עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by JONathan144,

האם כדאי לעשות חבילת גימר ב012 ? ומה החברה הכי טובה בשביל הורדות(כאלה שלא חוסמות וכו) תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by sahargt,

יש לי חיבור של 5 מגה רציתי לדעת כמה אני צריך לקבל באתר בדיקות מהירות 1 http://www.pcpitstop.com/internet/default.asp 2 http://www.bandwidthplace.com/speedtest

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by The Victorious Hodler,

כל יום יש לי בין 4 ל 6 ניתוקים ביום. האינטרנט נופל ל-30 שניות וחוזר. זה בדרך כלל גם בשעות מסוימות. היו אצלי כבר 4 טכנאים שונים, החליפו לי את כל התשתית, החליפו לי את הראוטר, החליפו לי כמעט כל כבל אפשרי בבית אבל הניתוקים לא פוסקים. אני בסלקום, תשתית של בזק וספק של נטוויז'ן ואני גולש על 40 מגה. האם אני צריך להתמודד אם המציאות העגומה הזאת ולהסכים שזה מה שיש?

4. Started by puNani,

אוקיי אז ככה, מעבירים אותי סוף סוף למעלה! זה אומר לכם הרבה, אני יודע. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית קו ISDN ועליו ADSL (יש לי "מודם" ADSL שונה מלכולם, הוא גם מתוצרת אלקטל אבל הוא מיוחד לADSL על קו ISDN), אל תשאלו למה. עכשיו אני עובר למעלה עם המחשב והנקודה הראשית נשארת למטה. יש לנו עוד מחשב שעד עכשיו היה גם למטה ליד המחשב שלי והוא נשאר שם. אנחנו רוצים בעצם לחבר את שני המחשבים עכשיו לאינטרנט, ושיהיו מחוברים כל המזן. השאלה שלי היא: 1. כמה עולה מכשיר HUB? 2. לפי מה שהבנתי רק מחשב אחד המחובר לHUB מבין כל אלה שמחוברים יכול לארח שרתים, כדוגמת FTP, שרת משחק וכו'. האם אני יכול להיות המחשב הראשי הזה, למרות שכל העסק (הקופסת ISDN וADSL) נמצא למטה? בתודה מראש, ליאור.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Zadu,

שלום, אני משחק בכמה משחקי רשת ובכולם יש לי לאגים, בדקתי את הפינג לאייפי של השרת של המשחק רשת שאני משחק בו וזה היה Average 81ms אבל עדיין היו לאגים ולקח מלא זמן לטעינה של דברים במשחק. עשיתי בדיקה קפדנית לוירוסים,טרויאנים,תולעים וכל המזיקים למיניהם אך עדיין הלאגים נשארו. אני מחובר דרך בזק (או בזק בינלאומי, מישהו יכול להסביר לי איך אני יודע ?) בחבילה של 5 מגה בייט וראוטר Rotal RTA 1025W. דיברתי עם בזק כמה פעמים והם שלחו טכנאי שהחליף לי את הראוטר שלושה פעמים. הבעיה של הלאגים לא נפתרה. שאלתי ישראלים אחרים שמשחקים במשחק רשת הזה והם אמרו לי שאין להם לאגים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Goshin,

שלום, לפני כחודש התנתקתי מבזק בינלאומי ועברתי ל-012 סמייל, כשעם שתי הספקיות אני עם מהירות של 12 מגה. מאז המעבר ל-012 סמייל אני מרגיש שיש הבדל במהירות הטעינה של סרטוני וידאו. ניסיתי לגלוש באתר מחו"ל שכולל סרטונים, ולקח המון זמן עד טעינה של סרטון באורך של 20 דקות. מה אפשר לעשות בנושא? אחרי בדיקה, ב-YOUTUBE זה עוד די בסדר מבחינת הטעינה, אבל באתרים אחרים בחו"ל לוקח לזה יותר זמן. זה נורמלי? אני לא חושב שזה אופייני למהירות של 12 מגה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by avz,

שלום ברשותי נתב אלחוטי TP LINK דגם TL-WR841N שקיבלנו מהוט. לפני מספר ימים החלה תופעה מרגיזה שכל שעתיים שלוש הנתב מתנתק (תקשורת) יש צורך לעשות לו RESET - להוציא מהמתח ולהפעיל מחדש וכך חוזר חלילה. יש לי שתי שאלות: הראשונה, האם ישנה דרך לתיקון התקלה? (שינוי קושחה, או משהו דומה?) שאלה שניה, האם תוכלו להמליץ על נתב אחר (לרכישה) שעובד היטב ואמין? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. שלום יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך רוטירר איך אני מעביר קבצים אחד לשני? בxp בעברית? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by old fart,

אני משתמש בכל רוחב הפס להעלאה שלי(בערך כ25K לפעמים 30K) בלי הגבלה. אני מנסה להוריד טורנט. חזיר ישראלי מנטביזיון מוריד ממני(אני מעלה אליו) ב-20 קיי(שזה כמעט 90 אחוז מרוחב הפס העלאה שלי אם לא יותר) ומעלה לי(ההעלאה שלו) ב0.2 מכל הישראלים ביחד אני מוריד במשהו כמו 6K. ושלא יגידו שזה הגבלה של הספקית, כי החזירים הישראלים - ובדקתי את זה מספר פעמים - מורידים ממני ב20K(אני מעלה להם ב20K לערך), למה אני מקבל מהם מהירות נמוכה? בגלל שהם שמים QOS על החיבור או מגבילים את מהירות ההעלאה - שאגב במהירויות שאני מעל(ואני על חבילה של 2 מגה וחצי) כמעט ולא מפריעות לי לגלישה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה לשים מחשב שרת בין המחשב שלי לבין המחשב אחי. אני כרגע מחובר ל ADSL ורציתי ששינו נוכל לגלוש באינטרנט לשנינו יש אותו כרטיס רשת ומערכת WinXP. המחשב שישמש כשרת הוא מחשב פשוט (לא משנה כרגע איזה) באופן כללי רציתי לדעת מה זה נותן לי אם אני שם שרת בין שני המחשבים ?(למרות שאני לא יודע לעשות את זה) ובאופן כללי מה אני צריך לעשות במחשב שמשמש כשרת ?(נניח שהוא ריק) ! אם למישהו יש איזה לינק למדריך בעברית זה יהיה מצוין .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shabitom,

זאת ההודעה כלשונה מאתר הפייסבוק של אתר הסרטים והסדרות צפייה ישירה און ליין כולל תרגום . גולשים יקרים, לאחר כמה בירורים, נודע לנו כי הכתובת החדשה של האתר (http://deniro.me/) חסומה רק ללקוחות בזק בינלאומי. בזק בינלאומי החליטה לחסום את הכתובת ללא צו בית משפט (עפ"י ההחלטה הבלעדית שלה). אנו קוראים לכל גולש שהוא לקוח של בזק בילאומי להתנתק מהם, ולעבור לספקית אחרת (012,013,018,Hotnet) על מנת להמשיך לגלוש באתר ללא בעיות. https://www.facebook.com/gozlan.2012 לקריאת תגובות הלקוחות בדף בזק בינלאומי https://www.facebook.com/BezeqBenleumi?fref=ts

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני לא מצליח להבין מצב מסוים היום החלטתי לחבר את הראוטר עם כבל ולא בחיבור אלחוטי, ביטלתי את אפשרות האלחוט בראוטר והתחלתי לגלוש, משום מה כל הגלישה והטעינה יותר איטיים, בדקתי פינגים והם לא השתנו אבל הגלישה עצמה בוודאות איטית יותר, בדקתי כמה פעמים ואותו דבר, איך זה יכול להיות שכשאני גולש בחיבור קווי לראוטר הגלישה יותר "אדישה" מכשהמחשב מחובר בווירלס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Tiger,

היי , הייתי מעוניין לדעת לכל מי שיש כבלים כמו גיא שהספקתי להבין שיש לו אינטרנט בכבלים... איך הפינגים לחו"ל ? האם הם נשארים נמוכים כל היום ? או שהם קופצים כל שנייה כמו האיי די אס אל.... אני מעוניין לדעת , בבקשה תענו ביי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני יודע שיש אפשרות להשתמש בכבל רשת מצולב כדי לחבר 2 מחשבים בצורה קווית השאלה שלי אם יש דרך אחרת בצורה חוטית לחבר בין 2 מחשבים כגון כבל USB מיוחד או כבל אחר? (יש לי רק חיבור רשת אחד והוא מקושר לראטור ולא הייתי רוצה להוציא אותו כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בצורה חוטית כדי להשיג מהירות העתקה בהרבה יותר גובהה מאלחוטי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, יש לי כרגע מודם-נתב ישן של בזק SIEMENS SL2 141 שאני משתמש בו רק כמודם והוא מחובר ל LINKSYS WRT54GL הוותיק והטוב מאוד. גולש במהירות של 15 והכל יציב מאוד. אז במידה וארצה לשדרג, עד לאיזו מהירות ניתן להגיע עם הציוד הזה ? למשל, אם אקח חבילה של 40MB, כמה מזה אקבל ריאלית ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by SanjiBlackLeg,

"היעד" משחק דפדפן ישראלי חדש!"היעד" הינו משחק דפדפן בפיתוח ישראלי שנבנה בצורה של ימי הביניים ומתפתח ומגיע לימינו אנו. במשחק תוכלו ליצור קשרים עם שחקנים אחרים, לרקום בריתות ושבטים ולשחק נגד אנשים אחרים ונגד מפלצות. המשחק מציע מגוון רחב של אפשרויות ושל מקומות שתוכלו לעבור ביניהם בלחיצה בעכבר. בנוסף, במשחק ישנו צאט שבו תוכלו לדבר עם שחקנים אחרים ולראות את התוצאות של הקרבות שלכם. במשחק יש מחלקות, כל מחלקה מטפלת בעבודה שונה במשחק למשל, מחלקת חוק וסדר האחראית על אכיפת החוקים ולענישה, מחלקת הפורום האחראית על פורום המשחק ומחלקת עיתונאים האחראית על עיתון המשחק, יש עוד כמה מחלקות שמטפלות בדברים אחרים כמו פעילויות מיוחדות, טיפול בבאגים ועוד.לסיכום, משחק הדפדפן הזה שו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אם אני מצתרף לספק הוטנט במהירות 100 מגה ויש לי תשתית בזק 20 מגה, האם זה יגרום לבעיות של התנתקויות וכו'? תודה

18. התקשרתי ל-012 אתמול כדי לברר חבילות ומבצעים עבור לקוחות חדשים. נלקח מספר טלפון, תואמה שעה ונאמר לי כי יחזרו אלי יום למחרת ממחלקת מכירות; אתם בטח כבר מנחשים שלא חזרו... :-\ oh well, אמרתי לעצמי והחלטתי מתוך סקרנות ליצור קשר פעם נוספת ולו בכדי להעלות את העניין הזה, אבל הפעם המתנתי יותר מידי זמן על הקו וניתקתי. :-X בשלב הזה, כבר הייתי המום... מילא אחרי שהם מגייסים לקוח חדש אז השירות שלהם מתדרדר כי הוא כבר "שלהם", אבל אפילו בגיוס הם נכשלים ??? הם הרי צריכים לרדוף אחרי כל לקוח פוטנציאלי, "להפוך עולמות" בשבילו אתם וודאי חושבים... uber מוזר!!! כבר יש לי טעם מר בפה מחווית השירות הקלוקלת הזו. :-[

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, מזה מספר חודשים אני נתקל בבעיה די מטרידה בבזק בינלאומי. הבעיה הינה פינגים מטורפים בתוכנת VOIP בשם VENTRILO. לאחר מספר מיילים שנענו בתגובות מתחמקות ומתחכמות סוף סוף קיבלתי תשובה מסויימת. כאשר שאלתי על פורטים חסומים התשובה היתה חד משמעית לא. כאשר שאלתי האם מתבצע Traffic shaping התשובה שקיבלתי הינה "אינני יכול להגיד שלא". לצערי על אף ה Traffic shaping זו עדיין ספקית האינטרנט הנורמלית היחידה... לידיעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. שלום אנו מעוניינים לקנות ראוטר אלחוטי טוב דרישות: מהירות יציבות אמינות שלא יהיו התנתקויות (אני שומע כל מיני סיפורים על ראוטרים של TP-LINK שמתנתקים אחרי יום ללא פעילות) הבית שלנו פשוט, בלי מפלסים, בלי ממ"ד מדובר על מחשב שולחני+מחשב נייד אנו מחוברים דרך HOT ו-012 במהירות 1.5 מגה מחיר: עד 200 ש"ח תודה רבה מראש, אביעד

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני שוקל לעבור לב"ש, והיות והעבודה שלי מושתת על חיבור אינטרנט יציב ומהיר 24/7 הייתי מעדיף לסנן איזורי מגורים שאין בהם תשתית פרופר. האם זה מידע שזמין בצורה חופשית? אם כן, אשמח לקישור. אם לא, אשמח להודעה פרטית (; אני מכיר את האתר שאומר אם יש או אין לפי מספר טלפון, אבל זה קצת בעייתי מבחינתי לבקש מכל משכיר פוטנציאלי את מספר הבזק של הדירה לפני שאני אפילו בא לראות אותה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי ראוטר ATECH600E אני חושב. יחד עם האב סוויץ'.. עכשיו, מאז שיש לי אותו, כמובן שאין חייגן ואני לא יכול להקליק פעמים ולהסתכל כמה זמן האינטרנט מחובר רצוף מאז הפעם האחרונה שהתנקתי..(או במקרה הזה, הוצאתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב שהוא מאפס את כל ההגדרות ושם IP חדש..) או לחילופין, לדעת כמה זמן המחשב דלוק מהריסט האחרון? ביחד עם חיבור קבוע של כמה שעות האינטרנט מחובר רצוף? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לחברי הפורום, ביומיים האחרונים אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת בצפייה בסרטוני יוטיוב הם פשוט מפסיקים באמצע, בהתחלה הם עובדים מצויין עד שהם עוברים את נק האמצע טיפה אחרי, הסטרימינג פשוט מפסיק ולא ממשיך. בהתחלה חשבתי שהבעייה אולי אצלי במחשב אבל אותה הבעייה בדיק קוראת לעוד שתי מחשבים ברשת הביתית שלי. דיברתי עם התמיכה של בב"ל, ומהם לא הגיעה הישועה בהתחלה התומך טען שיש לי ווירוס על כל שלושת המחשבים שגורם לבעייה, אבל לאחר שהבהרתי לו שאין לי שום ווירוס הוא טען שיכול להיות שהבעייה היא כתוצאה מזה שיש להם איזשהי בעיה טכנית בכמה ימים האחרונים והם עובדים לסדר אותה, ולאחר מכן הוא חזר בו ועוד פעם טען שהבעייה היא או שאצלי או שבתשתית משמוזר הוא שהבעייה מתרחשת רק ביוטיוב כל שאר האתרים…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן חבר'ה, ישנה בעיה ברשת הביתית, המחשב הראשי עם ראוטר D-LINK + PRIVATE BOX NGN במהירות 30 מגה, המחשב בסלון מקבל אינטרנט דרך HPNA של YES - על קווי ה-RF בבית. כשאני מעביר סרט כבד לדוגמא, 30 ג'יגה לקובץ, הוא תמיד מתחיל ב80 מגה לשניה למשך 10 שניות ומתייצב ב8 מגה לשנייה... האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Cheif,

חברת סלקום בגל חידושים במסגרת שירות הסלקוםTV שלה - חבילת קוואטרו, ממיר מבית שיאומי, הקלטות לענן ואפליקציה לטלוויזיות וקופסאות אנדרואיד - הופך מעניין בשוק. כל הפרטים בפוסט - http://www.netcheif.com/blog/?p=6940

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים