עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע אני גולש במהירות 10 מגה באחת הספקיות עם תשתית בזק של 10 מגה. היום בעקבות מבצע (ללא תוספת מחיר) עברתי לתשתית של 20 מגה - האם צפויה בעיה בגלישה אם אני נשאר על 10 מגה אצל הספקית?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by tamir6066,

היי,קניתי מודם סלולרי דרך סלקום ויש איתו מלא בעיות. 1.לפעמים הוא מתחבר אחרי שניה ולפעמים אחרי 5 דקות. 2.הגלישה לפעמים איטית מ א ו ד. 3.לפעמים סתם פתאןם אין אינטרנט,במקרה הטוב אחרי רענן זה חוזר ובמקרה הרע זה פשוט לא חוזר וצריך לנתק ולחבר. יש מה לעשות?90 אחוז מהזמן זה עובד סביר אבל ב10 אחוז האחרים זה מגיע למצב שאני עוד שניה שובר את זה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. האם יש מישהו שמשתמש בזה באופן קבוע? האם יש הגבלות כלשהן שצריך לקחת בחשבון? (מעבר לירידה במהירות אחרי נפח מסויים) או שאפשר להוריד איתו עשרות גיגות? למה הTETHERING מתנתק לי כל כמה זמן? (ANDROID - GALAXY S)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by satlan1,

היי, יש לי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. אם אני מחבר את שניהם למחשב(ווינדוס 7) מישהו מכיר אופציה לגלוש על 2 רשתות אלחוטיות במקביל? ככה שאני אוכל לנצל את הרוחב פס של 2 הרשתות..(לא צריך שיהיה מצטבר או משהו) תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  5. Started by zoar36,

יש לי ראוטר של בזק לטענתם הכי טוב HPNA3 כשאני גולש בסלון שנמצא 16 מטר מהראוטר אני מתקשה מאוד לגלוש ברמה נסבלת. יש לי נייד LG R400 כרטיס רשת פנימי איך ניתן לשפר הביצועים אינטרנט זהב ותשתית לבזק כמובן 5 מגה תודה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by mmMigy,

אני מחפש פתרון לגלישה באינטרנט מהמחשב הנייד כשאני בדרכים (כשאין נקודת WIFI). מה אני בעצם צריך בשביל זה? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by avidan28,

שלום יש לי פוקט עם כרטיס רשת אלחוטי של SPECTEC 11B ניטרלתי בנתב את כל ההגנות (WEP WAP) הפוקט מראה לי בתוכנה חיווי שלו קליטה מלאה ואיכות קליטה מלאה.הנתב מצידו מראה לי ברשימה האלחוטית מיספר IP 11B כלומר את הפוקט.לפי נתונים אלה יש תקשורת דו כיוונית בינהם.אבל כאשר אני רוצה לגלוש הדפדפן של הפוקט כותב לי באנגלית "לא ניתן להראות את העמוד הזה" THE PAGE YOU ARE LOOKING FOR CANNOT BE FOUND זו ההודעה המקורית תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. אז אחרי שעברתי למרכז וגיליתי שבזק לא יכולים לספק יותר מ30 מגה לבניין שלי, עברתי עכשיו ל100 בהוט (התקנתי לפני יומיים בערך את ההוט, היום התקשרתי לאיים והעלו לי ל100מגה באותו מחיר של ה30 שלהם) ואני מחובר להוטנט כספק. ההוטבוקס (הגרסה הישנה יותר) נמצא באחד מהחדרים בדירה, ממנו לחדר שלי יש כ10 מטרים. שהמחשב מחובר ישירות להוטבוקס, אני מקבל קרוב ל100. שאני בחדר אני מקבל 40, אבל ברגע שאני יוצא לחדר שלי זה נופל ל8-12 מגה. - יש לי WIFI EXTENDER כזה, ולמרות שאם אני מתחבר דרכו יש יותר קליטה בWIFI, המהירות יותר איטית אפילו. - יש לי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם W9980, כרגע מעלה אבק בארון. - ניסיתי לשחק עם הערוצים של ההוטבוקס, ללא הועיל. מה הדרך הכי טובה לגרום להעלאת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by יוספי,

שלום רב במקום שאני נמצא אני קולט עם המחשב רשת ,קליטה חלשה אם אני יוצא מהחדר כ2-3 מטר עם הנייד אני קולט את הרשת(זו רשת עם סיסמא אבל יש לי את הסיסמא אליה) אין לי גישה לראוטר שלהם... אני רוצה לקלוט את הרשת מהחדר שלי.... יש לי מחשב נייד ASUS X501A השאלה היא ככה: במידה ואקנה http://www.ebay.com/itm/221386202416 האם אקלוט?האם זה יותר חזק מהכ. רשת שלי? אם לא, האם אצטרך לקנות מאריך USB כזה http://www.ebay.com/itm/390895075049 ואז אחבר את המאריך למחשב , וצד שני (שאשים מחוץ לחדר ) אחבר את האנטנה... זה יעבוד?? המוצרים טובים? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shiri_cmm,

היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by shiri_cmm,

היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by ירון 2000,

משום מה מאתמול אני לא מצליח לגלוש לאתר גוגל, לאתרים אחרים מתאפשרת גלישה ללא בעיה, מה עלי לעשות? תודה

13. Started by achiya1,

שלום יש ברשותי נטסטיק של פלאפון שאמור לגלוש באיזור ה3-4 מגה,בבדיקת מהירות הוא הוריד לי קרוב ל400 ק"ב. עכשיו שאני גולש כבר כמה ימים האתרים עולים לאט,אפילו תמונות נטענות לאט,שירים ביוטיוב לא רצים בכלל..ובבדיקת הורדה באתר של בזק הוא מוריד על פחות מ20 ק"ב. איך אפשר לטפל בבעיה?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by frank31,

שלום כיצד ניתן לגלוש משני מחשבים כאשר רק באחד מותקן מודם רגיל. מערכת ההפעלה בשני המחשבים הינה win 98 se תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת ביתית של אורנג', אחד נייד (אלחוטי) והשני נייח, בו אני משתמש. בחודש האחרון שמתי לב שמהירות ההורדה של קבצים מאוד איטית (בערך 20 דקות לקובץ של 60 מגה, כשבד"כ זה הרבה פחות מזה). הקו שלי הוא של 5 מגה, ובדקתי אם אורנג' ובזק ומבחינתם הכל תקין. הם אמרו שיכול להיות שיש אצלי תוכנה שמאטה את מהירות הגלישה. יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by J.allmighty,

יש לי כרגע את הNOKIA 6100 אני צריך לחבר לפטופ לאינטרנט, משהוא יכול להגיד לי איך זה עובד , מה צריך וכו ? אם צריך להחליף את הפלאפון אז אין בעיה, מה שאני צריך זה פיתרון טכני. תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by radar,

הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים SIM, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו Wi-Fi משום מה). השאלה שלי היא לגבי התוכנית הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו תוכנית סלולרית מיוחדת שהיא תוכנית גלישה, והתוכנית הזו בד"כ נתנה פחות GB מהתוכניות הרגילות (התוכניות שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני התוכניות גלישה האלה גם עלו יותר מתוכנית רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "תוכנית גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by m.l,

אני סידרתי בעזרת מתאם BT לגלוש במחשב נייד שלי באמצעות המכשיר הסלולרי שלי. יש לי חבילת גלישה באורנג' של הדור 3. מישהו יודע אוליי כמה זמן אפשר לגלוש (בשעות, דקות) באמצעות החבילת גלישה הזאת במחשב נייד? אם זה לא מתאים לפורום הזה להעביר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by pringles,

אני כל היום מנסה להכנס לכמה אתרי טורנט שאני רשום אליהם ושום אתר לא עולה!!! וזה רק אתרי טורנט!! כל השאר עובד והמהירות סבבה בבל חוסמים אתרים? מחובר 12 מגה הוט+בבל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם זה משנה אם המודם מחובר דרך פילטר או ישירות שקע הטלפון בתשתית בזק?

