רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום שדרגתי ל100M בשעה טובה. המהירות המתקבלת כשבראוטר (TP-Link WR1043ND) מוגדר חייגן L2TP היא סביב 60-70Mbps. ללא חייגן (Dynamic IP) אני מקבל מהירות תקינה, אבל להבנתי אני מנותב דרך השרתים של הוט ולא של בזב"ל ואני מרגיש איטיות מסויימת בחיבור לחו"ל. אולי אפילו עלייה קטנה בping אבל יכול להיות שאני סתם מדמיין. בכל אופן, איך הכי כדאי להגדיר את החיבור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה אני חווה תופעה שהוגדרה ע"י בזק כ"כשל בחיבור". בפועל מה שקורה זה שכאשר אני מנסה לגשת לאתר כלשהו אני לפעמים מקבל שלא ניתן להציג את הדף (אע"פ שבכל הזמן הזה אני מחובר באופן רציף לאינטרנט), לאחר רענון העמוד הדף לרוב עולה. במילים אחרות נראה שיש מעין הפרעה רגעית כזאת כשאני מנסה לגלוש. לאחר שיחה עם עם בזק (התשתית), נראה שהבעיה אינה בקו אלא בראווטר עצמו (siemens sl2 141). הם טוענים שאין לי אחריות עליו יותר מאחר וכבר עברה שנה וניתנת עליו רק אחריות יצרן לשנה. הנציגה בטלפון הציעה לי להצטרף ל"תמיכה אלחוטית" או משהו בסגנון בעלות של 7 שקלים לחודש (בטח למשהו כמו שנתיים) ושאז אני אזכה באחריות מחדש עבור הנתב שלי. אח שלי אומר שהיא התכוונה להצטרפות לשירות שיזכה אותי בנתב חדש…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
"גלובס" מפרסם הבוקר השוואה של מחירי האינטרנט בישראל. מבחינת הספקיות (ISP) חברת HOTNET נמצאה הזולה ביותר - 20 שקל לכל מהירות עד 100M. היקרה ביותר היא CCC אבל גם המחירים הרישמיים של בזק בין לאומי אינם נמוכים. מבחינת התשתית, עד סוף השבוע ניתן לרכוש בבזק חבילת 100M ב-100 שקלים, אך יש לזכור שבחלק ניכר המקומות "בזק" אינה יכולה לספק מהירות זו. המחיר הרשמי לחבילת 100M ב-HOT הוא 139 שקל וכאן הפריסה היא הרבה יותר טובה. בטבלה המצ"ב ניתן לראות גם את מחירי הציוד - נתבים ומודמים וכאן יש ל-HOT יתרון משמעותי במחיר מול "בזק". http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000845564
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ברשותי מודם/ראוטר rta1025w. אני מעוניין לחבר אותו למודם/ראוטר אחר שברשותי (שאינו אלחוטי) ולהשתמש ב RTA כראוטר אלחוטי. כיצד ניתן להגדיר זאת ב RTA?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מסיבות כאלו ואחרות יש לי כבל CAT7 שמחבר בין הסלון לחדר מחשב (בסלון ראוטר ויהיה גם מחשב נוסף) השימוש שלי הוא ביתי רגיל, לכל היותר אני אדליק סרט HD בסלון מהמחשב בחדר. יש יתרונות כלשהם במהירות שהכבל הנ"ל מספק לי? האם שדרוג של ראוטר למהירות גבוהה יותר יתן משהו נוסף?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום בכתבה שעסקה בלוחות אם miniITX, סוקר בין השאר לוח של Gigabyte שכולל 2 חיבורי Ethernet: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/mITX_Z77_Roundup/4 השאלה שלי: איזה תועלת אפשר לקבל מלוח אם שכולל 2 חיבורי Ethernet? תודה רבה card
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כידוע, קבצים זה דבר חשוב. קבצים דורשים לא מעט משאבים, דוגמת כוננים קשיחים, בקרים, קירור טוב וכו'. כיום, המערכת הראשית שלי מריצה מספר לא מועט של קשיחים (וישנם גדולים ונכבדים ממני), חלקם על בקר חיצוני. הכל טוב ויפה, אבל אני צריך עוד. עוד מקום עוד מהירות עוד בטוחות אני שוקל לשדרג את המערכת ואת הרכיבים הבאים. 1. המערכת עצמה: יש ברשותי 2 אפשריות. הראשונה היא להתבסס על שילוש 775 שזרוק לי בצד. השניה היא להתבסס על הSR-2 ולבנות שרת די מפלצתי, בלאו הכי אני מתכנן על מערכת חזקה חדשה והSR-2, מתיישן. החיסרון הוא צריכת חשמל יחסית גבוהה ביחס לפתרונות אחרים, בעיקר בגלל צמד המעבדים (שגם ככה לא הכי חסכוניים שיש). 2. שדרוג הקשיחים והבקר: נכון להיום, למעט מערך RAID0 עבור המשחקים,…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי שעובד על 2 יציאות USB (כי משתמש ב- 1000mA), אני רוצה למקם אותו בחדר הסמוך, 15 מטר מהמחשב, כיצד אוכל להאריך את ה- USB ב- 15 מטר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי קבלת חשבונית מבזק (שהעלו מחירים!) רציתי לדעת איפה אפשר לדעת את התעבורה שלי לאינטרנט בחודש שלם הכוונה יש מקום באתר של התשתית או של הספק נטוויז'ן למצוא את הפרטים האלו או יש איזה תוכנה שמנטרת את זה אני יודע למשל שבחו"ל שזה קיים בחברות כמו at&t (פורום שלהם)
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אנחנו רכגע מחוברים ל-30 מגה של בזק עם DSL-6740U_H1 DLINK סה"כ אנחנו כ -40 משתמשים, עם צפי לגדול ל -50. כחצי מהמשתמשים מחוברים לראוטר סיסקו שמחובר בכבל ל DLINK כחצי מהמשתמשים מחוברים ל DLINK ישירות או בכבל או ב WIRELESS. אנחנו סובלים מאיטיות וניתוקים רבים. אחרי שיחות רבות עם בזק ובזק בינלאומי, לא הצלחנו למצוא את הפתרון (כולל החלפת DSL-6740U_H1 לאחר.) האם צריך בשלב זה להחליף מודם ראוטר? האם יש דגם מומלץ? תודה, אוהד
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך לחבר מחשב וממיר של יס לכבל רשת אחד 8 גידים. האם אפשר להשתמש בכבל מוצלב? החיבור מגיע מהתעלות בקיר למחשב, ואז לממיר- אני רוצה מהירות מקסימאלית במחשב. תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כרגע הHOTBOX הוא מוגדר כמודם אצל הוט ולא כראוטר, יש לי נתב linksys e4200, אני מחבר אותו כ DHCP [דרך LAN בלבד] והוא פועל רק על מחשב אחד ולא יותר זה. [בחיבור פיזי / אלחוטי] הגיוני ? אני בסה"כ רוצה לחבר את המודם לראוטר ולהינות מעבודה על 3 מחשבים כרגע - מה אני מפספס?
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לנו טריפל בבית של HOT וקיבלנו איתו ראוטר HOTBOX (לפי מה שאני רואה פה להרבה אנשים יש איתו בעיות ) הראוטר ממוקם בסלון ויש עוד 3 חדרים שבכל אחד מהם מחשב אחד. יש לנו 3 מחשבים , 1 בכל חדר כשהחדר שלי הוא הכי קרוב והקליטה בו מצויינת בלי הפרעות והכל טוב. אחרי זה החדר של אחי שממוקם אחרי וגם בו הקליטה מצויינת, אבל שמגיעים לחדר של אחי הקטן שהוא בסוף הבית הקליטה ממש חלשה. קנינו מגבר של Edimax E-7438RPn כדי להגביר את הקליטה אבל ממש הסתבכתי עם זה ולא הצלחתי להסתדר מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
היי. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שמיתחבר דרך USB אני נימצא במדד אני צריך אחד טוב שיתאים גם למשחקים. ראיתי שיש את TP-Link TL-WN821N 300Mbps תקן N ואת Linksys AE1200 300Mbps י D-Link DWA-160 Dual Band מי מהם יותר טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי ששידרגתי ל100 מגה בהוט, הראוטר הקשיש שלי(DIR-615 B2) לא מסתדר עם המהירויות הגבוהות והגיע הזמן לקנות חדש. לאחר קריאה בפורמים הבנתי שמומלץ ה1043 של TP link, אבל הוא כבר לא נמכר ובמקומו נמכר ה1042 שאין אפשרות להתקין עליו קושחה צד שלישי(מה שיצור לי בעיה עם עומס טורנטים). אז איזה דגם מומלץ כרגע?
-
- 17 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
בעקבות התלונות על חוסר יציבות החלטתי לפתוח את הדיון הזה הופתעתי לגלות שכמה אנשים מוכשרים יצרו בילד של OPENWRT ששוברת את הגבלת הקושחת היבואן בלי הרבה כאבי ראש שימו לב שכל השימוש על אחריותכם בלבד! ניתן להוריד את הקושחה מפה: http://www39.zippyshare.com/v/55134825/file.html ולהפליש דרך הFACTORY שימו לב שמי שלא מעוניין בקושחת OpenWRT יכול לבצע שידרוג ממנו לקושחת יצרן הגלובלית (לא הישראלית) וככה לקבל ביצועים יותר טובים שיהיה בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי עד לפני שבוע במסלול גיימר בבזק בינלאומי + בזק 50 והכול פעל מצוין. ברגע ששדרגתי את המהירות ל 100 (כמובן שגם בבזק ובבזק בינלאומי) פתאום נראה שאין כלל השפעה של מסלול הגיימר על הגלישה שלי. הפינגים קפצו לשמיים (בין 150 עד 300 לאתרים שונים בחו"ל) . בזק החליפו לי את הראוטר סתם בכדי לראות אם יש השפעה, לצערי אין השפעה. אני מבלה כבר כמה ימים עם בזק בינלאומי, שלא נדבר על השירות עצמו מה שמעניין אותי זה רק לסדר את התקלה הטכנית. מה אפשר לומר להם בכדי שהם יצליחו לסדר את זה ?
-
- 65 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
מכל מה שאני זוכר ומכיר תמיד יש איזה קופסא ראוטר מודם שמתחבר לנייח וממנו עושים קונפיגורציה ורק אז אפשרי ליצור גם רשת ביתית אם וצריך להוסיף עוד קופסא\מודם\ראוטר נפרד שישדר רשת אני רואה ברוב הבתים שתי קופסאות כנראה מודם וראוטר מה קורה במצב של נייד בלבד הרי אני לא רוצה להפוך את הנייד לנייח ולחבר לו מודם מה יתקינו לי משהו שמתחבר לקו טלפון בקיר ושפשוט משדר רשת ביתית בצורה עצמאית ? לא יודע הסתבכתי קצת והאם יש חיבלת 100 מגה או שבלי נייח המהירויות האלו לא עובדות
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
במהלך השעות האחרונות אני מקבל פינג של 26 לספק, (עד כה זה תמיד עמד על 7-8) ובעקבות זה הפינג לגוגל למשל עלה 95, חשבתי אולי שזה קשור לה RA אבל כאמור עד היום זה היה סביב 7, אז החלפתי היוזר ל 1@1 וביצעתי פינג לה Gateway שמופיע בממשק הנתב, והתוצאה היה 4-5, זה אומר שזה בעיה של הספק ולא קשור לשום RA, נכון?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת שידרוג המהירות במשרדנו, החלפתי את הראוטר של בזק לראוטר החדש NGN בעיקבות כך חלק מהמשתמשים שהיו ב-WORKGROUP אינם נגישים אכשיו למשתמשים אחרים. וחלק כן. כשאני מנסה לעשות MAP DRIVE למשתמש הבעייתי, אז גם התיקיות שאני אמור לראות ב-WORGROUP תחת אותו משתמש לא נגישות על כן המיפוי לא מתבצע. מה התהליך לתקן את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני התחברתי ל100 מגה ו3 מגה UP אני בתשתית בזק וספר בזק בינלאומי ואני מחובר בכבל הבדיקות מהירות בערך 90 ודפים נטענים מאוד מהר אבל אני מוריד משחק מORIGIN ותמיד זה היה מוריד לי על פול מהירות ופתאום עכשיו זה על 500-200 קילובייט לשנייה כשהיה לי 20 מגה זה הוריד לי על 1 מגה+ אפשר לעשות משהו בנידון? לבדוק איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
אני כבר שנה על 30 מגה בהוט ובזק בינלאומי, חיבור עם חייגן. עבדתי עם חשבונות פרימיום של netload ו-rapidshare ו-uploaded ובכולם תמיד הורדתי על 90% ויותר מהמהירות (3-3.5 מגהבייט לשניה, יציב). בעקבות המבצעים עברתי ל-100 מגה, עדיין הוט ובזב"ל. אבל מה, 100 מגה מחייב חיבור ללא חייגן. מאז השדרוג, ההורדות ב-uploaded פשוט איטיות,800-1000 קילובייט לשניה. כל שאר בדיקות המהירות מראות 100 מגה, ותכלס הכל עובד סבבה חוץ מזה. אחרי שיחה קצרה עם בזב"ל העבירו אותי חזרה לחיבור עם חייגן בשביל לבדוק. עכשיו האינטרנט לא ממש יציב, ובבדיקת מהירות סוגר מקסימום 30-35, אבל ההורדות של uploaded מהירות שוב - עדיין 3 מגהבייט לשניה, לא יותר, כי כל האינטרנט בקושי מגיע ל-30. הבחור בבזב"ל המליץ לי לחזור ל…
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מצלמת wifi ונתב של hot רציתי שתהייה לי גישה מכל מקום למצלמה כדי שאני יכול להסתכל אז הגדרתי port forwarding למצלמה הבעיה היא שכל מי שרוצה יכול להיכנס למצלמה רציתי לדעת עם מישהו יודע איך אני יכול להגדיר סיסמה כדי להיכנס לדף ושלא כל מי שרוצה יכול להיכנס תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-