רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הפרסומות התחילו לתקוף אותי בצורה מאוד מבהילה אני כבר לא יודע איך להתמודד עם זה אני רק נכנס לYNET ובום ! "עגלה עם סוסה....." ועוד כל מיני פלאשים שאני לא מצליח להפתר מהם :-\ למישהו יש פתרון איך להפתר מכל הזבל הזה אחת ולתמיד ??? ניסיתי הכל....כלום לא עזר.... שמתי שום מתחת למוניטור, תליתי בצל מעל המדפסת.....אבל אין תוצאות :jump:
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי את ה archer c8 של tplink , אתמול העברתי את הHOT BOX של הוט ל bridge mode , חיברתי את היציאה מס'1 של המודם לכניסת ה "internet" של הנתב , קינפגתי אותו כ LT2P , בכתובת ה domain הזנתי cable.netvision.net.il הכנסתי שם משתמש וסיסמא . הנתב לא מצליח להתחבר לאינטרנט , מה עשיתי לא נכון? תודה
-
- 19 תגובות
- 70.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית פרטנר 1000 מגה מחובר בחדר עבודה.1 אני רוצה להפוך את ה Netgear vvg2000 לרפיטר בסלון ? יש דרך לעשות זאת ? (בזמנו נישאר ה Netgear vvg2000 במסגרת חיוב זיכוי של בזק... מחפש מה לעשות איתו...) תודה לכל מי שעונה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. העניין הוא כזה: יש לנו מודם / ראוטר מבזק, TNN AZTECH 600E כזה קטן ענתיק. הוא מוגדר כראוטר, רשת פנימית 10.0.0.X דבש. הוא מחובר לעוד ראוטר, של TP-LINK, ה-WR841N שהוא זה שמשמש את צרכי המחשבים בבית. רשת פנימית 192.168.1.X המקרה הזה יוצר שתי רשתות פנימיות, אחת בתוך השנייה, מה שמונע ממני את היכולת לפתוח פורטים (ל-TNN יש באג דפוק בקושחה) וחלק מהתוכנות לא אוהבות את זה, כמו Air Video HD (רושם לי Double NAT Detected ואני לא יכול לגשת לתכנים מהאינטרנט) איך בהגדרות אני הופך את ה-TNN למודם בלבד? מדובר בדגם עם הקושחה החדשה יותר, אבל הוא דפוק לגמרי (באגים, אי אפשר להכנס לממשק הוובי רוב הזמן)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך להפוך את ה- HOTBOX מנתב למודם בלבד (Bridge): 1. נכנסים לממשק הנתב בכתובת הזו: 192.168.1.1 או: 192.168.100.1 2. מכניסים שם משתמש admin וסיסמה admin 3. תחת לשונית Status מופיעה קטגוריית Bridge Mode, לוחצים עליה. 4. מסמנים ב- V את האפשרות: "Activate Bridge Mode" ולוחצים על Apply. * לאחר מכן ה- HOTBOX יאפס את עצמו ולאחר האיפוס הוא יתפקד כמודם בלבד. איך להפוך את ה- HOTBOX ממודם לנתב: 1. לוחצים על כפתור הריסט שנמצא מאחורי הנתב במשך 10 שניות. * לאחר מכן ה- HOTBOX יאפס את עצמו ולאחר האיפוס הוא יתפקד כנתב. ** אפשרות זו ניתנת לביצוע אך ורק אם כלולה לכם בחבילה "הרשת האלחוטית". בהצלחה!
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
טוב זה כבר איזה יומים שלמים בהם אני מלווה שלוש שעות מול האינטרנט מחפש דרכים להפוך את הלאפטופ החצי כוח שלי למוניטור של הדקסטופ שלי זאת אומרת שהמחשב הנייד ישדר את התמונה של המחשב הנייח ובנוסף גם ישמש עכבר ומקלדת (כי זה פשוט נווחחח) לגבי העכבר והמקלדת דווקא יש המון תוכנות וכולן עובדות על עצם זה שכל המחשבים מחוברים לאותה נקודת רשת ביתית (אותו ראוטר) עכשיו כשזה מגיע לשידור של המסך דרך הראטוטר (הרשת הביתית) ניסיתי אלפי דרכים - מVLC שקורס בכל דרך, ועד כמה תוכנות בחינם ובכסף שפשוט לא. אני פונה אליכם בנואשות, חברים האם ב-2016 יש דרך טובה לשדר מסך דרך המחשב הנייח לנייד בלי כבלים?? ברמת העיקרון דרך הרשת הבתית לא אמור להיות דילי וככה אני רוצה …
-
טוב זה כבר איזה יומים שלמים בהם אני מלווה שלוש שעות מול האינטרנט מחפש דרכים להפוך את הלאפטופ החצי כוח שלי למוניטור של הדקסטופ שלי זאת אומרת שהמחשב הנייד ישדר את התמונה של המחשב הנייח ובנוסף גם ישמש עכבר ומקלדת (כי זה פשוט נווחחח) לגבי העכבר והמקלדת דווקא יש המון תוכנות וכולן עובדות על עצם זה שכל המחשבים מחוברים לאותה נקודת רשת ביתית (אותו ראוטר) עכשיו כשזה מגיע לשידור של המסך דרך הראטוטר (הרשת הביתית) ניסיתי אלפי דרכים - מVLC שקורס בכל דרך, ועד כמה תוכנות בחינם ובכסף שפשוט לא. אני פונה אליכם בנואשות, חברים האם ב-2016 יש דרך טובה לשדר מסך דרך המחשב הנייח לנייד בלי כבלים?? ברמת העיקרון דרך הרשת הבתית לא אמור להיות דילי וככה אני רוצה …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי מחשב נייד עם וינדוס 10 ומחשב מסוג raspberry pi שמריץ לינוקס ubuntu. אני נמצא על wifi ציבורי ספריה, ואני רוצה להעביר פקודות בין המכשירים בעזרת SSH, ולפתוח לתקשורת חיצונית רק את ה-PORT המתאים ל-SSH. הבעיה שלי שבאופן דיפולטיבי, ברשת ציבורית, כל מכשיר אינו יכול לראות את המכשירים האחרים ברשת. האם ניתן וכיצד ניתן להפוך מכשיר לגלוי? ואיך ניתן לעשות את התהליך ההפוך שאני רוצה לסגור את ההקשורת ביניהם? האם יש דרך לעשות את החיבור הזה בצורה עוד יותר בטוחה ממה שהצעתי? הערה - פתחתי דיון זהה לדיון הזה בפורום IT, אפשר למחוק את הדיון בפורום הזה בבקשה, אני חושב שהשאלה מתאימה יותר לפורום IT
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה לדעת איך אני מחזירה את הנתב האלחוטי למצב שבו הוא יפעל כמודם רגיל לכל דבר,?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בפיירוואל שלו , ולכן אני צריך שהוא יהיה ראטור (נכון ?) אין לי רשת , המטרה היא רק להשתמש בפיירוואל המובנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש דרך להפוך את המחשב הנייד לראוטר? אני כרגע בצבא ואני היחיד עם נטסטיק ויש שם עוד מחשב נייד, ניסיתי להשתמש בתוכנה Connectify שמצאתי בגוגל, אבל זה לא הצליח להתחבר לי דרך הנטסטיק אלא רק דרך חיבור ישיר, יש איזה פיתרון לסוגיה?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ש לי ראוטר vdsl של בזק מדגם d-link dsl-7850u ואני רוצה להשתמש בו רק בתור מודם שמחובר לראוטר אחר ואני לא מוצא בתפריט איך לשנות אותו למודם בלבד הכוונה למצב Bridge. אשמח לעזרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחברתי ל הוט והתקינו לי HOTBOX כראוטר אלחוטי. הוא ממוקם אצלי בממד וגם עוצמת שידור שלו לא חזקה במיחד כך שיש קליטה חלשה בכל הבית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR941ND ואני רוצה להגדיר אותו כנקודת גישה אלחוטית בבית. האם מישהו יודע איך עושים זאת? אשמח לקבל הסבר פשוט ככל האפשר כי אינני מבין גדול ברשתות. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי 3 מחשבים בבית , שהמחשב שמחובר עם הנתב עם החייגן נמצא בחדר אחר אני מעוניין בחדר בו אני נמצא להתחבר לרשת עם 2 מחשבים בחיבור LAN כרגע אני מתחבר באמצעות מעין מפיץ של בזק אלחוטי שעובד דרך החשמל עם חיבור LAN אחד יש לי בנוסף נתב NETGEAR VVG2000 שלא בשימוש השאלה שלי היא האם אפשר לעשות לו סטאפ שיקח את הסיגנל של הרשת מהמפיץ האלחוטי\חשמל של בזק ויתחבר ל2 המחשבים בחיבור חוטי ואיך אם זה אפשרי אשמח גם לשמוע אם יש עוד דרכים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום לאחר מלחמת התשה עם בב"ל, קיבלתי מהם חבילת גיימר 5M ליתרת תקופת ההתחייבות שלי (חודשיים), במחיר ממוצע זול יותר ממה ששילמתי על החבילה הרגילה. אני רק מקווה שבחבילה הזו אין את הבעיות שבחבילה הרגילה. אז איך עושים את זה? קודם כול, פונים עליהם בכתב בלבד. אין סיבה שתבזבזו זמן על המתנה ועל ויכוחים עם נציגים חסרי סמכות כלשהי. שולחים מייל ל-cservice@bezeqint.net בו מפרטים את כל הבעיות שקיימות, והדרך בה בדקתם שמדובר בבעיה בבב"ל (לדוגמא - עם משתמש מספקית אחרת הכל תקין). תציינו כי מדובר בהפרה מצידם של הסכם ההתקשרות בינכם ותדרשו להתנתק לאלתר ללא קנס. תציינו שאתם שומרים לעצמכם את הזכות לבטל את ההרשאה לחיוב כרטיס והאשראי, וכי אתם דורשים תשובה בכתב לעניין. בשלב הבא יתקשר אליכם נציג וית…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר BR6104K של אדימקס. האינטרנט עובד מצוין בכל המחשבים, אבל איך אני עושה שיהיה אפשר להיכנס לתיקייה מסוימת באחד המחשבים??
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שאלה בקשר לרשתותץ יש לי 2 רשתות בבית אחת מחוברת ישירות למחשב והשניה היא אל-חוטית אז השאלות שלי הן: 1) האם אפשר לשלב בין שני הרשתות? לדוגמה להוריד קובץ מהאינטרנט בשילוב של המהירויות של שני הרשתות? 2) האם אפשר באותה הדרך להפריד בין הרשתות? ךדוגמה : חיבור אחד ישמש למשחק אינטרנט והחיבור השני יוקצב להורדה? נ.ב שני הרשתות בעלות חיבור אינטרנט שונה נ.ב 2 אני משתמש בווינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר, הוא הראוטר היחיד בבית ואחראי על הWIFI. אני רוצה להעביר את המחשב הנייח מקום, שיהיה רחוק מהראוטר, אבל שבכל זאת יהיה מחובר לאינטרנט פיזית דרך כבל ולא דרך כרטיס WIFI חיצוני שאצטרך לקנות. מה האפשרויות? צריך לקנות מודם נוסף שיתחבר לקיר, ויהיה מחובר לנייח בלי שיפעיל WIFI? יש צורך בכל מיני הגדרות מיוחדות אם יש 2 מכשירים שמחוברים לקיר ? כלומר הראטור המקורי ומודם נוסף שאקנה ?
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הכוונה לזה שכל פעם שאני מכבה את המחשב המחשבים שמחוברים אלי בבית לא יתנתקו מהאינטרנט....? משהו יודע איפה המדריך או אולי יכול להסביר לי פה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עכשיו הקמתי לי דומיין בבית שלי ואני רוצה להגיד לו DNS לפי מה שאני יודע גם הראוטר שלי הוא DNS (יש לי של ONE) האם צריך לעבוד עם שני DNSים או שצריך לבטל את הראוטר ? איזה פרטים אני צריך לקחת מספקית האינטרנט שלי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון להקים רשת peer tp peer זו לא בעיה אבל עכשים אני צריך להקים רשת של cliaint\server חיפשתי בגוגל, פה בפורום ולא מצאתי כלום על הנושא. (חוץ ממידע מה זו הרשת הזו ומזה הרשת הזו) מישהו יודע איך להקים רשת כזו?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ויש לי כמה שאלות: יש לי בלוח אם חיבור Gigabit LAN ובמחשב נייד יש לי intel pro\100 ve net work connection אני צריך את החיבורים האלה בשביל הרשת האלחוטית? יש לי כרטיס WiFi הזה d-link airplus g+ 54Mbps 802.11g מה עוד אני צריך לקנות? צריך לומר משהו לספקית אינטרנט על זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט 3 מגה אני רוצה לחבר 2 מחשבים למחשב שלי בסה"כ 3 מחשבים המטרה היא אך ורק משחקים ואולי העברת נתונים כמו משחקים 1. מה החלקים שדרושים לי אם אפשר קישורים מאיפה לקנות ? 2. הסבר מקוצר להתקנה... 3. האם אפשר לחסום תגלישה באינטרנט ב2 המחשבים הנ"ל אם כן איך? תודה
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם שני כרטיסים רשת בהם אוקי מה אני צריך לעשות עכשיו בשביל לעשות רשת ביניהם ??? על אחד יש WIN98 על השני יש WIN2000 אם אפשר אז להסביר מ-א עד ת אני אודה מעוד למי שיודע !
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ככה, אני רוצה להקים רשת אצלי בבית בשביל לשחק משחקי רשת, לשטף קבצים וכדי שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באותו חיבור אינטרנט. אני צריך לחבר אליה 5 מחשבים (סיכוי גדול שהכמות תגדל בעתיד) הם נמצאים די רחוק אד מהשני (וגם בחדרים שונים) בכל המחשבים יש לי כרטיסי רשת 10/100 MB (ethernet) ואני לא ממש מבין ברשתות. מה עדיף לחבר אותם ברשת חוטית או אל-חוטית? כמה יעלה לי כל אחד? ואני צריך מדריך שילמד אותי איך עושים את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-