רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בחדר שלי נתב D-LINK DSL-6740U של בזק שאני משתמש בו עם המחשב שלי ועם ה PS4. בסלון אני בקושי קולט wireless בגלל המרחק. העברתי כבל מהנתב עד לנקודה מסויימת בסלון. שם אני רוצה לחבר נתב אלחוטי נוסף כדי שגם בסלון אני אוכל לגלוש מהאייפון/אייפד ועוד ב wireless וגם לחבר שם מחשב נייח בכבל רשת. אשמח לדעת איך אני אמור לעשות את כל ההתקנה וההגדרה של כל הדבר הזה . אגב אם זה משנה משהו אז אני עובד עם ווינדוס 7. והנתב שאני מציב בסלון יהיה אחד מהשניים (לפי המלצתכם) : 1. D-LINK מדגם DI-604 2. Edimax מדגם BR-6204WG אני מניח שעדיף D-LINK כדי ש2 הנתבים יהיו מאותו חברה אבל את זה אתם תגידו תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי להעביר כבל רשת בצנרת בבית אבל מסתבר שאין מקום, הבאתי בעל מקצוע והוא גם לא הצליח אז חשבתי אולי לוותר על נקודת טלפון אחת שהכי קרובה לראווטר ולעשות ממנה חיבור רשת אבל אז קראתי שאי אפשר בגלל שהחוטים לא שזורים. האם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל מי שיש את החבילה החדשה מוזמן לעלות ולהשוות .
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות דרך הממשק של הראוטר לבצע התחברות מחדש לאינטרנט במידה ואני רוצה להחליף IP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. העניין הוא כזה: יש לנו מודם / ראוטר מבזק, TNN AZTECH 600E כזה קטן ענתיק. הוא מוגדר כראוטר, רשת פנימית 10.0.0.X דבש. הוא מחובר לעוד ראוטר, של TP-LINK, ה-WR841N שהוא זה שמשמש את צרכי המחשבים בבית. רשת פנימית 192.168.1.X המקרה הזה יוצר שתי רשתות פנימיות, אחת בתוך השנייה, מה שמונע ממני את היכולת לפתוח פורטים (ל-TNN יש באג דפוק בקושחה) וחלק מהתוכנות לא אוהבות את זה, כמו Air Video HD (רושם לי Double NAT Detected ואני לא יכול לגשת לתכנים מהאינטרנט) איך בהגדרות אני הופך את ה-TNN למודם בלבד? מדובר בדגם עם הקושחה החדשה יותר, אבל הוא דפוק לגמרי (באגים, אי אפשר להכנס לממשק הוובי רוב הזמן)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קצת משום מקום אבל תהיתי איך החיבור יהיה, הם טוענים לFTTH אבל מן הסתם לא יחברו לכל אחד כבל אופטי לתוך הבית? ואם כן האם זו תהיה נקודת ההתחברות הראשונה? בכל אופן האם יהיה צורך בציוד מיוחד? או כל נתב יספיק? האם נתחבר לקו טלפון כמו עכשיו או שהכבל WAN יתחבר למשהו בחשמל? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה switch ישמש לחיבור של מספר שרתי rack שמשמשים לאפליקצית web כך שאני חושב שאין ממש משמעות ל manged switch (תקנו אותי אם אני טועה) האופציה היחידה שתהיה שימושית היא VLANs אבל זה לא שווה קפיצה משמעותית במחיר. מבחניתי הדגשים העקריים הם מחיר ואמינות
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש בראוטר/מתאם שיחות שקיבלתי מ- 012 (יש לי קו טלפון שלהם) על מנת שיהיה לי WIFI בדירה, החיבורים הקוויים במכשיר הזה עובדים טוב אבל יש הרבה בעיות ב- WIFI: 1. כמעט כל יום ה- WIFI מפסיק לעבוד ועל מנת להחזיר אותו למצב עבודה אני צריך להכנס לממשק של הראוטר ולעשות DISABLE ואז ENABLE ל- WIFI, 2. הרדיוס כיסוי של ה- WIFI מאוד קטן, הראוטר ממוקם בסלון ומכשירי WIFI שנמצאים בחדר שינה (סה"כ חדר ליד) מקבלים קליטה חלשה ובעקבות כך מהירות חיבור נמוכה. בגלל הבעיות שפירטתי אני רוצה לקנות ראוטר שיעבוד כ- Access Point ולחברו לאחד מחיבורי ה- LAN במכשיר של 012 אשר ימשיך לתפקד כראוטר ומתאם שיחות. אני אשמח לקבל המלצות ! מאוד חשוב לי שיהיה מכשיר אמין, שיעבוד כמו שצריך מבלי שאני אצת…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי באתר TP-Link העדכון האחרון של הWDR4300 הוא מ 17.6.2013 שזה לפני שנה בזמן שהעדכון של הקשוחה הישראלית הוא מתאריך 29.7.2013 שזה בערך חודש אחרי. הנתב שקיבלתי הוא 1.7 והגרסה שהוא בא איתה היא מה16.10.2013 האם יש סיבה שכדאי לי "לפתוח" את הנתב אם בגדול החומרה כבר מעודכנת ואין יותר חדשה באתר . אין לי שום אינטרס לעבור על חוק אז בשביל מה אני צריך את זה. אם הבנתי נכון בארץ מוגבלים לערוצים של 20 מגה למשהו בין 5170 ל 5320 או משהו כזה . ראיתי שבנתב אפשר לקבוע 40 על זה והחסימה היא כנראה רק על התדר. יש משהו שגרסאות ddwrt או openwrt יתנו לי חוץ מעוד אפשרויות . יש לי ddwrt על יתר הנתבים שלי (dir615 שדי מושבת ו 1043 v1 ) . בקשר לdual band האם אפשרי להתחבר לשתי הרשתות במקב…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, המצב כיום הוא שנקודת האינטרנט של בזק היא בממ"ד ושם גם נמצא הראוטר ואליו מחובר מחשב נייד. הראוטר הוא ראוטר של בזק (D-Link DSL-6740U). בגלל שהראוטר נמצא בממ"ד הקליטה חלשה מאוד בשאר הבית מה גם שלפעמים יש צורך לסגור את דלת הממ"ד ואז אין בכלל קליטה. אני רוצה לקנות אקסס פוינט אותו אשים בסלון אשר יחובר בתור התחלה עם מעבירי רשת על גבי חשמל שיש לי ובהמשך אולי אעביר כבל רשת ישירות אליו. כרגע חשבתי על 2 אופציות : 1. לקנות אקסס פוינט ולשים בסלון. 2. לקנות ראוטר מומלץ (שבטח יהיה טוב יותר מהאוטר של בזק) אשר יחובר לנקודת בזק ואליו יחובר קווית מחשב בו המהירות היא חשובה יותר ולהשתמש בראוטר של בזק (אם אפשרי) בתור אקסס פוינט בסלון. יש לציין כי המחשב שמחובר קווית מצוייד בכרטיס רשת תקן …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה DSL-7850u של בזק וכשנכנס לסטטיסטיקות בxDSL רואה: Attainable Rate (Kbps): 102532 וב Path0 Downstream: Rate (Kbps): 86788 מה הסיבה שאני לא מקבל 100? התוצאות דומות באלחוטי ובקווי. תשתית בזק וספק אורנג'.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה שזה קשור לרשתות אבל המגבלה העיקרית זה מהירות הupload העלוב שיש לנו בארץ (יש מקומות שזה יותר גרוע) אין לי כרגע גישה למחשב של הבית אבל אני זוכר פחות או יותר מה הקצבים שאני משתמש בהם ובינתיים יש לי שתי הגדרות : פרופיל 720p - שמוגדר 720p@1.8mbps video ואודיו ב128kbsp AAC . סך הכל בערך 2mbps לרוב עובד בסדר עדיין קצת מטושטש ( ראיתי דברים הרבה יותר גרועים ). פרופיל "my isp hates me " - וכמו שנכתב 576p@1mbps בערך כולל אודיו . אולי 1.1 . אמרו לי שרואים די בסדר הבעיה שלי היא שעם ה3mbps שבזק +014 נותנים לי קשה לי מאוד לקבל תוצאות טובות ב720p ב2.4mbps כולל אודיו. יכול להיות שזה בגלל המחשב שלי או משהו אבל זה לרוב לא יציב. אני עדיין צריך לבקש ממישהו שיבדוק …
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר TP-LINK TL- WR940N ומשום מה לא ידעתי שאי אפשר להחליף אנטנה כי הסתומים האלה שמו שלוש אנטנות ואף אחד מהם אי אפשר להוציא ולהחליף.. בקושי בקושי יש קליטה בשאר החדרים בבית.. מישהו יודע אם בכלל אפשרי בכל זאת להוציא אנטנה בראוטר מהמיקום שלה/להגביר את העוצמה שלה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לנו במשרד רשת עם ראוטר של בזק (רשת ביתית למעשה), ברשת 11 מחשבים. מאז שהגיע המחשב ה11 יש בעיות שיתוף, מחשב אחד תמיד לא רואה את האחרים וזה המחשב האחרון שהדלקנו באותו היום, מדי פעם בורחות הגדרות שיתוף, יש כמה מחשבים עם ווינדוס 7 וכמה עם XP איש מחשבים שביקר פה אמר שצריך כבר להתקין סרבר ולשנות את כל מבנה המחשוב במשרד, אבל זו השקעה גדולה מדי עבורנו. מפה ומשם ליקטתי שברי מידע כי אפשר להתקין שרת קבצים או NAS (שאינני יודע מה הוא) ע"מ שכל העובדים יעבדו בעצם על מחשב אחד מרכזי, אבל ייתכן ותהיינה בעיות כי גם ברשת כזו ניתן לשתף רק 10 מחשבים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי, אם אפשר בשפה פשוטה (...), מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 012 בממד ליד המחשב נייח והקליטה של האינטרנט בסלון לא משהו ולא מתפקד כמו שצריך. יש אצלי יס בבית וכמובן שיש את הקופסא של ה VOD שאפשר להוציא ממנה כבר רשת לחבר למחשב בסלון ולגלוש.. יש אפשרות לחבר מהקופסא של הVOD לראוטר של בזק שיהיה WIFI בסלון ?
-
- 7 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם הפניית פורטים בIP מסויים. יש לי ראוטר מבזק, אני יודע איך להפנות פורטים וזה גם עובד. הספק שלי זה HOTNET, כשאני מקבל מהם IP שמתחיל אחרת מ213 כל הפורטים סגורים משום מה, למרות שהIP הפנימי של המחשב שלי הוא סטטי ונשאר זהה. זה ממש מתסכל כי אני צריך לרסט את הראוטר אינספור פעמים כדי לקבל כתובת IP שמתחילה ב213. לדוגמה כרגע, הIP שלי מתחיל ב149 ואני משתמש באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ לבדוק את הפורטים. למרות שלא שיניתי כלום בהגדרות ווידאתי שהIP של המחשב שלי נשאר זהה זה מראה שהפורט סגור, וגם שפורטים 80/8080 סגורים. יש דרך לפתור? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי HOTBOX של חברת הוט. הוא נמצא כעת בחדר ממד ומחובר למחשב נייח. הHOTBOX משמש גם כ-wifi וקולט בקומה התחתונה וקצת בעליונה. אני מעונין שתהיה לי קליטה גבוהה גם בחדרים למעלה וגם בגינה. שמעתי על מתאם רשת שעובד על חשמל. הבית הוא תלת פאזי. פניתי לKSP והם אמרו לי שהם לא תומכים במתאם רשת על חשמל בתלת פאזי. הם הפנו אותי לבזק, בבזק הם יכולים להביא שני מתאמים, שאוליי יעבדו על תלת פאזי. היכן אני מוצא דגם שיתחבר אחד לנתב HOTBOX שלי ואחד בקומה למעלה עם שידור wifi ולא חיבור קווי ובנוסף לכל זה שיתמוך בתלת פאזי? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני צריך חיבור לאינטרנט ברמה גבוהה כרטיס רשת / ראוטר וכל מה שנדרש לגלישה מהירה מאוד ללא תקלות ותקיעות לצורך מסחר בבורסה ... אם תוכלו לפרט לי על כל דבר כי אני לא מתמצא בנושא כלל .
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מצטער מראש, למרות שקראתי את כל הדיונים הדומים כאן, לא הצלחתי לגרום לרשת שלי לעבוד. קיבלתי הוטבוקס חדש, ויש לי לינקסיס ישן WRT54GL שאני רוצה שישמש כראוטר. חיברתי אותו בפורט LAN להוטבוקס (פורט 1). הגדרתי אותו גם כדינאמיק IP (אחרי שביטלתי את ה-dhcp) וגם כסטאטיק IP, ולמרות שאני מקבל רשת כשאני מתחבר אליו ברשת הקוית, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט ברשת האלחוטית. בנוסף, כל פעם שאני מגדיר IP סטטי, יש לי 4 הגדרות, ההגדרות של ה- IP Adrress, אני לא יודע מה הטווח כתובות שההוט בוקס נותן (הבנתי שאני צריך להגדיר מחוצה לו), אני רק יודע שהוא מגיב לכתובת 192.168.100.1 (ולא 192.168.1.1). אני מגדיר את הgateway כ- 192.168.100.1. חוץ מזה, האם אני צריך לשנות את ה- IP של הנתב עצמו? מה החוק…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום שאני מנסה להפעיל סרטים ב youtube לפעמים צריך לבצע כמה פעמים reload בשביל שיוצג הסרט, ולפעמים הם בכלל לא עולים ספק 012 תשתית הוט עצות/ הערות יתקבלו בברכה מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה גם תמונות לוקח הרבה זמן שהן עולות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אהלן, מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוקי פורום או משהו, עברתי לדירת חדר לאחרונה ואני צריך משהו בשביל הרשת האלחוטית שלי. בגדול, אין שום קיר שמפריד בין החיבור של הראוטר המיועד לשאר החדר ואני גם לא משתמש באינטרנט מעבר להורדה פה ושם וגלישה רגילה. יש איזשהו ראוטר פשוט שיכול לענות על הדרישות הצנועות האלה ושאפשר לסמוך עליו? ראיתי דגמים מאוד זולים ב60 וב80 שקל אבל אני לא יודע כמה אפשר לסמוך עליהם. משהו מומלץ בטווח המחירים של עד 100 שקלים? תודה רבה מראש על ההתייחסות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היות והייתי צריך לנטוש את ה1043 שלי, אני מחפש עכשיו אחד חדש. בגדול מה שחשוב לי בראוטר זה מהירות, יופי חיצוני, ויכולת להרים רשת אלחוטית שניה שיהיה לי אפשרות לכמה שיותר שליטת QoS עליה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. יש בעיה בבית של החברה אחרי שהם שידרגו ל 30 מגה.. התשתית של הוט אז אמרו להם כמובן וכידוע להחליף למודם הוט בוקס הגרוע הזה רק תקלות יש איתו הכל עבד טוב ויפה (אומנם איטי רק כי היה 2 מגה) עד שהם החליפו להוט בוקס יש בעיה רצינית ומוזרה שאפשר לקלוט את השם של ה WIFI ואפשר גם להתחבר אליו אבל אי אפשר לגלוש- אין זמינות לרשת מישהו יודע איך לפתור את התקלה? נסיתי כבר הכל לכבות ולהדליק לחבר מחדש לנסות חיבורים מוזרים ולא הגיוניים אני מנסה להכניס את ה IP שהוא 192.168.1.1 כי זה TP-LINK וזה לא מגיב.. נסיתי כבר כל דבר אפשרי
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://www.infomir.eu/eng/press/news/ MAG-275 http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/ יש למישהו מושג איך עובד הדבר הזה ללא כבלים או אנטנה רק דרך הנתב לפי מה שאני מבין יש הרבה תחנות כולל ישראל בתדה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-