עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kartis,

שלום חברה, קיבלתי כרטיס רשת ואני רוצה להתקין אותו בשביל ADSL, אני לא יודע איך קוראים לו (הדבר היחידי שכתוב עליו זה VCI) האם ADSL יתמוך בכל כרטיס רשת? איך אני מתקין את הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. היי, אז קניתי את ה-Edimax BR-6504N וישר בחיבור הראשון שמתי לב משהו בעייתי: הגישה אליו איטית בטירוף - ברמה של 10 שניות המתנה במעבר בין תפריטים בממשק הניהול של הראוטר (192.168.2.1). בנוסף לזה, גם הגישה לאינטרנט הרבה יותר איטית, אבל זה נובע לדעתי מאותה בעיה. זה לא ש"מהירות ההורדה" איטית, אלא שפשוט התגובות איטיות ולוקח לכל עמוד 5-10 שניות עד שהוא בכלל מתחיל להגיב (ללא שום קשר לאתר ספציפי, זה קורה בכל האינטרנט). ניסיתי (והצלחתי) לעדכן firmware לגירסה החדשה ביותר - זה לא עזר. ניסיתי לעשות restore default factory settings (למרות שזה היה מיותר, התגובות האיטיות התחילו החל מהמבט הראשון שלי בראוטר) - גם כן לא עזר. יש לציין שאני מדבר על המחשב שמחובר לראוטר בחיבור חוטי, לא בחיבור…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13741 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12077 ידוע לי ש-PCI נחשב לבחירה היותר בטוחה, אבל אני כן חושב על ה-USB בעיקר בגלל עניין המיקום. כרטיס PCI יהיה פשוט תקוע מאחורי המחשב שלי, חסום משני כיוונים. כרטיס USB אני אוכל למקם על השולחן שלי. מה לדעתכם הבחירה הנכונה פה? מה שחשוב לי זה קליטה אופטימלית ומהירות גלישה אלחוטית מקסימלית. המחשב משמש למשחקי רשת.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by freefall,

אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by POPCORN,

יש לי מחשב ישן עם winxp ויש לי מחשב חדש i7 8ram windows 10 יש שעות שהמחשב עם windows 10 לא בשימוש ואני צריךמחשב איפה שה xp נמצא אני משתלט על המחשב דרך rdp של ווינדוס עובד בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל סרטון ב youtube זה לא מגיע באיכות טובה (התמונה קופצת ) הגדרתי שהחיבור מעל 10mb בהגדרות של ה rdp מה עוד יכולה להיות הבעיה? או איך אני יכול להשתמש ביכולות של המחשב מרחוק כאילו הוא נמצא לידי? המחשבים מחוברים ברשת פנימית 100 MB תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכם. אחרי שעברתי להוט לפני שנה (בעיקר כי ה UPLOAD שלהם היה 5 לעומת 3 של בזק בינלאומי), התייאשתי סופית. מכיוון שמדובר בעסק, כל נפילה באינטרט מובילה ליום עסקים לא מנוצל. יכול להיות שזה הבניין המאעפן שאנחנו נמצאים בו, אבל כבר עברתי ספק (מ ITC ל הוט-נט), וזה לא עזר. בעיקר יש לנו מלא pinging שנופלים, וכאשר אני מתקשר לתמיכה של הוט נאמר לי "יש עבודה באזור, זה יחזור לעבוד מחר". נמאס. השאלה - למי לעבור? אמינות ומהירות העלאה חשובות, אבל נראה לי שלא אצליח לקבל מהירות טובה משל הוט, ולכן אאלץ להתפשר. תודה!!!! וסתם דוגמא לבדיקה עכשווית:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by nahoom12,

מה זה WIFI? מה זה תקשורת WIFI בפלאפון? למה הוא משמש?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. האלן חברה משום מה לכולם יש את הגרסא הזאת ולי יש גרסא פחות מועדכנת.. אם מישהו יודע איך להוריד את הגרסא הזאת מהמודם שלו ויוכל לשוח לי אותה אני יודה לו מאוד מאוד! ואם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד קובץ זה הוא יעזור לי מאוד! תודה מראש. EMAIL MCAT@HOTMAIL.CO.IL

