עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by janan,

שלום לכולם יש לי בעיה ברשת ככל הניראה,אז ככה יש לי מחשב נייד שמחובר באמצעות אינטרנט אל חוטי לראוטר (linksys wrt54gl ) זה ראוטר של סיסקו נחשב למוצלח, ברגע שאני מוריד קובץ גדול או טורנט (7-3GB )לאחר זמן של שעה +- הורדה הוא מנתק אותי הורדתי ועידכנתי גירסא למכשיר והתקלה נמשכת אגב זה המכשיר היחיד שמחובר לרשת והרשת כוללת סיסמא כך שאין שכן או משהו שיושב על הרשת אשמח לתשובות עינייניות תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by av460,

י ש לי בעיה...כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר למודם שלי(ALE 130 USB) הוא מבקש למחוק את הקודם ואז להתקין את החדש. ניסיתי למחוק את הדרייבר הקיים אבל נתקלתי בבעיה(תמונה מצורפת) עזרה מישהו??? http://img169.imageshack.us/img169/5403/23274530nk1.jpg

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. אמ.. עשיתי אתמול בערב פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. המחשב בכלל לא מזהה את המודם ולפני הפירמוט הכל היה בסדר.. אפשר עזרה בבקשה מה לעשות? דרך אגב יש לי מודם מוטורולה sb4200 תשתית של הוט ותוכן-012

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gal426,

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. יש לי מחשב נייד ונתב שמשמש אותי גם למחשב הנייד וגם למחשב הרגיל. יום בהיר אחד הפעלתי תמחשב הנייד והאינטרנט לא התחבר יש לי במחשב הנייד NETWORK ADAPTER (הדבר הזה שתוקעים שם בחריץ כמו כרטיס רשת) של חברת MOTOROLA הדגם הוא אם אני לא טועה W1611GS-VO1 (זה מה שהיה שום שם אחרי שפירקתי איזה פלסטיק). בNETWORK ADAPTER הזה יש שתי נורות שבדרך כלל דלוקות והן היו מכובות אז הוצאתי אותו מהחריץ והכנסתי בחזרה פנימה ונדלקו האורות אבל האינטרנט עדיין לא מתחבר. ניסיתי לעשות INSTALL NEW HARDWARE וזה רושם שחסר דרייברים אז ניסיתי לחפש באינטרנט ומצאתי איזה דרייבר של מוטורלה שכנראה לא מתאים לNETWOR ADAPTER שלי כי גם לאחר ההתקנה שלו האינטרנט לא מתחבר אז רציתי לדעת אם למישהו קרה דבר דומה או אם למישהו י…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. דגם הראוטר שברשותי: wrt160nl linksys cisco ציוד רשת נוסף: מודם של הוט hotbox מערכת הפעלה ושפה: ווינדוס 7 עברית פירוט הבעיה: שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את האינטרנט למהירות 100 מגה (ספק + תשתית) ומשום מה, כאשר אני מחבר את המודם של הוט (HOTBOX) ישירות למחשב אני מקבל 100 מגה אך כשאני מחבר את המודם לראוטר ואת המחשב אני מחבר לראוטר אז המקסימום שאני מקבל זה 50 מגה. עשיתי המון בדיקות בשעות שונות ותמיד יצא שדרך הראוטר זה 50 מגה, לא יותר ולא פחות. לדעתי או שהראוטר לא תומך ב100 מגה או שההגדרות שלו לא מכוונות ל100 מגה. אשמח אם תבדקו אם הראוטר שלי תומך 100 ואם כן כיצד אצטרך להגדיר אותו. תודה מראש ספק אינטרנט: 012 תשתית: הוט מהירות גלישה: 100 מגה מקווה שתעזרו לי, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Alonc,

יש לי רשת אלחוטית מוצפנת והיא מתנתקת המון פעמים ואז אני מתחבר לרשת אחרת..של השכנים כנראה,איך ניתן לאבחן ולפתור את הבעיה? הראוטר הוא tipi link והמחשב macbook pro retina

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by House M.D.,

בזמן האחרון שמתי לב שהרבה מאוד מהקבצים שאני מוריד יורדים פגומים. לא מדובר על סרטים או מוזיקה, אלא על קבצי RAR שבהם כל ביט חשוב, ואם יש משהו פגום כל הקובץ פגום ואי אפשר לחלץ אותו מהארכיון .. ואותו דבר עם ההעלאה, אני משתמש בתוכנת גיבוי אונליין (IDrive אם זה חשוב) והרבה מהקבצים המועלים מועלים שוב כי הם הגיעו פגומים זה לא היה ככה פעם , אני יודע שיש איזה קוד לתיקון שגיאות , אז איזו סיבה יש לבעיות האלו לקרות? יש לי ראוטר Linksys WRT54GL ומודם Siemens sl2-141 עברתי דירה לא מזמן, וחשבתי אולי יש כאן איזדו בעיה בקו אבל הנתונים על הקו נראים יותר טובים ממה שהיה קודם הנה הנתונים מהמודם: Statistics Downstream Upstream Line Rate 3136 Kbps 320 Kbps Attainable Line Rate 10080 Kbps 1…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. כל הזמן שאני מוריד דברים מהאינטרנט תוכנות משחקים באמצעות האינטרנט אקספלורר הם נתקעות לי באמצע יכול להיות שזה בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? אם לא אז מישהו יודע אולי למה זה קורה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by RS4,

יש לי 2 מחשבים: מחשב נייח שנמצא בקומה שלישית ומחשב נייד שנמצא בקומה ראשונה/שנייה (לפי הצורך) המחשבים מחוברים ברשת דרך ראוטר מדגם HPNA של בזק על מנת שתהיה קליטה טובה בין הראוטר למחשבים ולא יהיו התנתקויות המחשב הנייח תמיד עובד מצויין עכשיו עם המחשב הנייד יש לי בעיית קליטה שאני נמצא איתו בקומה הראשונה יש קליטה טובה כי הוא קרוב לראוטר שנמצא קרוב, (כמה מטרים בודדים בארון חשמל) עכשיו שאני עולה עם המחשב הנייד לקומה השנייה מתחילות לי הבעיות ואין לי קליטה ויש ניתוקים מהרשת עכשיו מה אני אמרו לעשות? כדאי לקנות עוד מתאם כזה של הראוטר שתהיה קליטה גם בקומה השנייה? או שיש ראוטר אחר שקולט בכל הקומות? (של בזק) או שיש פתרון אחר? (בזק לא הכי מקצוענים תאמינו לי) בקיצור מה הדרך הכי טובה? כסף …

11. מה שמצחיק שזה התחיל רק לפני שבוע וחצי, לא יודע מה השתנה אבל כל תוכנת שיתוף קבצים יוטורנט\אימיול\סבבהדיסי מורידה לאטט, יש לי SP2 והפיירוול מנותק, יש לי ZONE ALARM ו- Kaspersky ואת שתיהן ניתקתי לפני שנכנסתי לאחת התוכנות.. הפורטים תמיד פתוחים, לפחות ככה זה מראה בסבבה, אימיול וטורנט.. באמיול לפעמים זה צובר תאוצה לכמה דקות ואז יורד חזרה.. והעלאה גם לא משהו, במקום 10 זה נא הרבה פעמים בין 10-9-8.. והכי מוזר זה באמיול כשהzone alarm מנותק ואני נכנס לאמיול זה פותח לי את הדף של ה LOWID ומראה לי איך לפתוח פורטים בFW של הXP כשהוא בכלל סגור.... וכשאני נכנס כשהתוכנה פועלת, הכל טוב ויפה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bigdady,

