רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה ברשת הבייתית: יש לי 2 מחשבים (אחד ליד השני) יש לי מודם עם יציאת USB ויציאת ETHERNET טוב אז זאת הבעיה: אני רוצה לעשות רשת בייתית בין 2 המחשבים. אני לא רוצה לקנות ראוטר. אז בקיצור ניסיתי את השיטה הבאה: חיברתי את המחשב הראשי עם יצאית ה USB (מהמודם למחשב) ואז למחשב השני חיברתי את יציאת ה ETHERNET למחשב השני (מהמודם למחשב) ועדיין לא היה לי אינטרנט. מה לא בסדר? בקיצור אני רוצה לעשות רשת בלי ראוטר. תודה לעזורים אגב תודה CYZAR SALAD
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו 2 מחשבים נייחים ואחד נייד מה אני צריך בשביל לחבר את 3 אלה וגם את זה שאני כותב ממנו ברשת אלחוטית? אני פשוט לא מבין כלום בתחום... יכול להיות שאחד או 2 מחשבים נייחים יחוברו עם כבל אז אמורה להיות אפשרות כזאת... תודה=]
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בחברת האינטרנט שאני מחובר אליה יש הגבלה על כמות ההורדה +העלאה רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יוכל לחשב דרך ה- packets שמופיע בחיבורי רשת כמה מגה אני מעלה ומוריד, כך שאני לא אעבור את ההגבלה מכוון שכאשר עוברים את ההגבלה מקבלים "עונש" של מהירות מופחתת לשבוע. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס חיבור ADSL והספק הינו נטויז'ן. ביום רביעי לפני שבועיים התחילה בעיה שלא ניתן היה להתחבר לאינטרנט באמצעות הראוטר. כאשר חיברתי מחשב בודד באמצעות חייגן למודם הכל עבד כשורה. פניתי לנטויז'ן, ולאחר מסכת ייסורים ארוכה מאד הם הודו שקיימת בעיה בפורטים מסויימים בבזק אשר מונעים מלקוחות מסויימים בעלי ראוטרים כשלי אשר גרים באזור המרכז מלהתחבר לאינטרנט (תמוה לא???). במהלך כל התקופה האחרונה הם טוענים שהם פועלים לטיפול בבעיה הנ"ל אך עדיין לא הגיעו לפתרון. 1. לא נתקבלתי בבעיה הנ"ל בשום אתר רשמי או פורום כלשהו אשר מכיר את הבעיה הנ"ל. האם משהו מכיר??? 2. כיצד פותרים את הבעיה? ו/ או לחילפולין אשמח לקבל עזרה בשינוי הגדרות הראוטר והפיכתו ל access point linksys wrt…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א.אמן שהמנהל של החברה ימות ממכת ברק!,היום התקשרתי להתנתק מהם (אני לא בחבילת התחייבות) ועשו לי את המוות,4 שעות לקח לי להתנתק מהם שבהם התקשרתי 10 פעמים!, במהלך ה-4 שעות נתקו לי את הטלפון "בטעות",אמרו שיחזרו אלי(ולא חזרו),ואמרו שהם מגישים בקשת התנתקות שכמובן לא הייתה ולא נבראה. ב.הם חוסמים פורטים ושלא יבלבלו את השכל,איך שהתברתי לבזק (5 דקות אחרי זה),הצלחתי להתחבר לאימיול אחרי חודש שהאימיול לא מתחבר לאף שרת. ג.אל תיקחו חבילות בהתחייבות!עדיף לשלם 10-15 שקל יותר ולהיות עם יכולת לעזוב מתי שבא לך במידה ואתה לא מרוצה.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך אבל לא יוצא לי. נתתי לשני המחשבים את אותו השם. שמתי תקייה לשיתוף, חיפשתי אותה במחשב השני והיא לא נמצאת. האייפי של שני המחשבים אוטומטי. ניסיתי לשנות כמו שרשום במדריך אבל כשאני משנה אז אני לא יכול להתחבר בכלל לרשת. עריכה: הצלחתי לשנות את האייפי של המחשבים כך שיהיו קבועים. הוספתי את פרוטוקול הIPX/SPX NetBios וכשאני מנסה להתחבר לתיקייה במחשב השני אני נדרש להכניס שם וסיסמא. למה זה מופיע? לא הגדרתי שום סיסמא לתיקייה. :\
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הבנתי שכשמתקינים ראוטר, הוא מתחבר למודם, ואני מתחבר אליו. זאת אומרת שהראוטר שולט בכל עניין ההתחברות לאינטרנט, פתיחת פורטים, התקשרויות והכל. האם יש בעייה בהורדות טורנטים, קאזה, P2P בכללי, כשיש צורך לפתוח נגיד 30 חיבורים בו זמנית כדי להוריד מ-30 אנשים בו זמנית את אותו קובץ ? הם דבר זה יוצר עומס יתר על הראוטר או פשוט מקריס אותו ? מה עושים במקרה כזה ?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת בבית בין שלושה מחשבים שרק אחד הוא אלחוטי מה אני צריך לקנות ואיך אני עושה זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני ממש חדש בקטע של הרשתות ובקרוב אקנה רואטר כמו כולם ,יש לי שני מחשבים בבית ואין לי אפשרות לחבר בינהם בכבל ולכן עלי להשתמש בחיבור אל-חוטי. שאלתי היא, איזה ראוטר כדי ליקנות בסביבות ה-300 ש"ח שיחלק את המהירות בין שני מחשבים בבית ברשת על חוטית, האם ספק האינטרנט שלי מעורב בפעילות חילוק האינטרנט, ואיך אני גורם לכל זה לעבוד, כלומר לאן לחבר את הראוטר ואת המודם ופעולות תיכנות כדומה... תודה D:
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אם לא, מדוע לא? אם כן, איך עושים זאת? האם יש להפוך אותו לפרו ואחר כך לנתב, או שזה היינו הך? נאמר לי שאם אהפוך אותו לתנב תהיה לי בעיה עם האימיול וביטורנט. אגב, הסיבה שאני רוצה נתב הוא כדי להתקין במחשב אחר את האימיול והביטורנט כדי שיניחו לי בשקט.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גיימר די רציני וכרגע אני עם בזק בין לאומי שלדעתי הכי טובה בפינגים לחו''ל בחבילות אינטרנט רגילות. אני מקבל בין 80 - 110 פינג לשרתים באירופה. רציתי לדעת אם אני אשדרג לחבילת הגיימרים הכי בסיסית (2.5\256) האם אני אוכל לקבל 60 פינג לשרתים באירופה (בעיקר גרמניה) כשאני ב max_packets של לפחות 60 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי נושא לפני כן על חיבור שני מחשבים ברשת אל-חוטית אך לפי המצב הנוחכי איני צריך נתב כיוון שאפשר פשוט לחבר בעמצאות כבל רשת מוצלב ואופה יש אינטרנט. השאלה שלי היא האם כל מה שאני צריך בישביל מימוש רשת זו זה רק כבל רשת מוצלב , שני מחשבים אם כרטיס רשת בכל אחד מהם, ומודם רשת אחד. ואם אני לא טועה אז החיבור מבוצע כך : מודם רשת לקו, מהמודם רשת כבל למחשב , ומכרטיס הרשת של המחשב כבל רשת מוצלב למחשב השני?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם של כבלים שיוצא ממנו כבל רשת שאם אני מחבר אותו למחשב שלי יש לי אינטרנט. השאלה : אני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים לאינטרנט, האם אני יכול לקנות SWITCH, שעולה 90 ש"ח לדוגמא, עם 8 PORTS, ואז לחבר את הכבל שיוצא מהמודם לתוך הכניסה של ה SWITCH, ולחבר את 3 המחשבים ליציאות של ה SWITCH ? האם זה יעבוד לי ככה בצורה פשוטה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידידה שגרה עם שותף. נכון לכרגע לכל אחד מהם חיבור נפרד לאינטרנט, עליו הם משלמים, כל אחד בנפרד, לספק ולתשתית. מטופש למדי כמובן. בקיצר, היא רוצה לצמצם את החיבור לחיבור אחד ואותו לשתף בין שני המחשבים (כמו שכל בן אדם נורמלי עושה). הבעיה היא שהאופציה של נתב קצת יקרה עבורה. האופציה של אחד מהמחשבים כשרת גם לא טוב מאחר וזה לא רלוונטי להשאיר אותו דולק כל הזמן. בקיצר, יש לה מודם Thomson TMC425. למודם יש יציאת USB ויציאת רשת. ניתן עקרונית להשתמש בשניהם במקביל. הצאתי לה לחבר מחשב אחד (החזק יותר) ב USB ולמתוח כבל רשת לשני. האם לדעתכם הפיתרון הזה טוב? האם ידועות לכם בעיות מסויימות עם שימוש בשני היציאות במקביל? (הכלבים טוענים שזה לא מומלץ...) והיכן ניתן למצוא כבל רשת …
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט של בזק (014), וכבר שבוע שלם האינטרנט לא זז! - לוקח לדף אינטרנט 2-3 דקות לעלות. אין לי שום תוכנה שלוקחת את רוחב הפס!, נכנסתי למנהל המשימות,תחת הקטגוריה ''רשת'',וכתוב לי - שימוש ברשת 0%. אני לא יודע מה לעשות!. זה קורה לעוד מישהוא? MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, המודם של בזק התקלקל לי(פינג ל10.0.0.138 לא נותן תוצאה). אני רוצה לעדת על איזה מהמודמים שבזק מחלקת אתם ממליצים? כרגע יש לי את הAZTECH. חשוב לי שהוא יהייה גם ראוטר ויהייה בו UPNP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית. אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה. הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר. מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +- הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270804.0 קניתי היום את הנתב Linksys WRT54GL, הגדרתי אותו הכל עובד טוב ויפה =] בנוסף יש לי את הנתב הישן Edimax BR-6114WG, שאיתואני רוצה להרחיב את הטווח כשהוא Repeater.. מה שעישיתי בנתיים זה ככה: הגדרת ה-WRT54GL כ-AP + WDS ושמתי בו את ה-MAC של הראוטר אדימקס. כתובות של הלינקסיס הן 192.168.1.100-200 ושער ברירת מחדש 192.168.1.1 באדימקס הגדרתי AP Bridge-WDS ושמתי את ה-MAC של הראוטר של הלינקסיס. כתובות DHCP 192.168.1.201-254 ושער ברירת מחדל 192.168.1.99 בהגדרות WAN בחרתי STATIC-IP ונתתי לו 192.168.2.108 שזה בטווח של הראוטר לינקסיס ושער ברירת מחדל של הלינקסיס. כמובן שכל מגבלות האבטחה מבוטלות, הערוצים זהים וה-SSID…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
יש משהו אחר מומלץ בטווח מחירים עד 400 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להכנס למחשב השני ברשת הביתית שלנו, אך אני נתקל בצורך להקיש ססמא (אני לא זוכר שהגדרתי דבר כזה...) מצ"ב תמונה להמחשה... אודה לעזרתכם, כיצד אני מבטל את בקשת הססמא? איזו ססמא זו יכולה להיות? של מה? יש לציין שבכניסה לווינדוס איני צריך להקיש ססמא. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני כב רשבוע מנסה להתנתק מי החברה הם לא נותנים לי המניאקים האלו הם אני רוצה להתנתק בגלל בעיה של האיסיקיו שזה 100% בעיה שלהם נבדקתי בעוד חברה 014 ואיסיקיו פעל חלקקק יום חמישי הם אמרו לי תתקשר מחר אחרי שאני מדבר איתם 10 שעות של שיכנואים יום שישי 5 שעות אני מתקשר הם בסוף עושים לי תתקשר יום רשאשון למה המוקד סגור יום ראשון אני מתקשר עוד פעם מנסים לשנע אותי כול פעם אומרים אחנו נחזור ולא חוזרים 3 פעמים לא חזרו ניתקו לי בפנים אמרו לי אני מעביר אותך לניתוק ווהשיחה התנתקה........... כול פעם אומרים לי עמוס ושום דבר לא עמוס..................... שיגעו לי תמוח קיצר לא יודדע מה עושים איתם.......................... הם צריכם לעביר אותי ל100 אנשים ואני צועק שום דבר לא עוזר אי אחמרת לי אני …
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת אם יש עוד מישהו שהחיבור שלו ל-SKYPE מתנתק כל היום לפרקי זמן ארוכים. שמתי לב שגם האתר שלהם איטי (אולי כולם מנסים לגלוש לשם) ד"א חיבור שלי דרך ADSL בזק בינלאומי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני עובר דירה וחשובים לי מאוד הפרטים הבאים בחיבור לרשת: UPLOAD של לפחות 512 (לצורך הקמת שרת בייתי) IP קבוע (לצורך הקמת שרת בייתי) מחיר נמוך שאר הדברים כמו מהירות הורדה וכדומה לא ממש חשובים לי כי אני ממעט לגלוש ולהוריד תכנים גם בשיתוף קבצים.(לכן 1.5 הורדה זה מספיק). אני לפני אישור עסקה עם בזב"ל לחבילה של ספק + תשתית ביחד עם הוט 1.5/512 (האפלוד הזה במחיר הכי נמוך שמצאתי) המחיר שהם נותנים לי מספק אותי והוא גם לא משנה כרגע מה שמשנה זה הIP הקבוע, עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול לדרוש מבזב"ל חיבור ללא חייגן ומהוט אני יכול לדרוש ציוד לתמיכה בגלישה ללא חייגן ואז אם אני מחובר לרשת דרך ראוטר שלי שהוא רק לעיתים רחוקות מתנתק מהחשמל אז ה IP שלי יהיה כמעט תמיד קבוע . האם כל הנ"ל נכ…
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המודם מתנתק לי כל דקה סתם ככה... כלומר התאורה של ה-DSL נכבת לי ונדלקת לי כל דקה. מה אני עושה? וגם האינטרנט איטי. אני לא יודע אם יכול להיות שיש וירוס שעושה את זה כי אני לא משתמש בתוכנת אנטי וירוס אלא מגן על המחשב שלי עם ה-Firewall של וינדוס בלבד.
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-