עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום! יש לי בעיות קליטה של האינטרנט האלחוטי בבית... ובכן המחשב שיש לו בעיות קליטה נמצא 6-7 מ' קו אווירי מהראוטר וביניהם מפריד 4 קירות הראוטר שיהיה ברשותי היה דגם של TP-Link והחלפתי אותו אתמול לראוטר חדש וחזק יותר D-link 645 אך לצערי הרב הקליטה נשארה אותו הדבר... כשאני אומר קליטה הוא נמצא מתחת ל30% קליטה חשבתי אולי איזה מגבר יעזור לי בעניין או משהו כזה... אני אשמח לכל הצעה בעניין תודה יואל!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Shukilemel,

שלום. יש מבצע הוט לעסקים - של 2 קווי טלפון ותשתית אנטרנט 100MB ב-169 ש"ח. אני כרגע נמצא בתשתית של הוט ב-12MB וספק אינטרנט בזק בינלאומי ודי מרוצה (הייתי בחבילת גיימר, נראה לי שזה כבר לא משמעותי). אני לא גיימר ולא צריך זמני תגובה מטורפים. רציתי לשאול: לגבי מישהו שמשתמש בתשתית: 1. האם זה שווה את זה - כלומר, האם קצב ההורדה וגם העלאה טובים? 2. האם להשאר בבזק בינלאומי או לעבור לספק אחר כמו הוט.נט? 3. האם יש הגבלה על כמות תעבורה חודשית? (איפשהו קראתי שהם מגבילים ל-50Giga). 4. ניתוקים בעיות וכו'? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, כרגע יש ל חבילת גלישה של 15MB גלישה בבזק, רציתי לשדרג מהירות ל 40MB ואמרו שאני צריך להחליף ראוטר לאחד שיתמוך במהירות הזו. כרגע יש לי את D-Link 2760u של בזק - http://www.dlink.co.il/il/products/3/1419_b.html ויש לי גם את המודם המובנה לוח אם, בנוסף לכרטיס רשת אל חוטי שהתקנתי - http://ksp.co.il/?uin=11605 המודם שלי בלוח אם יספיק כדי לתמוך במהירות 40MB או הכרטיס רשת האלחוטי? הראוטר הזה יספיק או שאני צריך לקנות אחר? אשמח לשמוע המלצות לראוטרים במידת וצריך, סכום עד כ 200 - 300 שקל

• 7 תגובות
    • 10k צפיות
  4. זה ממש מוזר. רשת ביתית, 2 מחשבים Win7. על אחד יש תיקיה משותפת, ומדפסת. כשאני מנסה לגשת אליו מהמחשב השני, מופיע חלון של סיסמא והוא כותב:כשל בכניסה. שם משתמש לא מוכר או סיסמא שגויה? מה זה יכול להיות? ביטלתי "שיתוף מוגן באמצעות סיסמא, ועדיין אותה בעיה. שיניתי לרשת ציבורית ועדיין אותה בעיה.

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  5. Started by MtK,

הי, המודם החדש של בזק, המכונה Super WIFI, הוא בעל פורטי רשת 10/100, נכון? מה קרה ל1000...?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by janan,

שלום לכולם יש לי בעיה ברשת ככל הניראה,אז ככה יש לי מחשב נייד שמחובר באמצעות אינטרנט אל חוטי לראוטר (linksys wrt54gl ) זה ראוטר של סיסקו נחשב למוצלח, ברגע שאני מוריד קובץ גדול או טורנט (7-3GB )לאחר זמן של שעה +- הורדה הוא מנתק אותי הורדתי ועידכנתי גירסא למכשיר והתקלה נמשכת אגב זה המכשיר היחיד שמחובר לרשת והרשת כוללת סיסמא כך שאין שכן או משהו שיושב על הרשת אשמח לתשובות עינייניות תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by The Ball,

