רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום היום קניתי את הראוטר tp-link wr1043nd, הגדרתי את הרשת והכל עובד טוב. כשחיברתי את הPS3 לראוטר (חוטי ואלחוטי) הסוני אומר בבדיקת הקישוריות שהאפשרות לUPNP לא זמינה. בתוכנה PS3 MEDIA SERVER הסוני מזוהה אבל לא רואים את קצב העברת הנתונים המשוער מתחת לאייקון של הסוני. בהגדרות של הראוטר האופציה של UPNP מופעלת ועידכנתי לגרסא הכי חדשה. מה עושים??? בתודה...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מסייע לחבר שבונה דירה. המלצתי לו לא להסתמך על רשת אלחוטית אלא פשוט לרשת את כל חדרי הבית (סלון, 2 חדרי שינה, וממ"ד, אולי גם את אזור המטבח פינת אוכל אבל זה לא רלוונטי כרגע). בעקרון אני נוטה להמליץ לו להשתמש בכבל CAT5E FTP/STP כי למיטב ידעתי כבלי CAT6 הינם קצת מיותרים לשימוש ביתי שכזה. אך יחד עם זאת, אני לא ממש יודע מתי ה-Gigabit Ethernet תוחלף (הכוונה בציוד ביתי/משרדי בסיסי) ברשת בעלת קצב נתונים גבוה יותר, אז לכן חשבתי להתייעץ פה אם יש אולי מקום כן לחשוב בכיוון של כבלי CAT6? שאלה שנייה נוגעת למבנה הרשת עצמו. הממ"ד אמור לשמש לפחות בשלבים הראשונים כמשרד ביתי. המלצתי לאותו חבר לרכז שם את מרכז התקשורת הביתי שלו באופן הבא: מכל נקודת קצה ינותב כבל אל הממ"ד, שם הם ירוכזו…
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי לפני מספר ימים את הראוטר החדש שלי מדגם D-Link 2760u. כמובן שהגדרתי לו כמה דברים בסיסיים כמו שם הרשת והסיסמה (השתמשתי ב-WPA2 PSK). אני לא ממש בקיא בנושא אבל שמעתי וקראתי פה שמשתמשים מדברים על כל מיני דברים כמו כתובות MAC , אייפי סטטי ודינמיק ועוד כל מיני דברים. ולכן אני רוצה לשאול אתכם , איזה עוד דברים אתם ממליצים להגדיר? (המחשב מחובר בצורה אל-חוטית). אני גם אשמח אם תפנו אותי למאמרים מקיפים שאני אבין במה מדובר.
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אחרי שכבר מדברים על זה כמה שנים, לפי ידיעה ב- YNET בזק בינ"ל התחילה בפרישה של כבל תת-ימי חדש מישראל לאיטליה, כשהצפי הוא שהחיבור יבוצע כבר לקראת סוף השנה או תחילת השנה הבאה. בנוסף, מתוכננת הנחה של כבל נוסף לקראת אמצע 2012: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091173,00.html אולי סוף סוף נראה קצת שינוי לטובה במהירויות הגלישה בארץ...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר חדש וטוב שיתמוך לי בחיבור 12Mb. עדיפות לראוטרים עם איכות שידור אלחוטי ברמה גבוהה יותר. תקציב - 250 שקל
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בהפעילכם דפדפן לראשונה, לאחר הדלקת מחשב ולאחר מחיקת היסטורית גלישה קודמת, ובגלישה לאתר www.google.com, לאיזה כתובת IP ראשונה פונה המחשב הוכיחו והסבירו אשמח לקבל הסבר איך אני יודע את הדבר הזה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר מוצר כזה? יש את זה http://cradlepoint.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router אבל בארץ הוא נמכר ביותר מ3000 ש"ח ואין לי צורך בwireless
