עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by THE_COMMANDER,

איזה ספקים יש ?? ואם אתם יוכלים לביא קישור לאתר שלהם תביאו

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by assaf990,

במחשב של הספרייה (שהוא חלק מרשת מוגנת) אני רוצה להתקין אמיול. איך אדע איזה פורטים להגדיר כדי שלא יהיו תחת פיירוול?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by THE-BIG,

כרגע אני על 1.66 מחיפוש ברשת הבנתי שקיימת 2.55 אולם אני זוכר שפעם טכנאי של בזק המליץ לא לשדרג כי 1.66 מאוד יציבה אני לא זוכר אם הוא דיבר על 2.55

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by orior123,

מישהו יודע איזה ראוטרים אלחוטיים נותנים בזק ? אם כן איזה מהם להעדיף ? האם כדאי בכלל לקנות ראוטר מבזק או לקנות D-LINK 524 או דומה ב250 ש"ח ? תודה על עצתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. עברתי מהוט 30 מגה לבזק (ביקשתי 40 ואופציה ל100). חיברו אותי ל 15 למרות המודם שהוא תומך ב 100. אחרי שיחות רבות אמרו לי שהדירה שלי לא יכולה לקבל יותר מ15 מגה, ושאני מוזמן להתנתק. אזור חדש, בניין בן 4 שנים. צמוד לחנייה למטה יש ארון תקשורת של בזק. המהירות של ה15 כרגע טובה, אבל האפלוד נמוך לי מאוד-700 קילו בייט. בהוט הייתי על 30 מגה עם אפלוד 1.5 מגה (אחרי בדיקות). הגיוני שלא ניתן לחבר יותר מ 15 כמו שהם אומרים ? אשמח לתשובה מהירה, כדי לחזור להוט במידה וכן. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by SanjiBlackLeg,

"היעד" משחק דפדפן ישראלי חדש!"היעד" הינו משחק דפדפן בפיתוח ישראלי שנבנה בצורה של ימי הביניים ומתפתח ומגיע לימינו אנו. במשחק תוכלו ליצור קשרים עם שחקנים אחרים, לרקום בריתות ושבטים ולשחק נגד אנשים אחרים ונגד מפלצות. המשחק מציע מגוון רחב של אפשרויות ושל מקומות שתוכלו לעבור ביניהם בלחיצה בעכבר. בנוסף, במשחק ישנו צאט שבו תוכלו לדבר עם שחקנים אחרים ולראות את התוצאות של הקרבות שלכם. במשחק יש מחלקות, כל מחלקה מטפלת בעבודה שונה במשחק למשל, מחלקת חוק וסדר האחראית על אכיפת החוקים ולענישה, מחלקת הפורום האחראית על פורום המשחק ומחלקת עיתונאים האחראית על עיתון המשחק, יש עוד כמה מחלקות שמטפלות בדברים אחרים כמו פעילויות מיוחדות, טיפול בבאגים ועוד.לסיכום, משחק הדפדפן הזה שו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, לאחרונה חטפתי באן בשרת מירק (irc.israel.net) סתם בגלל ויכוח עם אחד האנשים שם, ושאר האחראים לא מוכנים להסיר אותו, שמעתי שיש אפשרות להתחבר דרך שרת פרוקסי אנונימי ובכך להתחמק מן הבעיה, רציתי לדעת כיצד לעשות את זה ואם אפשר גם דוגמא לשרת כזה... עשיתי חיפוש בגוגל אך למרות מה שמצאתי לא הצלחתי להתחבר בכל זאת... אז אתם נשארתם התקווה האחרונה שלי... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by onetwo,

שלום, אם אני לוקח את הלפטופ שאני משתמש בו ביום-יום, ומתחבר לוויפי ציבורי, ועושה איזהשהי פעילות אינטרנטית, האם יש דרך למישהו להתחקות אחורה אלי? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by goldberg2,

