רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. אחרי שעברתי להוט לפני שנה (בעיקר כי ה UPLOAD שלהם היה 5 לעומת 3 של בזק בינלאומי), התייאשתי סופית. מכיוון שמדובר בעסק, כל נפילה באינטרט מובילה ליום עסקים לא מנוצל. יכול להיות שזה הבניין המאעפן שאנחנו נמצאים בו, אבל כבר עברתי ספק (מ ITC ל הוט-נט), וזה לא עזר. בעיקר יש לנו מלא pinging שנופלים, וכאשר אני מתקשר לתמיכה של הוט נאמר לי "יש עבודה באזור, זה יחזור לעבוד מחר". נמאס. השאלה - למי לעבור? אמינות ומהירות העלאה חשובות, אבל נראה לי שלא אצליח לקבל מהירות טובה משל הוט, ולכן אאלץ להתפשר. תודה!!!! וסתם דוגמא לבדיקה עכשווית:
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שולחני ורגיל ושני לפטופים. שני הלפטוים מחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ויש לי כמובן ראוטר אלחוטי. אני רוצה לקנות מכשיר משולב (מדפת פקס סורק וכו') ואני לא יודע אם לקנות מכשיר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה או לא. אם אני מחבר מכשיר המשולב ללא כרטיס רשת אלחוטי מובנה למחשב השולחני, אעשה עליו שיתוף לכל המחשבים ברשת, אני אוכל להדפיס עם הלפטופים באופן אלחוטי מחדר אחר, כאילו קניתי מכשיר משולב עם כרטיס רשת מובנה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי , החלטתי להשתמש בנתב הזה שמצאתי בבויידם לטובת שיפור הוויפי בממ"ד (פינת המחשב הראשית שלי) יש לי אינטרנט בכבלים - הוט פיירבוקס בסלון ונק' קצה בממד של LAN המחובר למחשב . את אותו LAN חיברתי לנתב ועכשיו התווספו לי עוד כמה פורטים של LANs לשימושים נוספים - מה שלא היה לפני . עד כאן הכל טוב וסבבה , הכל גולש בצורה טובה והוויפי תענוג בממד אמאמאמממממ .... זה הרג לי את השיתוף ברשת יש לי NVIDIA SHIELD בסלון וכל המדיה שאני מוריד יושב על הדסקטופ בממ"ד ועכשיו לא מצליח לראות את התקיות ב SMB בקודי . כשאני מחבר ישירות את הLAN להוט הכל בסדר . ניסתי לשחק בהגדרות הנתב כלום לא עוזר חפרתי קצת באינטרנט אמרו להגדיר נטביוס הגדרתי וכלום אשמח אם יש למישהו רעיון איך בכל זאת לצלוח את ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע 6478AC שמחובר למודם ADSL של בזק ואני עומד לשדרג ל-VDSL. קיבלתי נתב VTech NB403 ואני מתכוון להשתמש בו כמודם, אבל עבור 100 ש"ח נוספים אני יכול לשדרג ל-Vtech IAD604 (משום מה אין דף מוצר בשום מקום) ולוותר על האדימקס. האם הרשת האלחוטית תעבוד במהירות גבוהה יותר או לפחות ללא האטה? גם ה-IAD604 וגם ה-6478AC הם דואל-בנד. ואני משתמש בדונגל אדימקס EW-7822UAC על ה-HTPC בסלון. מהירות ההעברה לפעמים עוברת את ה-20 מ"ב בשניה, ולא הייתי רוצה לקבל פחות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעיה קטנה ואני צריך עצה הגעתי למצב שבו האינטרנט מתנתק לי באופן תדיר הרמתי טלפון לתשתית בזק והם מודיעים לי לאחר שהם שלחו אלי טכנאי ולאחר בדיקות מרובות כי אין באפשרותי לגלוש ב 1.5 מגה אלא רק ב 750 בטענה כי אני רחוק יחסית מהמרכזיה מה אני יכול לעשות כעת האם אני יכול לדרוש מהם בתור חברה ענקית לסדר את התשתית באיזור שלי? האם יש לכם עצות מה אני יכול לעשות? מה הייתם אתם עושים במקרה כזה שחברה כמו בזק לא מספקת לכם תשתית של 1.5 מגה כמובן שמעבר ל 1.5 לא ניתן בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתחבר להוט שבוע הבא. ששאלתי את הנציג איזה מודם ראוטר הם הולכים להתקין הוא פירט מגוון סוגים והמליץ על ההוטבוקס (שהבנתי שהקליטה שלו גרועה) האם למישהו יש הכרות עם המודם ראוטרים השונים שלהם ויש לו המלצה בשבילי במה לבחור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לשימחתי גיליתי שבבית החדש שלי יש סיב בארון אני משתמש בראוטר RT-AC87U ומאוד מרוצה ממנו, מסתבר שה WAN 2 LAN שלו מגיע רק עד 700Mbit~ הראוטר של סלקום (ADBB-GT16005A) מגיע ליותר (910~) אני מחפש המלצה לראוטר חזק למשימה. תודה ! אליאור