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. שלום לכולם! אם אני שוכר דירה עם שותפים, מה מונע ממני להשתמש באותו יוזר של הספק שהוריי משתמשים בו בביתם? אני יודע שאפשר מבחינה טכנית לגלוש עם אותו יוזר של הספק ב-2 מחשבים שונים כל עוד התשתית היא אותה תשתית. אז בעצם השאלה שלי למה אני צריך לשלם לספק עכשיו שעברתי דירה? אני יכול להשתמש ביוזר הקיים כבר בבית הוריי. השאלה האם חברות הספקים בודקים דברים כאלה והאם בכלל יכולים לעלות על זה והאם זה יכול להוריד את המהירות? (אני לא רואה סיבה למה שזה ישפיע על המהירות) אני לא באמת מתכוון לעשות זאת ויש לנו כבר אינטרנט בדירה, אבל מעניין אותי לדעת בעצם למה לעשות מנוי נוסף לספק במקרה כזה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מנוי של סלקום TV כולל תשתית VDSL וספק 013 , הוטנט מביאים עכשיו 4 חודשים חינם ללא התחייבות , רציתי להתנסות כי 013 החיבור לחו"ל לא משהו . קיבלתי שם משתמש וסיסמא מהוטנט , אבל לא מצליח להתחבר לשירות . האם 013 יכולים לחסום חיבור לספק אחר ? כי בעצם אני לא לקוח של בזק ... זה חיבור סיטונאי . ניסיתי דרך הראוטר של סלקום DV2220 וגם דרך ראוטר פרטי שלי D-Link DSL-6740U .

23. Started by itay_tay,

שלום רב, אשמח לקבל עזרה נכנסתי לבית חדש דו קומתי תשתית וספק של בזק הרוטר יהיה מחובר למחשב שממוקם בממד, בקומה הראשונה החדר שלי בקומה השניה ,קליטה בקומה השניה אין לי בגלל שהרוטר בממד וגם אני רוצה לגלוש קווי גם בקומה השניה ,כלומר לחבר את הPS4 שלי לא אלחוטי אלה על ידי כבל רשת קווי וגם שיהיה לי קליטה למחשב נייד שיש לי גם בחדר מה אני יכול לעשות ? קראתי קצת על המגליד טווח אלחוטי דרך החשמל זה לא פתרון מספיק הוא לא באמת נותן גלישה יותר טובה קווית וגם יש לי בבית תלת פאזי ראיתי שליד כל שקע טלפון בחדרים יש גם כניסה לכבל רשת , זה הפתרון הכי טוב השאלה האם זה רק הכנה או שצריך לחבר בארון איך אפשר לדעת ומה אני יכול לעשות כדי את הגלישה המקסימלית גם בקומה ה2 תודה רבה איתי. נ.…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אני מחובר בכבלים, חיבור עם חייגן בראוטר אלחוטי 3COM 100-75. נייח אחד מחובר בצורה קוית לראוטר, נייד מחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייח, שמתי לב היום שאני גולש בצורה תקינה, אבל כל מה כמה דקות בערך הגלישה נפסקת ואין תקשרות לאינטרנט לדקה או שתיים. FTP לא תקין, פינג לא תקין וכו', כאילו שכל הגישה לאינטרנט נחסמת לשתי דקות, וחוזרת להיות תקינה שוב לבד! התקלה ממשיכה לחזור על עצמה וזה מתחיל להציק. אין תוכנות שיתוף ברקע, סרקתי לווירוסים עם פנדה אנטי ווירוס אונליין, מיקרוסופט אונליין סקאן וכו', לא נמצא משהו רציני. ניתוק והפעלה מחדש לא מועילים. מה יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by Cheif,

למי שלא מעודכן, חוות השרתים של Godaddy נפרצה וכתוצאה מכך עשרות אלפי אתרים בעולם המתארחים שם אינם זמינים כרגע. לצערי, גם www.netcheif.com מתארח ב-Godaddy ולכן הוא אינו זמין כרגע. http://support.godaddy.com/system-alerts/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.