עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by So-ReR,

היום קיבלתי את הנתב יש לי את המודם הכחול של SUMSONG ADSL עכשיו מה שעשיתי : חיברתי את הכבל של ה- MDI-X למודם ולנתב וחיברתי את הכבל של הכרטיס רשת לנתב המודם הסתנכרן אבל כשניסיתי להתחבר לאחר דקה קיבלתי הודעה שהמחשב שאני מנסה להתקשר אליו אינו מגיב אבל כשניסיתי בלי הנתב האינטרנט פועל רגיל תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  2. הורדתי את הקושחה האחרונה מהאתר של TP-LINK, התקנתי אותה, ואחרי ריבוט הראוטר נפטר. מנורת SYS לא דולקת, הראוטר לא נותן IP וכמובן שלא ניתן לגשת אליו. לא ברור לי למה התקנה של קושחה רשמית ללא שום בעיות בתהליך עושה מהראוטר BRICK. השאלה שלי היא כזאת - אני רוצה לממש אחריות, הראוטר נקנה לפני שנה ב-KSP והאחריות היא ע"י בנדא מגנטיק. למי מהם אני צריך לפנות? כי ראיתי שהמעבדת שירות של בנדא היא בנתניה, ואני מדרום הארץ, אז זה קצת בעייתי... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם! רכשתי דומיין CO.IL לפני כחצי שנה ולא השתמשתי בו עד היום.. את הדומיין רכשתי מאתר - webline כרגע אין ברשותי שרת בתשלום אבל העלתי את קבצי האתר שלי לשרת חינמי (של NANA) אני רוצה שהדומיין שלי יתחבר לשרת החינמי.. איך אני עושה את זה? באתר webline הם מבקשים DNS ואין לי מושג מה זה ומאיפה אני משיג את ה- DNS.. תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by asinnn,

אני כב רשבוע מנסה להתנתק מי החברה הם לא נותנים לי המניאקים האלו הם אני רוצה להתנתק בגלל בעיה של האיסיקיו שזה 100% בעיה שלהם נבדקתי בעוד חברה 014 ואיסיקיו פעל חלקקק יום חמישי הם אמרו לי תתקשר מחר אחרי שאני מדבר איתם 10 שעות של שיכנואים יום שישי 5 שעות אני מתקשר הם בסוף עושים לי תתקשר יום רשאשון למה המוקד סגור יום ראשון אני מתקשר עוד פעם מנסים לשנע אותי כול פעם אומרים אחנו נחזור ולא חוזרים 3 פעמים לא חזרו ניתקו לי בפנים אמרו לי אני מעביר אותך לניתוק ווהשיחה התנתקה........... כול פעם אומרים לי עמוס ושום דבר לא עמוס..................... שיגעו לי תמוח קיצר לא יודדע מה עושים איתם.......................... הם צריכם לעביר אותי ל100 אנשים ואני צועק שום דבר לא עוזר אי אחמרת לי אני …

5. Started by RONEN1N,

קניתי wireless כדי שאני יוכל לקלוט מהמחשב השני בבית את האינטרנט וכשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי "הווינדוס לא יכול להתחבר..." אז עשיתי בדיקת בעיות ברשת וזה מה שהוא הראה לי http://vvnkqg.bay.livefilestore.com/y1pDtTfCL8ogShMUwJDp_GdmQWEmEHv3d3G6DvbcDGU9b2aDeNpFxDcACZBIpJoO2UamabcJpIwJDGIf1kpx0lr_w/Untitled.png לשני המחשבים יש ווינדוס 7 אבל גם בויסטה היתה לי אותה בעיה אם תרצו עוד פרטים אני מוכן לתת רונן

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בבית כרגע (די גדול 3 מיני-קומות) 2 ראוטרים. היחיד שעובד הוא מה שקיבלתי מהוט - ה TP LINK תקן N (דגם TL-WR841N) הוא נמצא בערך במרכז הבית. עכשיו רוב הבית נמצא בקליטה. יש איזורים שהקליטה חלשה ממש (פס אחד) ויש איזורים שהקליטה כמובן חזקה. איכות הקליטה אצלי היא מאוד מאוד מאוד חשובה!!!!! חשבתי אולי על רכישת AP וכאלה אבל נראה לי שזה מיותר (תקנו אותי אם אני טועה) למה? בבית יש לי גם ראוטר של linksys - הוא בתקן G והוא מהישנים והנפוצים ביותר שהיו - דגם WRT54 משהו כזה חשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותו איכשהו כ"סלייב" כנקודת תקשורת כלשהיא שהוא יקבל תקשורת מהראוטר הראשי ויפיץ גם הוא תקשורת לבית. השאלה היא קודם כל אם זה אפשרי כשהוא נמצא בנק' אחרת בבית ואם זה אפשרי ברמה אלחו…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. לעזאזל איתם... פתאום לא יכולתי להתחבר ל- ynet, פייסבוק וכו', ולא הבנתי למה. החיבור נראה תקין. בדיקת traceroute מראה : שימו לב ל- 2 ו- 3. אלו תמיד היו עם hotufi.net, עכשיו אין אותם. מעניין מתי שאר החבר'ה יתעוררו ויחשבו להחליף שרתי DNS (החלפתי ל- 8.8.8.8 ). בטח עד מחר הם יקבלו מבול של תלונות. דרך אגב, בדקתי את הניתוב ל- ynet, ועל הדרך גיליתי שאני מנותב לנטויז'ן כשאני מתחבר ל- ynet, ככל הנראה בגלל שאין ל- ynet שרתים פנימיים בהוטנט. נראה לי שהסאגה הזו מתחילה להמאס עלי ואני אחזור לבזב"ל, עם גיימר או בלי.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. היי, יש לי את הראוטר הזה: wzr-hp-g300h אני מעוניין לחבר מחשב נוסף בבית לאותו ראוטר בשני המחשבים נעשה גיימינג. האם כ.רשת אלחוטי זה פתרון טוב למצב או שעדיף לחבר חוטי? הבנתי שהראוטר הזה משמש גם כסוויצ' אבל השאלה אם המרחק לא יהווה בעיה בשביל חיבור חוטי. עוד משהו, אני מעוניין שבמחשב הראשי יהיה תעדוף בכל הנוגע לתעבורה ולהגביל את המחשב השני. מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה? תודה

9. Started by shmupi,

התקשרתי היום לכל הספקים , אין אף אחד עדיין שעובד עם מת"ב יש לכם מושג למה ומה קורה עם זה ? שבוע הבא יבואו להתקין לי ממת"ב ואין לי ספק מה עושים ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Uri Bernstein,

היי, הותקן בבית DECO x20 DSL ומנסה לפתוח פורטים ללא הצלחה. חשוב לציין: - יש IP חיצוני קבוע - IP פנימי נשמר כקבוע ויש גישה אליו מתוך הרשת הפנימית - DECO מוגדר DSL nodem router - ה PORT לא חסום אצל ספקית האינטרנט (היה פתוח לפני שהחלפתי ראוטר) אשמח לקבל עזרה איך לפתור את הבעיה המוזרה הזו. תודה

11. Started by Aurora Borealis,

הייתי בכמה מסיבות-רשת גדולות, ותמיד נתנו שם כתובת ip של מחשב כלשהו מתוך הרשת, וכאשר הקלדתי את הכתובת בדפדפן אז הגעתי למיני אתר שיש בו מידע על כל מיני שטויות שקשורות ללאן. אם הבנתם למה אני מתכוון, אז אפשר בבקשה מדריך לאיך לעשות את זה? (אם זה עוזר, הרשת שאני מתכנן לעשות בה את זה היא רשת של בערך 20 מחשבים שעל כולם רץ win-xp) אגב, שרת iis כבר מותקן על המחשב שהתכוונתי לעשות את זה בו. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  12. שלום. יש לי כרגע רשת בין שני מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב, כולל שיתוף אינטרנט. עכשיו הינה הבעיה. רב הזמן המחשב השני שמחובר ע"י כבל רשת למחשב השני כבוי ברגע שאני מדליק אותו אז יש לו שיתוף אינטרנט, אבל במחשב ה"שרת" אני לא יכול לפתוח את שיתוף הקבצים לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב שרת אז הוא מוצא את השיתוף קבצים. מה אפשר לעשות כדי שהוא ימצא את שיתוף הקבצים מיד? תודה

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  13. שלום. יש לי מחשב נייד שמחובר ישירות לאינטרנט (אינטרנט סלולרי) אני מעוניין להגדיר את המחשב כמשדר WIFI על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם פלאפון תומך WIFI או עם מחשב אחר תומך WIFI דרך המחשב שמחובר לאינטרנט ישירת. ניסיתי כבר המון אפשרויות אני אשמח אם מישהוא יכול לעזור לי בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום. אל תשאלו. זה מה שקורה שמישהו שלא מבין, מתעסק עם דברים שהוא לא מבין בהם. אני צריך את עזרתכם. אתמול שיניתי את ה Nameservers בתוך הגדרות של GoDaddy עבור ה Google Apps שלנו במשרד. אני מדבר על כתובת האימייל שלנו - שמסתיימת ב .com עכשיו, אחרי ששניתי את ה Nameserves אתמול בלילה כך שהם "ידברו" עם השירות של BlueHost (רציתי לארח שם אתר), אני לא מקבל מיילים !!!! השאלה שלי היא פשוטה ביותר: מה אמורים להיות ה Name-serves (תחת הגדרות ה Domain באתר ההגדרות של GoDaddy)? אני פשוט רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, אבל לא זוכר את שמות ה Nameserves ששינתי HELP! :'(

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אני כרגע משתמש במודם 56K דרך 012 להם אני משלם 15 דולר בחודש (בערך 70 ש"ח - אני לא זוכר אם זה כולל מעמ או לא) ועוד 99 שח לבזק על מסלול חופשי חודשי, אני משתמש בקו טלפון שני שמשמש לשיחות ולאינטרנט. האינטרנט משותף לשני מחשבים דרך רשת 100 MBPS אך לשניהם יש מודם. אני ממש לא לחוץ על אינטרנט מהיר אבל משום מה יש לי חוש שנכון להיום אני יכול להשתמש באינטרנט מהיר (לפחות ADSL) באותה עלות של מה שאני משלם עכשיו - ונקודת המפתח היא התשלום החודשי שאני משלם על הקו (שאין לי מושג מה הוא). שתי השאלות הראשונות שלי: - האם ADSL זה כמו קו טלפון רגיל ואני יכול לשמור את המספר המקורי של הקו במעבר ל ADSL ? - אם אכן זה זה המצב - האם התשלום החודשי שמשלמים לבזק בשביל האינטרנט המהיר כולל את דמי השימו…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי 2 מחשבים מחוברים לרשת בעבודה כשכל אחד מחובר בחיבור אחר לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר הם מחוברים מחשב אחד מתעקש להשתמש ב"שער אינטרנט" של המחשב השני ולא בהתקשרות שלו. אני לא יכול למחוק את שער האינטרנט ("אינך יכול למחוק התקשרות פעילה" אפילו כשאני מנתק את הרשת). אני מעוניין להגדיר 2 מחשבים שיוכלו להעביר קבצים בינהם ולא ישתפו את קישור האינטרנט שלהם. איך אני עושה זאת?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  17. גם בכתבה בYNET וגם בכתבות קודמות בעיתונות הכתובה והאלקטרונית, נראה כי מתקרב זמן בו ספקי האינטרנט רוצים להעביר את הציבור המשלם (שזה אנחנו) למודל של תשלום על פי תוכן - משמע, ככל שאתה מוריד יותר אתה משלם יותר. אני רואה בזה אי צדק, ממספר סיבות: 1. התשלום שאנחנו משלמים היום גבוה משמעותית מזה שמשלמים בחו"ל (ארה"ב ואירופה), והתמורה נמוכה גם כן. 2. אנחנו לא מקבלים פיצוי על תקלות בתקשורת שקורות, ולא לעיתים רחוקות, אז אין שום סיבה שהם יקבלו פרס על אי קיום תקשורת תקינה בצורה של עליית רווחים בלתי מוצדקת. 3. אם להיות כנה, רוב תעבורת התקשורת ה"מהירה" בארץ היא של תוכנות לשיתוף קבצים, וזו גם הסיבה המרכזית אם לא היחידה לחיבור לאינטרנט מהיר.. כך שאם הם הופכים אותה ללא כדאית כלכלית, אין שום…

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  18. אני מחובר היום בADSL דרך בזק בינלאומי בחבילה של 750/96 , כעקרון אני די מרוצה והגלישה מהירה ובהורדת קבצים (HTTP) זה מוריד די מהר אבל משום מה בKAZAA/EMULE תמיד ההורדה אצלי איטית משהו פחד ביחס לחברים שאני שואל אותם... קיצר אני שוקל לנסות ספקים אחרים(אין לי חתונה קתולית אם אף ספק!) מה דעתכם במי כדאי לבחור?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by kfirab12,

שלום לכולם אני מנסה שנות את שרת הDNS ולא מצליח.... זה נותן לי הודעה In order to configure TCP/IP ,youmust install and enable a network adapter card הבעיה היא בשלב השלישי בקישור אני לא מצליח להיכנס לInternet Protocol Version 4(TCP/IPv4) http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=495 אין לי מושג מה לעשות מישהו אולי יודע? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ShaDj,

יש לי בעיה להגיע למחשב בפינג, המחשב מרוחק לא נמצא על אותו רשת, אין לו ראוטר בוטל הפיירוואל אך עדיין אין אפשרות לבצע פינג מה יכול להיות הבעיה אין לו תוכנה של internet security כלשהי או אנטי וירוס משולב אין לו פייראוול צד שלישי אז מה יכול להיות הבעיה יש איזה סרביס להפעיל לבטל ולהפעיל מחדש או משהו תודה לתגובות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by simla101,

אוקע אז אני אצל חבר. הבעיה היא כזו. היה בעיות בלה בלה המחשב לא הסכים לעלות התקנתי את ווינדווס ודרסתי את הווינדווס הקודם. החבר שלי פשוט העתיק את תקיית הדקיומנטס (הזו גם עם הקוקיז והכל) ליוזר החדש וזהו. עכשיו לחבר יש רשת הוא מחובר בחוט לנתב (יש לו ADSL אם זה משהו ונתב שלLEVEL ONE ) ואחותו ואבא שלו בכרטיסים אלחוטיים. הכל עבד טוב ויפה הוא קם בבוקר ובום האינטרנט לא עובד. התקשרנו לתמיכה אמרו שזה בעיה או בכבל או בכרטיס רשת. ניסיתי לשים לו כרטיס רשת חדש וכבל חדש...נאדה. המחשב מקבל אייפי אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט בשום פנים ואופן. כמו כן יש תנועה (כלומר אם אני רואה בסטטוס אני רואה שיש ביטים שנשלחו והתקבלו) יש למישהו פתרון איך לגרום למחשב שלו להסכים להתחבר לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by --- The King ---,

אהלן, מתכוון להתחבר לאינטרנט של הוט לעסק קטן במהירות 500 מגה. ממה שהבנתי, ספק ITC שהם נותנים כ"ברירת מחדל" לא משהו בלשון המעטה. רציתי לשאול אם יש לכם המלצות על ספק אינטרנט מהיר עם כמה שפחות תקלות ושירות טוב במקרה הצורך. השימוש באינרטנט יהיה אינטנסיבי ויכלול הורדות והעלאות והרבה. בנוסף, מה אתם חושבים בפרט על בזק בינלאומי ועל הוטנט. הייתי מחובר בביתי עם בזב"ל עד לא מזמן והם היו בסדר על תשתית בזק. אני חושד שעל תשתית הוט, הוט יתנו "העדפה" לספק "שלהם" - הוטנט. מה דעתכם? תודה לעונים.

23. Started by yuval_200,

לפני כמה ימים האימיול חדל מלתפקד, פשוט לא מתחבר לקדמליה ובאופן כללי פשוט לא מעלה ולא מוריד כלום. חשבתי שמשהו השתבש ב PORD FORWARD שעשיתי בזמנו ולכן ניסיתי להיכנס ולעבור על ההגדרות. כשנכנסתי בדוס וניסיתי לעשות IPCONFIG, קיבלתי את הודעת השגיאה המצ"ב מה אומרים המומחים ?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. הבעיות התחילו לפני כשבועיים, כל כמה זמן(פעם ביום, פעם ביומיים,פעמיים ביום) דפי אינטרנט לא עולים ואני נאלץ לכבות ולהפעיל את הראוטר מחדש. יש לי מודם B FOCUS 312 מוסב לראוטר שמתחבר אליו מתג של EDIMAX ולמתג מחוברים 2 מחשבים , יש רעיונות ךפתרון הבעיה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי אינטרנט של בזק (014), וכבר שבוע שלם האינטרנט לא זז! - לוקח לדף אינטרנט 2-3 דקות לעלות. אין לי שום תוכנה שלוקחת את רוחב הפס!, נכנסתי למנהל המשימות,תחת הקטגוריה ''רשת'',וכתוב לי - שימוש ברשת 0%. אני לא יודע מה לעשות!. זה קורה לעוד מישהוא? MuTaTiOn.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.