עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים וחברות איפה אני יכול להשיג את ספק הכוח של הראוטר של פרטנר (Technicolor dga2232) וכמה זה יעלה לי?

2. Started by edenn,

יש לי אינטרנט 5MB נטוויז'ן, המון זמן לא יצא לי להוריד על 625KB\S שזאת המהירות המוצהרת, אז עשיתי SPEEDTEST מ-4 שרתים באזור והתוצאות לפניכם, השעה כרגע 1 וחצי בלילה אז אני לא חושב שיש עומס. שמתי לב שהפינג גבוהה בצורה מדאיגה אז עשיתי PINGTEST. מה יכול לפגוע לי ככה באינטרנט? רמאללה: ירושלים: קפריסין:

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי SW 2950 ו SW3750 אני מחבר בניהם עם כבל מוצלב כדי להגדיל את מספק הפורטים שלי אך הבעיה היא שאני לא מקבל 100MBPS אלה הרבה פחות יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by finhack,

שלום רב, יש ברשותי מחשב ספייר שאני מעוניין לעשות ממנו שרת (שרת קבצים לצורך העיניין). Server 2008. האם יש יתרונות באם אני אהפוך אותו גם ל-Domain controller ואעשה דומיין בין המחשבים (4) במקום workgroup? תשובות מפורטות ליתרונות וחסרונות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום רב, יש לי בעיה רצינית. אינני מצליח לגלוש דרך המחשב. באו אליי 2 טכנאי אינטרנט של הוט ואחרי מספר שעות הגיעו למסקנה שהבעיה במחשב שלי ולא אצלם. ואכן הם הביאו במיוחד לפטופ שלהם וחיברו אותו למודם שלי וזה עבד! הכרטיס רשת מותקן במחשב כראוי וניתן לראות אותו במנהל ההתקנים. ניטרלתי את כל האנטי וירוס, ואת הפיירוול. - לא עבד. לא ניתן לגלוש גם מדפדפן פיירפוקס. אין שום סרגלי כלים. החלפתי כרטיס רשת אחר - וגם שמתי אותו בPCI אחר - לא עבד חיברתי את המודם ל-usb במקום לכרטיס רשת - לא עבד חיברתי את המודם ל-usb אחר במחשב - לא עבד. שתי יציאות הusb תקינות ועובדות כראוי בהתקנים אחרים. כשאני נכנס ל-dos ומקליד ipconfig יש את כל הנתונים והם תקינים. הכרטיס רשת מופיע כמחובר. שאני בודק ping - לא …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני יודע שיש אפשרות להשתמש בכבל רשת מצולב כדי לחבר 2 מחשבים בצורה קווית השאלה שלי אם יש דרך אחרת בצורה חוטית לחבר בין 2 מחשבים כגון כבל USB מיוחד או כבל אחר? (יש לי רק חיבור רשת אחד והוא מקושר לראטור ולא הייתי רוצה להוציא אותו כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בצורה חוטית כדי להשיג מהירות העתקה בהרבה יותר גובהה מאלחוטי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום חברים, תגידו מזל"ט. אני מרבה להוריד מאתרי RAPID למיניהם אבל עם הראוטר החדש אחרי כל הורדה של קובץ אני חייב להגיע פיזית עד למודם, לנתק אותו ורק אז להתחבר... בכלל - האם ניתן להתחבר בחיוג חייגן ? מאחר ואני משתמש בתכונת ה RASDIAL לנתק אוטומטית את המודם בסיום הורדות הקבצים... בקיצור - דרך כלשהיא חוץ מדרך פיזית לניתוק וחיבור... יש אפשרות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Sango,

שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא שירות CLOUD מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. ניסיתי: skydrive: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) copy: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) דיי איטי dropbox: בעיה יחידה שלי איתו זה שאם אני משתף קובץ אז הוא לוקח מקום לכולם, זה ממש ממש דפוק היום ניסיתי גם drive של google והוא אחלה למעט משהו ממש מעצבן, אם אני עושה SHARE ומישהו מוחק את הקובץ שלי אז אני לא מצליח לשחזר אותו, זה אמור להיות ככה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sausage,

Qtec ביקש אז אני מפרסם 8) כולם מכירים את ראמזי (הערבי שנותן עיצות איך להשתמש בקזה) אבל יש כאלה שלא מכירים את המקור. thebroken.org הוא אתר נחמד של האקרים שעשו 3 סרטים ממש נחמדים: http://www.thebroken.org/thebroken1.avi (איך לפרוץ לרשת אלחוטית, ראמזי והקזה, איך להשיג פיצה בחינם) - 80MB http://www.thebroken.org/thebroken2.avi (ראמזי בונה אייל ניגוח בייתי) - 27MB http://www.thebroken.org/thebroken3.avi (איך לפרוץ סיסמאת NT, השמדת מידע ע"י ראמזי, מודינג של קונסולות, ראיון עם קוין מיטניק) - 160MB

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ????

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי מודם b-focus router 270 pr שמחובר לראטור אלחוטי של- edimax br-6204wg הרואטר הזה מזין מחשב בכבל רשת ושתי מחשבים ולפטופ באלחוטי ובנתיים הכל עובד טוב. עכשיו בזק שלחו לי במתנה נתב אלחוטי שלהם שהוא גם מודם siemens adsl sl2-141 ועכשיו השאלה שלי באיזה מהם עדיף לי להשתמש? מישהו התנסה בנתב הזה של בזק ויוכל לתת לי חוות דעת עליו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ronenlav,

שלום רב, רכשתי מגדיל טווח של tp-link והראוטר הראשי גם הוא של tp-link. אני מקבל אינטרנט במאריך הטווח אך הרשת הביתית לא מחברת בין כל המקומות בבית - מכשירים שמחוברים לראוטר מזהים אחד את השני ומכשירים שמחוברים למאריך הטווח מזהים אחד את השני אך אלה לא מזהים את אלה. האם יש עצות? תודה! רונן

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by WildClaw,

שלום אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה הזו בפורום הנכון, בכל מקרה בדקתי קודם את הפורמים האחרים ומהסתכלות על חלק מההודעות פה אני חושב שההודעה מתאימה לכאן. יכול להיות שעוד מעט אני אתחבר לאינטרנט המהיר של הכבלים, רציתי לשאול אותכם לגבי חוות דעת על השרות שלהם ועל האיכות של האינטרנט שלהם. אם מישהו יוכל לרשום כמה תגובות אני אשמח. הבנתי גם שצריך לוודאות משהו בנוגע למודם שהם מביאים לך שלא יהיה מסוג מסויים מסיבה כלשהי. שמעתי את זה מזמן ואני כבר לא זוכר בדיוק מה זה היה,למישהו זה נשמע מוכר תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by AR7778,

שלום, הצטרפתי לחברת בזק לעסקה של תשתית וספק - 100Mb. בזק מספקים את הראוטר של vTech וקראתי עליו קצת ברשת והבנתי שהוא לא מומלץ בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר שתומך בVDSL, שיתמוך במהירויות גבוהות, תמיכה בוקטורינג, יציב, אמין, שידע לעבוד תחת עומס, ואני לא יודע עד כמה קשור העניין, במידה ויש ראוטר שיש לו פיצ'ר שיכול לתרום לפינג נמוך יותר זה יהיה מדהים. רוב השימוש יהיה בגיימינג, צפייה בסטרימינג של 4K ומכשירים נוספים שיהיו מחוברים אלחוטית.(כמובן שבזמן גיימינג כמה שפחות מחובר לרשת על מנת שהפינג לא יושפע.) *הרכישה של הראוטר תתבצע בארץ בלבד, עדיפות ל-KSP.* זו השוואה של כמה דגמי ראוטרים שראיתי, אשמח שתעזרו לי לבחור את המתאים לי ביותר: https://ks…

15. מחר אני צריך להתקין למישהו 4 מחשבים לראוטר,אמור להיות מאוד פשוט כל הכבלים כבר מושחלים ומגיעים מהראוטר למחשבים,אני רק צריך לבוא ללחוץ קונקטורים ולהגדיר את הראוטר עכשיו אני לא רוצה לחבר את כל ה-8 גידים השאלה זה איפה אני יכול למצוא סחמה של חיבור 4 גידים? ושאלה נוספת זה אם אני צריך לחבר אותם אותו דבר בשני הקצוות או שזה צריך להיות מוצלב? אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by NTK1,

אני רוצה לעבור לבזק, ויש להם את העניין עם הראוטר של החיוב זיכוי כל חודש של 20 שח, איזה ראוטר הכי מומלץ ( אם בכלל יש להם מבחר ) תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Dmoney,

יש לי אינטרנט בכבלים והספקית שלי היא 012. כרגע ההתחברות לאינטרנט נעשית באמצעות חייגן ואני רוצה לבטל את זה. כלומר, ישר כשאני אדליק את המחשב האינטרנט יהיה מחובר. אני יודע שמבחינת הכבלים זה אפשרי, אבל ב012 אמרו לי שהם לא יכולים לעשות את זה. זה באמת ככה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gtabak_37,

פירמטתי את המחשב לא מזמן ומאז שפירמטתי אני לא יכול לתקן את ההתקשרות (לוח בקרה->חיבורי רשת->תקן התקשרות זו). השגיאה שהוא רושם לי היא שאי אפשר לנקות את מטמון הDNS ושצריך לצור קשר עם מנהל הרשת ??? ולא רק זה אלא שגם הפינג במשחקי רשת התחיל להיות נורא גבוהה אחרי זה. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות? נ.ב ראוטר 3com 3CRWER100-75 ועוד שאלה קטנטונת- איך אני מגדיר לו סיסמת WEP?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Klayhamn,

היי כולם, זקוק לעזרה קטנה רכשתי את המודם+נתב ZYXEL 1312B בהמלצת NET-CHIEF בחנות פלונטר אני כבר כמה שעות מנסה לחבר את הדבר הזה לאיטרנט ולא מצליח הסתכלתי במקביל על ההגדרות במודם/נתב הקיים (שקיבלתי מבזק בזמנו) רק לשם וידוא שכל ההגדרות נכונות, אבל זה פשוט מסרב להתחבר דברים שוידאתי: 1. הנוריות נדלקות כהלכה - POWER, רשת, DSL SYNCH ואפילו WIFI 2. בחרתי ב-PPPOE 3. הגדרתי את הקשקוש VPI/VCI הזה להיות 4/48 4. בחרתי ב-ATM (להבדיל מ-PTM) 5. בחרתי ב-VC/MUX 6. שמתי שם משתמש נכון וססמא נכונה 7. המודם עצמו מדווח בצורה נכונה על ה-UPSTREAM וה-DOWNSTREAM CAPABILITIES של הקו 8. ב-DIAGNOSTICS של ה-DSL עצמו - …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Y-T-M,

היי, בזמן האחרון אני מקבל דרופים בטורנטים וניתן להגיד שבכמה טראקרים כמו TL וhebits אני לא יודע למה זה קשור אבל מהירות האינטרנט שלי היא 40 תשתית בזק ספק בזק בינלאומי. בבדיקות של speedtst וכ'ו המהירויות שאני מקבל טובות אך בטורנט זה מתחיל בערך לדקה להוריד טוב ומהר 3.6 כזה.. ואז פתאום יש צניחה לכיוון 10kb-250kb אין לי מושג מה הבעיה ניסיתי להחליף קליינטים לשים גרסאות יותר ישנות אבל זה לא עוזר. אני משתמש כעת ביוטורנט גירסא 2.2.1 אודה לעזרתכם.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי חברים באזור שלי בזק אינם מספקים מעל 40 מגה תשתית. אני שוקלת לעבור להוט 200Mb. . (אשמח לרעיונות טובים יותר אם יש כאלו ) 1. התכנון הוא לחבר רק אינטרנט כנראה במבצע של ה- 200Mb. . לא טלויזיה, סיכוי מסוים שבהמשך טלפון קוי כנראה שלא. 2. מה תוכלו לספר (או להפנות אותי בלינקים) לגבי העניין? 3. ראיתי באתר שלהם התייחסות להוטבוטקס2. ראיתי גם שמדברים על HOT FiberBox אבל אם הבנתי נכון זה מיועד רק לאלו שמתחברים גם לטלויזיה שלהם. איני רוצה בכך. אבל אם הבנתי נכון זה גם לאנשיגם הוטפייבר אהאם זו האופציה היחידה או שיש אחרות. אם יש אחרות, איזו כדאי לדרוש (לפני העסקה זה בדיוק הזמן לבקש ולקבל דברים ) 4. קראתי פה באיזה דיון שיש בעית קליטה עם הקופסאות של הוט. האם יש לכך פתר…

22. כיצד להפוך מחשב לשרת פרוקסי שיחבר בין קבוצת מחשבים לספק האינטרנט ויוריד את המידע אליו כך שכאשר מספר משתמשים יבקשו את דף מסויים השרת יתן להם אותו מתוכו ולא יווצר עומס על הקו מחשב-ספק אינטרנט..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by EAD,

שלום ברצוני לדעת מהו המודם ADSL הטוב ביותר שניתן להשיג בבזק סטור ובבזק בכלל כיום, מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by or_y,

שלום. אני משתמש הרבה בביטורנט ובדרך כלל אין בעיה. אנ שם לב שבסופי שבוע המהירות יורדת דרסטית! אני בד"כ מוריד על המקסימום (סביב 300KB), בסופי שבוע המהירות יורדת לאיזור ה10KB. הטורנטים שאני מוריד טובים מאוד וכמו שאמרתי הם בד"כ יורדים על מקסימום. הגלישה כמובן תקינה לחלוטין והגישה לאתרים מהירה. מישהו נתקל בתופעה? יש משוה שאפשר לעשות? אולי להתקשר אליהם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by globex,

שלום התקנתי רשת אלחוטית, יש לי שני ראוטרים אחד של 3COM והשני של EDIMAX ( הם לא עובדים במקביל פשוט ניסיתי את שניהם ובשניהם התופעה חוזרת על עצמה) בכל אופן הכל תקין ואני גולש העניין הוא שלפני שאני מתחבר המחשב מחפש רשתות אלחוטיות באיזו ומזהה את הראוטר שלי ואז כתוב לי שזו רשת לא מאובטחת והוא שואל אם אני בטוח שאני רוצה להשתמש בה מה הכוונה ברשת לא מאובטחת והאם ניתן להתגבר על זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.