עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

במסגרת CES 2018 הציגה חברת Linksys שני מוצרים חדשים - סדרה חדשה של נתבי MESH במשפחת ה-Velop שלה וכן נתב יעודי המכוון לקהילת שחקני המחשבים. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7041

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  2. אוקי, אז הלכתי לפי המדריך שבסטיקי, פרצתי את המודם הפכתי אותו ל PRO, שיניתי את פוטוקול החייגן וכו'. חיברתי את המודם להאב 8 יציאות עם כבל מוצלב, ואת כל המחשבים עם כבל ישר. הגדרתי את המחשבים כ 10.0.0.1-10.0.0.5 וכו'. עכשיו בכל המחשבים עם הווינדווס XP, אין שום בעיה, הכל עובד כשורה(טפו טפו טפו). במחשבים עם הווינדווס 98 טיפה הסתבכתי, הגדרתי את האי פי ל 10.0.0.3 וכדומה, את ה Subnet Mask ל 255.255.255.0, את ה GATEWAY ל 10.0.0.138 וב DNS קצת הסתבכתי כי זה שונה מה XP. כמו שכתוב בסטיקי, ה DNS של בזק בינלאומי הוא: Primary: 192.115.106.31 Secondary: 192.115.106.35 אבל בחלון ה DNS בווינדווס 98 אלו האפשרויות: Host Domain DNS Server Search Order Domain Suffix Search Order…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני עובד על WINDOWS 7 ויש לי עוד 2 מחשבים עם XP שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר כל המחשבים רואים אחד את השני אבל משום מה ממחשב עם XP אני לא יכול להכנס לתיקיות שנמצאות על 7 כותב לי שאין הרשאות. מה 7 אני יכול להכנס לכל מחשב בלי שום בעיות הXP רואה את המחשב שנימצא על 7 וניכנס אליו אבל לתיקיות שרואים שם שהם משותפות אי אפשר להכנס אי הרשות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Oquda,

היי, אני מעוניין לרכוש את הנתב הנ"ל: Archer VR600 אני בבזק + בזק בינלאומי 100MB ניסיתי לרכוש אותו בעבר מאמזון אבל נתפס במכס ולא רצו לשחרר אותי אפילו שמילאתי טפסים לשחרור אז אני מעוניין לקנות בארץ. אבל שמעתי שבארץ הקשוחה נעולה ולא ניתן לבצע שידרוג גרסה, האם יש בארץ נתב זה הנמכר בגרסה 2 (V2)? או שיש חלופות אחרות? D-LINK G225 בעל ביקורות חיוביות אך אני צריך וויפי טוב והבנתי שבנתב הזה הוויפי לא משהו. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. טוב קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל: TP-LINK Archer VR400 V2. רשת קווית תקינה ורשת 2.4GHz אלחוטית גם תקינה. יש לי בעיה עם 2 טלפונים שאני מנסה להתחבר לרשת 5G, בהגדרות ברירת מחדל. הטלפונים הנם LG G4 ו-Xiaomi Mi 5. אני לא רואה אפשרות להתחבר לרשת. אם אני משנה את הערוץ ל-48 אז אני מצליח להתחבר אבל מדי פעם האינטרנט לא מגיב. וגם הגישה ל192.168.1.1 Firmware Version:0.2.0 0.9.1 v0070.0 Build 170719 Rel.63031n אפשרות הערוצים הנם 36,40,44,48 רוחב פס 20,40,80 מה עושים? עריכה: טוב עשיתי קצת בדיקות בעצמי, וייתכן שהטלפון של שיאומי גורם לקריסות. כרגע אני עדיין בודק את זה עריכה 2: טוב אם אני מחבר רק את ה…

• 42 תגובות
    • 18.4k צפיות
  6. Started by y42r,

יש לי רשת ביתית עם נתב ומספר מחשבים המריצים חלונות XP חלקם PRO וחלקם HOME וגם VISTA אחת על מחשב נייד. כאשר אני מנסה לראות את תיקיות השיתוף של המחשבים במחשב מסויים (זה קורה בכולם) אזי אני נדחה עם הודעה על חוסר בזמינות ובהרשאות. בכל המחשבים אני עובד עם יוזר מקומי המוגדר כמנהל מערכת ולא עם יוזר ADMINISTRATOR. הפעלתי את WIZARD השיתוף וכולם עובדים על אותו WORKGROUP ומשתפים תקיות ומדפסות. מה עוד אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by Qtec,

FYI TL;DR - OpenWrt is one of the most popular custom / "aftermarket" router firmwares It's an open source project for embedded operating system based on Linux, primarily used on embedded devices to route network traffic. The main components are Linux, util-linux, musl, and BusyBox. All components have been optimized to be small enough to fit into the limited storage and memory available in home routers [Wikipedia] https://openwrt.org/releases/18.06/start https://liliputing.com/2018/08/openwrt-18-06-released-linux-os-for-your-router-first-major-update-in-years.html

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. במלון בו שהיתי עוצמת סיגנל ה- wifi היתה חלשה. ברשותי ipad והגלישה היתה איטית ומעצבנת. האם יש אביזר עצמאי הקולט ומגביר את ה - wifi כך שאוכל לגלוש דרכו. תודה אריה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by 69,

כשהחיבור הוא כזה (ADSL) : מודם ADSL שמחובר לנתב, ואל הנתב מתחברים 2 מחשבים. אם רוצים לעבור לכבלים, פשוט מחליפים את מודם ה ADSL במודם הכבלים, וזהו ? כלומר, המחשבים נשארים מחוברים לנתב, והנתב למודם הכבלים ? האם לא יכולות להתעורר בעיות בגלישה במחשבים, אם מודם ה ADSL יוחלף במודם הכבלים ?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  10. ארבע התוכנות החינמיות הבאות הן כלים יעילים שכדאי לשמור לעת הצורך. אני מציין אותן, כי כולן עובדות גם על WIndows 7 ותואמות לחלוטין למערכת ההפעלה הזו. ** inSSIDer (כאן -- http://www.metageek.net/products/inssider) היא תחליף ראוי ל-NetStumbler המזדקנת. זוהי תוכנת סריקה לרשתות אלחוטיות שממפה את כתובת ה-SSID, ערוץ הפעילות, עוצמת הרשת וסוג ההצפנה. ** NetSetMan (כאן -- http://www.netsetman.com/index.php?s=nsm) היא תוכנה המאפשרת להגדיר פרופילי התחברות רשת שונים ולהפעיל אותם בעת הצורך. היא יעילה במיוחד למי שמנייד את המחשב שלו בין הרשת הביתית לרשת המשרדית או למי שמסתובב עם המחשב הנייד שלו בין רשתות שונות. היא חוסכת את הצורך בלהגדיר מחדש את כתובת ה-IP, ה-MASK וה-GATEWAY ואת הדילוג בי…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. שלום, אני מתלבט בין 2 הראוטרים. כרגע אני מחובר לכבלים בחיבור 12 מגה ובגלל זה אני מחליף את ה- wrt54gl שלי ששירת אותי נאמנות אך מתקשה לעבוד מול הכבלים גם אחרי ה- Tomato הכי חדש וביצוע Overclocking. מבחינת טווח קליטת ה- wifi אנ גר בדירה יחסית קטנה ואני גם ככה לא רוצה שהראוטר ישדר בעוצמה חזקה מדי ויטגן לי את המוח למרות שלרוב אני לא משתמש בטורנטים אלא בשיטות הורדה אחרות כן חשוב לי שהראוטר ידע להתמודד עם עבודה גם עם טורנטים גלישה וכו בו זמנית. אני יודע שה- 1043 תומך ב 1Gb שזה נורא נחמד אבל לטעמי לא מצדיק את הבדל ה-200 שח במחיר במקרה שלי. האם יש עוד פיצ'רים מעבר לטווח קליטת ה-wifi והתמיכה ב-1gb שבעקבותם עדיף יהיה לקנות את ה-1043? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by edgyl,

שאלתי בפורום ניידים שואל גם פה כי זה רלוונטי לשני הפורומים....... יש לי מודם בבית של תומסון, הסטנדרטי של HOT, אינטרנט מהיר מאוד, מעוניין לחבר אותו לראוטר כך שיהיה לי גישה אלחוטית לאינטרנט בבית, בנוסף חשוב שתהיה יציאה אחת של רשת למחשב הנייח. סה"כ מה שאני צריך: ראוטר אלחוטי (הנייד יתחבר לאלחוט) + יציאת אחת לפחות של רשת סטנדרטית שהנייח יתחבר אליה. 1. איזה חברה אתם ממליצים, האם אפשרי הדבר בכלל? 2. איני מעוניין שהנייח יהיה מחובר 24/7 לאינטרנט אלא שהראוטר בלבד יהיה מחובר וכשאדליק הנייד/הנייח יהיה לי חיבור אינטרנט פעיל. האם אפשרי? מה ממליצים? לא מחפש פירמה אלא משהו בסיסי עם פיירוול. תודה!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by user39,

היי. המחשב שלי פורמט מחדש מוינדוס 7 לוינדוס 10. יש לי סטירמר שמחובר לרשת עם כתובת IP. בער כאשר הקשתי את כתובת האיי פי של הסטרימר היה נפתח לי כמו כונן במחשב עם התיקיות והייתי יכול להעביר לשם סרטים מהמחשב פשוט העתק הדבק. היום כאשר יש לי וינדוס 10 ואני מקיש את כתובת האייפי של הסטרימר זה נפתח לי כמו דף אינרנט http://10.0.0.88/frameForBrowser.php . webremote ואני רואה הכל רק אני לא יכול לעשות העתק הדבק ולהעביר לשם סרטים. אשמח לקבל עזרה . תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום! יש לי אינטרנט מהיר בטכנולגיית ADSL ובמהירות 1.5 . יש לי רשת אלחוטית וגם חוטית רגילה אם הלפ-טופ של אבא שלי. הראוטר שמשמש לרשת האלחוטית: D-Link DI-614+ אתמול התחלתי לקבל הודעה איך שהגעתי לתפריט הראשי של הווינדוס: הודעץ שגיאה שבה נאמר: קיים שם כפול ברשת ומאז האינטרנט אומנם עובד אבל הוא איטי בצורה בלתי יאומנת ואני מוריד קבצים במהירות אבסורדיות של 8kb\s וכאלה... איך אפשר לפתור את זה? יש לציין שאני בור מוחלט בעניני רשתות ואינטרנט ואין לי אפילו מושג בסיסי מה צריך לעשות כדי לסדר את הענין... מערכת ההפעלה שלי היא Windowes XP Home . תודה מראש.

15. אהלן אני מחזיק כבר כמה חודשים מתאם WIFI למחשב הנייח שלי, TP LINK T2U. מאז השימוש הראשוני שמתי לב שמהירות ההורדה בו לא יציבה ולעתים חווים ניתוקים. מדדתי את מהירות האינטרנט לאחרונה והתוצאה מצורפת בתמונה עכשיו לפעמים המהירות היא יותר סבירה ומגיעה ל5-10MPBS מהירות הורדה הראוטר שאליו אני מתחבר נמצא בסלון וחששתי לבעיות מרחק אבל לא משנה איזה חיבור במחשב (אחורי קדמי) אני מנסה הוא עושה בעיות. הכל USB 3. בעוד שהלפטופ מאותו מיקום ובאותו זמן מציג מהירות של 30MPBS. הדרייברים של הUSB מעודכנים, גם הדרייבר של המתאם רשת עצמו. הכל מעודכן. יש לכם רעיונות מה יכול לגרום לזה? זה ממש מציק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. התקשרתי ל-012 אתמול כדי לברר חבילות ומבצעים עבור לקוחות חדשים. נלקח מספר טלפון, תואמה שעה ונאמר לי כי יחזרו אלי יום למחרת ממחלקת מכירות; אתם בטח כבר מנחשים שלא חזרו... :-\ oh well, אמרתי לעצמי והחלטתי מתוך סקרנות ליצור קשר פעם נוספת ולו בכדי להעלות את העניין הזה, אבל הפעם המתנתי יותר מידי זמן על הקו וניתקתי. :-X בשלב הזה, כבר הייתי המום... מילא אחרי שהם מגייסים לקוח חדש אז השירות שלהם מתדרדר כי הוא כבר "שלהם", אבל אפילו בגיוס הם נכשלים ??? הם הרי צריכים לרדוף אחרי כל לקוח פוטנציאלי, "להפוך עולמות" בשבילו אתם וודאי חושבים... uber מוזר!!! כבר יש לי טעם מר בפה מחווית השירות הקלוקלת הזו. :-[

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ras81,

שלום, רכשתי את הMOCA הבאה שתומכת בקצב העברה גבוהה משל הMOCA של HOT https://www.comtrend.com/Product/107$prod.html מסיבה כלשהי, לאחר שאני מחבר את הכל, הFIBER מאבד את החיבור לאינטרנט... רק כאשר אני מוצא את הCOAX IN מה MOCA ומחבר לCOAX IN של הFIBER האינטרנט חוזר אליו (נורית חיווי בFIBER עצמו שיש אינטרנט) האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? עם הMOCA של HOTהכל עובד חלק...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. https://www.amazon.co.uk/D-Link-DIR-842-Wireless-Gigabit-External/dp/B00PVDTRL4/ref=sr_1_4?keywords=D-Link+DIR-842+Wireless+AC1200+Dual+Band+Gigabit+Router+with+External+Antenna&qid=1562154935&s=computers&sr=1-4 אני רוצה להגדיל את טווח הרשת הביתית בבית, אשמח לקבל חוו"ד על הראוטר הזה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ramit02,

שלום לכולם ! ברצוני לבנות רשת אלחוטית ויש אפשרות לקנות את הנתב אלחוטי משולב מודם מבזק בתשלומים ... יש שם כמה אופציות : האם כדי לקחת אחת מהם או לקנות מודם ונתב אלחוטי עצמאית ? הנתבים הם : נתב ECI B-Focus 352+ AZTECH 600EW או DLIink DSL -604 תודה לכל העוזרים .

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by leecooper25,

שלום, אני חדש בכל נושא השרתים. ככה יש לי דומין שקניתי ב LIVE DNS ואני רוצה לחבר אותו לשרת שלי. ב LIVE DNS מבקשים ממני להכניס NS שאין לי מושג מה אני צריך לרשום שם. והאם בשרת שלי אני צריך להגדיר משהו שיאפשר לתקשורת אם LIVE DNS ? אם אפשר מדריכים בוידאו שמסבירים זה יהיה מצויין

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Royz,

הי, יש לי IPHONE ואני רוצה להתחבר איתו לאינטרנט בבית דרך WI-FI. איזה מכשיר אני צריך לחבר למחשב בשביל זה? האם כרטיס רשת usb הינה אופציה יעילה? (לדוגמא: TP-LINK USB)

22. Started by dor100,

שלום לכולם, ברשותי נתב מדגם TPLINK ER-1043ND עשיתי לו עידכון קושחה ל DD-WRT V24 SP2 מאז שעברתי אליה אני נתקל בהמון תקלות . אני מוענין לחזור לקושחה המקורית אבל אני לא מצליח, אני הולך לפי המדריף פה http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm#חזרה_מקושחת_DD_WRT_לקושחה_המקורית בכול אופן אני מגיע ל PUTTY הוא לא טוען את LOGIN ולא מבקש ממני סיסמא או שם משתמש, ניסתי להתחבר גם דרך כתובת הIP שלי אבל גם זה לא הסתדר. מבקש ממכם את עזרתכם!! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by avid,

שלום, ברשותי ראוטר של Kasda KW5212 חיבור של 100 מ"ב דרך ספק 018 + תשתית בזק ויש לי הרבה ניתוקים ובעיות ב-WIFI גם לאחר עדכון קושחה. אודה לכם על המלצה על ראוטר תומך VDSL2 כולל מודם לבית קומה אחת ללא ממד WIFI בשימוש ע"י 3 סלולריים, טלוויזיה, מחשב נייד ומדפסת. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by 4xtos,

התחדשתי בסיבים אופטיים של פרטנר עם הראוטר החדש שלהם שמחובר לי בסלון. בחיבור קווי מגיע ל800 MB הורדה, בהחלט מכובד ביותר יש לי קליטה טובה בחדר אך המהירות צונחת ל80-20MB, לא מעודד. יש ציוד מומלץ לשים במסדרון בין לבין על מנת לשפר את המהירות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by most,

יש לי במחשב הראשי עם האינטרנט ראוטר של LINKSYS. במחשב אחר יש לי כרטיס USB שמתחבר אליו ומחבר את המחשב לאינטרנט דרך הראוטר. (מסוג TPLINK TL-WN321G). כשאני רגיל באינטרנט ובהורדות האינטרנט עובד כמו שצריך. הבעיה היא שבמשחקי רשת יש לאגים כל כמה שניות. למשל ב-COD4, אני משחק כרגיל ואז אחרי זמן לא מוגדר יש לאג שתוקע אותי לכמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל, וכך חוזר כל פעם. זה קורה גם ב-HL2: DM. השאלה שלי היא, האם זה הכרטיס רשת האלחוטי גורם לבעיה או זאת ? אם לא, מה יכול לגרום לזה ?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.