רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: יש לי מחשב נייד איתו אני מתחבר לרשתות מקומיות שונות בהתאם למקום בו אני נמצא (אני נמצא הרבה בדרכים ועובר כל יום בערך בין 4-8 רשתות). פעם הייתי מקבל IP אוטומטית שהייתי מחבר את המחשב לרשת (פשוט מחבר את הכבל לשקע והכל היה נעשה אוטומטית). לאחרונה אני לא מקבל IP באופן אוטומטי ואני נאלץ להגדיר בכל מקום IP בצורה ידנית (לפעמים אני לא יודע מה ה-IP של הרשת המקומית, ולפעמים כל IP שאני מנסה תפוס), אבל הוא מראה לי שאני מחובר ב-100MBit לרשת, רק אי אפשר להתחבר לאינטרנט או לכונני רשת. שאני בודק בעזרת ipconfig את ה-ip הוא אומר לי שהוא 0.0.0.0 אני משתמש בחלונות 2000, כרטיס רשת Intel Mobile Pro/100 וההגדרות שלי מראות (לגבי ה-TCP/IP של כרטיס הרשת): Obtain …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון בזק, 012, כבלים או יס? ולמישהו יש תוכנה שהאינטרנט יעבוד ויוריד לי יותר מהר? יש לי 750KB ובמיוחד שיוריד מהר ממירק!! תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רואטר תקן N של בזק, הגדרתי את כל מה שידוע לי שצריך להגדיר ועדיין לא היה לי אינטרנט. עשיתי קצת בדיקות ומצאתי שמIP ישירות הוא פותח אתרים, כלומר בעיה בDNS. במצב הראוטר הוא מציג לי DNSים תקינים, אבל משום מה הוא לא נותן אותם למחשב... כפיתרון זמני הגדרתי במחשב בצורה ידנית את הDNS. מה עושים שהוא כן יתן את הDNS כמו שצריך??? כמה נתונים. 1. כנראה בשלב מסויים של החיים הנתב עבר איפוס... 2. השוותי בין ההגדרות של הנתב שלי לנתב מקביל שכן עבד, לפחות שטחית זה היה נראה זהה... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני המחשבים מחוברים לנתב באופן אלחוטי אני צריך להעביר מעל 10 ג'יגה ממחשב אחד לאחר הפתרון הכי קל לדעתי הוא דרך הרשת איך אני יוצר ביניהם את הקשר דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנוי כבר המון זמן לבזק ADSL חבילה 5 מגה האם שווה לי לעבור לכבלים לאותו חבילה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנתב הזה היה הנתב המומלץ ביותר בפורום. כולם שיבחו אותו ואמרו שהוא איכותי ועושה את העבודה. למה אף אחד לא דאג לעדכן שהוא רק נתב ולא יכול לשמש כמודם? אני לא בא להאשים אף אחד, הטעות כבר נעשתה, אשמח אם תעזרו לי ולעוד רבים אחרים בפתרון הבעייה. לאיזה דגם רצוי להחליף את הנתב הזה או שמא יצא עדכון קושחה שיכול לעזור פה? מה היתרון של נתב בלבד על נתב ומודם ביחד? אשמח אם ימצא פתרון לבעייה בן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יוטורנט 3.4.3 הורדה> 57.6 KB/S הפורט מאושר בראוטר ובכל זאת בבדיקה רשום פורט לא פתוח אינטרנט בזק -45 מגה +/- וינדוס 7 עד לפני כמה ימים הכל היה תקין וההורדה הייתה מהירה ביותר בדקתי גם היכן שיש הרבה משתפים וזה זוחל ביותר אוקי, המצב ממש מוזר,בצהריים הורדתי סרט במהירות -3-4 כעת בערב אני מוריד סדרה עם מלוא חופן משתפים חיובי וזה מוריד באיטיות צב 21.kb/s הפורט פתוח בחומת האש מה זה יכול להיות?מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ההתחייבות שלי נגמרת בסוף החודש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה מידי יום יש לי התנתקויות מהאינטרנט בשעות אחה"צ (הילדים שלי אפילו חושבים שבאותם שעות סביב 1800) לפעמים התחושה שרק הוויפי מפסיק לעבוד ולפעמים הכל לא עובד ואז אני נאלץ לאתחל את הראוטר אח"כ בד"כ זה מסתדר. אני משתמש בתשתית סיבים של פרטנר וגם הספק שלהם כאשר הראוטר שלי הוא של NETGEAR R6700v3 (מעודכן לגירסה אחרונה) איך אני מתחיל להבין איפה הבעיה אני מרגיש שזה הראוטר אבל לא יודע איך לבדוק ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי את הראוטר: Linksys WRT54GL, שממוקם בממד. התוצאה היא שאין כמעט קליטה, אבל מצד שני אי אפשר להעביר אותו מכאן, מכיוון שכאן מרוכזת כל התקשורת של הבית. יש לי נקודת רשת שמחוברת מהסלון לממד. חשבתי לקנות עוד ראוטר: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n(מישהו מכיר? חוות דעת?) ולחבר את שניהם בכבל, ככה שהedimax יהיה בסלון ויתחבר ויקבל אינטרנט דרך הlinksys. השאלה היא מה צריך להגדיר? הבנתי שאני יכול לתת להם את אותו ה defult getway, ולבטל באדימקס את כל השרתי dhcp וכד'... ואז ככה בעצם כל התקן שיתחבר לאדימקס יגיע ישירות לlinksys. האם הרעיון הזה ישים? (לפני שאני הולך לקנות עוד ראוטר). האם יש הצעות? הסברים? אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה שתיים שלוש שאלות פשוטות. יש לי מודם נתב שמחובר פיזית לקו, וחוץ מזה רק אבא שלי בחדר סמוך לשלי משתמש בפקס לקבל ולשלוח והוא גולש אולי פעם בשבוע.. עכשיו יש לי הגנה של מפתח רשת, שמי שרוצה להתחבר אלחוטית לרשת צריך סיסמא ומעבר לזה אין לי כלום. רציתי לדעת קודם כל אם זה מספיק.. אין לי סיסמא של 1 2 3 אוקיי אבל בכל זאת רציתי לדעת אם זה מספיק ועוד דבר - רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביל את המשתמשים ברשת הזו נגיד ל 3 אנשים [ גג 3 מחשבים כאילו נגיד אם חברה שלי באה עם הלפטופ ]. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה אני נכנס לדירה חדשה, 5 חדרים ובגודל של 150 מ"ר לערך. אני מתכנן להתחבר לסלקום טיוי , כאשר הדירה מחווטת כולה בכבל רשת של 1 ג'יגה, 2 כבלים לכל חדר (מחשב + טלוויזיה). ארון התקשורת הוא חלק אינטגרלי ממעמד הטלוויזיה, ככה שכל החייווט מתנקז לשם. כמו כן, יש לי 5 מכשירים אלחוטיים בבית (2 לפטופים, טאבלט ו-2 מצלמות), ואני תוהה מהו הראוטר הנכון על מנת שכל הדבר הזה יעבוד בצורה רציפה ככל האפשר, וכן יתמוך בטכנולוגיות עתידיות (סיבים אופטיים וכו'). אני מתכנן להתחבר לסלקום טיוי ולזנוח את הוט ויס. מבחינת חיבור לאינטרנט, אין עדיין החלטה, אבל אני מאוד מקווה שאוכל להתחבר לפרטנר, ובמידה ולא - לדעתי זה יהיה הוט (ולא בזק). הסלון עם הטלוויזיה יושבים במרכז הבית (בחלו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס וטווח קליטת ה-wifi שלו נמוך למדיי. יש לי גם ראוטר ישן של בזק (D-Link 6740U) שלא בשימוש ורציתי להשתמש בו בתור AP - מגדיל טווח ל-wifi. ההוטבוקס מוגדר לאייפי 10.0.0.138, וה-DHCP שלו מחלק כתובות מ-10.0.0.1 עד 10.0.0.100. הדילינק מוגדר לאייפי 10.0.0.139 וה-DHCP שלו מבוטל. חיברתי את הדילינק להוטבוקס בחיבור קווי (דרך