רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור האינטרנט (התחילה בבוקר ליפני כן הכל תקין) אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט מופיעה לי שגיאה 815 יצרתי קשר עים NETVISION והם טענו שמיספר שגיאה זו מראה על בעיה בבזק דיברתי אים נציג של בזק והוא טען שיש בעיה בכרטיס רשת או בדרייבר הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ובדקתי במנהל ההתקנים ואין סימון של בעיה בכרטס הרשת הדרריבר הותקן מדיסק ההתקמה של לוח-האם הסרתי והתקנתי כמה פעמים ולא עזר כלום ושוב החל הטירטור בין הספק לתשתית אני כבר לא יודע מה לעשות האים ישנו פיתרון או דרייבר יותר עדכני כי אני לא יודע האים הדרייבר באתר של GIGABYTE יותר עדכני ממה שיש בדיסק ההתקנה וגם שאני מסיר את הדרייבר ומכניס את דיסק ההתקנה הוא מסומן בצבע אפור דהוי ורשום מותקן ובפועל הדרייבר …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לשדרג את האינטרנט ל- 20MB (תשתית של בזק , ספק של בבי"ל) בחבילה של התשתית בזק מוכרים ראוטר (לא זוכר את הדגם), "איכותי" לטענתם, שעולה 10 ש"ח לחודש (במידה ואני נשאר איתם למשך שנתיים). אם לא, המחיר הרגיל של הראוטר הוא 25*24 = 625 ש"ח. אני לא מבין גדול בראוטרים, לכן רציתי להתייעץ. האם כדאי לקחת מהם, או לקנות בנפרד ? מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. אני עובד די הרבה זמן עם מודם-ראוטר לבן של בזק (DGN2200), ואני לא מרוצה. אני לא מומחה תקשורת, אבל מתסכל אותי שאני לא יכול לשדרג פירמוור, מדי פעם יש לי ניתוקים (אני לא בטוח שזה המודם, אבל אני חושד...), ישנם פיצ'רים שלא עובדים ואני לא יכול לגשת לקונפיגורציה המתקדמת שלו (אין לי גישה לBusyBox או SNMP והUI ממש מעצבן). התחלתי להסתכל על סקירות של ראוטרים בפורום ושמתי לב שהם לא עם מודם מובנה. תהיתי אם זה לא יתרון כמו שחשבתי שהראוטר יהיה משולב עם המודם. אם אני משקיע בראוטר אבל לוקח מודם מעפן של בזק זה לא אומר שהמודם יהפוך להיות צוואר בקבוק בכל מה שקשור לmax connections וכד'? כיוון שראיתי כמה קבועי הפורום hardcore בקשר למהירויות שלהם אני בטוח שמה שמספיק טוב להם יספיק לי. אתם משת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כידוע החיסרון בשימוש ב- repeater הוא אובדן חצי רוחב פס, שאלתי האם יצירת access point במוד client אשר אליה מחובר access point "רגיל" נוסף יוצרת תצורה LAN ללא אובדן רוחב פס כמו ב-repeater. ראה תרשים מצורף הבהרה: access point CLIENT רואה ונראה רק מול ACCESS POINT ROOT
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי הכי טוב עד 600 ש"ח כרגע אני מחובר לאינטרנט בתשתית של הכבלים. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט יוצר סרטים (כרגע בHD) וכותב בOfice. יש לי כוננים של 1TB+500MB+500MB+500MB בגלל שכל אחד מן הכוננים מזמן שונה, אני מגבה פרויקטים: את הסרטים לYOUTUBE ואת המסמכים לgoogle doc. שאלתי היא: איזה חבילת גלישה של ספקיות התשתית והאינטרנט כדי לי לכחת וכמה הן יעלו לי?
-
מישהו יכול להמליץ על אחד זול ואמין? ואם מישהו מכיר את אחד מהבאים ויכול להביע ביקורת אני אשמח: http://www.intervision.co.il/ http://www.clubvps.com/ http://www.corebit.co.il/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני רשתות אחת רחוקה ואחת קרובה אני רוצה להגדיר את הקרובה בתור AP של הרחוקה כדי לקבל אות חזק יותר הקרוב זה LEVLE ONE WBR-3408 השני זה BR-6424N V2 EDIMAX ניסיתי להסתכל בהגדרות שלהם ולא הצלחתי כלכך להבין איפה מגדרים AP ואם יש בכלל אפשרות נידמה לי שבlevel one האופציה נקראת routing שכוללת פרוטוקול RIP אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=231ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=127ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=82ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=26ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=39ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=21ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=156ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=301ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=109ms TTL=246 Reply from 192.…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע באיזה קבוצה לרשום את זה, אבל אשמח לחוות דעת של מומחה אבטחה: ממה שאני יודע, הרגולציה מחייבת כי מערכת המחשב לא תוכל לשמור את סיסמת המשתמש בכניסה לחשבון הבנק, וכך תמיד היה בכל החשבונות שלי בבנקים השונים - תמיד צריך היה להקליד סיסמה. באפליקציה למשל, נשמר שם המשתמש במסך, אבל סיסמה - לעולם לא נשמרה. בימים האחרונים, מערכת חלונות 10 שלי במחשב הנייח שומרת גם את הסיסמה בכניסה לחשבון הבנק ואיני צריך להקליד אותה. האם זה ליקוי באבטחת מידע??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי אז ככה, עברתי לא מזמן לאינטרנט וטלוויזיה של פרטנר( 100מב מהירות). הראוטר שהם מספקים פשוט גרוע ברמות שלא יתוארו ( עדיין עובד על תקן N ולא AC). אז קניתי ראוטר חדש D-LINK DIR-815/AC1200. ניסיתי לחבר ולהגדיר אותו ואז שמתי לב שלראוטר הישן החיבורים היו ככה: חיבור Ethernet מהמודם - LAN1 חיבור Ethernet מהZingWell (מין בוקסה לבנה שמתחברת לשקע חשמל וממש יוצא הכבל רשת) - LAN 4 חיבור RJ11 שבצידו השני מתחבר לקיר לשקע מסוג BT PLUG של טלפונים - התחבר לחיבור DSL . הבעיה שבראוטר החדש אין לי חיבור DSL (RJ11), יש פתרון או שזרקתי כסף על ראוטר חדש? אם זה יועיל במשהו אז זה החיבורים של המודם: כבל RJ11 עם BT PLUG בקיר מחובר לשקע Pho…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית ולכולם יש את אותו אינטרנט אבל רק מחשב אחד מחובר אליו בצורה חוטית והשניים האחרים בצורה אלחוטית (אחד נייד ואחד נייח ) במחשב שמחובר בצורה חוטית אין שום בעיה באינטרט אבל בשניים האחרים המחשב מוצא את הרשת , מתחבר אליו והוא כותב " מחובר ללא גישה לאינטרנט" (ולפעמים הוא גם עובד אבל בדרךך כלל השגיאה הזו מופיעה) מישהו יודע מה יכולה ליהות הבעיה ,יכול ליהות שזה משהו בהגדרות של הווינדוס או של משהו אחר (בשני המחשבים יש WIN7 מקורי אם זה משנה משהו)?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה אותו מכשיר? למישהו יש נסיון עם המכשיר מebay יש הבדלי מחיר גדולים גם בחו"ל http://www.pa-sh.co.il/-7-.6.htm http://www.ebay.com/itm/4-in-1-Remote-RJ11-RJ45-USB-BNC-Phone-Computer-LAN-Network-Cable-Tester-Tool-/111097070363?pt=US_Cable_Testers&hash=item19dde6c31b תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזק משדרגים ל-2.5 GB עם ראוטר דגם חדש,אבל המחשב שלי Intel NUC6i7KYK Mini PC לא תומך את המהירות הנ"ל אלא רק עד 1000 Mbps. לכן חיפשתי ומצאתי מתאם רשת חיצוני שתומך עד 10Gbps.https://www.bhphotovideo.com/c/product/1437108-REG/owc_other_world_computing_owctb3adp10gbe_thunderbolt_3_10g_ethernet.html אם אני מחבר את הראוטר של בזק למתאם ואת חיבור ה-USB C למחשב האם זה יעלה את המהירות ל-2.5 GBbps ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ברשותי ראוטר של בזק דגם 6850u תקן n ברצוני להחליף את הראוטר הישן בראוטר החדש שלהם דגם vtech תקן ac קראתי שיש הרבה בעיות עם הראוטר החדש מה אתם ממליצים להשאר עם הישן או להחליף לדגם החדש?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה אני נכנס לדירה חדשה, 5 חדרים ובגודל של 150 מ"ר לערך. אני מתכנן להתחבר לסלקום טיוי , כאשר הדירה מחווטת כולה בכבל רשת של 1 ג'יגה, 2 כבלים לכל חדר (מחשב + טלוויזיה). ארון התקשורת הוא חלק אינטגרלי ממעמד הטלוויזיה, ככה שכל החייווט מתנקז לשם. כמו כן, יש לי 5 מכשירים אלחוטיים בבית (2 לפטופים, טאבלט ו-2 מצלמות), ואני תוהה מהו הראוטר הנכון על מנת שכל הדבר הזה יעבוד בצורה רציפה ככל האפשר, וכן יתמוך בטכנולוגיות עתידיות (סיבים אופטיים וכו'). אני מתכנן להתחבר לסלקום טיוי ולזנוח את הוט ויס. מבחינת חיבור לאינטרנט, אין עדיין החלטה, אבל אני מאוד מקווה שאוכל להתחבר לפרטנר, ובמידה ולא - לדעתי זה יהיה הוט (ולא בזק). הסלון עם הטלוויזיה יושבים במרכז הבית (בחלו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראוטר שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך..כנראה שהזמן עשה את שלו.. ואני רוצה לקנות ראוטר חדש..יש לכם המלצה על ראוטר טוב שאתם מכירים?(משהו פשוט וטוב) ואיפה אתם מציעים לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבניין בו אני מתגורר עבר תהליך חיזוק תמא 38 בו הוכפל עובי הקירות וכתוצאה מכך קליטת 3G ב-IPHONE 5 בתוך הדירה כמעט בלתי אפשרית או גרועה מאוד. להפתעתי גם הקליטה של WI FI מהראוטר לא מאפשרת שיחה ברורה, גלישה מאוד איטית וניתוקים רבים. הראוטר נמצא על שידה באותו חדר עם ה-IPHONE. עוצמת הקליטה נמוכה מאוד(נקודה אחת מתוך 5). יש לי ראוטר NETGEAR של בזק ורוחב פס 40מגה. ניתן לעשות משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני נתקל בתופעה מוזרה ורציתי לקבל חוות דעה מאנשים שניסו. רכשתי ראוטר של TP-LINK ושמתי עליו גרסא של DD-WRT. בעבודה רגילה הכל תקין - כאשר אני מנסה לקנפג VPN client בחיבור PPTP עם השרת שלי Private internet access אני לא מסוגל לקבל IP חיצוני והקשר לא רציף ( הפינגים פעם עובדים ופעם לא) האם מישהו עובד עם שירות VPN אחר ומצליח? אם כן איזה שירות VPN ? האם מישהו נתקל בתופעה ? אני יודע שיש אפשרות גם לעבוד עם openVPN אבל אני לא רואה את ה Menu הזה אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון אני מרגיש כאילו בזק בינלאומי (תשתית בזק) דופקים אותי במהירות. אני מחובר לחבילה של 40 מגה כרגע והמהירות שאני מקבל לשרתים בישראל היא אכן 40 מגה. אבל כשמדובר לשרתים בחו"ל אני מרגיש שחזרנו שנים אחורה. אני צופה ב Twitch די קבוע ובשבוע האחרון פשוט בלתי אפשרי לצפות בלי buffering בכל איכות צפייה (אני צריך לציין שאין בעיה בyoutube אני רואה ללא בעיה תוכן של 1080p וללא תקיעות). אז ביומיים האחרונים ביצעתי בדיקת מהירות דרך האתר testmy.net עם שרתים לגרמניה ואנגליה והרי התוצאות: אז ככה בשעות הבוקר נראה כאילו המהירות הינה 20-25Mbps שזה נגיד בתווך הסביר (למרות שזה עדיין רחוק מ 40 מגה) אבל בשעות אחרה"צ כפי שאתם רואים …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי..........
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אני מאוד בור בנושא הספציפי הזה, אני כבר מודיע. חיברתי לאחרונה ראוטר בשביל ליצור רשת אלחוטית בבית. התקנתי את הדרייבר שלו ואת התוכנה שלו כך שיוכלתי לגשת לכתובת ה-IP המרכזית שלו וגם לגלוש באינטרנט דרך הראוטר. אבל אני לא מצליח לקלוט אותו לאחר מכן במחשב אחר. הסטיקי בפורום הזה לא נתן לי תשובה... אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, הצטרפתי לא מזמן לשירות האינטרנט של פרטנר על גבי תשתית של בזק. מחפש ראוטר מומלץ לשימוש ביתי ולא אינטנסיבי מדי, ראוטר רגיל כלומר אין צורך בתמיכה בסיב אופטי. הראוטר צריך להתחבר לרשת בחיבור ADSL, זו התשתית שיש לי בבית. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים של ספקיות האינטרנט וגם באתר של בזק ולא מצאתי. יש רק ל- ale 070 ו- ale 130 . מי שיוכל להביא לי קישור מתאים לדריבר - גאון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[h=1]"עד סוף השנה נחבר מיליון בתי-אב לסיב אופטי"[/h] http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000955052 כלומר בסוף השנה יהיה בארון התקשורת בבניין סיב אופטי מגולגל, שלא מחובר לשום ציוד קצה, כשחיבור האינטרנט ממשיך להתבסס על חוטי נחושת. תעירו אותי כשהסיב הזה יהיה מחובר לציוד אקטיבי ושה-TOP100 לא היה בפועל רק 65Mbps.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-