו SWITCH?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  3. יש לי נתב (אלחוטי) משולב עם מודם של EDIMAX (לא זוכר דגם מדוייק אבל 6024 אני חושב) השאלה היא האם אני יכול לחבר אותו למודם כבלים ושהוא ישמש בנתב בלבד? אני מחובר בכבלים דרך נטויז'ן עם חייגן, אם אני אבקש חיבור קבוע ללא חייגן יש סיכוי שזה יעזור?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  4. אני קרוב ליומיים מנסה להגדיר ראוטר(netgear wgr614) כריפיטר להוטבוקס, אחרי שהבנתי שהוא ישן וזה לא ילך קניתי ראוטר אחר, TPLINK wr941nd הייתי בטוח שגם אוכל לצרוב עליו DDWRT אך נוכחתי לדעת שהגירסא הספציפית הזאת כנראה לא נתמכת. בכל מקרה הצלחתי להגדיר אותו כריפיטר רק כאשר לא הייתה סיסמא\סיסמאת WEP האם ניתן גם כאשר יש אבטחה של WPA2? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. כלומר על קו טלפון אחד,או לחילופין על על תשתית של כבלים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי, יש לי בבית שני מחשבים ניידים. בשניהם תמיכה לחיבור אלחוטי. כל המחשבים מחוברים בראוטר קווי. עקב מגבלות שלא אפרט כעת, ונא לא לשגע אותי בעיניין, אין לי אפשרות לגלוש קווית בסלון. לשם כך יצרתי קישור ad-hoc בין שני המחשבים (אלחוטית). המחשב האחד מחובר קווית (בחדר אחר) ואילו השני מחובר ad-hoc אליו (ממוקם בסלון). כמו כן הגדרתי את המחשב שמחובר קווית ככזה ששאר המחשבים ברשת מתקשרים לאינטרנט דרכו. כל זה ועדיין המחשב השני (זה שלא מחובר קווית אלא ad-hoc בסלון) אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. מה עושים? תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם לגבי יציאה מהתחייבות ל014 ללא תשלום של קנס. כבר כמה חודשים נכבדים, במהלכם אף שידרגתי מהירות אנטרנט מ4Mb ל8Mb, יש לי בעיה קשה של ניתוקים שמתרחשים בעיקר כאשר אני מוריד בכל רוחב הפס. הבעיה לא נפתרה עם שדרוג מהירות האנטרנט ולא עם החלפת ראוטר. הניתוקים התרחשו בכל הרשת ולא רק במחשב שלי, בדיקה זו התבצעה דרך pingים לשרת הפרוקסי של בזב"ל. הבעיה יכולה להגרם גם ע"י התשתית אך הם הריצו את הבדיקות שלהם, שהראו שהקו תקין ושמהם לא היו לי ניתוקים ואף שלחו טכנאי שלא ראה בעיה בתשתית. כל זה מוביל אותי למסקנה שמקור הבעיה בספקית, שאגב נתנה לי משתמש זמני אחר שבו לא הייתה בעיית ניתוקים שכזו, ולכן אני רוצה להתנתק מ014 ולעבור לספקית אחרת אך אני מחויב אליהם לתקופה של עוד…

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. היי בשביל הרשת הביתית שלי יש אצלי תשתית של הוט וראוטר הוטבוקס2 לשם קופניגרביליות ושיפור הציוד אני מתכנן להפוך את ההוטבוקס לbridge ולחבר נתב אחר שארכוש באופן פרטי. אז אני מתלבט אם כדאי לי לרכוש מודם ולהחליף גם את המודם של הוט, למודם אחר שתומך בDOCSIS ויוכל להתחבר לתשתית הקיימת (אני יודע שאפשר לעשות את זה עם התשתית של בזק) רציתי לשמוע אם יש משהו שבולק אותי מלהחליף את הציוד (כלומר ציוד אחר לא יעבוד על התשתית של הוט) או שההבדל הוא מינורי ולא שווה את ההשקעה?

9. הנתב הוא LINKSYS WRT54G תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by babalas,

יש לי מחשב קיים ורציתי לחבר אותו למחשב ישן בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים זולים ופשוטים, האם אפשר לעשות זאת? או שאהיה חייב לחבר אותם לנתב? אם לא אלחוטי אז אפשר לפחות בעזרת כבל רשת לחבר אותם ללא נתב?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  11. קודם כל הבהרה: אני בור גמור בנושאים הללו (כולל במונחים) אז כשאתם עונים, אנא השתמשו בהסברים פשוטים ככל האפשר. למשל, עיינתי ב-FAQ וזה נראה ברור מאד בזמן הקריאה אבל 5 דקות אח"כ שום דבר לא נשאר בראש... אז ככה. יש לי היום מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט דרך HOT (תשתית) ו-012 (ספקית אינטרנט). אני רוצה לקנות מחשב נייח נוסף שיעמוד ליד הראשון ולחבר גם אותו לאינטרנט. ראיתי שיש מפצל קווי טלפון שמאפשר לחבר 2 טלפונים לשקע אחד בקיר. הייתי רוצה לעשות אותו דבר ולחבר את שני המחשבים לשקע קיר אחד. 1. האם זה אפשרי? 2. אם כן, האם אצטרך רכיבים מיוחדים? 3. אם כן, האם אצטרך להודיע ל-HOT או ל-012? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. המחשבים סמוכים זה לזה והמטרה החיבור היא העברת קבצים ביניהם ולשחק ברשת (של שניהם) ביחד

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. אני גר ביחידת דיור בקומה השנייה, לבעל הבית יש אינטרנט אלחוטי אבל אין כמעט אצלי בדירה קליטה, בעי הבית מתח לי כבל רשת מהראוטר שלו אלי לקומה ואני מתחבר באמצעותו, יש לי ראוטר ישן מסוג 3com wl 537. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הראוטר שלי לכבל רשת שמגיע מהראוטר בקומה הראשונה וככה תהיה לי קליטה אלחוטית בשאר הדירה (הדירה שלי די קטנה) ? תחת Internet Settings יש לי לבחור את סוגי החייגן שלי וגם עוד 2 אפשרויות: Dynamic IP Address (Automatic Allocated) Heart Beat Signal (Bigpond/Telstrra) קודם כל האם יש לי אפשרות לחבר את הראוטר באמצעות הכבל לראוטר בקומה הראשונה ואם כן איך ? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. והאם זה משפיע על המהירות. התכוונתי לחבר עם כבר בעזרת כבל מאריך. והשאלה למעלה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש ב TV Wi-Fi מובנה אבל הוא לא חזק מספיק כנראה ולא קולט את האינטרנט טוב, כי ה TV בחוץ. האם אוכל לקנות ולחבר לו ל usb Wi-Fi חזק עם אנטנה שישפר לו את איכות הטווח והקליטה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי את הנתב אלחוטי Linksys WRT54GL ואליו מחוברים חוטית שני מחשבים והכל עובד סבבה. לא מזמן התחברתי לטלפון של HOT ושמתי לב שהם הביאו לי נתב(?!) Terayon TA-102 שדרכו מחובר הטלפון. הסתכלתי מאחורי הנתב הזה של HOT ושמתי לב שיש לו גם חיבור ethernet. האם יש מצב דרך הנתב האלחוטי שלי להתחבר אל הנתב הזה של HOT? יש לי בסלון XBOX, האם אני אוכל לחבר אותו אל הנתב של HOT דרך הETHERNET ואז הXBOX יהיה מזוהה ברשת האלחוטית? יש למישהו פה את המודם טלפון הזה של HOT והוא שיחק איתו קצת?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  17. ברשת עשיתי חיפוש! ועוד משהו על הדרך האם יש דרך להגבלת מהירות (Bandwidth.Controller) אך ללא שרת ראשי אלא עם נתב? שוב עשיתי חיפוש!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. כלומר, יש רשת אלחוטית במקום מסויים. אני רוצה להתחבר אליה(חוקית כמובן) דרך כרטיס רשת אלחוטי שלי. והמחשב השני שלי לא קולט את הרשת הרחוקה כי הוא רחוק מידי. האם אני יכול דרך הכרטיס שלי, גם לקלוט רשת אלחוטית רחוקה וגם לשתף את החיבור שלי עם המחשב השני הרחוק שלי? תודה לעונים. ראו תמונה מצורפת: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  19. המחשב עצמו מלפני חמש שנים ,עם תוכנת הפעלה XP האם יש כרטיס PCI מתאים עם אנטנה לחלון? עד אילו מהירויות אינטרנט אפשר להעביר דרך כרטיס כזה? האם אצטרך להגדיר עוד דברים או שזה חבר וסע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by IDAN AMRAM,

יש לי נתב שמחובר למחשב וממנו יוצאים עוד 6 חיבורים ל6 מחשבים מן הסתם.... עכשיו... אני צריך עוד חיבורים כדי לחבר עוד מחשבים אז השאלה שלי היא אם אנ יקונה עוד נתב אני יכול לחבר אותו לנתב הקיים ואז לחבר את המחשבים לנתב החדש והרשת תעבוד או שאני צריך נתב אחד כדי שהרשת תפעל? תודה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. התחברתי לטריפל-סי; אליהם אפשר להתחבר רק עם חייגן. עד עכשיו הייתי מחובר ללא חייגן. שני מחשבים היו מחוברים למודם דרך סוויץ'. נציג תמיכה שלהם אמר לי שאפשר לחבר את שני המחשבים עם ראוטר. הבעיה היא שיש לי ראוטר שעשה לי כל מיני בעיות עם האינטרנט. אין לי בעיה לחבר את המחשב השני דרכו; אבל אני לא רוצה לחבר את המחשב שלי דרכו. כלומר, אני חשבתי לחבר את הראוטר אחרי הסוויץ'. התומך אמר לי שזה בלתי אפשרי. מישהו יודע אם זה אפשרי; או יכול לתת פתרון אחר? טוב, כבר די הסבירו לי למה זה בלתי אפשרי; וגם חשבתי על שני פתרונות אפשריים: 1) להתחבר לעוד ספק ללא חייגן ואז אפשר לחבר את אחד המחשבים לאחד, ואת השני לשני. 2) לקנות (או לבקש בחינם) עוד יוזר מה. אם יש לכם עוד פתרונות אז בבקשה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. הזמנתי באינטרנט ראוטר אלחוטי עם כרטיס אלחוטי למחשב נייד ואחד לנייח במודם שלי אין יציאת רשת זה מודם adsl של dynamode ויש בו שני יציאות לקו טלפון בעצם כניסה ויציאה וחיבור usb יש לי בעיה ? אני צריך להחליף מודם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by imac,

???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הקיצר יש לי שתי מחשבים מחוברים ברשת............... אחד עם XP אחד עם 98 המארח הוא XP עכשיו סבבה עשיתי עם האשף של XP שיוצר לך כזה דיסקט לשים במחשב השני התקנתי הכל סבבה... עכשיו... האינטרנט של ה98 עובד...דרך הXP כמובן מה שמוזר... שהרשת לא עובדת שאני עושה - הצג מחשבים בקבוצות עבודה אני רואה את המחשב של ה98 אבל שאני לוחץ עליו זה עושה לי... אין אפשרות גישה ל.... ייתכן שאין לך הרשאה בלה בלה בלה... אז אם האינטרנט עובד למה אני לא יכול לשתף קבצים? איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  25. יש לי ראוטר שדרכו אני מתחבר לאינטרנט ויש לי מודם אלקטל שאותו אני רוצה לחבר בנפרד למחשב אחר על אותו יוזר האם זה אפשרי כי בנתיים אני לא מצליח ...

• 13 תגובות
    • 6.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.