רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב לראוטר אל חוטי מה עדיף לגיימינג את ה usb או את כרטיס רשת אני רואטר 150 mnps http://ksp.co.il/?uin=16634 או http://ksp.co.il/?select=.263..487..499..1187.&list=1&sort=2&glist=0&uin=9395&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לו מזמן הרכבתי מחשב מדיה סנטר לסלון, ועכשיו אני מעוניין לרכוש כרטס רשת אלחוטי עדיפות לUSB, שיתחבר למחשב ויאפשר צפייה ישירה בסרטים וסדרות דרך האינטרנט, ובנוסף יאפשר העברת נתונים מהירה בין המחשב למחשב אחר שמשמש כשרת קבצים. עדיפות שלי היא הTPLINK הזה http://ksp.co.il/?uin=19756 מישהו מכיר משהו אחר עדיף? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח אינטרנס אקספלורר אני צריך להגיש סיסמה של יועץ התוכן לבטל את זה האם יש מישהו שיודע לבטל את
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אז ככה יש לי מדפסת HP שמחוברת ישירות לראוטר הגדרתי אותה אצלי המחשב והכול עבד בסדר אבל היא התאפסה לי והשנתה כתובת ה IP. שלה אז מחקתי את ההתקן מהמחשב ואני לא צליח להוסיף שוב, אבל במחשבים אחרים הוספתי מחדש והיא עובדת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל שעה וחצי ~, הראוטר בבית NETGEAR VG2000 מתנתק ועושה איפוס לעצמו. הבעיה הנוספת היא שכל יום כמעט כאשר אני מתחבר לאינטרנט אז זה מעלה לי דף: prov.bezeq.co.il שדרכו אני מגדיר את הסיסמה והשם משתמש של הספק - שוב ושוב מחדש. מה יכול להיות המקור לבעיות האלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי מערכת וירטואלית של VM והרצתי שם חלונות XP, ועל המחשב שלי יש וינ-7 אולטימייט 64 ביט, ואני לא מצליח להתחבר לרשת מהמערכת הוירטואלית. נראה לי כיון שבטעות הגדרתי את הרשת בעת ההתקנה כ- ציבורית במקום כביתית, האם אני טועה? ואם זו הסיבה, האם ניתן לשנות את ההגדרה של הרשת מציבורית לביתית? להלן תמונה מן המחשב שלי, של הרשת הציבורית השייכת למערכת הוירטואלית של VM:
-
- 6 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
יש לי TOP40 והקליטה בחלק מהבית לא טובה. השאלה שלי היא איזה repeater אני צריך לשים שיתמוך במהירות. האם כל ראוטר בתקן N יעשה את העבודה? ספציפית, אני יכול להביא מחבר טוב בזול 2760U של DLINK שזה אמנם מודם משולב נתב אבל האם הוא יעשה לי את העבודה בלי להגביל את המהירות? http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm ועוד משהו קטן האם יש איזשהו repeater במחיר שפוי (פחות מ200 נגיד) שיכול התאים לי בלי להגביל את המהירות גם בתדר 2.4 וגם ב5? תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עד כה היתי מנוי על תשתית הוט 100 מגה + הוטנט. לאחר שרבתי עם הוט החלטתי לתשתית בזק ולהשאר עם ספק הוטנט. אז כרגע אני בחבילת top 40 בבזק, וממש לא מרגיש כאילו קיבלתי יותר. מה שהכי מפריע לי זה הורדות טורנט. נכון, אני מוריד מטרקרים ציבוריים, ועדיין, תחת תשתית הוט היתי מקבל מהירות הורדה של 4-5 מגה +- . מאז המעבר לבזק, כל הטורנטים יורדים בקצב של 0.5-1.5 מגה! פחות ממה שקיבלתי בתקופה שהיתי מחובר ל15 מגה שלהם (1.8). איך זה יכול להיות שמהירות ההורדה כל כך נמוכה? מה בזק עושים? חייב לציין שמהירות הupload מגיעה ל300 כמובטח. מה שכן בהורדות בסטים אני לפעמים מגיע ל4-5 מגה, אך רוב הזמן נע סביב 1.5-2. ודבר אחרון, מאז המעבר לבזק צצות לי פרסומות פלש, חלונות קופצים שלא היו מופיעים קודם ל…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נראה שהוחלט לאפשר את ה Interleaving גם בחבילות ה RA, מה שמקפיץ את הלייטנסי האיזורי חזרה לאיזור ה 15-20 מילישביזות. *עריכה* - הסתדר
-
- 27 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
במסגרת תערוכת CES הכריזה Linksys על נתב חדש בסדרת ה-WRT. נתבים חדשים בסדרה זו לא הוכרזו בשנים האחרונות ובאמצעות הנתב החדש מנסה Belkin, בעלת המותג Linksys, לחדש את ימי ה-WRT. כל הפרטים וגם תמונות בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4581 מידע על כל הקורה בתערוכת CES 2014 ניתן לקרוא בדף הפייסבוק שלי כאן - https://www.facebook.com/NetCHEIF
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי שיחה מבזק הם מוכנים להתחייב על מהירות 100 (בין 90-100) נשמע לי מוזר מאחר וידוע לי שהם לא מתחייבים על מהירות כזו האם זה אמיתי ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מודם/נתב ישן של בזק מדגם Rotal 1025W. אני על תשתית בזק של 15Mb וספק נטויז'ן עם גיימר. הרוטל עושה בעיות והחלטתי שזה הזמן להשתדרג. לוח האם בנייח שלי (AsRock Z87 Extreme 9ac) תומך בשתי כניסות במהירות 1GB ויש לו WiFi מובנה בתקן ac החדש ואני מניח שהלפטופ הבא שלי גם יתמוך בתקן הזה. אני רוצה להפריד בין המודם לנתב. לפי מה שהבנתי, יש כרגע אפשרות בבזק לקנות ב-100 ש"ח את אחד משני הדגמים הבאים: 1. T&W DSL699u5 2. Netgear VVG2000 ע"פ שיחה עם הנציג, המפרט שלהם כולל יציאת LAN במהירות 100 ולא 1G. התכנון הוא לצוות את המודם עם נתב עם יציאות 1G. השאלה היא האם המהירות תוגבל ל-100 באופן מעשי בגלל שהמודם מוציא רק 100? הנציג של בזק טען שאין שום קשר. ההגיון שלי אומר אחרת …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי היום אינטרנט במהירות 15 מגה מבזק ובזק ביןלאומי. המחיר שאני משלם זה 100 ש"ח לחודש בבאנדל שעשיתי דרך בזק. המחיר כולל ראוטר (כן,כן אני יודע שאני מפגר שקניתי מהם מודם בתשלומים חיוב-זיכוי). אני בחבילה הזאת בערך 4 חודשים יש לי לאיפה להוריד את המחיר? או שזה המצב בשוק?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מודם-ראוטר של בזק עם חבילת top40. בצד השני של הבית הקליטה ממש חלשה על לא קיימת... כאשר התיקנו לי YES בבית חיברו לי את הממיר המרוחק עם חיבור ישיר בכבל רשת עד למודם, כך שיש לי כבר רשת שרץ לצד השני של הבית. האם אני יכול לעשות שימוש בכבל הזה כדי להוסיף נקודת שידור נוספת ל-wifi? במידה וכן, מה צריך לעשות? חשבתי פשוט לשים switch בסוף הכבל - ולחבר יציאה אחת לממיר של yes ויציאה אחת לאנטנה. אני רק לא כל כך יודע אם זה אפשרי ואיזו אנטנה אני צריך... תודה מראש על התגובות.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, לעתים - ולאחרונה בכל פעם - שאני מעיר את המחשב (הנייד), הוא לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית השמורה אצלו. הוא כן מנסה להתחבר, אך נתקע בלופים של נסיונות כושלים. כמובן ש"פתור בעיות" לא עוזר. הראוטר אליו הוא מנסה להתחבר הוא TL-841n המקושר WDS'ית לראוטר דומה. העניין הוא שעם הטלפון אין בעיה להתחבר לרשת, אז כשזה קורה אני נכנס דרך הטלפון לממשק הניהול של הראוטר ומפעילו מחדש - רק ככה העניין מסתדר. התוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים במשרד יש לנו כ10 מחשבים המחוברים קווית דרך סוויץ' למודם הוטבוקס. כל בערך כחצי שעה יש לנו ניתוק של 2-3 דק' לאינטרנט והוא חוזר. החבר'ה בהוט לא רואים את זה בלוגים ואם מחברים מחשב בודד למודם של הוט אז אין ניתוקים מה שגורם לי לחשוב שמדובר בסוויץ' שמנתק אותנו. יש אפשרות להיכנס להגדרות של סוויץ' דרך כתובת מסויימת? איך אני יכול לקפנג או לנסות לחשוב על פתרון לבעיה? (מדובר בסוויץ' חדש) הדגם hp 1410-24g
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות ראוטר WIFI חדש לבית. הכיוון הוא להשתמש בו בתור כונן שיתופי ואוליי גם שרת MySQL. השימוש העיקרי יהיה לשיתוף תכני מולטימדיה דרך XBMC (גם השרת MySQL לאותו השימוש). ראיתי את הסקירה על הדגם הזה - http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm לפי מה שאני מבין, אפשר להתקין עליו DD-WRT ואז משם הדרך לשרת SQL וכונן שיתופי תהיה דיי פשוטה. למישהו יש הצעות אחרות לשימושים שלי? אין לי כרגע הגדרת תקציב כי קשה לי להעריך אז אני אשמח לקבל הצעות מכל מיני תקציבים. תודה.
-
- 13 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי לא מזמן את האינטרנט של בזק וקיבלתי מהם נתב חדש (6740U), לאחר שהחלפתי לנתב הזה שמתי לב שהקליטה של הWIFI בשאר הבית ממש גרועה. הנתב ממוקם בחדר שלי, ואפילו מחוץ לחדר הקליטה לא מושלמת. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באינטרנט כבר כמה ימים שבשעות הערב אין לי אינטרנט ומה שמוזר הוא שהמחשב מראה שהכל תקין אבל עדיין בכל זאת אין אינטרנט אבל מצאתי פתרון כל פעם אני עושה ריסט למחשב אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת מבלי לעשות ריסט למחשב בכל פעם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיהיה ברמה גבוה יחסית, שתהיה לו קליטה טובה ושיתמוך ב5GHZ, התקציב הוא 200+-. כרגע אני משתמש ב DLINK 140DWA, שלא כל כך מצליח לקלוט את האינטרנט -2 פסים מתוך 5 מצאתי כרטיס רשת אחד שנראה שיהיה טוב בשבילי: http://www.alfa.com.tw/products_show.php?pc=67&ps=23 מה אתם אומרים עליו? אשמח לעוד הצעות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתב TP-Link TL-WR1043ND. כאשר מתבצעת הורדה ברשת, שמנצלת את מלוא רחב הפס, הנתב פשוט נתקע ומהווה קישורית מוגבלת. גם הממשק לא עולה, חייב לבצע פריקת חשמל וחיבור מחדש. די נמאס לי ממנו, אי אפשר להוריד קבצים, קצת הורדות והוא נחנק ונתקע. זה הנתב 100% בדקתי עם מספר מחשבים שונים. כולם מחוברים אלחוטית. האם מישהו מכיר פתרון לתקלה הזו בדגם TL-WR1043ND? אשמח לעצתכם בבקשה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מודם סלולרי של TP-LINK MA180 . המטרה היא לשלוח SMS ללקוחות. הבעיה שאם ההודעה כתובה בעברית,זה נשלח באנגלית.. **או דרך תוכנה microsoft sms sender, זה נשלח כסימני שאלה יש דרך שאוכל לשלוח SMSים בעברית ללא בעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום, רכשתי היום כונן רשת מסוג seagate central. התוכנה שבאה עם הכונן מאפשר לעשות גיבוי מתוזמן או ב"לייב" למחשב שמחובר לאותו רשת ביתית. בנוסף לכך, הכונן מאפשר גישה מרחוק מהסלולרי או ממחשב מרוחק בעזרת האתר שלהם (מהדפדפן) בצורה מאובטחת. הכונן שלי יושב בבית והמחשב שאני צריך לגבות יושב במשרד ומחובר לאינטרנט דרך הרשת של המשרד (כמו רשת ביתית קטנה-משרד קטן) התוכנה שבאה עם הכונן לא מאפשר לחפש כוננים ברחבי הרשת, רק כונן שנמצא באותה רשת ביתית. אני צריך שהגיבוי יתבצע בלייב ובצורה אוטומטי (יש גם כונן חיצוני שיושב במשרד ועושה את זה) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר באמצעות מודם של הוט שאליו מחובר נתב של tp-link (חיוג L2TP) הכתובת בשדה WAN IP ADDRESS שבנתב שונה מהכתובת שמופיעה בשירות כמו http://checkip.dyndns.com/. הכתובות האלה לא אמורות להיות זהות?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-