עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cupidil,

הי, בעקבות המלצה בפורום רכשתי 2 access points של Ubiquiti . ־AP-AC-Lite ו ־AP-AC-LR. כרגע הם לא מחוברים חיבור קבוע, אלא פשוט מונחים על ארוניות עם כבל רשת גלוי. אני רוצה לחבר אותם על התיקרה ולחצוב תעלה כדי להסליק את כבל הרשת. איך אני יכול לדעת מהו המיקום האופטימלי בבית לכל נקודה? תודה

2. Started by ShayGTi,

היי, אני מחפש שיטה להדליק את המחשב מרחוק דרך האינטרנט ולא דרך רשת ביתית. ראיתי כבר שזה אפשרי ע"י שליחת MAGIC PACKET לאייפי המבוקש בצירוף כתובת הMAC. אבל מה שאני לא עושה לא מצליח. הצלחתי להעיר את המחשב ברשת מחשבים, ההגדרה בדרייבר מאופשרת. צריך לציין שהאייפי שלי הוא סטטי..אם יש לזה איזשהי השפעה. אני דרך תשתית הוט עם ראוטר אדימקס.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן! יש לי מחשב נייד של HP והוא מצליח להתחבר לרשת והוא גם מעביר מנות אבל כאילו יש לי חומת אש שחוסמת הכל! אני לא יכול להכנס לאינטרנט, האנטיוירוס לא מתעדכן, כאילו אין לי חיבור. ביטלתי את החומת אש של ווינדוס ואין לי עוד חומות אש. עשיתי כבר שיחזור מערכת וזה לא פתר לי את הבעיה, בדקתי גם הגדרות והכל בסדר מה עושים? (וזאת לא בעיה ברשת שלי) מה אני עושה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shmuel_mr,

שלום, אז השנה אני גר במעונות בתיכון ואני זקוק לחיבור אינטרנט עכשיו האופציה היחידה שעמדה בפניי היא מודם סלולרית עכשיו רציתי לחבר כמה כמה מחשבים וכמה מכשירים חכמים לאינטרנט מה שהביא את אותי לרעיון לקנות מודם סלולרי. אחרי חיפוש מצאתי כמה דגמים שיספקו את דרישותיי(בעיקר תקן N אני גם צריך להעביר קבצים). אלו הדגמים: MBR1000 http://wipipe.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router# KR2 http://www.kyocera-wireless.com/kr2-router/index.htm MBRN3000 http://www.netgear.com/products/service-providers/mobile-broadband/3g-mobile-broadband/MBRN3000.aspx מה עדיף? לגבי התאימות האם הדגמים שהצגתי תואמים למודמים של סלקום או אורנג'? האם יש דרך לבדוק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3562112,00.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ב-win xp במרכז העזרה קראתי שלא ממליצים לעשות רשת באמצעות האב שמחובר לאינטרנט. רציתי לדעת עד כמה זה לא בטוח, האם זה מסוכן ממחשב יחיד שמחובר לאינטרנט (בלי קשר לזה שאם פורצים למחשב אחד, השני גם כן פתוח לפריצה)? האם קל יותר לפרוץ לרשת ביתית כזאת? האם ה-FIREWALL של ה-XP שמגדירים בהתקשרות לאינטרנט מספיק על מנת להגן על שתי המחשבים ברשת? לפני הרשת אני אישית לא השתמשתי בפיירוול ולא פרצו לי אף פעם, אז אני יודע שזה לא משהו שקל לעשות (פריצה) ולא כל אחד יכול לעשות זאת. תודה לכם!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by THE_COMMANDER,

איזה ספקים יש ?? ואם אתם יוכלים לביא קישור לאתר שלהם תביאו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by arich007,

בשעה טובה קניתי router של (3com (3CRWE554G72T הגדרתי אותו כ - L2TP, הכנסתי את ה - L2TP SERVER ADDRESS המתאים (lns.inter.net.il) ונראה שה - ROUTER מצליח להתחבר לכבלים. חיפשתי בפורום משהוא דומה ולא מצאתי. הבעיה שלי שהמחשב לא מתחבר לאינטרנט, יש למישהו רעיון? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Omri Cohen,

שלום (: הראוטר שיש לי עכשיו על הפנים ואני רוצה לקנות ראוטר ומאוד חשבו לי שהוא יהיה מאוד חזק. אז חשבתי למה לא לקנות מארז, לוח אם, מעבד,כרטיס רשת ואנטנות וככה לבנות ״מחשב ראוטר״ כמה דברים: 1. החיבור אינטרנט הינו 1000mb בחיבור של כבל אופטי (אני לא גר בישראל) אז רציתי לדעת אם קיים כרטיס רשת שמאפשר חיבור ישיר 2. מאוד חשוב לי העיניין של רשת ביתית ו streaming מהיר ואיכותי (hd) 3. קליטת wifi בכל הבית 4. אופציה לדיסק קשיח האופציה בשנייה זה לקנות ראוטר ב1500 שח ולחבר אותו עם כבל lan לראוטר הקיים (שימוש בראוטר הקיים כמודם בלבד)

12. יש לי נתב ישן שנתנו לי בזמנו בבזק בן לאומי SIEMENS SL2-141 ויש לי שתי בעיות : 1-אני לא זוכר איך להכנס לנתב 2-גם אם אני אכנס לשם יש שם בוודאות סיסמה שאני לא זוכר אותה חברים צריך דחוף את עזרתכם.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by השופט,

מה המשמעות של הפרמטר SUBNET MASK ? אם אינני טועה, היכן שיש 0, באותו מיקום, ורק בו - התכובות יכולות להשתנות. בדוגמא שבכותרת - רק הסיפרה אחרונה בכתובות של המחשבים בתוך אותה רשת - יכול להשתנות. האם אני צודק ? האם יכול להיות משהו אח פרט ל 0 או 255 ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by House M.D.,

הי. אני כרגע גולש ב 10MB ומעוניין לשדרג ל 20MB. האם יהיה צורך להחליף את הציוד? מודם : D-Link 2760U ראוטר : Linksys WRT54GL. לגבי הראוטר, קראתי שאינו תומך במהירויות מעל 15MB. האם אוברקלוק למעבד שלו (קושחת DD WRT) יעזור?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by xzxzsa12,

היי שלום אני אספר בקצרה על מה שעובר עליי בזמן האחרון אוקיי אז יתחיל בזה שרכשתי מפרטנר את הראוטר החדש שהם מפרסמים dlinlk 256 לא מצאתי עליו שום אזכור באיזשהו אתר לעוזי אפילו לא באתר הרשמי שלהם כנאה הוציאו דגם מיוחד לארץ לבזק פרטנר. וכל השיט זה נשמע סופר מפתה תומך בהתקן ac שזה הכי חדש וטוב עכשיו יש בעיה קטנה שלא להגיד גדולה הראוטר יושב בממד ואין דרך להשים אותו במקום אחר כי אין שקע טלפוני ניסיתי את המגדיל טווח של tplink re200 שהוא תומך בראוטר ואזה עוד יותר חרא ואגב ניסתי מתאם רשת על גבי חשמל גם הוא לא עובד בצורה סדירה מעדיף כבר על wifi .אני מחפש פתרון אידיאלי שיאפשר לי לשחק באונליין עם קונסלה מרוחקת החלפתי 225 dlink העליתי את מהירות האינטרנט ל100 מגה אני מיואש אין לי כוח לדב…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני עובר דירה בחודשים הקרובים ואני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית ל-1 גיגה. אני מבין שכרגע יש שלוש חברות שמספקות חיבור סיב אופטי: פרטנר, סלקום ואנלימיטד. בדקתי באתרים של כל חברה אם קיימת תשתית לבית החדש ואכן כל החברות מספקות חיבור לבית. רציתי לדעת אם יש חברה ממולצת בין השלושה מבחינת איכות חיבור, מהירות ושירות לקוחות. בנוסף רציתי לדעת אם החברות מספקות מודם בחינם או בתשלום ואם אפשר לוותר עליו ולקנות אחד יותר טוב. ותודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by KingAlpaca,

שלום, יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים, הרשת עצמה עובדת (גם זה לא משהו ולא תמיד אבל נניח), רואים את המחשבים אחד של השני ועל פניו זה נראה בסדר, אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד, מה יכולה להיות הסיבה, ואיך פותרים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by josephgati,

שלום חברים, ראשית אני חדש בפורום ואני מתנצל על הבורות... שנית ברשותי 2 ראוטרים של LINKSYS: 1. LINKSYS WRT54GS 2. LINKSYS WRT54G2 כרגע אני עובד עם מספר 1 אך בגלל הימצאותו בחדר ביטחון הוא לא מכסה את כל הבית. לכן קניתי את הראוטר השני על מנת שהוא ישמש כמגבר לקומה העליונה. רציתי לדעת אם שניהם תומכים ב WDS. אם כן, אשמח מאוד לקבל עזרה על התקנת הרשת הזו. (רשת הכוללת 2 ראוטרים אלחוטיים). אם לא, מה אני צריך לעשות כדי שהם יתמכו בWDS (הבנתי שאפשר להוריד תוכנת עידכון?!). בכל מיקרה אשמח לקבל עזרה מפורטת צעד צעד (אפילו במסנג'ר) לגבי ההתקנה וההגדרות. תודה מקרב לב, יוסי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, הבית שלי מחולק ל4 קומות: מרתף, 0, קומה 1, קומה 2. הראוטר בקומה 0, שם גם הסלון והמטבח. המיקום שלו גרוע (במזווה עם דלת סגורה), ושינוי המיקום שלו, עם כי נראה שהכרחי, לא יביא לתועלת משמעותית עבור כל הקומות (כי הטווח פשוט לא מספיק. הבית גדול). שמעתי שאפשר להוסיף לרשת נתב נוסף, ובכך לשפר את הקליטה בנקודה נוספת בבית. 1. אם אקנה ראוטר באינטרנט, הוא עדיף על לבקש מבזק/הוט אחד כזה? (עריכה: לבקש - לשלם) 2. אם התשתית/ספק שלי הוא הוט/ייס, זה משנה משהו מבחינת הוספת הנתב והגדרתו? 3. האם יש מדריך מסודר להוספת נתב לרשת? חג שמח לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by razor247ex,

שמתי לב שיש אנשים שמגיעים ל80-90 לאירופה, ואני גם רוצה. אל מה אני צריך להתחבר? ADSL/כבלים ואיזו ספקית? יש לציין יש לי עדיפות לADSL בגלל שיש YES בבית.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ראש קבוצת ה-Engineering Task Force HTTP Working Group, מארק נוטינגהם, הודיע בבלוג האישי שלו על השלמת העבודה של פרוטוקול ה-HTTP/2, שעתיד לשנות את חווית הגלישה של כולנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94-http2-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by benor,

ברשותי, TP-Link TL-WR941ND עוצמת האות שלו לא מספיק חזקה בשביל לקבל 100 מגה ב- WIFI אני מקבל בסביבות ה- 20 מגה עד ו- 30 במקרה הטוב. נקודה אחת תהיה קרובה יותר במרחק של 5 מטרים ועוד נקודה נוספת במרחק של כ- 15 מטר. מהי הדרך המומלצת? ראוטר חזק יותר או שימוש במגבירי אות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by urinka,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה בבית יש 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח המחשב הנייח עבר אתמול פירמוט יסודי ומאז ישנהתופעה מוזרה ברשת הרשת בנויה על ראוטר חוטי של EDIMAX המחשב הנייד נמצא בתוך קבוצת העבודה MSHOME כאשר אני ניכנס לMSHOME אני רואה רק את המחשב הנייד זה קורה מ 2 המחשבים בשניהם אני רואה רק את הנייד עכשיו אני רוצה לראות גם את הנייח כמובן שנסתי להריץ את האשף של הרשת הביתית הוא לא עזר במיוחד חיפשתי גם תשובה בפורום ולא העלתי תוצאות שעזרו תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לגלוש איתו באינטרנט סלולארי (HSPA), ויש לי כמה שאלות בנידון: 1. איזה מודם עם חיבור USB הכי מומלץ לקנות, ואיפה מומלץ לקנות את המודם (אני מעדיף לא לקנות את המודם מחברה סלולארית)? 2. דרך איזו חברה סלולארית הכי מומלץ לגלוש כיום? אורנג' וסלקום נותנות אינטרנט בערך באותו המחיר, כאשר ההבדל הוא שאורנג' מגבילים אותך ל20GB בחודש, וסלקום לא מגבילים אותך בכלל. לעומת זאת, נראה שהחיבור לאינטרנט של אורנג' הרבה יותר מהיר מזה של סלקום (אני משווה הורדה של קובץ זהה באמצעות מודם USB של סלקום מול טלפון סוני אריקסון W905 של אורנג' שמחובר למחשב בחיבור USB ומתפקד כמודם.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Pav3l,

אבא שלי רוצה לעשות רשת אל-חוטית בין שני מחשבים ושזה מה שיש לו כרגע... 2 מודמים ADSL ב- USB. 1 ראוטר. והמתאם האל-חוטי עצמו. הבעיה היא שהוא לא יכול לחבר את הראוטר למודם כי הוא USB ובראוטר יש חיבור של רשת, כיצד אפשר לגרום לזה לפעול? אולי מתאם או משהו? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.