סוויץ'). הגדרתי את הוויפי בדילינק אותו דבר כמו הוויפי בהוטבוקס (אותו SSID, הצפנה, סיסמה..). הבעיה: כשאני מנסה להתחבר לוויפי של הדילינק (נמצא בנקודה בבית שהקליטה בלעדיו היתה אפסית ואיתו היא מלאה, כך שברור לי שהטלפון מנסה להתחבר אליו ולא להוטבוקס) הוא כותב Connecting... ואחרי כמה זמן מתייאש וכותב Fail…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נקודות נוספות: 1-תקציב-עד 500 ש"ח מתוך כוונה שהמודם יהיה גם נתב ויחליף את האלקטל הישן שלי 2-שיהיה איכותי וחזק דירת גן בת 110 מ"ר +50 מ"ר גינה (מלבן 30*6) תודה,ערן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש לי שתי מחשבים והכל(שתי המחשבים והמודם) מחוברים ל-SWITCH. הבנתי שבשביל להשתמש בשיתוף אינטרנט של ווינדוס צריך שבמחשב אחד יהיו שתי כרטיסי רשת כאשר אחד מהם מחובר למודם ואחד למחשב השני/סוויץ'... האם יש דרך לשתף את האינטרנט בתצורה הנוכחית (שהכל מחובר לסוויץ')? (אני לא מתכוון ל-PROXY, אלא שיתוף כמו זה של ווינדוס) תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך רשת ביתית (פשוט חיבור ethernet רגיל) למחשב אחד אני מצליח להכנס, לראות ולשתף את המדפסת ומהמחשב השני אני מקבל הודעת שגיאה שכנראה שאין לי permission להתחבר. איך אני מסדר permission מהמחשב השני?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המשמעות של הפרמטר SUBNET MASK ? אם אינני טועה, היכן שיש 0, באותו מיקום, ורק בו - התכובות יכולות להשתנות. בדוגמא שבכותרת - רק הסיפרה אחרונה בכתובות של המחשבים בתוך אותה רשת - יכול להשתנות. האם אני צודק ? האם יכול להיות משהו אח פרט ל 0 או 255 ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו כאן התנסה בטלפון הקווי של בזק בינלאומי? 1. האם עובד תקין ללא ניתוקים? 2. האם מורגשת השפעה של הטלפון על האינטרנט מבחינת מהירות או פינגים? אם כן, אז עד כמה? תודה מראש לכל מי שיוכל לענות...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשעה התקנתי את המודם usb לאחר טיפה קשיים פרטיים אבל היתרשמתי לטובה מהמודם הקטן והמכוער למדי לדעתי הוא פועל 10 והמהירות טובה אם יש עוד שאלות על המודם אשמח לענות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שולח לחברים תמונות דרך הICQ/MSN ואני שם לב שמהירות ההעלאה שלי מאוד מאוד מאוד איטית. יש לי רשת.. ניתסתי את כל המחשבים ברשת, עשיתי ריסטסט לראטור ולמודם.. לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהמסנג'ר ועדיין הכל מאוד לאט. ניסיתי עם תוכנה אחרת.. עם MIRANDA לשלוח את הקבצים והמהירויות היו קצת יותר גבוהות אני חושב אבל עדיין הן נעו בין 800 ביטים ל6 קילובייטים לשניה. לפני כחודש שיניתי את ההגדרות בראוטר שלי (LINKSYS 54GS עם FW של DD-WRT v23 SP2 ): Maximum Ports: 4096 TCP Timeout (in seconds): 900 UDP Timeout (in seconds): 900 שיניתי מכיוון שהיו לי בעיות עם תוכנות השיתוף קבצים ומאז ששיניתי הכל הסתדר. יכול להיות שזאת הבעיה? ואם כן, למה לשנות כדי שיהיה איזון בין הדברים...? תודה, א…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האנטנה הזאת [h=1]RP-SMA 2.4GHz 25 DBi Wireless WLAN WiFi Antenna For Yagi Modem PCI Card Route[/h]http://www.aliexpress.com/item/RP-SMA-2-4GHz-25-DBi-Wireless-WLAN-WiFi-Antenna-For-Yagi-Modem-PCI-Card-Route/2020928152.html לבסיס של TP LINK 8200ND http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=19756&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה יעבוד ויקלוט בעוצמה של 25 DBI ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת HP 4615 שיש בה גם סורק. עכשיו הבעיה במדפסת הזאת שיש לה רק חיבור USB ואני רוצה שכל המחשבים בבית יוכלו להדפיס ולסרוק דרכה. הבנתי שאפשר לקנות שרת מדפסות שמתחבר לראוטר ואז כל מחשב יכול להדפיס דרך המדפסת. אבל השאלה שלי אם יהיה אפשר גם לסרוק? הרי כשאני מדפיס המחשב שולח פקודה לכתובת של השרת מדפסות ואז משם השרת שולח את הפקודה למדפסת והיא מדפיסה. אבל בסריקה זה הפוך. המדפסת צריכה לשלוח את תוצאות הבדיקה לשרת ואז מהשרת איך זה יגיע למחשב? הדגם של השרת מדפסות זה Edimax ps1206u תודה לעוזרים [:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העיניין הוא שכאשר אני מכבה את המחשב, הראוטר נישאר דלוק... רק הנורה של הLAN נכבית. מדובר בראוטר סימנס SL2-141. כפתור הכיבוי נימצא מאחורי הראוטר כך שלא ניראה לי הגיוני שיש צורך לכבות אותו כל פעם, אחרת היו ממקמים את הכפתור הנ"ל במקום קצת יותר נגיש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם התקשורת שלי לאינטרנט עם תשתית הוט ונתב dir-655 של חברת d-link תקינה או שיש בעיה. אשמח גם לקבל התייחסות של חברת D-LINK לנושא. אני רואה ב LOG שלו המון dropped packets ואני לא מבין את הסיבה, קראתי על זה שאם יש המון מנות מידע שהולכות לאיבוד משמע יש לי packet lost רציני, למרות שבבדיקת PING לאתרים ישראלים ו tracert לשרתים בחו"ל אני לא רואה איך זה מתבטא, כי הוא מראה לשרתים בחו"ל זמן תגובה ממוצע של 150ms לאירופה, שזה נראה סביר ללא ניתוב gamers אצל הספקית. כשאני נותן PING ממושך הוא לא מראה לי request time out לאתרים ישראלים, גם לאתר של yahoo נתתי PING למשך כדקה וחצי, זמן תגובה ממוצע 141ms עם 0% איבוד מידע ב 20:23 שזו שעת עומס בד"כ. אני עם מהירות 12M תשתית כבלים, …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בזק כנראה החליטו לשדרג את הקושחה של המודם-נתב שלי (Dlink 2650U) מבלי להודיע על כך מראש. אני כמובן לא ידעתי וברגע שראיתי שהאינטרנט לא עובד, התחלתי לעשות כל מיני נסיונות על מנת שיחזור לעבוד (להחליף כבל, להחליף בין חיבורי הרשת במחשב, לעשות ריסט לראוטר) ובמהלך כל זה עשיתי DISABLE ו-ENABLE לכרטיסי הרשת במחשב. מתישהו בתוך כל זה המחשב השתגע והופיע מסך כחול ולאחר מכן נוצר קובץ Minidump. אני מצרפת את קובץ ה-Minidump. לפי בדיקות שניסיתי לעשות על ה-Minidump, המסך הכחול היה קשור לדרייבר של כרטיס רשת (Realtek) שקרס. האם זה שבזק שדרגו לי את הקושחה ב-D-Link יכול לגרום לתופעה כזו? ואם לא, האם יכולה להיות בעיית חומרה כלשהי או שזו רק בעיה בדרייבר ואין מה לדאוג? ליתר בטחון עדכנתי את …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-