רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחובר במהירות 1.5M אבל בשבועות האחרונים הגלישה ממש איטית, בדקתי בspeed test וגם באתר של בזק והמהירות היא בערך 0.5M והפינגים על הפנים בסביבות ה700 ויותר לחו"ל ומעל 250 בארץ. העניין הוא שזה קורה רק כשאני מחובר דרך הראוטר, אם אני מתחבר ישירות למודם אז המהירות בסדר גמור, הראוטר הוא TP-LINKwr641g. יש למישהו רעיון מה הבעיה? יכול להיות שהראוטר נדפק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לעשות תחזוקה למחשב של תיקון וניקוי כל מיני "זבל" שכביכול אמור לשפר ביצועי המחשב כולל איחוי ,על הדרך בתוכנות האחזקה שהתשמשתי היו אופציות ל-Internet speed optimization ביצעתי את בהתחלה לא ממש שמתי לב לזה אך לאחר כמה זמן שמתי לב שהגלישה באינטרנט התחילה להיות ואיטית עם טעינות איטיות יותר ממה שאני הייתי רגיל ואחד האתרים שבהם אני מרגיש את הבעיה הפורום הזה של HWZONE ,אולי אני אוכל סרטים סתם על הפורום והוא באמת נהיה איטי יותר מאז השינוי שעשו פה? - אם אני לא אוכל סרטים ואכן הגלישה פה צריכה להיות מהירה איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? *ניסיתי לבדוק עכשיו ב BACKUP &RESTORE של המחשב אבל כבר אין לי את נקודת השיחזור האחרונה ששם ביצעתי אופטימיזציה נקודה אחרו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 3 מחשבים. המחשב הראשי שלי עם ראוטר של TP LINK דגם TL-WR841N ומודם של THOMPSON מחשב משני עם כרטיס רשת אלחוטי דגם TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n ומחשב נייד של Samsung R540 JA06IL מהירות האינטרנט היא 12M בכבלים. במחשב הראשי האינטרנט עובד מצוין ללא שום בעיות. בשני המחשבים המשניים האינטרנט זוחל ממש ובעיקר במחשב הנייח.מגיע למצב שצריך לחכות כמעט דקה שלמה כדי שהוא יכנס לאתר נורמלי כמו GOOGLE אני חושב שזה קשור גם לשיטת ההצפנה של הWIFI ,כרגע הוא על WPA2 . ניסיתי לבטל את האבטחה לגמרי והאינטרנט עבד מצוין בכל המחשבים.אני מאמין שלא כדאי להישאר במצב ללא אבטחה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי. הבעיה בקצרה, גלישה מאוד איטית בחיבור לאינטרנט אלחוטי. כשהמחשב מחובר ישירות, גולש קצת מעל המהירות שאני אמור לקבל (31 מגה). כשהמחשב מחובר ב-WiFi אני מקבל גלישה של 0.3 מגה (שלפי חישוב שלי זה יוצא 38 קילו בית). דרך האייפאד לא הצלחתי לקבוע בבירור אם המהירות אכן גבוהה או לא. ניסיתי לעשות בדיקת מהירות אבל הוא דורש פלאש (אפל...). מישהו מכיר אולי אתר, שאפשר לברר בו מהירות גלישה, שאינו דורש פלאש? במידה ואכן הבעיה במחשב, מה יכול לגרום לבעיה הזו? עשיתי ריסטארט ודאגתי לסגור את כל התוכנות שדורשות אינטרנט כלשהו. המחשב חדש יחסית. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחובר לספק נטוויז'ן 5 מגה + חבילת תיעדוף (גיימרים) על תשתית בזק מחובר ישירות למודם בכבל ללא ראוטר. לפני שבוע החלו אצלי בעיות שהאינטרנט היה מגיע למהירויות של 0.3 מגה והפינג לתוך הארץ ל400/500 התקשרתי שנטוויז'ן הם בדקו ,והבדיקה הראתה שהם מספקים את ה5 מגה אחר כך ישבתי שעה על הקו עם בזק שבדקו את זה גילו שיש באמת בעיה במהירות ויש איבוד נתונים . הגיעה התכנאי שבדק וטען שזו הבעיה בכרטיס רשת המובנה שיש לי במחשב הנייח ושאני צריך להחליף אותו. השאלה האם יתכן כזה מצב שבו יש לי כרטיס רשת פגום שבשעות הלילה והבוקר (מאחד בלילה עד תשע בבוקר) מעביר את מלוא המהירות (5 מגה) ובשעות העומס ישנה ירדיה משמעותית עם איבוד נתונים? האם הבעיה היא באמת בכרטיס רשת בייחוד שאני מחובר למודם ללא ראוטר ? …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12M של 012 בכבלים. מיום חמישי התחיל לי האטה מטורפת בגלישה באינטרנט. אתרים מהירים כמו גוגל,WALLA ועוד נטענים רק אחרי כמה דקות. התקשרתי ל012 ,אמרו לי להוריד קובץ כלשהו מהאתר שלהם,וההורדה הייתה על 1.7 מגה לשניה-תקינה. למרות שאמרו לי שאצלם רשום להם שיש לי 5 מגה ובהוט רשום שיש לי 12 מגה. הוא גם אמר שאולי בגלל שזה לא מתואם אז מזה נוצר האיטיות. אבל ככה פתאום?כבר כמה ימים רצוף האינטרנט זוחל. בכל מקרה אני ניסיתי להחליף דפדפנים,חזרתי לאקספלורר אחר עברתי לCHROME ואז בגלל שלא היה הבדל חזרתי לFIREFOX. עשיתי בדיקת וירוסים,רוגלות וכו' ,נמצאו ונמחקו ועדיין המצב דומה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים אין לי הרבה ידע בתחום.. קניתי ראווטר EDIMAX BR-6226N ו- 2 כרטיסי רשת אלחוטיים nLite EW-7711Umn לפי המלצת החנות לחיבור 2 מחשבים נייחים במרחק של כ 10 מטרים מהראווטר. התקנתי הכל לפי ההוראות המצורפות - אפשר לגלוש אבל זה איטי יחסית למה שאני רגיל בחיבור קווי. יכול להיות שפיספסתי הגדרות מסויימות שגורמות לזה? מה לבדוק? האם זה מה שצריך לצפות מנתב פשוט וזול? ממה זה יכול לנבוע? פשוט רמת תקשורת נמוכה? זה בד"כ על good או לפחות fair
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח לכולם, קיבלתי היום טלויזיה שתומכת בחיבור אינטרנט וקיבלתי יחד איתה דונגל WIFI. מהירות הגלישה היא מאוד איטית ולוקח הרבה זמן לטעון וידאו מ YOUTUBE. אחרי כל מיני בדיקות ושינוי הגדרות נתב (רשת פתוחה, רשת מוצפנת עם WEP, עם WPA עם WPA2) והגדרות הטלויזיה (שינוי DNS, שינוי מאייפי דינאמי לסטטי) פשוט לקחתי וחיברתי כבל רשת וישר ראיתי שיפור משמעותי בגלישה. יש לציין שישבתי עם לפטופ והמרחק מהראוטר לטלויזיה ומהראוטר ללפטופ היה אותו מרחק, וכמובן שבלפטופ הכל עבד דיי חלק (כמובן שמודול ה WIFI מובנה בתוך לוח האם ולא בתור דונגל USB). תופעה דומה מתרחשת במחשב של אחותי שגם לו יש דונגל WIFI והיא כל הזמן מתלוננת על גלישה איטית מאוד (לבדוק גלישה עם כבל אין לי אפשרות כי צריך כבל אר…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני גולש בכרום, WINDOWS 10, בדיקת מהירות תקינה, 20 לפעמים גם 30 MBIT, אבל הגלישה איטית, אתרים עולים לאט, לפעמים צריכים ריפרש, וידאו בפייסבוק מתחיל לעלות בקטנה ונשאר קפוא... גם וידאו ביוטיוב לא עולה מהר. אין לי מושג מה עושים, למישהו יש כיוון ? המחשב INTEL NUC חדש וחזק, אין עליו SPYWARE ושטויות. תודה מראש.
-
אהלן חברים, אני עובד על אינטל NUC חזק מאוד, windows 10 בלי יותר מדי תוכנות, מריץ CCLEANER, אין SPYWARE, בדיקת מהירות אינטרנט על 20-30 MBIT, אבל אתרים עולים לאט בכרום, וידאו בפייסבוק מתחיל לעלות בקטנה וקופא... אין לי שמץ של מושג איך לפתור את זה. למישהו יש כיוון ?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לגולשי הפורום שלום, אולי זה לא המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה הזאת, אבל אני כבר אובד עצות. ברשותי מודם אלקטל, מחובר לרשת האינטרנט דרך בזק WoW של יס 1.5 מגה. החל מאתמול 9.6 בשעות הערב המוקדמות, מהירות האינטרנט צנחה, נוצרו בעיות כלישה, הגלישה איטית לא חלקה, וכן גם משחקי הרשת מושפעים. לאחר שפניתי לספקית (בזק) התבקשתי לסרוק ווירוסים ספייוורים אך שום סריקה לא העלתה תוצאה. מכאן נותרו שתי אפשרויות: * הבעיה היא אצלי במחשב, קו הטלפון, המודם * תקלה איזורית (אזור ראש"לצ). אני מעוניין לדעת האם עוד אנשים נתקלו בתפועה וסובלים ממנה כדי שאני אמנע מבזבוז כסף מיותר על טכנאים, מודמים וכו'. במקרה וזה לא המקום המתאים, אני מבקש סליחה, אך נאמר לי שיש עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה מאת…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה והעזרה מראש ! לא מזמן התחברתי לספקית בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה (בדירתי השכורה) ללא חבילת גיימר עם תשתית כבלים (הוט) עם חיבור ללא חייגן (dynamic ip). אני מרגיש שהגלישה לא זורמת כמו שהיא זורמת בביתי המקורי (מהירות 10 מגה אבל לא צריך להיות קשור), כאילו איכות החיבור די גרועה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי והנציג אמר לי לנסות לעבור לחיבור עם חייגן (צריך להודיע על כך להוט) על מנת ש"החיבור יעבור דרך השרתים שלהם (של בזק בינלאומי)" - אין לי מושג מה זה אומר, אבל אני רק רוצה לקבל את איכות החיבור הנורמלית שאני אמור לקבל. חשוב לציין שאין לי קפיצות לאגים כאלה בביתי המקורי.. וסטארקראפט רץ די חלק שם. מה יכולה להיות הבעיה ? האם חיבור עם חייגן יעזור פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו רשת של שני מחשבים,האחד מחובר בכבל למודם של בזק: Siemens SL2 והשני מחשב נייח המחובר אלחוטית על ידי כרטיס רשת של D-LINK,DWL G510 במחשב שמחובר בכבל ניתן לגלוש ללא כל בעיות,אולם עם תחילת הגלישה במחשב השני,נתקע האינטרנט וישצורך לעשות ריסט למודם. בזק שהוא הספק שלנו לא מוכנים לתת לנו תמיכה כי לא קנינו את כרטיס הרשת אצלם. לפני שאני משקיעה את כספי הדלים בבזק,האם מישהו יכול לתת ליעצה מה כדאי לעשות? כרטיס הרשת הוא בן שנה בערך ועד עכשיו הכל היה בסדר. האם הוא יכול להיות הגורם לבעיות? תודה על ההעזרה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי מיני פיסי חדש ,I5+8 גיגה זיכרון+128 SSD אינטרנט בזק עד 100 מגה,בפועל 50 מגה (אני רחוק מהמרכזיה) בכבל ישיר למודם גולש 48-50 מגה באלחוטי ליד המודם גולש 28-30 מגה באלחוטי בחדר במרחק של כ-10 מ"ר אין מחיצות מפרידות גלישה ,כ-16 מגה האם זה סביר ?או בעיה עם כרטיס אלחוטי (אגב יש 2 אנטנות) יש לי עוד יומיים אפשרות להחזיר אותו נא עזרתכם. תודה אהוד
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
הי. יש לי רשת עם 2 עמדות ושרת win2003 server. כמו כן ברשת יש נתב מסוג LINKSYS WRT54G. שמתי את ה dhcp של הראוטר ב disable והשרת משמש כ dhcp של הרשת. יש לי בעיות התחברות לרשת האלחוטית(הנתב אלחוטי)ואני חושב שזה מכיוון שהנתב לא מספק כתובות ip בהתאם למה שהגדרתי. נאמר לי כי הנתב מקבל ip מהשרת ולכן גם האלחוטי אמור לעבוד ואולי משהו לא מוגדר נכון בשרת. האם נכון הדבר או שמה יש דרך אחרת להפעיל את הרשת האלחוטית בצורה תקינה?? לפעמים הנייד כן תופס את הרשת האלחוטית ולפעמים לא(הרשת האלחוטית לא יציבה). מה עושים?? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כיום הנייד שלי מחובר עם כרטיס רשת וכבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הנייח וממנו הוא מקבל את הגישה לאינטרנט (שיתוף רגיל). רציתי לדעת אם אפשר/מישהו ניסה להחליף את כרטיסי הרשת האלו באלחוטיים ולגלוש ולשתף ללא נתב אלחוטי? כלומר: ששני כרטיסי הרשת האלחוטיים ידברו ביניהם והמחשב הנייח יתן לנייד גישה לאינטרנט. תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה אין אפשרות לגלוש באינטרנט רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אפילו שחברת האינטרנט שלי לא תדע איפה אני גולש...יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם שני מחשבים באחד מהם יש לי חיבור ADSL ואני רוצה שהמחשב השני שמחובר ברשת יוכל גם לגלוש באינטרנט דרך המחשב שיש לו ADSL איך עושים את זה בבקשה? יש לי WIN98 והאם יש תוכנה שתאפשר לי שליטה על המהירות שאני נותן למחשב השני לגלוש בה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה הסיבה שכשאני מתחבר לרשתות WIFI מסוימות שלא מאובטחות ומופיע הסימול של הWIFI באייפוד שמראה שאכן יש חיבור לרשת המכשיר לא נותן להיכנס לשום אתר ומציג הודעת שגיאה שהדפדפן לא היה יכול להתחבר...?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התחברתי בשבוע שעבר לים ולאינטרנט בתשתית בזק על קו של 30 מגה בבדיקה ב- SPEEDTEST השרתים בארץ המהירות לא עולה על 10 מגה ואילו בבדיקה בשרתים של בזק הפלא ופלא המהירות עומדת על 30 וגם הפינג יותר גבוהה בשני הבדיקות מהירות ההעלאה יציבה ועומדת על 1.5 ולשאלות: האם המהירות היא 10 או 30 בשיחה עם נציג של בזק נאמר לי שבדיקה בSPEED TEST לא אמינה, האומנם ? האם זה קשור לראוטר הוא לא לגמרי מוגדר מה כדאי לעשות ?
-
תודה מראש לעונים. יש לי רשת עם 2 מחשבים חזקים + ראוטר קוי אדימקס 6104 הראוטר הוא חדש אצלי. בעייתי: פתאום ללא שום התראה, מהירות הגלישה צונחת, מהירות ההורדה של קבצים רגילים במייל וכו' צונחת לחלוטין (בדיקה בהורדת קובץ של נטויזן מראה ירידה של מ- 180KB ל- 5-6KB). בדקתי וירוסים והכל, הורדתי את התקעים מהחשמל למשך זמן ארוך. בהתחלה זה עוזר, ואחרי כמה דקות חוזר לסורו. יש לי כבלים, נטויז'ן, 2 מחשבים XP עם SP2, רשת וראוטר אדימקס 6104. עלי לציין שאין לי קאזה, אי מיול, דונקי ושאר חיות ויצורים. אני גולש סולידי לחלוטין בקטע הזה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. בהמשך לדיון הקודם שפתחתי אני רוצה לשאול עוד שאלה..האם בשביל שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית (בית מפלסים) אני חייב ראוטר אלחוטי (מה שלא ממש מיתאפשר מכיוון שהנקודת חיבור נמצאת שני קומות מתחת) או שאני יכול להשים כרטיס רשת אלחוטי במחשב שנימצא בקומה הרצוייה (מחובר עם כבל רשת מאוד ארוך) והוא יישדר את האות האלחוטי בקומה?? בקצרה בלי לסבך יותר מידיי: האם האפשר לעשות אינטרנט אלחוטי בקומה אחת בבית ללא ראוטר אלא בעזרת כרטיס רשת נגיד כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=283 או כזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=783 (שדרך אגב מה ההבדל בניהם) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3578082,00.html מה אתם אומרים הלהיט הבא או שיפול בקול תרועה רמה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש למישהו איזה שהיא דרך יעילה לחיבור כרטיס רשת אלחוטי נוסף למחשב הביתי, כך שיוכל לגלוש בנוסף בלי שום קשר לכרטיס רשת הרגיל הקיים אשר גם הוא מחובר לאינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-