עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RonTwins,

שלום לכולם! קניתי את הנתב Dir-615 של D-Link והתקנתי עליו DD-WRT, גירסא שעליה הומלץ בפורום וכי טוענים כי אין בה צורך בסקריפט כזה או אחר. אני מקיש את הפרטים נכון, והעסק פשוט לא עובד. אני בחיבור L2TP בהוט, עם בזק בין לאומי. אז.. מה אני עושה לא בסדר? http://desmond.yfrog.com/Himg694/scaled.php?tn=0&server=694&filename=55516128.gif&xsize=640&ysize=640 אשמח לעזרה ממבינים - זה דיי דחוף .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי נתב אלחוטי של סלקום ADB DV 2220.החלטתי להעביר כבל ארוך לסלון בשביל לחבר מכשירים כמו סטרימרים וכו' לראוטר.המכשיר היחידי שהצליח להתחבר קווי הוא מכשיר הסלקום TV.ניסיתי לחבר סטרימר, טלוויזיה,מחשב נייד.כל המכשירים הצליחו להתחבר בגישה אלחוטית, אך הגלישה איטית מין הסתם. העלתי בדעתי שאולי צריך לשנות הגדרה מסוית בראוטר שלא נותנת אפשרות גישה למוצרים אחרים שאינם שייכים לסלקום. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא.ניסיתי להזין את הIP ידנית בטלוויזיה, אבל זה גם לא הצליח..רציתי לדעתם מה אתם חושבים ואם יש לכם פתרון יעיל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by questionman,

כרגע יש לי הוטבוקס. אני גולש במהירות 200 מגה.

4. :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כמו שכתוב בכותרת..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by David Ohana,

שלום, אני מתכנן להתנתק מהוט ממש בקרוב, וכרגע הדבר היחיד שמחזיק אותי אצלם הוא ה- MoCA שלהם אשר רק בזכותו יש לי אינטרנט נורמלי בממ"ד .. לקראת ההתנתקות אני רוצה לארגן לעצמי פתרון MoCA חלופי (בהנחה שאצטרך להחזיר את הציוד שלהם) ראיתי שהעלות היא לא מבוטלת ולכן שאלתי היא כזו: האם למישהו יש ניסיון עם מתאמי MoCA ? האם ישנו דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יעבוד גם כאשר לא אהיה מחובר להוט? טיפים נוספים? ובבקשה אל תציעו לי רשת על חשמל, מאריכי טווח, mesh וכדומה .. רשת על חשמל לא עובד טוב ובנוסף לא מעוניין בקרינה שבאה עם כל הפתרונות מבוססי wifi. תודה

7. Started by nadav275,

שלום בקרוב עוברים לבית החדש, ומחפשים דיל הכי טוב שיכלול אינטרנט מהיר של הכבלים או של בזק (1.5-2 mbit יספיקו) טלויזיה דרך yes\כבלים דיגיטלי- עם נקודות לשתי טלויזיות (ביס אמרו לנו שצריך בשביל זה גם שני ממירים בגלל המרחק בין שתי הטלויזיות) לגבי האינטרנט- הוא צריך לשרת שני מחשבים, ככה שאני תוהה אם אני אצטרך גם נתב או לא- בתוך הקירות של הבית יש כבר כבלי רשת ויש נקודות במספר נקודות של הבית... מה הדיל המומלץ להכל ביחד, וכמה זה אמור לעלות? והאם יש ספקים מסויימים שנותנים דילים יותר טובים מאחרים? האם יש ספקים שכדאי להתרחק מהם? תודה על תשומת הלב מחכה לתשובה, נדב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by IP,

אני מעוניין להקים רשת בייתית ל-3 מחשבים. יש לי מודם אלקטל לא משודרג. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות נתב עם מודם מובנה ולמכור את מודם אלקטל שיש לי, או לשדרג את המודם ולקנות מתג, או שבכלל מחשב ישן+linux+מתג יעשה את העבודה הכי טוב??? ראיתי כמה נתבים עם מודמים מובנים: WISE.LINK WITH ADSL MODEM 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#60495 CNET CNAD-804NF w/ADSL MODEM+SWITCH 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#604960 Edimax AR-6004A Router 4 ports + ADSL ALCATEL modem !!! w/Firewall http://www.pch.co.il/docs/pd-416264302.htm מה ההבדלים בינהם והאם הפרשי המחירים מוצדקים? 4 יציאות זה אומר שאפשר לחבר 4 מחשבים? מה היתרונות/חסרונות של הנתבים האלה על פני מודם משודרג+מתג? לפי מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שאלה לגבי הגברת אות WIFI מהקומה הראשונה לשניה. האות אצלנו גם ככה לא משהו בקומה הראשונה (המתאם שיחות\ראוטר העלוב של 012 עם האנטנה הפנימית) אז אני חושב לוותר על עניין של REPEATER - מגביר אות, כי גם אם אציב אותו טיפה רחוק מן הראוטר, לא בטוח שהוא יצליח להעביר את האות לקומה למעלה כמו שצריך לכן זה סתם סיכון בקניית ציוד שיכול להיות מיותר . חשבתי ללכת על המשדרים שעובדים על רשת החשמל כגון ה TP LINK 4010 או ה 7020 ... אך הבעיה שאני צריך שהמשדר השני בקומה השניה ישדר לי ב WIFI (הוא קוי בלבד-כניסה רק לכבל רשת) מכיוון שהשימוש בקומה השניה הוא לילדים - טאבלטים. אין להם חיבורי רשת קוויים, לא ניתן למתוח כבל רשת בין המשדר לטאבלט . אני מדבר על המכשירים הללו : http://www.zap.co.i…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Bug2000,

יש לי איזה אתר בית שתוקע לי את האינטרנט, למשל, כשאני נכנס לאינטרנט האתר הזה מלא ב POP UPS והם תוקעים לי את האינטרנט ואני צריך לעשות ALT+CATRL+DEL בשביל לסגור אותו. איך אני מחליף את האתר הזה למשל ל MSN הקודם שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yuvalnet,

היי יש לי מחשב שנמצא בממד וכל הקליטה פנימיה והחוצה לא כל כך טובה אני רוצה לחבר את המודם והראוטר בסלון בכדי לקבל קו חזק לכל הבית אבל במקביל אני רוצה לחבר את המחשב שנמצא בממד איך אני יכול לעשות את זה ? יש לי רואטר TP-LINK941ND 3 אנטנות לקליטה חזקה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by KrustyTheKlown,

היי אני מחובר עם בזק ו-CCC ב-40mb. הנתב בקומה ראשונה והמחשב הנייח בקומה שניה. כרגע, בבדיקת המהירות של בזק אני מקבל 2-3 מגה של הורדה עם הנייח וכ-30 עם הנייד. אני לא משתמש בתוכנת ניהול של הכרטיס האלחוטי שלי, אם זה משנה משהו (edimax 802.11n) מה יכולה להיות הבעיה ? האם מדובר בכרטיס רשת האלחוטי של הנייח ? איך אפשר לוודא לפני שמחליפים ? (חשבתי על לחבר קוי אבל אין לי כבל מספיק ארוך ולא בא לי לפרק את המחשב סתם )

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by AB,

מישהו איים עלי שהוא יפרוץ לי למחשב וניראה לי שהוא עשה את זה....מה לעשות?? המחשב איטי לא נפתח כלום.....(הוא לא שלח לי שום קובץ!....וגם לא נתתי לו איי פי הוא משהו ) מישהו יודע איך אני יכול לחסום אותו ??!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by rafe12,

שלום, איך אני יודע באיזה תקן הרשת שלי? כי אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע וחצי ואני רוצה לשים לו כ.רשת אלחוטי ואני לא בטוח אם אני בתקן N או לא. ואני לא יודע איך אני מגלה זאת...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז כמו בכותרת כאשר המחיר הוא זהה בין החברות איפה כדאי לי להיות? נכון לעכשיו אני בהוט נט עם 100 מגה נרשמתי בזמנו לטריפל עם ה100 מגה ב330 את המנוי שלי בנט וויזיון הקפאתי .. ועכשיו נטויוזיון לא עוזבים אותי והציעו לי להיות ב20 ש"ח כמו בהוט נט למשך שנה. השאלה האם אני בכלל יכול לעזוב את הוט נט, אם אני לא טועה הטריפל לא היה קשור להוטנט עצמה אבל אנשים שניסו לעזוב לאחר מכן נתקלו בקשיים, בקיצרו האם אני יכול לעזוב את הוטנט ? והאם בכלל שווה לי לעבור לנטוויזיון ? ב100 מגה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. התחברתי עם בזק לחבילה של 2.5MB. עשיתי בדיקת העלאה בדף של בזקבינלאומי, והתוצאה הייתה שמהירות ההעלאה שלי היא 17K. זה תקין או שאמור להיות יותר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by samos,

יש לי ראוטר DIR 655 Firmware Version: 1.34WW Hardware Version: A4 החל מהיום לא ניתן לגלוש באף אחד מהמחשבים. המחשבים מתחברים לראוטר והראוטר מקבל IP. החייגן בראוטר. חיבור בזק בין לאומי HOT. לאחר בדיקות התברר לי שזאת בעית DNS. אם אני מכניס DNS בכרטיס רשת של המחשב אז המחשב הספציפי מתחבר ללא בעיה. ניסיתי להכניס DNS בראוטר אבל זה לא עוזר. בקיצור ה DNS של הראוטר לא עובד בכלל. כמובן שגם איפסתי את הראוטר וקינפגתי שוב את החיבור וזה לא עזר. (קינפוג ידניף לא העלתי מקובץ שמור) מישהו נתקל בכזאת בעיה? יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Shlompy,

אהלן לכולם! לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית עם שני מחשבים. המחשב המארח הוא עם ווינדווס XP, השני מחשב נייד עם ויסטה. הצלחתי לסדר לו שיתוף קבצים, אבל אני לא מצליח לחבר את הנייד למדפסת, אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר או משהו כזה. עכשיו, בדקתי, המדפסת כן משותפץ, הבנתי שיכול להיות שזה לא מתחבר בגלל שהדרייברים של XP לא מתאימים לויסטה. ניסיתי לחבר את המדפסת ישירות לנייד, על-מנת שהויסטה יתקין לה דרייברים, והוא התקין וניתן להדפיס, אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר למדפסת כשהיא מחוברת למחשב עם ה XP. שני המחשבים תחת אותו WORKGROUP, והגדרתי את ה PERMISSIONS כמו שצריך.. שוב, שיתוף קבצים ותיקיות עובד בסדר גמור. יש למישהו רעיון?? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום. אני מחפש מידע\תוכנה. איך לאחד שני קישורי אינטרנט פעילים לקו אחד ? כלומר: אם יש לי חיבור ADSL 2Mbit וגם חיבור כבלים 1.5Mbit איך אני מאחד אותם לקו אחד מהיר ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. משהו כמו LOADRUNNER אבל שיהיה כלי קטן ולא "כבד" כמוהו במילים אחרות, אני מחפש סימולטור בעזרתו אוכל לדמות תהליך שקורה ברשת http. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היום עדכנתי קושחה בנתב שלי, Edimax BR-6114 Wg. לפני העדכון הנתב פעל כשורה בסה"כ (אל תשאלו אותי עכשיו למה עדכנתי, קיויתי שיהיה feature נוסף, ובכל מקרה זה לא משנה). הורדתי את העדכון היום משרתי Edimax - גרסה 2.12: http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6114Wg/EdiEngBR6114WG_2.12.zip ביצעתי את העדכון לפי ההוראות, החשמל לא נפל וכו'. לאחר העדכון המתנתי מספר דקות וראיתי שאיני מצליח להתחבר לנתב באמצעות HTTP, והוא לא מגיב ל-ping. הנתב מבצע חלק מן הפעולות המיועדות: - switching במקטע הרשת המקומית, הווה אומר שני מחשבים המחוברים לנתב יכולים לתקשר ביניהם - שרת DHCP במקטע הרשת המקומית אך לא מצאתי שום IP בה הנתב מגיב לתקשורת כלשהיא. לאחר כחצי שעה ביצעתי גם reset ח…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. תמיד בערב ובלילה יש לי בעיה קשה של פינגים 150-300 MS אי אפשר לשחק מלא לאגים , יש דרך לפתור את זה? רק 014 זה הפיתרון ? , בבוקר שאני בודק הפינגים 90-100

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert(בדוס...) לשום מקום... זה מראה לי Timeout... אבל הפקודה Ping כן עובדת. מה לעשות? איזו פקודה אני צריך לרשום כדי שזה יהיה אפשרי? ??? :veryangry: נ.ב המודם מחובר ל-Switch ודרכו אני מתחבר.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by 69,

התצורה לפני שרכשתי את הנתב האלחוטי D-Link 614+ : מודם Alcatel Speedtouch 510 שחור שטוח שולחני חצוני. המודם מחובר לחשמל, מחובר בכבל רשת לכרטיס הרשת במחשב, ומחובר לשקע הטלפון (ADSL). הכל עבד יפה כעת ניסיתי להוסיף את הנתב האלחוטי לכל העסק (ובתור שלב ראשון רק לגרום למערכת לעבוד עם המחשב השולחני) : ביצעתי הכל לפי ה Manual. כעת המודם מחובר לחשמל ולשקע הטלפון. כבל רשת מחבר בין המודם לבין הנתב (לכניסת ה WAN). המחשב מחובר בכבל רשת לנתב (יש לו 4 כניסות, חיברתי לכניסה 1). התחברתי לנתב בכתובת http://192.168.0.1, הרצתי את ה WIZARD ופעלתי בהתאם להוראות, אני מניח שהפרט החשוב הוא הקביעה בנתב לפרוטוקול PPPOE וציון היוזר והסיסמא שקיבלתי מספק האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) (אגב, או…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by bardalas,

היי, יש לי AP שרשום עליו Smartnet אבל כאשר מריצים חיפוש למודל WL-699 VER.C מוצאים שזה של SparkLAN את הדגם הספציפי קצת קשה למצוא ברשת אבל מצאתי דגם דומה - פה'>http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44]פה http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44 אציין שבדגם שלי רק מצב 3 ו 4 פעילים על שני המצבים 1 ו 2 רשום N\A יש לו כניסת ETHERNET, מתח, ואני מצליח למצוא אותו באלחוט דרך הנייד. אין לי מושג איך מקנפגים אותו ומה הוא אמור לעשות אני רק מקווה שזה יכול לעזור לי בהגדלת הטווח לרשת. אם זה יכול לעזור אז אשמח לקבל עזרה כיצד או לפחות להבין מה זה אמור לעשות. שאלה נוספת היא על ריפיטרים - הבנתי שזה קולט את האות המשודר ומגביר אותו. האם הוא צריך קינפוג או שזה ממש …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.