רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
המצב הוא כזה: בדירה יש מודם ADSL שהוא גם נתב wireless שקיבלנו מחברת האינטרנט. אני יושבת בחדר בצד השני של הדירה, שאפשר לחשוב כמה היא גדולה, אבל זה נתב בלאי ומה אפשר לצפות מציוד שאתה מקבל בחינם. יש לי נתב שהבאתי איתי מישראל של Linksys ותהיתי אם אני יכולה להשתמש בו כדי להגביר את הקליטה איכשהו. אם כן, הוראות ברורות מאוד מאוד יועילו! בנוסף לזה, כל רעיון (שלא כולל לקבל ציוד אחד מהחברה, כי זה בלתי אפשרי) לטיפול בבעיה יתקבל בברכה. אגב, אם למישהו יש ניסיון עם רשת אינטרנט דרך החשמל, אני אשמח למידע. לא רוצה ללכת להוציא סביבות 150 יורו ואז לגלות שזה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות ההגדרות של ההפניות פורטים שהגדרתי בהוטבוקס הפסיקו לעבוד משום מה, השינוי היחיד ששמתי לב שבוצע ברשת הוא שקיבלתי כתובות IP חדשות (בחלק מהאתרים קידומת 77.137 ובחלק 37.142). בנוסף ראיתי שקיבלתי גם כתובת IPv6 (אבל לא נראה לי שהעניין הזה קשור). לפני השינוי כתובת ה-IP שהייתה לי במשך קרוב לשנה התחילה ב-5.29 (מבדיקה בכל האתרים). מבדיקה באינטרנט מצאתי שהבעיה נגרמת משימוש של הוטנט ב-Double NAT. יש דרך לעקוף את השטות הזו שהוטנט עושים? כרגע אני לא ממש מתפתה לעזוב אותם, אבל מעצבן שמגבילים אותך בצורה כזו מכוערת. אם באמת אין ברירה, אשמח להמלצות לספק 200Mb על תשתית הוט במחיר סביר (ובלי לקחת פרוטקשן על כתובת IP משלי)
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מנוי טופ 100 בתשתית בזק אבל הבעיה שאני לא עובר את ה-40 מגה בבדיקות מהירות בין אם זה דרך הספק או בין אם דרך @1 הבאתי טכנאים שאמרו שהכל בסדר אבל לא הראו לי אף פעם שאצלי הבעיה ובמחשב שלהם הכל תקין. החליפו לי מודם לדי לינק 6740 H1 ועדיין אותה בעיה. הגיע אליי טכנאי היום שאמר שאני בא כדי להראות לך שהבעיה היא במחשב שלך למרות שבדקתי בשתי מחשבים בחיבור חוטי +4 גלקסים בכל הדורות למינהם בצורה אלחוטית ואם הבעיה אצלך אז אנחנו נחייב אותך בעלות טכנאי. הטכנאי בא חיבר את המחשב שלו למודם שינה משהו בהגדרות מתאם אצלו הוא טוען שהיה לו IP קבוע עשה בדיקת מהירות ואני בעצמי היייתי מופתע שאני יכול להגיע למהירות של 58 מגה. איך יכול להיות כל הסיפור הזה? מה הבעיה? איך אני י…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאחרונה הצטרפתי לHOT NET 500 מגה. HOTBOX 4 - מקבל את המהירות במלואה לפי בדיקה. שמתי לב לאחר מעבר להוט נט שהפינגים טיפה גבוהים , אם פעם היה 65 עכשיו 90 . יש לי בפורטים משהו שנקרא TEREDO , וTunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface. הבנתי שיש משהו שנקרא NAT או Double Nat - לפי whatismyip: IPV4 מתחיל ב77 IPV6 מתחיל ב2a00:a040: רציתי לדעת אם זה משנה - אני בעיקר מוריד טורנטים ומשחק משחקי רשת. המהירות בטורנטים יורדת ועולה סביב 12 MB , כך שלא כל כך התרשמתי . עוד שאלה - אני כרגע עם הHOTBOX 4 , האם יש צורך בקניית נתב פרטי? קראתי פה הרבה התכתבויות של אנשים שעשו זאת. האם יש משהו לעשות עם זה ? תודה…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I'm currently using Alcatel Speed Touch Home (original, not upgraded). I would like to connect an external router/FW and use behind the ADSL modem and use it for connection sharing.The router/FW is WebRamp 700s see link below http://www.rampnet.com/rampnet/products/700s/index.html How do I set it so the router/FW will create the permanent connection and I would not have to use the VPN connection from the PC Please advise Thx
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עם שדרוג האינטרנט ל 5MB קיבלתי עם החבילה את שירות ה safenet שזה הגנה על תיבת הדואר וכו'. בכל מקרה, מאז השדרוג יש לי הרבה בעיות עם האינטרנט, בבדיקה שנעשתה עם 014 ועם בזק הכל היה תקין. הרבה אנשים בהרבה פורומים שביקרתי טענו שהשירות של safenet דופק את האינטרנט ועדיף לוותר עליו, הם טענו שלאחר שביטלו אותו האינטרנט חזר לפעול כרגיל. עכשיו השאלה היא האם כדאי לוותר על השירות הזה (עם ה 2.5MB לא היה לי אותו בכלל וגם לא חוויתי שום בעיות) או להשאיר אותו. אם אני מוותר עליו ואז מחזיר אותו מתישהו בעתיד אני אצטרך לשלם עליו, לכן אני צריך לדעת האם באמת כדאי לוותר על זה. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזק בטוב ליבם החליטו שחייבים לשדרג להורים שלי את הרשת, מה שאומר שאני צריך לבזבז שעות על נסיונות להחזיר את הרשת לקדמותה. בזק שידרגו אותם ל-DLINK 3740U DSL-6740U_H1_BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013. הוא מוגדר כמודם+ ראוטר מרכזי. בגלל מבנה הבית יש פה שני ראוטרים נוספים של TPLINK WR1043ND 3.13.4 Build 110429 Rel.36959n וTP LINK 340GD (שאמור לחבר דסקטופ אחד) שאמורים לשרת בריפירים אלא שאני לא מצליח להגדיר אותם. המצב הוא כרגע כדלקמן: המודם ראוטר של DLINK מוגדר ומחובר לאינטרנט ולמחשב המרכזי באופן ישיר. רשת אלחוטית ללא הגנות כלל. ה- TPLINK 1043 ראשית החלפתי IP 2. הגדרתי את ה-DHCP כלא פעיל 3. סרקתי בהגדרות הWDS ומצאתי את הTPLINK והתחברתי. 4. ריבוט. אני מגיע לראוטר הזה שמחובר באופ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האלן חברה משום מה לכולם יש את הגרסא הזאת ולי יש גרסא פחות מועדכנת.. אם מישהו יודע איך להוריד את הגרסא הזאת מהמודם שלו ויוכל לשוח לי אותה אני יודה לו מאוד מאוד! ואם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד קובץ זה הוא יעזור לי מאוד! תודה מראש. EMAIL MCAT@HOTMAIL.CO.IL
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[h=1]TP-Link TL-WN723N nLITE Mini 150Mbps [/h]או [h=1]TP-Link TL-WN722N nLITE 150Mbps [/h]או [h=1]TP-Link TL-WN821N nMax USB 300Mbps [/h] חיבור לראוטר dlink 6850u תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, לפני יומיים הוא התנתק, ולא הסכים להתחבר שוב לרשת - אחרי מספר אתחולים (אני עם אינטרנט זהב). חשבתי שהם עוד פעם החליפו את הPPTP SERVER שלהם - אז עשיתי פינג לPNS.INTER.NET.IL - (דרך הראוטר) - וכלום. מצד שני, אם עשיתי דרך הראוטר פינג לIP שהיה לי - הוא עדיין עבד. מה שמוביל אותי לחשוש שאולי משהו לא בסדר עם הDNS SERVERS, אבל ראבאק, הוא בכלל לא מתחבר - לא מקצה לי IP, הייתי חושב שבעיית DNS תופיע מאוחר יותר. חשוב לציין שלא שיניתי כלום בהגדרות שעבדו עד לפני יומיים. כמו כן חשוב לציין שאם אני עוקף את הראוטר ומתחבר ישירות למודם (חייגן L2TP) - הכל עובד. בחיבור ישיר אין לי בעיה לעשות פינג לPPTP SERVER, וגם ניסיתי להחליף לIP החדש שקיבלתי, ועדיין כלום. יש רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי רשת ביתית מאחורי נתב, ובה כמה מחשבים שמריצים שרתי VNC באמצעות RealVNC Corporate. לצורך העניין, כל שרתי ה-VNC רצים על פורט P. כדי שזה יעבוד, בנתב מופעלים שרתים וירטואליים באופן הבא: *מקדם פורט חיצוני P1 לפורט P במחשב X1 *מקדם פורט חיצוני P2 לפורט P במחשב X2 וכו'. בעיקרון, זה עובד יופי. אני יכול לגשת לשרת ה-VNC של כל מחשב באמצעות שילוב הכתובת החיצונית והפורט החיצוני - ExtAddr:P1, ExtAddr:P2 וכו'. אבל באופן מפתיע, כשאני מנסה לגשת מתוך הרשת הפנימית עצמה, אני עדיין חייב לגשת לפי הכתובות החיצוניות. כלומר, נניח שאני מנסה לגשת מ-X1 ל-X2. אני יכול לגשת רק דרך ExtAddr:P2, ולא דרך X2:P. אם אני מנסה לגשת ישירות ל-X2:P, אני מקבל Connection refused. קצת מוזר לי שאני ברשת …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש נקודת גישה משולבת מתג (3 עד 5 פורטים). .