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by etobi,

I'm currently using Alcatel Speed Touch Home (original, not upgraded). I would like to connect an external router/FW and use behind the ADSL modem and use it for connection sharing.The router/FW is WebRamp 700s see link below http://www.rampnet.com/rampnet/products/700s/index.html How do I set it so the router/FW will create the permanent connection and I would not have to use the VPN connection from the PC Please advise Thx

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, לשימחתי גיליתי שבבית החדש שלי יש סיב בארון אני משתמש בראוטר RT-AC87U ומאוד מרוצה ממנו, מסתבר שה WAN 2 LAN שלו מגיע רק עד 700Mbit~ הראוטר של סלקום (ADBB-GT16005A) מגיע ליותר (910~) אני מחפש המלצה לראוטר חזק למשימה. תודה ! אליאור

11. שלום לכולם , לצערי אני לא ממש מבין בנושא רשתות לכן אני יכול רק לתאר את הרשת שאני מעוניין בו , ואבקש מכם הצעות לביצוע (פיזי / טכני) . אני מעוניין בפריסה בשני חדרים , כאשר בחדר אחד אני רוצה חיבור פיזי (קווי) למחשב נייח + חדר אחר אני רוצה בו ראוטר אלחוטי למחשב נייד . בשני החדרים יש חיבור לבזק ולרשת החשמל , אך לא בכל החדרים יש חיבור לתשתית של HOT (תשתית הקיימת לרשת) , לכן אני שוקל לעבור לבזק בגלל נושא התשתית . קראתי קצת על נושא HOME PLUG אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד , לכן אני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוציא לביצוע את הנושא . אני גם אשמח לדעת כמה בערך הסיפור יעלה לי . תודה מראש , -גבי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by golde,

ה RE1000 מגודר לרשת של הראוטר E4200 אותה הצפנה כאשר הוא מחובר הטווח מוגדל אבל המהירות יורדת ל 10 מגה בבדיקת מהירות ובלעדיו עם מחשב קרוב לראוטר 14 מגה באלחוטי ו 15 בקווי יש פתרון ? הראוטר מרוחק כ 6 מטר מRE1000 כאשר ה RE1000 ממוקם קרוב מאוד לראוטר (מטר) המהירות לא יורד אבל האפקטיביות של הגדלת הטווח יורדת כי הוא רחוק יותר מהמחשב הקולט

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. נתב SWEEX מוצע במחיר של 260 ש"ח. לפי הנרשם בעיתון מדובר בנתב עצמו, לפי המפורסם באתר של הנציג הישראלי מדובר בנתב + מתאם רשת USB. אבל: אם ברור שמדובר בנתב לא אמין, גם בחצי המחיר לא כדאי. בעבר היו הדעות עליו לא כל כך טובות, אלא שכעת מדובר בדגם אחר (LW050). מה קורה היום? יש נסיון ואיזה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי ראוטר שכל הזמן המחשב הנייד שלי משתמש בו לאינטרנט, היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא זיהה אותו, וכן זיהה רשתות אחרות של שכנים, עכשיו הבעיה היא לא בראוטר עצמו, כי הוא עובד, אני עכשיו עובד ממחשב נייד אחר על הרשת האלחוטית הזו עצמה שאני לא מוצא. הפעלתי את מזהה הבעיות של הWINDOWS וזה לא עזר, הוא ידע לציין שהוא לא מוצא את הרשת בה השתמש בעבר, אך לא היה לו פתרון לזה. בדו"ח שפתחתי כתוב "בר-חיבור: לא, סיבה 0x00028002", אשמח מאוד לעזרה!!

15. ש לי שני נתבים ב2 דירות שונות באחת מהן יש לי נתב של בזק אל הנתב מחובר המחשב שלי בצורה אלחוטית וכן הפלאפון שלי מסוג נקסוס 1גם הוא דרך WIFI. אני משתמש ב2 ספקי SIP(ספקים לשיחות VOIP דרך האינרנט). 2 הספקים עובדים מצויין עם אני משתמש בהם דרך המחשב(שמחובר בצורה אלחוטית לנתב של בזק) 2 הספקים עובדים גרועה(או שהשיחה מאוד מקוטעת או שהצד השני לא שומע אותי) מאוד דרך הפלאפון שלי. אם אני מתחבר לנתב אחר מסוג NETGEAR שיש לי בבית אחר אז אחד מספקי הSIP עובד מצויין ואילו הספק השני לא עובד בכלל(לאחר שיחה עם התמיכה של בזק אני מנחש שיש לי פורט חסום???). 2 הספקים עובדים מעולה בפלאפון כאשר אני משתמש ב3G של אורנג'. ניסיתי לדבר עם התמיכה של בזק ולהם אין מושג על מה אני מדבר. האם למישהו יש מושג איך …

16. Started by itay_izra,

שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד USB שיתמוך במהירות גבוה בתקן N ( יש לי TL-WR841HP ) בעתיד אני ישדרג ל200 מגה אז העדיפות היא שזה יתמוך גם בזה. אני מחפש משהו קטן (Nano) שיתמוך במהירות 1gb לפחות ראיתי 2 אופציות בebay 1)http://www.ebay.com/itm/New-EP-N1528-300Mbps-Wireless-WiFi-USB-Network-802-11n-g-b-LAN-Adapter-Card-/111328666383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ebb4a30f או 2)http://www.ebay.com/itm/300Mbps-Mini-Wireless-USB-Wifi-Adapter-LAN-Internet-Network-Adapter-802-11n-g-b/111406280163?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131231084308%26meid%3D8453639487866398495%26pid%3D100010%26prg%3D20131231084…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by AR7778,

שלום, הצטרפתי לחברת בזק לעסקה של תשתית וספק - 100Mb. בזק מספקים את הראוטר של vTech וקראתי עליו קצת ברשת והבנתי שהוא לא מומלץ בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר שתומך בVDSL, שיתמוך במהירויות גבוהות, תמיכה בוקטורינג, יציב, אמין, שידע לעבוד תחת עומס, ואני לא יודע עד כמה קשור העניין, במידה ויש ראוטר שיש לו פיצ'ר שיכול לתרום לפינג נמוך יותר זה יהיה מדהים. רוב השימוש יהיה בגיימינג, צפייה בסטרימינג של 4K ומכשירים נוספים שיהיו מחוברים אלחוטית.(כמובן שבזמן גיימינג כמה שפחות מחובר לרשת על מנת שהפינג לא יושפע.) *הרכישה של הראוטר תתבצע בארץ בלבד, עדיפות ל-KSP.* זו השוואה של כמה דגמי ראוטרים שראיתי, אשמח שתעזרו לי לבחור את המתאים לי ביותר: https://ks…

18. Started by MATTAN,

שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני מבקש בבקשה המלצה לראוטר שיתאים לצרכים שלי שאותם אני אפרט. חיבור 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ-10 מטר בצורה אלחוטית ווייפיי כאשר הראוטר (המחשב הראשי) נמצא בקומה ה-2 וה-2 מחשבים נמצאים בקומה ה-3, כלומר תקרה מפרידה ביני לבין 2 המחשבים הממוקמים בקומה ה-3. המחשבים בקומה ה-3 משמשים אך ורק לגלישה ברשת ולשני המחשבים יש אנטנות USB לקליטת רשתות וייפי (באחד המחשבים יש סטיק 54BPS ובמחשב השני יש סטיק 300BPS). יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL מחובר וה-2 מחשבים בקומה ה-3 בקושי רב קולטים את האות (רק קו אחד ירוק ולפעמים גם זה נעלם). כאשר הראוטר מחובר בקומה ה-3 כמובן 2 המחשבים גולשים במהירות. יש לי כרגע חיבור ADSL במהירות 10 מגה יכול להיות שהמהירות תעלה בעתיד הקרוב ויכול להיות ש…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם... יש לי מודם hotbox חבילה טריפל הוט 30 מגה. המודם נמצא אצלי בחדר ומחובר דרך כבל רשת, עובד מצויין, אבל רק אני נהנה ממנו... יש לנו מחשב נייד וסלולרים שלא מקבלים קליטה בסלון (שנמצא צמוד לדלת שלי) ובשאר הבית. האינטרנט עובד להם, אבל ממש לאט ורואים גם שאין הרבה קליטה. היה לי ראוטר של בזק שעשה את אותה בעיה... אני מחפש ראוטר שייפתור את בעיית הקליטה. יש מלצה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. כרגע אני בבזק בינלאומי ומרוצה יחסית (הפינג סביב ה70 לשרתים באירופה, מהירות בדרך כלל קרובה ל100), אבל חשבתי לעבור לספקית אחרת זולה יותר ותהיתי האם יש הבדלים בינהן בכלל? מישהו עם ניסיון בהוט וספקית כלשהי שיכול להגיד אם הוא מקבל תוצאות דומות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Noam Ganz,

אהלן יש לי בעיה כבר תקופה ואשמח לפתרון יש לי בקומה התחתונה ראוטר של בזק (החדש) שאליו מגיע האינטרנט לבית, הוא מתחבר דרך כבל מושחל בקיר לראוטר שביחידה בקומה העליונה . לראוטר בזק בקומה התחתונה מחוברים לרוב שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. כרגע בקומה העליונה יש לי apple airport extreme שהיה לי לדעתי משנת 2013 (אבל בגלל שאני כבר לא עובד עם מק הוא פחות נוח וגם כבר ישן.) מחוברים לראוטר הזה קבוע מחשב וסוני בחיבור קווי ובנוסף לפעמים שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. הבעיה שלרוב כשהלפטופ מתחבר האינטרנט מתנתק ורק ריסטארט לראוטר וניתוק חלק מהמכשירים פותר את הבעיה גם אם הסוני פועל אפשר לחבר רק שניי פלאפונים ומעבר זה קורס ממה שקראתי קצת הבנתי שזה קשור לרו…

23. היי , החלטתי להשתמש בנתב הזה שמצאתי בבויידם לטובת שיפור הוויפי בממ"ד (פינת המחשב הראשית שלי) יש לי אינטרנט בכבלים - הוט פיירבוקס בסלון ונק' קצה בממד של LAN המחובר למחשב . את אותו LAN חיברתי לנתב ועכשיו התווספו לי עוד כמה פורטים של LANs לשימושים נוספים - מה שלא היה לפני . עד כאן הכל טוב וסבבה , הכל גולש בצורה טובה והוויפי תענוג בממד אמאמאמממממ .... זה הרג לי את השיתוף ברשת יש לי NVIDIA SHIELD בסלון וכל המדיה שאני מוריד יושב על הדסקטופ בממ"ד ועכשיו לא מצליח לראות את התקיות ב SMB בקודי . כשאני מחבר ישירות את הLAN להוט הכל בסדר . ניסתי לשחק בהגדרות הנתב כלום לא עוזר חפרתי קצת באינטרנט אמרו להגדיר נטביוס הגדרתי וכלום אשמח אם יש למישהו רעיון איך בכל זאת לצלוח את ה…

24. שלום, אני עובר מבזק להוט וזקוק להמלצה לראוטר איכותי. קראתי המלצות טובות על ה WR1043ND, ואני יכול להשיג אותו ב 500 ש"ח (אין במלאי ב skypc, ואני צריך לקנות את הראוטר באופן דחוף). אין לי בעיה באופן עקרוני, אבל האם הוא שווה את זה? האם בתור משתמש ממוצע, אני זקוק לראוטר כזה? במידה ולא, איזה ראוטרים איכותיים קיימים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי דיסק נייד SAM-SUNG 2.5 USB2 וראוטר TP-link N series ללא כניסת USB. איך אני יכול לחבר את הדיסק הנייד ככונן רשת משותף?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.