ברצוני להחליף את המודם ראוטר הנוכחי שלי - D-Link 2650. טווח השידור שלו מאוד מצומצם ובמרחק של 10 מטר עם קיר אחד שחוצץ לא קולטים כלום ובכלל, נמאס לי מהחיוב זיכוי הזה של בזק... אני מעוניין שהמודם ראוטר יתמוך במהירויות גבוהות (100mb) בנוסף לתמיכה בתשתית hot (אם יש אפשרות כזאת). ראיתי את המודם ראוטר TP-Link 8960: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766591 האם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף במחיר? הוא ייתן שיפור מה- D-Link הנוכחי שיש לי?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לנו במשרד ראוטר של draytek דגם vigor 2750n, שעד עכשיו עבד יופי, אבל לפני כשבועיים עברנו משרד למקום אחר ומאז הראוטר פשוט מסרב להסתנכרן. בדקנו מול בזק ובזק בינלאומי כבר כמה פעמים, אבל מבחינתם כל ההגדרות שלנו זהות למה שהיה לנו בכתובת הקודמת ככה שמחינתם הכל צריך ליהיות תקין. בדקנו עם התמיכה של היבואן, אבל מהם קיבלנו תשובה שצריך לבדוק מול בזק ניסינו לאפס את הראוטר וגם משם אין ישועה. אנחנו פה כבר אובדים עצות, אולי יש משהו שאנחנו מפספסים בהגדרות של הראוטר? מישהו כאן אולי יוכל להציל אותנו ולעזור לנו להגדיר את הראוטר? אולי איזה הגדרה שצריך לבדוק אצל בזק/בינלאומי?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אהלן הכותרת די מדברת בעד עצמה. יש לי בניין גדול שאני רוצה לרשת בחיבור אלחוטי איכותי. בסופו של דבר זה אומר לשים בכל קומה (מתוך ה-4) AP. העניין הוא שאני רוצה שכל AP יהיה עם אותו SSID ושכולם יתחברו בסופו של דבר לאותו שרת GATEWAY. הבנתי שאני צריך לבטל בכל ה-APים את ה-DHCP ואת ה-NAT (כי השרת שלי כרגע עושה את זה), לקבוע את אותו ה-SSID בכולם ולבחור בערוץ שידור שונה בכל -AP. העניין הוא שלא הבנתי איך אני מבצע את הקישוריות בין כל ה-APים לשרת GATEWAY. אציין שאחד ה-APים יוצב בקרבה פיזית לשרת. טרם בצעתי רכישה של הAPים. אם יש המלצות לחומרה אשמח לשמוע. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by skash1z,

בית 2 קומות, אני רוצה לגרום לכך שתהיה קליטת אינטרנט חזקה בשתי הקומות בביתי כרגע מותקן: (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786139) ואין כמעט קליטה בקומה למטה. מה יותר עדיף: 1)לקנות ראוטר tplink-1043 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748292) שיעבוד ביחד עם- edimax(שיעבור בתור repeater) 2)לקנות 2(צריך 2 כאלה נכון?)- TP-Link TL-PA4010 לחבר אחד בקומה למעלה ואחד למטה (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849577) * המודם הוא hotbox של הוט.. מהירות-100 תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by haimovichi,

שלום לכולם, אני מחובר באמצעות מודם של הוט שאליו מחובר נתב של tp-link (חיוג L2TP) הכתובת בשדה WAN IP ADDRESS שבנתב שונה מהכתובת שמופיעה בשירות כמו http://checkip.dyndns.com/. הכתובות האלה לא אמורות להיות זהות?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. עד כה היתי מנוי על תשתית הוט 100 מגה + הוטנט. לאחר שרבתי עם הוט החלטתי לתשתית בזק ולהשאר עם ספק הוטנט. אז כרגע אני בחבילת top 40 בבזק, וממש לא מרגיש כאילו קיבלתי יותר. מה שהכי מפריע לי זה הורדות טורנט. נכון, אני מוריד מטרקרים ציבוריים, ועדיין, תחת תשתית הוט היתי מקבל מהירות הורדה של 4-5 מגה +- . מאז המעבר לבזק, כל הטורנטים יורדים בקצב של 0.5-1.5 מגה! פחות ממה שקיבלתי בתקופה שהיתי מחובר ל15 מגה שלהם (1.8). איך זה יכול להיות שמהירות ההורדה כל כך נמוכה? מה בזק עושים? חייב לציין שמהירות הupload מגיעה ל300 כמובטח. מה שכן בהורדות בסטים אני לפעמים מגיע ל4-5 מגה, אך רוב הזמן נע סביב 1.5-2. ודבר אחרון, מאז המעבר לבזק צצות לי פרסומות פלש, חלונות קופצים שלא היו מופיעים קודם ל…

13. היי, אני חייב להודות שאני ממש מבולבל מכל הנתבים בשוק ומה תומך באיזו מהירות... הבנתי שיש נתבים בתקן N במהירות 300... ופתאום יצא לי לקרוא סקירות על נתבים עם יציאה של 1 ג׳יגה... מה זה אומר? מה המהירות המקסימלית שנתב בתקן N במהירות 300 תומך בה? כמו DLINK DIR615 שיש לי... הוא מספיק למהירות 30 מגה שיש לי היום? ול100 מגה בעתיד? בקיצור - מה הגבול? ד״א חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אם יש איזשהו מדריך / הסבר על הסוגים והמהירויות אני אשמח לעיין בו... תודה ענקית!

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by dog_foot,

אני מנוי באינטרנט של 014 במסלול לסטודנטים, משלם ל 5 מגה 12.9 שקל בחודש, ב ADSL. האינטרנט בחודש חודשיים האחרונים חל איטיות מחרידההה...ביצעתי בדיקות באתר "ספיד-טסט" חוץ מישראל כל שרת עם פינגים גבוהים והורדה הכי גבוהה הייתה לי פחות מ 2 מגה תוצאות בדיקה. בכל נסיון להתקשר ל014 הם אמרו לי שהם לא מקבלים את הבדיקות של האתר "ספיד-טסט" אלה רק שלהם, וברור שהוא מהיר, 5M. עשיתי טסט השבוע, לקחתי חשבונות של חברים ומשפחה והתחברתי עם היוזר שלהם ובבדיקת מהירות קיבלתי בדיוק 5 מגה, ושחזרתי ליוזר שלי זה הוריד לאט. התקשרתי ל014 והודעתי להם את מה שעשיתי ואני רוצה לקבל גם מהירות כמו משתמשים אחרים, 5מגה, הנציג אמר לי באיזה יוזר עשיתי בדיקות לדוגמא (היו של נטויזין ועוד של 014 גם במהירות של 5 מגה, …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום. ברשותי נתב Asus AM 604G של בזק. בזמנו הגדרתי לו כל מיני הגדרות (כתובות MAC מאושרות וכאלה...), ועכשיו אני מנסה להתחבר אליו, ולא זוכר את הסיסמה. יש אפשרות לאפס אותו מבלי לאבד את כל ההגדרות? כי לחיצה קצרה סה"כ עושה לו RESET, וארוכה, יותר מ 10 שניות, נראה לי מחזירה להגדרות יצרן. אני מפחד לאבד את כל הגדרות האינטרנט שקיימות כבר בראוטר, כך שלא אוכל להתחבר לספק. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. ערב טוב לכולם, ככה בבעלותי ראוטר ישן מאוד של edimax, ואני מחפש ראוטר חדש בתקציב שהוא כרגע לא מוגבל יותר מידי אך כמובן שיהיה סביר. כעיקרון אחרי שיטוט קל באתרי האינטרנט הגעתי למסקנה שאני הולך על TL-WR1043ND של TP-LINK. אבל לאחרונה אני קורא עליו גם דעות פחות חיוביות.. אז בואו שניה נניח את מה שאני יודע ולא יודע בצד, על איזה ראוטר אתם הייתם ממליצים? ולמה? כעיקרון הבית מרושת ע"י 3 מחשבים נייחים, 3 מחשבים ניידים (דרך WIFI) ומדפסת שמחוברת לרשת.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה בגלישה באייפון דרך wifi כאשר המחשב כבוי ואני קרוב מאוד לראוטר והוא לא טוען לי שום את הדפדפן של הספארי בקושי ויש לי ראוטר מדגם (שהוא שייך לבזק בינלאומי ) http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx תוכלו להגיד לי מה הבעיה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

שלום, בעבר השתמשתי בטורנטים והיה בסדר גמור,לאחר מכן שמרתי על הטראקרים הפרטיים פעילים ברמת המינימום כדי שישאר החשבון ולא מעבר לזה. עכשיו אני רוצה לחזור ולהשתמש אבל נתקלתי בבעיה ממש מוזר, פורטים אני יודע לפתוח, המהירות דווקא בסדר ממה שראיתי, הבעיה שלי היא יצירת תקשורת עם הטראקרים או לאחר שנוצרה תקשורת העדכון נכשל. ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר הרשמי וגם ממקומות אחרים, הטורנטים הרבה פעמים נעשים אדומים בגלל שהתוכנה לא מצליחה לתקשר עם הטראקר, היא מנסה לזמן מה ולאחר מכן זה הופך לoffline (timed out). מה הבעיה פה? זה נראה שזה בא מהספקית, גם בTEST שיש שם כל שרת שאני מנסה לבדוק דרכו את המהירות נותן לי TIMED OUT ובנוסף בבדיקת פורטים (וזה משהו לא חדש) בשעות הפחות עמוסות הוא …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by dvur12,

היי, מכונה ווירטואלית פתחתי על ידי VirtualBox והתקנתי בה Ubuntu. המכונה הראשית מותקנת WIN7 - Firewall disabled כאשר אני מנסה לשלוח Ping מהמכונה הראשית למכונה הווירטואלית אני מקבל Time-Out. רציתי לדעת למה בעצם אני מקבל Time-out ולמה כאשר אני שולח Ping מהמכונה וירטואלית למכונה הראשית דווקא אני כן מקבל תגובה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. איזה נתב אלחוטי לקנות? כרגע יש לי HOT+014 שתיים עשרה מגהבייט הורדה/1 מגה העלאה+ חבילת גיימר, מודם של ARIS ונתב אלחוטי Sweex LW050 תקן G שכנראה לא תקין כבר. מעוניין להחליף לנתב תקן N כמובן. מדובר על 3 חדרים צמודים אחד לשני, אין ממד. החדר האמצעי שמשדר ל2 החדרים הצדדים מחובר באופו קווי למודם. התשתית הינה של הוט כפי שציינתי ,אך ככל הנראה אעבור לבזק מחר אחרי השירות ש"קיבלתי" אתמול (לא חדש שהשירות שם מתחת לכל ביקורת). אני מעדיף משהו מוכר כגון EDIMAX/TP-LINK. האם יש טעם לקנות ראוטר בכלל של 300MBPS שעולה בערך 300 ש"ח, או שאפשר להסתפק ב841 של TP-LINK ב99 ש"ח? (150MPBS) שמעתי שעדיף לקנות נתב שתומך בDD-WRT . מה זה ואיך זה תורם לי? מעוניין כבר להזמין היום/מחר :-) תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום! נתקלתי במקרה מוזר לאחרונה! יש לי רשת של מחשבים. כשאני מחבר מחשב לרשת עם כבל, הוא מצליח להתחבר לרשת, ולהתחבר לאינטרנט. הבעיה היא שהוא לא מזהה מחשבים אחרים ברשת. הדבר המוזר ביותר הוא, שכשאני מחבר לאותו כבל מחשב אחר, הוא כן מזהה לי מחשבים אחרים ברשת הפנימית שלי. זיהוי המחשבים ברשת הפנימית מאוד חיוני לעבודה. ניתן להסיק, שהבעיה היא לא בתשתית הרשת, אלא במחשב עצמו (תקנו אותי אם אני טועה). בדקתי את ההגדרות של המחשב, הפיירוול, הגדרות הרשת, ניסיתי לתת לו כתובת IP סטטית, וללא הועיל. מחשבים אחרים מזהים את הרשת בקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לכולם!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by goopgoop,

שלום יש לי מודם שמחובר לבזק וקומה מעל ראוטר שמשמש כ אקסס פוינט. עצמת הקליטה של הAP מסומנת כמצויינת אך בפועל המהירות הורדה יורדת מ 10 מגה (של המודם שמחובר לבזק) ל 2 ומשהו מגה בלבד. ז"א האינטרנט למעלה איטי בהרבה למרות שיש קליטה מצויינת. מה ניתן לעשות ?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by Cheif,

על פי גלובס, התשלום על הקו הייעודי של בזק לאינטרנט (NAKED ADSL) יבוטל ככל הנראה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000700799

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מחפש נתב MIMO אלחוטי בתקן N + חוטי 1G ברמה גבוהה.מחיר לא מאוד קריטי אבל הייתי מעדיף לא להתפרע אם אין צורך של ממש. אם יש חיבור USB לדיסק חיצוני בלי תוספת מחיר משמעותית - מה טוב. רצוי מאוד יותר מ-4 פורטים חוטיים, אבל אני יודע שזה נדיר... שימוש ביתי - טורנטים 24\7 , גיבויים וסטרימינג (לא FHD). יחובר בקומה העליונה בבית פרטי עם עוד קומה מתחת עם 4 מחשבים. בשאיפה שיכסה גם את החצר (~700 מ"ר). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Doron.C,

יש לי מחשב רגיל אחד בבית שמתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן ( תשתית בזק , ספקית בזק בינלאומי כלומר ADSL) והמודם שיש לי כבר 6 שנים ( של אלקטל ) מתחיל לזייף . רציתי להתייעץ איתכם לגביי קניית מודם חדש , חשוב שאני מוריד הרבה דברים מהאינטרנט ( לא נציין מה כמובן ) . וחשבתי על כמה דגמים : Edimax nLITE BR-6228NS TP-Link nLITE TL-WR740N TP-Link nLITE TL-WR741ND Tenda nLITE W311R+ 802.11n אשמח לעזרתכם , תודה .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים