רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו יודע למה בזק מתעקשת לא לספק את השירותים SDSL,HDSL ו VDSL בהם קצב -שליחת- הנתונים יותר גבוהה מבADSL? (למרות שכל הטכנולוגיות הם על אותה תשתית של בזק) מישהו יודע למה הכבלים עשו יד אחת אם בזק והורידו גם את הקצב UPLOAD שלהם שיהיה בערך בסטנדרטים של בזק, זה שחיטות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות אם אני צריך קצב UPLOAD גבוהה? למה אין פה אופציות לבחירה כמו בכל מדינה נורמלית? שמעתי שבזק לא נותנת SDSL כי היא רוצה להמשיך ולעשוק את העסקים במקום להציע להם SDSL אם קצב UPLOAD גבוהה הם ממשיכים למכור להם FRAME RELAY וכדומה במחירים אסרונומים. למישהו יש תשובה לכל זה?
-
יש לי כרגע ראוטר EDIMAX והייתי רוצה לעבור לבזק זה אומר שהם צריכים להתקין לי ראוטר חדש וכו'? או רק לשנות את זה בהגדרות של הראוטר עצמו? כי ראוטר חדש זה הרבה כסף..... אני אם כבלים ב012 אם מודם THOMPSON
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום HWZONE, כבר הרבה זמן אני מסתובב פה הגיע הזמן לפתוח משתמש ^^ כרגע יש לי 2wire 1000 חוטי דרך הטלפון, עם עשרות ניתוקים מתי שמתחשק לו, לפעמים 10 ניתוקים בשעה ולפעמים שבוע ללא ניתוקים. אני לא ממש מרוצה ממנו ואני מחפש פיתרון יותר איכותי שיהיה ממש רשת בין המחשבים שמעבירים קבצים וזה.. (למרות שלא חובה). עכשיו יש לי 3 מחשבים 2 בקומה עליונה ו1 בתוך הממד בקומה תחתונה שנמצא בדיוק מתחת למחשב כלשהו. דבר כזה יכול לעבוד עם ראוטר+נתב אלחוטי או שהממד חוסם אותו? ואם כן, אז יש הבדל משמעותי בין חוטי לאלחוטי בקטע של איכות ויציבות? אני מחפש מכשיר שיהווה גם ראוטר וגם נתב כמו שיש לי עכשיו.. והדרישות שלי הם: 1) שיהיה איכותי ככל הניתן, המחיר לא משנה כרגע אבל לא משהו מטורף. תוך כמה חודשים הוא אמ…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל, יש לי שלושה מחשבים בבית - המחשב שלי (מחובר ישירות לאינטרנט) ושני מחשבים של האחרים שלי המחוברים לרשת ע"י מתאם אלחוטי. המודם: EDIMAX 6216MG חשוב לציין, אפשר לגלוש באינטרנט בכל המחשבים. הבעיה היא בשיתוף הקבצים, ובכלל - בהקמת הרשת הביתית. הכוונה, אני יכול לגלוש באינטרנט בכל מחשב, אך אם אני רוצה לשתף קבצים ו/או לשחק במשחק רשת כנגד אחד האחים שלי - אני לא יכול. בשני המחשבים המחוברים לנתב דרך מתאם על חוטי (לא ישירות לראוטר) אפשר לשחק אחד נגד השני/לשתף תיקיות, אך כשאני מנסה לשתף/לשחק ברשת עם המחשב שלי - איני יכול. ניסיתי להיכנס 'ללוח הבקרה' ול'חיבורי רשת' ולהגדיר את הרשת הביתית. לחצתי על האפשרות 'הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה' ולחתי לאחר מכן על אפשרות הראשונה, אך קיבל…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסתכלתי על מה שחברות הסלולר מציעות(NETSTICK ודומיו) - לא להיט. אני לא מחפש הגבלות, לא במהירות ולא בכמות. רציתי לדעת אם יש משהו דומה שאליו אני יוכל להכניס את היוזר והסיסמא שלי (של בזק-בינלאומי).
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חיבור 0.5 ADSL של WOW. בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בקאזה. אני יודע כמובן שמהירות ההורדה שם תלויה באנשים מהם אני מוריד את הקובץ, אבל במקרה שלי מדובר בקבצים שמופיעים אצל המון המון משתמשים - עפ"י החיפוש שעשיתי. מה יכולה להיות הסיבה לכך??? יש משהו שאפשר לעשות?? ועוד משהו קטן, האם מומלץ לשות את הפורט של קאזה? האם זה נותן משהו???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
"היעד" משחק דפדפן ישראלי חדש!"היעד" הינו משחק דפדפן בפיתוח ישראלי שנבנה בצורה של ימי הביניים ומתפתח ומגיע לימינו אנו. במשחק תוכלו ליצור קשרים עם שחקנים אחרים, לרקום בריתות ושבטים ולשחק נגד אנשים אחרים ונגד מפלצות. המשחק מציע מגוון רחב של אפשרויות ושל מקומות שתוכלו לעבור ביניהם בלחיצה בעכבר. בנוסף, במשחק ישנו צאט שבו תוכלו לדבר עם שחקנים אחרים ולראות את התוצאות של הקרבות שלכם. במשחק יש מחלקות, כל מחלקה מטפלת בעבודה שונה במשחק למשל, מחלקת חוק וסדר האחראית על אכיפת החוקים ולענישה, מחלקת הפורום האחראית על פורום המשחק ומחלקת עיתונאים האחראית על עיתון המשחק, יש עוד כמה מחלקות שמטפלות בדברים אחרים כמו פעילויות מיוחדות, טיפול בבאגים ועוד.לסיכום, משחק הדפדפן הזה שו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי את הראוטר/מודם הזה שבזק חילקו במבצעי הרשת הביתיית שלהם. המכשיר במילה הכי יפה שאני יכול לתאר "מחורבן" יכולת האלחוט שלו ממש עלובות, הקליטה גם אם היא חזקה מתנתקת הרבה פעמים וזה מרגיז בעיקר כשאני משתמש ברשת האלחוטית לשמיעת רדיו אינטרנט.... וזה קורה אפילו באותו החדר של הראוטר, אין הפרעות של קירות וכד'. חשבתי להחליף לו אנטנה, יש אנטנות מהסוג הזה: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-9dbi-SMA-Antenna-for-Linksys-Netgear-NEW_W0QQitemZ290394646743QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439cdea8d7 כבר בדקתי ואי אפשר להבריג החוצה את האנטנה הבנויה של המכשיר , אבל זו לא אמורה להיות בעיה גדולה לנתק את האנטנה הקיימת ולהלחים במקומה את החדשה השאלה היא אם זה בכלל יועיל? , למי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי ראוטר TP-Link 941ND ומחשב נייד המודם מחובר בכבל רשת לראוטר והמחשב הנייח מחובר בכבל רשת לראוטר - בשני המחשבים יש גישה לאינטרנט במחשב הנייח מותקן windows 8.1 x86 ובנייד windows 8 x64 הייתי רוצה לדעת איך לקשר אותם (לראות קבצים משותפים, לשתף מדפסת וכו') בתודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , ברשותי הראוטר הנל כתוב עליו up to 54Mbp's , האם באמת הוא יכול לשאת רוחב פס של עד 54 מגה? זה ראוטר שיש לי אותו מלפני 9 שנים . תודה. Sent from my HTC One S using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון (בערך חודש) אני חווה בעיה של מהירות גלישה איטית ביותר - האתרים בקושי עולים\עולים חלקית, מהירות הורדה נמוכה מאוד (אני על 12 מגה) וכו'. אני מחובר דרך הוט, הספק הוא בזק בינלאומי, עם חייגן 12 מגה גיימר. ברשותי נתב TP-Link WR841ND נראה כי הבעיה קשורה לנתב... מישהו נתקל בבעיה הזאת\יודע כיצד לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש מצב שאנשים כאן כבר יזהו את הסיפור שלי, בערך 5 שנים אני כבר "לא אוהב" את האינטרנט בבית. בבית יש 3 קומות (החייגן והראוטר וכל העניינים) נמצאים במרתף, יש עוד ראוטר נוסף (שמתחבר בכבל) שנמצא בקומת כניסה ובקומה העליונה - האינטרנט לא קיים \ זוחל. אין אופציה להעביר כבל לקומה העליונה. חשבתי על פתרון של מתאם על רשת החשמל. מה מומלץ כרגע? בנוסף לזה, אני אצטרך לחבר למתאם הנ"ל גם ראוטר. ככה שחשבתי כבר לקנות מתאם כזה עם יכולות WIFI. אני מתלבט בין כמה דגמים: ZyXEL 1200 Mbps Powerline AV1200 Netgear Powerline 1200 (שאין לו WIFI... ככה שהוא הופך את העסק ליותר יקר משמעותית). TP-LINK TL-WPA4220KIT ADVANCED 300Mbps Universal WiFi Range Extender, Repeater, AV500 NETGEAR Powerline 500 …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע האחרון אני רואה בהיסטוריית הצפייה שלי ביוטיוב המון סרטונים (בערבית) שלא צפיתי בהם. מחקתי אותם מההיסטוריה ואז נוספו עוד כאלו אחרי יום. שיניתי סיסמא וזה לא עזר, הסרטונים האלו ממשיכים להתווסף להיסטוריה. שיניתי סיסמא בשנית והחמרתי עם הסיסמא ועדיין התופעה נמשכת. אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות ופוחד שהפורץ גם ישתלט לי על הג׳ימייל כי זה הרי אותו חשבון. אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם משהוא יודע איך להפוך את TP-LINK VR600 Ver2.0 למודם בלבד (על תשתית בזק) , וללא יכולות ראוטר כלל ? אני מתעתד לחבר אליו נתב אחר חזק (ללא מודם) שישמש כנתב מרכזי ברשת הביתית שלי אשמח לקבל סדרת צעדים שיש להגדיר. בנוסף משהוא מכיר היכן משנים את סיסמת המודם/ראוטר הבסיסית ? (לא הגדרות רשת ISP ולא הגדרות רשתות אלחוטיות) בתודה מראש אמיר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר הרבה ניסיונות הצלחתי לחבר מגדיל טווח (ראוטר של אדימקס) לראוטר של HOTBOX. הראוטר של אדימקס מחובר לממיר בסלון בכבל רשת והHOTBOX למחשב הנייח שלי בכבל רשת. אני צריך להתחבר דרך המחשב לממיר על מנת להעביר קבצים (אני חושב שזה נקרא FTP) אבל אני לא מצליח. יותר מזה אני אפילו לא מצליח לעשות פינג לממיר ואני מקבל שגיאה (DESTINATION HOST UNREACHABLE), עכשיו השאלה שלי האם דבר כזה אפשרי בכלל ואם כן איך עושים את זה? אם ההסבר שלי לא מובן אני אשמח לפרט יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני מנוי ביס ויש את המבצע שמוסיפים 84 לחודש אם יש לי את חבילת הסרטים(יש) ומקבלים את האינטרנט המהיר ב256KB אז השאלה שלי :המחיר זול והכול, אבל האם 256 KB זה מספיק? איך יהיו הפינגים במשחקים ברשת? גלישה והורדה...? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קיבלתי לפני חודשיים נתב Netgear דגם VVG2000 מבזק, ופשוט מדובר באחד הנתבים הגרועים ביותר שיצא לי אי פעם להשתמש בהם, עם פינג גבוה ברמות לא שפויות בעת שימוש ב WIFI והתנתקויות בדרך קבע. מציע לכולם להתרחק ממנו!!! אני חייב בבקשה המלצה לנתב אחר שיעבוד בצורה נורמלית בבקשה! (תקציב עד 300 ש"ח) אשמח לכל תגובה. נ.ב - התעניינתי בנתב הזה TP-Link TLWR841N מישהו ממליץ? שוב תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן raspberry pi, מתוך מטרה להפוך אותו למקור אודיו איכותי. הותקן עליו Raspify, מהאתר www.raspyfi.com. סך הכול עושה רושם שהעסק עובד. אני עדיין צריך לקנות DAC בשביל לשמוע, אבל אני מצליח לראות קבצים שנמצאים על דיסק און קי שחיברתי אליו. עכשיו לבעיה שלי. הייתי רוצה מאוד לשתף תיקיה על המחשב שלי המכילה את כול קבצי המוזיקה עם הPI. במדריך ההתקנה של raspyfi מצויין שהוא תומך בsamba sharing. לא בדיוק הבנתי מה זה אומר(אם אפשר הסבר נהדר), אבל עבדתי על סמך המדריך הבא: http://www.modzone.dk/forums/showthread.php?s=&threadid=265 לאחר שיצרתי "כונן רשת" לא ממש הבנתי מה אני אומר לעשות. זה המדריך מהאתר של raspyfi: http://www.raspyfi.com/raspyfi-quick-start-guide/ מצויין שם שעליי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי , יש לי בבית מודם אלקטל ADSL , הוא מוגדר כרגע כנתב , עד עכשיו המודם היה מחובר למחשב שלי ומהמחשב שלי יצא עוד כרטיס רשת למחשב של אח שלי עם שיתוף אינטרנט , עכשיו הגיע עוד מחשב הביתה , וצריך לעשות גם לו רשת.. , עכשיו , אני יודע שצריך Switch,Lan Card וכבלים , אבל את צורת החיבור דיי שחכתי(אני בערך זוכר , אבל רוצה להיות בטוח) , אז , אבקש ממכם בבקשה להאיר את עיני...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימו לב - אתר NetCHEIF.com לא זמין כרגע עקב עבודות תחזוקה. אם הכל יעבוד כשורה, האתר יחזור לקראת שעות הבוקר.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מה טווח הכתובות ב012 ל ADSL? משום מה קיבלתי עכשיו כתובת IP קצת מוזרה שלא מזכירה את שאר הכתובות שאני מקבל מ012 בד"כ
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן חשוב להקפיד על מספר כללים חשובים ! לדוגמא המקרה שקרה לי לא מזמן ... חברי רכש מחשב , כמובן עם מערכת הפעלה של Windows2000 והחל גולש באינטרנט. כאדם שלא מבין עיניין, לא התקין Firewall וכמובן לא נתן סיסמאות לAdministrator. בעודי מסביר לו איך לסדר תוכנות שונות , ביקשתי ממנו את כתובת ה-IP של המחשב . שנינו מחוברים לבזק בינלאומי ולכן החלטתי לנסות להכנס אליו. איך בדיוק ? פשוט, בעזרת כתיבת כתובת UNC של Windows עם כתובת ה-IP ושם השיתוף , כאשר שם השיתוף ברירת המחדל הוא C$ . ללא סיסמה אדמיניסטרטיבית הצלחתי בקלות לשנות , למחוק , ולעשות כרצוני. ולכן יעצתי לו אוטומטית להתקין תוכנת Firewall ולשנות את סיסמת האדמיניסטרציה של המחשב. חשוב שמשתמשים חדשים שאין להם מושג במחשבים יבינו כי הם …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
014 עומדים להשיק מערכת cnr שתוכל לפקח על חיבורי ה dhcp - אני מנסה להיכנס לפיילוט שלהם (ממתין לאישור מצוות ה system שלהם) אני מניח שחיבור ה dhcp שלהם ב 100 מגה יהיה איכותי יותר - כי הוא יהיה מנוהל...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה לגבי הגברת אות WIFI מהקומה הראשונה לשניה. האות אצלנו גם ככה לא משהו בקומה הראשונה (המתאם שיחות\ראוטר העלוב של 012 עם האנטנה הפנימית) אז אני חושב לוותר על עניין של REPEATER - מגביר אות, כי גם אם אציב אותו טיפה רחוק מן הראוטר, לא בטוח שהוא יצליח להעביר את האות לקומה למעלה כמו שצריך לכן זה סתם סיכון בקניית ציוד שיכול להיות מיותר . חשבתי ללכת על המשדרים שעובדים על רשת החשמל כגון ה TP LINK 4010 או ה 7020 ... אך הבעיה שאני צריך שהמשדר השני בקומה השניה ישדר לי ב WIFI (הוא קוי בלבד-כניסה רק לכבל רשת) מכיוון שהשימוש בקומה השניה הוא לילדים - טאבלטים. אין להם חיבורי רשת קוויים, לא ניתן למתוח כבל רשת בין המשדר לטאבלט . אני מדבר על המכשירים הללו : http://www.zap.co.i…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-