רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
נקודות נוספות: 1-תקציב-עד 500 ש"ח מתוך כוונה שהמודם יהיה גם נתב ויחליף את האלקטל הישן שלי 2-שיהיה איכותי וחזק דירת גן בת 110 מ"ר +50 מ"ר גינה (מלבן 30*6) תודה,ערן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה . יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch פשוט 8 פורטים של Edimax. לשני המחשבים יש כתובת IP סטטית. לאחד: 10.0.0.1 , לשני: 10.0.0.2 . המחשבים מחוברים ל-Switch שמחובר למודם ADSL של בזק. נכנסתי למודם והגדרתי התחברות לאינטרנט בלי חייגן , כלומר כל זמן שהמודם עובד , הוא מחובר לאינטרנט. השאלה שלי היא כזאת: שאני מנסה לראות את הכתובת IP של המחשבים , אני מקבל את הכתובת הפנימית , הכתובת של הרשת שאני הגדרתי : 10.0.0.1 או 1 בסוף. אני רוצה לראות את הכתובת IP האמיתית שהמחשבים מקבלים באינטרנט ולא את הכתובת הפנימית. שאני נכנס למודם אני רואה את הכתובת IP האמיתית שקיבלתי מהספק. הבעיה היא שזאת כתובת אחת שמתחלקת למחשבים ברשת (במקרה שלי 2 מחשבים) לא אמור להיות לכל מחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם תוכנת הטורנט Deluge ועד היום השתמשתי ב- UPnP המובנה והפורטים נפתחו. אני לא יודע מה השתנה אבל זה הפסיק לעבוד, הפורט לא פתוח למרות שהוא מוגדר אוטומטית בנתב בכל עליה מחדש של התוכנה. כיביתי את ה Windows firewall כדי לשלול שהבעיה משם, אז כרגע זה נראה בעיה מהנתב. ראה תמונות... רעיונות לפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האנטנה הזאת [h=1]RP-SMA 2.4GHz 25 DBi Wireless WLAN WiFi Antenna For Yagi Modem PCI Card Route[/h]http://www.aliexpress.com/item/RP-SMA-2-4GHz-25-DBi-Wireless-WLAN-WiFi-Antenna-For-Yagi-Modem-PCI-Card-Route/2020928152.html לבסיס של TP LINK 8200ND http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=19756&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה יעבוד ויקלוט בעוצמה של 25 DBI ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה -- http://www.connectify.me
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממזה כבר עלה לי לעצבים!!! כל שעה הוא מתנתק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :screwy: בבקשה מי שמא פיתרון או יודע על זה משהו יכול להגיד לי איך מפסיקים את זה??? תודההההההההההההה....
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לראוטר אלחוטי יציב לכבלים עם יציאת USB, עובד ללא חייגן IP דינאמי: יש לי EDIMAX 6524N והוא נופל אחת לחודש בערך, האם יש משהו יותר יציב כמו ה-3COM שהייה לי קודם (נפילה פעם בשנה לערך). האם אני יכול לחבר דיסק USB על יציאת USB של ראוטר והדיסק יראה ככונן על ידי כל המחשבים ברשת? האם כך חוסכים מחשב שיחזיק את הדיסק השיתופי? בתודה מראש, יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא שאתרי אינטרנט עולים ממש לאט (אפילו gmail), אבל בהורדת קבצים אני מקבל את המהירות המקסימלית. ניסיתי למחוק את ה cache וגם להשתמש בשלושה דפדפנים שונים (IE, FF, Chrome) אבל בכולם הבעיה זהה. אני בטוח שזו בעיה בהגדרה כללית כלשהי של winxp מאחר ובלינוקס שמותקן על אותו המחשב לא מופיעה הבעיה (אני לא מעוניין לעבור להשתמש רק בלינוקס, מאחר ומשחקים מסויימים לא רצים עליו). המחשב נסרק עם avast ועם spybot s&d ולא נמצאו בו רוגלות או וירוסים. בנוסף ניסיתי תוכנה בשם advance system care שטענה שהיא מצאה בעיות ותיקנה אותם - למרות שלא הצלחתי למצוא שום פירוט של בעיות אלו, וזה לא שיפר את המצב. בתודה מראש לעוזרים, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי הכי טוב עד 600 ש"ח כרגע אני מחובר לאינטרנט בתשתית של הכבלים. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישלי בחדר יס , מפה לשם הבאתי מחשב (יש מחשב נוסף בחדר אחר). חיברתי את המחשב לראוטר או קופסה הזאת של היס שנלוות למאחורי הממיר שמתי LAN 1 האינרנט עבד כבר חודשיים ופתאום משום מקום זה עושה לי סימן של משולש צהוב ליד האינטרנט במחשב ואומר שהגישה תקולה , ניסיתי להוציא להכניס להחליף והכול ולא עוזר . לא מבינה מה קרה פתאום , הVOD והאינטרנט במחשב השני עובדים והכול עובד
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי מודעה לדבר כזה,וזה נשמע קצת כמו מד"ב. מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבטים איזה נתב VDSL לרכוש? הבחירה בין ה-TD-W9980 של חברת TP-LINK ל-VMG1312 של חברת ZyXEL אינה פשוטה. על מנת להקל עליכם, כתבתי מדריך קצר שיכול לסייע לכם לפתור את הסוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=5809
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לורשה עוד שבוע ורציתי לקנות נתב חזק עם מודם (כדי לא להיות תלוי בחברות) הכיוון הוא E8350 כרגע במחיר של כ-700 שקל, אשמח להמלצות נוספות (V900R יקר שם) http://www.e-vox.pl/Linksys-E8350-EJ-AC2400-Dualband-Gigabit-Router-E8350-EJ,p,66381/?ref=ceneo.pl
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. אני עובד די הרבה זמן עם מודם-ראוטר לבן של בזק (DGN2200), ואני לא מרוצה. אני לא מומחה תקשורת, אבל מתסכל אותי שאני לא יכול לשדרג פירמוור, מדי פעם יש לי ניתוקים (אני לא בטוח שזה המודם, אבל אני חושד...), ישנם פיצ'רים שלא עובדים ואני לא יכול לגשת לקונפיגורציה המתקדמת שלו (אין לי גישה לBusyBox או SNMP והUI ממש מעצבן). התחלתי להסתכל על סקירות של ראוטרים בפורום ושמתי לב שהם לא עם מודם מובנה. תהיתי אם זה לא יתרון כמו שחשבתי שהראוטר יהיה משולב עם המודם. אם אני משקיע בראוטר אבל לוקח מודם מעפן של בזק זה לא אומר שהמודם יהפוך להיות צוואר בקבוק בכל מה שקשור לmax connections וכד'? כיוון שראיתי כמה קבועי הפורום hardcore בקשר למהירויות שלהם אני בטוח שמה שמספיק טוב להם יספיק לי. אתם משת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בזק כנראה החליטו לשדרג את הקושחה של המודם-נתב שלי (Dlink 2650U) מבלי להודיע על כך מראש. אני כמובן לא ידעתי וברגע שראיתי שהאינטרנט לא עובד, התחלתי לעשות כל מיני נסיונות על מנת שיחזור לעבוד (להחליף כבל, להחליף בין חיבורי הרשת במחשב, לעשות ריסט לראוטר) ובמהלך כל זה עשיתי DISABLE ו-ENABLE לכרטיסי הרשת במחשב. מתישהו בתוך כל זה המחשב השתגע והופיע מסך כחול ולאחר מכן נוצר קובץ Minidump. אני מצרפת את קובץ ה-Minidump. לפי בדיקות שניסיתי לעשות על ה-Minidump, המסך הכחול היה קשור לדרייבר של כרטיס רשת (Realtek) שקרס. האם זה שבזק שדרגו לי את הקושחה ב-D-Link יכול לגרום לתופעה כזו? ואם לא, האם יכולה להיות בעיית חומרה כלשהי או שזו רק בעיה בדרייבר ואין מה לדאוג? ליתר בטחון עדכנתי את …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת על עלי לכניסה לכל המחשבים שנמצאים על הרשת שלי מבלי להקים רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה חודשים קניתי ראוטר אלחוטי DIR-615 rev M של DLINK. הוגדר לשדר WIFI בבית, 2 הסמארטפונים קולטים את האות ועובדים איתו טוב. קניתי מחשב נייד של לונובו Lenovo ideapad G500. התקנתי בעצמי WINDOWS 8.1 pro והורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של לנובו. הבעיה היא שאין תקשורת אלחוטית מהנייד דרך הראוטר הביתי. הראוטר מחובר חוטית למחשב והגלישה שם בסדר. בנייד - אני מקבל Limited, No internet access. הקטע המוזר הוא שאני מקבל כתובת מהראוטר, לפי ה-DHCP שהגדרתי לו. אבל אין גלישה באינטרנט - והבעיה האמיתית היא שפינגים לראוטר מקבלים destination host unknown או timeout (פעם אחת ראיתי פינג של קצת מעל אלף MS) דבר המצביע על בעיה באות. למרות שבווינדוס רואים חיווי קליטה מלא (אני מטר מ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי, TP-Link TL-WR941ND עוצמת האות שלו לא מספיק חזקה בשביל לקבל 100 מגה ב- WIFI אני מקבל בסביבות ה- 20 מגה עד ו- 30 במקרה הטוב. נקודה אחת תהיה קרובה יותר במרחק של 5 מטרים ועוד נקודה נוספת במרחק של כ- 15 מטר. מהי הדרך המומלצת? ראוטר חזק יותר או שימוש במגבירי אות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2 בעיות עם מודם שיחות פשוט של נטוויז'ן. המודם בא אחרי הנתב, ויש שתי שלוחות. 1) כשאני שולח פקסים בשלוחה 2 אני חייב להרים את השופרפרת לפני שהמחשב מחייג את המספר (לא קורה בשלוחה 1). 2) שלוחה 1 תמיד עובדת. שלוחה 2 מקבלת נורה אדומה (קו מת) לאחר יום שימוש בערך, וצריך לעשות ריבוט למודם כדי להשיב את המצב לקדמותו. השאלות הן: 1) האם לקוחות נוספים חווים את הבעיות האלו? 2) האם תצורת המודם מאחורי הנתב יש לה השפעה עליהן? אם כן, מה הפתרון? 3) האם החלפת המודם לנטבוקס (הכוונה למכשיר שהוא גם נתב, לא זוכר את השם) פתרה את הבעיה? התכנון לשים גם אותו מאחורי הנתב. 4) האם לקוחות חברות אחרות עם שתי שלוחות נתקלים בבעיות דומות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת גיבוי IDRIVE פתחתי עבורה פורטים בפיירוול של XP וכן בראוטר סימנס SL2-141 בפרוטוקול TCP ולכל IP בדיקה עם התוכנה של PORTFORWARD.COM מראה שהפורטים פתוחים למרות זאת יש לי בעית תקשורת עם השרת של IDRIVE ובתמיכה ביקשו ממני לעשות TELNET ל-IP ולפורט שלהם הבעיה היא שהTELNET מחזיר: cannot open connection to host... connect failed וזאת למרות שהפורטים כביכול פתוחים אני צריך עזרה להגיע למצב שהTELNET יעבוד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. החלפתי ראוטר עקב תקלה מבזק ל dlink 6740u עד אתמול האקסבוקס (G250) התחבר לרשת ללא כל בעיה והכל עבד מעולה. לא פתחתי פורטים ולא עשיתי כלום והכל עבד פיקס. היום אחרי החלפת הראוטר אני לא מצליח להתחבר לאקס בוקס ליב. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר ל xbox live. והופיע לי הודעה שאני אוכל להתחבר אך אסבול מאיכות פחותה במשחקים (לא אשמע קול בשיחות עם שחקנים וכדומה) שיחקתי עם פורטים בראוטר ופתחתי את כל הפורטים של האקס בוקס (80,88,3074,53) כל אחד לפי מה שהוא צריך. עכשיו האקסבוקס כבר לא מתחבר לאינטרנט ומודיע על תקלת mtu. ממה שראיתי באתרים שונים התקלה MTU פשוט אומרת שלאקס בוקס אין מושג מה התקלה וזה יכול להיות הרבה תקלות שונות... בקיצור זקוק לעזרתכם. חנן
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קושחה חדשה ל 3CRWER100-75 1.3.05WW אחרי חיפוש קפדני מצאתי באתרים רוסיים משמצחיק שהתקשרתי לתמיכה של הראותר CDATA הם נתנו לי את הגרסה 1.3.03WW שעושה בעיות ניתורים כל 10 - 20 דקות http://rapidshare.com/files/126876303/3CRWER100-200-75_v1.3.05ww_world_wide.fim http://ifolder.ru/7212378
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבוסס על מקור בבזק היום לפני 1 בצהרים נקרע סיב אופטי וגרם לקריסה עצומה של מנוי ADSL(לא ידוע מה עם כבלים) אני בברק ולי זה קרה עכשיו אני רוצה להבין האם זה קרה לעוד אנשים בחברות אחרות
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-