רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין להתחבר לחבילה של 756 מגה ביט (זה הניסוח הנכון?) דרך טכנולוגית ADSL . מכיוון ש756 מגה ביט היא החבילה הנפוצה ביותר החלטתי לשתף אתכם במידע שאספתי עד כה,וכמובן לבקש ממכם עוד. אז ככה. החבילה הזולה ביותר של אקטקום היא 38.56 שקלים לששת החודשים הראשונים,ו 58.23 שקלים לששת החודשים הבאים. בסך הכול 580 שקלים לשנה (פלוס כמה עשרות אגורות). החבילה כוללת : חודש חינם לשירות סינון וירוסים וסינון דואר זבל לתיבת דואר,3 תיבות דוא"ל בגודל 10MB,אפשרות לכתובת IP קבועה,וחשבון גיבוי הכולל 8 שעות גלישה במודם. ברק 013 - 35 שקלים לחודש למשך שנה. בסך הכול 420 שקלים לשנה. התחייבות לשנה החבילה כוללת: תיבת אימייל בעלת 10 מגה בייטים נפח איכסון. 012- 39 שקלים לחודש למשך שישה חודשים. 59 שקלים לח…
-
- 54 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לקוח/ה יקר/ה שלום, בהמשך לפנייתך בתאריך 07/11/2007 בוצע עדכון לחבילת הגלישה שלך באינטרנט. פרטי חבילת הגלישה הנוכחית הפעילה מתאריך :07/11/2007 אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 49.95 ¤ לחודש, בהתחייבות לשנה. בתום שנה המחיר 59.95 ¤ לחודש . המחיר כולל מע"מ. בתום התקופה יועבר מנוייך לחבילת גלישה הכוללת: אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 59.95 ¤ לחודש. המחיר כולל מע"מ. חשוב לציין שאני לא חש שינוי של ממש ואני לקוח שלהם כבר קרוב ל12 שנה פחות או יותר.מקודם הייתי על אחד וחצי.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תודה מראש לעונים. יש לי רשת עם 2 מחשבים חזקים + ראוטר קוי אדימקס 6104 הראוטר הוא חדש אצלי. בעייתי: פתאום ללא שום התראה, מהירות הגלישה צונחת, מהירות ההורדה של קבצים רגילים במייל וכו' צונחת לחלוטין (בדיקה בהורדת קובץ של נטויזן מראה ירידה של מ- 180KB ל- 5-6KB). בדקתי וירוסים והכל, הורדתי את התקעים מהחשמל למשך זמן ארוך. בהתחלה זה עוזר, ואחרי כמה דקות חוזר לסורו. יש לי כבלים, נטויז'ן, 2 מחשבים XP עם SP2, רשת וראוטר אדימקס 6104. עלי לציין שאין לי קאזה, אי מיול, דונקי ושאר חיות ויצורים. אני גולש סולידי לחלוטין בקטע הזה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב תקשיבו...יש פה מלא מלא הודעות על המהרת ADSL וכל מיני שטויות כאלו ואני מקווה שאוכל לסגור את העניין אחת ולתמיד. נתחיל בקביעה אי אפשר לשנות את המהירות של המודם (אלא אם כן אתם מוכנים לשלם). דבר שני, גם אם תשנו את הסינכרוניזציה של המודם עם המרכזיה של בזק (שנקראת DSLAM בעגה המקצועית) ולא שמעתי עם שום דרך לעשות את זה אלא פיזית לפרוץ למרכזיה, להבין מה קורה שם ואז להתחיל לשחק עם העניינים, עדיין יש את ספק האינטרנט שמגביל אותכם בשרתים שלו. זה לא משנה אם המודם הוא PRO או לא. למרות שיש דיווחים על ביצועים משופרים ב- PRO והסיבה היחידה לכך היא שהמחשב שיחרר משאבים והוא לא צריך ליצור VPNים ו-PPTPים למיניהם וגם זה קורה רק אם המחשב מיושן ועמוס. אז דיי. חלאס לדבר על זה. לא מגיעים עם זה לש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר יומיים-שלושה אני לא מצליח להוריד במהירות נורמלית. החבילה היא 0.75, ואני גר בערד. האם עוד מישהו באזור הדרום ניתקל בבעיה דומה? יתכן שזה רק המחשב שלי, הוא ידוע כעושה צרות, אבל אם זה גם אצלכם, אז אני לא אפרמט שוב...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח מאוד לעזרה בעניין מסויים. אני חי בקיבוץ ושייך לרשת שלו. לקיבוץ יש דיל כזה או אחר עם בזק בינלאומי כך שאני לא יכול לפנות אליהם ישירות ותלוי בחסדיהם של האחראים לעניין האינטרנט בקיבוץ. לאחר חודש נקי וסביר עם לטנסי נורמלי של 120-180, במהלך השבוע האחרון הוא קפץ ל 1500. בדקתי את הראוטר, חיבורים, ריסטים וכו'. הכל תקין. אני מצרף את ה TRACERT לשרת שלהם אשמח מאוד לעזרה בפענוח שלו והיכן בעצם הבעיה. Tracing route to 195.12.235.10 over a maximum of 30 hops 1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1 2 2 ms 1 ms 1 ms 172.21.0.3 3 2 ms * 2 ms bzq-179-66-35.static.bezeqint.net [212.179.66.35] 4 2 ms 2 ms 2 ms 192.168.201.254 5 * * * Request timed out. 6 …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחותי של אלקטל ואני צריך שמישהו יעזור לי לפתור את בעיית הlowid בבקשה....
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, נאמר לי כרגע מבזק שבעשור הקרוב הם לא מתכננים שיפוץ בשכונה שלי (עד 20 מגה מהירות הורדה, ועד מגה וחצי העלאה, וגם זה לא יציב במזג אוויר חורפי שהעמודי תקשורת בחוץ נרטבים) לא רק שזה לא יציב, בערך כ4-5 פעמים בשנה צריך לבוא טכנאי לעשות כל מיני סידורי קומבינה בעמוד ברחוב וכל מיני זריקות חוטים על גגות של השכנים רק כדי למשוך עוד עם התשתית הזאת עד לעוד 10 שנים שיעשו סיבים... חשבתי לזרוק את כל החוטים שלהם מהגג ולחבר את הרשת הביתית (מחווטת היטב) למודם 4G (בהמשך 5G) ושלום על ישראל. אילו חברות בארץ מציעות 4G ללא הגבלה (יש נטפליקס בבית), כמה זה עולה, והאם לדעתכם אפשר להגיע לכל הפחות לאותה מהירות של הDSL החלש שלי ? אשמח למחשבות בנושא, ולח…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. להורים יש מחשב נייח עם חיבור אינטרנט של 15 מגה דרך מודם רגיל של בזק דגם AZTECH (לא יודעת האם זה רלוונטי לגבי ההמלצה שאני מבקשת, אבל חשוב לי שעם הראוטר שאקנה תהיה אפשרות להשתמש בו גם אם אי פעם בעתיד יעברו להוט). אני צריכה לקנות להם ראוטר שיהיה אפשר להתחבר עם סמרטפונים/טאבלטים. מבקשת המלצה/עזרה בבחירת הראוטר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לפתוח אתר חומרה ישראלי. את הנסיונות עשיתי בלייקוס. הם עברו בהצלחה עכשיו אני מחפש הוסט ישראלי\חוצוני במחיר של 40\30 שקל לחודש, אני יודע שיש כאלה.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
באתר NetCHEIF מתבצעות הערב ולמשך של מספר שעות עבודות תחזוקה ושדרוג. לכן יתכנו פה ושם שיבושים בגישה לאתר ולתכניו. אני אפרסם הודעה מסודרת לאחר תום העבודות. תודה על ההבנה והסבלנות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אז ככה, יש ברשותי נתב מדגם RTA-1025W של חברת Rotal (קיבלתי מבזק), אני מעוניין לפתוח פורטים מסויימים כדי שאוכל לשחק ברשת ב- PS3, ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים, אבל ישנה בעיה! אני לא מצליח להכנס למנהל של הנתב. אני מזין את שם המשתמש: Admin ואת הסיסמא: Admin, אך הוא לא מקבל את זה. אחרי שלושה נסיונות, אני מקבל שגיאה 404 (אני חושב), שאין לי את הגישה. איך אני פותר את הבעיה הזאת? עוד דבר שרציתי לשאול, חברים המחוברים ע"י חברת "זהב" - האם מהירות ההורדה שלכם איטית? כשאני מוריד קבצים מ- Rapidshare.com במהלך היום אני נתקל במהירות זוועתית של כ- 16-30KB/Sec, ולעומת זאת, בשעות הלילה המאוחרות, המהירות היא יותר סבירה ועומדת על כ- 80-119KB/Sec. יש איזו דרך שאני יכול לפתור את …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שמדברים על זה הרבה פה. עד היום לא ממש הייתי צריך אתר פרטי אבל בגלל הבעיות עם P2P שהתחילו עכשיו בברק אין לי ברירה אלה לנסות שרתים פרטיים ולקוות לטוב. ההעלה אצלי עדיין מתפקדת (ביינתיים) אבל ההורדה שלי תקועה על 20 (במקרה הטוב) ויש לי עוד 11 חודשים של התחייבות
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים עשיתי טריפל אצל הוט תשתית 12 מגה אבל אצל בזק הספקית לא שיניתי את המהירות ל 12 מגה נשארתי שם ב 2.5 . בפועל מה שאני מקבל זה אינטרנט איטי במהלך היום במיוחד באתרים בחו"ל ובלילה בין השעות 3 לפנות בוקר ל 8 בבוקר האינטרנט טס מוריד על 12 מגה מדוע זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוכרים בKSP דגם של TPLINK וגם של EDIMAX שיש בהם 8 כניסות 10/100 ב55 שקלים. יש עדיפות לאחד מהם על השני ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הדגש הוא על פינגים למשחקי רשת מן הסתם.. בבקשה לא להצביע סתם ל-2, נתתי אופציה ל-2 הצבעות למשתמשים שבאמת התנסו עם 2 חברות ניסיון אישי חיובי ולא שמעו מהחבר של הדוד של האמא של החברה. בקיצור הבנתם את הרעיון
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב אחד שאליו מחובר ראוטר מסוג Siemens S2-141 נסמנו A מחשב שמחובר דרך HOMEPLUG יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 4 מגה לשניה. מחשב שמחובר אלחוטית יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 2 מגה לשניה. הרשת האלחוטית לא מוגנת באמצעות הצפנות למיניהם (כן כן אני יודע זה לא ממומלץ אני פשוט לא כ"כ יודע איך לעשות את זה ומתעצל לבדוק מחשש לצאת נזק). המהירויות האלה לא איטיות מדיי לרשת ביתית? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב הוא samsung r540 בן חצי שנה. הבעיה היא בחיבור לאינטרנט אלחוטי (רשת ביתית) יש לי עוד מחשב נייד שמתחבר ולא עושה בעיות, אך הsamsung מראה שהקליטה גבוה ובכל זאת לא מצליח להתחבר (ממרחקים קרובים הוא מצליח מתרחקים 5-7 מטר מהנתב והוא כבר לא מצליח למרות שהוא מראה שיש קליטה גבוהה מאוד) ,לעומת המחשב השני שכן מצליח להתחבר ... מאחר והוא עדיין באחריות הציעו לי להחזיר אותו למעבדה אך איני יכול להרשות זאת בגלל שאני לומד עם המחשב הנייד ואני לא יכול להפסיד אותו למספר ימים. מקווה שהבעיה היא בעיית תוכנה ולא חומרה ואשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן קרוב משפחתי קנה באמריקה ראוטר אלחוטי אחלה רק מה... שהחיבורי כניסות שלו (DATA אין והאאוטפוטים) הם של טיפוס כבל רשת... יש לו אינטרנט בכבלים ואין לי מושג איך אני מגדיר לו את החיבור למחשב שולחני אחד וללפטופ שלו. מבחינת הגדרות ומבחינת חומרה פיזית..??? HELP !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בבית מחולק, עם 4 דיירים, הדירה שבה נמצא הנתב קולטת מצויין את האות (מן הסתם), הדירה שנמצאת קיר ליד גם קולטת מצויין, הדירה השלישית שנמצאת כבר 3 קירות הפרדה ובערך 15 מטר (קו ישר) רחוק יותר מהנתב מקבלת אות חלש מאוד שנעלם וחוזר כל כמה שניות, עם מתקרבים עם הלפטופ מהדירה השלישית לכיוון מסדרון שמפריד בין הדירות לנתב, אז מתבצע בהצלחה חיבור לנתב, ולכן אנחנו רוצים לשים מגביר אות במסדרון הנ"ל וזקוקים להמלצה ל - AP\repeater שיעבוד טוב עם הנתב edimax BR-6524n ועם אבטחה של wps2 בלי בעיות. *. לא הייתה אפשרות לשים את הנתב מלכתחילה במסדרון המפריד. תקציב 100-200 ש"ח עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי עברתי דירה ושידרגתי את האינטרנט של בזק מ 15 מגה למאה מגה. יש לי מודם ישן של בזק netgear שהטכנאי אמר לי שהוא לא תומך במאה מגה וניסה למכור לי ראוטר חדש. בקיצור אני מחפש מודם ראוטר חדש שיתמוך ברשת ADSL של מאה מגה מה צריך לבדוק במפרט? אני מחפש משהו זול שישמש בעיקר לWIFI בבית ממש קטן כך שקליטה לא תהיה בעיה. זה למשל בסדר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18194 אני צריך VDSL2?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עקב תשתית בזק רעועה באזור משפחתי הם עוברים, לפחות לעתה, לתשתית הוט. אין לא להם ולא לי ניסיון של ממש עם ספקים מלבד בזק בין-לאומי ונטוויז'ן אך מגלישה מועטה באתרי ספקיות קטנות יותר נראה שהמחירים שלהן משתלמים בהרבה. לכן, מצאתי לנכון לבקש המלצה עבור ספק. השימושים הינם הרגילים, גלישה באתרים, סטרימינג של וידאו, הורדת קבצי טורנטים ומשחק במשחקי-רשת למיניהם. כדוגל וותיק ב"אין כזה דבר כמו ארוחות חינם", אני תוהה עקב מה קיימים הפרשים מחירים כה משמעותיים בין הספקיות השונות. הוטנט מספקים 100 מ"ב ב20 ש"ח, 018 ב40 ש"ח ואילו CCC בקרוב ל60 ש"ח. פרטנית לגבי הוטנט אני מניח שמגבלת 50 הג"ב משחקת תפקיד, אבל מעבר לכך, קשה לי לשער מהי הסיבה. הרי הם לא יכולים להתחמק מלקוחות זועמים אם הם מגבי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות שרת Teamspeak 3. האם מישהו מכיר HOST טוב שיראח שרת של עד 35-50 אנשים במחיר נורמלי? נועם.
-
- 15 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי מכירה בישראל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך פורטים לאימיול זה עושה לי שהחמור עם מתפחת יש לי מודם 2Wire יענטו אלחוטי בבקשה אחים שלי אוהב אותכם תודה רבה ד"א אני חדש פה ! :nixweiss: :-X
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-