רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ההוטבוקס שלי שודרג לגירסת HOT_2.1.6: יש לי מלא בעיות, אבל לא בהכרח בגלל זה, כי גם לפני זה היו לי בעיות.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבת שלום שדרגתי לאחרונה ממהירות 12 מגה ל 30 מגה בהוט אבל אני לא מקבל את המהירות הדרושה. המהירות לא משתפרת בחיבור ישירות למודם. הממוצע שאני מקבל זה בערך 20 ואני אומר ממוצע כי המהירות לא יציבה מבדיקה לבדיקה. יש לי את המודם השחור מדגם אריס והוא מחובר לנתב לינקסיס 160N דיברתי עם הוט וקבעו לי טכנאי רק ליום חמישי וחשבתי לנסות לבדוק אם יש עוד מה לעשות בצד שלי. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בהוט עם חיבור מודם או חיבור לנתב זה לא משנה, אני התחלתי לקבל מהירויות מצחיקות של 100KB או 50KB לפחות משני אתרים שאמור להוריד מעל 20MB לפחות, זה התחיל ביום של החגים. ניסיתי עם גיימר של 014 באתר של NVIDIA המהירות משתפרת אני מקבל 50MB בערך אבל לפעמים לא יציב. באתר של ATI אפילו עם גיימר אני מקבל רק 100KB בערך. תעשו בדיקה ותגידו מספרים, הורדה רגילה מ FIREFOX או IE עדיף משניהם. http://us.download.nvidia.com/Windows/314.22/314.22-desktop-win8-win7-winvista-64bit-english-whql.exe http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.5_beta2.exe
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם חברי הפורום יכולים לעזור לי? המחשב השולחני מופעל ע"י חלונות 7. המחשב הנייד מופעל ע"י חלונות 8 את שניהם חיברתי בכבל מוצלב. מאתר התקלות, בשני המחשבים, מציג הודעת שגיאה: Local Area Connection" Doesn't Have A Valid IP Configuration" המחשב השולחני מחובר לאינטרנט באמצעות כרטיס תקשורת אלחוטי, ללא בעיות.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כאשר אני עושה connect לרשת דורש כמה פעמים עד שמתחברים לרשת אני עושה מספר פעמים disconnect ו connect ורק אז יש חיבור תקין לאינטרנט התהליך עצמו לוקח זמן ארוך מה אתם מציעים ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, יש לי רסיבר שמאפשר חיבור קווי לאינטרנט (חיבור ethernet ) והחיבור הקווי שלי נמצא בחדר אחר. האם יש מכשיר שמאפשר להמיר חיבור אלחוטי לקווי? ואיך מקנפגים אותו? תודה מאור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע ראוטר D-LINK של בזק 6740U קיבלתי אותו ברגע ששדרגתי ל 100 מגה. החלטתי להזמין ראוטר מאיביי אחרי שבדקתי כמה דברים והדבר היחיד שחסר לי זה מודם. השאלה אם אני חייב את הראוטר של ה D-LINK 6740U של ה 100MB כמודם או שאני יכול להשתמש בראוטר הקודם שהיה לי ב 10MB ולהשתמש בו כמודם? ולהחזיר להם את ה D-LINK 6740 כדי לקבל זיכוי. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בDIR 655 כבר כמה שנים. לאחרונה עשיתי שדרוג לfirmware 1.35 ומאז אני לא יכול לשנות שם הגדרות בנתב! אפילו לא להתחבר לאינטרנט. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בהגדרות אני מקבל ap should not be locked before configuring ניסיתי לעשות ריסט, שחזור הגדרות יצרן, להתקין מחדש firmware. אשמח לקבל עזרה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אז קניתי את הנטגיר של הVDSL והפכתי אותו לנתב לפי המדריך עכשיו אני רוצה להשתמש בראוטר השני שלי בבית DLINK 2760U כמרחיב טווח איך אני עושה את זה? בנוסף שאלה נוספת : בזק קבעו שהראוטר DLINK יהיה FREE WIFI מהמבצע הזה שלהם (ללא רשותי אני לא חלק מהמבצע) איך אני מוריד את זה? ... תראו את התמונה (קבצים מצורפים) ההגדרה הזאת חסומה ממני לביטול
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ההורים שלי עשו טריפל של הוט וחיברו להם מן הוטבוקס כזה שהוא גם מודם וגם ראוטר עכשיו השאלה , אם אני לוקח ראוטר TPLINK בסיסי , האם ניתן לחבר אותו במקום אחר בבית כדי לחזק את הקליטה בכל המקומות בבית ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעלה את זה לכאן בשביל שאם יקרה ובאחד מן הימים <במישור תאורטי לחלוטין> תרצו להחליף את הרשת האלחוטית בבית לקווית תדעו איך. גם אם הלכתם לחנות, קניתם את הכבל המוכן ואז גיליתם שהחורים שיש לכם בקירות קטנים מדיי, גם אם רבתם איתם שייקבלו את הכבל בחזרה, אחרי הכל לא נעשה בו שימוש ורק נפתחה האריזה החיצונית, נו מה הבעיה?!?!?! ואז כשהבנתם שהם לא מקבלים חזרה את הכבל ותצטרכו להכין אחד בעצמכם, תפתחו את העמוד הזה ותגלו שכתוב פה הכל! הכל תאורטי כמובן, לא קרה לי ו\או לחברים שלי אז ככה. מה זה כבל רשת בעצם? יש 2 סוגי כבל רשת, CROSS וישר. איך יודעים איזה סוג כבל צריך? CROSS לרוב מחבר בין מחשב למחשב וישר מחבר בין כל האחרים<מחשב לראוטר,ראוטר למודם וכו'>. אם אתם לא ב…
-
- 16 תגובות
- 19k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל להתחבר לטלפון הקווי של אורנג' ויש לי בעיה. אני צריך 2 קווי טלפון ולטענת הנציגה של אורנג' אני צריך לכל Smartbox (הנתב של אורנג') תשתית נפרדת של בזק. 1. ניסיתי לחבר נתב אחד לתשתית של בזק (ADSL) ולהוציא ממנו (יציאת LAN) אינטרנט לנתב השני (כניסת WAN) אבל לא היה קו בטלפון, יש למישהו מושג למה זה לא עבד? 2. אני יודע שיש אפשרות לחבר את ה-Smartbox גם לתשתית של הכבלים ורציתי פשוט לחבר את המודם של הוט לסוויץ' ואז לחבר את שני ה-Smartbox לאינטרנט דרך אותו סוויץ', מישהו יודע אם זה צריך לעבוד? נשמע לי מוזר מאוד שצריך לכל נתב תשתית נפרדת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צודק, אבל אני מרגיש שיש לי שיפור בBattlefield 3 כשאני מוריד את הבאפרים האלה למספר נמוך יותר . המהירות שלי (12M) נשארת תקינה גם לאחר ההורדה שלהם בהורדות באינטרנט. ניסיתי לחפש ולא כ"כ הבנתי מה זה והשפעה של זה במשחקי רשת. יש הסבר ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל הזמן. יש לי אינטרנט 12 מגה שעובד בדרך כלל חלק, למרות שאחת ליום בערך המהירות יורדת למתחת ל1 מגה. התשתית שלי זה הוט והספקית היתה נטויז'ן. הספקית לא ידעה לתת לי תשובות והתשתית האשימה את הראוטר (מכיוון שבחיבור ישיר לממיר זה עובד חלק). קניתי ראוטר חדש ושום דבר לא השתנה. החלפתי את הספקית לבזק בינלאומי ועדיין האיטיות הזו חוזרת על עצמה כמעט כל יום. עשיתי שיחה ישירה בין הוט לבזק בינלאומי כאשר אף אחד לא יודע לתת לי סיבה, הוט ממשיכים להאשים את הראוטר. יש לציין שאני בחיבור ללא חייגן. בנוסף, כאשר אני מכבה את הראוטר והממיר ומפעיל מחדש בדרך כלל זה חוזר למהירות הרגילה. אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שידרגתי את המהירות של האינטרנט דרך בזק ב"ל מ5Mb ל 15Mb. אני גולש דרך ראוטר של tp-link מדגם wr541-g. הנציג של בזק בינלאומי אמר לי בטלפון שכדאי להחליף לראוטר מתקן N שהוא מתקדם יותר. (יש לציין שהוא לא הציע לי לקנות ראוטר או משהו כזה, רק המליץ להחליף) אבל כמובן שלפני שאני רץ להחליף ראוטר, רציתי לשמוע את חוות דעתו המקצועית של הפורום, וכמובן המלצה לדגם פשוט וטוב. (יש לציין כמו כן שלאחר השידרוג בבדיקת מהירות ב speedtest מתקבלת מהירות הורדה של 10 Mb בלבד) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שדרגתי השבוע את המהירות ל30 מגה (מ15 גם מבבז"ל), מההתרשמות הראשונה אני שם לב אל תופעה שלילית, סרטונים ביוטיוב שאין להם הרבה כניסות בקושי זזים. האם עדיין קיימת בבז"ל את הבעיה הישנה בהזרמת סרטים מיוטיוב? חשבתי שזה נחלת העבר מאז שפרסו את הכבל. הנתב שקיבלתי הוא Dlink 6740u h1 הנה ה tracert
-
- 36 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
יש לי רשת בכבל של XP ובנייד ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים בכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - ש לי רשת בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - יש לי רשת [בראוטר של בזק] בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני במהירות 15 מגה. עד אתמול הסרטונים עבדו בצורה חלקה, גם בHD, אם לא רענון של הסרטון היה פותר את הבעיה. משום מה עכשיו שום סרטון בHD (720/1080p) לא זז! ברמה של מנגן 2-3 שניות ונתקע, מצב פשוט בלתי נסבל. ניסיתי להתנתק ולהתחבר מחדש וגם לנתק את המודם מהחשמל אבל המצב נותר בעינו. מה קורה פה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
היי, לאחרונה חיברתי את הראוטר של tpl-link 1043nd להוטבוקס שלי ואני מנהל את הרשת שלי דרכו. יש לי העברת פורטים של 3389 (בשביל RDP מרחוק למחשב בבית) ופורט 22 כניסה והפניה ל3389 בשביל חיבורים מרחוק כאשר יש פיירוואל. אם אני בודק באינטרנט באתרים הכי פשוטים לאיזה פורטים "מאזין" ה-IP שלי - אני באמת מגלה את 3389 ו-22 שזה תקין מבחינתי. אבל בנוסף מסתבר שה-IP שלי מאזין גם לפורט 80 ו25. עכשיו ממה שידוע לי פורט 80 זה HTTP ו25 זה מייל (SMTP). למה פורט 80 פתוח אצלי? הוא באמת צריך להיות פתוח?? קראתי באתרים שלפעמים זה בגלל remote management של הראוטר (דף הWEB שלו להתחברות מרחוק). ראיתי באמת שיש לי בתפריט, בממשק של הראוטר את ה-remote management, אבל צריך לרשום לו IP ספציפי מהאינטרנט החיצוני…
-
- 13 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
אהלן. מהבוקר hotbox לא עובד טוב (עובד כמה דקות ואז אין רשת), כיביתי והפעלתי מחדש מספר פעמים, וכל פעם זה מציג בLOG: ניסיתי לכבות wireless ובלי רשת אלחוטית עובד יותר טוב. מה יכולה להיות הבעיה? Tue May 14 09:52:31 2013 Error (4) SW upgrade Failed before download - File not Present Tue May 14 09:52:14 2013 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=2c:e4:... Tue May 14 09:52:14 2013 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.8;CM-MAC=2c:e4:... Tue May 14 09:52:14 2013 Warning (5) DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response ;CM-MAC... Tue May 14 09:52:02 2013 Critical (3) No Ranging Response receiv…
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הראוטר הבא. מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הי, ברשותי נתב של בזק: D-LINK VDSL 7850U הנתב יושב בסלון והמחשב שלי בחדר העבודה, כך שהכנתי כבל רשת (CAT5E) שיחבר בינהם, את הלחיצות לחצתי בעזרת לוחץ תקני שאיתו אני עובד די הרבה, רק שהפעם במקום ללחוץ רק 4 גידים, לחצתי את כל ה-8 על מנת לנסות ליצור כבל של גיגה, הקפדתי ללחוץ בשתי התקעים את אותם הצבעים לפי אותו הסדר (צבע מול צבע) אך כאשר בדקתי את מהירות החיבור שלי בדריבר, הוא עדיין מראה 100 מגה ולא גיגה, עכשיו, לא ברור לי האם זה אפילו אמור להראות בדריבר שזה מחובר על גיגה, ואו האם הראוטר תומך בזה, והאם זה בכלל קשור, מה שאני כן יודע, זה שכרטיס הרשת הוא גיגה, מובנה בלוח אם של GIGABYTE Z77X-D3H הרעיון הוא ליצור רשת מהירה להעברת קבצים מהמחשב בסלון לזה שבחדר העבודה, מי שיכול לשפוך ק…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי נתב של TP link1043ND מחשב שלי ומחשב נייד נוסף . אח שלי משחק ללא הפסקה במשחק הזה "WOW" .. אני מעוניין למנוע גישה מהמחשב הנייד דרכו הוא משחק לכל דבר שקשור לWOW . איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-