קודם כל, יש לי שלושה מחשבים בבית - המחשב שלי (מחובר ישירות לאינטרנט) ושני מחשבים של האחרים שלי המחוברים לרשת ע"י מתאם אלחוטי. המודם: EDIMAX 6216MG חשוב לציין, אפשר לגלוש באינטרנט בכל המחשבים. הבעיה היא בשיתוף הקבצים, ובכלל - בהקמת הרשת הביתית. הכוונה, אני יכול לגלוש באינטרנט בכל מחשב, אך אם אני רוצה לשתף קבצים ו/או לשחק במשחק רשת כנגד אחד האחים שלי - אני לא יכול. בשני המחשבים המחוברים לנתב דרך מתאם על חוטי (לא ישירות לראוטר) אפשר לשחק אחד נגד השני/לשתף תיקיות, אך כשאני מנסה לשתף/לשחק ברשת עם המחשב שלי - איני יכול. ניסיתי להיכנס 'ללוח הבקרה' ול'חיבורי רשת' ולהגדיר את הרשת הביתית. לחצתי על האפשרות 'הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה' ולחתי לאחר מכן על אפשרות הראשונה, אך קיבל…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Amitai,

שלום. ברשותי ראוטר + מודם ADSL מסוג: cnet 804-NF מחובר לארבעה מחשבים, ספק 012. מישהו יודע איך מגדירים את ה ADSL שם? איך אני מחבר אותו לאינטרנט? יש שם יותר מדי הגדרות שאני לא מבין :-\ (וכמובן שבאתר של 012 אין שום הסבר על חיבור שכזה או אפילו כתובת של השרת שלהם...) בנוסף, עוד בעיה: 3 מחשבים מתחברים לרשת והרביעי מתחבר ומתנתק כל שניה. רואים את זה גם בראוטר שהמנורה שלו נדלקת ונכבית, וגם המחשב עצמו אומר כל רגע שהוא מחובר לרשת, ואח"כ לא מחובר וחוזר חלילה... למישהו יש רעיון?? המחשב מחובר בכבל שאורכו כ 30 מטר. זה לא אמור להשפיע, נכון? אם מישהו יוכל לעזור, הוא פשוט יציל אותי. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. המחשב מדי פעם מחליט על דעת עצמו להתנתק, או מהרשת או מהיוזר. הוא מתנתק מהרשת אחרי שיש פעילות אינטנסיבית ברשת (בעיקר כשאני משחק world of warcraft). הוא מתנתק מהיוזר אם אני משאיר אותו לבד הרבה זמן (כשאני הולך לבצפר/לישון) בבית יש שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. הנייח (הכללי) מחובר לאינטרנט, ואני על הנייד. הם מחוברים דרך סוויץ'. מצורפת ההודעה כשאני מנסה לגשת לתיקיה ברשת [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, לפני חודשיים בערך עברתי דירה ( בנין 8 קומות מאוד ישן ). הזמנתי טכנאי של בזק שהמליץ לי לעבור לראוטר של בזק כי הוא צריך לקדוח חורים כדי להתקין לי נקודה ליד המחשב. הקשבתי לו והוא התקין לי ראוטר בסלון ( הראוטר בגובה 1 מטר על שידה ). הלכתי לקנת מתאם רשת בבאג חיברתי למחשב והכל עובד סבבה. בדקתי מה הנתונים וראיתי שהתדר הוא 2.4G . ה transmit rate הוא 54Mbps . הראוטר הוא מדגם : D-Link DSL 2760U Wireless N ADSL +2 המתאם רשת מדגם : TP Link USB Adapater TL- WN 7200ND עם אנטנה אחת. מונח על השולחן מחשב. הבעיה היא כזאת. אני משחק במשחק אחד. דיאבלו 3. בדירה הקודמת הפינגים היו סופר יציבים. הייתי מחובר עם מודם ישן יחסית עם חיבור לקיר. בלי ראוטר. היו לי פינגים יציבים מאוד של …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. את המושג פרוקסי אני מכיר ומשתמש באחד מדיי פעם, השאלה שלי היא דווקא לגביי אתר חדש שנפתח לציבור הרחב בארצות הברית HULU.COM אתר שבו ניתן לצפות בסדרות דרך האינטרנט כרגע האתר פתוח רק לתושבי ארצות הברית. מה שאני לא מבין למה הIP של הפרוקסי שלי שנותן לי כתובת של ארצות הברית לא עובר את הסינון של האתר(ניסיתי כמה פרוקסי שונים)? *יש לציין שהרצתי בדיקות של MY IP בגוגל ובכולם אני מוגדר בתור מישהו שנמצא בארצות הברית.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שאלה לגבי הגברת אות WIFI מהקומה הראשונה לשניה. האות אצלנו גם ככה לא משהו בקומה הראשונה (המתאם שיחות\ראוטר העלוב של 012 עם האנטנה הפנימית) אז אני חושב לוותר על עניין של REPEATER - מגביר אות, כי גם אם אציב אותו טיפה רחוק מן הראוטר, לא בטוח שהוא יצליח להעביר את האות לקומה למעלה כמו שצריך לכן זה סתם סיכון בקניית ציוד שיכול להיות מיותר . חשבתי ללכת על המשדרים שעובדים על רשת החשמל כגון ה TP LINK 4010 או ה 7020 ... אך הבעיה שאני צריך שהמשדר השני בקומה השניה ישדר לי ב WIFI (הוא קוי בלבד-כניסה רק לכבל רשת) מכיוון שהשימוש בקומה השניה הוא לילדים - טאבלטים. אין להם חיבורי רשת קוויים, לא ניתן למתוח כבל רשת בין המשדר לטאבלט . אני מדבר על המכשירים הללו : http://www.zap.co.i…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית בשניהם WIN XP SP2 הצלחתי לחבר את שניהם ברשת (שני כרטיסי רשת וכבל רשת) שני במחשבים מזהים אחד את השני ואפשר להכנס לכוננים של כולם.... הגדרתי שמאפיינים של הכרטיס רשת (במחשב המחובר לאינטרנט) שיתן למחשבים אחרים להתחבר דרכו לאינטרנט וגם הפעלתי את האשף (שבסיימו יש משהו עם דיקסט...) אבל אין אינרטנט במחשב השני כנראה שמה שעשיתי לא מספיק... מה עוד צריך לעשות כדי שיהיה גם במחשב השני אינטרנט תודה יי 2יי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. איפה אני משיג כבל רשת באורך של 10 מטר בערך, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית....

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי ראוטר ATECH600E אני חושב. יחד עם האב סוויץ'.. עכשיו, מאז שיש לי אותו, כמובן שאין חייגן ואני לא יכול להקליק פעמים ולהסתכל כמה זמן האינטרנט מחובר רצוף מאז הפעם האחרונה שהתנקתי..(או במקרה הזה, הוצאתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב שהוא מאפס את כל ההגדרות ושם IP חדש..) או לחילופין, לדעת כמה זמן המחשב דלוק מהריסט האחרון? ביחד עם חיבור קבוע של כמה שעות האינטרנט מחובר רצוף? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, אני רוצה להקים לבוסית שלי רשת ביתית. מה שהיא צריכה זה אינטרנט זמין לשני המחשבים גם כשאחד המחשבים סגור. יש לה שני מחשבים שבכל אחד יש כרטיס רשת. מה שאני צריך זה פעמיים כבל רשת(לא מוצלב) וראוטר? ואם כן, על איזה ראוטר זול אתם ממליצים? עדיף בלי פיירוול בליטאין, כי אם יהיו לה בעתיד בעיות עם תוכנות מסויימות, היא לא תדע לפתוח את הפורטים ואני לא אהיה כאן לעזור לה. שבוע טוב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, ישנה בעיה ברשת הביתית, המחשב הראשי עם ראוטר D-LINK + PRIVATE BOX NGN במהירות 30 מגה, המחשב בסלון מקבל אינטרנט דרך HPNA של YES - על קווי ה-RF בבית. כשאני מעביר סרט כבד לדוגמא, 30 ג'יגה לקובץ, הוא תמיד מתחיל ב80 מגה לשניה למשך 10 שניות ומתייצב ב8 מגה לשנייה... האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ag43,

יש לי 2 נתבים כאלו ואני מעוניין להשתמש באחד מהם ע"מ להאריך את טווח הקליטה שלי. מהניסיונות המוגבלים שעשיתי לא הצלחתי לגשת לאינטרנט ממכשיר שמחובר לראוטר ה"מאריך". אשמח להסברים על יצירת BRIDGE.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה קניתי ראוטר TP-Link 941ND ומחשב נייד המודם מחובר בכבל רשת לראוטר והמחשב הנייח מחובר בכבל רשת לראוטר - בשני המחשבים יש גישה לאינטרנט במחשב הנייח מותקן windows 8.1 x86 ובנייד windows 8 x64 הייתי רוצה לדעת איך לקשר אותם (לראות קבצים משותפים, לשתף מדפסת וכו') בתודה מראש לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לפני כפחות משבועיים הייתי צריך לחדש את החבילת אינטרנט שלי שהייתה במהירות של 1.5 מגה והספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי. הבדל המחירים בין חבילת ה-1.5 מגה ל-2.5 מגה היה זעום אז שידרגתי כבר ל-2.5 מגה. עכשיו אני רואה שיש סעיף ב"תנאי החבילה" שאומר שישנה הגבלת העברת נתונים לחודש, כאשר הצטרפתי לא נאמר לי שום דבר על הגבלת העברת נתונים חודשית ולא ידעתי שספקיות אינטרנט ביתי בכלל מגבילות את כמות התעבורה של הנתונים. מה שרשום לגבי הגבלת תעבורת הנתונים בתנאי החבילה שנשלחו לי: ב-18 ימים האחרונים שאני מחובר רצוף מאחד המחשבים שלי עברתי את המכסה שהם קבעו, בהסכם עצמו לא רשום מה קורה אם עוברים את המכסה שהוקצבה אבל באתר של בזק רשום שיש תשלום על חריגה ממסגרת החבילה (לא רשום בשום מקום כמה, רשום…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by m_k,

יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by maormark,

שלום וברכה שדרגתי ל20 מגה בבזק תשתית, עכשיו יש לי נתב ישן של DLINK 2650u בבזק אמרו לי שהנתב הזה לא יספיק לי למהירות של 20 מגה, אלא אך ורק עד למהירות 15 אם אני לא טועה. ובגלל זה אני צריך לקחת מהם נתב של DLINK 6740U שתומך בVDSL שלהם, בלקיחת הנתב אתה מתחייב ל24 חודשים חיוב זיכוי של 25 שקלים כלומר הנתב כאילו עולה 600 שח. 1. כמה באמת שווה נתב כזה? 2. יש נתבים (VDSL) שאני יכול לקנות באופן פרטי שיעשו את העבודה במחירים זולים יותר אם אפשר דגמים בבקשה? (שימושים של אינטרנט ופייסבוק לא גיימר) 3. איך אני בודק עד איזה מהירות הנתב שלי מגיע? ראיתי פה http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=23 שכתוב "Ready ADSL c…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by bigbangaz,

הי לאחרונה שידרגתי לאינטרנט 10 מגה עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאינטרנט: הצפייה ישירה נתקעת כל הזמן ההורדות נתקעות כלומר זה מוריד על מהירות מקסמלית של מגה 200 ואז פתאום קופא לכמה שיניות וממשיך בסקייפ כל הזמן יש רגעים כאילו אין קליטה(כאילו האינטרנט התנתק לשנייה) מה כבר אפשר לעשות החלפתי ראוטר משהו כמו 3 פעמים והיה אצלי טכנאי של בזק פעמיים. אני מאוכזב מאד יש רעיונות??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים