עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בקרוב מאוד אני עובר לדרום (ב"ש) להתחיל ללמוד. אני והשותפים שלי מתלבטים איזו חברה עדיפה - נטוויזן או בזק בינלאומי. בעקבות השוק הסיטונאי המחירים מעט יותר זולים בהשוואה לעבר. 100 מגה בנטוויזן ב-100 שקל או 40 מגה בבזק בינלאומי ב-109 שקל. אני יודע שלעיתים אנשים בכלל לא מגיעים ל-100 מגה ומדובר בפיקציה ולכן מתלבט אם כדאי בכלל לקחת תשתית מעל 40 מגה... בכל אופן, שמעתי וקראתי קצת סיפורים על כך שהראוטרים שהחברות הנ"ל מספקות לא מרשימים בלשון המעטה. בשורה התחתונה, האם יש עדיפות לחברה מסוימת, הן מבחינת איכות התעבורה והניתוקים והן מבחינת איכות הראוטר? בתודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב בבית (נייח) שהיתי רוצה להתחבר אליו מכל מקום בעולם, ברשת הביתית שלי 5 מחשבים כלומר יש ראוטר ASUS והמחשב הספציפי הזה מחובר דרך ACCESS POINT שהגדרתי מראוטר EDIMAX בחיבור כבל רשת כמובן. הגדרתי בווינדווז את כל מה שצריך ובתוך הרשת הפנימית אין לי בעיה להתחבר למחשב הזה, אבל שאני רוצה להתחבר מבחוץ אני לא מצליח... התקנתי על המחשב את שירות DYNDNS וגם זה לא עובד, פתחתי את פורט 3389 בנתב אך גם זה לא עובד.... ביטלתי FW במחשב ובנתב ולא עובד בקיצור אני בבעיה, פשוט לא מצליח לנתב את הRDP דרך הנתב למחשב הספציפי הזה שכמובן מוגדר לו IP בכרטיס הרשת. על המחשב מותקן XP PRO ואני כבר על סף ייאוש..... הסיבה לדחיפות טיסה לחול להרבה זמן ויש על המחשב המון מידע שאזדקק לו גם שם.. אשמח …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שמעו יש לי 10MB ולאחרונה לא מגיעים ל1.2MB פשוט בזיון .. אני מנסה כעת להוריד טורנט עם הרבה משתפים אבל אני מקבל 50KB אי אפשר ככה... מה העניין שלהם? יש פה עוד חברים אשר הורדה בשעות האלו : 22:00 מרגישים איטיות מטורפת ? יש טעם לדבר עם אורנ'ג? אשמח לתגובות בנושא ..תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כמובן בעל יכולות אבטחה והצפנה טובות

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by Internal,

שלום לפני כמה זמן שמו לי טלפון של 012 אבל הגדירו משהו מוזר . הם הביאו את המתאם שלהם ועוד מודם רגיל ועשו חיבור מתאם למודם ומודם למודם אחר שהיה לי אבל אלחוטי ו יותר מידי חיבורים . אפשר במקום זה לחבר למודם שהיה לי עם אלחוט במקום כל מה שעשו לי .

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. שלום , קודם הקדמה : אתמול התקנתי את הראוטר החדש בתקן N TP-LINK WR841N , הכל עבד טוב ויפה ואפילו הצלחתי להשיג מהירות הורדה מקסימלית יותר טובה מהראוטר הקודם (linksys) הישן. ישנם כמה מחשבים בבית 2 נייחים אחד מחובר בכבל רשת win7 השני עם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (לא מובנה) עם XP, ועוד 2 ניידים ואקסטרימר פרו. כולם תומכים בתקן N ועובדים טוב חוץ מהנייד החדש. הנייד הסורר הוא samsung חדש עם כרטיס רשת intel centrino wirelessN 130 עם דריברים מעודכנים. הבעיה המרכזית היא מהירות תגובה של המחשב בגלישה פשוטה והורדות בסיסיות בדפדפן ואני אנסה לתאר: בעת כניסה לאתר או בלחיצה על לינק באתר ישנה השהייה של 20 עד 40 שניות בתגובה ואז האתר מתחיל לעלות , קודם טקסט ואז עוד השהייה ואז תמונות ופלאש. בהו…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. התחברתי היום ל012 בכבלים ויש את תוכנת החייגן שאיתה מתחברים. האם ניתן להגדיר את ההגדרות ככה שניתן יהיה להתחבר ללא תוכנת החייגן, אלא דרך חיבור הVPN שנוצר?

8. יש לי עסק על שטח די גדול (כמה דונמים) והנתב האלחוטי שבמשרד לא מאפשר לי חיבור לנייד בקצה השני . ישנו כבל רשת שמחובר לנתב הזה ופרוס לאורך כל השטח (משמש כנקודות חיבור למחשב נוסף ול WEBBOX של מערכות סולאריות..) אני צריך תקשורת אלחוטית (גישה לאינטרנט ) בקצה הרחוק מהנתב האלחוטי והאות לא מגיע - השאלה האם אני יכול לחבר עוד נתב אלחוטי על אותו הכבל רשת שמחובר לנתב הראשי , כך שלא יהיו התנגשויות בינהם והכל יעבוד במקביל וללא בעיות... ? מתנצל על חוסר הידע שלי בנושא רשתות... תודה מראש לעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. צריך את עזרתכם חבריה ברשת הביתית שאני בונה של 1GIGA. ההורים בנו בית חדש בו ביקשתי מהחשמלאי שיתקין לי בכל חדר נוקודות תקשורת כמובן שהצנרת נפרדת מצנרת החשמל. זאת כדי להתשמש בנקודות האלו כדי להתקין בהם שקעים של RJ45 שקעים של טלפון ושקעים של כבלים או יס. התוכנית של היא לנתב לכל חדר כבל של CAT7 לחבר אותם לשקעי RJ45 ולרכז את כל הנקודות לנקודה אחת שבה ישב ארון תקשורת שירכז את כל הכבלים. כרגע אני עומד בכך שיסיימתי לנתב את כל כבלי ה CAT7 שקניתי 300 מטר עלו המון 2500 שקל ל 300 מטר. ניתבתי וחיברתי אותם לשקעים שקניתי שקעי גיביס של RJ45 גם לא כל כך זולים. עכשיו כל הכבלים התרכזו לנקודה אחת ופה אתם נכנסים לתמונה. עכשיו הבנתי שיש מכשיר שמגשר בין הכבלים לראוטר או הסוייץ' זה נכון ? ראיתי ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אחותי עברה לדירה חדשה יחסית (בניין בן 3) . הייתי רוצה להקים חיבור קווי יציב שיחליף את החיבור האלחוטי בו נעשה השימוש כיום. אציין כי מהירות האינטרנט היא 100 מגה אבל כמובן שלא מרגישים אותם ובסלון בטלוויזיה עם דונגל, השידורים כל הזמן נתקעים ומקרטעים. החיבור הזה יעשה בכדי לאפשר צפייה ישירה בתכנים השונים ברשת ולשימוש ב xbmc. בדירה ישנם ארון תקשורת וארון חשמל בסלון ובכל אחד מן החדרים ישנו שקע טלפון סטנדרטי. אני מניח שכבל רשת cat5e יעשה את העבודה. אני יודע כיצד מחברים ראשי rj45. לא כלכך ברור לי כיצד צריך למשוך את הכבל לכל אחד מהחדרים (3) ולחברם לשקעים. יש לי בן דוד חשמלאי שאף פעם לא יצא לא להקים כבילה לאינטרנט, בקשתי את עזרתו ,הוא הסכים בתנאי שאברר מה בדיוק צ…

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  11. Started by whitiger19,

שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק הזה של רשתות אלחוטיות. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית וPS3 . כרגע יש לי חוטית, אני פשוט רוצה להפטר מכל הכבלים. כמה העסק יעלה לי? אני מעונין בראוטר במקסימום 250 ש"ח. וכרטיסי רשת כמה שיותר זולים. נ.ב לPS3 צריך לקנות כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  12. שלום לכולם... לאחרונה האינטרנט שלי התחיל ממש לצלוע... עקבתי קצת אחרי הnetstat וגיליתי שיש לי כמויות של חיבורים פעילים גם כשאני לא גולש באופן פעיל או מוריד דברים... ניסיתי לסרוק את המחשב עם כל דבר אפשרי ולא מצאתי שום וירוס או spyware.... הקטע המוזר הוא שהרבה מאוד מהחיבורים נראים פנימיים לדוגמא: "TCP ido:30606 localhost:2811 established" יש לי בסביבות ה50-80 כאלו... אני לא בטוח אבל נראה שזה התחיל אחרי שבזק התקינו לי בחיבור חוסם אתרים... מישהו יכול לעזור? תודה!

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  13. מהן המהירויות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by thebenjamin,

היי, יש לי בעיה אחרי כמה דקות שאני נכנס הדפים מקבלים גוון אפור כאילו קרה סוג של התנתקות.. אם אני מנסה לרענן אני מקבל הודעה של "the page cannot be displayed" מהדפדפן. זה מסתדר אחרי כמה דק'.. אבל זה חוזר על עצמו המון.. למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Moty_p,

שלום לכם אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם בעזרת חיגן (ADSL) וכך אני מקבל כתובת IP חיצונית למחשב שלי מחובר עוד מחשב בכבל רשת מולצב אני רוצה להביא גישה לאנשים מבחוץ לגשת למחשב הזה איך שהוא איך עושים את זה?

16. Started by assaf990,

במחשב של הספרייה (שהוא חלק מרשת מוגנת) אני רוצה להתקין אמיול. איך אדע איזה פורטים להגדיר כדי שלא יהיו תחת פיירוול?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, אני לקוח אינטרנט בתשתית הוט וספק הוטנט. לאחרונה חשתי שהאינטרנט מזייף, ובדקתי קצבי העלאה והורדה ופינגים. ההורדה וההעלאה תקינים לרוב, אבל יש בעיה חמורה של פינגים. אני מקבל פינג של מאות מילישניות ולפעמים מעל 1000 ל 8.8.8.8 וקצת פחות מזה ל default Getway שלי. אם אני מרסט את המודם או עושה release ל ip שלי במודם, ואז מתחבר מחדש אז בכמה עשרות השניות הראשונות יש פינגים יציבים של סביבות 80 וקצת, ואז הם קופצים למעלה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הייתי רוצה לבדוק פינגים לשרת תשתית של הוט, על מנת לשלול בעיית מודם/תשתית קווית בבניין. יש דרך למצוא את השרת? כשאני עושה tracert אז אני כן מקבל שרת שמתחיל בכתובת 10, אבל לא ניתן לשלוח פינג אליו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי מחשב אחד שכדי להגביל אותו אני משתמש בNETLIMITER וזה עובד יופי. אבל יש לי גם PS3 שאין לי דרך להגביל אותו, לכן אני מעוניין להגביל את פס הרוחב שלו דרך הראוטר עצמו. איך עושים את זה? הראוטר שלי הוא EDIMAX BR-6204WG

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  19. אני יודע שזו שאלה קצת משום מקום אבל תהיתי איך החיבור יהיה, הם טוענים לFTTH אבל מן הסתם לא יחברו לכל אחד כבל אופטי לתוך הבית? ואם כן האם זו תהיה נקודת ההתחברות הראשונה? בכל אופן האם יהיה צורך בציוד מיוחד? או כל נתב יספיק? האם נתחבר לקו טלפון כמו עכשיו או שהכבל WAN יתחבר למשהו בחשמל? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Mr.positive,

1.האם יכול להיות שנגיד בvista מהירות האינטרנט שאתה מקבל שונה מxp (נגיד xp 2mb ו vista 1.5mb ?) 2.האם התוכנות שרשום שממהירות את האינטרנט פועלות באמת ?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  21. שלום אני במעבר לדירה חדשה וכרגע יש בבית החדש מחשב אחד שמחובר לPRIVATE BOX של בזק בינלאומי ובו אינטרנט במהירות 10 מגה, יש עוד מחשב חדש בבית שעליו להתחבר גם לאינטרנט. איזה ראוטר לקנות?או שכדאי לקנות אינטרנט שמועבר בחוטים בחשמל?איפה אני יקבל את המהירות הגדולה ביותר בלי נפילות? הציעו לי את המכשיר הבא אינני יודע אם זה טוב או לא ..המלצתכם תעזור רבות בכלל האם ללכת על ראוטר או חיבור חשמל?מה לעשות? http://img156.imageshack.us/i/img20110210202701.jpg/ תודה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by dima.tunik,

היי חבר'ה חדש בפורום, מה קורה? בזמן האחרון התחלתי להתעניין קצת ברשתות ובניהול משתמשים, הבנתי שהפורום הזה יכול לשמש כמאגר ידע עצום, אז מודה מראש על כל עזרה שהיא ומקווה שאני גם אוכל לתרום את חלקי פה. יש לי כמה שאלות: 1. יש אםשרות ליצירת טרמינל ברשת מחשבים בייתי בעל 2 מחשבים, ז"א אני רוצה להפעיל תוכנות מהמחשב העיקרי על המחשב המשני בלי שזה יפגע במי שמשתמש במחשב העיקר? יש לי ראוטר של D-LINK מדגם 615, כשאני מתחבר אליו בצורה אלחוטית מהמחשב בסלון אני רואה שהקצב העברת נתונים יורד ל50 מגה כשהובטח 300 זה הגיוני? או שיש בעיה בראוטר?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by urich,

אני משתמש הרבה בpcanywhre עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מתקשר עם מישהו דרך הרשת (חינם ) אני צריך את כתובת הip שלו אך היא משתנה בכל פעם שהוא מתחבר לאינטרנט כיצד אפשר לשמור על הכתובת בכל חיבור וחיבור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Cheif,

באתר NetCHEIF מתבצעות הערב ולמשך של מספר שעות עבודות תחזוקה ושדרוג. לכן יתכנו פה ושם שיבושים בגישה לאתר ולתכניו. אני אפרסם הודעה מסודרת לאחר תום העבודות. תודה על ההבנה והסבלנות.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הדגש הוא על פינגים למשחקי רשת מן הסתם.. בבקשה לא להצביע סתם ל-2, נתתי אופציה ל-2 הצבעות למשתמשים שבאמת התנסו עם 2 חברות ניסיון אישי חיובי ולא שמעו מהחבר של הדוד של האמא של החברה. בקיצור הבנתם את הרעיון

• 7 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.