רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי רואטר תקן N של בזק, הגדרתי את כל מה שידוע לי שצריך להגדיר ועדיין לא היה לי אינטרנט. עשיתי קצת בדיקות ומצאתי שמIP ישירות הוא פותח אתרים, כלומר בעיה בDNS. במצב הראוטר הוא מציג לי DNSים תקינים, אבל משום מה הוא לא נותן אותם למחשב... כפיתרון זמני הגדרתי במחשב בצורה ידנית את הDNS. מה עושים שהוא כן יתן את הDNS כמו שצריך??? כמה נתונים. 1. כנראה בשלב מסויים של החיים הנתב עבר איפוס... 2. השוותי בין ההגדרות של הנתב שלי לנתב מקביל שכן עבד, לפחות שטחית זה היה נראה זהה... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. שדרגתי היום את האינטרנט שלי ל100 מגה של בזק + בזב''ל. הראוטר מדגם D-Link 6740U בתקן N המחשב בסלון שמתחבר בצורה אלחוטית מכיל כרטיס רשת קצת ישן בתקן G של חברת אדימקס מדגם EW-7128G. יש לציין שיש קליטה מלאה לפי הwindows של הרשת האלחוטית האם כרטיס רשת בתקן N יפתור את הבעיה ? ואם לא אז אפשר עזרה בהגדרה של הראוטר כדי לשדרג את המהירות (אני יודע שתקן G מוגבל ל54 מגה) סקרין שוט של הגדרות הנתב http://i.imgur.com/BlheQ9h.jpg תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלחוטית? ואיך אני יודע לאיזה ראוטר יש יכולת להוסיף יכולת אלחוטית למחשב (כלומר, שהוא יוכל לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות, לא רק לשדר) ולאיזה לא? יש איזה תקן לזה? אשמח לקבל אפילו המלצה על ראוטר ספציפי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל עבד אצלי בסדר,עד שניסיתי שיתוף קבצים, יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE וכניסיתי לשתף קבצים בין המחשב שלי למחשב נייד שבו יש WINDOWS 7 STARTER נוצרה בעיה והמחשבים לא הצליחו לתקשר ביניהם, או שהצליחו ובאמצע העברת קובץ ההתקשרות נפלה ביניהם, ונדמה לי שגם החיבור לאינטרנט (לא סגור על זה). בכל מקרה,קראתי באינטרנט שיש להגדיר IPV6 ושיחקתי עם זה, כיביתי IPV4 והדלקתי IPV6 ושיחקתי עם זה קצת. כרגע,באופן לא מוגדר אחרי חיבור לאינטרנט יש לי ניתוק שכדי לצאת ממנו אני מכבה ומדליק את הנתב, משנה מIPV4 ל-6 ובחזרה וזה מסתדר לזמן מה ושוב מתנתק. העניין הוא שגם כשזה מתנתק, נותר לי WIFI בבית - אני מתחבר לאינטרנט במחשב הנייד הנוסף, בסמארטפון וכו', כך שאין בעיה של תשתית\ספק ככל הנראה. מה עושים? צילומי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לורשה עוד שבוע ורציתי לקנות נתב חזק עם מודם (כדי לא להיות תלוי בחברות) הכיוון הוא E8350 כרגע במחיר של כ-700 שקל, אשמח להמלצות נוספות (V900R יקר שם) http://www.e-vox.pl/Linksys-E8350-EJ-AC2400-Dualband-Gigabit-Router-E8350-EJ,p,66381/?ref=ceneo.pl
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת גיבוי IDRIVE פתחתי עבורה פורטים בפיירוול של XP וכן בראוטר סימנס SL2-141 בפרוטוקול TCP ולכל IP בדיקה עם התוכנה של PORTFORWARD.COM מראה שהפורטים פתוחים למרות זאת יש לי בעית תקשורת עם השרת של IDRIVE ובתמיכה ביקשו ממני לעשות TELNET ל-IP ולפורט שלהם הבעיה היא שהTELNET מחזיר: cannot open connection to host... connect failed וזאת למרות שהפורטים כביכול פתוחים אני צריך עזרה להגיע למצב שהTELNET יעבוד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות כזה דבר? מה האפשרויות שלי להקמת רשת? ניסיתי רשת אלחוטית ולא אהבתי, הראוטר כל הזמן נתקע והקצב לא גבוהה.המרחק הוא כ10 מטר קו ישיר דרך קירות יש לי בחדר נקודה של הכבלים לחיבור לטלויזיה האם אני יכול לחבר לה איכשהו מודם?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מניח שאתם מכירים את הנתבים החדשים של בזק שיצאו בתקן החדש. כעיקרון קיימים שני דגמים עיקריים לפי מה יש שם. רציתי לשאול אם הנתב בתקן החדש ניתן לפי מהירות מסויימת שיש לך או שאתה יכול לבחור מה לקחת. במידה וכן לפי מה מייעדים נתב ללקוח. לגבי התקן החדשת למי שקיים נתב בתקן הזה, יכול לנצל טוב יותר את המהרות נכון?, כלומר אם קיימת חבילת גלישה מסויימת, אתה תנצל בעצם את המהירות בצורה יותר יעילה. בנוסף רציתי לדעת מה זה ה VDSL שמוזכר בחלק מהנתבים באתר שלהם?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשיוט באתר TP-LINK ראיתי את הComing Soon, כן הנתב החדש נקרא 1042ND והוא משתמש גם כשרת מדפסת וגם יש לו כפתור פיזי לכיבוי והדלקת הWIFI, חוץ מזה לא מצאתי שינויים מהותיים, אז למה להוציא מוצר חדש כאשר אפשר בעדכון קושחה אחד להכניס הכל ל1043ND הקיים ?! זה מעצבן, הנה הלינק: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1042ND#over
