רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
-
שלום,ברשותי שני נתבים אלחוטיים (הראשון - בשימוש - של HOT והוא כולל מודם והשני - כרגע אל בשימוש - של Edimax)מבחינת צורכי שימוש, יש לי Laptop + Desktop.הבעיה היא שבמיקומו הנוכחי של הראוטר (בחדר צידי ששם מחובר ה-Desktop) אין קליטה בכל הבית.אני רוצה להעביר את הראוטר העיקרי לסלון (מרכז הבית) ולהשתמש בראוטר השני כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop.האם ניתן לעשות שאת? איך מגדירים את Edimax כ"כרטיס רשת חיצוני" ל-Desktop (סוג של Access Point אבל עם חיבור קווי)?תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
-
שלום, אתמול התחברתי לספק הוטנט אך טרם ביטלתי את המנוי שלי בנטוויז'ן. כרגע אני גולש על נטוויז'ן ורציתי לדעת אם יש לי דרך להחליף בין הספקיות עצמאית ללא שיחת טלפון להוט? אני בלי חייגן, מחובר עם HotBox. תודה.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס AWUS036NHR של Alfa Network. חיברתי אותו למחשב ב- USB לצד הכרטיס הקיים (ה- PCI הישן שלי של Edimax). עכשיו בשורת המשימות אני רואה את 2 הכרטיסים ואת הרשתות שכל כרטיס קולט מהסביבה. הכרטיס הישן קולט 2 רשתות בעוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) ועוד רשת אחת בעוצמה של פחות 2 קווים. הכרטיס החדש קולט את 3 הרשתות שהישן קולט, אך בתוספת קו לכל רשת (עוצמה מלאה ל- 2 רשתות ועוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) לרשת הנוספת) ובנוסף, קולט עוד 3 רשתות אחרות שהכרטיס הישן שלי לא קלט (!!) שמחתי וחשבתי שהנה נפתרה לי הבעיה של הניתוקים שיש לי ברשת בבית, אבל השמחה הייתה מוקדמת מדי. כשביצעתי בדיקת מהירות, ה- Edimax מציג תוצאות טובות יותר (הרשת שלי בבית היא 12 על 1): בישן (Edimax) אני מגיע ל…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, עשיתי פינג לוואלה ויצא לי 15 16 ו35 זה נחשב תקין?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שידרגתי את האינטרנט שלי מ-15 ל-20, ועקב השידרוג קיבלתי ראוטר d-link vdsl n 6740u של בזק. עכשיו בדקתי, ובאמת יש לי 20 מגה והעלאה של 3 מגה. אני מנסה להוריד דרך התוכנה של utorrent קובץ כולשהו עם הרבה סידרים ובמקסימום אני מגיע ל-300k כשאני אמור להגיע ל2.5 מגה הורדה. וזה קורה לי בכל הטורנטים שאני שם להורדה, זה פשוט לא עובר את המהירות הזו. וסתם ניסיתי להוריד ישירות משרת של steam וזה כן הגיע ל-2.5 מגה. עכשיו רציתי לשאול איך אני יכול לפתור את הבעייה? שמעתי שצריך לפתוח פורטים, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, או איזה פורט יש לutorrent. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
האם יש דרך סבירה לגלות איזה Router מפיץ את הWi-Fi. בעיקרון זה נקרא SSID, הייתי רוצה לגלות דרך השם של הרשת איזה Router והIP שלו. ניסיתי לנטר את החיבור שלי לרשת אחרת דרך tcpview ולא עזר, wireshark מסניף רק פאקטות נכנסות (אלא אם יש דרך גם החוצה)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי 2 מחשבים בבית, רכשתי לאחרונה 2 כבלי Cat5e ע"מ שאוכל לחבר אותם כל אחד למחשב ואת שניהם לראוטר, כדי לשחק ב2 המחשבים. כשאני מחבר מחשב אחד לראוטר, הראוטר קולט אותו ויש אינטרנט והכל טוב... אבל כשאני מחבר את המחשב השני עם הכבל לראוטר המחשב פשוט לא מזהה את הראוטר! יש פשוט X על האייקון של הרשת. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי דומיין דרך Google Apps. אתם יודעים, בשביל המייל - כך שכל המיילים מגיעים ל .com הרכישה נעשתה על ידי גוגל, והם בחרו ב GoDaddy. השאלה שלי: האם אני יכול לאכלס אתר על אותו שם דומיין? עזרתכם חשובה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, היום שדרגתי את האינטרנט מ-10 מגה ל-30 מגה וכתוצאה מכך אני נדרש לשדרג את הראוטר שלי לראוטר תומך VDSL. כרגע יש לי ראוטר DSL-2760U שנשאר אצלי אז חשבתי לקחת מבזק רק מודם במחיר של 100 ש"ח (במקום ראוטר ב-240) ולחבר את המודם לראוטר שכרגע יש לי. עכשיו בגלל שהראוטר שכרגע יש לי הוא משולב מודם ADSL אז אין לו כניסת WAN (רק 4 פורטים של LAN). השאלה היא האם אני עדיין אוכל לבצע את החיבור שאני רוצה ולהנות מכל המהירות?
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר ל-ADSL 10M וספקית בזק בינלאומי. אני מחובר עם מודם ונתב. קצת אחרי שהכריזו על השדרוג אני מקבל ניתוקים, הנתב כותב Unreachable ולאחר כדקה שתיים הוא מצליח לחייג והאינטרנט חוזר. יכול להיות שזה בגלל שבזק שידרגו לי ל-15 אבל בבזק בינלאומי אני מוגדר על 10 וזה גורם לבעיות? איך אני בודק את זה?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי סוויץ 2960 של סיסקו. כידוע לכם לסוויץ יש מנגנון המונעה קבלת לופים פיזים ולוגים בכדי למנוע תקלות ולולאות מיותרות. אני צריך להוריד את המנגנון הנ"ל בכדי לאפשר לסוויץ לקבל לופים פיזים(L1) ובכך לעלות את הלינק על הפורט הספציפי. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי את הפקודה המתאימה. תודה
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר Tp-link דגם:TL-WR1043ND http://www.tp-link.com/il/products/details/?model=TL-WR1043ND#spec בביתי קיים ארון רשת ובוא מרוכזים כל חיבורי הרשת מכל הבית, חיבורים חוטיים. ארון הרשת נמצא במקום בעייתי בקומה עליונה ולכן קליטת הwifi חלשה בחלקים של הקומה התחתונה. קראתי בכמה מקומות שאפשר ע"י ראוטר נוסף ליצור repeater או נקודת ap. הייתי שמח לקבל הצעות לראוטר בתקציב נמוך לביצוע המשימה ואו הצעות חלופיות לפתרון הבעיה. תודה שיראל
-
שלום יש לי בעיה במהירות של האינטרנט שהמחשב מזהה לי רק 25 mb והמהירות שלי אצל הספק והתשתית היא 30 mb, ולגבי הutorrent שאני מורטיד איתו אז המהירות המקסימלית שהוא מגיע אליה היא 700 kb( כיאילו יש לי 10 mb) ואני יודע שאם יש לי 30 mb המהירות אמורה להגיע ל2 ומשהו mb שאני מוריד,הבעיה היא אצלי או שזה רשןא לתשתית או לספק ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבועות הקרובים בזק תשדרג את קצב הגלישה של לקוחותיה, באופן אוטומטי וללא תוספת תשלום. לקוחות הגולשים בקצבי גלישה של עד 4M ישודרגו לקצב גלישה של 5M ואילו לקוחות במסלולי 5M ו-10M ישודרגו ל-15M. צריך לזכור שהשדרוג הוא חינמי עד מועד תום תקופת ההתקשרות של הלקוח. לאחריו המחיר יתעדכן לזה של המהירות בפועל.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתקן מחשבים מדי פעם, ומתעסק יותר בחומרה. פנה אליי אחד מלקוחותיי, ההרדיסק שלו מת בקיצור סרט אחד גדול. בסוף התהליך ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת למצב שבו היא הייתה קודם. קישרתי את שלושת המחשבים למדפסות, וקישרתי אותם לתיקיית השיתוף שנמצאת על המחשב הראשי נקרא לו ככה. הבעיה התעוררה כשניסיתי לשתף גם את כונן C של אותו מחשב ראשי עם המחשבים האחרים. בתחילה הוא דחה אותי ולא נתן לי כלל לגשת לכונן ממחשב אחר, שניתי את ההגדרות כך שהשיתוף יהיה ללא סיסמא ולקבוצת Everyone. קיבלתי גישה לכונן אך לא לתיקית Programs Files וWINDOWS ועוד אחת ששכחתי את שמה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות וכלום לא עזר. כול פעם שניסיתי לשנות משהו קפצו לי כמה errors כמו hiberfil.sys ועוד אני כבר לא זוכר. אני גם זוכר שהוא צ…
-
- 12 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי יש לי בבית מרכזיה טלפונית של פנסוניק (כלומר קו בזק נכנס למרכזיה ומשם יוצא חיווט לשאר הבית, כמו במשרדים פחות או יותר) ואני רוצה להתקין על אחד מהקווים הנכנסים למרכזיה קו ADSL של בזק. יש למישהו מושג איך אני מחבר את המודם לקו טלפון? ולאחר מכן איפה מתחבר הראוטר עצמו? עכישו החיווט הולך ככה בערך: מהקו בזק המקורי --> מרכזיה (פנסוניק) --> קו יוצא מהמרכזיה --> תחנת ממסר קטנה --> יציאה לשאר הבית אשמח לדעת מה לעשות תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי רשת הכוללת 13 מצלמות IP ממונעות מסוג Sunell IP54/60DN/Z36, המחוברות למתג מסוג D-Link DGS-1016D, ואליו מחובר גם מחשב הצפייה הכולל לוח אם MS-7336, מעבד אינטל ליבה כפולה E2160 בתדר GHZ 1.8, וזכרון של GB 1. כרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם. כאשר אני מחבר כל מצלמה בנפרד למתג הכל עובד כשורה, גם התמונה וגם השליטה בתנועה. כאשר אני מחבר את המצלמות אחת אחרי השניה למתג, המערכת מתחילה לגמגם אחרי המצלמה השלישית - רביעית, התמונות מתחילות להיות קופצניות והתגובה של המצלמה נעשית כמה שניות אחרי הלחיצה על העכבר. האם יש למישהו השערה מה הסיבה ואיך להתגבר עליה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מודם + ראוטר תקן N כמכשיר(במקום המודם של בזק והראוטר שלי בתקן G) ראיתי שמוכרים ראוטר ב85 ש"ח ויש לו חיבור WAN למרות שלא כתוב שהוא מודם. כשאני מחפש אחד משולב אז המחירים קופצים ל210 ש"ח לדוגמא TD-W8961ND TP-Link. השאלה אם גם זה ב-85 (TL-WR740N TP-Link)יכול להיות כמודם ואוטר אלחוטי? כי אני לא רואה הבדל בחיבורים שלהם.
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
נשרף לי השנאי, איך אני יודע איזה שנאי לקנות? אני לא בבית...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כפי שרובכם יודעים, חברת "בזק" הכריזה אתמול על כך שהיא משדרגת את מרבית לקוחותיה למהירות של 15M. על פניו זה מהלך חיובי אלא שבפועל הוא מקפל בתוכו "סוס טרויאני" שיגרום לכל אחד מאיתנו לשלם הרבה יותר על תשתית האינטרנט. סיכום הנושא ודוגמא אמתית ללקוח שעומד לשלם פי 3 על חיבור האינטרנט שלו בפוסט המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3376
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לרכוש מתאמי Homeplug בכדי להעביר את הרשת בבית. מבדיקה שערכתי ראיתי שיש מתאמים במהירויות של 200,500,1000 Mbps. שאלותיי: 1. האם לצורך העברת וידאו באיכות HD יש צורך במתאמים המהירים יותר או שגם ה-200 Mbps ייעשה את העבודה? 2. האם יש חשיבות לאיכות היצרן? ראיתי מוצר של יצרן (שאינו מוכר לי ) בשם Apex במחיר של 42$ כולל משלוח לזוג מתאמים בקישור כאן. האם המוצר סביר? 3. האם כדאי במוצר זה לגעת במוצר שהנו refurbished? 4. האם ניתן לחבר מתאם אחד בו זמנית הן למחשב והן לנתב נוסף שישדר רשת אלחוטית לאזור נוסף של הבית (הנתב השני מחובר כיום בחיבור של wireless bridge)? המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Droidfi מאמינה שהקושחה המתאימה ביותר לנתבים צריכה להיות מבוססת על מערכת ההפעלה Android. כדי להגשים זאת, החברה פתחה קמפיין ב-Kickstarter שמטרתו לגייס $2,500 שיסיעו לה לפתח קושחה חלופית לנתבי 802.11ac המבוססים על רכיבים של חברת Broadcom. סף הכניסה נמוך ביותר - $1 בסה"כ ותמורתו יקבל התורם גירסת בטא וגירסא סופית של קושחה עבור אחד הנתבים הבאים - Linksys EA6500, NETGEAR R6300 או ASUS RT-AC66U. החברה איננה מתכוונת לגבות תשלום עבור הקושחה ומתכוונת להתבסס על הכנסות ממכירת אפליקציות שירחיבו את התכונות של הנתבים כמו חיבור לשירותי אחסון ענן ואנטי וירוס. את כל הפרטים ניתן למצוא כאן -- http://www.kickstarter.com/projects/2010965554/turbocharge-your-wireless-router-with-an-android…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-