רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית, אחד עם ווינדוז ויסטה ואחד עם XP, שניהם מחוברים עם כבלים ישירות למודם-נתב של בזק[ דגם SIEMENS SL2-141] אני מעוניין שיהיה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים.. ניסיתי דרך המדריך של הווינדוז אבל בגלל שזה לא ווינדוז זהה זה לא עבד.. אשמח לכל עזרה, תודה=]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באינטרנט : האינטרנט עצמו מתחבר ועובד טוב מאוד אבל הבעיה היא כשאני מנסה להתחבר לICQ או KAZAA או משהו כזה זה פשוט לא מתחבר. מה לעשות ? ? ??? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח יש לי בבית 2 מחשבים... הבעיה שלי היא המרחק ביניהם והעובדה שבדרך יש ממ"ד כך שאני לא יכול להעביר כבל באופן ישיר.. ואם אני מנסה דרך החלון... צמוד לקיר.. חפור באדמה.. עד לחלון השני וכך הלאה... זה יוצא יותר מ25 מ'... חשבתי ללכת על פתרון יצירתי אחר שהוא רשת אלחוטית.. וכאן הבעיה שלי.. חנויות בארץ לא שמעו על אפשרות כזו.. אין לא מצליח למצא בשום אתר חומרה שתיתן לי מענה... לכן אם אפשר המצלתכם לגבי מערכת כזו... ואיפה אפשר להשיג אותה, אפילו אם זה בחו"ל... והאם זה משתלם??? מה אתם אומרים?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים בבית. אני מעוניין לחבר 2 מהם בLAN, כאשר המשאבים יהיו משותפים (מדפסת, סורק), ושאני אוכל להעביר קבצים בין מחשב למחשב (לצורכי צריבות וכו'). אני מעוניין גם לשתף בין 2 המחשבים האלה את חיבור האינטרנט בכבלים שלי. המחשב ה-3 אינו נמצא בשימוש, ואפשר להפעיל עליו לינוקס (פנטיום 1 133 מגה). כיצד אני אוכל לעשות את מה שאני רוצה? מהו הציוד הנדרש? כמה כל הסיפור יעלה? בשני המחשבים המדוברים רץ windows 2000.
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בגרסה החדישה ביותר של BITORNADO לאחר כ10-30 דקות של הורדה התוכנה פשוט קופאת! היום חזרתי הבייתה ההורדה הייתה על 34 אבל היא הייתה קפואה(מה שאומר שהיא לא מוריד) שום דבר שם לא זז (בתוך התוכנה אני מתכוון) ממש ביאס אותי כי 34 אני לא מגיע תמיד... הדבר גם מונע ממני הורדות בלילה כי זה יתקע... למשהו זה פעם קרה? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאחר זמן מה לאחר שאני מתחבר ל3COM (192.168.1.1), ולא עושה בו שימוש, הוא מתנתק אוטומטית - כלומר, אם אנסה לבצע כל פעולה הוא יחזיר אותי למסך הכנסת הסי סמה. אני רוצה שזמן השהייה במערכת ללא ביצוע פעולות יהיה גדול יותר, איך גורמים לכך? האם יש קשר לfirwall >SPI? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהירות אחרי שנים של תשתית איטית 5MB באיזור שלי, נודע לי שיש אפשרות טכנית ל40MB, כמובן שבזק לא טרחו להודיע, השכן אמר לי. התקשרתי לשירות לקוחות בזק ושאלתי, הציעו לי חבילה במחיר מנופח, 100 ש"ח~. לאחר שהזכרתי "שוק סיטונאי", בלה בלה מחיר, הנציג התחיל בנאום של: הם לא יודעים לטפל בתשתית ויהיו בעיות, חבל שלא הקלטתי את השיחה. עברתי לבנדל 15MB בCCC כי זה מהירות המודם שיש לי vtech iad505x/012 smartbox, שבוע וחצי הכל עבד חלק והמהירות בסדר. יום חמישי שעבר, המהירות קרסה ל5MB, והתחילו ניתוקים. התקשרתי לCCC, מענה מהיר ומקצועי, הזמינו טכנאי בזק ליום אחרי. הטכנאי הגיע, בדק ואמר שהכל בסדר. הזמנתי טכנאי של פרטנר, יש לי טלפון שמחובר למודם/ראוטר שלהם, הגיע …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שהמחשבים(2) שלי בבית עובדים ברשת. במחשב הראשון הכרטיס רשת מוגדר כ 192.168.0.1 ובמחשב השני הוא מוגדר כ 192.168.0.2 ומקבל שירות מ 192.168.0.1 קנינו 2 מחשבים חדשים, התקנתי הכל וכרגיל הכל עבד. אחרי ריסטרט בום- לא עובד. בזבזתי שעות כדי לנסות לשחזר את זה- אך ללא הועיל. נכנסתי פה לאחת ההודעות הדביקות כדי לבדוק את עצמי, חשבתי אולי אני כבר עושה משהו לא בסדר. והכל היה מוגדר כראוי. המחשבים שולחים אחד לשני פינגים ומקבלים תשובות מיידיות. במחשב השני חוץ מה LOCAL AREA CONNECTION אני רואה גם את החיבור אינטרנט עצמו של המחשב הראשון, ככה שהאינטרנט בשיתוף! גלישה- לא עובדת. חשבתי אולי בעיה באקספלורר, תוכנות אינטרנט אחרות גם לא עובדות. איך אני יכול לדעת מה עושה את הבעיה? מי תוקע א…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 012 בממד ליד המחשב נייח והקליטה של האינטרנט בסלון לא משהו ולא מתפקד כמו שצריך. יש אצלי יס בבית וכמובן שיש את הקופסא של ה VOD שאפשר להוציא ממנה כבר רשת לחבר למחשב בסלון ולגלוש.. יש אפשרות לחבר מהקופסא של הVOD לראוטר של בזק שיהיה WIFI בסלון ?
-
- 7 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום לכולםהתחברתי היום לבזק במהירות 50 מגה (ואצל ספקית האינטרנט - בזק בנאלומי ל-100 מגה)רציתי לדעת מה דעתכם על איכות הקו ע"פ התמונה הבאהקרוב למרכזיה? הנתונים נראים סבירים/מעולים/גרועים?) תמונות: תודה מראש לעוזריםשבת שלום
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשבוע הפכתי את המודם שלי לנתב( בכל נתב יש nat?) הקיצר לא פתחתי לו את הפורטים של הicq אבל עדין אני מצליח לקבל קבצים, שלפי מה שהבנתי ה nat היה אמור לחסום את זה הרי אני לא יוזם את ההתקשרות (אז איך הנתב יודע לאיזה מחשב לנתב את ההתקשרות?) ועוד שאלה קטנה למה באימיול אם אני לא פותח את הפורטים שלו ב nat אני מקבל low id? תודה
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לחברה שלי ראוטר אלחוטי TP-LINK tl-wr641g, והיא מחוברת לאינטרנט בכבלים/אינטרנט זהב (עם חייגן). הראוטר מוגדר להתחבר לאינטרנט אוטומטית, והמחשבים מחוברים דרכו. הבעיה היא שאני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות כמו להגיב בפורום או להתחבר לג'ימייל (זה נראה כאילו הפעולות האלה נחסמות ע"י הראוטר - הדפדפן פשוט מחכה עד שהוא מקבל timeout). הקטע המוזר הוא שאם אני מתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן ("בנוסף" לחיבור הקיים כבר), אז הכל עובד באופן תקין. הבעיה קורה בשני המחשבים, שאחד מהם מחובר באופן חוטי והאחר אלחוטי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום למומחים בין פעמיים ביום לפעם ביומיים אני צריך לאתחל את הראוטר בגלל התנתקות מהאנטרנט. להוציא אותו מהחשמל , להמתין דקה ולחבר שוב. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. הראוטר מחובר למודם של הוט-כבלים , תוצרת תומסון. הראוטר של חברת TRENDNET , חיבורים רגילים (לא אלחוטי) מתחבר לשני מחשבים העובדים ברשת. ספק האנטרנט- נטוויזן. מערכת הפעלה XP מה דעתכם?? האם הבעיה בראוטר? בהוט? בנטוויזן? חבר המליץ לי על ראוטר של 3COM תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN 7 וכשחיברתי את המודם הנורה של ה LAN דולקת באופן קבוע (אני יודעת שזה אמור להבהב) וה local area cinnection מזהה כשאני מחברת את המודם אך לא מתחבר (יש איקס אדום על האייקון של ה NETWORK). חברת התשתית והספק טוענות שזה בעיה בכרטיס רשת. הרצתי diagnostic של הWIN והוא רשם לי: there might be a problem with the driver for the Local Area connection adapter הסרתי את הדרייבר והתקנתי אפילו חדש שהורדתי מהאתר של INTEL ועדיין לא השתנה המצב ואותה הודעה מתקבלת. נראה לי שיש לי בעיה בפרוטוקול TCP/IP כי הרצתי TEST על זה במאפיינית של הדרייבר והוא רשם שיש לי בעיה עם זה וכשכתבתי ב CMD IPCONFIG הוא לא נתן לי IP ADDRESS עזרה דחופה!!! תודה יש לי INTEL CORE 3
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(הודעה זו נכתבת הן בשל חוויה שלי הן בשל הודעה של חבר פורום נוסף שנתקבל בבעיות המדוברות: חלק מהאתרים לא נגישים, וחלק כן - כיצד הדבר יתכן? ) רקע כאשר אנחנו "מתחברים לאינטרנט", אנחנו מצפים שמכונה אחת לפחות בביתנו (או בעסק שלנו) תקבל כתובת IP, באמצעותה תוכל להקים קשר באמצעות פרוטוקול IP (והפרוטוקולים שמעליו כמו TCP ו-UDP) לכל המכונות האחרות שבאינטרנט. אך באותה מידה אנחנו מצפים שמכונות אחרות יוכלו להקים קשר דומה, ביוזמתן, למכונה שלנו, באמצעות אותה כתובת IP. למשל: להתחבר למחשב כשאנחנו במקום רחוק; להפעיל אתר אינטרנט קטן; וכולי. כתובת ה-IP שאנחנו מקבלים היא כתובת מספרית; וספקי הגישה אף לא מבטיחים לנו שזו כתובת קבועה: ייתכן שלאחר זמן מסויים - שבועו…
-
- 7 תגובות
- 10.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מחובר באמצעות מודם של הוט שאליו מחובר נתב של tp-link (חיוג L2TP) הכתובת בשדה WAN IP ADDRESS שבנתב שונה מהכתובת שמופיעה בשירות כמו http://checkip.dyndns.com/. הכתובות האלה לא אמורות להיות זהות?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים עברתי מחיבור ללא חייגן אצל נטוויז'ן לחיבור עם חייגן L2TP דרך בזק בינלאומי. האינטרנט עבד בסדר בהתחלה אבל אחרי כמה שעות התחילה איטיות רצינית ובדיקות מהירות מראות שאני מוריד על 2 מגה ביט לשניה (חיבור של 12 מגה)... בתמיכה של בזק בינלאומי אמרו לי שהבעיה בנתב הנ"ל שאינו תומך בפרוטוקול L2TP כראוי ואמרו להחליף ראוטר... בתמיכה של הוט אמרו שהבעיה אצל בזק בינלאומי וכל מה שהם יכולים לעשות זה להעביר אותי לחיבור בלי חייגן... הסיבה העיקרית שעברתי לבזק בינלאומי היא כדי להנות מהרשת החדשה שלהם אבל אם אני צריך להחליף ראוטר או לעבור לחיבור בלי חייגן (שלא נהנה מהרשת החדשה לפי מה שהבנתי) אז כבר כדאי לי לעבור לספק יותר זול. מישהו נתקל בבעיות מהסוג הזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לא ידעתי אם הפוסט מתאים לפורום הזה, או לפורום תוכנה. אז אם המנהל רואה לנכון שיעביר את הפוסט למקום המתאים. אני מוריד טורנט באמצעות תוכנת bitcomet וברגע שהיא מתחילה לרוץ ולהוריד מתחילים הבעיות : האיסיקיו אומנם מציג שהוא מחובר אך כנראה לא מתדעכן. אם אני שולח הודעה לוקח לה שעה ואז שניה אחרי שזה נשלח הוא מציג לי שהאיסיקיו התנתק (פרח צהוב כזה), כלומר גם ההודעה בעצם לא נשלחה. כלומר כל כמה דקות אני צריך להתנתק ולהתחבר לאיסיקיו ע"מ להשאר באמת "מחובר" לשרת שלהם. המסנג'ר עושה גם לא מעט בעיות כמו הודעות שלא נשלחות או לא מתקבלות מאנשים. האתרים עובדים צולע. האם תפיסת רוחב הפס הלא כל כך משמעותית של bitcomet עד כדי כך הורסת הכל? מה אפשר לעשות בנידון ? אולי להשתמש …
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL 8 מגה עם מודם נתב של Dlink 2650U. מכיוון שיש לי בנוסף ראוטר של Linksys WRT160N תומך DD-WRT שאני מעדיפה להשתמש בו כראוטר, הגדרתי את ה-Dlink שיעבוד בתור מודם וחיברתי אותו ל-Linksys. בחיבור קווי הכל תקין אך הלפטופ שלי מסרב להתחבר אלחוטית. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי בלפטופ אך זה לא עזר. בינתיים החזרתי את ה-Dlink להגדרות ברירת מחדל ועכשיו הלפטופ מתחבר בלי בעיה, אך עדיין הייתי מעדיפה להשתמש ב-Linksys בתור ראוטר. בזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-Dlink ולתת לי במקומו מודם רגיל. איך גורמים ל-Dlink לעבוד בתור מודם ושזה לא ייצור בעיות עם החיבור האלחוטי בלפטופ? אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי! אני קונה את הראוטר של לינקסיס WRT54GL. האם עדף לי לקנות איתו שני כרטיסי רשת אלחוטיים שמתחברים למחשב בחריץ הPCI או כאלה שמתחברים עם USB? תודה. (באשכול הזה שמצאתי לא קיבלתי תשובה והוא דיי ישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=121273.0) יש לי עוד שאלה: האם, כמו שכתוב באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155038.0, עדיין נכון? כי פשוט אני מתלבט בין אלו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=5894 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10567 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2336 תודהההההההה!!! (כל דבר שיש לכם להגיד יעזור.. אז בבקשה.. )
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. ברשותי שני מחשבים, וכרגע יש אינטרנט באחד מהם ע"י מודם רשת עם ראוטר מובנה (RTA100). עד לא מזמן שני המחשבים היו ברשת באמצעות ברידג'ינג. אבל כיוון שהשיטה לא נוחה (אחרי כל פורמט להגדיר מחדש) וגם לפי מה שהבנתי לא כ"כ יציבה - החלטתי לקנות סוויץ'. עכשיו, יש לי כמה שאלות: א) אפשר המלצה על סוויץ' טוב 5-8 פורטים במחיר של עד 150 ש"ח? ב) מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את הרשת עם הסוויץ'? האם פשוט מחברים את שלושת הפורטים (מחשב א', מחשב ב', מודם) ויש אינטרנט? או שצריך להגדיר כל מיני הגדרות? ובכלל כל מידע נוסף שכדאי שאדע לפני שאני קונה סוויץ' - יתקבל בברכה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
החלפתי מודם ישן במודם החדש של בזק מסוג Dlink שמשמש גם כנתב. אני מנסה לסנכרן בינו לבין רפיטר שיש לי מסוג Edimex כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית ולא מצליח. הרפיטר עבד מצויין עם הנתב הקודם. מישהו יכול לעזור עם הגדרות המודם החדש? עזרה תתקבל בברכה, מנשה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי מודם ראוטר HOTBOX עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5.. הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה היום נכנסתי לאייסיקיו ברוב טיפשותי האייסיקיו התעדכן והפך את עצמו למנוע החיפוש שלי כברירת המחדל עכשיו הדבר הזה השתלט לי על כל הדפדפנים ועל האינטרנט!! שאני פותח Tab חדש זה מופיע לי, שאני עושה חיפוש בשורת הכתובת האייסיקיו נדחף איך אני מעיף את האייסיקיו הזה מחקתי אותו מהמחשב מחקתי את הפיירפוקס והתקנתי מחדש אבל כלום לא עוזר הוא נדבק כמו מגפה האייסיקיו הזה איך אני מחזיר למה שהיה לי מקודם? תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט יוצר סרטים (כרגע בHD) וכותב בOfice. יש לי כוננים של 1TB+500MB+500MB+500MB בגלל שכל אחד מן הכוננים מזמן שונה, אני מגבה פרויקטים: את הסרטים לYOUTUBE ואת המסמכים לgoogle doc. שאלתי היא: איזה חבילת גלישה של ספקיות התשתית והאינטרנט כדי לי לכחת וכמה הן יעלו לי?