עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Lior10,

המצב שלי הוא כזה, יש לי את ה-6850U מבזק. הוא כרגע מחובר למחשב שלי בצורה חוטית וגם מוגדר כראוטר אלחוטי. כמעט כל המכשירים קולטים אותו בצורה מעולה, למעט חדר מעט מרוחק שבו הקליטה אפסית. יש לי בבית ראוטר נוסף מבזק 2760U שאני יודע שתומך ב-WDS. השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הזה איפשהו באמצע הדרך לחדר המרוחק והוא ישדר מחדש את האות ככה שבפועל הטווח של הרשת יגדל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מבחינת העלויות ההבדל בכבלי הרשת זניח . האם הדבר דומה כאשר משווים עלויות של ציוד נלווה (לוחצים,שקעים,ראשים,פאנל) ? חיפוש ברשת העלה כי בארה"ב ישנו יתרון לcat 6 . האם בארץ המצב דומה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום משוח מה מאתמול הראוטר לא מזהה את הסיסמא ואני רוצה לציין שלפני שזה קרה הכל היה בסדר פשוט המחשב רושם שהסיסמא שגויה ואני רושם סיסמא נכונה והנורות בראוטר דולקות אבל לא מהבהבות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Black_eagle,

שלום. היום עברתי ממודם USB למודם רשת, המודם המדובר הוא ECI 270. בזמן ההתקנה נתקלתי בכמה בעיות (כמו שאתם רואים איך שהוא התגברתי), עכשיו אני רוצה להבין כמה דברים לגבי מודמי רשת מכיוון שאני חדש בתחום של המודמים האלה. 1) דבר ראשון ומוזר מאוד זה שמודם מסתנכרן עם הקו רק כשאני מרים את הטלפון ומנסה להקשר לאנשהו, מה יכולה ליהיות הבעיה? 2) אחרי שהתקנתי את המודם בעזרת הדיסק של WOW הכרטיס רשת המובנה אמר הרבה פעמים שהרשת מוגבלת או משהו ולא ידעתי מה לעשות, פשוט התקנתי כמה פעמים וזה עבר, הוא הראה את האייקון של הרשת המקומית ועליה סימן קריאה, ממה זה יכול היה להיגרם? 3) איך אפשר לעשות לפעם הבאה שיהיה אפשר להתקין את המודם ללא ההתקנה הזאת של WOW? 4) יש איזה שהם הגדרות מסויימות למודם איפה ש…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by mrraz,

אני מוריד עם filesonic דרך Jdownloader ומקבל מהירות של 2.2 MB/s לאיזה מהירות חיבור זה מתאים ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by samos,

יש לי ראוטר DIR 655 Firmware Version: 1.34WW Hardware Version: A4 החל מהיום לא ניתן לגלוש באף אחד מהמחשבים. המחשבים מתחברים לראוטר והראוטר מקבל IP. החייגן בראוטר. חיבור בזק בין לאומי HOT. לאחר בדיקות התברר לי שזאת בעית DNS. אם אני מכניס DNS בכרטיס רשת של המחשב אז המחשב הספציפי מתחבר ללא בעיה. ניסיתי להכניס DNS בראוטר אבל זה לא עוזר. בקיצור ה DNS של הראוטר לא עובד בכלל. כמובן שגם איפסתי את הראוטר וקינפגתי שוב את החיבור וזה לא עזר. (קינפוג ידניף לא העלתי מקובץ שמור) מישהו נתקל בכזאת בעיה? יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by My_Name,

