עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, בשעה טובה אני נכנס לדירה חדשה, 5 חדרים ובגודל של 150 מ"ר לערך. אני מתכנן להתחבר לסלקום טיוי , כאשר הדירה מחווטת כולה בכבל רשת של 1 ג'יגה, 2 כבלים לכל חדר (מחשב + טלוויזיה). ארון התקשורת הוא חלק אינטגרלי ממעמד הטלוויזיה, ככה שכל החייווט מתנקז לשם. כמו כן, יש לי 5 מכשירים אלחוטיים בבית (2 לפטופים, טאבלט ו-2 מצלמות), ואני תוהה מהו הראוטר הנכון על מנת שכל הדבר הזה יעבוד בצורה רציפה ככל האפשר, וכן יתמוך בטכנולוגיות עתידיות (סיבים אופטיים וכו'). אני מתכנן להתחבר לסלקום טיוי ולזנוח את הוט ויס. מבחינת חיבור לאינטרנט, אין עדיין החלטה, אבל אני מאוד מקווה שאוכל להתחבר לפרטנר, ובמידה ולא - לדעתי זה יהיה הוט (ולא בזק). הסלון עם הטלוויזיה יושבים במרכז הבית (בחלו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האם חברי הפורום יכולים לעזור לי? המחשב השולחני מופעל ע"י חלונות 7. המחשב הנייד מופעל ע"י חלונות 8 את שניהם חיברתי בכבל מוצלב. מאתר התקלות, בשני המחשבים, מציג הודעת שגיאה: Local Area Connection" Doesn't Have A Valid IP Configuration" המחשב השולחני מחובר לאינטרנט באמצעות כרטיס תקשורת אלחוטי, ללא בעיות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by razor247ex,

שמתי לב שיש אנשים שמגיעים ל80-90 לאירופה, ואני גם רוצה. אל מה אני צריך להתחבר? ADSL/כבלים ואיזו ספקית? יש לציין יש לי עדיפות לADSL בגלל שיש YES בבית.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by esaly,

שלום! בזמן האחרון יש לי במחשבים בבית איטיות בגלישה...אני מחובר דרך הכבלים עם ספקית בזק בני"ל. הדבר מתבטא רק בגלישה וקורה בכל המחשבים ברשת. יש לציין שבוצעה בדיקה וירוסים, ספייווארים וכו'... אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איך להגדיר ראוטר EDIMAX שיקלוט אינטרנט ויגביר אותו? דגם 6204wg

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Alpha_Romeo_dx,

שלום, יש לי רשת ביתית הכוללת 2 מחשבים, המחשבים מחוברים ישירות אחד לשני, והמחשב שלי לאינטרנט [adsl] כאשר המחשב השני משתמש באינטרנט[כל פעם שהוא גולש בדפדפן בלבד], הוא לוקח לי רוחב פס די גדול, וכשאני משחק באינטרנט, יש לי קפיצות של פינג מ 20 ל 3000 ממש לשניה כל פעם שהוא עובר לאתר אחר.. איזה תוכנה יכולה לעזור לי לנתב את רוחב הפס ולתת לו[למחשב השני] ראשות לקחת רק חלק ממנו... ולא הכל..... ד"א אני מחפש תוכנה!! ולא תגובה ממישהו "שאני לא מבין" "וזה לא ככה" "תעשה fomrat" תודה ;D

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. פעם השתתפתי באיזו פורום והושעתי ממנו. אח"כ ניסיתי להתחבר אליו מחדש, שם משתמש חדש וכל פרוצדורת ההרשמה - וקיבלתי הודעה: הושעתה מהפורום הזה. (גם לאחר שהאי פי שלי שונה) איך זה ייתכן?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לפני שבוע או יותר שמתי לב שפתאום אני לא מצליח להוריד על המהירות המקסימלית שלי במחשב המחובר לכרטיס רשת אלחוטי (תשתית הוט ספק 013 ברק, מהירות 2.5), בהתחלה חשבתי שזאת הבעיה בקליטה אבל אז ראיתי שהקליטה היא 4 קווים.. ניסיתי ללכת למחשב שמחובר בחיבור קווי לראוטר, והוא הוריד על המקסימום.. כמעט שהייתי בטוח שזה הבעיה בקליטה, ניסיתי להיכנס במצב "safe mode with networking" ואני קולט ששם זה מוריד לי על המהירות המקסימלית!!! מה יכולה להיות הבעיה? בסייף מוד ובמחשב המחובר קווית אני מצליח להוריד על 340-350 ובמצב רגיל אני מוריד על 200 וקצת, וגם זה שלוקח לו איה דקה להגיע למהירות הזו ובשניות הראשונות הוא מוריד לי על בתים לשנייה.. בלי מנהל הורדות אני מוריד על פחות מ200 בכלל. אני חושב שזה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם! ולמומחים בפרט הנושא שחוק אבל כמה שקראתי רק התבלבלתי ולא ברור לי אם מה שהציעו ספקים בעבר עדיין מוצע היום אז בכל זאת: יש לי מחשב אחד מחובר להוט\012 [750]. אני רוצה לחבר מחשב שני בבית בכבלים (ללא אלחוט). 1) האם ICS עובד סבבה? 2) האם יש איזשהו ספק שנותן מודם שיכול לשמש לחיבור שני מחשבים (זה לזה ולאינטרנט או לפחות רק לאינטרנט) כך שלא צריך לקנות עוד חומרה\לשלם על שני מחשבים? 3) יש מצב לפיירוואל מובנה במודם? 4) רצוי בלי חייגן? כי עכשיו לפעמים החיוג נכשל[619] - אבל אולי זה יכול להיות אמין? בקיצור מה הקונפיגורציה האופטימלית (חומרות\ספקים) והאם צריך לדרוש מודם מסויים או סוג חיבור מסויים מהספק?(לפני שמתחברים אליו..) תודה רבה מראש למומחים בתחום סיון נ.ב. אם …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by wollmann,

קיבלתי אתמול את המודם של ECI מבזק (מה לעשות Alcatel חסר במלאי). שיניתי את ההגדרות במודם והפכתי אותו לראוטר, עכשיו הבעיה שנוצרת לי היא שהמחשב לא מתחבר לאנטרנט... יכול להיות בגלל הכבל המעפן שבזק מביאה? המודם מתחבר לבד לאנטרנט - משמע הוא כן עובד כראוטר. ושאלה שנייה... מה כבר כל כך הרבה יותר טוב במודם של Alcatel לעומת המודם של ECI?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Pav3l,

אבא שלי רוצה לעשות רשת אל-חוטית בין שני מחשבים ושזה מה שיש לו כרגע... 2 מודמים ADSL ב- USB. 1 ראוטר. והמתאם האל-חוטי עצמו. הבעיה היא שהוא לא יכול לחבר את הראוטר למודם כי הוא USB ובראוטר יש חיבור של רשת, כיצד אפשר לגרום לזה לפעול? אולי מתאם או משהו? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by zglazer,

שלום לכולם : אני פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 במקום ה XP אני משתמש ברשת אלחוטית עם נתב של TP-LINK WR-641G ניתקלתי ב 2 בעיות והם: 1- לא מצליח להוריד דרייבר עבור הנתב באתר היצרן לא קיים ברשימת ההורדות חיפשתי ברשת אך כל האתרים שבהם היו דרייברים היו אתרים בהורדה מהירה בתשלום האם למישהוא יש לינק לאתר שאצליח להוריד 2- חיברתי את המחשב ישירות למודם בזק TNN-600E יש לי חיבור אך אני סובל מניתוקים איומים זה לא קרה לי ב XP האם למישהוא יש רעיון אני שוקל לחזור אחורה ל XP נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by אלי כהן,

רכשתי דרך האינטרנט מיני ראוטר משולב במטרה להשתמש בו כ- Repeater הגדרתי אותו לפי ההוראות, אני מצליח להתחבר אליו אך לא לגלוש דרך האינטרנט. הראוטר הביתי הוא של חברת הוט מסוג HotBOX

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by acker16,

. מאוד ברור שאני צריך עזרה של מישהו עם הבנה בתחום. אני צריך ראוטר לבית פרטי, הראוטר ישב בארון תקשורת בכניסה לבית וצריך להגיע עד לחצר האחורית (לא רוצה להתחיל למקם עוד MESH). כבר קניתי הרבה ראוטרים בינוניים והם תמיד מאכזבים ולכן מוכן כרגע לשלם יותר. בהתחלה קניתי ראוטר פשוט של TP-LINK ב200ש"ח וגם לא היה לו Wifi6 וגם הטווח היה נמוך אז לפני כמה חודשים קניתי ב70$ Xiaomi Redmi AX5400 שקיבל המלצות לא רעות (https://www.aliexpress.com/item/1005004068615013.html). הטווח שלו בסדר ומגיע עד לחצר (טיפה גבולי אבל מספק) הבעיה שלו זה אמינות, במקביל לwifi אני מעביר דרכו בLAN את האינטרנט לכל הבית ומדי פעם הוא לא מעביר אינטרנט לאחת הטלוויזיות או …

15. Started by Domovoi,

היי,החלטתי לבדוק משהו בקשר ל IP ופינג בUT2004 אז ככה.. אני מחובר ל012 net דרך cable,אז ניסיתי להתנתק ולהתחבר ולבדוק את הפינגים במשחק. פעם הפינג היה גרוע ופעם הפינג היה מצויין. יש סיכוי שאני מתחבר לאותו IP כל פעם? פשוט להגדיר את הIP שהפינגים טובים בו. אם כן איך

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי שאלה מסוימת אבל ראשית הקדמה, הסברים ותהייה: (חפרתי וחיפשתי לגבי הבעיה שלי בגוגל וגם בפורומים פה. לא מצאתי משהו שבאמת דומה לבעיה שלי ולכן אני פותח את הת'רד הזה) אנחנו מחוברים בבית לאינטרנט דרך הוט ונטוויז'ן. לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב נייד של דל עם ווינדוס 7, וראוטר של netgear (תקן N, ראוטר חזק שאמור על פניו לתת קליטה סבירה+ לשתי קומות). את הראוטר חיברתי למחשב נייח שנמצא בקומה אחת בבית, שם גם המודם, ואני עובד בחדר שלי עם הנייד בקומה מעל. הקליטה, אפעס, לא משהו (כנראה בנו את הבית שלנו קצת כמו בונקר, הרבה ברזלים, לא מעט אופציות למיסוך של הקליטה) - עוצמת אות חלשה, בין "פס" אחד לשניים. עם זאת, במשך כחודש האינטרנט עבד טוב על הנייד בקומה למעלה, ואז פתאום התחי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by leibeyal,

מישהו יודע מה טווח הכתובות ב012 ל ADSL? משום מה קיבלתי עכשיו כתובת IP קצת מוזרה שלא מזכירה את שאר הכתובות שאני מקבל מ012 בד"כ

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית בזק וספק בזק בינלאומי. עוד חודש מסתיימת לי ההתחייבות אצל בזק, אך אצל בזק בינלאומי יש לי עוד 7 חודשים התחייבות. לא מזמן יצא באנדל מאוד כדאי לסטודנטים, אך למרבה המצער(?) הוא ללא התייחבות. דברתי עם בזק בינלאומי בכדאי לשאול אותם אם אני יכול לעבור לבאנדל, אך מכיוון שהוא ללא התחייבות, הם אמרו שזה לא אפשרי. הצעתי שאני אפקסס להם מכתב בו אני מצהיר שאני מתחייב לא לעזוב את החברה לשנה, או משהו בסגנון, אך הם לא הסכימו. יש לכם הצעה כיצד כדאי לי לפעול? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by alexrta,

שלום לכולם. שמעתי שיש דרך להיתחבר לשרתים במירק דרך פרוקסי או משהו כזה.. אז בבקשה אם זה באמת אפשרי אפשר לקבל הדרכה? תודה מראש עריכה: למה עיבדתי כוכב אחד?! היו לי 3

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by kalda01,

לפי המדריך באתר בזק ניתן לחבר מדפסת USB לנתב DGN2200 ואמורה להידלק נורת הUSB בפנל של הנתב. המדפסת מחוברת ופועלת כשורה אלא שהנורה כלל לא נדלקת. האם זה מהווה בעייה ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Haflo,

סקר קטן בכדי לדעת איך המשתמשים בפורום עובדים.....

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ב-win xp במרכז העזרה קראתי שלא ממליצים לעשות רשת באמצעות האב שמחובר לאינטרנט. רציתי לדעת עד כמה זה לא בטוח, האם זה מסוכן ממחשב יחיד שמחובר לאינטרנט (בלי קשר לזה שאם פורצים למחשב אחד, השני גם כן פתוח לפריצה)? האם קל יותר לפרוץ לרשת ביתית כזאת? האם ה-FIREWALL של ה-XP שמגדירים בהתקשרות לאינטרנט מספיק על מנת להגן על שתי המחשבים ברשת? לפני הרשת אני אישית לא השתמשתי בפיירוול ולא פרצו לי אף פעם, אז אני יודע שזה לא משהו שקל לעשות (פריצה) ולא כל אחד יכול לעשות זאת. תודה לכם!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by omri_ro,

אל נא תאמר "בזק בין לאומי" מעתה אמור בזב"ל ;D כאילו דהההההה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by arich007,

בשעה טובה קניתי router של (3com (3CRWE554G72T הגדרתי אותו כ - L2TP, הכנסתי את ה - L2TP SERVER ADDRESS המתאים (lns.inter.net.il) ונראה שה - ROUTER מצליח להתחבר לכבלים. חיפשתי בפורום משהוא דומה ולא מצאתי. הבעיה שלי שהמחשב לא מתחבר לאינטרנט, יש למישהו רעיון? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Omri Cohen,

שלום (: הראוטר שיש לי עכשיו על הפנים ואני רוצה לקנות ראוטר ומאוד חשבו לי שהוא יהיה מאוד חזק. אז חשבתי למה לא לקנות מארז, לוח אם, מעבד,כרטיס רשת ואנטנות וככה לבנות ״מחשב ראוטר״ כמה דברים: 1. החיבור אינטרנט הינו 1000mb בחיבור של כבל אופטי (אני לא גר בישראל) אז רציתי לדעת אם קיים כרטיס רשת שמאפשר חיבור ישיר 2. מאוד חשוב לי העיניין של רשת ביתית ו streaming מהיר ואיכותי (hd) 3. קליטת wifi בכל הבית 4. אופציה לדיסק קשיח האופציה בשנייה זה לקנות ראוטר ב1500 שח ולחבר אותו עם כבל lan לראוטר הקיים (שימוש בראוטר הקיים כמודם בלבד)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.