יש לי שני מחשבים שמתחברים ל-HUB ואליו מתחבר מודם של אינטרנט כבלים אני מצליח לגלוש בשני המחשבים באינטרנט אבל לא לקבל רשת בניהם מה אפשר לעשות? (יש בשני המחשבים WIN XP) עשיתי שיתוף והגדרתי רשת מקומית עם דיסקת אבל זה לא מצליח

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  13. שלום שלום ... לאחרונה חיברתי מחשב חדש לרשת בעבודה של אבא שלי , שם יש כבר 5 מחשבים , הרשת מתחברת לswitch 8 פורטים של אדימאקס ... בין כל המחשבים אין בעיות , הכל נשאר כרגיל אך במחשב החדש משום מה אינני יכול לגשת אליו דרך שאר המחשבים .. אני מקבל שגיאה משהוא אין לי גישה ... אך מהמחשב החדש יש לי גישה לכל המחשבים ... יש פינג בין המחשבים ברשת , כולם על אותו workgroup אותו סיגמנט , מה לעזאזל הבעיה ? נגמרו לי הרעיונות בראש אני עובד על זה שעות!

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by Armageddon1,

לאחרונה הצטרפתי לשירות שנקרא "גיימר" בבזק בינלאומי , המטרה היתה לנסות להימנע מlatancy גבוה במשחק רשת (DIABLO3) . אני עושה בדיקות pathping לשרת שאליו אני מתחבר והתוצאות מראות שיש בעיה בניתוב בין שרתי בזק , גם אחרי ה"גיימר" שלהם . למשל : { Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233] over a maximum of 30 hops: 0 Home-PC [10.0.0.2] 1 10.0.0.138 2 bzq-79-183-64-1.red.bezeqint.net [79.183.64.1] 3 bzq-179-14-150.static.bezeqint.net [212.179.14.150] 4 bzq-25-77-22.static.bezeqint.net [212.25.77.22] 5 bzq-219-189-210.cablep.bezeqint.net [62.219.189.210] 6 bzq-179-161-217.static.bezeqint.net [212.179.161.217…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום. בעזרת המלצת הפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל וכבר קפצו הבעיות אני מחובר עם תשתית של HOT (כבלים) והספק אקספון שמתחבר בעזרת L2TP מה שמוזר שהראוטר מתחבר ל L2TP אבל כשאני בודק את האיי פי במחשב הוא עדיין עם האייפי של HOT ואני לא יכול לגלוש משום מה. אני דיי NOOB בעניין של ראוטרים אבל אני מקווה שזאת לא בעיה בראוטר עצמו! אגב בלי הראוטר האינטרנט עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום רב, יש לי מע' הפעלה dual boot - XP ו- WIN7. ב XP אין לי שום בעיה ויש תקשורת תקינה החל מרגע הפעלת המחשב ועד הכיבוי. ב WIN7 (אותה חומרה בדיוק, כולל ציוד התקשורת - בזק ADSL וראוטר סימנס עם שירותי הספק נטויז'ן) יש בעיות: לסירוגין - פעם כן ופעם לא יש בעיית תקשורת. זה מתחיל ברגע שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה האייקון של התקשורת מסומן בצבע צהוב עם הודעת network problem. כשאני מסתכל על הדיאגרמה ש WIN7 מספק מפורט שם שיש תקשורת תקינה בין המחשב ל gateway אך בין ה gateway ל internet אין תקשורת. המחשב לא עונה לפינג לאתר walla כשניסיתי אך זיהה את ה IP שלו למרות שלא רשמתי (החזיר DNS תקין). בכניסה לממשק של הראוטר הכל תקין והוא רושם שהוא מחובר! אני מצליח לפתור את בעיית התקשורת בכמה דרכי…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by liiight,

אני משתמש בתוכנת FLASHFXP במספק אתרים. בזמן האחרון, אני מקבל שגיאות בפתיחת קבצי RAR מסויימים. אני מוחק את הקובץ ומוריד אותו מחדש והכל תקין, כלומר הבעיה היא לא באתרים סביר להניח, מה גם שאני נתקל באותה בעיה בכמה אתרים. אני חושד בראוטר שלי (הDLINK 614+ הידוע לשמצה...) אני מקבל גם בעיה בגלישה רגילה באינטנרט לפעמים. אני מקבל הודעה שהדף לא נמצא, אבל הוא מעלה אותו לאחר רענון. לעומת זאת, קבצים שאני מוריד דרך הEXPLORER או הGETRIGHT תקינים לחלוטין תמיד... מישהו יכול לטכס לי עצה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by andav,

יש לי alcatal speedtouch 510 על windows 98. המהירות בסדר,הכל נחמד,רק מה? יש לי מדי פעם(פעמים רבות מדי) מן הפסקה באינטרנט. אני מנסה להכנס לאתר ולא משנה איזה והאינטרנט לא עובד,כלום, אין אפילו (באקספלורר)את ה- web site found.waiting for reply ,כלום לא עובד. אחרי כמה שניות(יותר מדי)הדפים עולים והכל טוב,הבעיה שזה קורה כל הזמן וזה ממש מעצבן. התקשרתי לבזק והם אמרו שהבעיה נראית כמו של הספק ותתקשר לשם,התקשרתי. ב- 012 דיבר איתי תומך וניסה כל מיני דברים,עשינו tracert ואחרי יומיים חזר ואמרו שזה בסדר(ה- tracert)ואמרו אולי ה- firewall ,אבל זה קורה גם כשאני מפסיק את פעולתו. אמרו אולי spyware ,יש גם את spybot וגם את adaware ,בקיצור נקי. גם אין וירוסים לפי הבדיקה online של panda. יש למישה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Kalen,

האם עוד מישהו נתקל בבעיות DNS שונות ב CCC. למשל באתר torec , ובעוד אתרים שונים ? שיניתי ל DNS של גוגל וזה פותר את הבעייה, אבל נראה כי המהירות יורדת. למרות שאני צריך לבצע עוד בדיקות בנושא. (ידוע לי שלא אמור להיות קשר בין הדברים)

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by H3zi,

חברה אני בטוח שאני לא הראשון שבא לכם עם בעיות בקשר לאינטרנט זהב אבל האם מישהו שם לב(לקוחות אינטרנט זהב) שההתחברות לכל שרת FTP איטית מאוד ואפילו ההורדה עוד יותר איטית (3KB!!) מה עושים??? אגב בדקתי עם עוד שלושה חברים שלי שהם לקוחות אינטרנט זהב ואצל כולם זה אותו הדבר..

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by R)X(Z,

שלום, פתחתי נושא לפני כמה ימים, אחרי העזרה הנהדרת החלטתי לנסות את מזלי שוב P: יש לי ראוטר linksys wrt54gl - מופעל Unpnp מהירות חיבור 5mbps ספקית נטוויזיון. למרות כל אלה כאשר אני משחק ברשת יש לי laging וpings איומים... באזור ה 300 ברוב השרתים. העניין, שאנשים עם חיבור קטן משלי, גם עם ראוטר וחלקם מאותה ספקית מקבלים פינג 100 יציב או 150. אפילו בסרברים בארץ אני מקבל לפעמים באזור ה 50-70 לעומת אנשים שאני רואה עם 20... אין לי מושג מה הבעיה אבל אני משער שאכן יש בעיה מסויימת כי 300 פינג זה המון יחסית לכך שיש אנשים עם 100 בתנאים פחות טובים משלי, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות והפתרונות. תודה לכל העוזרים [= נ.ב אגב בזמן המשחק אני לא מפעיל תוכנות אחרות שדורשות רוחב פס (כגון מסנג'ר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by X7-007,