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שקניתי את הראוטר DLink DIR 655 יש לו בעיות בבית שלי עם WiFi - סמארטפונים מתחברים וישר מתנתקים מהרשת האלחוטית בצורה מוזרה. לאח שלי יש את הפלאפון HTC Desire HD והוא מתנתק כול הזמן מהרשת וגם איפון 3. השתמשי בתוכנה wifi analyzing דרך הHTC וראיתי שהוא קולטת את הרשת כמו שצריך בדיאגרמה ואין סימן של ירידות קיצוניות פתאום. יכול להיות שיש הגדרות מסוימות בנתב שצריכים לשנות בנוגע לחיבור אל-חוטי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הכבל- אבל אני ממש לא יודע איך אני עושה את זה. מישהו יכול בבקשה להסביר לי?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בכל רוחב הפס להעלאה שלי(בערך כ25K לפעמים 30K) בלי הגבלה. אני מנסה להוריד טורנט. חזיר ישראלי מנטביזיון מוריד ממני(אני מעלה אליו) ב-20 קיי(שזה כמעט 90 אחוז מרוחב הפס העלאה שלי אם לא יותר) ומעלה לי(ההעלאה שלו) ב0.2 מכל הישראלים ביחד אני מוריד במשהו כמו 6K. ושלא יגידו שזה הגבלה של הספקית, כי החזירים הישראלים - ובדקתי את זה מספר פעמים - מורידים ממני ב20K(אני מעלה להם ב20K לערך), למה אני מקבל מהם מהירות נמוכה? בגלל שהם שמים QOS על החיבור או מגבילים את מהירות ההעלאה - שאגב במהירויות שאני מעל(ואני על חבילה של 2 מגה וחצי) כמעט ולא מפריעות לי לגלישה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי תשתית לבזק וקבלתי מודם d-link n 2760u e1 וחבר טוב אמר לי, שכל האקר יכול בקלות לחדור למחשב שלי ,כי לא החלפתי סיימת ברירת המחדל של המודם: א. האם הוא צודק? ב. אני לא משתמש בראוטר (אלחוטי) אלא רק בקווי. ג. ואם צריך איך מחליפים סיסמא?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת על עלי לכניסה לכל המחשבים שנמצאים על הרשת שלי מבלי להקים רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שני המחשבים מחוברים לנתב באופן אלחוטי אני צריך להעביר מעל 10 ג'יגה ממחשב אחד לאחר הפתרון הכי קל לדעתי הוא דרך הרשת איך אני יוצר ביניהם את הקשר דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,החלטתי לבדוק משהו בקשר ל IP ופינג בUT2004 אז ככה.. אני מחובר ל012 net דרך cable,אז ניסיתי להתנתק ולהתחבר ולבדוק את הפינגים במשחק. פעם הפינג היה גרוע ופעם הפינג היה מצויין. יש סיכוי שאני מתחבר לאותו IP כל פעם? פשוט להגדיר את הIP שהפינגים טובים בו. אם כן איך
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שולח לחברים תמונות דרך הICQ/MSN ואני שם לב שמהירות ההעלאה שלי מאוד מאוד מאוד איטית. יש לי רשת.. ניתסתי את כל המחשבים ברשת, עשיתי ריסטסט לראטור ולמודם.. לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהמסנג'ר ועדיין הכל מאוד לאט. ניסיתי עם תוכנה אחרת.. עם MIRANDA לשלוח את הקבצים והמהירויות היו קצת יותר גבוהות אני חושב אבל עדיין הן נעו בין 800 ביטים ל6 קילובייטים לשניה. לפני כחודש שיניתי את ההגדרות בראוטר שלי (LINKSYS 54GS עם FW של DD-WRT v23 SP2 ): Maximum Ports: 4096 TCP Timeout (in seconds): 900 UDP Timeout (in seconds): 900 שיניתי מכיוון שהיו לי בעיות עם תוכנות השיתוף קבצים ומאז ששיניתי הכל הסתדר. יכול להיות שזאת הבעיה? ואם כן, למה לשנות כדי שיהיה איזון בין הדברים...? תודה, א…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יוטורנט 3.4.3 הורדה> 57.6 KB/S הפורט מאושר בראוטר ובכל זאת בבדיקה רשום פורט לא פתוח אינטרנט בזק -45 מגה +/- וינדוס 7 עד לפני כמה ימים הכל היה תקין וההורדה הייתה מהירה ביותר בדקתי גם היכן שיש הרבה משתפים וזה זוחל ביותר אוקי, המצב ממש מוזר,בצהריים הורדתי סרט במהירות -3-4 כעת בערב אני מוריד סדרה עם מלוא חופן משתפים חיובי וזה מוריד באיטיות צב 21.kb/s הפורט פתוח בחומת האש מה זה יכול להיות?מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי עם ממיר רגיל, HD, והייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-5.29 החליפו לי לממיר mini Fiber ואז הייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-77.138 ועכשיו החזירו לי ממיר ישן (כי הפייבר עשה בעיות), ממיר Magic HD ואני מקבל כתובת שמתחילה ב- 213.57 ממש מוזר שממירים משפיעים על ה-IP. ומה שיותר מפגר זה שהכתובת של הממיר mini Fiber גרמה (99% זו הייתה הסיבה, כי לא הצלחתי להבין מה עוד יכל לגרום לזה) לזה שה-Bridge Mode ננעל לי ב-HOT Box.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת HP 4615 שיש בה גם סורק. עכשיו הבעיה במדפסת הזאת שיש לה רק חיבור USB ואני רוצה שכל המחשבים בבית יוכלו להדפיס ולסרוק דרכה. הבנתי שאפשר לקנות שרת מדפסות שמתחבר לראוטר ואז כל מחשב יכול להדפיס דרך המדפסת. אבל השאלה שלי אם יהיה אפשר גם לסרוק? הרי כשאני מדפיס המחשב שולח פקודה לכתובת של השרת מדפסות ואז משם השרת שולח את הפקודה למדפסת והיא מדפיסה. אבל בסריקה זה הפוך. המדפסת צריכה לשלוח את תוצאות הבדיקה לשרת ואז מהשרת איך זה יגיע למחשב? הדגם של השרת מדפסות זה Edimax ps1206u תודה לעוזרים [:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק µTorrent אחרה שעה יש ניתוק באינטרנט.מה עושים? יש לי ראוטר חברה TP-LINK של הוט
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחודשיים או פחות פירסמתי הודעה על בעיית פינגים בשרתים ששוכנים באירופה ובארצות שונות, עם המשחק COD ושאר המשחקים בכלל אצלי. הייתי צריך להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט כמה פעמים ברצף רק כדי לקבל פינג "טוב", וגם אז הוא היה עדיין בלתי יציב והורס את חווית המשחק אונליין בגלל ה-LAG. הייתי מחובר אז עם ספק אינטרנט זהב, בתשתית כבלים על 1.5MB. כמובן שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות לווירוסים, תוכנות ריגול וכו'. ואפילו בדיקות של התשתית עם הספק וחברת הכבלים. הספק חזר וטען שהבעיה לא נובעת מאצלו. למרבה הפלא, כשהחלפתי ספק לפני שלושה שבועות לקווי-זהב 012, בעיית הפינגים נעלמה לגמרי! אני עכשיו מתחבר לאינטרנט, וגם אם נשאר מחובר כמה ימים ברצוף, הפינגים על השרתים (אותם השרתים אגב, אותה תשתית הכבלי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת של מספר מחשבים בבית המשתמשים בדיסקים אחד של השני ואני צריך לחבר יחידת דיור לאינטרנט כך שלא יראו את הדיסקים שלי. מה שאני רוצה לעשות הוא: ראוטר ראשון יתחבר למודם של כבלים ויהיו לו שתי יציאות. יציאה אחת תתחבר לראוטר שני (כניסת WAN) שעליו תרוץ רשת מקומית ישנה שלי (4 מחשבים שרואים מדפסות ודיסקים) יציאה שניה תתחבר ליחידת הדיור למחשבים. במידה ויחידת דיור תרצה אלחוטי, אקח ראוטר שלישי (ישן) ואכניס לו את את יציאת רוטר ראשון לכניסת WAN של שלישי ואפעיל אלחוטי לשימוש ביחידת הדיור. האם אצליח כך להפריד יחידת דיור מרשת שלי מקומית. בברכה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים SIM, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו Wi-Fi משום מה). השאלה שלי היא לגבי התוכנית הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו תוכנית סלולרית מיוחדת שהיא תוכנית גלישה, והתוכנית הזו בד"כ נתנה פחות GB מהתוכניות הרגילות (התוכניות שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני התוכניות גלישה האלה גם עלו יותר מתוכנית רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "תוכנית גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-