רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה רצינית באינטרנט. היה לי מעין סימן קריאה צהוב על הסימן של האינטרנט ודפי אינטרנט לא עלו על כרום ולא על מוזילה. ניסיתי כמה פתרונות פשוטים, ולאחר שהם לא עבדו התקשרתי לספק (בזק). שעה הייתי עם הנציג בקו וניסינו פתרונות שונים. אתחול כרטיס הרשת לא הועיל (ז"א שהבעיה לא בלוח אם), וה wifi של אותו הראוטר עבד על הלפטופים. מה שמוזר כאן הוא שאני מקבל תשובות מהפינגים החיצוניים והפינק הפנימי [10.0.0.138 היה מענה, וכמו כן במקור חיצוני. אנחנו השתמשנו בפינג של walla.co.il (מספר, לא כתובת. הכתובת לא עבדה)]. ריסטארטים חוזרים ונשנים, וכו'. לבסוף קבע הנציג כי הוא בטוח לגמרי שהבעיה חייבת להיות בראוטר. הדבר היה נראה לי תמוה במיוחד. מדוע? כי בדיוק היום החלפתי מודם (במודם הקודם באמת …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטרנט במהירות 100 מגה, תשתית של בזק. אני צריך להחליף את המודם ואני צריך המלצה למודם איכותי ומהיר, גם ליותר מ100 מגה (עדיפות לג'יגה-ביט אם יש דבר כזה) מעדיף מודם בלבד ללא לאוטר (אם עוד מייצרים כאלה). לגבי תקציב אין כרגע, אשמח לקבל המלצות לכמה דגמים במחירים שונים כדי להבין את ההבדלים. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את החיבור של UNLIMITED מאה מגה בחיבור ישיר אני מקבל מאה הורדה והעלאה אבל ב-WIFI אני מקבל 30 מגה הורדה והעלאה, אפילו שאני יושב ליד הראוטר אני עדיין בחודש ניסיון, נגמר ב-24.1 בנוסף, בחיבור אלחוטי כל רגע השידור ב-TWITCH נעצר לכמה שניות עדיין יש לי את החיבור הקודם שהוא תשתית של 15 מגה בזק, וספק 15 מגה אורנג' בחיבור ישיר ואלחוטי אני מקבל 15 מגה מה הסיבה לדעתכם להבדל של 70%?? WPS קשור איכשהו? הראוטר של UNLIMITED הוא בשיטה N הראטור של אורנג' הוא בשיטה G
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הראשי נמצא בדירת קרקע, והמחשב הנוסף נמצא בחדר אחר שחצר מפרידה בינהם המרחק הוא כ 8 מטר קו אוירי. רצוי מתאם איכותי שלא תהיה נפילה בפס... אשמח לתגובות... האם המתאם הזה מומלץ ?. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1535-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-TP-LINK-%D7%93%D7%92%D7%9D-TL-PA211
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לעשות רשת אל-חוטית בין שני מחשבים ושזה מה שיש לו כרגע... 2 מודמים ADSL ב- USB. 1 ראוטר. והמתאם האל-חוטי עצמו. הבעיה היא שהוא לא יכול לחבר את הראוטר למודם כי הוא USB ובראוטר יש חיבור של רשת, כיצד אפשר לגרום לזה לפעול? אולי מתאם או משהו? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הרמה של הקופסה השחורה הזו (בהוט קוראים לקופסה הזו ראוטר) לפחות מבחינת יכולות אלחוטיות היא גרועה ביותר. אני לא מדבר על זה שאני יושב מטר וחצי ליד הראוטר ולא מקבל אות מלאה, אלא על זה שיש לי כמה מכשירים דורשי WI-FI שונים ולא כולם מצליחים לעבוד עם הראוטר הזה בלי שאני אשחק עם הערוצי שידור בהגדרות שלו. לדוגמה שהערוץ שידור מוגדר על AUTO אני מצליח לעבוד אלחוטי עם ה MK802II אבל לא עם הטאבלט. שאני משנה ערוץ שידור למספר אחר אני מצליח לעבוד עם הטאבלט אבל לא עם ה MK802II ואז גם אין קליטה טובה בפלאפון. קיצר סיוט של ראוטר, דיברתי עם נציג טכני של הוט והוא אמר שאין שאין לא מה לעשות. יש פתרון לקופסה הזו של הוט ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קניתי ראוטר חדש בשם Edimax Br-6478AC (תומך בתקן AC) היה\יש ברשותי בנוסף את הראוטר של בזק Dlink 6740u שאותו הפכתי למודם (עשיתי אותו ברידג') . הסיפור הוא כזה- הWIFI עובד, הרשת הקווית עובדת.. אבל: 1) כל פעם שאני משנה הגדרות כלשהן בראוטר, והוא מתאפס - כל המכשירי הWIFI מתחברים אוטו', בעוד שמכשירי הרשת הקווית LAN תקועים , ז"א עם סימן צהוב על אייקון הLAN- . בעיית התחברות לשרת DNS. הפתרון הזמני שמצאתי זה ניתוק וחיבור הרשת (בתוך הווינדוס 8.1 שיש לי אני עושה בתוך המנהל התקנים ניתוק וחיבור) אחרי כמה פעמים זה עובד. מדוע הוא לא מצליח להתחבר אוטומטית? 2) במחשב שני שיש לי, גם שנגיד לו נוגעים בו והוא אחרי מצב שינה, יש לו גם בעיית DNS. ולא תמיד הטריק שעשיתי למחשב הראשי עוזר. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה מסוימת אבל ראשית הקדמה, הסברים ותהייה: (חפרתי וחיפשתי לגבי הבעיה שלי בגוגל וגם בפורומים פה. לא מצאתי משהו שבאמת דומה לבעיה שלי ולכן אני פותח את הת'רד הזה) אנחנו מחוברים בבית לאינטרנט דרך הוט ונטוויז'ן. לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב נייד של דל עם ווינדוס 7, וראוטר של netgear (תקן N, ראוטר חזק שאמור על פניו לתת קליטה סבירה+ לשתי קומות). את הראוטר חיברתי למחשב נייח שנמצא בקומה אחת בבית, שם גם המודם, ואני עובד בחדר שלי עם הנייד בקומה מעל. הקליטה, אפעס, לא משהו (כנראה בנו את הבית שלנו קצת כמו בונקר, הרבה ברזלים, לא מעט אופציות למיסוך של הקליטה) - עוצמת אות חלשה, בין "פס" אחד לשניים. עם זאת, במשך כחודש האינטרנט עבד טוב על הנייד בקומה למעלה, ואז פתאום התחי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים בחברה מסוימת אשר יש בה 7 מחשבים + שרת שמחוברים אל הרשת הקווית. אני מעוניין לאבטח את הרשת של החברה מפני וירוסים ואיומים שונים. אשמח לדעת כיצד אני יכול לעשות זאת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש לי ראוטר WRT54GL של LINKSYS והקליטה בקומה למטה ממש גרועה (שתי קווים ולפעמים אחד) קראתי בכמה מקומות שאפשר לקנות עוד ראוטר ולעשות WDS בקומה למטה השאלה האם הראוטר שלי תומך בפונקציה הזאת ומה אני צריך לקנות כדי לעשות זאת? תודה רבה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהמחשב שלי אני קולט שתי רשתות שונות בעוצמות קליטה שונות של בזק. התחברתי לרשת אבל עדיין מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור וכתוב שאין חיבור לאינטרנט. בדיקה בIPCONFIG מראה שהconnection specific DNS suffix נשאר ריק ולא נכנס. ניסיתי להגדיר DNS ציבורי ולא עבד. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה נתב אלחוטי לקנות? כרגע יש לי HOT+014 שתיים עשרה מגהבייט הורדה/1 מגה העלאה+ חבילת גיימר, מודם של ARIS ונתב אלחוטי Sweex LW050 תקן G שכנראה לא תקין כבר. מעוניין להחליף לנתב תקן N כמובן. מדובר על 3 חדרים צמודים אחד לשני, אין ממד. החדר האמצעי שמשדר ל2 החדרים הצדדים מחובר באופו קווי למודם. התשתית הינה של הוט כפי שציינתי ,אך ככל הנראה אעבור לבזק מחר אחרי השירות ש"קיבלתי" אתמול (לא חדש שהשירות שם מתחת לכל ביקורת). אני מעדיף משהו מוכר כגון EDIMAX/TP-LINK. האם יש טעם לקנות ראוטר בכלל של 300MBPS שעולה בערך 300 ש"ח, או שאפשר להסתפק ב841 של TP-LINK ב99 ש"ח? (150MPBS) שמעתי שעדיף לקנות נתב שתומך בDD-WRT . מה זה ואיך זה תורם לי? מעוניין כבר להזמין היום/מחר :-) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קבלתי השבוע. עובד נורא. המודםראוטר הקודם שהיה אצלי, ל-15 מגה, היה עם טווח קליטה ואיכות חיבור גבוהים בהרבה. איך ההתנסות שלכם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לשתף 2 מחשבים דרך האינטרנט (לעשות תיקיה משותפת בין 2 מחשבים מרוחקים זה מזה והם לא בדומיין ) אם אפשר לעשות את זה אשמח לדעת איך תודה מראש אליאור
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה פעמים קרה לכם שהארד דיסק נשרף, מת, הלך? כמה פעמים קרה לכם שבגלל טעות קטנה הייתם צריכים לפרמט את המחשב ללא שום גישה לעשות גיבויים? אז זהו - שלי זה קרה מספיק! למחשב שלי אישית אף פעם לא קרה דבר כזה בגלל שאני דואג לגבות מידי פעם אבל במחשב השני, מחשב העבודה קרה לא מעת. החלטתי שאני בונה מכונת גיבויים, שתשמש גם לחילוק האינטרנט והפיירוואל הראשי. אז מה עושים? -אני הולך לקנות PIII משומש (כמובן במצב טוב!). -בנוסף ל-PIII אני אקנה הארד דיסק יציב של 80Giga. -בנוסף הארד דיסק 40Giga ישן יחסית שלי שיעבוד במידה והראשי יפול. נתקין על המחשב: Windows 2003 Server Norton Anti-Virus Corporated Adition 8.1 Norton Firewall Corporated Adition 5.1 וניצור 4 מחיצות. מחיצה א' = C - מחיצה מוגבלת 10 …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי ראוטר של בזק מסוג VVG2000/DGN2000 (אני לא בבית, לא זוכר איזה אחד מהם בדיוק) ומכשיר Access Point של חברת LevelOne מדגם WAP-0006. הגדרתי את מכשיר הAccess Point כ-Universal Repeater על אותו ערוץ (6) עליו עובד הראוטר ועם SSID שונה. (המכשירים מחוברים אלחוטית) המחשב שלי הוא Windows 7. אני מצליח להתחבר לרשת החדשה שנוצרת על ידי הAP ואף לגלוש בה. אחרי כשעה מופיעה לי סימן הקריאה הצהוב בשורת המשימות ליד סמל החיבורים האלחוטים ולידו מופיעה ההודעה No Internet Access. זה קורה בערך אחרי שעה של חיבור, לפעמים יותר לפעמים פחות. חשוב להבהיר, ברשת המקורית (ראוטר של בזק) עדיין יש אינטרנט והכל עובד כמו שצריך, רק ברשת החדשה שנוצרה על ידי הAP אין גישה לאינטרנט. מדוע קורה הדבר? תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את זמן הפעילות של הרשת האלחוטית (לכבות את הנתב או לנתק כבל רשת,ספק כח וכו' לא בא בחשבון כי יכולים להחזיר את זה בקלות). אני מחפש פיתרון כלשהו תוכנתי או דרך ההגדרות של הנתב פיתרון שמאפשר לקבוע שעות פעילות (נניח שתהיה רשת פעילה בין השעות 8 בבוקר ל10 בערב ושלאחר 10 בערב עד 8 בבוקר למחרת פשוט לא יהיה אינטרנט למי שנמצא על הרשת הזו) הדגם של הראוטר הוא D-LINK DSL 225 תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, סידרתי אותו והכל בסדר, לאחר שהתחלתי להשתמש בו, כל 10-20 דקות האינטרנט בבית מתנתק וכדי לחבר אותו אני צריך לעשות ריסטארט לראוטר (לנתק מהחשמל, לחכות ולחבר) הסמל של האינטרנט מראה משולש צהוב כשהוא מנתק פתאום לעומת איקס אדום כשאני מנתק אותו מהחשמל. התקשרתי לבזק לבדוק שהכל בסדר והם אמרו שהניתוקים זה בגלל הראוטר (התקשרתי פעמיים בימים שונים רק כדי להיות בטוח) אח שלי הקטן אומר שאין ניתוקים בכלל עד שאני מגיע הבייתה (עד 6 בערב הכל עובד) כך שלדעתי הראוטר בסדר גמור! חשבתי בהתחלה זה כי יש עומס אצל הספק אינטרנט או משהו, ביררתי דרכם אבל הם שוב אמרו שהבעיה בראוטר. אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, לא יודע למה המחשב שלי גורם לאינטרנט להתנתק, חיפשתי באינטרנט קצת אבל זה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Linksys wireless router בן 4 שכבר לא הכי מסתדר עם משחקים חדשים, VPN וכו' והחלטתי להחליף אותו. אני יכול להזמין מארה"ב wireless router חדש ורציתי לדעת מהו הדגם הכי טוב + מומלץ שקיים היום. מה שחשוב לי גם זה הגמישות לפתוח פורטים וכו'. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר בתשתית הוט 100 מגה יש לי מודם משולב ראוטר של הוט בוקס. *כל הזמן יש נפילות בהזרמת סרטים לsmart tv. הראוטר צריך לשמש אותי להזרמת תכנים לSmart tv ובעתיד אולי למכשיר יעודי, 2פלאפונים, כמו כן המחשב אליו מחובר המודם. כמה כסף אני צריך להשקיע בראוטר? ועל איזה דגם אתם ממליצים? הבית כ75 מר, המרחק לסלון כ10מטר קו ישר. הראוטר יהיה בחדר שינה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ראוטר של סלקום דגם VV 2220 ABD תומך ביותר מ~15 מגה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ראיתי באתר של וואלה, ש MSN בקרוב מקבלים רישיון לספק אינטרנט בארץ , האם זה נכון או שלא הבנתי נכון ?.... זה כולל את האינטרנט המהיר גם כן ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש בבית שלי אינטרנט של בזק + בזק בינלאומי. ישנם הרבה טקעים של טלפון שבהם מדדתי 44 וולט. איני יכול לבדוק אם יש קו טלפון פעיל בפועל כי אין לי קו טלפון. רק משתמש בתשתית לצורך אינטרנט. אך למרות שכל הטקעים נראים תקינים (גידים כחול ולבן מחוברים ומתח של 44 וולט בכל אחד), רק בשניים מתוך 8 בכל הבית הראוטר מתחבר לADSL. התמיכה של בזק בינלאומי טוען שעלי לקרוא לחשמלאי. אני מבין בעיניינים (אך כנראה לא מספיק:P) ושאלתי מה חשמלאי יעשה? ולא ידעו להגיד לי. מישהו יכול לעזור בכיוון איך להשמיש את שאר התקעים לחיבור הראוטר? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני ספק אצל בזק וHOT משתמש באינטרנט 12 מגה,ולכן הייתי צריך לקנות ראוטר שתומך בחיוג L2TP וקניתי את EDIMAX BR-6524N הכל עבד מעולה עד שהתקנתי את הווינדוס 7 שלי מחדש (הוא נדפק קודם) מאז ההתקנה שלו חוויתי התנתקויות קצרות,שהאינטרנט מתנתק ואז אני עושה אבחון תקלות וזה פותר את זה עד שלפני כמה ימים האינטרנט התנתק לגמרי ואבחון תקלות לא עזר הקטע המוזר? יש לי גישה לראוטר,ושאר המחשבים שמחוברים אליו (לפטופ אחד באלחוטי ומחשב רגיל בכבל) עובדים עם האינטרנט רגיל אז הבעיה הייתה רק אצלי התקשרתי לבזק בינלאומי לתמיכה טכנית,איפסנו הגדרות של הראוטר,הגדרנו חיבור LAN מחדש,איפסנו את הפיירוול של הווינדוס,ושלחנו לפינג לWALLA בשליחת הפינג הוא נתקע ב192.168.2.1 והיה רשום DESTINATION HOST UNREACHAB…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס וטווח קליטת ה-wifi שלו נמוך למדיי. יש לי גם ראוטר ישן של בזק (D-Link 6740U) שלא בשימוש ורציתי להשתמש בו בתור AP - מגדיל טווח ל-wifi. ההוטבוקס מוגדר לאייפי 10.0.0.138, וה-DHCP שלו מחלק כתובות מ-10.0.0.1 עד 10.0.0.100. הדילינק מוגדר לאייפי 10.0.0.139 וה-DHCP שלו מבוטל. חיברתי את הדילינק להוטבוקס בחיבור קווי (דרך סוויץ'). הגדרתי את הוויפי בדילינק אותו דבר כמו הוויפי בהוטבוקס (אותו SSID, הצפנה, סיסמה..). הבעיה: כשאני מנסה להתחבר לוויפי של הדילינק (נמצא בנקודה בבית שהקליטה בלעדיו היתה אפסית ואיתו היא מלאה, כך שברור לי שהטלפון מנסה להתחבר אליו ולא להוטבוקס) הוא כותב Connecting... ואחרי כמה זמן מתייאש וכותב Fail…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-