עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מחשב נייד חדש HP עם מעבד INTEL CORE- I3-2330M 2.2GHZ , זיכרון 6GB DDR3 . ואני עומד לרכוש חבילת גלישה בנדל. לא משחק במשחקי רשת. מעוניין לצפות אונליין בסרטים באורך מלא בצפייה ישירה. להוריד סרטים ומוזיקה. האם מהירות של 15MB מספיקה? או אני זקוק ל30MB ? מחכה לתשובתכם בכדי לחנוך את המחשב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בעקבות מספר שאלות שקבלתי לגבי השדרוג של לקוחות הטריפל של HOT. בדקתי מול הדוברת של HOT והופתעתי - השדרוג אינו מתבצע באופן אוטומטי! לקוח טריפל שרוצה להנות מהשידרוג צריך להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש את השדרוג - לא תתקשר - לא תשודרג! לדעתי - סתם טרטור של הלקוחות. ל-HOT יש עשרות אלפי לקוחות טריפל (אם לא יותר מכך) וכולם צריכים ליצור קשר עם שירות הלקוחות. מיותר ומעצבן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב, הייתי רוצה לדעת האם 10MB/s היא מהירות סבירה ברשת אלחוטית 802.11N, כאשר המחשב ממוקם בממ"ד והנתב האלחוטי נמצא חדר ליד. ה-CHANNEL WIDTH מכוון ל -40HZ. סוג הנתב : TL-WDR4300 סוג כרטיס הרשת - מה שמגיע עם ה- asus z77 deluxe תודה מראש על תשובתכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yuvalalm,

הבנתי מהפרסומת של הוט שהם עברו לסיב אופטי, איך אני יכול לדעת אם אני מחובר לסיב הזה או לתשתית הישנה ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Pr0Xy,

הורדתי ושיתפתי סרט בטראקר פרטי, ולפני כשעתיים אני רואה שמהירות ההעלאה היא 1.2MB. כן, 1.2MB!!! שזה בעצם מהירות העלאה של 9.6Mb לשנייה (1.2X8=9.6)! אפשרי או באג בUTORRENT? עכשיו זה כבר התייצב. המהירות הייתה 1.2MB במשך כשעה. תשתית: 100/3Mb בזק. ספק: 100Mb ב014 (ההעלאה לא מוגבלת ב014).

• 97 תגובות
    • 10.6k צפיות
  6. Started by gabrielf,

חיבור 100 מגה - האם יש סיבים אופטיים כבר בזמינות אצלי

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  7. Started by aba26,

הממשק של הריפיטר dlink dap-1360 בדפדפן הוא מוצא לי את הרשת WIFI שאני רוצה להגדיל במרחק של יותר מ30 אחוז לפי הדרישה שלו. הבעיה היא מתיי שאני רושם את הסיסמא שהיא רק מספרים הוא מסמן לי את הסיסמא באדום עם פס עליו באדום לא מבין למה.. קטע מוזר תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by elni,

יש לי 10 Mb ספק 012 תשתית בזק NGN...הורדות ישירות אני מוריד על כל רוחב הפס 1.4 מ"ב ובuTorrent הפורט פתוח ויש V ירוק למטה אבל אני מוריד רק על מגה לשניה! מקסימום פעם ב.. על 1.1 מ"ב. וזה לא קשור להעלאה כי היא מוגבלת ל8 מתי שיש קבצים בהורדה....וגם כשהוא לא מעלה בכלל המהירות נשארת ככה אז מה הסיפור פה?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  9. בפוסט קצר בבלוג שלהם מדווחים חברי ה-Piratebay שהשרתים שלהם מתארחים עכשיו בצפון קוריאה... כנראה שזו הדרך היחידה להתחמק מהגופים שרודפים אחרי האתר השנוי במחלוקת. מי שיריץ את הפקודה tracert piratebay.se ימצא שהכתובת של ה-HOP האחרון אכן נמצאת בידי צפון קוריאה. http://thepiratebay.se/blog/229

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  10. שלום בדרך כלל כרטיסי רשת באים עם האנטנה צמודה אליהם ככה שהיא יושבת ממש מאחורי המחשב. עד שהמציאו גאונים כרטיסי רשת שיש להם אנטנה שמתחברת עם כבל שנותן קצת גמישות לקליטה. השאלה שלי האם כרטיסי רשת רגילים [מהסוג הראשון שציינתי] אפשר לנתק מהם את האנטנה ולחבר אותה דרך כבל שקניתי בנפרד? ואם כן, האם צריך לדאוג שתהיה איזשהי התאמה טכנית ביניהם? [תקן, עוצמת אות וכולי?] אני שואל בגלל שאני מכיר רק את הסוג שבא עם כבל מאריך מראש, ומעניין אותי אם זאת האופציה היחידה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  11. חברת HOT לא נשארת אדישה להכרזה של בזק מלפני שבועיים. החל מהיום מאיצה החברה עד פי 3 את המהירויות במסלולי הטריפל השונים. לקוחות טריפל קיימים במהירות 5 מגה ישודרגו ל-12 מגה (ומהירות זו מבוטלת כליל), מהירות 12 מגה תשודרג ל-30 מגה, ומהירות 30 מגה תשודרג ל-100 מגה. לקוחות חדשים שיצטרפו למסלולי הטריפל בשנה הקרובה יקבלו שדרוג אוטומטי למהירות 100M, גם יבחרו בחבילה איטית יותר. לקוחות שאינם מעונינים במסלול טריפל, יוכלו לרכוש חיבור תשתית בלבד של 100M במחיר של 139 שקל. התמונה המצ"ב מפרטת את כל המחירים והמסלולים. http://www.netcheif.com/blog/wp-content/uploads/2013/03/FTTH-100-%D7%9E%D7%92%D7%94-%D7%A1%D7%98%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%98.pdf

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Iv0ry,

הפלאפון לא קולט אחרי 3 מטרים את הראוטר.. יש איזו אפשרות בראוטר להגדלת הטווח?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by d__o__r,

שלום לחברי הפורום, אני צריך עזרה לגבי הפינגים בתשתית בזק. אני נמצא במסלול vdsl 20/3. בעבר הייתי עם מסלול 20 מגה הורדה ו1.5 העלאה. לפני השדרוג ל3 מגה העלאה הייתי מקבל בhop הראשון 7ms, אבל כיום אני מקבל 20-25ms. הנציגים בשירות הטכני אומרים לי שRate Adaptive מוגדר כבר ולפי הראוטר ניתן לראות שיש אצלי delay בקו.. ממש חשוב עניין הפינגים, אני יודע שנושא זה הועלה כבר כל כך הרבה פעמים אבל הנציגים אשר אני מדבר איתם לא מוכנים להגדיר אותי על RA. האם למישהו יש עצה איך לשכנע אותם להגדיר אותי על RA? תודה רבה ושבוע נעים לכולם. הינה מספר תמונות להמחשת המצב: http://srv2.jpg.co.il/8/5133b1f105c88.png http://srv2.jpg.co.il/7/5133b2874ce32.png