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לכם יש גם בעיות של לאגים ותקיעות במשחקי רשת למרות שיש ניתוב "חרטא ברטא גיימר"? משהו מדהים החברה הזאת העיקר כסף לוקחים בזמן ותמורה אין!!!!!!!!! תשתית: בזק/20 מגה ספק:נזקבינלאומי/20 מגה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ברשת מחשב אחד שהוא מחובר קווי עם LAN והשאר הם גולשים בראוטר על אלחוטי עכשיו אני רוצה להגדיר שהמחשב הקווי יהיה IP:10.0.0.1 באופן קבוע אבל קל פעם בגלל הDHCP קורה שמשתנה הIP נגיד גם שאני סוגר אותו או שם אותו על מצב שינה אז בגלל שמחשב אחר התחבר באלחוטי הוא עשה אותו ראשון ואז שאני מפעיל תמחשב שלי הוא כבר שני... ניסיתי לעשות דבר כזה.. ניכנסתי לראוטר..שיניתי את הDHCP שיהיה IP סטטי ובמחשב שלי בXP נכנסתי לחיבורי רשת> ובפרוטוקולים עשיתי >תצורה חלופית> ושם הגדרתי לי את הIP של המחשב ואת השער וכל זה.. אז עכשיו האייפי שלי קבוע אבל זה יצר בעיה אחרת שעכשיו לכל מחשב ברשת אני צריך להגדיר שם את זה ידנית והשאר הם לפטופים שלוקחים אותם ממקום למקום אז זה בעיה שהיו בIP הזה עם השער…
-
- 7 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אוקיי כולם מכירים אתרים כגון f2h, megaupload וכו'..., אני מעוניין לרכוש שרת ftp ולפתוח אתר עם מאגר נתונים עצום ולפתח את הנושא לאט לאט..., עכשיו הכוונה הרצינית שלי היא שאני לא קונה ומשאיר אותו בחוות השרתים של בזק או משהו כזה אלא לוקח אותו אליי מכיוון שאני לא בעניינים הרבה זמן והרבה זמן לא התעסקתי בנושא רציתי רענון קטן ממישהו שמבין עניין ויכול לפרט פה בקצרה מחירים + - , כלים שאצתרך, עוד דברים שאצתרך להתקל בהם בדרך זה חשוב ודחוף לי מאוד תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלה תופעה שהמחשב התחי ללהיתקע לי ביגלל המתאם רשת שהוא כולו שבור וסדוק, זה בטוח הבעיה כי שאני מחליף אותו זה לא קורה. נראוטר בבית הוא netgear dgn2200 תקן N אני בתוך ממד והקליטה שם יחסית חלשה,הייתי רוצה כרטיס רשת שעם כבר גם יהיה חזק.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי איטרנט במהירות 10 מגה,וברגע שאני מחבר עוד מחשב למודם/נתב כמה מהירות יהיה בכל מחשב? ועוד שאלה, לחבר עוד מחשב לאיטרנט מספיק רק בחיבור הכבל רשת שמתחבר מהמחשב למודם ?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. האינטרנט עובד. אני מחובר דרך נתב של TPLINK WR741N . כאשר אני מריץ IPCONFIG אני מקבל שם IP של נתב 192.168.1.100. עוד בעיה שאני גם לא מצליח להיכנס לעמוד של הנתב.(תמונה מצורפת) תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית עם 2 קומות , המודם והראוטר נמצאים בקומה העליונה ושם הקליטה טובה. הבעיה אצלי היא למטה, הקליטה שם גרועה לפעמים איטית לפעמים מתנתק סתם, בקיצור - מעצבן. היום הגדלתי תשתית וספק ל12MB ועדין הקליטה למטה מעצבנת. זה המערך שלי : ראוטר TP LINK דגם : TL-WR641G כרטיס אלחוטי(למעלה) : TL-WN321G אקסס פוינט (נמצא למטה אמרו לי שזה יעזור לבעיות קליטה) : TL-WA501G כרטיס אלחוטי (למטה) : TL-WN620G מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו לי בעיות קליטה והתנתקיות (של שתי הכרטיסים) ? לקנות נתב וכרטיסים אחרים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני גר מרחק בית מאבא שלי שמשתף לי אינטרנט 12 מגה מהבית שלו אלי... לאחרונה נתקלתי בבעיה בראוטר שהתחבר לו לרשת הביתית כ client והפיץ לי אינטרנט אלחוטי בבית שלי ... מה שעשיתי במקום הוא להביא מחשב ישן יעודי, התקנתי בו ווינדווס 7 ובעזרת מתאם רשת אלחוטי חזק אני מתחבר אליו לראוטר שלו.. ורוצה משם לשלוח דרך הכרטיס רשת החוטי שבאותו מחשב שיעדתי לזה אינטרנט לראוטר שיחובר לאותו מחשב ויפיץ אינטרנט בבית. . עשיתי גישור ביין שני הכרטיסים (האלחוטי והחוטי) ונפח לי מעיין סמלון של מודם(network bridge) , האינטרנט עכשיו נשלח אל הראוטר מכרטיס הרשת החוטי (מחובר ליציאת ה wan) והאינטרנט פועל, הבעיה היא שכל כמה שעות אחדות לפתע לרטוטר שלי אין אינטרנט, יש לציין שבמחשב (שהפך לראוטר) האינט…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התשתית שלי היא בזק ואני על מהירות של 5MB. לאחרונה עשיתי בדיקת מהירות של בזק ואלה היו התוצאות במחשב הנייח(שפורמט לפני שבוע): Last Result: Download Speed: 4975 kbps (621.9 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 466 kbps (58.3 KB/sec transfer rate) Latency: 514 ms הלאטנסי גבוה מאוד ואפשר להרגיש את זה במשחקי רשת וגם בתקיעות באינטרנט. כאשר עשיתי בדיקת מהירות במחשב הנייד שמחובר דרך WIRELESS התוצאות היו טובות מאוד, הבדיקה הייתה הרבה יותר יציבה וכמעט לא זזה והלאטנסי היה 16MS. המחשב הנייח כמו שרשמתי למעלה עבר פרמוט והוא עובד טוב מאוד. ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישר מהמודם וגם זה לא עזר. כאשר אני שולח פינג לוואלה אני מקבל תוצאות של 16MS פחות או יותר. האם מישהו יכול לעזור לי?…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל העומסים הם בלתי נסבלים. אפילו סרטון ביוטוב ב240P אי אפשר לראות בשעות העומס. ומשום מה ב3 בלילה כמו שעון מתחיל חנק למשך איזה שעה או יותר. חנק שדופק לגמרי משחק כמו LOL שלא באמת צריך תקשורת רחבה, רק תגובתיות סבירה. אתמול בלילה אנחנו משחקים כמה חברים בLOL וב3 בלילה בול כמו שעון אני והחבר הנוסף שב014 כבלים ללא חייגן חוטפים LAG אדיר!. מי שלא ב014 כבלים ללא חייגן ממשיך כאילו לא קרה כלום. שנינו מרימים טלפון ל014 ומתלוננים. הנציג אומר שהוא לא יכול לבדוק כי כבלים ללא חייגן הם מספקים IP לכבלים אבל השרתים לא אצלם. הוא מבקש שאני אבדוק עם חייגן. מכיוון שאף פעם לא התחברתי עם חייגן בחבילה הזאת (כי היא ללא חייגן) אין לי את הקוד. את הקוד הנציג לא מוכן לתת לי כי על פי חוק צריך 4 ספרו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי tracert לאתר metaboli מ2 חשבונות ספקים. מה שמעניין אותי לדעת זה: 1. מה אומר * 2. למה בבזק בינלאומי יש 11 שורות ובטריפל סי 8, ומה זה אומר? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. כבר השתגעתי מהמצב הזה.. אני מחוברת באלחוטי לאינטרנט שלנו וכל כמה דקות של גלישה אני מקבלת על הסימן של הקליטה בצד ימין משולש צהוב וכתוב לי No internet access. אלה הדברים שניסיתי לעשות: להחליף מתאם אלחוטי (היה לי USB ועכשיו פיזי במחשב של TPLINK) להחליף נתב בבזק לשחק עם ההגדרות של ה-TCP/IP (לתת לו לקבל IP אוטומטית, להגדיר IP ידנית... כל האפשרויות שם) אה שכחתי לציין שחבר שלי גולש כשהוא מחובר פיזית לנתב ואין לו בעיות בכלל... יש לכם עוד רעיונות בשבילי?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! בתוך חיבורי/מתאמי הרשת יש לי המון חיבורים מיותרים שאני לא מבין מאיפה בכלל הם הגיעו. נניח שבמחשב נייד יש לי שם את החיבור האלחוטי wireless connection, יש לי עוד חיבור lan כי חיברתי בעבר את המחשב בקאבל רשת. אך חוץ משני אלו יש עוד מספר חיבורים של wireless connection ו lan. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר שני דברים : 1. מאיפה הם הגיעו? 2. איך אני מוחק אותם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי משרד עם 4 מחשבים. 3 מריצים XP, ואחד Win7. במחשב בבית יש לי Win7. מישהו הגדיר כבר במחשב בבית, התחברות למחשב במשרד, זה שמריץ Win7, דרך שולחן עבודה מרוחק. איך אני יכול להתחבר למחשבים שמריצים XP? הגדרתי להם סיסמא (כי צריך כדי להתחבר ע"י שולחן עבודה מרוחק). יש לי את ה-IP של המשרד. מה עוד אני צריך כדי להתחבר לכל מחשב ספציפי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,אני הולך לשדרג את האינטרנט שלי ל10 או 12 מגה ואני רוצה לקנות גם Boxee Box. כרגע אני עם תשתית הוט וספק סמייל 2.5 מגה על מודם קטן של Thomson(עם חייגן) את הבוקסי בוקס אני אציב בחדר שלי(שהוא במרחק 2 חדרים מהחדר עם המודם) ואני אצטרך אינטרנט מהיר לבוקסי,בהתאם לנסיבות(תקנו אותי אם אני טועה) הפתרונות היחידים הם: 1.לקחת כבל LAN באורך של 15 מטר ולהכניס אותו בקיר עד לחדר שלי(שאין מצב שאני עושה את זה). 2.לקחת מתאם רשת על גבי החשמל+ראוטר חוטי(אפשר להתחבר עם החייגן פעם אחת במקביל וגם הבוקסי לא תומך בחייגן),אז אני צריך ראוטר(חוטי) ומצאתי 2 אופציות: Edimax BR-6314K TpLink TL-R460 ובנוגע למתאם הרשת על גבי החשמל בחרתי את זה: Tp-Link TL-PA211 (אני לא קונה אלחוטי בגלל הקרינה וגם בגלל שזה…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד שמחובר ישירות לאינטרנט (אינטרנט סלולרי) אני מעוניין להגדיר את המחשב כמשדר WIFI על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם פלאפון תומך WIFI או עם מחשב אחר תומך WIFI דרך המחשב שמחובר לאינטרנט ישירת. ניסיתי כבר המון אפשרויות אני אשמח אם מישהוא יכול לעזור לי בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבן שלי עבר לדירה שכורה שאין בה לא כבלים ולא טלפון כרגע. הוא מחפש דיל משתלם לאינטרנט שכולל את הספק והתשתית בהתחייבות של מכסימום שנה. מדובר על רוחב פס של 5M. מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שיטה להדליק את המחשב מרחוק דרך האינטרנט ולא דרך רשת ביתית. ראיתי כבר שזה אפשרי ע"י שליחת MAGIC PACKET לאייפי המבוקש בצירוף כתובת הMAC. אבל מה שאני לא עושה לא מצליח. הצלחתי להעיר את המחשב ברשת מחשבים, ההגדרה בדרייבר מאופשרת. צריך לציין שהאייפי שלי הוא סטטי..אם יש לזה איזשהי השפעה. אני דרך תשתית הוט עם ראוטר אדימקס.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-