היי, יש לי ראוטר שמחובר ל-2 מחשבים: מחשב אחד נמצא ממש ליידו מחובר עם כבל 2 מטר מחשב שני מחובר עם כבל 10 מטר יצוק ועובר בתקרה (יש ליידו אולי כבל מאריך של חשמל לא קרוב, לא נראה לי שזה משהו שצריך לקחת בחשבון). בכל אופן, המחשב הראשון משמש כשרת SQL עבור המחשב השני ומתקבלת לעיתים הודעה של Connection Disconnected. שמתי לב שמתי שאני שולח Ping רציף בין המחשבים אני מקבל Loss כל 5-10 דקות, לא נראה לי משהו רציני אבל לפי מה שאמרו לי בתמיכה של התוכנה שאני עובד איתה, זה כנראה הניתוק שאני מקבל. אז האם Loss כזה הוא תקין ברשת כזאת קטנה, או שאולי הנתב שלי מתחיל לזייף / יש לי רעשים על הכבל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by guyby,

רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר כיום להשתלט על מחשבים מרחוק, אני רוצה לעזור לחבר לדוגמא בלי לנסוע אליו חצי שעה והסברים טלפונים לא תמיד עוזרים. אפילו שלשנינו יש ווינדוס 7 ויש אפשרות "חיבור נוח" זה לא מאפשר לי להשתלט, האם צריך תוכנת צד שלישי (אולי זה עדיף) מעבר לזה אני גם רוצה אופציה להשתלט על המחשב שלי בבית נניח כשאני אצלו ורוצה לשלוח קובץ מסויים מהשולחן עבודה שלי אליו, אז איך אני אמור לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום חברים לאחרונה הראוטר מתחיל לעשות לי יותר מידי בעיות אז אני חושב להחליף אותו, הבעיה היא שאני לא רוצה לבקש מחברת התשתית שלי (הוט) ראוטר כי בדרך כלל המוצרים שלהם לא אמינים (משופצים וכו'), אז רציתי לדעת מה האופציות שלי לראוטר טוב ואמין בתקציב של עד 300 ש"ח (אם אפשר פחות אז עדיף) העדפה מאייבורי בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהתלבטות לגבי כמה דגמים של ראוטר של Asus: 1. ASUS RT - ACRH17 AC1700- מחיר 109$- יש לו את כל הפיצ'רים שאני צריך, USB 3.0 , LAN 1GB, רק שאין לו air protection כמו שני האחרים, כמה זה קריטי? אבל לפי הנתון יש לו מעבד qued core. 2. ASUS RT - AC66U B1 Wireless AC 1750Mbps- מחיר 128$- גם לו יש את כל הפיצ'רים שאני צריך, מעבד dual core 1GHZ (יותר חלש מהראשון, לא יודע כמה זה קריטי), אבל יש לו air protection וגם את הפיצ'רים שאני צריך. 3. ASUS RT - AC1900P ( לשים לב שזה דגם הP ולא הASUS RT - AC68U)- מחיר 151$- מעבד dual core אבל 1.4GHZ, גם לו יש air protection ושאר הפיצ'רים שאני צריך. אם למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים הספציפים האלה, אני אשמח לש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by onetwo,

שלום, אם אני לוקח את הלפטופ שאני משתמש בו ביום-יום, ומתחבר לוויפי ציבורי, ועושה איזהשהי פעילות אינטרנטית, האם יש דרך למישהו להתחקות אחורה אלי? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום. יש ברשותי מחשב מקבוק עם לאופרד סנו. מחובר דרך רשת כבלים של 012 עם ראוטר linksys wrt54g2 ביצעתי את כל הגדרות הפורט פורוורד וסטאטיק איי פיי ל3 תוכנות שונות: vuze, transmission , bittorent רק בטרנזימיסן עבד לי ההורדה שם וגם זה במהירויות נמוכות מאוד. בין 0-20 קילובייט לשניה... ניסיתי הכל עם הראוטר ולא עבד לי... הפורטים חסומים... האם אני יכול לדעת אם זה בעיה בהגדרות או האם זה הספק חוסם? האם יתכן שהספק יכול לזהות פורטים שאני מגדיר לטורנטים? כל פורט שאני מנסה מעל 6880 לא עובד... יש לכם עוד הצעות בשבילי על מנת לנסות לסדר את העניין הזה? **** צירפתי תמונות מסך על מנת שתראו את ההגדרות**** תודה[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 01:01:53

13. Started by AK,

האם כרטיס הרשת שקניתי לא מזמן מתאים ל ADSL או לא? זהו כרטיס הרשת: (Realtek RTL8139(A/B/C/8130 זה מאוד חשוב בשבילי כי הזמנתי WOW והם אמורים לבוא אלי ביום ראשון

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by kobi_af,

? יש חטים אולי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by TGA,

שלום, יש לי בעיה עם הראוטר הנ"ל, המחשב הנייד שלי מוצא את השם של הראוטר שלי ואני מנסה להתחבר עליו ובעת החיבור הוא מוציא לי הודעה שיש איזשהי בעיה והוא לא מצליח להתחבר . הסבר קטן איך זה התחיל: בהתחלה אני שילבתי בין 2200V2 לDIR300. שיניתי בהגדרות של ה2200V2 והפכתי אותו למודם רגיל והDIR300 פעל אך ורק ראוטר.. הכל טוב ושמח עד לפה. יום אחד לא היה לי אינטרנט והתקשרתי לתמיכה טכנית, ניתקתי את הראוטר DIR300 והחזרתי את ה2200V2 לפעולה הרגילה שלו כראוטר/מודם והכל פעל כמו שעון. ניסיתי להחזיר את הDIR300 משום מה זה לא עבד וויתרתי אז אני כרגע עובד אך ורק עם ה2200V2 ומשום מה המחשב הנייד קולט את הראוטר ולא מתחבר עליו. מה אפשר לעשות בשביל שהמחשב הנייד יחזור להתחבר לראוטר 2200V2 ? תוד…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי את הנתב הזה במשך שבוע. בממשק ניהול הרשת האלחוטית מוגדר רוחב ערוץ 20/40Mhz אוטומטי. בפועל רואים שהנתב עובד רק ב 20Mhz. ניסיתי עם מחשבים שכן מתחברים במהירות 300 לנתב אחר שיש לי וכולם מתחברים רק ב 144mbit. מישהו מכיר את הבעיה ? יש פתרון לזה ? תודה !

17. לאחרונה התוודעתי ל-USENET אבל יש כ"כ הרבה מבחר של ספקים שאני לא יודע במי לבחור.התקנתי את תוכנת ה-NEWSLEECHER ואני לא סגור על איזה ספק ללכת.כמובן שהכל בתשלום.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by assaf990,

במחשב של הספרייה (שהוא חלק מרשת מוגנת) אני רוצה להתקין אמיול. איך אדע איזה פורטים להגדיר כדי שלא יהיו תחת פיירוול?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי ראוטר בבית שאליו מחובר מחשב נייח בכבל כי הם צמודים... ויש לי מחשב נייד שמתחבר ברשת אלחוטית אל הראוטר... עכשיו בעיה היא שעברתי לחדר מחוץ לבית ושם המחשב לא קולט את הראוטר... איך אני יכול להאריך את הקליטה שלו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום רציתי לדעת אם אני מחבר את מודם הכבלים של THOMSON בעזרת כבל רשת מסוכך או רגיל?.... ואם אפשר על איך אני מבדיל בינהם משום שיש לי כבר כבל רשת בבית ורציתי לדעת מהו... (הראש שלו שקוף אני יכול לראות את החוטים) תודה וערב טוב לכולם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shabitom,

זאת ההודעה כלשונה מאתר הפייסבוק של אתר הסרטים והסדרות צפייה ישירה און ליין כולל תרגום . גולשים יקרים, לאחר כמה בירורים, נודע לנו כי הכתובת החדשה של האתר (http://deniro.me/) חסומה רק ללקוחות בזק בינלאומי. בזק בינלאומי החליטה לחסום את הכתובת ללא צו בית משפט (עפ"י ההחלטה הבלעדית שלה). אנו קוראים לכל גולש שהוא לקוח של בזק בילאומי להתנתק מהם, ולעבור לספקית אחרת (012,013,018,Hotnet) על מנת להמשיך לגלוש באתר ללא בעיות. https://www.facebook.com/gozlan.2012 לקריאת תגובות הלקוחות בדף בזק בינלאומי https://www.facebook.com/BezeqBenleumi?fref=ts

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yarin153,

קבלנו הצעה מהוט נט למאה מגה בחינם (לכמה זמן לא בדקתי עדיין) עכשיו רציתי לדעת עם הספקית הזאת טובה או שהיא עושה בעיות? בנוסף יש לי ראוטר של DLINK N 2760U האם יש צורך להחליף אותו כדי לגלוש במהירות הזאת?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Goshin,

שלום, לפני כחודש התנתקתי מבזק בינלאומי ועברתי ל-012 סמייל, כשעם שתי הספקיות אני עם מהירות של 12 מגה. מאז המעבר ל-012 סמייל אני מרגיש שיש הבדל במהירות הטעינה של סרטוני וידאו. ניסיתי לגלוש באתר מחו"ל שכולל סרטונים, ולקח המון זמן עד טעינה של סרטון באורך של 20 דקות. מה אפשר לעשות בנושא? אחרי בדיקה, ב-YOUTUBE זה עוד די בסדר מבחינת הטעינה, אבל באתרים אחרים בחו"ל לוקח לזה יותר זמן. זה נורמלי? אני לא חושב שזה אופייני למהירות של 12 מגה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by rbik,

שלום, אני מחובר ל 15M דרך הוטנט ותשתית בזק. לפני כשבועיים חל שינויי מורגש וברור בצפיה ב-STREAMING VIDEO. (סרטים וסדרות) לפתע יש כל הזמן עצירות ל-BUFFERING. אני צופה בעיקר בתכנים מ-ALLMYVIDEOS אבל הבעיה משתחזרת גם באתרי STREAMING אחרים. לדעתי לא ראיתי בעיות ב-YOUTUBE אבל לא ערכתי בדיקות רציניות. בדיקות מהירות לארץ ולאירופה בSPEED TEST נראות תקינות. וגם התחושה בשיתוף טורנטים היא שהמהירות לא השתנתה. בבדיקה טלפונית מול תשתית וספק לא נמצאו תקלות. אני מרגיש באיטיות גם במחשב האישי גם בסלולרי וגם בכרומקאסט , אז לא נראה שהבעיה היא בקצה המשתמש. כמו כן התחברתי לשבוע ניסיון באקספון וגם שם האיטיות מורגשת. האם יש למישהו רעיונות מה השתנה לפתע שגורם לשינוי מובהק כל כך בתחום אחד של תעבורה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by student1,

שלום לכולם, אשמח לעזרה והכוונה איזה ציוד כדאי לרכוש לצורך פתרון הבעיה: אני מחובר כרגע בבית דרך 012 (תשתית של בזק) על חבילה ברוחב פס של 40MB. גם בבזק וגם בהוט (אליהם הייתי מחובר לפני כשנה וחצי) לא ניתן לקבל רוחב פס גבוה יותר בבניין שבו אני גר. המודם-ראוטר (D-Link 256) יושב בחדר עבודה, שממוקם פחות או יותר במרכז הדירה (חדר רגיל, אין ממ"ד). הסלון דרומית אליו וחדר השינה צפונית אליו. מספיק שמתרחקים קצת (כמה מטרים בודדים) מהראוטר שבחדר העבודה לכיוון הסלון או לכיוון חדר השינה, וה-Wifi דועך משמעותית, בעיקר באזור הסלון - ביום טוב מגיע למהירות של 3MB ולעיתים אף פחות מ-1MB (וכמובן גם ניתוקים מדי פעם). לצורך חיבור יציב ומהיר של הסטרימר שבסלון השתמשתי ב-Moca (אחד ביציאה מהראוטר, …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים