רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם בטוח להזמין מהאתר או לא אני בא להזמין ואני מקבל הודעה כזאת: כמו כן לפני זה קפצה לי הודעה שפג תוקפו של האישור [certificate] האם אני יכול להזמין מהאתר או שלא כדאי לי?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלחוטית? ואיך אני יודע לאיזה ראוטר יש יכולת להוסיף יכולת אלחוטית למחשב (כלומר, שהוא יוכל לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות, לא רק לשדר) ולאיזה לא? יש איזה תקן לזה? אשמח לקבל אפילו המלצה על ראוטר ספציפי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המשמעות של הפרמטר SUBNET MASK ? אם אינני טועה, היכן שיש 0, באותו מיקום, ורק בו - התכובות יכולות להשתנות. בדוגמא שבכותרת - רק הסיפרה אחרונה בכתובות של המחשבים בתוך אותה רשת - יכול להשתנות. האם אני צודק ? האם יכול להיות משהו אח פרט ל 0 או 255 ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח יש לי מחשב נייד של IBM דגם T42 עם WIN XP SP3 והוא מסרב להתחבר לרשתות עם WPA2. ניסתי את זה אבל זה בהתקנה נאמר שלא צריך בגלל שיש לי כבר SP3 ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר. גם הכרטיס רשת תומך. מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב עם WIN7, ואנדרואיד מתחברים לי לאותה רשת) תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בזק dsl g256dg- vdsl 2 gigabit modem router מחובר ואני רוצה להגדיל טווח ע"י בראוטר בכותרת.מישהוא יודע איך?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים בחברה מסוימת אשר יש בה 7 מחשבים + שרת שמחוברים אל הרשת הקווית. אני מעוניין לאבטח את הרשת של החברה מפני וירוסים ואיומים שונים. אשמח לדעת כיצד אני יכול לעשות זאת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך עזרה - פירמטתי את המחשב ואיתחלתי את החלונות מחדש, אני מנסה להתחבר לאינטרנט ולא מצליח, אני מתחבר דרך נתב אז בדקתי ב ipconfig את כתובת ה IP שלי ואני לא רואה שום כתובת, מה יכולה להיות הבעייה? איך אתקן זאת?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים SIM, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו Wi-Fi משום מה). השאלה שלי היא לגבי התוכנית הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו תוכנית סלולרית מיוחדת שהיא תוכנית גלישה, והתוכנית הזו בד"כ נתנה פחות GB מהתוכניות הרגילות (התוכניות שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני התוכניות גלישה האלה גם עלו יותר מתוכנית רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "תוכנית גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם ראוטר של סלקום דגם VV 2220 ABD תומך ביותר מ~15 מגה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל פעם אחת פינג 1 ופעם שניה פינג 150 אל הראוטר [192.168.0.1]. הקליטה היא בערך 44% לפי Vistumbler, ואני על צ'אנל 1 כרגע, כי בצ'אנל 11 יש ראוטר חזק יחסית קרוב אלי, וב6 יש שניים, וב1 יש שניים אבל הכי חלשים. אני מקבל מהירות אינטרנט בסדר יחסית אבל לפעמים כהל נתקע וסרטונים מתחילים אחרי כמה דקות. זה בגלל הקליטה? יש דרך לשפר את זה בקצת? עריכה: עכשיו זה כבר קפיצות של 2 ו1572
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מודם-פקס (מודם אנלוגי): 1. שליחת קבלת פקסים מהמחשב: כל מודם-פקס עם תוכנה מתאימה. 2. ביצוע שיחות דרך האוזניות והמיקרופון של המחשב: כל מודם-פקס עם יכולות קול, בנוסף, יש כאלה עם יכולת שיחה מזוהה. 3. ביצוע פעולת החיוג מהמחשב (כפתור חיוג ליד מספר טלפון בתוכנה שמנהלת אנשי קשר) כשהשיחה עצמה תתבצע מהטלפון הרגיל... אני מעוניין רק באופציה השלישית.. - איזה מודם-פקס אני צריך? - צריך טלפון עם ספיקר? - הטלפון יהיה "מת" ללא המחשב? די זקוק לעזרתכם.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מה שעשיתי נכון? פשוט לא רשמתי כלום בRemote IP. זה עידכן את השורה אבל האם זה פתח לכול כתובת מבחוץ? הכוונה שלי לפתוח את אותו הפורט שכבר היה פתוח בראוטר הקודם שלי מסוג נטגיר vvg2000 ליוטורנט. כרגע זה מוגדר כמו שציינתי למעלה ועדיין אני מקבל סימן קריאה ביוטורנט... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מת כבר לעבור לחיבור UPLAOD גבוהה ואני חושב שעדיין זה יקר. 300+- לספק + תשתית (HOT). האם כדאי להמתין קצת מכיוון שאני רואה שאין תזוזה במחיר כמו שחשבנו לבזק אין אין עדיין תשובה לכך. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזק בינלאומי משיקה שירות חדש בשם תוכי טורבו. השירות החדש יאפשר לגולשים להגביר את מהירות האינטרנט שלהם בלחיצת כפתור לדוגמה, אתם מורידים סרט, משחק מחשב או תוכנה ורוצים להגדיל למשך כמו דקות או שעות את מהירות האינטרנט שלהם, פשוט לחוצים על כפתור והוא קופץ ל5 מגה הורדה ו250 קילו העלה. לפי דעתי זה באמת מהפכה בשירותי האינטרנט, כי קורה לי הרבה פעמים שאני צריך מהירות העלה או הורדה גדולה יותר לזמן קצר השירות החדש יעלה (לתשתית+ספק) לאינטרנט במהירות 1.5 מגה עם 30 שעות של אינטרנט של 5 מגה 169.9, כאשר שירות לאינטרנט של 2.5 מגה גם עם 30 שעות אינטרנט מואץ יעלה 184.9. כרגע השירות הוא רק ללקוחות ADSL, כאשר לכבלים הוא יבוא בקרוב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300515,00.html
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיה עם התוכנה הזאת נראה אם אתם יכולים לעזור לי התוכנה הזו מורידה לי ממש לאט ואני מדבר על לאט ברמות חברים שלי אומרים לי שהם מורידים 50 KB וכאלה ואני מוריד על 2-3 האם זאת מהירות הורדה נורמלית? ומה אני יכול לעשות כדי שהתוכנה תוריד יותר מהר תודה מראש עידן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, סידרתי אותו והכל בסדר, לאחר שהתחלתי להשתמש בו, כל 10-20 דקות האינטרנט בבית מתנתק וכדי לחבר אותו אני צריך לעשות ריסטארט לראוטר (לנתק מהחשמל, לחכות ולחבר) הסמל של האינטרנט מראה משולש צהוב כשהוא מנתק פתאום לעומת איקס אדום כשאני מנתק אותו מהחשמל. התקשרתי לבזק לבדוק שהכל בסדר והם אמרו שהניתוקים זה בגלל הראוטר (התקשרתי פעמיים בימים שונים רק כדי להיות בטוח) אח שלי הקטן אומר שאין ניתוקים בכלל עד שאני מגיע הבייתה (עד 6 בערב הכל עובד) כך שלדעתי הראוטר בסדר גמור! חשבתי בהתחלה זה כי יש עומס אצל הספק אינטרנט או משהו, ביררתי דרכם אבל הם שוב אמרו שהבעיה בראוטר. אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, לא יודע למה המחשב שלי גורם לאינטרנט להתנתק, חיפשתי באינטרנט קצת אבל זה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 2000 מערכת ראשית שהיא מפעילה שיתוף אינטרנט לשני מחשבים, עכשיו על המחשב יש גם וינדוס 98 SE, האם שיתווף האינטרנט שלו יתפוס גם לגבי המחשבים האחרים ? או שההגדרות שונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר בתשתית הוט 100 מגה יש לי מודם משולב ראוטר של הוט בוקס. *כל הזמן יש נפילות בהזרמת סרטים לsmart tv. הראוטר צריך לשמש אותי להזרמת תכנים לSmart tv ובעתיד אולי למכשיר יעודי, 2פלאפונים, כמו כן המחשב אליו מחובר המודם. כמה כסף אני צריך להשקיע בראוטר? ועל איזה דגם אתם ממליצים? הבית כ75 מר, המרחק לסלון כ10מטר קו ישר. הראוטר יהיה בחדר שינה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישלי בחדר יס , מפה לשם הבאתי מחשב (יש מחשב נוסף בחדר אחר). חיברתי את המחשב לראוטר או קופסה הזאת של היס שנלוות למאחורי הממיר שמתי LAN 1 האינרנט עבד כבר חודשיים ופתאום משום מקום זה עושה לי סימן של משולש צהוב ליד האינטרנט במחשב ואומר שהגישה תקולה , ניסיתי להוציא להכניס להחליף והכול ולא עוזר . לא מבינה מה קרה פתאום , הVOD והאינטרנט במחשב השני עובדים והכול עובד
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת על עלי לכניסה לכל המחשבים שנמצאים על הרשת שלי מבלי להקים רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה אחרי כמה דקות שאני נכנס הדפים מקבלים גוון אפור כאילו קרה סוג של התנתקות.. אם אני מנסה לרענן אני מקבל הודעה של "the page cannot be displayed" מהדפדפן. זה מסתדר אחרי כמה דק'.. אבל זה חוזר על עצמו המון.. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רציתי לדעת מיהו הספק הזול ביותר באינטרנט מהיר???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנתב הזה היה הנתב המומלץ ביותר בפורום. כולם שיבחו אותו ואמרו שהוא איכותי ועושה את העבודה. למה אף אחד לא דאג לעדכן שהוא רק נתב ולא יכול לשמש כמודם? אני לא בא להאשים אף אחד, הטעות כבר נעשתה, אשמח אם תעזרו לי ולעוד רבים אחרים בפתרון הבעייה. לאיזה דגם רצוי להחליף את הנתב הזה או שמא יצא עדכון קושחה שיכול לעזור פה? מה היתרון של נתב בלבד על נתב ומודם ביחד? אשמח אם ימצא פתרון לבעייה בן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, לאחרונה אני חווה איטיות די מעצבנת בהורדה של קבצי טורנט בלבד. התשתית שלי היא בזק, ספק 014, 15 מגה. מבחינת גלישה, הורדות, סטרימינג הכל באמת בסדר גמור. כמובן שדבר ראשון בדקתי הפניית פורטים, הגדרות בתוכנה (אני משתמש ביוטורנט) וכו' והכל בסדר. יש לי גם יוזר של 012 אז ניסיתי להתחבר דרכו. אותם טורנטים שמורידים במקסימום 300 קילובייט לשנייה טסים עכשיו ב-1.5 מגה לשנייה. ברגע שאני מחזיר את היוזר של 014 חוזרת האיטיות (בכל שעות היום, דרך אגב). שני היוזרים הם לא עם חבילת גיימרס. עכשיו, ברור לי שמדובר באיזשהו traffic shaping עצבני שהולך ב-014, אבל השאלה שלי אם אני בכלל אוכל לקבל מענה או הכרה כלשהי של הבעיה מהם. התקשרתי היום והסברתי לתומך טכני שלהם שעם יוזר של חברה אחרת הכל בסד…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-