עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מחשב אחד שכדי להגביל אותו אני משתמש בNETLIMITER וזה עובד יופי. אבל יש לי גם PS3 שאין לי דרך להגביל אותו, לכן אני מעוניין להגביל את פס הרוחב שלו דרך הראוטר עצמו. איך עושים את זה? הראוטר שלי הוא EDIMAX BR-6204WG

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by portance,

שלום לכולם לאחרונה מתנתק לי האינטרנט סתם ככה מבלי שאני עושה משהו מיוחד וזה קורה בדרך כלל בלילה וזה קורה כמעט כל יום. אני מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן L2TP שברק הגדירו לי ומודם TERAYON TJ715X שקיבלתי מHOT, מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by dror_gh,

שלום. בקרוב יצא משחק שאני רוצה להוריד מיד ברגע שיצא. יכול להיות שבאותו זמן אני אהיה בעבודה (המשמרת 12 שעות) ועקב כך אאחר בהרבה זמן את ההורדה. אני רוצה תוכנה שדרכה אני יכול להיכנס למחשב שלי מהעבודה בלי שום בעיות ולהוריד את הקובץ טורנט ולהוריד למחשב האישי שלי דרך העבודה ברגע שהמשחק ישוחרר. איזו תוכנה הכי טובה? והאם יש אפשרות להתקין את התוכנה רק בבית שלי ומהעבודה פשוט להיכנס למחשב שלי או משהו ? אני שואל כי בעבודה יש בעיית גישות והרשאות ויש אפשרות שלא אוכל להתקין את התוכנה במחשב שלי בעבודה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, בקצוני להחליף את הרשת הקווית הקיימת כרגע בביתי ולעבור לשימוש ברשת אלחוטית.(3 מחשבים). אשמח להמלצות לגבי נתב אלחוטי וכן 3 כרטיסים רשת אלחוטיים. אין לי גג לתקציב כיוון שאינני יודע כל כך את טווח המחירים, אבל אני מאמין שבאזור ה-500 שקל ניתן להרכיב את הקומבינה שלעיל. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש מבצע בתשתית בזק של 60 ש"ח על 2.5 מגה ומקבלים מודם אלקטל CT510. ואני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים: 1. אם הוא מתנתק הרבה? 2. אם הוא מאט את האינטרנט? 3. ואיך הוא בכלל מבחינת ראוטר? יש לי בבית את הראוטר DYNALINK 1025W שהוא כל הזמת התנתק לי... אז אני רוצה לדעת איך האלקטל לעומתו?? תודה לעוזרים!!

6. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי מודם b-focus router 270 pr שמחובר לראטור אלחוטי של- edimax br-6204wg הרואטר הזה מזין מחשב בכבל רשת ושתי מחשבים ולפטופ באלחוטי ובנתיים הכל עובד טוב. עכשיו בזק שלחו לי במתנה נתב אלחוטי שלהם שהוא גם מודם siemens adsl sl2-141 ועכשיו השאלה שלי באיזה מהם עדיף לי להשתמש? מישהו התנסה בנתב הזה של בזק ויוכל לתת לי חוות דעת עליו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by didi18,

אני מקווה שתצליחו לעזור לי, כבר נשבר לי... לא מצליחה למצוא את הבעיה יש לי ווינדוס וויסטה ואני מחוברת לרשת אלחוטית... וכל פעם שאני לא נמצאת הרבה במחשב הוא מתנתק לי מהרשת עברתי על ההגדרות של הראוטר.. הבעיה היא לא שם, הראוטר תמיד מחובר ( המחשב שמחובר לראוטר תמיד מחובר לאינטרנט) הבעיה היא במחשב שקולט את האינטרנט... אני כמעט בטוחה שזה בגלל ההגדרות במחשב שלי... אבל לא יודעת איפה זה נמצא

• 7 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. Started by Lmagus,

שלום, אני כרגע נמצא בנטוויז'ן במהירות 1.5 מגה, ובזמן האחרון נהיו לי הרבה האטות, בהתחלה חשבתי שזה בגלל המחשב אבל אז סרקתי ולא מצאתי כלום. מהירות ההורדה מאתרים מחו"ל מגיעה למקסימום במקומות טובים, אבל האתרים בארץ ובחו"ל התחילו לעלות ממש לאט. קראתי בכל מיני פורומים שנטוויז'ן חברה גרועה ושיש לה תקשורת גרועה לחו"ל, ושהיא ממש לא טובה למשחקי רשת, ודי שמתי לב לזה, מה אתם אומרים? כדאי לעבור? ואם כן לאיפה?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by id3232,

קיבלתי מבזק מודם שהוא כזה גדול וכתוב עליו: Eci b-focus router 312+ עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוול שלו . איך עושים את זה?? תודה רבה

10. Started by ely2001,

יש לי כבל רשת שמועבר דרך צינורות שבקיר. עכשיו בעזרת כבל רשת זה אני מעונין לחבר בין 2 מחשבים (מחשבים אלו כבר מוגדרים ביניהם ויש את כול החומרה הדרושה). כבל רשת זה לא כולל מחבר אלה רק את חוטי הנחושת. השאלה שלי היא איך אני אמור להצליב אותו כך ששני המחשבים יוכלו לדבר זה אם זה? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tal14,

שלום, אתמול הלכתי לבזקסטור ורכשתי ראוטר אלחוטי של PowerNet הוא עובד בסדר גמור אך לפעמים יש נפילה כזאת, הקליטה נמצאת לרוב על Very Good,אבל לפעמים פתאום יש קפיצות לLow, איך אני מסדר את זה ? *יש לציין שהראוטר נמצא בממ"ד והוא עובד ללא בעיות,לפעמים על Very Good ואפילו על Exllent גם כשהדלת סגורה (של הממ"ד) זה עובד כרגיל תודה

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by surref,

שלום, יש לי 2 מחשבים שולחניים אחד נמצא בחדר בטחון והשני נמצא בחדר רגיל אבל שממש קרוב אליו(דלת ליד דלת) איזה דרך הכי טובה להעביר את האינטרנט ממחשב אחד לשני? ושאני מעביר אז 750MB למחשב הזה וה750MB השניים למחשב השני? איך זה עובד? ועוד שאלה מה אני צריך לקנות ומה הממוצע מחירים? תודה (:

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  13. אז כמו שהכותרת מציינת כרגע אני משתמש במודם USB שניתן לי ע"י הקיבוץ אני ממש לא מרוצה ממנו חיברתי את המודם החדש והגדרתי לפי ההגדרות בUSB חיבור הרשת מתחבר אבל אין "אינטרנט" help! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by nush,

כבר הרבה זמן שהמחשבים(2) שלי בבית עובדים ברשת. במחשב הראשון הכרטיס רשת מוגדר כ 192.168.0.1 ובמחשב השני הוא מוגדר כ 192.168.0.2 ומקבל שירות מ 192.168.0.1 קנינו 2 מחשבים חדשים, התקנתי הכל וכרגיל הכל עבד. אחרי ריסטרט בום- לא עובד. בזבזתי שעות כדי לנסות לשחזר את זה- אך ללא הועיל. נכנסתי פה לאחת ההודעות הדביקות כדי לבדוק את עצמי, חשבתי אולי אני כבר עושה משהו לא בסדר. והכל היה מוגדר כראוי. המחשבים שולחים אחד לשני פינגים ומקבלים תשובות מיידיות. במחשב השני חוץ מה LOCAL AREA CONNECTION אני רואה גם את החיבור אינטרנט עצמו של המחשב הראשון, ככה שהאינטרנט בשיתוף! גלישה- לא עובדת. חשבתי אולי בעיה באקספלורר, תוכנות אינטרנט אחרות גם לא עובדות. איך אני יכול לדעת מה עושה את הבעיה? מי תוקע א…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. תיראו אני רוצה להעביר כמה קבצים ואני לא יודע איפה בידיוק נמצאת התיקיה הזאת... אני לא יודע באיזה תיקיה אני צריך לשים את הקבצים... יש לי המסמכים שלי,תיקיות השיתוף שלי,הצג מחשבים בקבוצת עבודה........ איפה לשים??? בכל מחשב זה אחרת השם של התיקיה אז אני דיי מסתבך... תודה, דניאל.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by Jaman,

ראיתי שבהודעות שונות בפורום הזה נכתב שנטוויז'ן היא ספקית גרועה וכד' אבל לא ציינו מבחינת מה. אני רוצה לדעת מה הבעיות איתה (היא חוסמת פורטים? פינגים גבוהים לחו"ל/לארץ? הגבלות שונות על משתמשים כבדים ותוכנות P2P?). מכיוון שאף פעם לא הייתי עם ספקית אחרת אין לי למה להשוות. האם מישהו שעבר לאחרונה מנטוויז'ן לספקית אחרת (או במילים אחרות ל 014, כי אני מבין שיש בעיות עם 012/015) הרגיש שיפור? ואחרון חביב - אני אשמח אם מישהו שמחובר ל014 ואין לו בעיות עם החיבור וכו' יכתוב פה את הפינגים שהוא מקבל לשרתים פופולרים בארץ, באירופה, ובאמריקה (google, rapidshare, וכד') כדי שאני אוכל להשוות לפינגים שלי. [עריכה] אשמח גם אם מישהו שמחובר לנטוויז'ן יכתוב את הפינגים שלו כדי שאני אהיה בטוח שהבעיה …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לחבר אותם ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך במחשב עם המודם ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר אליו, ובמחשב השני כרטיס רשת אלחוטי. המרחק בין שני המחשבים הוא כ-10 מטר, באותה קומה, לא בממ"ד. במחשב עם הראוטר מותקנת XP ובמחשב השני תותקן Vista. ככל הנראה ההורדות יבוצעו מהמחשב עם הויסטה. אין לי תקציב כלשהו, כי באמת שאין לי מושג כמה זה צריך לעלות. עשיתי קצת חיפוש בפורום וראיתי המלצות על Edimax BR-6204WG וה Edimax EW-7318UG האם הם יתאימו? תודה.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  18. קניתי מחשב נייד מדגם DELL D630 עם כרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 3945ABG לפני מספר ימים. על המחשב מותקן Vista Buisness. מאז שקיבלתי את המחשב קורה מדי פעם שהמחשב מאבד קשר אל הרשת האלחוטית אליה הוא מחובר ובנסיון לחפש את הרשת מחדש הוא לא מוצא שום רשת (גם לא רשתות אחרות שישנן בסביבה והופיעו קודם). התופעה התרחשה גם בעבודה וגם בבית, אז לא נראה לי שמדובר בבעיה בראוטר (גם בגלל שהמערכת פתאום לא מזהה אף חיבור רשת ולא רק את החיבור רשת שלי). הבעיה נפתרת רק לאחר אתחול מחדש של חלונות (אתחול קר דרך חלונות ולא אתחול של המחשב דרך הכפתור). מכיוון שאני חדש בתחום המחשבים הניידים הרשתות האלחוטיות וחלונות ויסטה, האם התופעה הנ"ל נפוצה או שיש בעיה במחשב? אם יש בעיה, איך אני יכול לוודא שמדוב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by DimaX,

היי! לפני שנה וחודשיים, עברתי ל012. עכשיו אני רוצה לזחור ל014, אבל מה - נזכרתי שב014, לפני שהיה לי ראוטר, היו לי הפרעות בקו והאלקטל 510 המשודרג לפרו תמיד היה מתנתק. בזק אמרו לי שיש לי הפרעות בקו אחרי בדיקות שלהם, ורצו לשלוח לי טכנאי אבל בסוף אבא שלי לא הסכים שיבוא טכנאי.(אם אני לא טועה, כתבתי עלז ה כבר ועמרי הגיב לי והפריח את החששות של אבא שלי לגבי נקודות גישה לטלפון בלתי חוקיות לא משנה קיצר) מאז שאני ב012 ועם ראוטר לינקסיס WRT54GL, אין התנתקויות אקראיות כל 5-6 שעות... השאלה שלי היא האם זה ייתכן שאצל 014 היו לי הפרעות בקו ואצל 012 לא? זה קו יחיד או לכל ספקית זה איכשהו משהו שונה? ..(אני לא מתכוון פיזית קו שונה) תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by צפיד,

שלום לכולם, כרגע המערכת בביתי : תשתית כבלים-הוט ספק 013 מחשב אחד מחובר עם מודם טומסון המוכר. כרגע התווספו שני מחשבים שאני מעוניין לחבר אותם לאינטרנט אך אין לי הרבה מושג ברשת אלחוטית. אחד באותה קומה יחד עם המחשב הקיים,ולפטופ עם WIFI (שלא יהיה מחובר הרבה). במחשב החדש ישנו כרטיס רשת אלחוטי. 1.אני לא ממש מבין בתחום ולכן אבקש המלצתכם(ראוטרים,ראוטר שהוא מודם וכ') שאני רוצה משהו טוב ולא אחד שיתקע לי תוכנות הורדה והאינטרנט יהיה איטי. 2.מה הרוחב פס המומלץ לתצורה זו (בהנחה שאכן תוכנות שיתוף עובדות) המון תודה ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by Delapro,

לפני שלושה ימים עברתי לADSL. מאז שקיבלתי את המודם הוא לא הפסיק להתנתק. אין פרק זמן קבוע של ניתוקים. מתנתק מתי שבא לו. יש לי פילטרים בכל השקעים. ביטלתי את כל הצריכת חשמל חיסכונית כמו שאמרו לי בתמיכה ועדיין יש ניתוקים. כדי להחליף למודם רשת, מה שיש לי עכשיו זה יואסבי, צריך לשלם 130 שקל שממש לא בא לי לשלם. מה אתם מציעים לי לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי 2 מחשבים ברשת בבית עשיתי שיתוף מדפסות.איך אני מדפיס ממחשב למחשב השני שיש בו את המדפסת?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  23. פרמטתי תמחשב והתקנתי את הUSB האלחוטי והוא לא מוצא לי תראוטר במחשב השני.למה? ההתקנה הלכה חלק הוא הראה לי שהכל מותקן הראה לי שהוא מחובר ויש קליטה מצויינת אבל שאני מסתכל על רשתות אלחוטיות זמינות אני לא רואה שום ראוטר באופק אני עושה "רענן רשימת רשתות" והוא לא מוצא כלום ממה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by Volter,

עד היום היו לי 2 מחשבים שהיו מחוברים בינהם עם כבל רשת אחד מארח..בלה בלה נולד לו עוד מחשב, ואני מתלבט איזה סוג רשת לעשות.. חשבתי על מחשב מארח והשנים האחרים מתחברים אליו \ לקנות ראוטר ולחבר את שלושתם מה היתרונות והחסרונות בכל שיטה? ואם ראוטר..אז איזה ממולץ? תודה

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by ORBIT,

רצוי בכלי הקיים בחלונות XP PRO. אני רוצה לבצע התקנת תוכנה + תיקון בעיה במחשב הנמצא במקום מרוחק ממני. האם יש כלי מובנה בחלונות שאיתו אפשר לעשות זאת? אני מעוניין בכוונה בכלי הקיים בחלונות כדי ששנינו נוכל להפעיל את אותה התוכנה. אם קיימת תוכנה כזאת, אפשר לקבל בנוסף גם הסבר איך ניתן להשתמש בה? אני רוצה לעבוד מול המחשב שלו כאילו אני עובד מול המחשב שלי. אם אין תוכנה מתאימה, מהיכן אפשר להוריד אחת כזאת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים