רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם אלקטל 510 שהפכתי אותו לנתב ע"מ שהמחשב יתחבר לאינטרנט ישר עם ההפעלה. לא יודע איך נוצר לי פתאום בחיבורי הרשת סמל "התקשרות לאינטרנט" במאפייני ה TCP/IP מסומן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי". אם אני מעביר את הסימון ומכניס את הכתובת10.0.0.1 סמל "התקשרות לאינטרנט" נעלם וההתחברות לאינטרנט מפסיקה "התקשרות לאינטרנט" יוצר לי מספר בעיות לדוגמה האמיול מופיע לי עם מזהה נמוך איך מבטלים את ההתקשרות תודה
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לאחרונה Router של Edimax בדגם 6104WB. ה- Router הוא אלחוטי ותומך גם בכניסה ל-4 מחשבים(כ- Switch). אני מנסה לחבר אותו לרשת דרך מודם ה- ADSL שלי, Alcatel Home(לא משודרג לראוטר), וכך להתחבר לרשת מכל מחשב אחר בבית על ידי חיבור אלחוטי. אך אני לא מצליח לחבר אותו לאינטרנט. אני מכניס את כל הפרטים, אומר לו שספקית האינטרנט שלי תתן לי IP, מכניס ב- PPTP Gateway את האייפי 10.0.0.138, אך זה לא עובד. מישהו נתקל בבעייה הזו בעבר או יודע כיצד לפתור אותה? תודה, יובל
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנים אני עובד עם אינטרנט אלחוטי בבית עם הנתב Edimax BR6504IL כאמור המחשב שלי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי מדגם Edimax EW7128G בעל אנטנה חיצונית והקליטה לא 'להיט' עכב קושי להציב את האנטנה במקום בעל קליטה גבוהה יותר לכן קניתי כבל מאריך לאנטנה באורך 3 מטר ומשום מה עם חיבורו הקליטה גרועה אף יותר, נסיון להציבו במקומות שבהם עם הכבל המקורי הייתה קליטה טובה הניבו גם שם קליטה נמוכה יותר. האם כנראה עקב אורך הכבל (רק 3 מטר) האות נחלש? אשמח שלמוע את דעתכם..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מחשב נייד, בעבודה המחשב הזה מחובר לרשת מקומית בעבודה. בבית יש לנו שתי מחשבים רגילים שמחוברים לאינטרנט וביניהם יש רשת ללא ראוטר (כבל רשת ביניהם) עכשיו אבא שלי הגיע הבייתה ורוצה לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד שלו. ניתקנו את הכבל רשת מהמחשב השני ברשת שיש לי בבית (לא המחשב שלי, שאליו מחובר המודם של ה ADSL) בקיצור החלפנו את המחשב בחדר של אחיות שלי במקום המחשב שלהן- המחשב הנייד. וזה לא עבד, אי אפשר להיכנס לאינטרנט דרך המחשב הנייד למה זה לא עובד? האם זה בגלל שהמחשב הנייד כבר מחובר לרשת בעבודה של אבא שלי, והכרטיס רשת של המחשב הנייד כבד "תפוס" וצריך לשנות לו את ההגדרות? או שזה צריך לעבוד? תעזרו לי בבקשה... תודה, טל
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב הנייד שלי נכנס לשומר המסך, המחשב הנייד מתנתק כנראה מהרשת האלחוטית, כי כשאני יוצא מהשומר המסך כל פעם הוא לא מחובר לרשת האינטרנט האלחוטית בבית. ושום דבר לא עוזר. אני חייב לעשות אתחול למחשב. מישהו יכול לעזור לי לעלות על הבעייה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכם!!! ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp בעברית. יש לי מודם של מתב (motorola). ספק האינטרנט שלי הוא netvision. לבעייה: 1.אז ככה מהמודם של מתב יוצא כבל של רשת אל המחשב שלי לכרטיס רשת שהוא מובנה בלוח. יש נורות דולקות גם במחשב וגם במודם. אבל הבעייה שאין אינטרנט הוא רושם לי קישוריות מוגבלת אוו חסרה. מה שעשיתי חיברתי את המודם עם חיבור usb והכל עבד מצויין. מה אתם חושבים הבעייה? האם התקנת win תסדר את הבעייה, כי היה לי מחשב גם עם בעייה כזאת והתקנתי את ה- windows מחדש ועבד לי מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאח שלי בבית בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי לסדר. יש ברשותו ראוטר TPLink wr541g אליו מתחבר מודם כבלים של Thomson. יש לו 2 מחשבים בבית - מחשב נייח שמתחבר בעזרת כבל ומחשב נייד שמתחבר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי פנימי Intel 3945AB. הבעיה מתחרשת כאשר המחשב הנייד מתחבר לרשת - ברגע שהמחשב הנייד מתחבר לרשת, האינטרנט מתנתק בשני המחשבים. ברגע שהנייד מתנתק - האינטרנט חוזר לעבוד במחשב הנייח. האינטרנט אצלו עובד תמיד כל עוד המחשב הנייד לא מחובר לרשת. כאשר רק המחשב הנייד מחובר לרשת - האינטרנט גם לא עובד. ניסיתי הכל - עדכנתי Firmware של הנתב, נתתי IP סטטי למחשבים וניסיתי לכבות את השרת DHCP של הראוטר(חשבתי שאולי, איכשהו, יש אייפי קונפליקט). ושום דבר לא עוזר - ברגע הנייד מתחבר, אין …
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מנסה להוריד קובץ מסויים בבייטורנט. לקובץ יש מעל 60 סידרים ורק כ 3 ליצ'רים. משום מה ההורדה של הקובץ לא מתחילה ותקועה על 0 אחוז. לשם הבהרה, הטראקר הוא מהאתר TL שם יש לי ראטיו מאוד גבוה וטראקרים אחרים מאותו אתר יורדים נפלא, ככה שזה לא בעייה של "זמן המתנה" או הגבלה מהאתר עצמו. ניסיתי למחוק את הטראקר ולהוריד אותו מחדש אך ללא הועיל. יש רעיונות? ד"א - הסתכלתי כרגע TORRENT DETAILES ותחת לשונית MESSAGE LOG רשום 03/16/09 20:13:22 - Couldn't allocate dir - [Errno 22] Invalid argument: 'E:\\bittorent temp\\Baby Einstein 18 film kids pack TL\\17 On The Go: Riding, Sailing and Soaring' זו לא בעייה בסיפריה כי כל שאר הטראקרים שכרגע יורדים מכוונים לאותה סיפרייה. יש לי מאות…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(מערכת ההפעלה היא אקספי) ויש בעיה מוזרה ובלתי צפויה: ברגע שיש ברקע כמה הורדות, בין אם זה על ידי הדפדפן עצמו ובין אם זה על ידי מנהל הורדות(IDM)- הגלישה במקביל נתקלת בבעיות. בפיירפוקס אני נתקל שוב ושוב בהודעת connection was reset, ובדפדפנים אחרים אייטמים מסוימים פשוט לא נטענים. ברגע שההורדה חולפת- הכל חוזר לרגיל אציין שהתופעה קורית גם כאשר ההורדה מבוצעת מאתר שונה לגמרי מזה שבו אני גולש כרגע. לא מדובר בחיבורים מקבילים מאותו אתר, אלא חיבורים מקבילים באופן כללי. מה שעוד יותר מוזר, זה העובדה שזה קורה רק עם אתרים מסוימים. לפי האלימינציה שבינתיים עשיתי, מדובר תמיד באתרים מחו"ל, ואתרים שמשתמשים בזיהוי על ידי סיסמא ושם משתמש- אך זה קורה עוד לפני שבכלל מגיעים לחלק המאו…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי שרת SERVER 2000 עכשיו במחשב באחת התחנות , XP PRO , אני רוצה להתקין MMC למטרת שליטה על ה ACTIVE DIRECTORY (התקנתי את הADMINPKC של 2000) והוא נותן לי כל הזמן את השגיא הבאה : מה ניתן לעשות , תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מבצע את ההוראות ע"פ המדריך שבנעוץ, וזה פשוט לא פועל. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, רצתי לפתוח פורטים לתוכנה מסויימת, אבל כדי להכנס להגדרות של הראוטר צריך להכניס לשורת הכתובת את הכתובת 192.168.2.1 (הכתובת של הראוטר שלי), ואז רושמים שם משתמש וסיסמא ונכנסים. אתמול זה פעל לי והצלחתי להיכנס אבל היום משום מה אני לא מצליח הוא לא קורא אותו החלון הזה שצריך לעלות ששם מכניסים את השם משתמש והסיסמא לא עולה בכלל. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי ראוטר מדגם SIEMENS SL2-141 והבעיות שלי הם אלה: הדבר הראשון הוא שאני לא מצליח להכנס לראוטר אני לא יודע מה קרה אני מקיש http://10.0.0.138/ והוא נותן לי את הארור הבא: Network Timeout The server at 10.0.0.138 is taking too long to respond. גם כאשר האנטי וירוס שלי כבוי הדף לא עולה... צריך לסדר את הבעיה הזאת על מנת לפתור את השנייה... מה אני אמור לעשות בנוגע לזה? עכשיו לבעיה השנייה... לא משנה מה אני עושה על פי איזה מדריך שאני לא מנסה אני לא מצליח לפתוח לו פורטים לuTorrent וגם אם לפעמים איכשהו זה מצליח לי (אני לא יודע למה לפעמים זה מצליח ולפעמים לא) אחריי כמה שעות או מקסימום יום יומיים זה פתאום עוד פעם מראה לי שהפורטים חסומים מה לעזאזל אני צריך לעשות שהפורטים ה…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D LINK מדגם DWL +520 עד אתמול הוא עבד מצויין, אתמול מישהו שיחק בהגדרות של הרשת אצלי, ומאז אני לא רואה אותו. הוא לא בדיסאבל, והוא בכלל לא מופיע בחומרה שמותקנת, נסיתי לעשות זיהוי חומרה חדשה, וגם לא מצא אותו. נסיתי אפילו להוציא את הכרטיס מהסלוט, לאתחל , ולחבר אחר כך שוב, גם לא עזר. אני לא יודע מה קרה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במהירות ההורדה ב-IE6 כרגע יש לי מודם DSL600-E היתקשרתי לחברה עשו איתי פעולה שנקראת "איפוס דפדפן" לא עזר אבל שימו לב המהירות בתוכנות BITORRENT וכאלה היא המהירות של האינטרנט שזה לא יכול להיות בעייה במודם או בכרטיס רשת.. יש אינטרנט במהירות 1 וחצי מגה אצל אינטרנט זהב תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6424n ומחשב HTPC עם דונגל TL-WN821N של TP-LINK. שניהם לפי מיטב הבנתי תומכים במהירות של עד 300mbps. בפועל נראה שהמהירות מוגבלת לעד 150 (כאשר המהירות נעה בד"כ בין 105 ל130 כנראה בגלל הקיר שחוצץ בינהם). תהיתי מה אני מפסס ואם מדובר בחומרה שלא תואמת או איזו הגדרה שפספסתי. תודה רבה על העזרה. לירון.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את ה-ADSL ל-4MB וקיבלתי במבצע נתב+מודם Rotal RTA 1025W. כמו כן, קניתי מבזק סטור במבצע מתאם USB לרשת אלחוטית (רציתי PCI, אבל זה מה שיש להם). התקנתי את הנתב, הגדרתי ISP, חיברתי אותו לשני מחשבים בחיבור חוטי, והאינטרנט עובד כמו שצריך בשני המחשבים. ניסיתי להתחבר באלחוטי (ממחשב שלישי) בעזרת מתאם ה-USB, אבל הוא לא מצליח להתחבר. אני יכול לראות ברשימה את ה-SSID שהגדרתי בנתב (עוצמה 70%), אני יכול לראות גם רשתות אחרות בסביבה. אני מצליח להתחבר לרשתות אחרות, אבל לא מצליח להתחבר לרשת שלי (נשאר ב-connecting...). ניסיתי עם ובלי הצפנת WEP, אבל זה לא משנה כלום. בזק החצופים דורשים תשלום מיוחד עבור תמיכה ברשתות, למרות שאת כל הציוד קניתי מהם. מישהו מכיר, מישהו יכול לעזור? תודה …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מודם Aztech 600E. כל אפשרות שאני מסמן עליה V, בין אם זה Enable DMZ או כל אפשרות אחרת, אני עושה Apply או Save Settings וזה מוריד את ה-V. מישהו?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את הראוטר והמודם אני גולש במהירות מהירה מאוד כעבור זמן מסויים הכל נהיה מאוד איטי ואפילו לפעמים קורס מה הפיתרון?? מודם: motorola 4100sb ראוטר: linksys BEFSR41 אנא עיזרו לי ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, האמת זה בעיה אצל ידידה שלי לא אצלי... בכל מקרה עד היום המחשב והמודם(שהוא גם נתב רשת אלחוטי) היה מחובר במרתף ישירות לנקודה בקיר והוא הסתנכרן וחובר עם כבר רשת למחשב שלידו הוא היה ובצורה אלחוטית למחשב נייד בסלון... הכל עבד כמו שצריך עד שלפני כמה ימים המחשב עבר לקומה למעלה ושם הנקודות בקיר מחוברות כולן למרכזיה בבית(אחת כזאת שכדי לקבל קו חוץ צריך לחייג 9... כמו בעסקים וכאלה) והמודם לא מצליח להסתנכרן בכלל... ככה שאני לא יכול אפילו לחייג... אני זוכר שפעם היה אפשר לקבוע את המספר לחיוג והייתי עושה 9 ואחרי את המספר אבל במצב הזה אין לי שמץ מה אני עושה... נכנסתי להגדרות של הנתב עצמו שמחובר למחשב ויש לי שם את היוזר והסיסמא לחיוג וכל מיני הגדרות אבל לא מצאתי שם משו שקשור למרכזיה …
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות (לפני שהתגייסתי) הרגשתי שמשהו לא בסדר באינטרנט בכלליות, הייתי מקבל התנתקויות לפעמים (ממש לפעמים) אבל בעיקר פינגים גבוהים בשרתים בחו"ל... לצורך העיניין יש לי חבילה של 2 מגה אבל אני מרגיש שבעבודה שוטפת האינטרנט לפעמים ממש איטי... עכשיו ברור שיש אתרים שהניתוב אליהם יותר איטי ופחות טוב ולא תמיד מורידים על המקסימום (במקרה שלי "אמור" להיות על 240) אבל אני פשוט הרגשתי שאפילו אם אני לא מוריד כלום ואין כלום ברקע שקשור להורדה משחקים מסויימים פשוט עם לאג מטורף... או הורדות לא זזות... אז אחרי דיבורים עם נציג של ברק הוא חירטש לי משהו שקשור בעבודות תחזוקה שלהם ושעכשיו שהם פתחו קו מיוחד לאפלואד ל"גיימרים" יש בעיות עם הרוחב פס למשתמשים רגילים וכל מיני בולשיט... אז אמרתי ל…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (HOT) עם נתב של level1; מחשב אחד כביל ומחשב נייד. לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט לפעול במחשב הנייד - כל פעם שהוא מתחבר הוא מוכן להתחבר רק לרשת מקומית. ניסיתי כבר את הדברים הבאים: לנתק נתב ומודם מהחשמל, בדיקת הגדרות בנתב, שחזור מערכת ובדיקת הגדרות שונות. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעייה?? -תודה מראש!!-
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים, שיחקתי COD4 ולפתע הוא נתן ליconnection interrupted ,יצאתי ,בדקתי מה קורה עם האינטרנט, וגילתי שהוא אכן התנתק לי בלי סיבה מיוחדת, סידרתי את הבעייה, האינטרנט עובד אבל כמה דברים לא, COD4 לא מזהה לי שום שרת, לא בFAVORITES ולא בINTERNET ,בFAVORITES הוא מראה לי סימני שאלה על כולם, ובאינטרנט הוא מריץ את כל השרתים ,ז"א רק סופר אבל לא מראה כלום, בעייה נוספת היא שאני לא מצליח להתחבר לתוכנות מסרים כגון MSN ו ICQ ,וגם בעת ניסיון כניסה לFACEBOOK הוא נכשל, מזה יכול להיות? זה קרה לי בדיוק אחרי שהתנתק, תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עברתי מספק נטוויזין 750 לספק בזק נט 1.5 ותשתית adsl אני מחובר עם מודם סמסונג aht-e300 דרך כרטיס רשת ועדיין גולש במהירות 750 ואפילו פחות! עם מישהו יכול לעזור או מישהו מכיר את הבעייה.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-