עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מזמין עכשיו תשתית של הוט ואני מתכוון לעשות בבית רשת אלחוטית. האם זה נכון שיש ראוטרים שלא מתאימים לתשתית של הוט? ואם אפשר למרות שזה בטח נחרש פה המלצה לראוטר טוב. תקציב עד 300 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KooKoo,

יש לי ראוטר של Edimax שנמצא בארון חשמל בבית שלי איפה שכל המפסקים והכל... הוא מפצל לשתי מחשבים, אחד של אבא שלי ואחד שלי. איך אני פותח שם פורטים? כי זה נורא מפריע לאייסיקיו,אימיול וכל אלה, במיוחד אני סובל מאימיול. בבקשה אני חייב לפתוח שם תפורטים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כבר הרבה זמן שחברות האינטרנט חוסמות את השימוש באימיול וביטורנט... נצא מהויכוח האם החומר חוקי או לא... אבל זה כבר פשוט מוגזם... גם אני וגם החברים שלי לא מסוגלים להתחבר לאנשים בחו"ל במהירויות נורמליות... לדוגמא אם אתה מוריד קובץ בביטורנט אתה מוריד רק מישראלים. ישנו מישהו (אם כתובת IP בסוף של 254) שנראה לי שזה של חברות האינטרנט שהם פשוט מורידים את כל הקבצים ה"גדולים" בביטורנט מחו"ל ואז פשוט מעלים את המידע לישראלים בארץ וכל זה בשביל לחסוך ברוחב פס לחו"ל (שנחשב יקר יותר). כל החברים שלי מורידים במהירות המקסימלית שלהם מאותו IP "מוזר" שמשום מה יש לו את כל הקבצים הגדולים וכנראה מהירות העלאה בלתי מוגבלת... הם פשוט חוסמים את כולם...מורידים בעצמם ומעלים לכולם כדי לחסוך!!! וכל זה על …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by LRa,

שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית בזק וספק בזק בינלאומי. עוד חודש מסתיימת לי ההתחייבות אצל בזק, אך אצל בזק בינלאומי יש לי עוד 7 חודשים התחייבות. לא מזמן יצא באנדל מאוד כדאי לסטודנטים, אך למרבה המצער(?) הוא ללא התייחבות. דברתי עם בזק בינלאומי בכדאי לשאול אותם אם אני יכול לעבור לבאנדל, אך מכיוון שהוא ללא התחייבות, הם אמרו שזה לא אפשרי. הצעתי שאני אפקסס להם מכתב בו אני מצהיר שאני מתחייב לא לעזוב את החברה לשנה, או משהו בסגנון, אך הם לא הסכימו. יש לכם הצעה כיצד כדאי לי לפעול? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב, פתחתי במחשב שלי שרת apache ושרת mysql בעזרת xampp. אני רוצה להתחבר אל שרת ה-apache ממכשיר סללורי שמחובר לאינטרנט דרך 3g. אני אשמח להכוונה כי אני די חדש בתחום תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום רב, יש לי כבר תקופה ארוכה (מאוד) ניתוקים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה. הבעיה היא שנורת PPP נכבית ורק כשעושים ריסט המודם ראווטר הזה מתחבר מחדש, היום גם 10 ריסטים לא עזרו והוא התחבר רק שעה לאחר הניתוק המקורי. בתמיכה הטכנית של בזק טוענים שנטוויז'ן אשמים או הציוד שלי, בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שבזק אשמים או הציוד שלי, וזה בלי לעשות שום בדיקות! כלום. מבדיקה שעשיתי בעזרתכם בעבר התגלה שהקושחה אצלי היא 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f. האם יצא עדכון חדש? בבזק הציעו לי להתחבר לשירותי התמיכה שלהם בעלות של 7 ש"ח בחודש למשך שנתיים (כולל התחייבות), או לגשת לבזק סטור עם הציוד שלי, להחזיר להם אותו ולקבל אחד משופץ עם אחריות לחודשיים, בנוסף הם רוצים 140 ש"ח - שתי האפשרויות הזויות ולא מקו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. ההתחייבות שלי נגמרת בסוף החודש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by marikth,

אחד הלפטופים בבית אינו תומך ב 5G ובכלל נראה לי המתאם רשת אלחוטית שלו לא משהו, כי הוא איטי גם ב 2.4G. מה אתם אומרים על אחד כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748383 או אפילו יותר איכותיים. המחיר לא ממש משחק פה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. האם במצב שבו אני מחבר יותר מציאה אחת למודם (ומקבל איפי שונה) - אני מקבל סה"כ את כל חבילת הגלישה שלי? כלומר סה"כ חבילת הגלישה שלי מתחלקת בסה"כ היציאות של ההוטבוקס ללא תלות באיפי? אני מחובר להוט 100 מגה + 014 עם חיבור ללא חייגן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, המכשיר כן מספק לי באופן קווי אינטרנט של 15 MB על 800K. שאפו. אבל בתור ראוטר הוא מזדהה בנייד שלי ולאחר שהמחשב מתחבר, זה כותב MO INTERNET. למרות שכתוב CONNECT. עצות? תודה! יום מצויין!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, יש לי תשתית 100 מגה של בזק עם מודם/נתב משולב DSL-6740U של D-Link. המכשיר הזה כבר קשיש בן 3 שנים ובעוד בגלישה מתונה בחיבור קווי הכל בסדר, כל פעילות כבדה גורמת לקריסתו ויש צורך לאתחל אותו. שימושים באינטרנט וברשת הביתית: הזרמת מדיה באלחוטי מHTPC שבסלון לחדר שינה (דירה לא גדולה, הראוטר במרכז הבית) עבודה באלחוטי עם טרמינל שבמשרד Steam In-Home Streaming - בחיבור קווי בלבד גיבויים תקופתיים באלחוטי לפעמים שני דברים מהרשימה למעלה במקביל... אבקש המלצה לנתב איכותי עם מהירות אלחוטי מעולה וקווי 1000 Gbit, אם יש לו חיבור USB3 לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים זה מושלם. אני מניח שאת הנתב הנוכחי אצטרך להגדיר כמודם בלבד תקציב סב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ben29,

שלום. יש לי ראוטר dlink 6740u של בזק. ובנוסף רכשתי לאחרונה פיירול של פוריטיגי FortiWifi 60d. חיברתי את ה FortiWifi בנקודה ה WLAN שלו ישירות לראוטר של בזק. והוא קיבל כתובת IP בראוטר של בזק כ 192.168.205.10 . יש ROUTE שמגיע אליו. והאינטרנט עובד. הראוטר של בזק מוגדר בכתובת: 192.168.250.254 והפיירוול של פורטי מוגדר בכתובת 192.168.100.254 השאלה שלי האם יש צורך לעשות BRIDGE MODE בראוטר של בזק? שיישמש רק כחייגן ? האם תצורת הרשת תקינה?

13. שני רואטרים מחוברים לעוד 4 ראוטרים רואטר אחד מחובר בסיראל לרואטר השני והשני מחובר לשני סיראלים s0 לראוטר אחד וs1 לרואטר שלישי ברשת עכשיו ראוטר 2 יכול לישלוח פינג וכו דרך הטרמניל למחשב אחד וכך גם ראוטר 1 אבל רואטר 1 יכול לישלוח גם בcmd [דרך מערכת הפעלה של המחשב המחובר לרואטר דרך קונסול ומחשב שניים לא יכול הגדרות הip נכונות בשני הרואטרים וכך גם הכרטיסי רשת האם יש למישהו עוד רעיון למה זה לא יכל לעבוד בcmd ניסינו איזה 30 דקות וזה לא עבד אז עזבנו ופרשנו לGTA2 תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by THE KING,

אני רציתי לדעת מיהו הספק הזול ביותר באינטרנט מהיר???

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שדרגתי ל-100 מגה של הוט וקיבלתי ראוטר/מודם Hotbox, לא ה-fiber, וכצפוי החומרה של הוט על הפנים, ככה מתייחסים ללקוחות שלך.. לא משנה, החדר שלי בממ"ד שנמצא כ-4-5 מטר מהראוטר ובנוסף יש בדרך עמוד תומך מאוד עבה. עם דלת פתוחה בממ"ד יש לי חצי קליטה, וסגורה כמעט ואין. (אין לי בעיה עם הטילים, אבל עד האות של ה-WIFI) מה שעשיתי זה להשתמש בריפיטר-TP LINK range extender wa850re שהצבתי בכניסה לחדר ועכשיו בכל החדר תמיד אפילו עם דלת סגורה יש קליטה מלאה.(ניצחון על החמאס). אבל, כמובן שהמהירות ירדה, האתרים דווקא סבבה ואני לא רואה בעיה, אבל מהירות ההורדה ירדה מאוד, ובבדיקה ב-SPEEDNET יש לי רק 7 מגה, עכשיו היה לי ברור שלא יהיה 100, אבל גם לא 7, אפילו אחרי שהריפיטר בעצם מוותר על חצי. השאלה היא אם…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום! לפני כמה ימים התקנתי את הרשת האלחוטית שלי בבית. עכשיו, רציתי לשאול איך אני מגדיר את המדפסת כדי שמי שעובד במחשב אליו המדפסת לא מחוברת בכבל למחשב, יוכל לשלוח אליה להדפסה? הראוטר הוא ה624+ של D-LINK. במחשב אחד יש WINXP ובשני יש WINME.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amitsr,

שלום ביומיים האחרונים אני חווה בעיה מוזרה עם ראוטר של אדימקס מדגם BR-6524N הוא פשוט מסרב להעלות חלק מהאתרים. (Page cannot be displayed) נראה שזה קורה באופן רנדומלי, לאתרים שונים. אחרי אתחול, פתאום אתרים אחרים אינם עולים. לדוגמא: אפילו gmail פעם עולה ופעם לא. האתרים בוודאות אונליין, מאחר ובדיקה באתרים כגון is it up, מראה שזה רק אצלי. ניסיתי כבר הכל: 1. אתחול הראוטר (עשרות פעמים) דרך הממשק, וגם כיבוי מהחשמל 2. איפוס הראוטר והגדרתו מחדש. 3. איפוס המודם אליו הוא מחובר(מחובר למודם הוט) 4. flushdns אם מישהו נתקל בזה ויודע\נתקל בזה ויכול לסייע לי בנושא. יכול להיות שהבעיה היא בראוטר, אבל נראה שהוא עובד תקין מלבד הבעיה הזו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bv_beaver,

טוב זה העניין, לחבר שלי יש XP והוא מנסה לעשות Internet Sharing בעזרת 2 כרטיסי רשת במחשב שלו ואחד במחשב של אח שלו... הבעייה שהוא לא יודע איך!!! :'( עזרה איך לעשות את זה בבקשה...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by braveheart24,

שלום כולם יש לי בעיה שנמשכת כבר מס' ימים מדי יומיים שלוש אני מקבל הודעה של קישורית מוגבלת או חסרה(169.254...) ואין לי מושג איך לפתור זאת למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Tiger,

היי, ראיתי באתר של וואלה, ש MSN בקרוב מקבלים רישיון לספק אינטרנט בארץ , האם זה נכון או שלא הבנתי נכון ?.... זה כולל את האינטרנט המהיר גם כן ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום! הייתי בחנות חשמל וראיתי שיש טלוויזיות LCD שאפשר לחבר אותן ישירות לרשת הביתית (קווי/אלחוטי) וכך גם לאינטרנט. אני מתקין עכשיו בבית רשת קווית, ותהיה נקודה ליד הטלוויזיה. יש לי כמה שאלות, שאשמח אם תוכלו לעזור לי איתן... א. מכירים איזה טלוויזיה כזאת כדאי לקנות? אני צריך 37 אינץ' ו-32 אינץ'. המוכר המליץ על טושיבה 37 אינץ' XV733. ב. מה צריך לחפש כדי להבין שטלוויזיה יכולה להתחבר לרשת? DLNA? יציאת LAN? ג. זה יכול להיות במקום streamer? כלומר, יש לו זיכרון פנימי שיכול לטעון סרטים? או שאפשר לשמור בו סרטים מהאינטרנט? ד. כדאי בכלל...??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Jexsu,

שלום. אצלנו תמיד היה טריפל של הוט עם בזק,תמיד היה לי סטאטיק אייפי שאף פעם לא היה אפשר לשנות(וכן אני מכיר את השיטות שיש עם ה release renew) אז ככה,לפני חצי שנה ממש הייתי צריך לשנות אייפי והתקשרתי מבזק לשנות אייפי ופשוט מישהוא מהתמיכה שלהם עזר לי צעד אחרי צעד ככה שזה אפשרי וכל אחד יכול לעשות מהבית שלו. הבעיה היא ששחכתי איך עושים את זה. אני יודע שצריך להכנס לאתר של הראוטר ואז לעשות כמה דברים קטנים וזה משנה את הסטאטיק אייפי לסטאטיק אייפי אחר. שאני מנסה להכנס לראוטר (http://192.168.1.1/) זה מבקש שם וסיסמא וניסיתי Admin עם כל האפשרויות (בלי אות גדולה,בלי סיסמא עם סיסמא) וזה לא נכנס..או שהכתובת לא נכונה או שאני לא יודע..כי אז אני גם זוכר שהייתה בעיה כזאת ובסוף הבחור נתן לי כתובת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ehab_hassoun,

הכנתי בעצמי כבל רשת באורך כ 20 מטר אבל משום מה הקו עולה ויורד כל הזמן אני אשמח אם מישהו יודיע לעזור לי תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי שאלה מסוימת אבל ראשית הקדמה, הסברים ותהייה: (חפרתי וחיפשתי לגבי הבעיה שלי בגוגל וגם בפורומים פה. לא מצאתי משהו שבאמת דומה לבעיה שלי ולכן אני פותח את הת'רד הזה) אנחנו מחוברים בבית לאינטרנט דרך הוט ונטוויז'ן. לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב נייד של דל עם ווינדוס 7, וראוטר של netgear (תקן N, ראוטר חזק שאמור על פניו לתת קליטה סבירה+ לשתי קומות). את הראוטר חיברתי למחשב נייח שנמצא בקומה אחת בבית, שם גם המודם, ואני עובד בחדר שלי עם הנייד בקומה מעל. הקליטה, אפעס, לא משהו (כנראה בנו את הבית שלנו קצת כמו בונקר, הרבה ברזלים, לא מעט אופציות למיסוך של הקליטה) - עוצמת אות חלשה, בין "פס" אחד לשניים. עם זאת, במשך כחודש האינטרנט עבד טוב על הנייד בקומה למעלה, ואז פתאום התחי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מדוע ? ניסיתי bitorrent/utorrent/bitcomet/bit lord

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.