ידוע ש 100MB בבזק בינלאומי MPLS זה בחיבור על הכבל החדש ועד עכשיו שהצטרפתי זה היה תקין לחלוטין, עד להיום. כשבאתי להיכנס למשחק WOW או GW2 פתאום ראיתי שיש לאג עצבני ללא הפסקה בצד של ה World ב WoW. פינג בין 13K ל 17K עשיתי את הדברים הרגילים ניתוק חשמל מודם נתב הפעלה מחדש, עד קרה, בדקתי משחק אחר GW2, גם שם היה לאג. עשיתי בדיקות פינג רגילות לשרתים, הכל היה תקין. walla ynet download.com הכל היה בטווח תקין לחלוטין, לפי הסדר 208 10 8 ובדיקת מהירות היה תקין לחלוטין 102 2.06 עשיתי בדיקה עם הגיימר של בזק באייפי 212.25.127.10 וגם שם היה אותו לאג. 13K+. התקשרתי לבזק אמרו שאין בעיה ואין תקלה וצריך להתקשר להוט להיות עם חייגן בלבד, כי אני ב MPLS. התקשרתי להוט אמרתי להם תעביר לחייגן העביר…

• 66 תגובות
    • 8.6k צפיות
  23. Started by Levish2002,

יש לי ADSL של 012 - 1.5/96 והפינג שלי כשאני משחק לא יורד מ 100!!! החלפתי בעבר ספקים וזה אף פעם לא יורד למספר סביר (60) האם אפשר לעשות משהו - אולי לשנות הגדרות איפשהו או משהו אחר לחברים שלי בינם לבין עצמם (והם לא משתמשים באותו ספק אינטרנט) יש בממוצע PING 60 יותר מזה - כשחבר שלי עושה פינג ל SERVER שלי הפינג שלו יותר נמוך ממה שאני מקבל אם אני עושה אותו דבר!!!! (הכוונה לשרת של הספק אינטרנט) מה אני יכול לעשות!!!! האם לנצח אני לא אוכל לשחק משחקי רשת כמו שצריך!?!?!? יש לי windows xp ומודם אלקטל

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by waseemrkab,

כל פעם שאני מדליק את המחשב חשוב לציין רק את המחשב הנייח בחשמל הSNR MARGIN יורד ל 4.0-2.0 dB במחשב הנייד לא עושה את זה וכשהמחשב הנייח כבוי הSNR חוזר בין 8.4 ל 6 dB אני לא יודע איך לפתור את זה ניסיתי הרבה דברים לא הצלחתי לפתור הזמנתי טכנאי ובדק לי את כל הקווים אמר שהכל בסדר אפילו ביקשתי ממנו שיחליף לי את כל הכבלים הישנים והתשתית בבית לחדשים וגם את הכבל העבה שעובר לעמוד חשמל (בזק) ועדיין לא עזר מבקש עזרה ובלילה האנטרנט מתנתק הDSL ומסנכרן מחדש והמהירות יורדת ל40 (36000kbps -40000kbps) יש לי ראווטר D -link DSL-G256DG ובראווטר הקודם הייתה לי אותו בעיה של NETGEAR VEGN2610 הנה תוצאות של מצב התשתית שלי במצב המחשב פועל http://i.imgur.com/GxUF4dz.jpg וזה תוצאות כשהמחשב כבוי …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Splashy,

מישהו נתקל בבעיות Streaming ב-Youtube עם 014? ב-014 סרטים נטענים ממש לאט וב-CCC הם נטענים הרבה יותר מהר. דיברתי עכשיו עם התמיכה של 014, הם טוענים שזו בעיה במחשב שלי. לא נשמע לי הגיוני כי באותו מחשב זה עובד מצויין עם חשבון של CCC. העניין הוא שגם פעם זה עובד טוב ופעם לא, למרות שרוב הזמן זה לא עובד טוב ב-014. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? פשוט אני לא רואה שעוזרים לי ב-014. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.