רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה , יש לי בבית 4 מחשבים שניים מהם לא מחוברים לרשת , והגיע הזמן להתחבר יש ברשותי שני אופציות , האחת היא לקנות ראוטר אלחוטי משולב מודם כדוגמא זה : http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm או לקנות ראוטר רגיל ולחבר למודם שלי (Alcatal Speed Touch home ) בתודה , infernO .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יוטורנט 3.4.3 הורדה> 57.6 KB/S הפורט מאושר בראוטר ובכל זאת בבדיקה רשום פורט לא פתוח אינטרנט בזק -45 מגה +/- וינדוס 7 עד לפני כמה ימים הכל היה תקין וההורדה הייתה מהירה ביותר בדקתי גם היכן שיש הרבה משתפים וזה זוחל ביותר אוקי, המצב ממש מוזר,בצהריים הורדתי סרט במהירות -3-4 כעת בערב אני מוריד סדרה עם מלוא חופן משתפים חיובי וזה מוריד באיטיות צב 21.kb/s הפורט פתוח בחומת האש מה זה יכול להיות?מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בית קומה אחת ! והחדר עם המודם של הכבלים די מרכזי סה"כ קיר בלוקים אחד אני מחפש נתב עד 250 ש"ח מה אתם אומרים למשל על EDIMAX ? הדגם הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 אם יש נתבים יותר טובים ממנו בסכום עד 250 ש"ח אשמח לדעת ולקבל המלצות והבנתי שכדאי שיהיה בתקן N
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר חדש וטוב שיתמוך לי בחיבור 12Mb. עדיפות לראוטרים עם איכות שידור אלחוטי ברמה גבוהה יותר. תקציב - 250 שקל
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הראוטר הזה: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm מאז שהוא חובר למחשב יש לי קצת בעיות, שהמרכזית היא שאני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיי סי קיו איתו. אז הממ, למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה התחברתי לאינטרנט במהירות 1G באמצעות סלקום (על גבי סיב של בזק). הטכנאי של סלקום התקין אצלי נתב של סלקום (Sagemcom) ומגדיל טווח של AirTies (שניהם במסלול השכרה). את שניהם אני רוצה להחליף בציוד פרטי. השאלה שלי מתייחסת לתחליף ל-Air Ties (מגדיל טווח). הדרישות שלי מהמכשיר הן: 1. שאת האינטרנט הוא יקבל באמצעות כבל רשת (לא wifi) ושתהיה בו לפחות יציאת רשת (RJ45) אחת נוספת (כדי שאוכל להעביר משם כבל רשת לנקודה נוספת). אגב, זה מתקיים גם ב- AirTies. 2. שניתן יהיה לכבות במכשיר את ה-wifi, עדיף בלחיצת כפתור חיצוני, אך אם לא, אז באמצעות הממשק (אני צריך wifi לעתים די נדירות). 3. שיתמוך במהירות של 1G (חובה בק…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בבית של קרוב משפחה ומנסה לחבר את אחד המחשבים לרשת. אני מחבר את המחשב בעזרת כבל רשת לראווטר אלחוטי של d-link (דגם BR6216MG) אבל הכרטיס לא מקבל IP. יש לציין שהמחשב שמחובר בצורה אלחוטית מקבל כתובת אוטומטית ועובד מצויין. אני עושה משהו לא נכון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מה שעשיתי נכון? פשוט לא רשמתי כלום בRemote IP. זה עידכן את השורה אבל האם זה פתח לכול כתובת מבחוץ? הכוונה שלי לפתוח את אותו הפורט שכבר היה פתוח בראוטר הקודם שלי מסוג נטגיר vvg2000 ליוטורנט. כרגע זה מוגדר כמו שציינתי למעלה ועדיין אני מקבל סימן קריאה ביוטורנט... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני שוכר דירה וזה כולל אינטרנט מבעל הבית אבל אני לא מעוניין שכל המכשירים שלי יהיו באותה רשת כמו שלו מטעמי אבטחה ופרטיות. אני מבין שאם ארכוש רפיטר אז זה לא יפתור את הבעיה אלא רק יספר לי טווח קליטה מוגדל. כיצד כן אוכל לפתור את הבעיה? איזה ציוד אני צריך ומה עליי להגדיר בו? (אני מבין בגדול שעליי ליצור "תת רשת" אבל אשמח לפרטים). תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום, הנושא עלה מספר לא מבוטל של פעמים על דפי הפורום, אך לא הצלחתי להבין לחלוטין האם ניתן להשתמש בראוטר של בזק עבור התשתית של HOT. ברשותי ראוטר מסוג DLINK 2650 (למיטב זכרוני), ההוא שבזק נותנת. וכעת אני שוקל לעבור לHOT, עקב הצעה לא אטרקטיבית מצד בזק. לאינטרנט אני צריך לחבר שני מחשבים ניידים, שיתחברו באופן אלחוטי. האם ניתן לחסוך את הקניה של ראוטר נוסף? אני מדגיש כי אין לי שום צורך באפשרויות הקימות ב DLINK למעט יצירת חיבור אלחוטי עבור 2\3 מחשבים. מקווה לעזרה מפורטת ככל הניתן, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של EDIMAX AR6024WGA-EU אני לא מצליח לגרום לו לחייג אמרו לי שה TYPE צריך להיות PPPOE שרמתי בשם משתמש את השם כולל @014 סיסמה והוא לא מחייג אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שהוא יחיג כי אין לי ניון במודמים ראוטרים של ADSL עזרה
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מודם b-focus router 270 pr שמחובר לראטור אלחוטי של- edimax br-6204wg הרואטר הזה מזין מחשב בכבל רשת ושתי מחשבים ולפטופ באלחוטי ובנתיים הכל עובד טוב. עכשיו בזק שלחו לי במתנה נתב אלחוטי שלהם שהוא גם מודם siemens adsl sl2-141 ועכשיו השאלה שלי באיזה מהם עדיף לי להשתמש? מישהו התנסה בנתב הזה של בזק ויוכל לתת לי חוות דעת עליו?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקשרתי ביום רביעי לבזק בינלאומי, שוחחתי איתם מעט ושידרגתי את החבילה שלי למגה וחצי. הבחורה מבזק בינלאומי אמרה שעלי לפנות ל-YES שהם ישדרגו אותי גם. התקשרתי ל-YES ואכן הם שידרגו אותי גם, ואמרו שתוך 3 ימים מקסימום השידרוג יתבצע. המתנתי עד היום ולא קיבלתי את המהירות, אני עדיין ב-750... התקשרתי ל-YES והם אמרו לי שכבר ביום שישי התשתית שלי שודרגה למגה וחצי. הם אמרו שיבדקו בעצמם מול בזק בינלאומי ויחזרו אלי מחר. השאלה שלי היא כזו, יש לי מודם USB של דינמוד (כן אני יודע שעדיף רשת ועדיין זה מה יש), האם יכול להיות שהמודם שלי לא תומך במהירות מגה וחצי? יש דבר כזה? (ותשובה כמו הכי טוב שתחליף לא תעזור, אני רוצה להבין את המהות מאחורי הבעיה). תודה מראש לעוזרים, ירון.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם !. אני מחשב בגדול נתב ברמה טובה לכבלים\ADSL בגדול הוא הולך ליהיות מונח בממד מה שכנראה מצריך שיהיה גם חזק. בגדול השימוש שלו יהיה לגלישה באתרים , וכנראה שיהיו מחוברים אליו כ 3 מחשבים (שיהיו בסביבת הבית-בית פרטי ממוצע). יש לציין כי אני לפעמים גם משחק משחקי רשת אבל שוב זה קורה אחד ל... אשמח לקבל המלצה לROUTER ברמה טובה שיכול לשדר כמו שצריך וללא נפילות או התעסקויות... תודה אסף
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כש100Mbit DL/UL יהיה זמין לכולם, אילו דברים יופיעו בעקבות זרם התעבורה הגבוה ? איחסון ענן קיים כבר היום, אבל הוא ממורכז ועושה שימוש בציוד של חברת האיחסון. אבל רגע.. אולי אפשר לעשות מערכת איחסון מבוזרת שעובדת במעיין שילוב של BITTORRENT ו RAID 5, פרושה דרך האינטרנט על גבי המחשבים של משתמשי התוכנה ? לדוגמא: התוכנה מקבלת כונן יעודי בשבילה (או מחיצה) ואז מנהלת את שמירת התוכן מקומית או על גבי הרשת על פי שימוש וזמינות. התוצאה: 10 אלף TB יהפכו בקלות לכמה מאות אלף TB. כונן של 1TB יהפוך לעשרות TB. הכונן התקלקל ? אין בעיה, את הכל אפשר לשחזר. היתכן שזהו חלום שיהפוך למציאות ? אתם מוזמנים להגיב לרעיון, ולהעלות רעיונות משלכם לאפשרויות שימוש בתשתית אינטרנט רחבה עם UL גבוה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי בתקן B/G שמתחבר למחשב שלי בעזרת כרטיס רשת חוטי. אפשר להשתמש בראוטר בתור כרטיס רשת אלחוטי בשביל להתחבר נאמר לשכנים? (רק לצורך העניין) איך עושים את זה? הראוטר הוא SIEMENS SL2-141 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים כאשר הראשון עם Vista 32bit מחובר ישירות לראוטר (של 2WIRE) והשני עם XP SP3 גולש אלחוטית. על שניהם מותקן kaspersky internet security. הבעיה היא שהמחשבים לא "רואים" אחד את השני, ולכן אני לא מצליח לשתף קבצים וגם מדפסת. המחשבים כן מצליחים לעשות ping אחד לשני גם לפי IP וגם לפי השם מחשב. שניהם נמצאים באותה קבוצת עבודה. ובנוסף כיביתי בשניהם את הקספרסקי וזה עדיין לא עבד. בשניהם השיתוף קבצים מופעל. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית. אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה. הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר. מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +- הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם של ZTE מסוג MF-61 (זהה לאלה שמשכירים מוובינג לחו"ל) - http://www.zteusa.com/t-mobile-4g-mobile-hotspot.html קניתי אותו בזמנו מטי-מובייל בארה"ב, הוא עבד מצוין ובאחת הפעמים הם הסירו לי הנעילה שלו ככה שהוא unlock לגמרי (השתמשתי בו בארה"ב גם אחרי שהסירו את הנעילה). העניין הוא שאני לא מצליח להגדיר אותו לגלישה עם כרטיסי סים מקומיים, כנראה בגלל כל מיני הגדרות שנשארו במכשיר (למרות שהוא מחפש רשת הוא לא מוצא לא משנה באיזה סים אני משתמש) ואני מניח שהגדרות הAPN שלו כרגע הן רק לטי-מובייל. אני מאד מעוניין להתחיל להשתמש במכשיר עם סים בינ"ל בחו"ל ומחפש מישהו שיידע לעזור (גם בתשלום) בהגדרת המודם ככה שיהיה אפשר להשתמש בו בכל מקום. מישהו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לברק ואני ממש לא מרוצה מהמהירות... בבקרים ( מהשעות 4 - 10 ) אני מקבל מהירות נורמלית, עדיין לא מקסימלית אבל נורמלית ובכל שאר היום מהירות על הפנים... יש לציין שזו מהירות ההורדה מ FTP למיניהם. אני ממש השתגעתי אני לא יודע כבר מה לבחור
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי נתב של US Robotics הכולל Firewall מובנה. אני מריץ את Windows XP SP2 שכולל גם Firewall בסיסי ביותר מובנה. האם כהגנה על הרשת הביתית שלי זה מספיק?, או שכדאי גם להתקין תוכנת Firewall נוספת?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט ADSL 256kb , מאז ששמתי אותו יש לי בעיית הורדות, הרבה מהן נעצרות באמצע! וזה לא משנה עם אני משתמש ב Download maneger או רגיל, ההורדה נעצרת. אני לא יודע למה זה קורה והספק שלי (בזק ביןלאומי) גם לא נותנים לי תשובה, מישהוא התנשא בזה כבר? ויש לו פתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעונן בראוטר אלחוטי ע"מ לחבר בין המחשב שנמצא בחדר ממ"ד (קרוב מאוד לכניסה שלו) לבין נגן Q5W של IAUDIO COWON התומך בתקן G. אני מאוד מתלבט האם לקנות ראוטר עם אנטנה אחת tp-link 541G או 2 אנטנות כגון tp-link 841G / EDIMAX 6424N או אפילו ב-3 אנטנטת כמו edimax 6542N. מה שחושב הוא הוא לא העברת הנתונים אלא יותר הקליטה, כלומר שאוכל בסלון לגלוש בנגן. לתשובתכם, אודה.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד , (תוכלו להסתכל במפרט) . השאלה אם מודם Ethernet (למשל ה Samsung ) יעבוד במפרט מחשב כמו שלי , כי הוא דיי חלש .. תודה לעונים ..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-