רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון הפניית פורטים עובדת כך שכשמגיעה חבילה שלא בוקשה לפני כן היא מנותבת לפי הפורט שלה למחשב מסויים. אם שני מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר רוצים להשתמש בטקסטמי (פורט 5190) מה קורה? איך מאפשרים דבר כזה? דרך אגב למישהו יש מדריך טוב על ההבדל בפרוטוקול http לבין הפרוטוקול tcp ? לא הבנתי למה צריך להפריד את זה לשני דברים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי ראוטר חדש מבזק והאינרנט עובד לי מצוין. הבעיה שכאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית אז מתחילות הבעיות. האייפון שלי רושם שהוא לא יכול להתחבר לרשת הזו וכך גם הלפטופ. המכשירים מזהים את הרשת אבל צלא מצליחים להתחבר. הרשת בלי סיסמא. משהו שמע על הבעיה או יודע מה הפתרון. אשמח לעזרה תודה מראש! רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשעה התקנתי את המודם usb לאחר טיפה קשיים פרטיים אבל היתרשמתי לטובה מהמודם הקטן והמכוער למדי לדעתי הוא פועל 10 והמהירות טובה אם יש עוד שאלות על המודם אשמח לענות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יוטורנט 3.4.3 הורדה> 57.6 KB/S הפורט מאושר בראוטר ובכל זאת בבדיקה רשום פורט לא פתוח אינטרנט בזק -45 מגה +/- וינדוס 7 עד לפני כמה ימים הכל היה תקין וההורדה הייתה מהירה ביותר בדקתי גם היכן שיש הרבה משתפים וזה זוחל ביותר אוקי, המצב ממש מוזר,בצהריים הורדתי סרט במהירות -3-4 כעת בערב אני מוריד סדרה עם מלוא חופן משתפים חיובי וזה מוריד באיטיות צב 21.kb/s הפורט פתוח בחומת האש מה זה יכול להיות?מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מישהו יכול לתת לי מדריך טוב מפורט איך להגדיר site2site בפורטי ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העיניין הוא שכאשר אני מכבה את המחשב, הראוטר נישאר דלוק... רק הנורה של הLAN נכבית. מדובר בראוטר סימנס SL2-141. כפתור הכיבוי נימצא מאחורי הראוטר כך שלא ניראה לי הגיוני שיש צורך לכבות אותו כל פעם, אחרת היו ממקמים את הכפתור הנ"ל במקום קצת יותר נגיש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הכבל- אבל אני ממש לא יודע איך אני עושה את זה. מישהו יכול בבקשה להסביר לי?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אין לי אנטרנט בבית. כשאני רוצה לגלוש אני מפעיל את הסמרטפון כמודם סלולרי( יש אופציה כזאת בהגדרות) וגולש דרך הסמרטפון במחשב הנייד. השאלה שלי שאם אני אקנה מדפסת משולבת אלחוטית, האם יהיה אפשר לעבוד איתה דרך המודם הסלולרי בסמרפון? כמו שאני עושה עם המחשב הנייד? ואגב אני רוצה לקנות מדפסת משולבת canon prixma 455 אם זה יעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4006017,00.html עפ"י דוח המועצה לצרכנות מסכמת שנה 1. הוט בולטת לרעה גם בתחום שירותי האינטרנט, שם הם מובילה בהפרש ניכר במספר התלונות נגדה עם גידול של 81%. שאר החברות רשמו ירידה חדה במספר התלונות נגדן. נטוויז'ן 013 רשמה ירידה של 26%, סמייל 012 רשמה ירידה של 31% ובזק כולל בזק בינ"ל השתפרו עם 6% תלונות פחות. 2. במועצה ציינו כי אינטרנט הוא אחד התחומים הבעייתיים בסעיף הוצאות התקשורת. פיצול השירות בין ספק התשתית והשירות גורם לסרבול, בלבול, ואף לייקור מחיר השירות בשל כפל ההוצאות. בתחום הטלפון הקווי התקבלו תלונות רבות על ניתוקים תכופים ואיכות ירודה של השירות. הגידול במספר התלונות לעומת השנה הקודמת: בזק 5%, הוט 9%, פרטנר תקשורת בע"מ, ראש …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחבר ראוטר לינקסיס E2000 / WRT320N לכבלים הראוטר מתחבר בלי בעיה וגולש בסדר (ההודעה נכתבת ממנו) הבעיה שיש לי חיבור אצל הספק 10 מגה אבל עכשיו אני מקבל בקושי 5 בקצב היורד המהירות הולכת ויורדת לכיוון 1 אבל הראוטר לא מתנתק וממשיך לשמור על החיבור הקצב העולה לא נפגע וממשיך להיות 1 חיברתי את הכבל שיוצא ממודם הכבלים ישירות למחשב נייד (לא בדקתי על המחשב שלי) והקצב מצויין נראה שהראוטר מקבל חיבור 10 ומוציא במקרה הטוב 5 (בדקתי בנוסף גם בחיבור האלחוטי התוצאה זהה) יש לי בנוסף ראוטר אדימקס 6216MG הכל תקין אין שום בעיה אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר E2000 תודה למי שיכול לעזור
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כדאי להשים 2 מודמים בבית1? האם כדאי לי לעשות את זה והאם זה יעלה אותו מחיר או שזה יותר זול מהבחינה שזה מודם שני בבית ויש כאילו שני קווים בבית? ובחדר שלי אין שקע לטלפון זה אמורה להיות בעיה בישבילם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האחד הוא TL-WR1043ND והשני TP-Link nMax TL-WR841N האחד עולה 335 ש"ח והשני 145 ש"ח. כרגע יש לי אינטרנט במהירות 12 מגה ביט. בעתיד הלא ברור וכנראה לא בטווח של שנה - שנתיים לא יהיה לי אינטרנט במהירות 100 מגה ביט. אין לי צורך בטווח גדול. בהתחשב בזה, יש היגיון עבורי להעדיף את הראוטר היקר יותר? הוא יתן לי איזה ערך מוסף? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נתב של LEVEL ONE. לאחרונה הוא עשה לי בעיות איטיות באנטרנט. ניסיתי לעדכן לו קושחה בתקווה שזה יעזור והאיטיות עדיין נמשכה... ניסיתי לאתחל לו את ההגדרות ולהגדיר אותו מחדש. עכשיו אחרי שאיפסתי אותו ואני בא להגדיר את הגדרות החיבור לאנטרנט שלו אחרי שאני מכניס את כל ההגדרות הנכונות כולל שם משתמש וסיסמא הוא פשוט לא מתחבר בטענה שההגדרות שגויות. וזה בדיוק ההגדרות שהיו בו לפני כן... ניסיתי שוב לעדכן קושחה ושום דבר לא עזר... בבקשה אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בזה אני אשמח מאוד! כרגע אני עובד עם נתב ADSL של בזק. לידע כללי. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ברשת שלי ישנה בעית קליטה מותקן ראוטר של לינקס במחשב נייח שהוא התחנה הראשית. ישנו מקלט של D-Link במחשב הנייח השני שלדעתי הבעיה נעוצה בו כי במחשבים הניידים בבית קולטים מעולה לא משנה היכן הם נמצאים(לפעמים הרבה יותר רחוק מהמחשב הנייח המדובר). על איזה מקלט טוב אתם ממליצים? עוד בעיה ברשת אחרת. יש לי בעיה אחרת ברשת אחרת עם הסקייפ שעובד על מחשב נייד הוא לא מפסיק להתחבר ולהתנתק בלי שום סיבה נראית לעין.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ממש ישן ואני מעוניין לבצע איתו rdp למחשב אחר טוב ואז אוכל להשתמש בו כמחשב "טוב" (בסגנון vdi אבל משהו ביתי, בלי סרברים) אז אני מחפש איזה תוכנה שאיתה אוכל לעשות את זה (אבל תתחבר אוטומטי למחשב המרוחק) win7 ומעלה לא נראה לי שכדאי - סתם יכביד על המחשב, ויש סיכוי שיקרוס) חשבתי על winpe ולשים עליו תוכנה שתומכת ב rdp מישהו מכיר רעיון טוב יותר? או דרך טובה יותר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מעוניין לארגן טלוויזיה (אינטרנטית - בכבל) + וויפי בחצר. העברתי כבל רשת מהסוויץ' שבסלון ועד לבחוץ. הסוויץ (1Gb) מוזן עלידי HotBox4 מארון התקשורת (כלומר: DHCP) כך שזורם אינטרנט 500 מגה. כל שנותר הוא להפיץ בחצר וויפי ולחבר את הסטרימר שבחוץ (xiaomi) לרשת באמצעות כבל. חיפשתי לי מוצר אמין במחיר שפוי אשר מקבל רשת בכבל, מעביר הלאה (בכבל) ומפיץ וויפי דואל באנד. מצאתי 2 מוצרים שישרתו אותי כ- AccessPoint: (האם הקונפיגורציה הזו נכונה לצרכים שלי?) 1. NETGEAR WAP104 2. NEATGEAR R6220 עכשיו שניהם דומים מאוד! ההבדל היחידי הוא שבאחד קיים חיבור WAN ובשני לא, אך על פי הוראות היצרן אין לכך שום הש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עדיין לא מאבד תקווה למצוא ספקית שתיתן לי פינגים סבירים לחו"ל מבלי לקחת חבילות עסקיות במחיר מטורף נכון לעכשיו אני עם 2 ספקיות - 012 ובזב"ל NGN + גיימר, אני מחליף ביניהן בהתאם לשעות היום והדרישות. הפינגים הכי טובים שאני מקבל כרגע במשחקים נעים בין 90ms ל-170ms. כעקרון, 012 נותנת מרבית הזמן פינגים טובים יותר (רק בחלק מהשרתים שלהם), כנראה הודות לכך שהם חוסמים P2P באופן די אגרסיבי. קודם כל, שמעתי/קראתי על כך שגם CCC חוסמים P2P - אם זה נכון, זה יתרון עצום במקרה שלי, מישהו יכול לאשר זאת? שנית, האם למישהו יש ניסיון איתם במובן של פינגים לחו"ל? בעיקר במשחקים - דברים כמו מהירות הורדות, YouTube, טורנטים וכל שאר מיני שטויות לא ממש מעניינים אותי, בשביל זה יש את 014 גיימר שבה …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראש קבוצת ה-Engineering Task Force HTTP Working Group, מארק נוטינגהם, הודיע בבלוג האישי שלו על השלמת העבודה של פרוטוקול ה-HTTP/2, שעתיד לשנות את חווית הגלישה של כולנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94-http2-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי, בעקבות המלצה בפורום רכשתי 2 access points של Ubiquiti . ־AP-AC-Lite ו ־AP-AC-LR. כרגע הם לא מחוברים חיבור קבוע, אלא פשוט מונחים על ארוניות עם כבל רשת גלוי. אני רוצה לחבר אותם על התיקרה ולחצוב תעלה כדי להסליק את כבל הרשת. איך אני יכול לדעת מהו המיקום האופטימלי בבית לכל נקודה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לגשת למחשב שלי בבית מהמשרד דרך ה-Remote Desktop. המחשב בבית מחובר לרשת בעלת שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי Level One WBR-3408. את כתובת ה-IP בבית יש לי אבל אני לא יודע איך אני אוכל לגשת למחשב אחד מהשניים כי הרי כתובת ה-IP היא לשני המחשבים. במחשב שאני רוצה לעבוד איתו הגדרות ה-Remote Desktop בסדר וה-IP הפנימי שלו הוא 192.168.0.2. האם אני צריך לפתוח פורטים בראוטר והאם יש עוד דברים שצריך להגדיר! מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת. תודה לכם מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לשדרג את האינטרנט ל- 20MB (תשתית של בזק , ספק של בבי"ל) בחבילה של התשתית בזק מוכרים ראוטר (לא זוכר את הדגם), "איכותי" לטענתם, שעולה 10 ש"ח לחודש (במידה ואני נשאר איתם למשך שנתיים). אם לא, המחיר הרגיל של הראוטר הוא 25*24 = 625 ש"ח. אני לא מבין גדול בראוטרים, לכן רציתי להתייעץ. האם כדאי לקחת מהם, או לקנות בנפרד ? מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי עם ממיר רגיל, HD, והייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-5.29 החליפו לי לממיר mini Fiber ואז הייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-77.138 ועכשיו החזירו לי ממיר ישן (כי הפייבר עשה בעיות), ממיר Magic HD ואני מקבל כתובת שמתחילה ב- 213.57 ממש מוזר שממירים משפיעים על ה-IP. ומה שיותר מפגר זה שהכתובת של הממיר mini Fiber גרמה (99% זו הייתה הסיבה, כי לא הצלחתי להבין מה עוד יכל לגרום לזה) לזה שה-Bridge Mode ננעל לי ב-HOT Box.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ועברתי על המון מדריכים - ואני פשוט לא מוצא פתרון. נתחיל על מה שיש - מחשב נייח שמתחבר דרך USB לאינטרנט בכבלים - מודם Thomson חייגן של ברק ראוטר של msi - RG60G מחשב נייד עם חלונות ויסטה. מה שעשיתי - את הראוטר חיברתי למחשב בכבל רשת רגיל - אז הוא הראה ליקישוריות מוגבלת או חסרה נכנסתי לחיבור של ברק - והגדרתי לו בשיתוף שישתף אינטרנט לחיבור של הכבל רשת (ששם מחובר הראוטר) הקישוריות מוגבלת או חסרה נעלם. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט - למיטב ידיעתי גם בנייד כבר אמורה להיות יכולת להתחבר. אני מתחבר לרשת האחוטית שם - MSI - וה Vista מראה לי שם שהוא מצליח להתחבר לאלחוטי - אבל הוא לא מקבל את שיתוף האינטרנט. הערות : *בראוטר עצמו אני לא בטוח לאן צריך לחבר את הכבל רשת שבא מהמחשב - לכניסת רשת הנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-