רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מודם ראוטר ע"מ להחליף את המודם ראוטר של אורנג' שעולה לי 10₪ בחודש על תשתית של בזק 100 מגהביט. כמעט קניתי את הראוטר של dlink 825 / AC, ואז הבנתי שהוא רק ראוטר ולא מודם.. תקנו אותי אם אני טועה? יש אולי משהו אחר מומלץ שגם יתפקד טוב עם הרשת העתידית unlimited? תודה מראש לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם, זקוק לעזרה קטנה רכשתי את המודם+נתב ZYXEL 1312B בהמלצת NET-CHIEF בחנות פלונטר אני כבר כמה שעות מנסה לחבר את הדבר הזה לאיטרנט ולא מצליח הסתכלתי במקביל על ההגדרות במודם/נתב הקיים (שקיבלתי מבזק בזמנו) רק לשם וידוא שכל ההגדרות נכונות, אבל זה פשוט מסרב להתחבר דברים שוידאתי: 1. הנוריות נדלקות כהלכה - POWER, רשת, DSL SYNCH ואפילו WIFI 2. בחרתי ב-PPPOE 3. הגדרתי את הקשקוש VPI/VCI הזה להיות 4/48 4. בחרתי ב-ATM (להבדיל מ-PTM) 5. בחרתי ב-VC/MUX 6. שמתי שם משתמש נכון וססמא נכונה 7. המודם עצמו מדווח בצורה נכונה על ה-UPSTREAM וה-DOWNSTREAM CAPABILITIES של הקו 8. ב-DIAGNOSTICS של ה-DSL עצמו - …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאחר שירות ואיכות זוועה של סלקום רציתי לדעת איך התשתית והספק של הוט (הכוונה לhotnet ) ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באחר הפורומים המקבילים, פורסמה סקירה של ה-FiberBox המתמקדת בו כממיר וכמזרימדיה. כמה מחשבות קצרות על הנושא תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5120
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, שמי איתן אני חדש כאן וכו'.. אני מנוי על תשתית של 15Mb\s(מן הסתם בזק) וספק באותה המהירות, אני חווה בדירה בעיות קשות ותכופות של ירידה בקצב הגלישה כאשר בכ80% מהזמן אני מקבל מהירות בטווח של 1-7Mbps. פרטי הנתב המלאים כאן: http://i.gyazo.com/f36204422c3b1e501f01f14be7cc7759.png מה בדקתי? תשתית: * אכן קיימת תמיכה ב15Mb ע"י התשתית. * התחברות ישירות לתשתית(@1) וקבלת מהירות 15 מלאה. ספק: * הצלבת היוזר שלי על מחשב שלהם-תקין(כ15) * בדיקה אצלי עם יוזר זמני - תקול. * הקמה מחדש של היוזר שלי-תקלה בעינה. * החלפת ספק אינטרנט לחלוטין. צד לקוח-אני: * ווידוא כי אין תוכניות שמנצלות את רוחב הפס(שיתוף קבצים\WIN UPDATE וכד') * החלפת מחשב לחלוטין(בלי קשר, הייתי צריך לשדרג), מחשב מפורמט עם…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי לחברת בזק לעסקה של תשתית וספק - 100Mb. בזק מספקים את הראוטר של vTech וקראתי עליו קצת ברשת והבנתי שהוא לא מומלץ בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר שתומך בVDSL, שיתמוך במהירויות גבוהות, תמיכה בוקטורינג, יציב, אמין, שידע לעבוד תחת עומס, ואני לא יודע עד כמה קשור העניין, במידה ויש ראוטר שיש לו פיצ'ר שיכול לתרום לפינג נמוך יותר זה יהיה מדהים. רוב השימוש יהיה בגיימינג, צפייה בסטרימינג של 4K ומכשירים נוספים שיהיו מחוברים אלחוטית.(כמובן שבזמן גיימינג כמה שפחות מחובר לרשת על מנת שהפינג לא יושפע.) *הרכישה של הראוטר תתבצע בארץ בלבד, עדיפות ל-KSP.* זו השוואה של כמה דגמי ראוטרים שראיתי, אשמח שתעזרו לי לבחור את המתאים לי ביותר: https://ks…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני עובר לבית חדש 100 מ"ר עם 4 חדרים, כל הבית הולך להיות מחובר בSTING TV שזה רץ על אינטרנט + שימוש באייפד + הורדות סרטים (מקווה גם 4K) + שימוש בפלייסטיישן עם משחקים ברשת. מעוניין קודם כל להבין, מה יותר יותר כדאי, מודם + ראוטר או אוטר משולב מודם ? במידה וכדאי מודם + ראוטר, האם כדאי לקחת את המודם שאני מקבל מהספק ולקנות ראוטר בעצמי ? עוד דבר לאיזה חברה כדאי להתחבר ? אני נגד HOT ומאוד אוהב את בזק (גם מניסיון), האם יש חברה שנותנת מעל 200MB ? או שכדאי להתחבר לחברה ספיציפית ? מעוניין שתיהיה קליטה בכל החדרים בבית ברמה גבוהה, כולל הממ"ד שקיים בדירה. לגבי הראוטרים הבנתי שמומלצים ה-2 האלה : TP-Link Archer VR600 https:…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה של מתחילים, קניתי מחשב חדש עם לוח + EPOX 3KDA3 ללוח יש גם כרטיס רשת של 1FBPS RJ45 LAN דרך מה עדיף לי לחבר למודם קבלים שלי USB או LAN? כמו כן חיברתי כרגע לחיבור LAN ולאחר הכיבוי הנורה ממשיכה לפיול ולהבהב (של הLAN), זה אמור לקרות? איך זה קורה עם כיביתי את המחשב, איך עדיין יש מתח? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת אלחוטית, יש לי שני ראוטרים אחד של 3COM והשני של EDIMAX ( הם לא עובדים במקביל פשוט ניסיתי את שניהם ובשניהם התופעה חוזרת על עצמה) בכל אופן הכל תקין ואני גולש העניין הוא שלפני שאני מתחבר המחשב מחפש רשתות אלחוטיות באיזו ומזהה את הראוטר שלי ואז כתוב לי שזו רשת לא מאובטחת והוא שואל אם אני בטוח שאני רוצה להשתמש בה מה הכוונה ברשת לא מאובטחת והאם ניתן להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי אינטרנט 5MB נטוויז'ן, המון זמן לא יצא לי להוריד על 625KB\S שזאת המהירות המוצהרת, אז עשיתי SPEEDTEST מ-4 שרתים באזור והתוצאות לפניכם, השעה כרגע 1 וחצי בלילה אז אני לא חושב שיש עומס. שמתי לב שהפינג גבוהה בצורה מדאיגה אז עשיתי PINGTEST. מה יכול לפגוע לי ככה באינטרנט? רמאללה: ירושלים: קפריסין:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן שברק הגדירו לי שנקרא L2TP ותשתית של hot במהירות של 1.5 מגה באמצעות מודם TERAYON דגם TJ715X שקיבלתי מHOT, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הupload שלי מבלי להתקשר לhot או ברק. תודה מראש לכל המגיבים וסליחה על הבורות.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו התנסה עם כרטיס הרשת Alfa AWUS036NH http://www.data-alliance.net/-strse-158/Alfa-AWUS036NH-2000mW-1000mW/Detail.bok מה הטווח קליטה שלו בשטח עירוני ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. אחרי שעברתי להוט לפני שנה (בעיקר כי ה UPLOAD שלהם היה 5 לעומת 3 של בזק בינלאומי), התייאשתי סופית. מכיוון שמדובר בעסק, כל נפילה באינטרט מובילה ליום עסקים לא מנוצל. יכול להיות שזה הבניין המאעפן שאנחנו נמצאים בו, אבל כבר עברתי ספק (מ ITC ל הוט-נט), וזה לא עזר. בעיקר יש לנו מלא pinging שנופלים, וכאשר אני מתקשר לתמיכה של הוט נאמר לי "יש עבודה באזור, זה יחזור לעבוד מחר". נמאס. השאלה - למי לעבור? אמינות ומהירות העלאה חשובות, אבל נראה לי שלא אצליח לקבל מהירות טובה משל הוט, ולכן אאלץ להתפשר. תודה!!!! וסתם דוגמא לבדיקה עכשווית:
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים החלו חברות התקשורת העיקריות לשווק מתאמי Home Plug המבטיחים מהירות של 1.2Gbps. מתאמים אלה מהווים פתרון חלופי לשרשור אלחוטי של נתבים (WDS) ויכולים להוות מענה לצפיפות ולרעש האלחוטי סביב תדר 2.4Ghz. פרטים לגבי הדגמים, המחירים והזמינות ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5638
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מהירות אינטרנט של TOP 40MB והראוטר של בזק שווה לתחת. יש איתו הרבה בעיות וחשבתי לקנות ראוטר אחר ולהגדיר את הראוטר של בזק כBRIDGE. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות? רוצה לציין, שיש לפחות 5~10 מכשירים שדורשים אינטרנט אצלנו בבית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, בבית שלי אנחנו עובדים בעיקרון עם 2 ראוטרים, אחד - הראשי הוא הראוטר של בזק, Netgear DGN2200(ראוטר\מודם). ובקומה התחתונה, משורשר אליו Asus RT-AC68U עם כבל מושחל. עד עכשיו הגדרתי את השרשור כ- Lan to Lan. זה היה די פשוט ועובד אפילו אם לא הגדרתי מצב Access point. הבעיה שעכשיו אני רוצה להוסיף DDNS. ובגלל שלאסוס יש שירות כזה בחינם, חשבתי למה לא? הבעיה שצריך לשרשר LAN TO WAN. חשבתי שזה היה פשוט גם, אבל משום מה הסתבכתי. הגדרתי IP קבוע בראוטר הראשי לאסוס(10.0.0.1) והוצאתי אותו מתחום ה-DHCP, באסוס ווידאתי LAN IP זהה למה שנקבע. לגבי ה-WAN באסוס: לא הייתי בטוח מה אני אמור לעשות ב-SUBNET MASK. אז השארתי בברירת מחדל 255.0.0.0. ה-WAN IP הבנתי שאני צריך לשנות את ספרת התחום לכן…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניתן לעשות שאם נכנס פקס אז הפקס יענה ואם זה שיחה נכנסת זה יעבור לטלפון ? כל שיחה שאני מפספס זה עובר לפקס ... :-(
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי משלם מחיר מופרך לחלוטין לבזק על תשתית (85 שקל ל 15 מגה) ועוד 20 או 25 שקל לספק טריפל C. אני רואה שאני יכול להעביר אותו לתשתית בזק + ספק בטריפל CCC בעלות של 75 שקלים בחודש זה חיסכון די משעמותי. השאלה שלי , האם מניסיונכם יכולות להתעורר בעיות (כמו תמיכה,שירות,איכות) או שזה בדיוק אותו דבר רק שהתשלום עובד דרך צד שלישי. שאלה נוספת , במידה ואני מעביר אותו אני צריך להשיג מודם,אפשר להשכיר אצלם אחד בעלות של 10 שקלים או לקנות. לפי מה שאני רואה המודמים האלה לא זולים בכלל. מה אתם חושבים שעדיף - לקנות או להשכיר , אם לקנות אז מה מומלץ? אם יש לכם הצעות אחרות ,אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משחק בכמה משחקי רשת ובכולם יש לי לאגים, בדקתי את הפינג לאייפי של השרת של המשחק רשת שאני משחק בו וזה היה Average 81ms אבל עדיין היו לאגים ולקח מלא זמן לטעינה של דברים במשחק. עשיתי בדיקה קפדנית לוירוסים,טרויאנים,תולעים וכל המזיקים למיניהם אך עדיין הלאגים נשארו. אני מחובר דרך בזק (או בזק בינלאומי, מישהו יכול להסביר לי איך אני יודע ?) בחבילה של 5 מגה בייט וראוטר Rotal RTA 1025W. דיברתי עם בזק כמה פעמים והם שלחו טכנאי שהחליף לי את הראוטר שלושה פעמים. הבעיה של הלאגים לא נפתרה. שאלתי ישראלים אחרים שמשחקים במשחק רשת הזה והם אמרו לי שאין להם לאגים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הבדל בין HUB ל-SWITCH ומה יותר טוב בין שני אלה מבחינת מהירות וביצועים: 1.BenQ - SP0008 -10/100 - 8-port Fast Ethernet Switch 2.Genius GF4080 - 8 Port Fast 100 Mbps hub ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש - זה יהיה מחשב משני בבית - יש חיבור לאינטרנט - מה אני צריך לקנות כדי להתחבר לאינטנרט ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחר אני צריך להתקין למישהו 4 מחשבים לראוטר,אמור להיות מאוד פשוט כל הכבלים כבר מושחלים ומגיעים מהראוטר למחשבים,אני רק צריך לבוא ללחוץ קונקטורים ולהגדיר את הראוטר עכשיו אני לא רוצה לחבר את כל ה-8 גידים השאלה זה איפה אני יכול למצוא סחמה של חיבור 4 גידים? ושאלה נוספת זה אם אני צריך לחבר אותם אותו דבר בשני הקצוות או שזה צריך להיות מוצלב? אשמח לעזרה תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר של EDIMAX - BR6104K קווי מלפני בערך 3 שנים (אולי 4). הבעיה היא שהוא מגביל את המהירות של האינטרנט לבערך 7.5 (1000 ק"ב בשנייה - הורדה) לעומת ה 12MB שאי אמור לקבל. התקשרתי היום לבזק בינלאומי - הספק שלי,חיברתי את המחשב ישירות למודם והתקנתי חייגן לפי הוראתם, עשיתי בדיקה של המהירות שהתשתית נותנת לי (HOT) וגם המהירות שהם נותנים לי ושתי הבדיקות יצאו תיקנות, כלומר המהירות הייתה 12MB כמו שאמרו להיות (1500 ק"ב בשנייה הורדה). לאחר שהחזרתי הכל למצב הרגיל עם הראוטר המהירות ירדה חזרה ל 7.5MB מכאן שהראוטר בעייתי ולא מאפשר גלישה מהירה יותר. הבחור מבזק נתן לי מספר של החברה שמיבאת את EDIMAX בארץ (בעצם התמיכה שלהם בארץ), בטענה שאולי עדכון קושחה של המכשיר יוכל לפתור …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לא מזמן ומאז שפירמטתי אני לא יכול לתקן את ההתקשרות (לוח בקרה->חיבורי רשת->תקן התקשרות זו). השגיאה שהוא רושם לי היא שאי אפשר לנקות את מטמון הDNS ושצריך לצור קשר עם מנהל הרשת ??? ולא רק זה אלא שגם הפינג במשחקי רשת התחיל להיות נורא גבוהה אחרי זה. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות? נ.ב ראוטר 3com 3CRWER100-75 ועוד שאלה קטנטונת- איך אני מגדיר לו סיסמת WEP?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-