חיפשתי הרבה בזאפ וכן באייבורי/KSP אבל לא מצאתי. ראיתי באמזון מספר דגמים, אבל אני מעדיף לרכוש מכשיר שכזה בארץ (לא רוצה גם לקחת את הסיכון של חוסר התאמה לרמת מתח כניסה) האם יש התקן כזה למכירה באחד החנויות בארץ? התקן מומלץ? תודה, שריאל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי שרת על המחשב שלי עם התוכנה G6 FTP SERVER עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט כתובת ה IP משתנה . שמעתי שיש דרך לעשות מן כתובת קבועה רק שאף פעם לא היתעסקתי עם זה ואני לא יודע איך . אם אפשר בבקשה להסביר לי וגם להמליץ על תוכנה טובה בשביל זה . תודה מראש !!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה השבוע בתשתית האינטרנט בבית, הבעיה מצריכה השחלה מחדש של כבלי רשת בתוך הקירות בבית ולא בא לי להכנס לזה. האופציה הטובה ביותר כנראה בשבילי היא מתאם רשת על גבי החשמל, השאלה שלי היא האם אני השים לב לירידה במהירות הגלישה ובמשחקי רשת במעבר מחיבור ישיר למודם במהירות של 1GB לחיבור על גבי רשת החשמל במהירות ממוצעת של 100MB ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת LAN אליה מחובר ROUTER WIFI. LAN GATEWAY= 192.168.1.1 LAN SUBNET MASK = 255.255.255.0 הראוטר מוזן בקו LAN ומשדר WIFI מן הסתם מחשבים המחוברים ל WIFI משוייכם לקבוצת IP שונה אותה מנהל ה ROUTER האל חוטי. WIFI GATEWAY = 192.168.0.1 SUBNET MASK = 255.255.255.0 הצלחתי להגיע למצב שהמחשבים המוברים ב WIFI מצליחים לשלוח ping למחשבים הנייחים, אך לא להיפך. אודה לכל עזרה אפשר לכלל המחשבים להיות נגישים זה לזה - ללא קשר בין אם הם מחוברים קווי או אל-חוטי. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש לפני מספר ימים ושמתי עליו win 7 .לאחר כמה ימים משום מה לא יכולתי להיכנס לאתרים כמו:תיק דבקה,באתר של אגד תיכנון מסלול, בנק הפועלים והאתר של האונ' ... . התופעה היא כך אני מנסה לעלות את הדף אבל לאחר דקה שתיים של טעינה הדפדפן מפסיק ומודיע על שגיאה. ניסיתי להתקין עוד דפדפנים אבל זה לא עזר לחלוטין, כאשר אני מפעיל בopera את אפשרות הטורבו אני יכול להיכנס גם לדבקה ולאגד ללא שימושיות של תיכנון מסלול. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&cuts=2616&q=ax20&site-search=ax20# TP-Link Archer AX20 AX1800 Dual-Band Wi-Fi 6 המליצו לי על הנתב הזה. אלא שהידע שלי בכל הנושא שואף לאפס! כרגע יש לי אינטרנט של 200 מגה, דרך הוט (ספקית הוטנט) עם נתב מחורבן שנקרא HOTBOX 2 - עם המון ניתוקים! יש לי מספר שאלות : האם הנתב שלמעלה יכול להחליף (טכנית ומעשית) את הנתב של הוט? האם הוא ייתן ביצועים עדיפים באופן מורגש? אם אני עובר לבזק, האם הוא עדיין יתפקד ברמה טובה או גבוהה גם עם החיבור של בזק? במידה ויגיעו (במהרה בימינו, אמן!) אלינו סיבים-אופטיים של אחת החברות, האם גם אז הנתב הזה יהיה שמיש במקום …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
חג פורים שמח לכולם. עכשיו שלחץ המבחנים נגמר חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת,ומה אני רואה ש 012 חסמו פורטים של משחקי רשת. רציתי להתנתק אבל יש לי התחייבות עד 2010. אז חשבתי על חבילת גיימרים. האם היא פותחת את כל הפורטים של משחקי הרשת?. איזה עוד שימושים הולכים איתה ביחד?.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי לחברת בזק לעסקה של תשתית וספק - 100Mb. בזק מספקים את הראוטר של vTech וקראתי עליו קצת ברשת והבנתי שהוא לא מומלץ בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר שתומך בVDSL, שיתמוך במהירויות גבוהות, תמיכה בוקטורינג, יציב, אמין, שידע לעבוד תחת עומס, ואני לא יודע עד כמה קשור העניין, במידה ויש ראוטר שיש לו פיצ'ר שיכול לתרום לפינג נמוך יותר זה יהיה מדהים. רוב השימוש יהיה בגיימינג, צפייה בסטרימינג של 4K ומכשירים נוספים שיהיו מחוברים אלחוטית.(כמובן שבזמן גיימינג כמה שפחות מחובר לרשת על מנת שהפינג לא יושפע.) *הרכישה של הראוטר תתבצע בארץ בלבד, עדיפות ל-KSP.* זו השוואה של כמה דגמי ראוטרים שראיתי, אשמח שתעזרו לי לבחור את המתאים לי ביותר: https://ks…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! קיבלתי מקרוב SWITCH של חברת TRENDnet מדגם S88E. מידע עליו ניתן למצוא כאן: http://www.trendnet.com/products/TE100-S88Eplus.htm כרגע יש בין המחשב שלי לשל אחותי רשת באמצעות HUB ישן. מספר שאלות: 1. מה ההבדל בין ה-HUB ל-SWITCH? יתרונות/חסרונות. 2. אילו שינויים צריכים להיעשות בהגדרות (אם בכלל)? 3. האם ה-SWITCH הזה ניתן לתכנות כמו ראוטר? וכיצד? 4. אם התשובה לסעיף קודם חיובית, כיצד ניתן לקבוע את רוחב-הפס שיוקצה לכל ערוץ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לבזק, ויש להם את העניין עם הראוטר של החיוב זיכוי כל חודש של 20 שח, איזה ראוטר הכי מומלץ ( אם בכלל יש להם מבחר ) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13741 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12077 ידוע לי ש-PCI נחשב לבחירה היותר בטוחה, אבל אני כן חושב על ה-USB בעיקר בגלל עניין המיקום. כרטיס PCI יהיה פשוט תקוע מאחורי המחשב שלי, חסום משני כיוונים. כרטיס USB אני אוכל למקם על השולחן שלי. מה לדעתכם הבחירה הנכונה פה? מה שחשוב לי זה קליטה אופטימלית ומהירות גלישה אלחוטית מקסימלית. המחשב משמש למשחקי רשת.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, עד כה היו לי בבית 2 מחשבים על רשת אלחוטית עם נתב המחובר ל ADSL. בעקבות המעבר לאינטרנט של הוט התעוררה הבעיה הנצחית שלא ניתן להתחבר על L2TP או PPTP over DHCP דרך הנתב, אלא רק PPTP רגיל. בעברית, אני צריך IP קבוע או שמשתנה לעיתים נדירות. כיצד משיגים זאת? שמעתי שחברות אינטרנט מחלקות בלי בעיה אך נטויזן ביקשה תוספת של 20 דולר!!! לחודש...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי היום באופיס דיפו את edimax br-6424n (כן אני יודע שזה לא המקום לקנות מוצרי מחשב אבל רציתי ראוטר להתקין לשבת) וקראתי פה כמה הודעות שלא כל כך מרוצים מהמכשיר הזה... השאלה אם אתם ממליצים לי להחליף אותו או לפתוח אותו מחר בבוקר? עברתי לגור עם חברה שלי והיא בADSL ואני הייתי בכבלים אז אני עדיין לא יודע באיזה מהם אני הולך לבחור. לגבי התנאי העבודה של הראוטר הוא שהמחשב הנייח שלי יהיה 90% מהזמן היחידי שעובד ומחובר לאינטרנט אבל יש עוד 2 לפטופים שגם ישתתפו באינטרנט לפעמים. המרחק המירבי הוא לא יותר מ20 מטר (לעיתים רחוקות) אבל שאר הזמן לא יותר מ5 מטר. יש עוד פרמטים שאני צריך לשתף? אני עושה הכל עם האינטרנט, אני עובד דרכו, הורדות, לפעמים משחקי אונליין אז אני צריך ראוטר טוב. התקציב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-