עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בס"ד שלום, כבר במשך כחודש, המחשב הנייד שלי ( lenovo e330 i5, windows 8) לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר שהוא חוזר ממצב שינה או שהוא הרבה זמן פועל. ניסיתי כבר הכל (עדכון דרייברים, מחיקה של ההתקן והתקנה מחדש ועוד). רק כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש הוא מצליח להתחבר שוב לרשת אלחוטית, וגם אז זה לא תמיד מצליח. אני ישמח אם מישהו יוכל לעלות על הבעיה הזאת שמשגעת לי את המח! המחשב חדש לגמרי, ונקנה לפני כחודשיים. כעת הברירה היחידה שנותרה לי זה לפרמט את המחשב, ולזה אני בהחלט לא רוצה להגיע... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ronte,

מדפסת מחוברת בUSB לאחד המחשבים ברשת. הגדרתי שיתוף, ביטלתי את הדרישה לסיסמא. כאשר אני מתחבר לIP של המחשב כך: \\192.168.1.10 אני מקבל בקשה לשם משתמש וסיסמא. כיצד ניתן לבטל את זה ולקבל גישה למחשב ולתיקיות ומדפסת המשותפים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by rander1,

tp-link tl-wr841nd עשיתי עידכון לגירסה והכתובת השתנתה מ 192.168.1.1 ל 192.168.0.1 הכל טוב ויפה רק שכל פעם צריך לנתק מהחשמל בשביל להכנס לממשק מבדיקה שעשיתי הניתוק חשמל מחזיק 24 שעות הכל עובד מצויין רק שלא ניתן להכנס לממשק תודה מראש שידרגתי מ TL-WR841ND_V7_100929 ל TL-WR841ND_v7_120201 מכאן http://www.tp-link.com/en/support/do...1ND&version=V7

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by matan029,

שלום ברשותי ראוטר של הוטבוקס בעל מהירות של 100 מגה . אוקיי הייתי למשך שנה אם ראוטר בחדר ולא מזמן הוצאנו אותו בגלל הקרינה הרבה שהוא פולט עכשיו הוא בסלון קניתי כרטיס רשת חדש edimax עכשיו יש לי כמה שאלות :1. האם כרטיס רשת אלחוטי פולט יותר קרינה מאשר ראוטר? 2. למישהו יש לתת לי פתרונות איך אני יכול לפתור את הבעיה 3 אני מתחיל בתחום הרשתות יש לי את הידע הבסיסי ואני רוצה להתקדם עם מישהו יכול להמליץ איך? ומה עליי לעשות אשמח בכל אופן תודה מראש ותודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. העונה לדרישות הבאות: 1. תמיכה בADSL של בזק 2. GIGABIT LAN 3. 802.11n או 802.11ac עד עכשיו לא מצאתי משהו מתאים בארץ (פרט ל Lynksys X3000 שאין אליו תגובות), אשמח המלצות על דגמים מחול בהנחה שיעבדו בארץ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Cheif,

במדריך המצ"ב הוספתי טבלת צירופים המאפשרת להעריך את המהירות התאורטית המקסימאלית שתושג בין הנתב לבין כרטיס הרשת בהתאם לתקן שבו כל אחד תומך. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm

7. שלום חברים, אתמול עשיתי תשתית של 40MBPS בבזק. ספק Orange יש בעיה של מהירות אך הבעיה לא נובעת מהתשתית/ספק מכיוון שבבדיקת מהירות במחשב שמחובר קווית - הכל תקין, מקבל 38-39 מגה . בגלישה אלחוטית מהמחשב הנייח שלי שנמצא בחדר הסמוך, עם מתאם TP-LINK WN822N - אני מקבל בין 15 ל23 MBPS. כמובן שהרשת מאובטחת עם WPA2-PSK AES ולא עם WEP שמפחיתה מביצועי הרשת. בשיחה עם נציגה בזק מבזק זרקו אותי מכל המדרגות, לא ניסו לעזור אמרו שזה מה שיש ושזה תקין, ושהם מתחייבים למהירות רק אם אני מחבר עם כבל. שום ניסיון לעזור למרות שהציוד הוא שלהם. לא ביקשתי שיעזרו לי עם ציוד שלי שלא רכשתי מהם. ניסיתי לשנות ערוצים אך זה לא עזר. יש לציין שיש לי ראוטר ישן TP-LINK 941ND שלא בשימוש כי הD-LINK עובד כחי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by arielbs,

שלום, ליד הבית יש סניף דואר שמשדר WIFI חינם. יש לי ראוטר tl-wr1043nd של טיפילינק. רציתי לדעת האם ניתן לקלוט באיזה אופן את אותות ה WIFI באמצעות הראוטר (מאחת משלושת האנטנות שלו) או לחלופין לחבר ציוד שיקלוט את אותות ה WIFI ולחבר אותו לנקודת ה WAN בראוטר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN822N של חברת TP-LINK, ובו אני משתמש כדי להתחבר באופן אלחוטי לרשת הביתית. הקליטה של הכרטיס טובה והאינטרנט עובד טוב במחשב, אבל כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך האייפון שלי מאותו החדר, הקליטה מאוד חלשה. רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בכרטיס הרשת שלי גם כנקודת גישה, כלומר ליצור באמצעותו רשת נוספת בעלת קליטה חזקה יותר אליה אוכל להתחבר מהפלאפון. אשמח לעזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  10. Started by proevo4ever,

היי כולם, לפני שבוע ומשהו עברתי לבזק 40 מגה , לפי מה שידוע לי 40 מגה = הורדה 5 מגה והעלאה של 350 קילובייט +- הספקית הוטנט בפועל הייתי בטוח שיהיה לי פינג ברצפה אחרי שאעבור מהוט לבזק אבל ב LOL למשל הפינג נכון להיום עומד על 168 !!! שזה המון! ובד"כ הפינג עומד על 90 למרות שהייתי בטוח שאני ארד בכיף מה 60 מה גם שאני מנסה לעשות ספידטסט לשרתים מחו"ל ובקושי מקבל מהירות של 10 מגה... השאלה מי אשם - האם זאת התשתית של בזק או שהאשמה צריכה ליפול על הוטנט? אם למשל הייתי בבזק בינלאומי המצב היה שונה

11. שלום, שייך לדיון קודם שלי אך שאלה מסוג אחר... האם יש ציוד ישכול להרחיב את רדיוס הקליטה של ה WIFI שלי (למשל הנייד) או שזה תלוי ביכול תשדורת של הראוטר שמשדר את אותות ה WIFI? אמרו לי שאנטנה היא פאסיבית ומחכה לאותות המגיעים אליה כך שאם אותות הראוטר לא מגיעים עד אליה, זה לא משנה מה היכולת שלה, היא לא תוכל לעזור. האם זה נכון ? האם יש פתרונות אלטרנטיביים? תודה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by edenbd,

שלום. התקשרו אליי היום מהוט והציעו לי לעבור ל100 מגה בייט (כיום יש לי 12 מגה) והבנתי שבמעבר כרוך בהחלפת המודם והראוטר להוט בוקס של הוט. דיפדפתי קצת באינטרנט וראיתי שיש עם זה המון בעיות של ניתוקים, גלישה איטית וכל מיני בעיות כאלה למיניהם (כרגע האינטרנט עובד מצוין ללא ניתוקים וכו..) רוב הדברים שקראתי נכתבו די מזמן ולא הצלחתי למצוא ביקורת מהזמן האחרון האם הם שיפרו דברים ומה התקלות של זה היום. אם מישהו יכול להגיד אם שווה להחליף והבעיות של ההוטבוקס הם קטנות או ששווה להתרחק? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by VegansXe,

אהלן חברים, יש לי כרגע ראוטר משולב מודם של Orange - סמארטבוקס VTECH שדרגתי את המהירות מ15MBPS ל40MBPS (סוף סוף יהיה גם upload 3mbps למרות שזה בדיחה לעומת חו"ל) הציעו לי 2 אופציות או לרכוש מודם VDSL בלבד ב99 ש"ח חד פעמי (ואז צריך להגדיר אותו כbridge) או לקבל ראוטר VDSL משולב מודם בחיוב זיכוי לשנתיים. הלכתי על האופציה השנייה - האם הם מספקים מספר דגמים יש משהו יותר מומלץ? תודה

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. אני עובר מהבית לחודשיים לבית של סבתא שלי ואני מעוניין בחיבור אינטרנט בלי התקנות מיותרות. אני עובר עם מחשב נייד וגם יש אופציה לקחת איתי ראוטר. מה האופציה האידיאלית בשבילי חוץ מלבקש מהשכנים ססמא לאינטרנט? אני צריך אינטרנט בסיסי, לא משו מטורף, ומצד שני אני לא רוצה להתקין תשתית וכדומה כי זה רק עניין של חודשיים. נט-סטיק עדיין קיים?

15. Started by ronmar,

אני קונה מחשב חדש שכנראה יפעל על WIFI... כדאי לקנות לו כרטיס רשת? או שUSB של WIFI? יש לי 100 מגה של בזק אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכם יש לי בבית 2 נקודות גישה אחד פועל על תקן n והשני עובד על תקן g הם רחוקים אחד מהשני מרחק של 40 מטר בערך. כאשר אני נכנס למחשב שלי ומעתיק קובץ דרך הפאלפון (גלקסי 4) אני מקבל שגיאת "אימות" כאשר אני בתזוזה מנקודה אחת לשניה והעתקת הקובץ נכשלת זאת אומרת שאני מתנתק מהרשת וצריך להתחבר ידנית שוב. שני הנקודות גישה עם אותם ההגדרות כאשר נקודה אחת פועלת על ערוץ 1 והנקודה השניה על ערוץ 2. מה לפי דעתכם לא תקין? למה אין מעבר תקשורת שוטף מנקודה אחת לשנייה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by chenrp,

שלום, יש לנו דיון בעבודה לגבי תעבורה בשרת הדואר. אנו משתמשים בoutlook ודרכו שולחים דואר לכל החברה. נניח ואני שולח מייל לכל החברה, בגודל 4M, ויש לנו 1000 אנשים. האם גרמתי לבזבוז של 4GB לאחסון של החברה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bull,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית במהירות 54Mbs בתקן G. משום מה בהעברת קבצים ממחשב אחד לשני המהירות אינה עולה על 1MB לשניה, בעוד שציפיתי ללפחות 3-4MB לשניה. הקליטה בשני מחשבים היא מצויינת, לפי windows. מה עליי לבדוק ולעשות על מנת להבטיח מהירות מקסימלית? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ju_ja_ju,

שלום לכם, לאחרונה שידרגתי ה-NAS שלי לדגם של DS1512+ ורציתי להעביר אליו המידע מה-NAS הישן שלי (IOMEGA IX2-200). כרגע חיברתי את שניהם ישירות לראוטר שלי (Linksys EA4500) וניסיתי להעתיק המידע מאחד לשני בשתי דרכים: 1. פקודת העתקה פשוטה דרך המחשב שלי ממיפוי של הנאס הישן למיפוי של הנאס החדש. 2. כניסה ל-File Manager של הנאס החדש ומתן פקודת Upload לקובץ שנמצא בנאס הישן. בשיטה הראשונה הצלחתי להגיע לקצב של בערך 9M Bytes. בשיטה השנייה הגעתי רק לקצב של בערך 3.5MBytes. עלי לציין שכרטיס הרשת במחשב שלי הינו עדיין של 100MBits ולכן חשבתי שזה ההסבר לקצב הנמוך בשיטה הראשונה (אולי ההעתקה מעבירה הקובץ דרך המחשב מכיוון שדרכו ניתנה פקודת ההעתקה). מכיוון ששני הנאס-ים תומכים ברשת ג'יגה וכן…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by sprinter,

אהלן, האם אפשר להעיר מחשב גם כשהוא כבוי לחלוטין(מהמע לא במצב שינה) ?

21. עירית תל אביב הודיעה היום, 6 שבועות לפני הבחירות לראשות העיר, כי היא סיימה את השלב הראשון בפריסת רשת ה-WiFi העירונית. הרשת מכסה בעיקר את חופי הרחצה, הפארקים ונקודות הבילוי המרכזיות. בסה"כ מדובר על כ-60 נקודות ברחבי העיר המספקות בעלות רוחב פס של 20M כאשר לכל גולש מוקצה רוחב פס של חצי מגה. את מפת הפריסה של נקודות ה-WiFi ניתן למצוא ב-LINK הבא - http://gisn.tel-aviv.gov.il/iView2/index.aspx?layers=846,845&back=map&minx=176547&miny=660674&maxx=182568&maxy=663868&

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Frequency,

שלום, יש לי שלושה הום פלאגים בבית בתקן HOMEPLUG AV אחד מהם של TP-LINK TL-PA211. הראוטר האלחוטי נמצא בקומה השניה ואני רוצה שני דברים: 1. לשים הופלג נוסף למחשב שבסלון 2. לשפר את הקליטה האלחוטית בקומה הראשונה ובייחוד באזור הסלון האם יש הום לאג שגם יכול לשדר אלחוטית ולהוות גם נקודת גישה? (וגם יכול לעבוד עם ה TP-LINK לעיל) אם לא, אז איזה אפשרות טובה יש לי בעלות סבירה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ronoz,

שלום, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי את הפעולות הבאות: 1. חיבור שתי רשתות WAN, אחת אינטרנט והשניה רשת ארגונית (מרוחקת) שאינה מחוברת לאינטרנט 2. ביצוע ROUTE של כתובות IP מסויימות לרשת הארגונית 3. חיבור VPN מרחוק לראוטר (דרך האינטרנט) שיאפשר גישה לרשת הארגונית 4. שליטה עד כמה שניתן בגישה של המחשבים ברשת הפנימית לרשתות השונות אשמח לקבל הצעות למכשירים שיכולים להתאים... מה דעתכם על Cisco RV042G ? האם הוא מתאים לצרכים שכתבתי?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by kdani,

2 שאלות - התקנתי עכשיו את המודם, העבודה עם הממשק משתמש שלו היא סיוט, המסך כל הזמן נתקע, מתאפס, הקומבואים מגיעים ריקים. לקחת לי כמעט שעה לקנפג אותו. האם זו תופעה ידועה ? שאלה שניה (משום מה ה-ENTER לא עובד לי) - האם הם פותחים אוטומטית את רשת האינטרנט של בזק FREE WIFI והאם אין לי אפשרות לחסום את זה ? תודה.

25. שלום חברים, לפני כשבועיים שדרגתי את המהירות ל-40M ולקחתי מבזקסטור את ה-7850U החדש של D-Link. לפניו היה לי את הדילק 2760U והייתי מאד מרוצה מלבד המהירות. אז ככה, המחשב האישי שלי מחובר עם כבל ישירות לרווטאר. מהיום שלקחתי את ה-7850U נתקלתי בבעיה מעצבנת, יש משחק אחד שאני משחק ברשת, battlefield 3 הבעיה היא שאחרי דקות רבות של מחשק אני פשוט נזרק החוצה מהמשחק והודעת שגיאה שהתנתקתי מהשרתים. לאחר בדיקת PING רציפה עם הרווטאר במהלך המשחקים שמתי לב שבזמן שאני אף מהמשחק יש לי התנתקות לשניה מול הרוואטר. דברתי עם בזק והם כמובן אמרו שזה לא תקין ולגשת ולהחליף את הרווטאר. אני רק רוצה להוסיף שברגע שאני מחליף לנתב הישן 2760U הבעיה נעלמת, אין לי אף ניתוק. כמובן שרצתי להחליף הבוקר את הנתב אך לא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים