עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, ההורים הולכים להתחבר בשעה טובה לסיבים של סלקום (תשתית בזק, אז אולי בעתיד יעברו לפרטנר\בזק) החיבור יהיה 1000\100. כרגע הם עם תשתית של הוט עם הוטבוקס ישן ו-TENDA NOVA MW3. חשבתי לקנות להם Xiaomi AX3200\Redmi AX6S (ראיתי שהרבה אנשים אומרים שעדיף את הסיני, האם זה נכון? כי הממשק WEB באנגלית נראה לי עדיף מצד שני שמעתי דברים סותרים לגבי הביצועים. חלק אומרים שהסיני יותר טוב וחלק אומרים שזו אותה החומרה בדיוק). מה שכן ראיתי זה שאפשר להתקין OPENWRT על ה- Redmi AX6S ולא על ה- AX3200 נכון לעכשיו. השאלה האם יהיה אפשרות לעשות MESH עם OPENWRT? גם יש מקומות שקראתי שמשום מה להתקין את זה מוריד את הביצועים. לא יודע אם זה נכון. בכל אופן הבית הוא בי…

2. Started by URON,

החלפתי תשתית לבזק וקבלתי מודם d-link n 2760u e1 וחבר טוב אמר לי, שכל האקר יכול בקלות לחדור למחשב שלי ,כי לא החלפתי סיימת ברירת המחדל של המודם: א. האם הוא צודק? ב. אני לא משתמש בראוטר (אלחוטי) אלא רק בקווי. ג. ואם צריך איך מחליפים סיסמא?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי, יש לי הוטבוקס וטווח קליטת ה-wifi שלו נמוך למדיי. יש לי גם ראוטר ישן של בזק (D-Link 6740U) שלא בשימוש ורציתי להשתמש בו בתור AP - מגדיל טווח ל-wifi. ההוטבוקס מוגדר לאייפי 10.0.0.138, וה-DHCP שלו מחלק כתובות מ-10.0.0.1 עד 10.0.0.100. הדילינק מוגדר לאייפי 10.0.0.139 וה-DHCP שלו מבוטל. חיברתי את הדילינק להוטבוקס בחיבור קווי (דרך סוויץ'). הגדרתי את הוויפי בדילינק אותו דבר כמו הוויפי בהוטבוקס (אותו SSID, הצפנה, סיסמה..). הבעיה: כשאני מנסה להתחבר לוויפי של הדילינק (נמצא בנקודה בבית שהקליטה בלעדיו היתה אפסית ואיתו היא מלאה, כך שברור לי שהטלפון מנסה להתחבר אליו ולא להוטבוקס) הוא כותב Connecting... ואחרי כמה זמן מתייאש וכותב Fail…

4. Started by harap,

היי, אין לי אנטרנט בבית. כשאני רוצה לגלוש אני מפעיל את הסמרטפון כמודם סלולרי( יש אופציה כזאת בהגדרות) וגולש דרך הסמרטפון במחשב הנייד. השאלה שלי שאם אני אקנה מדפסת משולבת אלחוטית, האם יהיה אפשר לעבוד איתה דרך המודם הסלולרי בסמרפון? כמו שאני עושה עם המחשב הנייד? ואגב אני רוצה לקנות מדפסת משולבת canon prixma 455 אם זה יעזור.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by R-E-L,

היי, אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש לי שתי מחשבים והכל(שתי המחשבים והמודם) מחוברים ל-SWITCH. הבנתי שבשביל להשתמש בשיתוף אינטרנט של ווינדוס צריך שבמחשב אחד יהיו שתי כרטיסי רשת כאשר אחד מהם מחובר למודם ואחד למחשב השני/סוויץ'... האם יש דרך לשתף את האינטרנט בתצורה הנוכחית (שהכל מחובר לסוויץ')? (אני לא מתכוון ל-PROXY, אלא שיתוף כמו זה של ווינדוס) תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by zahi101,

שלום! לאחר ששאלתי אנשים פה אם הכרטיס הבא: edimax 7728in יתמוך בווינדוס 7 64 ביט ואמרו לי שכן. קניתי אותו. עכשיו אני מנסה להתקין דרייברים ושום דבר לא הולך, הכרטיס מזוהה על ידי המחשב במנהל ההתקנים אך עם סימן קריאה לידו והוא כותב שאין חיבורים זמינים. ניסיתי גם להתקין דריבר ישירות מralink(rt2860) ולא הלך... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים. צחי.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by MISTER WEB,

אני רוצה לדעת מה מבין הספקים האלה הכי מהיר כי אני אמור לקבל את המודם וכל הדברים של וואו בכל יום!!!תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by aka_katz,

איזה דגם הכי ממולץ היום ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by urich,

לפני כשעה התקנתי את המודם usb לאחר טיפה קשיים פרטיים אבל היתרשמתי לטובה מהמודם הקטן והמכוער למדי לדעתי הוא פועל 10 והמהירות טובה אם יש עוד שאלות על המודם אשמח לענות

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום יש לי ראוטר של נטגיר דגם WGR614 v7. מחוברים לראוטר 3 מחשבים באלחוטי. הבעיה איתו שהוא לא מקצה אפשרות גלישה לכל מחשב במקביל. זאת אומרת - אם רק אני בבית, אני גולש מעולה. אני מוריד מהר והכל עובד מצוין. אם עוד מישהו מנסה לגלוש, אז אחד מאיתנו יגלוש טוב לכמה שניות והשני לא יגלוש בכלל. אפילו דף אינטרנט של גוגל לא יעלה. אחרי כמה שניות, אני אגלוש טוב - והוא לא יגלוש בכלל. וככה זה כל הזמן. יש לי אינטרנט 10 מגה, ככה שרוחס פס זאת לא הבעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by תושב העיר,

אני רוצה לחבר את האנטנה הזאת [h=1]RP-SMA 2.4GHz 25 DBi Wireless WLAN WiFi Antenna For Yagi Modem PCI Card Route[/h]http://www.aliexpress.com/item/RP-SMA-2-4GHz-25-DBi-Wireless-WLAN-WiFi-Antenna-For-Yagi-Modem-PCI-Card-Route/2020928152.html לבסיס של TP LINK 8200ND http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=19756&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה יעבוד ויקלוט בעוצמה של 25 DBI ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Or Bar Yaacov,

היי לכולם, מחפש את ה firmware האחרון של ראוטר Kasda KW5212. הפסיק לעבוד לגמרי ביומיים האחרונים ונציגה של 018 טוענת שהfirmware האחרון אמור לסדר את הבעיה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by arielman22,

שלום מישהו פה יכול להמילץ לי על דגם של כרטיס רשת אלחוטי לנייד? ראיתי שיש המון דגמים ושהמחירים נעים מדולר עד לעשרות דולרים אני מעוניין במתאם עד 50 שקל שיעשה את העבודה. השאלה אם כדאי לשלם על מוצר שקיבל המון פידבקים טובים אבל לא מחברה מוכרת דוגמת: http://www.aliexpress.com/item/300Mbps-300M-Wireless-USB-WiFi-Wi-Fi-Wi-Fi-Adapter-With-External-Antenna/753381184.html?spm=2114.01020208.3.2.keiI11&ws_ab_test=201407_4,201444_6,201409_5 או לשלם יותר ולקחת מחברה מוכרת כמו Linksys, דוגמת: http://www.aliexpress.com/item/Original-brand-new-Linksys-AE2500-300Mbps-Wireless-N-802-11n-WiFi-Dual-Band-USB-Adapter-Desktop/1930371147.html?spm=2114.01020208.3.19.wVQrJc&ws_ab_test=201407…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nerya40,

יש לי מדפסת משולבת HP 4615 שיש בה גם סורק. עכשיו הבעיה במדפסת הזאת שיש לה רק חיבור USB ואני רוצה שכל המחשבים בבית יוכלו להדפיס ולסרוק דרכה. הבנתי שאפשר לקנות שרת מדפסות שמתחבר לראוטר ואז כל מחשב יכול להדפיס דרך המדפסת. אבל השאלה שלי אם יהיה אפשר גם לסרוק? הרי כשאני מדפיס המחשב שולח פקודה לכתובת של השרת מדפסות ואז משם השרת שולח את הפקודה למדפסת והיא מדפיסה. אבל בסריקה זה הפוך. המדפסת צריכה לשלוח את תוצאות הבדיקה לשרת ואז מהשרת איך זה יגיע למחשב? הדגם של השרת מדפסות זה Edimax ps1206u תודה לעוזרים [:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Pav3l,

אבא שלי רוצה לעשות רשת אל-חוטית בין שני מחשבים ושזה מה שיש לו כרגע... 2 מודמים ADSL ב- USB. 1 ראוטר. והמתאם האל-חוטי עצמו. הבעיה היא שהוא לא יכול לחבר את הראוטר למודם כי הוא USB ובראוטר יש חיבור של רשת, כיצד אפשר לגרום לזה לפעול? אולי מתאם או משהו? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לפני כחודשיים או פחות פירסמתי הודעה על בעיית פינגים בשרתים ששוכנים באירופה ובארצות שונות, עם המשחק COD ושאר המשחקים בכלל אצלי. הייתי צריך להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט כמה פעמים ברצף רק כדי לקבל פינג "טוב", וגם אז הוא היה עדיין בלתי יציב והורס את חווית המשחק אונליין בגלל ה-LAG. הייתי מחובר אז עם ספק אינטרנט זהב, בתשתית כבלים על 1.5MB. כמובן שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות לווירוסים, תוכנות ריגול וכו'. ואפילו בדיקות של התשתית עם הספק וחברת הכבלים. הספק חזר וטען שהבעיה לא נובעת מאצלו. למרבה הפלא, כשהחלפתי ספק לפני שלושה שבועות לקווי-זהב 012, בעיית הפינגים נעלמה לגמרי! אני עכשיו מתחבר לאינטרנט, וגם אם נשאר מחובר כמה ימים ברצוף, הפינגים על השרתים (אותם השרתים אגב, אותה תשתית הכבלי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ktulu,

שלום, רכשתי מחשב נייד חדש ויש ברשותי מחשב נייח שמוחבר לאינטרנט ב ADSL במהירות 1.5 מגה. אני רוצה להתחבר עם הנייד לאינטרנט ואני יודע שאני יכול לרכוש ראוטר אלחוטי או חוטי. השאלות שלי, כאחד שממש לא מבין בזה כלום: 1. מה היתרונות והחסרונות המרכזיים של אלחוטי על פני חוטי. חשוב לי שמהירות הגלישה וההורדות לא ייפגעו. 2. מהם טווחי המחירים לראוטרים מומלצים. אני צריך עזרה והכוונה במה לבחור, ובאיזה סוג שמתאים לי, כי ממש אין לי מושג. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. בקרוב נכנס מחשב נוסף לבית וברצוני להפוך ת'רשת הקיימת לאלחוטית : ), אף פעם לא התעמקתי בנושא ולכן אין לי שמץ של ממש אז יש לי שאלה - אני מחפש ראוטר לרשת אלחוטית ביתית שיהיה אמין, ובעל יכולת קליטה ושידור למרחק יחסית ארוך וגם דרך קומות (2 קומות) וגם אם אני אשב לי בגינה מחוץ לבית - אוכל להיות מחובר באותה איכות שהייתי מחובר אילו ישבתי עם הראוטר בייד... ללא ניתוקים וכדומה... רצוי שיהיה מחברה אמינה עם התקנה ידידותית, מאובטח ולא ייקר במיוחד - עד 500 שקל ככה, אם אפשר פחות - מה טוב (אם למישהו פה יש ניסיון אישי עם ראוטר שכזה זה יהיה אחלה..). וזהו בגדול.. תודה : )

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by sabosal,

אני חושב לקחת על עצמי פרוייקט בייתי, ולבנות ראוטר ממחשב ישן. (בעבר ניסיתי, חוויתי כשלון, והגיע הזמן לנצח) אך נתקלתי בבעיה. כרגע למחשב יש כניסת רשת אחת. שאליה יתחבר המודם. חיפשתי כרטיס רשת בעל 4 פורטים, שלמעשה גם הם לא מספיקים לי, כדי שיוכל לתפקד גם כראוטר, וגיליתי שהמחירים בשמיים (מעל 200$), כך שזה הופך את הפרוייקט ללא כדאי בעליל. אם אני קונה כרטיס רשת בעל כניסה אחת, ומחבר אותו לראוטר שיתופקד כסוויץ', זה פותר את הבעיה? כלומר, אין בעיה של צוואר בקבוק בסוויצ'ים, ואין משמעות אם הסוויץ' נמצא פיזית בתוך המחשב בחיבור PCI או מחובר בכבל רשת אחד למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by gng,

יש לי רואטר תקן N של בזק, הגדרתי את כל מה שידוע לי שצריך להגדיר ועדיין לא היה לי אינטרנט. עשיתי קצת בדיקות ומצאתי שמIP ישירות הוא פותח אתרים, כלומר בעיה בDNS. במצב הראוטר הוא מציג לי DNSים תקינים, אבל משום מה הוא לא נותן אותם למחשב... כפיתרון זמני הגדרתי במחשב בצורה ידנית את הDNS. מה עושים שהוא כן יתן את הDNS כמו שצריך??? כמה נתונים. 1. כנראה בשלב מסויים של החיים הנתב עבר איפוס... 2. השוותי בין ההגדרות של הנתב שלי לנתב מקביל שכן עבד, לפחות שטחית זה היה נראה זהה... תודה מראש לעוזרים

21. Started by KooKoo,

יש לי ראוטר של Edimax שנמצא בארון חשמל בבית שלי איפה שכל המפסקים והכל... הוא מפצל לשתי מחשבים, אחד של אבא שלי ואחד שלי. איך אני פותח שם פורטים? כי זה נורא מפריע לאייסיקיו,אימיול וכל אלה, במיוחד אני סובל מאימיול. בבקשה אני חייב לפתוח שם תפורטים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חיברתי שני מחשבים דרך רשת ביתית (פשוט חיבור ethernet רגיל) למחשב אחד אני מצליח להכנס, לראות ולשתף את המדפסת ומהמחשב השני אני מקבל הודעת שגיאה שכנראה שאין לי permission להתחבר. איך אני מסדר permission מהמחשב השני?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מישהו ראה פעם איך עושים את זה?? מה בדיוק עושים? זה חשוב , תודה למי שעוזר...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לשניהם יש אינטרנט מהיר!!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by alex188,

שלום, בהמשך לבעיות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500780.0 לא יודע בדיוק מה קרה. אבל פתאום בלי סיבה הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט:. TL-WR841N. לא עשיתי שום שינוים מיוחדים, האינטרנט פתאום התנתק ומאז לא מצליח להתחבר באמצעות הראוטר. מה לא ניסתי: להגדיר מחדש, לעשות ריסט. שום דבר. בבית יש רשת שיתוף עדיין. אני כן מצליח להתחבר דרך המודם והמחשב. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.