רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G הראוטר לאחרונה הוגדר לעבודה עם מודם כבלים בחיבור ישיר (MPLS) משום מה כל פעם שאני מנסה לשלוח דואר שהוא קצת יותר מחצי מגה, אני נתקל במעין התנגדות של האאוטלוק אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את המודם ישירות למחשב הדואר יוצא בשניות כך שההגדרות של האאוטלוק שלי מוגדרות היטב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש נקודת גישה משולבת מתג (3 עד 5 פורטים). .חיפשתי הרבה בזאפ וכן באייבורי/KSP אבל לא מצאתי. ראיתי באמזון מספר דגמים, אבל אני מעדיף לרכוש מכשיר שכזה בארץ (לא רוצה גם לקחת את הסיכון של חוסר התאמה לרמת מתח כניסה) האם יש התקן כזה למכירה באחד החנויות בארץ? התקן מומלץ? תודה, שריאל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התחברתי עם בזק לחבילה של 2.5MB. עשיתי בדיקת העלאה בדף של בזקבינלאומי, והתוצאה הייתה שמהירות ההעלאה שלי היא 17K. זה תקין או שאמור להיות יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר DIR 655 Firmware Version: 1.34WW Hardware Version: A4 החל מהיום לא ניתן לגלוש באף אחד מהמחשבים. המחשבים מתחברים לראוטר והראוטר מקבל IP. החייגן בראוטר. חיבור בזק בין לאומי HOT. לאחר בדיקות התברר לי שזאת בעית DNS. אם אני מכניס DNS בכרטיס רשת של המחשב אז המחשב הספציפי מתחבר ללא בעיה. ניסיתי להכניס DNS בראוטר אבל זה לא עוזר. בקיצור ה DNS של הראוטר לא עובד בכלל. כמובן שגם איפסתי את הראוטר וקינפגתי שוב את החיבור וזה לא עזר. (קינפוג ידניף לא העלתי מקובץ שמור) מישהו נתקל בכזאת בעיה? יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום משוח מה מאתמול הראוטר לא מזהה את הסיסמא ואני רוצה לציין שלפני שזה קרה הכל היה בסדר פשוט המחשב רושם שהסיסמא שגויה ואני רושם סיסמא נכונה והנורות בראוטר דולקות אבל לא מהבהבות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המממ ..... יותר ענייני מהכותרת אי אפשר להיות . אין לי כוח ( חשק ועוד כל מיני ביטוים ) לאפס אותו ולהגדיר אותו מחדש , כי יש פה איזה 4 מחשבים על המודם הזה , ואני רוצה לנסות איזה משו , אבל אני לא זוכר את הסיסמא ...... הצילו ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר ליצור נקודת גישהה אלחוטית לאינטרנט, שממנה לא יהיה אפשר לגשת לרשת עצמה של כל המחשבים המחוברים אליה. הרשת מחוברת ככה. ראוטר שממנו מחוברים 4 מחשבים באלחוטי. ויוצא ממנו כבל רשת לאיזור ב שמתחבר לסויץ שממנו יוצא עוד 2 כבלי רשת אחד מחובר לשעון קריאת שעות בעבודה ועוד כבל מחובר לעוד סויץ שמחובר לעוד 2 מחשבים בקווי ומחובר אליו אקסס פוינט אלחוטי. שאותו רציתי בשביל אורחים שבאים עם מחשבים ניידים ושלא יכולו לראות תרשת מחשבים או לנסות להתחבר ולראות קבצים. רק גישה לאינטרנט בלבד
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני ראוטרים של TP-LINK מדגם TL-WR841N. אחד מחובר למודם של הוט (באחד מחדרי הבית - לא ממ"ד) והשני נמצא בסלון וברצוני להגדירו כ - Access Point ללא חיבור קווי. לא מצאתי אף מדריך בנושא המפרט שלב אחרי שלב מה עליי להגדיר בנתב הקיים (שמחובר למודם של הוט) ומה עליי להגדיר בנתב שישמש כ - AP. אודה לקבלת הסבר מפורט. בכבוד רב, שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרך לחלק את החיבור האינטרנט של הלפטופ שלי דרך שני חיבורים, אחד קווי ואחד בwifi, אני יכול להתחבר לשניהם בו זמנית, הבעיה שלי אני שאני צריך שליטה על מה יעבור דרך איזה חיבור. או באופן יותר ספציפי, אני רוצה שכל הקישור לאינטרנט מלבד הskype יעבור דרך הרשת הקווית. עשיתי חיפוש כאן ובעבר המליצו על תוכנה בשם connectify dispatch, שנראה כאילו היא יכולה לעשות את זה, אבל, לא בגירסא החינמית... אז אני מחפש אפשרות אחרת. אני משתמש בווינדוס 8.1 אם זה רלוונטי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת לכל מי שיש כבלים כמו גיא שהספקתי להבין שיש לו אינטרנט בכבלים... איך הפינגים לחו"ל ? האם הם נשארים נמוכים כל היום ? או שהם קופצים כל שנייה כמו האיי די אס אל.... אני מעוניין לדעת , בבקשה תענו ביי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתקשה בפתיחת פורטים בנתב מדגם: TP-Link 941ND: נכנסתי ל: Forwarding->virtual servers, רשמתי את הפורט הרצוי, בשביל ה-IP אני רושם IPCONFIG ב-CMD ושם הולך לבלוק של: Wireless LAN adapter wireless netword connection, ושם יש שורה IPv4 ומשם אני לוקח את ה-IP שלי.(אולי פה הטעות?) בבדיקות כגון האתר הזה רשום שהפורט לא פתוח, אבל ה-IP שרשום שם שונה ממש שרשום לי ב-IPCONFIG, אם אני מנסה להכניס את ה-IP שרשום באתר אז אני מקבל הודעה שה-subnet mask לא תואם את ה-IP. ה-utorrent אמנם מראה לי עיגול ירוק ובבדיקה לפעמים רושם שהפורט פתוח ולפעמים לא. win 7 pro eng x64 תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אם אני לוקח את הלפטופ שאני משתמש בו ביום-יום, ומתחבר לוויפי ציבורי, ועושה איזהשהי פעילות אינטרנטית, האם יש דרך למישהו להתחקות אחורה אלי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי לוח אם חדש מסוג Gigabyte H77M-D3H. הוא מגיע עם כרטיס קשת Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20). מאז שאני מתחבר לרשת (עם כבל) עם כרטיס הרשת החדש שלי האינטרנט מתנתק כל כמה זמן ומופיע הסימן קריאה הצהוב המקולל הזה על הסמל של הרשת למטה ורשום "Unidentified Network" עם סמל של רשת ציבורית. גם אחי קנה אותו לוח אם והוא חווה אותה בעיה. שאר המחשבים בבית שמחוברים עם כבל עובדים, כמו גם כרטיס הרשת הקודם והישן יותר שלי שעבד. גם אם מתחברים בצורה אלחוטית הכל עובד, כרגע אני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. עדכנתי דרייבר, עדכנתי גרסה לראוטר (|D-link 2650U של בזק), ניסיתי דרייבר אחר של Atheros, חזרתי לדרייבר המקורי, החלפתי כבל רשת וזה עדיין לא עובד. אנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי ראוטר חדש Dlink dsl g225 vdsl2 n300 לאחר שיחה נציג מחברת 018 הגדרתי את הראוטר ובבדיקת מהירות אני מקבל 15 מגה מתוך 40 עליהם אני משלם אין לי בעיה לקבל קצת פחות אבל זה מוגזם, ניסיתי לשנות ערוצים ידנית ממש לא שינה כלום. אשמח מאוד לקבל עזרה בנושא, או אולי בעצם אין פתרון ואכלתי אותה? הראוטר הקודם שלי הגיע לגבול 40 המגה אבל התנתק הרבה פעמים ועשה בעיות לכן החלפתי אותו הראוטר הקודם היה מדגם Dlink dsl 6850 u n600 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ברשת Workgroup הגדרתי את אחת מתחנות הXP שתיהיה שרת VPN. הרשת עובדת עם ראוטר טנדנט ללא שרת פנימי בראוטר. פתחתי את כל הפורטים האפשריים לפי מה שראיתי באינטרנט ואני מצטט: צוטט מהלינק הבא: http://windowsitpro.com/article/articleid/46811/which-ports-do-you-need-to-open-on-a-firewall-to-allow-pptp-and-l2tp-over-ipsec-vpn-tunnels.html אני עדיין נכשל בהתחברות... כאשר אני מגדיר את המחשב שמשמש כשרת VPN בDMZ הכל עובד , אבל זאת לא צורת עבודה מבחינתי.... מה אני מפספס כאן?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, יש לי שלושה מחשבים בבית - המחשב שלי (מחובר ישירות לאינטרנט) ושני מחשבים של האחרים שלי המחוברים לרשת ע"י מתאם אלחוטי. המודם: EDIMAX 6216MG חשוב לציין, אפשר לגלוש באינטרנט בכל המחשבים. הבעיה היא בשיתוף הקבצים, ובכלל - בהקמת הרשת הביתית. הכוונה, אני יכול לגלוש באינטרנט בכל מחשב, אך אם אני רוצה לשתף קבצים ו/או לשחק במשחק רשת כנגד אחד האחים שלי - אני לא יכול. בשני המחשבים המחוברים לנתב דרך מתאם על חוטי (לא ישירות לראוטר) אפשר לשחק אחד נגד השני/לשתף תיקיות, אך כשאני מנסה לשתף/לשחק ברשת עם המחשב שלי - איני יכול. ניסיתי להיכנס 'ללוח הבקרה' ול'חיבורי רשת' ולהגדיר את הרשת הביתית. לחצתי על האפשרות 'הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה' ולחתי לאחר מכן על אפשרות הראשונה, אך קיבל…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בית 4 חדרים ללא ממד. מקבל מהירות נמוכה בחדר סביבות 7-10 מגה (הנתב בסלון) ניסיתי לשחק בהגדרות של הנתב (לשנות תדרים וכו...) לא עזר. כרטיס הרשת שלי בנייד intel 3160 יש נתב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי המלומדים, אני צריך עזרה. איך אני מגן על רשת שמחובר עם ROUTER ל ADSL? יעני ROUTER מחובר ל SWINTCH ואז כל המחשבים מחוברים לאינטרנט. אני רוצה FIRE WALL, השאלה מה כדאי, חומרה או תוכנה. האם יש חברות מומלצות, ומה סדר גודל של מחירים. אם מישהוא מכיר מוצר ספציפי שהוא יכול להמליץ עליו, אני ישמח מאוד. תודה על העזרה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני בתשתית של הוט ועד היום בספק נטוויזן והיו לי המון בעיות של מיקרו-ניתוקים בחצי שנה האחרונה. (וזה משגע במשחקים) החלטתי לנסות להחליף את המודם להוטבוקס חדש ואת כל הכבלים, ועברתי לספק בזק בינלאומי. כרגע יש איזושהי בעיית חיבור אז רק ביום ראשון יהיה לי אינטרנט אבל באופן כללי - בעיה כזו נגרמת בגלל תשתית או כל שאר הדברים שבהם טיפלתי? ** בכל מקרה, בנוגע לNAT וIPV6, אם מישהו יוכל להסביר פה לנוב כמוני מה המשמעויות של הדברים הללו אני אשמח כי אני פשוט לא מצליח להבין מהאינטרנט. הבנתי שלבקש לצאת מהNAT יכול לעזור לתקשורת עם שרתים בחו"ל, זה נכון? זה מה שקוראים לו "חבילת גיימר" כביכול? מקווה שמה שעשיתי יעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כרטיס הרשת שקניתי לא מזמן מתאים ל ADSL או לא? זהו כרטיס הרשת: (Realtek RTL8139(A/B/C/8130 זה מאוד חשוב בשבילי כי הזמנתי WOW והם אמורים לבוא אלי ביום ראשון
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום עדכנתי קושחה בנתב שלי, Edimax BR-6114 Wg. לפני העדכון הנתב פעל כשורה בסה"כ (אל תשאלו אותי עכשיו למה עדכנתי, קיויתי שיהיה feature נוסף, ובכל מקרה זה לא משנה). הורדתי את העדכון היום משרתי Edimax - גרסה 2.12: http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6114Wg/EdiEngBR6114WG_2.12.zip ביצעתי את העדכון לפי ההוראות, החשמל לא נפל וכו'. לאחר העדכון המתנתי מספר דקות וראיתי שאיני מצליח להתחבר לנתב באמצעות HTTP, והוא לא מגיב ל-ping. הנתב מבצע חלק מן הפעולות המיועדות: - switching במקטע הרשת המקומית, הווה אומר שני מחשבים המחוברים לנתב יכולים לתקשר ביניהם - שרת DHCP במקטע הרשת המקומית אך לא מצאתי שום IP בה הנתב מגיב לתקשורת כלשהיא. לאחר כחצי שעה ביצעתי גם reset ח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קיבלתי לפני חודשיים נתב Netgear דגם VVG2000 מבזק, ופשוט מדובר באחד הנתבים הגרועים ביותר שיצא לי אי פעם להשתמש בהם, עם פינג גבוה ברמות לא שפויות בעת שימוש ב WIFI והתנתקויות בדרך קבע. מציע לכולם להתרחק ממנו!!! אני חייב בבקשה המלצה לנתב אחר שיעבוד בצורה נורמלית בבקשה! (תקציב עד 300 ש"ח) אשמח לכל תגובה. נ.ב - התעניינתי בנתב הזה TP-Link TLWR841N מישהו ממליץ? שוב תודה רבה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מדי פעם מחליט על דעת עצמו להתנתק, או מהרשת או מהיוזר. הוא מתנתק מהרשת אחרי שיש פעילות אינטנסיבית ברשת (בעיקר כשאני משחק world of warcraft). הוא מתנתק מהיוזר אם אני משאיר אותו לבד הרבה זמן (כשאני הולך לבצפר/לישון) בבית יש שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. הנייח (הכללי) מחובר לאינטרנט, ואני על הנייד. הם מחוברים דרך סוויץ'. מצורפת ההודעה כשאני מנסה לגשת לתיקיה ברשת [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-