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by MichaelZ,

זה לא פשוט כמו שזה נשמע. לפני שאני 'בוחר' נתב אני צריך להחליט אם אני בכלל רוצה את הדבר הזה. אם אינכם יודעים מהו EYE-FI ולא התנסתם בדבר הזה אתם יכולים להפסיק לקרוא. אני צריך חוות דעת של אנשים שעבדו עם זה או לפחות של כאלה שמבינים בצורה מעמיקה איך הכרטיס עצמו והכל מסביב לו מתפקד. כיוון שאני כותב בפורום הכי טוב בישראל אין לי שום צל של ספק שאני אזכה לקבל תשובות מאנשים מקצועיים. אני מצלם בסטודיו עם מצלמת ניקון D800. הרבה פעמים אני צריך לקבל משוב איכותי בזמן אמת. רבים מצלמים במה שנקרא TETHERED עם לפטופ או אייפד צמוד. זה לא בשבילי, כיוון שלמצלמה כבר מחוברים מספיק כבלים ואני בדיוק מנסה עכשיו להפטר מהם. חוץ מזה הייתי רוצה לחסוך לעצמי את הפעולה הזאת של לחבר את המצלמה למחשב בסוף כל צ…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  15. טוב נתחיל ככה שיש לי ראוטר של בזק (DLINK DSL-6740) ומתאם שיחות של בזק בנלאומי (האינטרנט שלי מבזק והשיחות מבזק בינלאומי) שמחובר באמצעות כבל לראוטר של בזק להמחשה אני אתן תמונה: https://dub122.mail.live.com/att/GetInline.aspx?messageid=a2ff7609-842c-11e2-ac51-00237de33618&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&imgsrc=cid:22D3D5D8-12E6-4AC3-B07E-9032C6011763&cid=28453a4df73dbec9&hm__login=elliron&hm__domain=outlook.com&ip=10.111.12.8&d=d1295&mf=0&hm__ts=Mon%2c%2004%20Mar%202013%2016:01:36%20GMT&st=eliron%25windowslive.com%407&hm__ha=01_f661ff7c3558ca0caa241ab16521f1fb9cfaad311d1cc84574adaefdbc316e79&oneredir=1 עכשיו נגיד וקניתי ר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי כרגע D-LINK 6740U שמחובר למתאם של בזק בינלאומי (לצורך הקו טלפון). עכשיו אני לא הכי מרוצה ממה שיש לי עכשיו, יש ניתוקים אני משחק לרוב במשחק רשת שנקרא (battlefield play4free) ולרוב המשחק נתקע או שהוא בכלל יוצא מן המשחק מרוב ה"עומס" שיש על הראוטר. הראוטר ממוקם בממ"ד יחד עם מחשב נייד חצי מטר לידו ועוד מחשב בחדר ליד שמחובר אליו דרך WIFI. אני מחפש ראוטר שיספק אותי מהבחינות הבאות: 1. לא נפילות ותקיעות במשחקי רשת וגם בכללי (גם אם המחשב השני גם כן מחובר לרשת). 2. שיספק אותי במהירות הנדרשת לי (30MB). 3. שיהיה לו מעבד חזק שמסוגל לעבוד בעומסים. רציתי לקבל ממכם חוות דעת על הDIR 655 אם הוא מתאים לדרישות שלי תזכרו שהראוטר יהיה בממ"ד. חשוב לציין! שאם אתם מכירים ראוטר אחר שמ…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by sagiv,

שלום לכולם ההוט בוקס שלי מוגדר כנתב אבל כיביתי את האלחוטי דרך החברה. יש לי חבילה של 30 מגה, אם אני מתחבר באמצעות כבל להוטבוקס אני מקבל את המהירות המקסימיאלית ואם אני מתחבר באמצעות כבל לראוטר אני מקבל רק כ-10 מגה. עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה וזה לא עזר מה ניתן לעשות במקרה שכזה תודה לעוזרים נ.ב עד היום עבד מעולה .יש לי TP-WR941ND

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Lirux,

קיבלתי היום מודם מבזק netgear vvg2000, חיברתי וקינפגתי אותו כראוטר והכל עובד מצויין. יש רק בעיה אחת מוזרה גם הפלאפון וגם הטאבלט שלי (אנדרואיד) שניהם מתחברים לראוטר אפשר לגלוש והכל תקין. הבעיה מתחילה כאשר המכשירים יושבים זמן מסויים בלי שאני אגע בהם, אחרי הזמן הזה כשאני מעיר את המכשיר הוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל אין גישה לאינטרנט, ז"א, אני מצליח לראות את ה-LAN שלי אבל לא יכול לצאת החוצה ל-WAN. רק כיבוי והדלקה של הWIFI במכשיר עוזרים (להתנתק ולהתחבר). יש לציין שהבעיה לא היית עם הראוטר הקודם dlink 2760u. אשמח להצעות לפתרון.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by hzhz24,

מהירות האינטרנט שברשותי כ15 מגה (אולי בקרוב 20 מגה) בזק בינלאומי .אז ככה ,המודם שלי כבר עושה בעיות, מעוניין לקנות חדש. אין לי בעיה שהמודם/נתב יהיה מחובר עם חוט למחשב אחד..ולבזק.. רק אני צריך שבמחשב השני תהיה גם קליטה (מרחק כ10 מטר ) . מה ממליצים במחיר כ150 שח ? דוגמא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5458 ולמחשב השני אני צריך ..כרטיס רשת נכון? מה אומרים על זה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5748 אלו (בלינקים) פחות או יותר טווח המחירים שאני מעוניין לרכוש.אז מחפש משהו אמין עם כמה שפחות בעיות.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  21. שלום כבר חודש שלם יש לי קפיצות בפינג בשעות הערב ( בערך משעה חמש או שש בערב עד עשר או אחת עשרה בלילה ) . תשתית הוט והספק בזק בינלאומי. התקשרתי להוט המון פעמים בשבועיים האחרונים והגיע בערך 3 טכנאים שונים שכל אחד אומר שהם לא רואים בעיה מסוימת ושהמודם הוראוטר עובדים בצורה תקינה . ככל הנראה הבעיה בספק אבל גם בזק לא ראו שום בעיה מיוחדת ואמרו לי לשחק עם הכבלים . ניסיתי לעשות בדיקות בCMD אבל נראה שאין לי קפיצות והפינג נע בין 10-20 ( לוואלה ) , הTTL קבוע ובסדר . אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני לא רואה בעיה מיוחדת . אשמח אם תציעו פתרונות לעזרה , תודה מראש לעוזרים .

• 15 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. לפני שבוע עברתי לספק/ תשתית בזק במהירות של 100 מ"ב. אני מחובר דרך מודם vvg2000 (גרסה V2.7.25) לראוטר tp link wr1043nd עם dd-wrt. הנתונים: 1. בחיבור ישירות למודם עם חלונות 8, אני מקבל מהירות של 40 מ"ב עם כרום, ו 80 מ"ב עם אקספלורר 10 (ומכיוון שהיא חריגה, זו כנראה תוצאה לא נכונה). 2. בחיבור דרך הרשת האלחוטית עם מק, אני מקבל מהירות של 40 מ"ב עם כרום, ו40 מ"ב עם ספארי. 3. מהירות ההעלאה זהה בכל הדפדפנים, ועומדת על בערך 4 מ"ב. 3. הלאטנסי הוא בערך 28 מילישניות. 4. המהירות נבדקה עם speedtest.net, ועם בדיקת המהירות באתר של בזק 5. טכנאי של בזק לא מצא תקלה, ובבזק בינלאומי טוענים שהכל מוגדר אצלם תקין. ניסיתי לבדוק מה הMTU האופטימאלי ע"י שימוש ב: ping -f -l, לפי המדריך הבא: http://www…

• 26 תגובות
    • 7.2k צפיות
  23. מחשב נייח רגיל שבו יש כרטיס רשת עם אנטנה, פתאום לא מוצא חיבורים בכלל כאשר בכל מכשיר אחר בבית מוצאים חיבור תוך שניה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום חברים, רכשתי השבוע דיסק של WD MyBook Live העבורה היתה איטית עד שהבנתי שיש להוסיף סוויצ' 1GB בכדי לקבל מהירות סבירה, (מקבל בכתיבה 30M בשניה) הבעיה שלי היא כזאת, ניתן להוסיף תיקיות מושתפות שהם Public ולהם אין שום בעיה להכנס ולהעביר חומרים. הבעיה היא שאני מגדיר תיקיות שהם PRAIVTE בכדי שיכולו להכנס משתמשים שהגדרתי מראש את שמם ואת הסיסמא שלהם, וברגע שמנסים להכנס לתיקיות שהם נעולות לא ניתן להכנס אליהם באף מקרה, הוא לא מקבל שום מתמש ושום סיסמא ..... משהו מטורף. רק תיקיות שהם פתוחות לכולם ניתן להכנס. למישהו יש במקרה את הדיסק הנ"ל ויכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by gabrielf,

לא משהו.. אני בחיבור 100 מגה בהוט - נאלצתי אממם להשתמש בחייגן (בידיעה מראש שלא אקבל את מלוא 100 המגה) אמנם הגעתי ל 75 מגה שזה יחסית טוב לחיבור שכזה אבל בפועל הגיימר לא משהו - סביב 93MS בבדיקת פינג למשל לאתר BBC בבריטניה. כאשר החזרתי את החיבור ל 014 ללא חייגן בדיקת הפינג ירדה ל 75MS. לדעתי 014 שיפרו גם את החיבור MPLS שלהם ל 100 ולגלישה לחו"ל (יש לי גם גיימר ב 014 ולא ראיתי הבדל עם חיבור חייגן או בלי חייגן)

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים