עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by podpeople,

שלום לכולם יש לי כרגע נתב של linksys WRT54 (אני לא משתמש כבר באופצית האל-חוט). ואני רוצה להחליף לנתב חוטי בלי ניתוקים (הlinksys מתנתק לי לא מעט בעיקר כשאני משתמש ברשתות שיתוף קבצים). ולכן אני צריך המלצות לנתב חדש.(שלא מתנתק כל הזמן) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. כל פעם שאני מנסה להתחבר למחשב אחר ברשת אני מתבקש להכניס שם משתמש וססמא... עכשיו לאף מחשב אין לי ססמא ואני לא יודע מה אני אמור להכניס שם... שם משתמש במחשב שלי/שם משתמש במחשב השני... כמובן שהוא לא נותן לי להתחבר לאף מחשב. המחשב שלי הוא היחיד ברשת עם ויסטה, כל השאר XP PRO... והכי מוזר שמחשבים אחרים מתחברים למחשב שלי (לויסטה) בלי בעיות. אבל לאחרים צריך שם משתמש וססמא...

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. היי! יש לי שני מחשבים בבית, שאחד מהם אני רוצה להשאיר דלוק אך מנותק ממסך או מעכבר ומקלדת, וברצוני שתהיה לי אופציה להשתמש בו מרחוק באמצעות המחשב השני שמחובר לאותה רשת ביתית. סטייל remote desktop המובנה של ווינדווס. אני לא רוצה אופציה לשליטה מחוץ לרשת. כמו כן אני רוצה שהשליטה תהיה אוטומטית בלי שצריך לאשר או להדליק איזו תוכנה במחשב הנשלט, כי כאמור הוא לא מחובר לכלום. איך הייתם ממליצים לעשות זאת? אני לא יכול להשתמש ב remote desktop כי הווינדווס שלי אומר שזה לא נתמך בגרסת home (מה שיש לי). אם מדובר בתוכנת צד שלישי רצוי שתהיה כמה שפחות "fishy" מטעמי בטיחות.. אשמח לרעיונות!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Roy.T,

הדגם הוא DIR-300 עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם.. לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Zadu,

שלום לכולם היה לי היום הפסקת חשמל בבית. לאחר שהחשמל חזר גיליתי שהLAN לא עובד אז בדקתי את ההגדרות וכו' . מה שגיליתי שזה אומר שהcable הוא unplugged (שהוא בעצם כן מחובר) . כיביתי את הראוטר והדלקתי , עשיתי ריסטרט למחשב. שום דבר לא עזר . אחרי זה ניתקתי את הכבל של הLAN ואז אחרי שחיברתי איתו חזרה היה היבהוב כתום בחיבור מאחורי המחשב . וזה עדיין אומר "network cable unplugged" . אז אני חושב שהחיבור LAN לא עובד יותר . איך לתקן את זה ?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by ronik56,

אני משתמש ב-RE450 של TP-LINK כ-AP. יש לו 3 אנטנות חיצוניות שב-5GHz משדרות כ-3x3dBi, החיבור בפנים הוא U.FL/IPEX. בקצה השני של הבית אמנם יש קליטה טובה והמהירות בסדר (מקבל 200-230 מתוך 500), אבל יש מדי פעם קפיצות משמעותיות בפינג לכמה שניות שמורגשות במשחקים אונליין. נתקלתי באמאזון באנטנות חיצוניות, 60-70 שח ואפשר להחליף את 3 האנטנות שמשדרות ב-3dBi ל-8dBi, שזה אמור להיות שיפור משמעותי מבחינת עוצמה השידור. האנטנות: https://www.amzn.com/B07R21LN5P השאלה היא האם אפשר לצפות להבדל בביצועים בין האנטנות של ה-8 דציבלים לאנטנות הקיימות של 3 דציבלים? או שזה לא משנה כי יש הגבלות כלשהן במכשיר עצמו שימנעו ממני לשדר חזק יותר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yigal83,

שלום ברשותי נתב/ראוטר של בזק ולו 4 יציאות קוויות וכן wifi בתדר 2.4G & 5G. המערכת עובדת בקצב מובטח של 40M כשבפועל אני מקבל כ 60M בבדיקות שונות שאני עושה. כאשר הטלפון שלי (Samsung Note 9) מתחבר לרשת הביתית (ב wifi) כל האינטרנט הקווי ובכלל קורס (רק הטלפון שלי מקבל את הנתונים). לדוגמא, אני עושה ping קבוע ל google למשל, וכשהטלפון מתחבר אני רואה שזמן התגובה עולה ואפילו יש timeout קבוע עד שאני מתנתק מה wifi. התופעה הזו לא קוראת כשאני מתחבר לרשתות wifi אחרות (לא בבית). טכנאי אינטרנט בדק את המכשיר והנתונים/הגדרות מסביב ואמר שהכל תקין (החליפו לי לייתר ביטחון את הראוטר). גם טכנאי הרשת הקווית בדקו ואמרו שהכל תקין מבחינתם. אם הטלפון שלי (בפועל זה…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  8. ניסתי לחבר את האינטרנט בשני המחשבים לפי המדריך אך לשב , בכל אופן קראתי פה איפשהו שיש אפשרות לקנותSWICH שאני מחבר אליו את החיבור של האינטרנט ומשם לשני המחשבים וכך יהיה בשניהם אינטרנט ללא תלות בשרת דלוק (אין לי חייגן קרי אני מדליק את המחשב והוא כבר מחובר לאינטרנט) השאלה שלי היא קודם כל האם זה נכון שצריך SWICH וזה מה שהוא עושה ? האם זה הפיתרון הכי טוב ? או שיש אפשרות יותר טובה ? האם אני צריך להגדיר משהו או שזה עובד אוטומטי ? האם אני יכול לחבר גם רשת לחילוף קבצים בין שני המחשבים דרך זה ? או שאני יצטרך עוד כרטיס רשת בכל מחשב כדי לעשות את זה ? כמה זה אמור לעלות ? ראיתי ב KSP שזה עולה 100 שקל אבל אין שם שום פרטים , אני צריך לבדוק שיהיה לו איזה שהם פיצ'רים לפני שאני קונה ?

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 5 מגה מ 2.5. כיום יש לי ראוטר ROTAL 1025W האם בשביל לקבל את המהירות שמגיעה לי אני צריך להחליף ראוטר בתקן N או משהו כזה? תודה סופ"ש נעים

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by omrisegal,

מישהו מכיר ראוטר טוב לכבלים, שנמכר בארץ במחיר נורמלי? (100$+\-)

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by asafmag,

שלום! יש לי רשת בין שני מחשבים שמעבירה אינטרנט ממחשב א' לב' , פתאום הרשת לא פעלה. הצלחתי לחבר את שתי המחשבים אבל זה לא מעביר למחשב השני אינטרנט, אני חייב עזרה, תודה רבה אסף!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by shimon23,

אני מנסה לעזור מרחוק למישהו דרך התוכנה Teamviewer, אשר חיבור האינטרנט שלו לא עובד. (כרגע הוא מחובר ברשת אלחוטית אחרת). יש לו ראוטר Edimax 6524n אשר הוא ביצע לו ריסט, ולכן בראוטר אמור להיות עכשיו בהגדרות המפעל. מכיוון שבמצב זה כנראה אי אפשר להתחבר לראוטר דרך האלחוט, אז הוריתי לו לחבר כבל רשת מהראוטר למחשב. גם כעת כאשר אני מנסה להתחבר לראוטר ע"י הכנסת כתובתו (192.168.2.1) אין לי תגובה. חשבתי על להגדיר כתובת IP במחשב המחובר אל הראוטר, אך אני לא יודע מה הן כתובות ברירת המחדל של הראוטר הזה. מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אל הראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by udi,

שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצה למרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי יש לי ראוטר אלחוטי של D LINK שמחובר ישירות למחשב שלי. מחשב נייח אחר ועוד מחשב נייד היו מחוברים אליו ברשת אלחוטית וגולשים באינטרנט. בשבוע האחרון פתאום אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ככה שרק במחשב הנייח שמחובר לראוטר ניתן לגלוש באינטרנט. בדקתי בהגדרות רשת של המחשב הנייח וראיתי שהחיבור לאינטרנט מוגדר כ-Local area connection. במחשב הנייד זה wireless network connection. השאלה היא האם אני צריך איכשהו להגדיר שככה יהיה גם במחשב הראשי? תודה.

15. שלום לכולם יש לי: 1) מחשב ראשי שאליו מחובר האינטרנט ישירות, למחשב זה יש כרטיס רשת אלחוטי של ASUS שעובד כ AP וכ STATION (לוח P5W-DH) 2) ROUTER WIFI של EDIMAX 3) מחשב שני בבית אני רוצה: 1) לחבר מחשב שני לאינטרנט 2) לשמור על רשת פנימית בין שני המחשבים לשיתוף קבצים ומשחקים הבעיה: המחשב הראשי חייב להתחבר לאינטרנט ישירות, אני יודע שאני יכול לחבר את ה ROUTER לאינטרנט ואת שני המחשבים אליו אבל זאת לא אופציה, חובה שמחשב ראשון יתחבר לאינטרנט ישירות. 1) אם אני מפעיל את המחשב הראשי כ STATION אז יש לי רשת פנימית אבל אין לי אנטרנט במחשב השני. 2) אם אני מפעיל את המחשב הראשי כ WIFI-AP ומחבר את ה ROUTER אליו כאילו שהו ה ISP אז יש לי אינטרנט במחשב השני אבל אין לי רשת פנימית. האם יש דרך לסדר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by berner,

חברים שלום ??? אז הצלחתי להקים רשת וגם לגלוש באינטרנט, אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני ברשת לא רואה במארח את האורח והפוך . בחיפוש מחשבים ברשת מקבל את המחשב שממנו אני מחפש אבל לא את המקביל לו . במארח מערכת XP באורח ME . נא סייעו לי צעד אחר צעד . בברכה ראו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by cow king,

שלום, אני מעוניין להקים רשת בין הראוטר שלי שנמצא בקומה אחת ומכשיר streamer ללא יכולות אלחוטיות בקומה השנייה. שמעתי את הקונספט של רשת שמתבססת על חשמל. אני זקוק על המלצה לזוג מכשירים שיוכלו לבצע זאת באיכות גבוה שהוא חייב להיות יכול להעביר מהירויות של עד 200 Mbps כמו כן אני ישמח באותו הזדמנות לראוטר אלחוטי שתומך ברשתות g/n. עם חיבור קווי אם יש עד 1GB או 200 שיתאים לרשת החשמל. כמו כן יש לי אפשרות לרכוש מארה"ב ולפי מה שראיתי רוב המוצרים שמבוססים על חשמל תומכים בחשמל שבארץ. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  18. שזה אומר שינוי הקובץ שמגיע מחברת הכבלים.

• 43 תגובות
    • 11k צפיות
  19. Started by picachu,

אהלן! אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי בתקן n שעובד גם ב5GHZ ותומך בחייגן l2tp של כבלים. התקציב הוא עד 300. יש חיה כזו? תודה!!

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  20. יש לי ראוטר d-link dir-655 אם אני מחליף לו אנטנה אחת או יותר למשהו כזה: http://www.dx.com/p/15dbi-wlan-antenne-wi-fi-wlan-wireless-network-non-directional-antenna-black-303362#.UzwnnxxkNQF זה באמת יכול לשפר את עוצמתו?

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. הבנתי שאלקטל + ADSL ....יכול לשמש כראוטר ..... אני צריך שהמחשב השני יקבל אינטרנט ללא צורך שהמחשב שלי (בעל החיבור אינטרנט) יהיה דלוק כל הזמן ..... בזבוז חשמל....סתם מרעיש לי בחדר.. הבנתי דווקא שהמודם שלי בעל הרבה פיצ'רים (כגון גם פריצה של הקונפיג לשינוי הגדרות העלאה הורדה לפי מה שאני בוחר , זה עובד אני יודע אבל לא ניסיתי עדיין) בכל מקרה יש דרך ? ואם לא מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות את זה ? נ.ב יש לי איי פי קבוע ללא חייגן

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  22. אני מקבל lowid כל הזמן ואין לי מוסג אך אני פותח את פורטים..... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by חנוך111,

הנתב נמצא מעבר שני קירות בטון והאות המתקבל במחשב חלש מידיי. הייתה לי אנטנה קטנה שהגיעה עם כרטיס הרשת והחלפתי אותה באנטנה גדולה יותר. אולם עדיין האות חלש. אני מחפש רכיב הגברה אקטיבי (שמתחבר לחשמל) עבור כרטיס הרשת (לא עבור הנתב). מישהו מכיר? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  24. שלום לכולם קיבלתי את הראוטר של לינקסיס היום הגדרתי אותו מול הכבלים (קיבלתי מהתשתית איי פי קבוע ,מה שפתר את הבעיה) עכשיו הראוטר הזה מפוצץ הגדרות... אני רק רוצה לדעת על איזה סוג של אבטחה אלחוטית לשים אותו מה הכי כדאי? ומה ההבדל בינייהם למי שיכול להסביר בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  25. שלום כולם היום פרמטתי תמחשב לאח שלי ויש בעיה עם האינטרנט (כבלים של ברק עם חיגן l2tp) קיצר הוא לא רוצה להתחבר לי הוא תמיד מביא 678 שזה אומר משהו הגדרות לא נכונות או שיש בעיה עם המודם כלומר החיבורים אבל החיבורים בסדר לאחר שקצת שיחלקים עם ההגדרות שרשמתי כמה פעמים תססימא ותשם משתמש וcable.barak.net.il אז הוא החליט להתחבר לי ואחרי ריסרט שוב אותה בעיה ואז לאחשר משחק של חצי שעה עם ההגדרות החיגן החליט להתחבר שוב מה לעשות????

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.