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הבן שלי עבר לדירה שכורה שאין בה לא כבלים ולא טלפון כרגע. הוא מחפש דיל משתלם לאינטרנט שכולל את הספק והתשתית בהתחייבות של מכסימום שנה. מדובר על רוחב פס של 5M. מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם winxp ויש לי מחשב חדש i7 8ram windows 10 יש שעות שהמחשב עם windows 10 לא בשימוש ואני צריךמחשב איפה שה xp נמצא אני משתלט על המחשב דרך rdp של ווינדוס עובד בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל סרטון ב youtube זה לא מגיע באיכות טובה (התמונה קופצת ) הגדרתי שהחיבור מעל 10mb בהגדרות של ה rdp מה עוד יכולה להיות הבעיה? או איך אני יכול להשתמש ביכולות של המחשב מרחוק כאילו הוא נמצא לידי? המחשבים מחוברים ברשת פנימית 100 MB תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המהירות ל 1.5 מגה האם יש הבדלים מהותיים בין המהירויות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכבלים בחיבור קבוע יש אפשרות לחבר עד 3 מחשבים דרך סוויץ כך שכל אחד מהם יקבל כתובת חיצונית ללא NAT האם אפשר לעשות אותו דבר עם חייגן, כלומר לחבר עד 3 מחשבים לסוויץ שמחובר למודם כך שכל מחשב מבצע חיוג לאינטרנט?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מודם hotbox חבילה טריפל הוט 30 מגה. המודם נמצא אצלי בחדר ומחובר דרך כבל רשת, עובד מצויין, אבל רק אני נהנה ממנו... יש לנו מחשב נייד וסלולרים שלא מקבלים קליטה בסלון (שנמצא צמוד לדלת שלי) ובשאר הבית. האינטרנט עובד להם, אבל ממש לאט ורואים גם שאין הרבה קליטה. היה לי ראוטר של בזק שעשה את אותה בעיה... אני מחפש ראוטר שייפתור את בעיית הקליטה. יש מלצה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ויכול להגיד כמה הוא משלם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין לעבור לספק אינטרנט אחר, האם יש אפשרות להישאר עם אותה כתובת מייל מהספק הקודם?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. היום מישהו שאני מכיר, אמר לי בסקייפ שהוא "יכול להפיל לאנשים את האינטרנט". בהתחלה חשבתי שזה סתם script kiddie ששולח לי פינגים. מסתבר שזה אכן כך, אבל הוא לגמרי הצליח. הוא גילה את כתובת ה IP שלי דרך הסקייפ (גם תוכנה שאפשר בקלות למצוא באינטרנט), הפעיל את התוכנה שלו, והאינטרנט שלי אכן הפסיק לעבוד לגמרי, עד לרמה שקיבלתי timeout בפינגים לגוגל. אפילו כשהוא הפסיק את פעילות התוכנה, הראוטר שלי לא התאושש, והייתי צריך להפעיל אותו מחדש. הציוד שאני משתמש בו : מודם d-link 2760u עם ראוטר Linksys WRT54GL, שמריץ DD-WRT. לפי מה שידוע לי, ב DD-WRT אמורה להיות הגנה נגד DDoS. אם אכן קיימת הגנה כזו, האם היא כזו חלשה שלא מסוגלת להתמודד עם מתקפה ממחשב אחד? או שיכול להיות שמה שהפסיק לעבוד זה …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מודם משולב ראוטר אלחוטי של אלקטל speed touch 570 על פי מה שאני יודע הוא עובד רק בתקן b ( הוא כבר בן כמה שנים טובות). ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר חדש. רכשתי עקב חוסר ידיעה ראוטר של אדימקס 6424n. ואז הבנתי שאני חייב גם לחבר לו מודם. יש אפשרות לחבר את הראוטר למודם(ראוטר) של אלקטל ?? כלומר להפוך אותו כאילו רק למודם ולבטל את הראוטר האלחוטי שבו. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מודם b-focus router 270 pr שמחובר לראטור אלחוטי של- edimax br-6204wg הרואטר הזה מזין מחשב בכבל רשת ושתי מחשבים ולפטופ באלחוטי ובנתיים הכל עובד טוב. עכשיו בזק שלחו לי במתנה נתב אלחוטי שלהם שהוא גם מודם siemens adsl sl2-141 ועכשיו השאלה שלי באיזה מהם עדיף לי להשתמש? מישהו התנסה בנתב הזה של בזק ויוכל לתת לי חוות דעת עליו?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש אשרות לקחת מחשב ישן (100MHZ לדוגמא) לשים בו כמה כרטיסי רשת ולהשתמש בתוכנה כדי להפוך אותו ל SWITCH, אם כן אז באיזו? ובאיזה OS?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב ספייר שאני מעוניין לעשות ממנו שרת (שרת קבצים לצורך העיניין). Server 2008. האם יש יתרונות באם אני אהפוך אותו גם ל-Domain controller ואעשה דומיין בין המחשבים (4) במקום workgroup? תשובות מפורטות ליתרונות וחסרונות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה: סוף סוף חיברתי את שני המחשבים ,הגדרתי שיתוף קבצים וגם האינטרנט עובד בשניהם. הבעייה היא שבמחשב הראשי יש לי NORTON INTERNET SECURITY שכאשר הוא מופעל אז הוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט במחשב השני. נתתי לו לזהות אוטומטית את המתאמים לרשת אבל עדיין זה לא עוזר ובמחשב האורח אני לא יכול לגלוש באינטרנט כל עוד יש חומת אש במחשב המארח. מה לעשות? האם יש מישהו שנתקל בתופעה הזאת? אני לא רוצה לוותר על חומת האש. בבקשה עזרה דחוף..........
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבאתי להורים מתאם רשת על גבי חשמל שעבד אצלי בלי בעיה במקביל לרשת האלחוטית של הראוטר. אצלם, הטלפון הנייד שלהם (Samsung Galaxy S3) לא מצליח להתחבר לאף אחת משתי הרשתות האלחוטיות -- של הראוטר או של המתאם -- כאשר שתיהן פועלות ביחד, לא משנה אם יש להן אותו שם רשת או לא, ולא משנה אם הן על ערוצים נפרדים או על אותו ערוץ. הטלפון טוען במקרה כזה שהאימות נכשל, על אף שהסיסמא בודאות נכונה. כאשר רק אחת משתי הרשתות האלחוטיות פועלת, הטלפון מתחבר אליה מיד. יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להפוך ראוטר אלחוטי ישן של בזק (סימנס sl2-141) לרפיטר כאשר הראוטר הראשי שלי הוא של 3COM מה עשיתי הגדרתי את הCHANEL להיות אותו CHANEL כמו ב3COM הפעלתי סריקה להיכן אפשר להתחבר מהראוטר של בזק וסימנתי את הראוטר של ה3COM עד כאן הכל טוב שיניתי את הIP של הראווטר של בזק להיות בטווח הכתובות של ה3COM אבל מחוץ לטווח של הDHCP עד כאן הכל טוב אפילו אם אני עושה PING לראוטר עם ה3COM יש איליו פינג אבל פינג לשרת אינטרנט כמו גוגל (בלי DNS) נותן לי שגיאה מהSIMENS שהוא לא בר השגה וכמובן שאין לי DNS חסר לי משהוא איך אני אומר לראוטר של בזק לקבל תקשורת מה3COM כי אפשר להתחבר אליו אבל הוא לא מתקשר עם ה3COM Lior.nudelman@gmail.com כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב הרשת שודרגה ל10 מגה ובקרוב ל20 מגה (בזק-בזק בנלאומי), אני זקוק לנתב/מודם איכותי (כרגע יש אסוס שהולך לשבוק חיים), מבחינת תקציב אין בעיה להשקיע גם 500 או 600 שקלים אם זה שווה את זה. מה שכן הנתב צריך להתמודד עם 2-3 צרכנים חוטים ועוד 5-10 צרכנים אלחוטיים (3-5 מהם באופן די קבוע ויום יומי), לפי מה שראיתי יש את דגמי הTP-Link מהסדרות הגבוהות שמשלבות מודם/ראטור, אני אשמח לדעת מניסיון של אנשים, או שעדיף כבר לעלות מדרגה וללכת על אחד מדגמי הLinksys שיקרים יותר ולא מכולם כילים מודם מובנה, אבל להבנתי איכותים ו"חזקים" יותר. תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני יומיים קניתי את הראוטר הנ"ל כדי שיהיה לי WIFI בבית. הוא מחובר למודם ARRIS שהוט הביאו לי בחינם (אני מחובר לתשתית 12 של הוט וספק 12 של בזק בינלאומי). כשאני גולש דרך המחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל ובודק את המהירות במבחני המהירות של בזק וכו' - היא מצויינת, עובדת בול כמו שצריך.... אבל כשאני מנסה לבדוק את המהירות במכשיר שמחובר לראוטר אלחוטית - גם אם הוא נמצא אפילו מטר ממנו - ההורדה היא גג 3 מגה ביט לשנייה, ואפילו פחות מזה. יכול להיות שיש לי איזושהי הגדרה לא נכונה בראוטר (המכשיר לא דרש שום קנפוג אחרי שחיברתי אותו למודם)? או אולי המכשיר תקול? ראיתי פה ביקורות טובות על הראוטר הזה וזה לא הגיוני שהרשת האלחוטית שלו כל כך גרועה... אשמח לעזרה תודה ושתהיה שבת שקטה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד אסוס ללא כניסת כבל רשת חוטית. אנחנו יוצאים לכמה ימים לבית מלון והרשת הויפיי בבית המלון חלשה אני רוצה לחזק את הקליטה האם יש פתרון , חיבור מכשיר, מה עלי לעשות . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-